A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Szülészetek, kórházak » Szent Imre kórház azaz a Tétényi - Ikea szoba &eacut

Zs, es mi ez a Stockholm a la Carte?

"Tell me why are we so blind to see
That the ones we hurt are you and me?"
Coolio
recca

neet,
várom a segítséget pici barna ügybenKép
egyre aktuálisabbKép címet tudod...

votiv,
tudom hogy nem vígasztal de amióta megvan a bálint nekünk is minden ünnep amit várok rendszeresen rosszul sül el Kép ne érts félre soha nem voltam még iyen boldog hogy van a bálint csak rajta kívül minden rosszul megyKépés már ott tartok hogy a hátam közepére kívánom a karácsonytól kezdve mindentKép ajándokzás nálunk si romi:vagy vegyem meg magamnak vagy nem kapok semmitKép na jó,most azért a házásságink nagyon romi volt,apa tényleg kitett magért,de most előszörKép

norka,
okKép

green,
nem tom,most ezen a héten biztos nem mert el vagyok havazvaKép bogárkáékhoz jöttök???

zsebi,
mailtemKép

cupp
gigi
Vendég

Recca! az angoloknál is hasonlóan van a szülés.

ancsipancsi

Zsanci
Oksa Kép Irj mailt ha megis ugy alakul h szuksegetek lesz ra ok?

N
norkini

ma már tényleg jobb napom van, mert Istinek is, és délelőtt is aludt egy órát, és akkor gyorsan én is, és most is sikerült letenni őt is, meg a faterját is Kép

Szia Greenolive! tényleg rég nem futottunk össze Kép hogy van a babód?

velkám bekk Neet!
pörköltet evett Eszti???? Kép
Isti zabálja a kovászos ubit, és a múltkor fagyit is kapott a felelőtlen anyjától
mert mindig mindenből koldul, és nincs szívem nem adni neki...
paradicsomot esztek már?

ma voltunk Max Cityben, hát, nagy, puccos semmi.
lámpákat akarunk venni hamarosan elkészülő otthonunkba. valakinek van tippje?

Moose, a panadol szirup ízét szerette Isti, de nem nagyon hatott nála. többet meg nem mertem adni neki belőle, mint a napi max 4x1kanál, de lehet, hogy ez kevés volt.

Kisün, már alig várom, hogy lássam, ahogy Dóci jár! Kép

Sziget: már az elsőn kinn laktam, akkor egy hétig nem láttak otthon. 1 évvel később félidőben 1x hazamentem, utána köv évben már 2x, aztán minden másnap, és végül minden nap, aztán csak napokra mentem ki, aztán már csak egyszer, tavaly meg nem mertem a pocakkal (de főleg mert nem akartam kinn azzal szórakozni, hogy folyton wc-t keressek)
idén meg...
mondhatni az a nagy szerencsém, hogy kicsit hamarabb kiöregedtem a buliból meg abból a porból, külöben most elég frusztrált lennék, hogy nem mehetek ki...

ja, és az volt a legjobb sziget, mikor végig kinn voltam, és egyetlen koncertet se láttam Kép

tegnap beszéltem Jucussal, Pannának piros volt a pospsija, én meg elolvastam neki, mit ír a homeós szakirodalom ezügyben Kép

votiv 8)
votiv

azt, hogy máskor ne csapjon rá? Kép
különben gyerekkorunkban nekünk is mindig piros volt (nem csak a popónk), és az anyu tetránnal kente, és bevált. már látom előre, hogy milyen gondjaim lesznek a lányommal.
perpillanat olyan mozgásokat csinál - talán kaparás - , hogy majd bépislantok.

ancsipancsi

Votiv, ezt a koncerről lemaradost hogy csináltad?Kép
Kovi ubi?Kép
zanza

Votiv,
míg ittlaktok, sétáljunk egyet! Kép Kovászos uborkát Dóci is szereti, a nagy kánikulában kiszippantotta a levét, jól hűsítette Kép

Ancsi,
ez a vasárnapi HAJRÁ ANCSI helye Kép

Sziget: régebben én is jártam ki, ált. egy-egy napra, ebben az évben nekünk se jött össze Kép majd jövőre...

