A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Fogamzás » ..."ma megint megjött"...

Haho Lanyok!

Breki szerintem neked nem ugyanebben a mertekegysegben van ez az eredmeny megadva, esetleg nezd megKép

Csajok, tarsat keresek operett-nezeshezKép A Marica grófnõre és a Cigányprímásra van tiszteletjegyem, a Tavaszi Fesztival keretein belulKép Akit esetleg erdekel, es szivesen eljonne velem (2 jegyem van mindkettore, de a ferjecskemre itt nem szamithatokKép) az irjon mejlt: urbano@budapest.hu

Pusssz: orsoly

Ps: marcsi el vagy veszve...meg meg jonehanyan...Kép
orsoly

Doris!

Köszi a múltkori kérdésedKépKép, jól vagyunk, csak egy kicsit igyekszem leszállni a NetrölKépKépKép, és "fontosabb" dolgokkal elfoglalni magamat. Pl. vasalásKép, mert már szénakazal nagyságúra nött a vasalandó ruha.
Fiam lábával azóta nincs semmi gond, ujra virgonc és fürgeKépKép. Én meg beszedtem egy erösebb náthát (láz és egyéb dolog nélkül puzsta orrdugulás és -folyás váltakozásával), épp a kilábalás közepe-végén tartok.

A görbéd:
Eddig még nem látszik semmi, ez egy sima peteérés elötti görberészlet. TeendödKépKép: 2 naponkénti akcióKépKép ( szerintem ne ritkábban), inkább esténként, felkelés nélkül.
Még az utolsó 36.6 sem jelenti, hogy volt valami, mert ujra eshet. Ha esetleg van egy nagyobb esés (36,0-36,1), akkor aznap mindeképpen legyen. De ahogy a görbédet nézem, nem biztos, hogy lesz minimum, mert ezek az értékek is elég alacsonyak.
De ha most esetleg visszaáll a korábbi ciklushosszod, akkor még van pár napotok, ne aggódj, csak legyen akció.

Beszti

KépKép
KépKépKép
beszti

Doris!

Ja, azt elfelejtettem, hogy térj át alfeli mérésre, még akár most ciklus közben is (esetleg párhuzamosan a kettöt), mert az sokkal jobb, megbízhatóbb szokott lenni.
És a 37 köré emelkedés is csak akkor fog meglenni! (Szájban méréskor a második ciklusfélre 36,7-36,8-at várhatsz, és a progeszteronhiány sem látható.)

Beszti

KépKép
KépKépKép
beszti

Vanda, BesztiKép
Köszi az értékelést. A ciklushosszom még tényleg nagyon kérdéses így tippelni sem tudok. Az biztos, hogy a 8. napi mérés nem túl hiteles, mert a Férjemet többször is hívták hajnalban és zaklatott volt a reggelünk ráadásul bénáztam a hõmérõmmel szóval ott valami gubanc lehetett. A Párocskám ma jön hazaKép Most tul. képpen minek kéne örülnöm? Ha fokozatosan elkezdene már emelkedni, vagy ha zuhanna? Buta kérdés mi...
BesztiKép
Jobbulást NekedKép
VandaKép
A szilva levet megnézem az Alfában holnap vagy holnapután. Ha kapok szólokKép
MelindaKép
Hamarabb kellett volna hazajönnötök, akkor találkozhattunk volna a talin...Kép
MarcsiKép
Minden OK? Milyen az új helyetek?

Puszi: Doris
doris

Doris!

Kicsit szétszórt vagyok:
Ugye ma jön meg a párocskád?KépKép
Ma legyen akcióKépKépKép, szerintem még nem késtetek le semmit, 72 óráig elméletben életképesek a matyik. Ugye most már nem kell elmennie? A 13. és 15. napon mindenképpen legyen itthon! (Ha jól tudom, az elözö ciklushosszaidból e körül a napok körül várható a peteérés, persze aztán ki tudja mi lesz....)

Beszti

KépKép
KépKépKép
beszti

Elõször az elõzõhöz. Nekem hónaljban is mindig felmegy 37 köré. Szóval szerintem inkább az a lényeg, hogy mindig ugyanott.

Doris, tudod a népi bölcsesség az, hogy a 11., 14. és 17
napon kell, az a tuti. Meg persze, ha eleve nem marad ki több 2-3 napnál. Akkor biztos beleesik a kritikus idõszak.

