Na, megjöttünk az Állatkertből, és örömmel jelentem, hogy ha nem lett volna a tegnap este és éjszaka, akkor nem is aggódnék egyáltalán, annyira ugyanúgy vagyok, mint azelőtt szoktam (azt mondjuk hozzá kell tennem, hogy reggel megint vettem be Mg-t). Köszi az aggódást, jól esett, hogy gondoltok rám!
Remélem, nem lesz több ilyen téves riasztás, legalábbis az elkövetkező két hétben, utána már nem érdekel, legfeljebb konstatálom majd, hogy ma sem szülünk.
Az én babám feje is jóval "idősebb", mint a combcsontja, nálunk ez apai ágról jön.
Szmercsa,
tök jó szülés, én is ilyet akarok!!!
Örülök, hogy a tejcsi is beindult, berepedezett cicire jó az anyatejcsi babanyállal keverve.
Rokica,
akkor te beszélsz Beával is, hátha akkor fogsz szülni, amikor Erzsike szabin lesz? Egyébként elküldenéd nekem Erzsike telefonszámát mailben, eddig kétszer értekeztünk roppant kutyafuttában, kb. 3-4 mondatot váltottunk mindössze, amiből totál kimaradt a telcsiszám. Ja, és neked milyen ellenanyagot néztek az utsó vérvételen? Nekem azt mondta a doki, hogy azt is csináltassak, a háziorvos viszont értetlenül állt az egész előtt, ugyanis rengetegfajta van... Komolyan nem értem az egész helyzetet, Erzsike azt mondta, hogy ők nem írhatnak beutalót (pedig a cukrosat a dokitól kaptam...), a védőnő vagy a háziorvos ír majd, mire kiderült, hogy az én védőnőm nem írhat (most akkor írhat vagy sem???, ráadásul azt mondták, hogy a szülészdokinak kellett volna írnia...), a házidokim szabin, a helyettesítő meg nem érti, hogy miért neki kell a szülész helyett beutalót írnia, mikor ez a szülész dolga lenne, ráadásul ez az ellenanyag is... Ha bárki tud valamit erről a kacifántos helyzetről, légyszi írja meg! Legközelebb azért rákérdezek a dokitól is. Ja, és végül nem írt semmilyen ellenanyagra beutalót a helyettes házidoki, kivi vagyok, mit fog szólni S., amikor megyek csütörtökön.
Kóbor

, épp most indult