Recca,
üdv újra itthon, Stockholm szépséges város, nagyon szeretem... svéd gyerekbarátság: csorog a nyálam Kép azért van még hova mennünk itt ajrópában is Kép

v
kisün

Votiv,
milyen lámpára gondoltatok? Mi a lámpáinkat a Karinthy F. úton szokjuk venni, az ottani icipici lámpabolt bizonyult eddig a legjobbnak Kép
kisün

Zs, en is tudok utazoagyat kolcsonozni, es pont utba esek a Szentendrei ut elejen. Ha Zsebi esetleg emigralna addig, akkor szolj Kép

Rec, Stockholmban voltatok? Nem is tudtam, vagy nem figyeltem... Detokjo! Majd meselj meg! Azert ez az egyszeri orvoslatogatas pocakkal szerintem nagyon laza dolog, mert tenyleg lehetnek gondok, nemtom igy idoben eszreveszik-e.

Sokaig tart meg ez a szigetize? En uuugy uuuuuutalom (nagyon kozel lakom hozza, nehany eve meg ennel is kozelebb laktam es ilyenkor nem tudok tomegkozlekedni, egyik evben majdnem elajultam, annyira tele volt a hev es no levego, a kornyeket, kozertet is ellepik a piszkos, budos bunozoformak es a hazunk elotti gyepen probalnak satorozni, a hekusok elzavartak oket, aztan par ora mulva megint itt voltak, ja es meg a "zenet" is hallani ejjel, ah, remalom az egesz). Miert nem lehet valami mas helyszinen szervezni, ahol nem zavarjak a lakok nyugalmat meg biztonsagat meg mittomen?

Tegnap elvittem a csajom ikeaba es allatira elvezte a csuszdat meg a hintalovat meg a hintazo es forgo fotelokat megmindent. Aztan a sparban meg beultettuk olyan muanyag kisauto alapu bevasarlokocsiba (imeritek?, szerintem azert disznosag, hogy 300at legombolnak erte, miert nem igyenes, hiszen ha gyerek jol elvan, tovabb maradsz es tobbet vasarolsz es o meg nem donti romba a hipermarketet), allatira elvezte, tekergette a kormanyt, forgatta a sluszkulcsot meg minden, egyebkentis automanias, mondtam mar? Szoval a penztarnal azert mar ki kellett venni es magahoz ragadott egy nagy doboz joghurtot es annyira ragaszkodott hozza, hogy - mivel a penztartosnak nem volt kezi szkennere, - a gyereket joghurttal egyutt be kellett logatnom a futoszalag ele epitett vonalkodolvaso ele Kép egyebkent a fius automaniat azert ellensulyoza a lanyos oltozkodesmania, allandoan mindenbe belebujik, sajat cuccaiba es a mieinkbe is egyre ugyesebb Kép
moosejaw

Manóka!
Én is mindig ugyanígy nosztalgiázok ha elautózom a kórház előtt... Kép, nézem a szobaablakot, meg a vajúdó teraszát... és olyan jó érzés... Kép

Johi!
Tudod? Minél többször cicin van a baba, annál több tej termelődik. Ha gondolod pár napig rakd cicire akár óránként és meglátod 2-3 nap múlva lesz sok-sok tejcsi! Higyj nekem! Saját tapasztalat!!!

Na megyek, nyöszi van...