Caldea, nagyon szorítok, majd írd meg részletesen, hogy milyen.
Ja, és a táblázatból hiányzó adatok: Budapest, 30 év.
Köszi,
Zsuzsó
Névtelen

BesztiKép
KösziKép Átállok az altáji mérésre csak attól tartok, hogy megbolygatom a szerkentyûmet... A használati utasítás szerint adott hónapban azonos helyen kell méricskélni... A Párocskám úgy tudom nem utazik mostanság de ha mégis akkor vinnie kell Magával, nincs meseKépKép

Köszönöm mégegyszerKép

doris

Sziasztok Lanykak!

Egy kerdesem van azokhoz akik homeroznek: Mennyire igaz az hogy a mensi 14 nappam a pe utan van? (Igazabol az erdekel, hogy igaz-e hogy ha rovidebb vagy hosszabb a ciklus 28 napnal, akkor az elso fele rovidebb vagy hosszabb.)

Koszonom: Timea
Timea

Orsoly,
Nem rossz a mértékegység, csak ennyire levitte a prolaktint a Bromo,Kép de ez nem baj (erre külön rákérdeztem a dokinál).
Egyébként az értékem hát mit ne mondjak.....
BesztiKép A vasalás megvár, gyere inkább többet közénk!
Vanda,
A pocak fájásomra nem írtál semmit, szerinted az mitõl lehet?
Breki
Breki

Caldea!

Nem lakom a környéken, Szekszárdi vagyok. Eni még a gimibõl barátnõm. Azért néha járok arra felétek, talán egyszer találkozunk. Mesélte, hogy szomszédok vagytok.

Vanda!

Kösz a bíztatást!

Anett
Anett

Vanda,

Sajna az én adataim már nem jók. 9c 2cn.
Köszi
Alma
Alma

Doris Kép
Küldtem neked levlet. Kép Kíváncsi vagyok, kapsz-e szilvalevet Kép

Tímea Kép
Annyira igaz, hogy igaz Kép Ha minden oké, a mensi a pé+14 nap jön meg. Tehát ha valakinek hosszú a ciklusa, akkor az elsõ szakasz (luteális? a latin neve? segítsetek) a hosszú, de a második szakasz elvileg mindig 14 nap (nekem most 15, szerintem ez még belefér). Kép

Breki Kép
Sajna nem tudom miért fáj a pocid Kép, lehet a Bromótól -bár azt már régóta szeded ehhez-, vagy rosszat ettél..

Anett KépKépKép

Vanda
Vanda

Zsuzsó!

Ne haragudjKép, nem akarlak megbántaniKép, de határozottan nem jó sem a hónalj, sem a száj a hömérséklet méréséhez.
Ezt nem mi laikusok mondjuk, hanem nögyógyász orvos.
És a tapsztalat is azt mutatja (én is, és a többiek is elég sok görbét láttunk már), hogy a görbe is csak akkor értékelhetö rendesen, ha hüvelyben vagy popsiban méri az illetö. A hömérözésnél nagyon fontos az ágymeleg, és ezt nem lehet rendesen biztositani a hónalj vagy a száj esetében. Le lehet olvasni esetleg agy szájban mért höröl, hogy volt-e peteérés, de pl. azt, hogy ehhez társul-e pl. progeszteronhiány, azt már nem.
Tudom, sokkal kellemesebb nem popsiban vagy hüvelyben mérni (föleg pl. menzesz idejénKép), de ha ez hoz jó eredménytKépKép, akkor ott kell, mindekit erre biztatunk!Kép

Breki!

Hát most már nem vár meg, kiszoritott minket a vasalnivaló a hálószobából!KépKépKép

Doris!

Normál higanyos hömérötök nincs (tudod, olyan teljesen hétköznapi)?
Mert akkor mérd a szerkentyüddel szájban, közben pedig higanyossal lent. (Elképzeltem!KépKépKép Muris!KépKép)

Timi!

14-16 nappal van a mensi a peteérés után. tehát, ha rövid a ciklus, akkor az elsö rész rövid, ha hosszú akkor az hosszú. A második rész általában 14 napos. Csak akkor szokott eltolodni, ha valaki olyan gyógyszert szed, ami befolyásolhatja (pl. Duphastont vagy Utrogestant a progeszteronpótlásra).
Ezért is jó, ha valakinek nagyából állandó hosszú a ciklusa, mert abból tudhatja (még hosszabb ciklusnál is), hogy mikor várható.

