A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Szülészetek, kórházak » Szent Imre kórház azaz a Tétényi - Ikea szoba &eacut

itt is csak pöcsörög, teniszezni ebben még pont lehet Kép apám egy MÁZLISTA Kép
Neet már vissza is méltem Kép

v
kisün

Sziasztok!

Itt is pöcsög, de most nem érdekel! Rámjött valami takarítási mánia, gyorsan ki is használom! Függönyt mosok, meg ablakot pucolok, meg stb, ami belefér!Kép

Tegnap voltunk Budafokon Timivel, kutyástul mindenestül nekiindultunk!
Olyan jó volt megnézni a környéket, ahol régen laktunk! Meg a házunkat is megnéztük, eléggé átalakították! De úgy bementem volna! A kertben még megvan a fenyőfánk, amit mi ültettünk! És összefutottunk az egyik volt osztálytársam apukájával is! Szóval nagyon jó volt kimozdulni és nosztalgiázni kicsit!Kép

ILdi
ildi76

<center></center>

KépKépKépKép
proone

Úgy látom Neet nyelvet újított! Pöcsög Kép
Nekem teccik!

Lányok! Mit csináljak Timivel!
Tudjátok van az a rossz szokása, hogy ha fel akarja hívni magára a figyelmet vagy csak úgy, nekiáll a torkát erőltetni, meg köszörülni teljes erővel! Mostmár köhög is miatta és kezd rekedt lenni! Ha így folytatja, akkor hangszalagcsomója lesz!Kép Nem hiszem, hogy le lehet róla szoktatni, ugye? Mert ugye hiába szólok rá, Õ még nem érti, hogy miért teszem!
ildi76

Zanza, kaja ügyben mi a helyzet? Még az jutott eszembe, hogy Brúnónál bevált, hogy a gyümölcsbe kevertem valmilyen fűrészport Kép először gluténmenteset, később már nem volt szempont.
Ráadásul értékes tápanyagokat is tartalmaz.
zsebi2004

Zsebi!
Én is kérek mélt!
Úgy néz ki mi is autóvásárlás előtt állunk, Apa puhítás alatt. Az a baj, hogy ő érzelmileg nagyon kötődik a bogárkához (régen még ő használta), és nem érti meg, hogy nekem a két gyerekkel jobb lenne egy kényelmesebb autó... Szóval ha sikerül megfűznöm mi is beújítunk, bár én most fiat seicentoval kacérkodom Kép. Aztán lehet, hogy lesz egy eladó bogarunk... bár ahogy Apát ismerem itt fog szegény végelgyengülésben kimúlni a kertben...

Na, most nagyon off voltam, akkor egy kis on:

A Szent Imre nagyon szuper hely!!! Kép Imádok ott szülni!!! Kép

Bogárka

Bogárka
KépKép
KépKép
bogárka75

Ja Zsebi, Zsanci!
Akkor savoyázunk holnap, hogy odaadjam a ruhákat? Legközelebb csak jövő hétfőn leszek, úgyhogy írjatok, hogy jó-e a holnap, vagy adjam oda mindet Anyukámnak, és oda mentek el érte!

Bogárka

Bogárka
KépKép
KépKép
bogárka75

Vera!
köszi az u.ágy felajánlást, ha összedől a világ, és csak a mi két utcánk házai és lakói maradnak épségben, akkor mindenképp megyek az ágyért...Kép jól bebiztositottam magam. bár, sztem akkor lagzi sem lesz.
Neet!
Nem az én szépséges testvéreim mennek férjhez/nősülnek, hanem a párom tesója. Aki, mellesleg szintén zenész...Kép vagyis ELTE angol szakos volt. csak SOHA nem fejezte be, igy megvált tőle az egyetem...Egyébként te mikor jártál oda??? Nem ismerted a Juhász Gyurit???

