A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Fogamzás » ..."ma megint megjött"...

Sziasztok!
Szeretnék kérdezni tőletek valamit mégpedig
szerintetek melyik a legjobb terheségi teszt ami nagyon érzékeny és korai időszakban kimutatja a terheséget?
Köszi mindenkinek előre is.
Bea
beat

Beat a teszt annál jobb minél érzékenyebb:
Terhességi tesztek és érzékenység:
Qupido: 10
Rapi preg corax: 20
Rapi preg direct: 20
Gabriel: 20
HCG: 20
Clear blue: 50

Qupido-t csak kevés helyen lehet kapni. A Gabriel viszont biztos hogy minden gyógyszertárban van.

KépKép
jiny

Jiny, Kép ilyenkor lassan mennek a napok - bar hidd el, hogy eljon megiscsak az a 20.a ,vagy 18? Menj setalni, multani, olvass sokat, latogass haverokat,,es mar ott is vagy .....

Agi Kép orulok, hogy minden rendben. mi maradt a vegso nev?
saci

Potter Kép
Szia Kép Jó, hogy előkerültél. 4-5 kilót leadtál? Nagyon ügyes vagy, most nálam is ez a cél.
Mozgok is meg diétázok is, úgyhogy remélem menni fog Kép

Jiny Kép
Szerintem várd ki a 18-át, higgy nekem, nagyon szar negatív - tesztet látni és reménykedni, hogy talán csak korai volt. Inkább biztos eredményt mutasson (és reméljük pozitívat Kép)

Egyébként köszönöm, már tudok aludni, nem tudom mi volt velem aznap éjszaka. Viszont még most is azt a kialvatlanségot nyögöm. Hiába, öregszem Kép

wish

Sziasztok!
Lányok kérdeznék, hogy van aki végigcsinálta a Kriston A. féle intimtornát?
Saci, emlékszem, hogy te belekezdtél, van türelmed csinálni? Nekem csak könyvből lenne módom tanulni sajnos, de egyedül persze nehezebb nekifogni.

Csak egy kis mosolykeltő a várakozóknak:
a 3és fél éves fiam mondta a minap. "Anya, a Döbrögi a Lúdas Matyi munkatársa?"
A.

Kép
Kép
Kép
amica

AmicaKép
Nekem az egyik barátnőm sokáig csinálta. Terhesen ment el a tanfolyamra és terhesség alatt és utánna is jó darabig csinálta.
Jó dumája van a fiadnak. A barátnőm kisfia (egyidős a tiéddel) meg ezt mondta múltkor reggel: "Anya, én Pinokkió vagyok és amíg nem faragsz nekem lábat, nem tudok felkelni"

wish

Amica Kép en elmentem a hetvegi tanfolyamra,,ami szuper volt ! nemcsak mert megtanultam ,amit kellet - szemelyre szabott feladatokat ad,,mehed allasa, betegsegeid, stb.et figyelembe veve...(inkontenencia, aranyer,mehsullyedes...stb)
hanem mert egy "agymosast" is ad,,ami a noiesseged megeleseben segit + hasznos tanacsokat, hogy hogyan ne higgyunk el mindent dokiknak ill. hogyan ne legyunk kiszolgaltatottak. En neki koszonhetem, hogy most pl orvost valtottam es hogy pl az elso alkalommal meg mertem mondani, hogy pl..en nem tudok fizetni,,de ha teherbe ejt, fogok Kép Kép ez masnak lehet, hogy aprosagnak tunik,,de sajnos nekem nagy lepes volt !
ha mi nok nem nyalnank a dokik....-et (bocs), akkor lassan megvaltoznanak. Ok vannak miertunk,,nem forditva. ill tb -t is fizetunk !!! nem keveset ! ok,,ez egy hosszu temakor es irhanam, hogy OFF ,de nem az,,mert mindenkit erint.
kulonben dvd, n es videon is megvan,,ugy talan konnybb mint konyvbol. a tanfolyam 15 000 ft,,de ajanlani tudom !!! Kép Kép

Wish Kép az megnyugtato, hogy mar alszol...Kép lehet, hogy csak aznap este vmi volt a levegoben. Es kis lelked hogy van? Kép

saci
saci

Sziasztok!