Beszti

KépKép
KépKépKép
beszti

Alma Kép Szerintem Edelweiss lesz holnap, és javítani fog. Már nem akarok táblát küldeni ma. KépKép
Vanda
Vanda

Vettem tegnap egy tesztet, olyan izgi megcsinálnám, de Ti azt írtátok, hogy még korai. Nem bírom ki jövõ hét elejéig.....
Reni
Reni

Timi!

Mármint a peteérés mikorra várható!

Beszti

KépKép
KépKépKép
beszti

Beszti KépKépKépKépKépKép /Ez most a Timea kérdése miatt Kép/
Vanda

JÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚJJJJ Reni!!!

Annyira izgulok érted,
de szerintem érdemes várni mert én is csináltam és negatív lett,aztán még várok egy kicsit mert ha nem jön meg Vasárnapig akkor csinálok mégegyetKép
De mivel enyhén már fáj a derekam ígyhát szerintem meg fog jönniKép

De nagyon szorítok nekedKépKépKép

Mérted a hõdet? és mennyi?

Alice
Alice

Alice,
Nem hõmérõzök, szerinted ma mérjem meg. Mennit kellene mutatnia?
Figyelj azt olvastam valahol, hogy a babás nõknek is fáj a pocakjuk és a derekuk akkor amikorra hónapról hónapra meg kellen jönnie a mensijüknek.
Reni
Reni

Vanda,

Köszi, csak azért írtam, hogy holnap már jó legyen. Én sem gondoltam ma egy újabb táblázatra.

Edelweiss,

Jobbulást kívánok, remélem nincs semmi komoly bajod.

Alma
Alma

Reni!

Reggel amikor kinyitod a szemed az ágyikóban akkor felülés nélkül(popsiba)kell mérni.
Készísd oda a hõmérõt.Azt mondják 37 feletti hõ babásodást jelent,de mielõtt megjön vagy akkor ,lemegy 37 alá.Ennyit tudok.
Annyira nem fáj csak néha egy picit nyilall a derekam eggyenlõre,az még nemjelent semmit.

Nagyon izgulok értedKép
Van valami jeled???
Pl.nekem hányingerem van,de amikor megkell hogy jöjjön mindíg hányingerem szokott lenni.

Semmi egyébb.

Alice
Alice

VandaKép
Köszi, válasz mentKép
BesztiKép
Van otthon csak nem az az álltalatok már említett vékonyka fajta, hanem amolyan hagyományos - bunfurdicskaKép Szerinted az is jó? Ha igen, hány percig használjam? Szerintem ha meglát úgy a Párocskám lukasra neveti a hasátKépKép

doris

Alice,
Napok óta émelygek, állandóan melegem van, pedig fázós vagyok és a melleim is nagyon feszülnek, és megváltoztak sötétbarna lett az udvara.
Reni
Reni

Hûha Reni!KépKépKép

HHHHááááááááát erre most nemtudom hogy mit mondjak.
Nem korai ez még egy kicsit LÁNYOK???
A múlthónapban rendesen megvolt?
Alice

Doris, mél ment Kép
5 percig kell mérni a hõt! KépA "bumfurdicska" mégis mekkora? KépKépKépKépKépKépA gyógyszertárban kb. 300 Ft amolyan vékonyka KépKépKép (ha most látnál, majd lefordulok a székrõl, úgy kuncogok...)Kép
Pusz
Vanda
Vanda

Reni!

Kíváncsi leszek a reggeli hõdre?Kép?

Üdv.Alice
Alice

Alice,
A múlt hónapban rendesen megvolt.
Most teszteljek vagy sem?
Reni
Reni

VandaKép
Nem tudom körbe írni de a jövõ héten "beruházok" egy vékonykáraKépKép A duci annak mondjuk a duplája de Ti még tényleg nem láttatok régi típusú hõmérõt?Kép
BesztiKép
Ugye Te tudod milyenrõl beszélek? A vékony az kifejezetten termékenységi hõmérséklet mérésére készült vagy szimpla lázmérõnek?