Bogárka

Bogárka
KépKép
KépKép
bogárka75

Ancsi, ne felj semmitol, szuper lesz, mindjart anyuka leszel, tokjo Kép Kép de akkor holnap meg gyorsan csinalj meg mindent, amit gyerek elott szerettel volna, meg a kovetkezo husz evben egyaltalan nem fogsz raerni, ez komoly Kép tulajdonkeppen nekem nincs is idom ide irogatni, dehat annyira szeretek, es a mosogatas, takaritas meg a tobbi hulyeseg megvar, a fozes meg nemtommiacsuda Kép na, ma csinaltunk rakott kelt apaval, hat nagyon sapadt es izetlen lett, meg azert a gyerekkel is teszteltetem, mert o meg nem tudja, milyen egy finom rakott kel, szal lehet, hogy neki talan tetszeni fog Kép

Zs, szerintem nem kell fogyoznod, mi ez a baromsag? Eloszor a fejdublor, aztan meg most ez... Bogarkat megkerjuk, tartson valami onbizalomfejleszto treninget nekunk, jo? Egyebkentis meg Ada is jon valami kajavasarlasi tanacsadassal, meg talan Oxi valamivel, mar nem emlekszem...
moosejaw

Mano, mar igy is annyit offolok, hogy a macskat nem merem berakni. Majd atkuldom melben, jo? Most a legujabb dolog, hogy mar nemcsak a kanapet szaggatja, hanem a gyapjuszonyeget is, nagyon pipa vagyok ra. Tenyleg, csinalok nehany nagyon elonyos kepet rola, meg meselek jokat, aztan hatha elviszed Kép ket darab keteves elrontott (ertsd: elegge rikoltozos) nimfapapagaj nem kell? ez most komoly, mar tul sok a csaladban a papagaj, nagyon elszaporodtak keteve, es nem mindet ajandekoztam el azonnal, a f.n.be is...
moosejaw

Moose, kiárusítás állatügyben?Kép Licitálni kell?

Nem semmi lehetett ez a belógatós-leolvasós vásárlás.Kép Tényleg szemétség ennyit elkérni azért a kisautóért.Kép
zanza

Zanza, ingyen vannak! Sot, meg fizetek is erte, ha elviszed, komolyan. Nalunk keltek ki keteve (elso feszekaljban 3, masodikban 5 fiokank volt) es ezt a kettot megtartottuk, egyik him (na az ertelmesebb, asszem tud ebresztoorat, autoriasztot, ilyesmi), masik tojo, dehat testverek. Vasarlas ugyben meg tudod vannak azok a kisgyerkocmeretu bevasarlokocsik, Coraban, DMben lattam mar, amit ok tologathatnak, azok szerintem nem ilyen fizetosek es tokarik. Dehat azokhoz meg kicsi a nyulam...
moosejaw

Ja, es kalitkakat is adok hozzajuk. Na, mit szolsz?
moosejaw

meg kethavi hideg elelmet Kép
moosejaw

Jó is, hogy írod Moose, hogy mindent csináljak meg, amit a gyerekkel majd nem tudok. múlt héten pénteken gondoltam - mivel az utóbbi két NST alkalmával rászoktam - elmegyek még egyeszer a McDonaldsba reggeli menüt enni, ha már úgyis dolgom van arra felé Kép , utána úgyis a gyerkőc miatt nem fogok ilyen helyekre járni, na meg jön majd a nagy fogyókúra.

Erre az a megrázkódtatás, ami a mekkdönciben ért, biztosította is, hogy mostanában ne menjek. Muszáj megosztanom veletek, habár nagyon off leszek ezzel:

Aki McDonaldsba megy, jól gondolja meg, milyen pénztárosnál áll sorban:

- Jó reggelt, egy tojásos-sertéshúsos mc muffin menüt kérek, nagyobb jiuce-szal, tehát ráfizetek, mc burival, valamint elviszek egy sonkás toastot - adom le a rendelést.
A gyerek nagy szemekkel néz, mint aki ma dolgozik először a gyorsétteremben, mintha valami hatalmas dolgot kértem volna, nem egy komplett menüt, amit csak McDonalds falon lévő leírása alapján ismételtem meg. (Igaz ennek háttal dolgozik a fazon.)
Nagy nehezen - némi hatásszünet után - felébredt a kiscsákó: - Ööö. Egy tojás muffin! - kiabált be hősünk hátulra.
- Bocsi, de nem CSAK tojás, hanem sertéshús is volt a rendelésemben! - igazítottam ki
- Szuper muffin - módosítja a hátsóknál a rendelést, és zavarodottan mosolyog.
- Burgonyával, vagy mc burival?
- Mc burival, mint ahogy az elején mondtam.
- Milyen üdítővel?
- Narancs juice-szal, és ráfizetek, tehát nagyobbat kérek.
- Oké, de ez plusz 40 Ft lesz - világosított fel Beavis.
- Tudom, rendben.- mondtam, és kezdtem kiakadni.
- Milyen üdítővel? - kérdezi meg ismét azt, amit 1 mp-e ütött be a gépébe, ez a szerencsétlen barom.
- MOST BESZÉLTÜK MEG, HOGY JUICE-SZAL - emeltem meg a hangom.
- Jó bocs, tényleg ott van a gépben. - szabadkozott
- Valamint ne felejtsd el, hogy elviszek egy sonka toastot - emlékeztettem.
Erre hátraüvölt, hogy "bacon toast".
Kezdtem elmebeteg lenni, kijavítottam, hogy nem bacon, hanem sonka, mire ő - kissé sértődötten - módosította a gépben és hátul is a rendelést.
Fizettem.
Elkezdte a tálcára hordani a cuccot, azt gondoltam sínen vagyunk, más már nem történhet...

Először is HOZ EGY 0,25-ÖS NARANCSLÉT!
Ezen már aztán felkaptam a vizet.
- Ez NAGY narancs?? - tudakoltam
- Nem. A Szuper Mc muffin reggeli menühöz narancsból kicsi jár.
- Akkor a "nagyobb üdítő" árát miért fizettem ki? - kérdeztem enyhén idegroncs hangon, amire odajött a főnök is.
- Ó elnézést, tényleg ott van a gépben, hogy nagyobb üdítő, máris kicserélem.
Átmérte a meglévő pohárból egy másikba az üdítőt, majd engedett még rá, hogy 4,0 dl legyen.
Ezután sorban mindent a tálcára tett, és javasolta, hogy ellenőrizzünk le mindent, nehogy tévedés történjen.
Mivel minden stimmelt, hát elnézést kért, mondván, hogy még túl korán reggel van ....
történt ez 9:30 magasságában.

ancsipancsi

Moose! Van a III. kerületben egy állatkereskedés, ahova mi is bevittük a nimfáinkat anno, igaz azok akkor keltek ki. A Flóri ÜK. mögötti üzletsoron. (lehet, hogy már megszűnt??)

Ezen kívül van egy állatkereskedés a Szőlő utcában a 10 emeletesek alatt, ahol szerintem szintén bevennék.

Ha nagyon nem kellene senkinek.

ancsipancsi

Ma extra nyűgös napunk volt, van, Emma összesen kb. 3x10 percet aludt és folyamatosan nyöszörög, még kézben is. Most már tényleg nem tudom, mi van? Ha cicire teszem, mindig szopizik, de csak keveset (merthogy arra gondoltam és azon parázok, mi van, ha éhes szegény, nekem meg kevés a tejem és azért sír). Másik verzió a fogzás, de azt meg honnan tudom kideríteni, hogy az-e? Nem látok semmit az ínyén... Viszont én is sírok mindjárt...KépKép

Kép
Kép
manoka11

Moose, páromat kérdeztem, mindjárt csillogott a szeme, közöltem ő takarítja, utána meggondolta a dolgot.Kép

Manóka, enyhe hidegfront közeledik lehet, hogy ezt érezi Emma.

Ancsi, mikor van neki megfelelő idő? Vagy tegnap kint volt Szigeten és még nem szellőzött ki a feje? Azért ez durva.
zanza

Zsanci!

Nekünk is van utazóágyunk, szívesen kölcsönadom ha Zsebiék mégis elutaznának.

Kép
Kép
manoka11

Zanza!
Lehet, de az a baj, hogy egész héten elég nyügi volt... de a mai nap mindent überelKép

Kép
Kép
manoka11

Zanza! ez pénteken volt, tehát már nagyon érezte a hétvége szelét. Ha egy kicsit is összpontosított volna Kép ...