Most nézek ide először, egy kérdéssel kezdenék, elég tapasztalatlan vagyok. Meg tudnátok mondani, hova érdemes Apukát elküldeni meddőségi vizsgálatra, vagy olyan rendelésre, ahol megnézik, hogy nála minden rendben van-e? (Budapesten a XI. kerületben lakunk.)
Magunkról röviden annyit, hogy van már egy kisfiunk, de a kistesó nem akar jönni, pedig már egy éve próbálkozunk. Ezalatt sajna volt egy vetélésem is Kép
Előre is köszi a segítséget!

Ági
kajamán

Kajaman - hello itt...Talan a Devai lenne legkozelebb hozzatok, az a XII. ik kerulteben van,,de a Gazdagret feloli reszen, szoval nem a Normafanal.
Biztos ir a tobbi lany is, es akkor okosodhatsz. Addig: www.meddoseg.lap.hu

sok sikert es tomjed embert -->C vitaminnal+cinkkel+ging zeng el+sok alvassal, es feherjevel
saci

Wish Kép- egy baratom most adott le 9 kg ot a Norbi modszerrel/ up to date" a neve (?) azt hiszem
csak mert latom, hogy fent irtad...
saci

Saci, Wish!
Köszönöm a választ. Jó ötlet a dvd, eszembe se jutott, mert videónk az nincs, és nem Pesten lakunk. Bár itt a környékünkön is tart nagyritkán tanfolyamot egy dokinő, csak most szünetel a dolog. Engem már a könyv olvasása is sok dologban megerősített, viszont én már kétszer szültem (két hihetetlenül összejött terhességem volt), a fertőzések sem kerülnek el nagyívben és bizony a két gátmetszésemmel szépen át is szabott a doki. Megérte! CSak nem szeretnék 5 év múlva minden tüsszentésnél bepisilni! Egyébként régebben jónás ügyben sokszor találkoztunk ám, csak nem engedett be a régi nevemmel a babanet. Még előttem van Wish januári táblája amin akkor ki is néztem a harmadik gyerekünkre az októberi időpontot, csak a férjem még várakozó állásponton van. Ezért sem kontárkodtam bele a beszélgetésekbe.
Szívem szerint már a táblára kérném magam. Üdv: Amica

Kép
Kép
Kép
amica

Amica Kép
És régen milyen néven írtál?

Saci Kép
Én a 90 napos diétát csinálom. Ez a 4. nap. Egyelőre jól bírom. Apa már 60 napja nyomja és -13 kg-nál tart. Büszke is vagyok rá Kép

wish

Lányok Kép holnap nem leszek, hétfőn dél körül jövök az UH eredményekkel. Drukkoljatok, kérek szépen tüszőnövelő sugikat, ha lehet Kép.

Puszi
Noémi

Wish Kép minden elismerésem a diéta miatt. Nézd meg a www.lowcarb.hu oldalt. Szerintem ez a lényeg. Sok kitartást! Puszi! A legnehezebb minden diétában a szénhidrátfüggőséget legyőzni. Nekem is sajnos. Kép
Vendég

Noémi Kép
Ebben a 90 napos diétában még tortát is lehet enni Kép
Az a lényege, hogy egy nap csak egyféle kaját lehet enni. Első nap húst+salit, második nap zöldségeket, harmadik nap tésztát , negyedik nap gyümölcsöt. Ezt 90 napig kell csinálni, akkor állítólag megváltozik az ember anyagcseréje. De elöbb is abba lehet hagyni, mert persze közben is fogy az ember. Nem gondoltam volna én sem, de működik. Példa rá a párocskám Kép

wish

Noi!

Hókusz-pókusz... azt kivánom, hogy tüszőnövelés legyen folyamatban! xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx
Remélem nem téveszti el az irányt!

Kép
lara26

noe Kép Kép haat, akkor en is kuldom a noveszto energaikat
+ Kép + Kép + Kép + Kép + Kép + Kép + Kép + Kép + Kép + Kép + Kép + Kép + Kép + Kép + Kép

wish - ugyi vagy !! csak igy tovabb !@!! Kép KépKép

Amica Kép akkor ti most a 3. gyereket szeretnetek? nem ertem. ..milyen beszelgetesbe nem szoltal bele?
saci

Lányok

Most olvastam ,hogy ma és holnap este csillaghullás lesz, úgyhogy lehet kívánniKépKépKépKép

Tünde
gtünde

Wish, Saci,
szalay73 voltam,a magas prolaktinos maratoni szoptató, és tényleg harmadikat szeretnék. Ezért maradtam csendes olvasó, bár sokat tanultam így is tőletek, meg kicsit tartottam tőle, hogy majd "mohónak" találtok. Itt legtöbben az első gyereket szeretnék már a pocakjukban érezni, de higgyétek el ebbe "egyre jobban bele lehet jönni", úgy vágyom még egy zebrára. Csak a végén lassan kirúgják a ház oldalát és sátorozhatunk a lépcsőházban.
A.