doris

Mi a véleményetek az ovulációs tesztrõl (azon túl, hogy baromi drága)? Az interneten azt olvastam, hogy reggel kell csinálni, a használati utasításban azt, hogy délután. Elképzelem, amint du. 5-kor a munkahelyi WC-ben várom az eredményt :-))
Annyira nem értek a hõmérõzéshez, nekem tök szép görbék rajzolódtak ki mindig. (Mondjuk terhes nem lettem.)
Zsuzsó
Névtelen

Sziasztok,

Képzeljétek, elõbb beszéltem a dokimmal. Kedden reggel 7 órára kell bemennem a korházba és másnap csinálják meg a HSG-t. Rákérdeztem, hogy tényleg olyan fontos befeküdnöm, mert tegnap adták ki a parancsot, hogy jön a nagyfõnõk és pont kedden mindenkinek bennt kell lenni. Szerencsére fõnõkömnek mikor montam hogy orvoshoz kell mennem nem kérdezte meg, hogy miért, csak elengedett.
Márcsak otthon kell beadnom valamilyen mesét, hogy hol leszek. A szüleim a felettünk levõ lakásban laknak, így elég nehéz. Elmondani nem akarom nekik, hogy már jó ideje próbálkozunk, mert így is egyfolytában nyaggatnak, mikor lesz már unoka. Lányok, életemben ennyit még nem hazudtam mint mostanában. Egy kicsit rosszul is érzem magam emiatt.

Alma
Alma

AlmaKép
Fel a fejjel! Tudom, hogy nem könnyû de én/mi is már hosszú ideje "hazudozunk". Én amikor be kell feküdnöm a korházba mindíg "továbbképzésre" vagy "training"-re utazokKép Tudom, hogy nem szép dolog de eddig még mindíg bevették és így a táska sem gyanús amivel elindulsz otthonrólKép

doris

Vanda, Doris,
Ha nem kaptok szilvalevet szerintem az aszalt szilva is megteszi. Nekem a legrosszabb dugulast is megoldja 1-2 szem....

Timea,
A masodik fazis lehet rovidebb is mint 14 nap, de ez sajnos baj, mert nincs a petenek ideje a beagyazodashoz. A normalis idonek 14 napnak kell lenni.

Edelweiss,
gyogyulk meg hamar.

Zsuzso,
Az LH-tesztet barmikor megcsinalhatog. Arra vigyazz csak, hogy minden nap ugyanabban az idoben legyen, es ne pisilj elotte 4 oraval.

Alma,
Az HSG-re nem kell befekudnod. Nekem az egesz cakkum-pakk talan ha 1.5 orat tartott. Utana mentem dolgozni.

Mindenkinek szep napot.
Cipomama
Cipomama

Sziasztok lányok!
Kérek mindenkit, hogy vegyetek ki a levelezös listából.
Sajnos, most egy darabig egyik topicba sem tartozom.
Amint lehet, jövök újra.
A friss kismamában megirtam mi történt.Kép
Sziasztok, és midenkinek sok szerencsét kivánok.
Barbi
Barbi

Barbi,
Nagyon-nagyon sajnalom ami tortent. El is pityeredtem. Veled vagyok gondolatban.
Cipomama
Cipomama

Barbi
Nagyon sajnalom, es kivanom hogy minnel elobb jojj rendbe lelkileg.
Melinda
Melinda

A rostos szilvalet ugytudom itt gyogypatikakba Natur-Bio boltokba lehet kapni.

Doris
Egy hettel kestem le a talit Kép Sajnos most az Ovulaciohoz kellett igazitanom a hazajovetelt. Viszont ami kesik nem mulik Kép

Sziasztok
Melinda
Melinda

Melinda!

Orulok, hogy jo lett a hormoneredmenyed! Most mar csak a matyikat kell rendbehozni es hajra, ugye?
Igen, Svajcban adattuk be a Gynevacot.

Erazmusz!
Valaszt maganban kuldtem Neked, a kerdesedre.

Edus
Edus

Sziasztok!