ÁCIÓ

ancsipancsi

Ancsi ! Te biztosan sokat mérgelődtél a mekis sztorin , de ahogy leirtad én szétröhögtem magam , még mindig potyognak a könnyeim Kép

Manoka ! Ha kicsit meg van dagadva már tuti a foga , de dokink szerint sajna ez több hónapig is tarthat Kép Kitartást ! ++++

Votiv ! Köszi jól vagyunk , növögetünk , hizunk , nem csekély mértékben , bár utóbbi időben kicsit visszafogta magát ,még szerencse , mert néha már alig birom ... Kép

Recca ! Jól hangzik , amit irtál , mi vajon eljutunk ide ?

Gigi ! Nem tom .

Bogárka ! Mikor lesz a tali ? 29-én , jól emlékszem . Mehetünk ?Kép

Kép
Kép
greenolive

Manó!

Ne izgulj a holnapi nap miatt!(Persze én könnyen beszélek!) Gondolunk rád! Aztán jelentkezz, hogy mit mondott a doki!

ILdi
ildi76

zsebi,
mail ment

neet
??????????
Vendég

Sziasztok!
Szóval, akkor, köszi minden utazóágy felajánlást! Ha Zsebi elutazni, megyek Norkához. Ha, ők sem lennének elérhetők, átugrunk Moose-ékhoz, mert úgyis útba esnek. Ha azonban addig emigrálnának, Manókáékhoz megyünk az ágyért, ugye??? Kép
Nézi vki a meccset?
Recca!
http://www.destination-stockholm.com/ itt lehet olvasni arról, amit irtam. A magyar részt részben a párom forditotta (ami értelens, és nincs tele hüje hibákkal) a másik részt én lektoráltam/om, csak épp a múltkor, amikor legyilkoltam a gépet, elszállt MINDEN eddig átnézett anyag. Pedig elég sok van, és rohadt unalmas átnézni...hemzseg a hibáktól, néha újra kell forditani az egészet, pedig ezért nem is fizet a srác, igy nem is viszem túlzásba a tempót...Kép

Kép

ZsanciKép
...hogy az utolsó emlékünk egymásról egy szép mosoly legyen...
zsancikant

Moose!
Önbizalomfejlesztő tréééning??? Akkor először az én önbizalmam kéne helyreraknia valakinek! napok óta ugyanis hájas disznónak érzem magam, és persze nagy-nagy bűntudatom is van, mert nyomom a nutellát, meg minden édes sz@rt.. de egyszerűen néha úgy érzem, hogy ez kell a lelki nyugalmamhoz ... szóval ördögi kör... Kép

Green!
Igen, jól emlékszel! Várunk Titeket szeretettel!!!
Van emiled?

Manóka!
Doninak meg vagy 2 napja csurog a nyála, és épp ma járt itt a fogorvos barátném, meg is kérdeztem tőle, hogy lehet-e már egy majd két hósnál fogzás, azt mondta +/- 6 hónap, azaz 0-12 hóig bármikor jöhet az első fog. Szóval lehet, hogy már mi is fogzunk...

Manó!
Ha még olvasod: nagyon drukkolok Neked a holnap miatt, hogy ne legyen nagyon vészes, és minden rendben legyen!!! Gondolok majd Rád sokat!!! Kép

Bogárka

Bogárka
KépKép
KépKép
bogárka75

Bogárka!
Asszem mi nagyon egy hullámon evickélünk...Kép Én is ma lettem totál depis a hájas hasamat és csipőmet látva. És most mindenkitől elnézést kérek, aki szerint nem vagyok kövér. Egyébként sztem mindenki tud kövérnek kinézni, hogyha egy számmal szűkebb ruhába kénytelen nyomulni...Kép Én meg csak nem akarom elfogadni, hogy nagyobb vagyok, mint voltam, és nem cserélem le a ruhatáramat, hanem kinzom magam az előnytelen ruhákban...