Kép
Kép
Kép
amica

Amica, Kép ja, vmi remlik mar ! es aki gyereket szeretne,,es nem jon ossze, az ugyanolyan kuzdelem/fajdalom, szoval akar elso akar 10.ik...en drukkolok nagyon es kivanom, hogy mihamarabb jojjon ! ilyen anyak kellenek, akik ennyire vagynak bebi utan !

Gtunde: 0 kosiz, majd nezzuk ! szerintem nekunk nem kell gondolkozni, hogy mit kivanunk...
saci

Amica Kép
Én nem tartalak mohónak. Mi is 3-4 gyereket szeretnénk, bár így a harmadik lombik elött már annak is örülnék, ha egy összejönne végre.

wish

Sziasztok!

Kajaman, csak annyit fűznék hozzá, hogy Gazdagrét az a XI. kerület.. legkönnyebben a 8-sal tudod megközelíteni, vagy pedig ha a Déli vagy a Móricz Zsiga körtérről jössz, akkor a 139-es, illetve a 153-as buszokkal. Mindháromról a végállomásnál kell leszállni, és kb. öt perc séta.

Tisztelettel:

Calabria

C'é chi ottiene l'amore facilmente, c'é chi piange e soffre. C'é chi puó dimenticare facilmente e c'é chi muore perché puó amare veramente.
calabria

Sziasztok!
Noémi mennek a tüszőnövelő sugik!
+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Én már megint témánál vagyok: a nőgyógyászom megcsinálja a vérvételt, azt hány nap után érdemes csináltatni? Annál is várni kell a 14. napig? Kép

KépKép
jiny

Sziasztok!

Megint volt nagy termés! Tegnap csak reggel voltam.

Noémi
Köszi a bíztatást! és sok-sok+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++ növesztő...... A hőmérőzést is csinálom, és kíváncsi vagyok egybe esik-e a teszttel (első hónap). De igazad van nem szabad teljesen tudományos alapon csinálni mert akkor nem gondolok semmi másra csak, hogy ma ennyi volt meg annyi és akkor majd holnap kell és nem ma stb. Szóval azért a párommal nem korlátozzuk magunkat :-)

Jiny
Mi a helyzet?

Tünde
Szerinted mindenki kívánt már? :-)

Üdv.:Kajamán,Amica,Calabria

Kajamán,
Kérdezd meg a háziorvosod is mert ő beutalhatja szerintem a körzetetekbe. Az én páromat a nőgyogyim utalta be. (a körzetünkbe is ő rendel és szuper jó orvos, mázli)

Amica
Minden tiszteletem a tiéd! Hajrá-hajrá, sok szép baba kell!!!

Babcsi

Kép

KépKép
babcsi

Szia Jiny!

Ahogy olvasgattam már, úgy tudom, hogy már a várható menzi előtt pár nappal ki lehet mutatni a terhességet.

Babcsi

Kép

KépKép
babcsi

megvan ismet a pct eredmenye, (mert ez az "uj" doki nem fogadta el a masiket) - sajnos + lett ez is !
micsoda fintor az elettol, hogy a ferjemnek annyi spermaja van, hogy spermabankot nyithatna,,nekem ebben a honapban is magatol ert 3 tuszo, meg is repedt, 10 mm a nyh. , rendszeres ciklus, minden- "csak" vmit termelek szegeny ember spermaja ellen ! Kép Ez nem er !!! S-E-G-I-T-S-E-G Kép
bocs a panaszkodasert ,de remelem Ti megertitek

Jiny Kép annak az eredmenye par nap alatt meg szokott lenni.! nagyon szrukolok...

Szilvaval mi van? Kép ki tud rola vmit?

saci
saci

Szia Babcsi!
Az a "baj" hogy fogalmam sincs mikor kellene megjönnie. 14.nap kaptam a tüszőrepi szurit, 16.nap volt a punkció, 19.nap pedig az ET. És már az első naptól adták a suprafactot, ami ugye leállítja a saját hormonháztartásomat.Kép
Normál esetben is 28-38 nap közt szokott megjönni. Kicsit tanácstalan vagyok.