Melindánál az igazság!
Volt is egy cég, ami nagy reklámkampányt inditott (fôleg újságokban) a termékeinek (egy hónapig). Állítólag mindenük natúr, sz?rt vagy rostos, tartósítószer nélküli, nagyon finom stb., csak az árát nem irta oda egyhez sem. Volt ott minden, mi szem-szájnak ingere. Céklalé, répalé, csipkebogyólé stb., sôt, az összes szereplô még keverte is egyikkel-másikkal. Ja és mind, ha jól emlékszem német biokertbôl!
Azóta sem láttam többet a hirdetést, pedig most az összes elrakott újságomat végignéztem, hogy megmondhassam a pontos nevet nektek. Sajna nem találtam, de nem adom fel!
Egyébként félek, ha bementek egy bio-boltba és a drágább gyümölcs- és zöldséglevek polcainál kezdtek keresgélni, a siker nem marad el.
Na ez elég negatív lett.
A másik variáns, ami nekem nagyon bejött: az anyósom házilag otthon fôzött szilvalekvárja (csak 2 napig tart megcsinálni, a sütôban!). Isteni finom, nem túl cukros. Nagy türelme van anyósomnak, hála az égnek (fôleg mióta unokát akar)!

Alice!
Ne mindig csak lyukasztgass! Vannak olyan poziturák, melyeknél a máskor himbilimbi, olyan hegyes szöget zár be az arénafallal, hogy tuti lecsúszik. A szép az benne, hogy ez olyan élménnyel szolgál a Himbálóknak, hogy abszolút elvesztik a vigyázhatnékjukat.
De ugye arra vigyázol, hogy ne az anti-spermacid félébôl vásárolgassatok a selejtek boltjában (mármint abban a boltbank, ahol a világ összes lukas gumiját felhalmozták).
Bár most, hogy már megbeszéltétek a dolgaitokat remélem nem kell még ezzel is küszködnöd!

Még egyet szeretnék írni, ami puszta népi bölcselet (de minden régi mondásnak megvan a gyökere!)!
Akció elôtt derékig érô kellemesen meleg vizbe (nem forróba!), 3 kg sima sót feloldani, ücsörögni benne (nem megfázni!), lazitani (esetleg illóolajjal), aztán hajrá!
A popsi alá egy frotir kéztörlôt tegyetek, úgy üljetek bele, nehogy a só kimarja a bôrötöket!
Ha (talán) gyerek nem is lesz tôle, már majdnem olyan mint a tengerpart!

Sziasztok
Zulejka

U. i.: Szeretném, ha holnap csak nagyon boldog dolgokat olvashatnék tôletek. Aki beteg, gyógyuljon meg! Aki szomorú legyen vidám! Aki bújt, aki nem HAJRÁ!
zulejka

Sziasztok Lányok!

Sajnos a mai reggelen nem szolgálhatok jó hírrel ugyanis a hõm lecsúszott a béka feneke aláKéptehát meg fog jönniKép
De nyugtatgatom magam hogy milyen dolog lenne az ha elsõre sikerülne,tehát még maradok köztetek egy darabig úgy döntöttem.Képmert nem volna szép tõllem ha megelõznélek benneteket nem?
Most én is úgy vagyok vele hogy lessz ami lessz nekem már hõmérõzni sincs kedvem,mejd összejön,és most mosolyKépKépKép
Pusszantás mindenkinek
Alice
Alice

Zulejka!

Ez mind szép és jó amit leirtál csak van egy kis probléma!
Hogy játszam én ezt el egy ZUHANYTÁLCÁBAN???KépKépKépKép

Alice
Alice

Drága Barbi!
Borzasztóan sajnálom, ami történt, leírhatatlan. Ha úgy érzed, gyere hozzánk beszélgetni bármikor. Pihenj sokat és ne hagyd magad elsodorni a bánattal!
Várunk vissza, de csak egy pici idõre, hogy aztán ismét a másik topicban lehess.
Vanda
Vanda

BarbaiKépKép
Sajnálom, és együtt érzek VeledKépKép Remélem mihamarabb sikerül a következõ babuci... Nagyon drukkolok, és ha úgy érzed gyere közénk visszaKép

doris

Barbi,Kép
Nagyon sajnálom ami Veletek történt és bízom benne, hogy fel tudod hamar dolgozni lelkileg is azt ami Veled történt. Át tudom érezni a fájdalmadat, mert az egyik barátnõ a 33. hten veszítette el a kisbabáját, akit még elõzõ este az UH-n láttak, de másnap már nem volt szívhangja.
Tudom, hogy ezek felfoghatatlan dolgok és engem is ledöbbentenek ezek, de talán - fájó és talán bántó is - jobb is így, mert ki tudja milyen maradandó vagy az élettel össze nem egyeztethetõ betegséggel születnének meg.
Remélem hamarosan újból itt nekünk fogod elújságolni azt, hogy két csíkos tesztet produkáltál és kívánom, hogy minél elõbb egy kismanó legyen odabent.
Gyere közénk ha tudsz!
Puszi:
Breki
Breki

Szia Doris,

Én is úgy gondoltam, hogy trainingre megyek. Remélem most nem sikerül lebuknom, mert mikor UH-ra kellett mennem az öcsém keresett telefonon és elindított ezzel egy lavinát, a kolléganõmet nem készítettem fel sajnos.