Kép

ZsanciKép
zsancikant

Hát ez az, én is akkor keseredtem el tegnap, mikor alig tudtam begombolni azt a nadrágot amibe az esküvőre mentem. 3 hete, mikor vacsizni mentünk az urammal évfordulót ünnepelni még lazán beleugrottam. És ez rosszat jelent... már nem a szülés utáni fogyás periódusában vagyok, hanem a szoptatás alatti hízáséban... brühühü... most megyek és bánatomban eszem valami finomat Kép

Bogárka

Bogárka
KépKép
KépKép
bogárka75

Sziasztok!
Ollllllllllyan jó 7végém volt Kép
Tegnap a Margit szigeten voltunk, ma a Városligetben Arc-ot nézni családilag Kép Jól elfáradt a lány is (én is), de úgy döntöttem tojok a házimunkára, meg a főzésre, csak szabaduljunk már el innen kicsit Kép
Igaz, hogy tegnap sajnos ért egy kis baleset, ami miatt most elég nehezen megy minden (konkrétan leestem itthon tegnap este a lépcsőn, ülni sajnos nem nagyon tudok), de nem érdekel Kép

Votiv: Hát nem lehet egyszerű Isti fogzása, erre nincs homeobigyó? Vagy az sem használ?

Zsanci: nekünk is van utazóágyunk, nem is tudom, hogy lehet nélküle élni Kép De tényleg, nekünk naogyon bejött, mondjuk a 3 szinten kell is, mert hurcolászom a csajt egész nap.

Manóka: Lehet valami a levegőben, nálunk is megy a hisztike.

Egyszercsak elkezdett nyálzani a csajom. Ez természetes? Még csak 2 hónapos nem lehet fogzás (ugye?)? Mitől lehet?

Ancsi: Így már én is jártam mekiben, bár nálunk volt nagy botrány is, mert nem is az volt a tálcán, mint a gépben, úgy hogy végül két szendvicset és két ücsit kaptunk ajándékba Kép

Jóéjszakát!

KépKép
oxigen
Györköny

Oxi!
Nyálzás: ugorj föl 3 hozzászólást! Kép

Bogárka

Bogárka
KépKép
KépKép
bogárka75

Bogarka, akkor eloszor en tartom, jo? Elviszlek titeket setalni minden nap es egy honap mulva mar szuper lesz a gatyatok Kép De talan jobb lenne megvarni, amig befejezik a szopizast a dedek, nehogy a tejci rovasara menjen a gebeseg. Meg mondjuk azt sem tudom, hogy masodik meg harmadik gyerkoc utan is ilyen konnyen megy-e (szerintem igen, de ha tevedek, akkor majd Ada segit es akkor en epitem az onbizalmatokat, o meg a testeteket, jo? Kép Kép ) Zsancinak addigis elso lecke: hullamon nem evickelunk, hanem lovagolunk! Hatarozottan, nagymellennyel, mint a kigyurt, napbarnitott pasik Hawaii-on vilagos? Aloha Kép

Ha a hathosan fogbujtatok harom hotol nyaladzottak (Eszti, Nyul stb.), akkor a negyhosan bujtatok biztos mar sokkal elobb kezdik. Ugye Zsebi? Szal biztosan minden oke.

Zanza, egyik nap lattunk egy tunderi nemet dog kolkot errefele setazni, rogton le is tamadtuk (es az eb megnyalta a taperolo nyulmancsot). Az nem anyosod kutyaja veletlenul? Mert akkor athozhatnatok neha jatszani Kép mondjuk egy fiatal pasival mutatkozott, de hatha... tenyleg mikor setaztok errefele?

Ancsi, allatkereskedesbe nem viszek allatot soha, annyira nem utalom oket! Hat, ha nagyon elegem van egyikbol, inkabb megetetem a macskaval Kép
moosejaw

Hu, allandoan offolok... Szuperjo a szentimreben szulni! Kép Meg ketszer akarok! Kép

Ancsi, miujsag, micsinasz, hogyvagy?