A kicsi fiam ma teljesen ZIZIS. Ez a hüjjje idő, ugye??? meg a fogak???
Egyébként nekünk is 4,5 hósan jöttek ki a fogak először, és a védőnő kb. 1 héttel előtte nézte meg, és mondta, hogy áááá, itt még nem lesz fog...Kép megtréfált minket!!

ezt az üzenetet nagyon hosszú idő alatt irtam meg...Kép

Kép

ZsanciKép
...hogy az utolsó emlékünk egymásról egy szép mosoly legyen...
zsancikant

Bogárka,
akkor offolok neked egy kicsit Kép Seicento van anyukámnak, és az NAGYON pici, főleg 2 gyerekkel! Ha gondolkodtok, szerintem érdemes a toyota yaris - opel corsa nagyságban körülnézni (nekünk előbbi van, IMÁDOM!!!!!), mert az csomagtérileg és utastérileg, no meg nem utolsósorban biztonságilag is kényelmes 2 gyerekkel Kép

ON: én is nagyonnagyon szeretek a szentimrében szülni, remélem, még jó sokat fogok Kép

vera
kisün

Bogárka!
Szavoja holnap RULEZ...Kép részemről. Mikor??????? Kedves Bogárka, again! Mennyire értesz a gyermeki lelkekhez????????

Kép

ZsanciKép
zsancikant

Kedves Bogárka!
toyota lehet, hogy ruelz, de opel corsa 2 gyerekkel sajnos szintén kicsi...Kép mi azért passzoltuk....

Kép

ZsanciKép
zsancikant

Zsanci,
ha jól értettem, Bogárkáék 2. kocsinak szeretnék, annak szerintem jó Kép toyota meg tényleg rulez KépKépKép
kisün

Sziasztok!

Lassan vége a nyaralásoknak, előkerültünk mi is.
A nagymamákon kívül volt 1 komoly 1 hetes családi projekt is: Hajdúszoboszlón voltunk. Tényleg jó hely, tényleg hatalmas a strandja, rengeteg medencével, sok csúszdával, hullámmal, mesterséges tengerparttal, meg mifenével. 1 dologra nagyon vigyázzon aki oda megy: valahogy elrontottak valamit a medencék csempézésekor. Szinte minden gyerek medence elvágott 2-3 ujjat valamelyik gyerekem kezén-lábán. És nem csak az enyémekén! A vizipapucsos remekül keresett. 3-4 ezer forintért árulta a gyerek méretű sz@rokat, amik a hét végére már lefoszlottak a lurkók lábáról. Ja, meg a közeli gyógyszertár ragtapasz forgalma is jelentős volt! De ettől eltekintve tényleg nagyon jól éreztük magunkat.

Én továbbra is november 1-re vagyok kiírva. Van itt valaki, aki október vége-november eleje körül várja a babáját?

Na jó, első kisregénynek most elé ennyi. Reszkessetek, mert mostantól gyakrabban jövök! Kép

Murr
murr

Vera!
ez igaz...de ha már előjött, hogy ki milyen autóra gerjed, akkor ime, én is leleplezem magam: nissan micra, de nem az új, hanem az eggyel régebbi. és abból is az a kis, vicces metál zöld. Olyan, mint egy játékautó...imádom. no meg teccik a wv beetle.

Szia Murr, ismét!

Hidegfront, felső fogak kibújása UN-RULE-nak...de nagyon!!! szegény picikém, annyira szenved!! sir, zokog, egy óra alatt aludt el. de nagyon kinlódott...

Kép

ZsanciKép
zsancikant

Moose, papagaj orokbefogadason erosen elgondolkodtam. ha nem egy ilyen pici lukban laknank vagy okelmet/onagysagat lehetne kint is tartani, nem hezitalnek. de igy...Kép

Zsanci, megneztem az oldalt. hat nem irigyellek, h ezt mazsolazgatod. mas utan...Kép

egyebkent sikerult atragnom magam a mult heti termesen: teljesen kepben vagyokKép

Manonak nagy drukk mara, meg egyaltalan, h ne legyen semmi (nagy) baj.
Ancsinak meg plane nagy drukk. de o ma meg pihengessenKép

"Tell me why are we so blind to see
That the ones we hurt are you and me?"
Coolio
recca

Bogárka, a cucc ráér, én holnap nem tudok menni sehova talizni mert dolgozóba megyek.
emilt mindjárt küldöm.
zsebi2004

Na ja, egy az, hogy ki milyen autóra gerjed, meg hogy mire van péze... a seicentora azért gondoltam, mert az olyan 3-4 éves menne kp-ból most, és akkor nem kéne hitel... perse yaris, beetle, nekem is nagyon bejönnek... és még sorolhatnám.
Ja, egyébként Apa peageot 206 sw-t (kombi) akarna nekem venni, mert neki az a kedvence (neki is p. van csak 307-es), de az meg végképp nagyon drága...