KépKép
jiny

Saci

Ne keseredj el. Én úgy tudom, hogy ez az ellenanyag azoknál a pároknál jön létre akik már sok ideje együtt vannak (ugye ellenanyag csak úgy tud termelődni) és ugye a méhnyakon ezért nem tudnak a kiskatonák átjutni de az inszemmel ez megoldható. Gondolom és remélem ez így van...

Babcsi

Kép

KépKép
babcsi

Jiny

Bízol a nőgyogyidban? Akkor mindenképpen beszéld meg vele és ő biztosan megmondja mi a teendő! Szerintem ez a legjobb megoldás és akkor nem izgulod magad agyon!
Sajna most mennem kell már megint de majd d.u. jövök..

Babcsi

Kép

KépKép
babcsi

Kajamán Kép
Mi nagyon sokára kaptunk időpontot a körzethez tartozó andrológushoz. (3 hónap) úgyhogy mi a Krioban csináltattuk meg, de itt 10.000 Ft-ba kerül, de pár napon belül fogadnak és minden eredmény azonnal kész.
www.krio.hu

Lányok Kép
Én most egy hétre elbúcsúzom. Megyünk "nyaralni" Zala megyébe. Idén belföldet választottuk külföld helyett a babó miatt. Strand időnk nem lesz, de sok a látnivaló is a környéken. Kép
Jövő vasárnap jövünk vissza.

Kép

Kép
pkagi

Saci én úgy tudom hogy a pct-seknél kiemelkedően jó esély van hogy sikerüljön az inszem. Hajrá!Kép

KépKép
jiny

Pkagi jó nyaralást! Pihenj sokat!! És várunk vissza. Kép

KépKép
jiny

BabcsiKép Jiny Kép koszonom ! jol esik a biztatas, es nem is tudtam, hogy a sikeres inszemek aranya jo a pct eknel..de jo !

Agi Kép jo nyaralast, hetvegen szep ido lesz,,allitolag !! Kép bar most sincs rossz ! barcsak november vegieig ilyen lenne. peldaul.
saci

Wish
60 nap alatt 13 kiló? Az fantasztikus eredmény! Kép Gratulálok a párodnak a kitartásárét, meglásd neked is sikerülni fog! Kép Nekem nagyon szimpi ez a tortás fogyikúra Kép, átküldenéd nekem e-mailben? És mennyi idő után kezdett el fogyni a párod?

Saci
Nagyon sajnálom ezt a fránya pct-t! Kép Így tényleg az inszem eélyesebb, de van előtted példa hogy úgy is sikerülhet, kitartás!

Tündi
Vendég

Saci, legalább így már tudsz bízni és hinni az inszemben és a népes család mellett később nem kell fogamzásgátláson törnöd a fejed. Lehet, hogy ez most még korai volt tőlem, de tudom, hogy te sem szereted a mesterséges dolgokat. Sokszor írtad, hogy az inszemet feleslegesnek tartod, hát most nektek találták ki és ha "rátok szabják" biztos a siker! Ennyi tüszővel fociznak majd a pocakodban a kölykök! Ne keseredj, jó, hogy dokit váltottál és kiderült a gátló ok!

Kép
Kép
Kép
amica

Saci Kép
Ez tényleg igazságtalanság Kép Nagyon fogok drukkolni, hogy sikerüljön az inszemed, igazán megérdemled.
Addig is pihend ki magad jól, még van hátra egy kis nyár Kép

Ági Kép
Jó nyaralást neketek. Várunk vissza Kép

Jiny Kép
Én mindig a mensi időpontjában elkezdtem barnázni max 2 nap késéssel gyógszerek ide vagy oda. De a transzfer után 14 nappal már mindenképpen tesztelhetsz, ha a tüszőrepesztő után nem kaptál több szurit.

wish

Sziasztok!

Éppen most vagyok az 1cn-n! Kép
Remélem cysta üritéses lesz ez az intervallum. Kép

Kép
lara26

Lányok,
köszönöm, hogy nem találtátok tolakodónak a jelenlétem, jönnék hozzátok néha, mert jó itt "beszélgetni", bár akkora húzóerővel bírtok, hogy attól félek nem bírom korlátozni majd a vágyaim, de egy kétgyerekes apuka is tudja már mi jön a zebrás teszt után... ezért nekünk nem jó ha tervezünk, mert annyit gondolkodunk végül, hogy elfelejtünk a pillanat örömeivel foglalkozni.
Nálunk a hosszú várakozás után amikor nem gondoltam volna akkor sikerült.