Mano, drukk, majd tudosits. Proktologushoz mesz (vagy hogyishivjakazilyet), melyikhez?
moosejaw

Moose, az eb egy alaszkai malamut. És ő már egy vén kutymorgó. Akinek, ha rosszabb lesz a mozgása (erős fájdalmak az ízületeiben), akkor kénytelenek vagyunk orvosi segítséggel az örökvadászmezőkre küldeni.Kép

Szegény OxiKép, de erről az "ülni még nem tudok" részről eszembe jutott egy vicc.
Az apa úgy érzi itt az ideje, hogy fiát felvilágosítsa a nemi életről.
- Oké apa, beszélgessünk, de ülni még nem tudok.
(gyenge volt, megyek aludni)

Jó éjszakát!
zanza

Zanza, tudom hogy malamut. De azt nem tudtam, hogy ilyen beteg szegenyke Kép

Oxi, tenyleg hogy botoltal igy el? Ugye nem olyan tyukletratok van, mint Neetnek? Ugye a gyereket nem cipeled azon a lepcson? Hu, most jol ketsegbeestem.
moosejaw

Bogárka: Köszi, mire megírtam a hsz-emet, láttam, hogy ti is ebben a bakancsban vagytok Kép Pedig Doni 2 héttel fiatalabb Vikinél.

Moose: Nem tyúklétra, de azon viszem a csajt, jól viseli Kép Az esés pedig úgy történt, hogy szokás szerint teljesen felpakolva elindultam lefelé, persze nem volt rajtam papucs, csak zokni és megcsúsztam. Az utolsó 3 lépcsőfokot a hátsó felemen tettem meg, így most az fekete. De a lépcsőház jól nézett ki pisztáciahéjjal felszórva, apa takaríthatott Kép Szerencsére nem lett nagyobb baj.

Egyébként meg jóreggelt!

KépKép
oxigen
Györköny

Csajok, símán lehet a fogzás miatt a nyáladzás 2 hónapos korban, de a szakember is megmondta ugye Bogárka? Kép

Van ismét autóm apa hazajött aksi feltöltve, és lehet, hogy télire már én is putovicsban nyomulok Kép
Jucus nagyon várlak, infókra van szükségem Kép

Csajok van egy nagyon jó állapotú daewoo matiz autó eladó. Ha valakit érdekel írok infókat.
zsebi2004

Bocsi, evribádi, próbálom utolérni magam... tegnap nekem nem jött be a babanet este, és mivel majd egy hetet távol voltam papinkótól és a kutyától, volt mit pótolni... mélek mennek mingyá... és ide is reagálok.. mingyá...
neet, az ígérgetős...
neet

Ancsi!
Annyira jófej vagy és nemnormális, sírok a röhögéstől a szövegeiden. Kép A mekis fickó, aki háttal áll a táblának... Kép Kép

Moose!
Nem is te lennél, ha szeretnéd a Szigetet. Ja. ÉS Hángeri rulez, a legtutibb hely a világon, hiába bunkó a nép, ha a dolgok mögé néz az ember, és huzamosabb ideig él (és dolgozik, tanul, szóval ÉL) külföldön, lehull a rózsás lepel a túristacsalogató külcsínről, és én pl rájöttem, csak itthon érdemes "szenvedni" és elviselni a másik embert, nna, ez kikívánkozott, de azért téged már így bírlak, a hüjje humoroddal és a keményebbnek tűnő hozzsászólásaiddal, és nélküled kevesebb lenne a társalgó egy egyéniséggel . Kép

Eszterpopó is pirosodik, de gyanítom, a kaksi minősége miatt, mivel már "mindent" eszik, az is más, nem az a rózsavizes izé, biztos csípi piict, nem lehet? De a gyógyszertári popsikrém csodát tesz (nem a kék tubusos, hanem a fehér tégelyes)

Mélek mentek Giginek, Norkának, Ildinek, igyekszem a törpiekkel is. Kép
Csak közben felébredt a ded...
Éljenek a tyúklétrák. Főleg a korlát nélküliek. Kép
neet
neet

Jó reggelt !