Szia Cipomama,

Sajna a dokimat errõl nem sikerült meggyõznöm, már félek is, hogy mit akarnak velem csinálni kedden egész nap.

Szia Barbi,

El sem mondhatom mennyire sajnálom. Azért vigyázz nagyon magadra.

Szia Alice,

Ha tudnám, hogy kell, most küldenék neked egy szomorgó fejet.

Alma
Alma

Doris!

Sikerült a két hömérövel mérni?KépKép
Szerintem mindegy, hogy milyen vastag (még emlékszem a jó kis vastag hömérönkre, ma már ált. hömérözésre fülhöméröt vagy digitálisat használunk), csak a vastagabb ált. hosszabb idös (10 perces), a kisebbek meg kevesebb. Egyébként 5 percig kéne mérni.

Beszti

KépKép
KépKépKép
beszti

Sziasztok Lányok,
El vagyok kenödve Kép, nem azért mert feltételezhetöen ennek a hónapnak IS löttek, hanem azért mert:

1 36,5
2 36,7
3 36,5
4 36,7
5 36,5
6 36,7
7 36,5
8 36,6
9 36,5
10 36,6
11 36,4
12 36,6 - nyújtható tojásfehérje hváladék (LH teszt halvány vagyis negatív)
13 36,6 akció LH tetszt - erösen pozitív csík, nyújtható hv.
14 36,8 tapadós hváladék
15 36,6 akció - nyújtható, tojásfehérje hváladék
16 36,75- enyhén barnás maszat nagyon-nagyon kevés
17 36,7 - barnás-véres trutyi úgy 0,5 ml, szóval kevés
18 36,7 - ma

Az LH teszt szerint kellett, hogy legyen tüszörepedésem, a szúrkálások és a hváladék is ezt támasztotta alá. De ha volt pé-m akkor miért 36,7 a höm még ma is? Ha nem volt pé-m akkor meg mi történt a tüszömmel, annak ellenére, hogy volt LH csúcsom?

Nagyon izgatottan várom a kommentjeiteket, mert egy kicsit el vagyok kenödveKépKépKép.

Üdv,
Moni
mj

BesztiKép
Nagyon örülök, hogy még emlékszel a kis "dundi"-raKép Szóval ma reggel úgy tettem, ahogy megállapdtunk és ezentúl minden nap két hõmérõvel fogok mérni. Az eredmény ua. 36.6 alul felül tehát ua. mint tegnap... A szájban mért szerkentyûs kb.3' a lenti dundi 6' volt. Szerinted most mi az ábra?
VandaKép
Te mit gondolsz errõl? Mikortól kéne emelkednie?
AlmaKép
Az "alibid" jónak tûnik. Fel a fejjel! Drukkolok nagyonKép
MarcsiKép
Mi újság Veled? HiányzolKép

doris

Reni!

Ha ugy van az NAGGGGYON JO!
Drukkolok!

Alice!
Hatha mgsem...

Timea
Timea

Sziasztok Lanyok!

BarbiKépKépKépKép Annyira aterzem, hiszen tudod....Nagyon sajnalomKép

MJ: sokan ajanlgatjak ezt a palcikat, de mastol is hallottam mar hogy LH-teszt szerint volt peteeres, de UH szerint nem....Na ezt add ossze, lehet hogy ez sem egy tuti dologKép

Doris: en meg emlekszem arra a szep dundi homerore, sot van is otthon olyanKép

Pusssz: orsoly
orsoly

Jaj Tímea!

Bár csak igazad lenne de a 36.8-as hõ nagyon elszomorító.

Renike!

Neked nagyon drukkolok ha ezek a tüneteid lehet valami,de várjuk meg a tesztet szerintem neked pozitív lessz.
Legalább neked jönne össze én már kiestem sajnaKép
Pusszancs Alice
Alice

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?