Kép
Kép
Kép
amica

Wish én eddig még sosem barnáztam előtte. Amikor megjön onnantól 5 nap. Csak azt nem tudom mikor jön!Kép Bár most egyáltalán nem hiányzik!!! Kép

Lara szorítok!

Noémi merre vagy????? Mi volt az UH-n?

KépKép
jiny

Sziasztok!

Köszi az Apakivizsgálós tippeket. Akkor azt hiszem, megpróbáljuk ezt a Kriot.
Szerintetek sötétség azt gondolni, hogy kicsit megkönnyebbülnék, ha kiderülne, hogy nem bennem van a hiba?!
Már kicsit kezdek bedilizni ettől az állandó sikertelenségtől. Meddig lehet ezt csinálni? Van valami jó tippetek depi ellen???

Üdv,
Ági
kajamán

Jiny Kép
Én sem szoktam normál esetben barnázni, de így jelezte sjna szervezetem, hogy nem sikerült a beültetés. A gyógyiktól nem tudott endesen megjönni, de azért a barnázást elkezdte.
De nyugi, maradjunk annyiban, hogy a 14. napon majd csíkosat tesztelsz Kép

Kajmán Kép
Szerintem akkor könnyebülj meg, ha egyikőtökkel sincs semmi baj, mert akor csak pszihés gátakat kell lekűzdeni, amire többféle segítségis is van.
Onnantól, hogy kiderül, hogy valamelyikőtökkel van valami baj, sokkal nehezebb a kűzdelem.
Depi ellen javaslom a vidámságot Kép Nagyon egyénfüggő, hogy mi tud segíteni, de próbálj meg pozitívan előretekinteni, az biztos nem árt Kép
Esetleg filmek, kirándulás a hétvégén, sport (endorfinokat szabadít fel) Kép Vagy csak sírd ki magad néha már attól is sokkal jobb lesz.

wish

Saci

Ezt a neten olvastam az inszeminációról:

"Mivel a spermát a méhüregbe juttatják, nagyon fontos, hogy a női partnernek ne legyenek szervi elváltozásai. A vizsgálatok szerint normális ovulációval és átjárható petevezetékekkel kell hogy rendelkezzen. Bár gyakran a meddőségi tesztek eredménye egyik félnél sem mutat kóros eltérést, az ismeretlen eredetű meddőség kezelésében az IUI mégis eredményesen elvégezhető.

Mivel az IUI eredménye függ a spermiumok megtermékenyítő képességétől, fontos hogy a férfi kivizsgálásakor megfelelő sperma funkciókat (szám, mozgás, alak) állapítsanak meg. Ezen kívül az IUI hatásos lehet abban az esetben is, ha a férfi partner szervezete saját spermiumaival szemben immunreakciót produkál. Ez az elváltozás - ún. "spermium ellenes antitestek" - általában azt eredményezi, hogy a spermiumok nem hatolnak át a méhnyak nyákon, és így nem érik el a petesejtet. Az IUI technika alkalmas arra, hogy lehetővé tegye a megfelelően kezelt sperma méhüregbe jutását így kikerülve a spermium ellenes antitest által okozott problémákat."

Szerintem ez azért eléggé bíztató, nemde?

Babcsi

Kép

KépKép
babcsi

Kajamán

Vegyél egy nagy levegő és nyugodj meg! Aztán gondolj arra, hogy ha megvannak az eredmények (mind a kettőtöjé) akkor már van kiinduló pont, de ezeket a vizsgálatokat végig kell csinálni. Nem stresszelni!!! Ha mindent tudtok akkor lehet konzultálni orvosokkal ha szükséges, addig ne edd magad!
Depi elleni gyógymód: Mozi, séta, torna, jó kaják, röhögés, és mindenek előtt pozitív szemlélet!!!!