Manó ! Én is drukkolok , hogy simán menjen !

Bogárka ! Köszi ! csatlosa@freemail.hu

Utazóágy : nekünk is kéne , viszont én szeretnék venni egyet , a leggagyibb ( azaz legolcsóbb ) tesco , auchan stb. helyeken is megteszi szerintetek ?

Járóka : mostanában mindenki ( értsd családtagok ) mondogatja , hogy kell venni egyet , én eddig úgy gondoltam megleszek nélküle . Kinek van , kinek vált be ??? Ill. fő gondom szokás szerint a macskák , úgyanis nappaliba bejárnak ( nem is tudom azt a részt zárni elölük ) és félő hogy jó kuckónak találénák ők is .

Fogzás : dokink szerint is sokáig tart , már mi is folyatjuk nyálunkat , de azért még nem olyan vészes .

Kép
Kép
greenolive

Éljenek a svédek!
Éljenek a jó hétvégék!
Éljenek a bő ruhák! (Amiben sovinak látszunk... Kép)
Éljen Zsanci tesója és annak a kedvese. Õk is hamarost rágyúrnak a babanetes-baba-projektre? Kép
Votiv,
parit lány nem komálja.

Most akar esni vagy nem??? Tökszürke minden, és ki kéne mennem....
neet
neet

Zsebi: Kérek részleteket!

KépKép
oxigen
Györköny

Oxi,
fekete fenék Kép bár most igen jónevű terrorszervezetet alakíthatnál Kép

Ancsi,
McD KépKépKép én is imádom, amikor a JÉG NÉLKÜL KÉREM után kapom a jól telejegezett üdítőt Kép

Neet,
igenigen, azért huzamosabb külföld után az ember rájön, hogy ha kicsi is meg sárga is, de azért csak a miénk Kép ja, és HOL AZ ÉN LEVELEM KépKép

Zsanci,
ha mindenkinek ellopnák az utazóágyát, akkor nálunk is van egy Kép

Greenolive,
mi kaptunk volna egy teszkósat párom nővérétől, de hazavitték és megpróbálták felállítani, erre bemondta az unalmast... de másnak voltak vele jó tapasztalatai is Kép szóval mi vettünk egy ABC Designost, a legegyszerűbbet (nincs kereke, meg nyitható előrésze, nem állítható magasságú, nincs hozzá pelenkázórátét). De nagyon jól elvagyunk vele Kép Ja, és csináltattunk bele egy "utazómatracot," azaz egy gyapjú derékaljat, arra húzom a lepedőt, így nem kell pokróchajtogatással vacakolni Kép mert van hozzá egy kemény lapokból álló valami, de arra szerintem még kell valami...
JÁRÓKA: van, én Dócit két hós korától bele-beleraktam, irtóra szeretett forgolódni benne, meg a fölé akasztott színes dolgokat nézni, meg vittük ki a kertbe is, de onnantól kezdve, hogy jól tud mászni, fölöslegesség vált Kép szóval nekünk bevált, de így sem mondanám, hogy 100%-osan ki volt használva. Macskák szerintem, amint a ded belekerül, fejvesztve fognak a járóka környékéről is menekülni Kép

FOGZÁS: hú, Dóci 3 hós korától nyálzott vadul, állandóan lestem, hogy hol a fog, aztán csak 7 hós korában bújt ki az első Kép

v
kisün

Neet,
szerintem menj ki, itt is szürke már reggel óta, de még nincs eső, és mivel apukám időjárás-mágus, és most épp teniszezik, jó eséllyel még 11-ig nem is fog esni Kép
kisün

Oxi, email ment.
zsebi2004

esik...Kép

Kép

ZsanciKép
zsancikant

Kisün,
az jó, ha 11ig nem esik, de nekem 12kor van buszom... volt 10kor is, de azt már nem érjük el. Ilyen errefelé a csúcsforgalom. Kép Ja és méltem neked is végre. Kép
neet
neet

itt csak pöcsög...
neet

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?