Babcsi

Kép

KépKép
babcsi

Kajmán Kép
Látod, Babcsi szerint is ugyanaz a gyógymód. Remélem bekészítetted a fotelt a tv elé Hétkor kezdődik a Jóbarátok Kép Első vidámság adagnak ideális .

wish

Tundi Kép
Amica Kép
WishKép
Babcsi Kép

KOSZIIII !! IGAZATOK van,,es mar semmi bajom,,,es nem is vagyok elkenodve.
Orulok, hogy egyaltalan dokihoz tudunk menni es nem 30 evvel korabban van...mert akkor csak az ima segitee Kép Kép

Lara Kép drukkolok, hogy tisztulj !!++++++++

Kajaman Kép itt mindenki atment a teljes kiborulason egyszer-ketszer. DE arra kell gonolni, hogy a vegen ugys sikerul es hogy itt vagyunk neked,,akik ugyanolyan cipoben jarunk, megertunk, biztatunk. Tul sokat ne panaszkodj a pasidnak,,mert elege lesz. Mi 3 eve csinaljuk a mokat, es az emberemnek fol sem tunik (szinte) --> ami nekem is jo,,mert o az egesszel vicceloskodik, es nem huz le. 10 bol 9 x nekunk panaszkdj,,es 1 x neki Kép Kép Kép

de ez csak az en velemenyem,

HUU, LANYOK, nelkuletek ki sem birnam !! KOSZIII Kép
saci

Saci
Jó, hogy nem 30 évvel korábban vagyunk, de a tuti az, hogy nem is 10-el később!!!!!!! Időben vagytok, bár tudom, hogy te is harmincon túl vagy, de a családunkban valaki még negyvenen túl is az elsőre vár és az már nagyon nem ok. Az is nagyon jó, hogy partner mindenben a párod, nem kell még azon is rágódnod, hogy vajon mi járhat fejében. +++++++++

Kajamán
Tényleg itt panaszkodj inkább, Sacinak igaza van! Nekem valahogy úgy tűnik, hogy magyarázunk a férjeinknek, hogy most ok, most kell stb., ők el is fogadják ezt és nehezebben viselik a csalódást mint mi, hiszen akkor mi azt mondtuk minden rendben a legjobbkor vagyunk... Egy ideig ez megy, de belefáradhatnak a sok próbálkozásba és elméletbe.
De ez meg csak az én véleményem.

Lara
Nekem mindig megoldódott így a dolog, drukk neked!

Kép
Kép
Kép
amica

Hát nem tudom, hogy miért csak pénteken és szombaton volt mensim. Éppen csak volt valami nyoma hogy megjött. Ma hajnali 1 órától nincs semmi nyoma a mensizésnek. Nem hiszem, hogy kitisztultam.

Kép
lara26

Sziasztok!

Hogy vagytok? Hétvégén látom ti sem nagyon értetek rá.

Lara
Mi a helyzet?

Az LH tesztem 2 napja +, a csíkom kétszer vastagabba a tesztcsíknál, de a hőm még nem ment fel. 3 napja 36,5-ről lement 35,8 -ra és onnan ment 36,4 majd 36,5-re. Ez akkor most mit jelent, hogy várjak holnapig? Az LH teszt azt mondja, hogy 20-44 óra a + teszttől az ov.

Kép

KépKép
babcsi

Sziasztok Lányok!

Visszajöttem a szabadságról. Nagyon jó volt, csak kicsit rövidnek tűnt ez a 2 hét.
Talán Noémi említette a rossz hírt, nem sikerült az inszem.
Wish Kép
Te vezeted még a táblát ugye? Ma vagyok a 9. cn-on!

Noémi Kép
Örülök, hogy találkoztunk, nagyon kedves lány vagy!
Nálam indul a lombik-program.
A long protokoll lesz. Ez azt jelenti, hogy ebben a ciklusban a 21. naptól kezdődik a stimu.

Igyekszem majd visszaolvasni a történteket, remélem találkozom majd + dolgokkal!

Szilva

Kép
Kép
szilva069

Babcsi

Mivel akarsz várni holnapig? Ha ugyanarra gondolunk, akkor szerintem neKép

Szilva

Így ismeretlenül is sajnálom, hogy nem jött össze az inszem. Hogyhogy a következő lépés a lombik?
És mi az, hogy long-protokoll?

Tünde
gtünde

Babcsi

Nekem sajnos még nincs csík. Igaz, hogy a 25 napos ciklusom mellett is a 12. napon voltak 22-23 mm-es tüszőim, most pedig a 11. napon vagyok. Most vagy nem lesz peteérésem, mivel nem szedem a gyógyszert, vagy a 14. nap körül lesz. A teszt amúgy a 25 napos ciklusnál a 8. napot írja első teszt-napnak, de szerintem az még túl korai. A remény azért még él.

Tünde
gtünde

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?