Na befejezem ezt az off-autó témát... Kép

Bogárka

Bogárka
KépKép
KépKép
bogárka75

hu Zsanci, ti mar a felsoket novesztitek?

Coolio
recca

Recca!
aha..Kép nagyon kaki...Kép mármint a felső fogak...

Kép

ZsanciKép
zsancikant

ooo...ize...szoval rosszabb, mint az also...KépKép

Coolio
recca

szegeny IgiKép de itt vagyunk szorosan mogotte, kovetjuk, mint az arnyek... kitartas...

Coolio
recca

Moose!

Csak hogy legyen min aggódnod egy kicsitKép : nekünk is tyúklétránk van mint Neetéknek, és én is azon hordozom dedet föl meg le. Ugyanis sokszor a hajnali kaja után még felviszem és ott szundizunk együtt egy kicsit. De ő is olyan kis okos mint Eszti, amikor mászunk, akkor szinte megmerevedik és nem akar kiugrani a kezemből! Na?

Green!

Nekünk auchanos utazóágyunk van, elsőre nekünk is nehezen állt össze, de rájöttünk a technikára és azóta rulez! Nincs hozzá semmi extra, nem emelhető a szintje, stb., de a célnak megfelel.

Kép
Kép
manoka11

Recca!
Kép hamarosan már igy mosolygunk mi is...

Kép

ZsanciKép
zsancikant

Bogárka!

Most írhatnám azt, hogy ne aggódj, mert amikor a Savoyában láttalak, nagyon csini voltál, egyáltalán nem úgy néztél ki, mint aki nemrég szült. Nekem is mindig ezt mondják, de én is dagadtnak érzem magam, pedig közvetlenül szülés után tök jól lement rólam az összes kiló, most viszont elkezdtek visszajönniKép De én is azzal áltatom magam, hogy nem fogyózok, mert az a szopi rovására menneKép Így aztán két pofára zabálokKép Vagy inkább KépKépKép

Kép
Kép
manoka11

HAli!

Hazaugrottunk mert kakai az idő.Nem tudtam visszaolvasni,mi van Manoval?És a Savoyával?
Szerdán megyünk vissza a Balcsira.
Valaki egy összefoglalót 6.-tól?Plízzz!

Jucus
20170114224602

Green, csatlakozom Kisunhoz, ha a macskak meglatjak a gyereket a jarokaban, nagy ivben elkerulik majd. Egyebkent meseltem mar, hogy engem is allandoan csesztettek egy idoben, hogy vegyek (anyos persze, ki mas), de teljesen felesleges lett volna, mert a csajom utalta a kisagyat is, meg az utazoagyat is, ha ebren volt, nem lehetett magara hagyni. Szoval ha a sracod jol eljatszik a kisagyban, vagy ha tobb helyszinen kell kisagyszeru izet uzemeltetned, akkor talan erdemes, de ha nem, akkor felejtos. A jaroka ugyanaz, mint a kisagy, csak mas a fazonja, megegy termek, amit meg lehet venni.

Maris befejeztetek az autotemat? En meg hozza sem szoltam... szal Ford fan vagyok. Az uj fiestara gerjedek, de fusion is szuper, csak az sokkal dragabb, pedig nem sokkal tobb, de apa focusat is szivesen megorokolnem egyszer.

Ok, mostmar ne idegesitsetek lepcsovel, meg lepcsonpapucsbangyerekkel sztorikkal, mindenki lakjon biztonsagos egyszintes hazban es kesz! Vagy legalabb a hat ev alatti gyerekeket tartsatok csak a foldszinten. Ez nem lehetseges?
moosejaw

Juc! Kép Hat en nem tudom osszefoglalni, de Zsebinek kene segitsel, mert o is puntovicsot akar vasarolni es talan holnap savoyaznak a lanyok, de nembiztos. (Mindig csak ilyen nekem marhamesszi helyeken randiztok, ez nem igazsag...) Ja, es en kerzedtem egyik nao, hol tudok olcson Berchet triciklit venni, van tipped? Szal Brendonnal olcsobb tipp, hm?
moosejaw

Mano ma proktologushoz megy, ha jol t'om, Ancsi meg holnap fekszik be a Hba es szerdan csaszarmetszik, ugyhogy most nekik mennek a drukkok.

Murr, nem akarsz reklamalni? Ez szerintem nagyon gaz, marhara veszelyes, mert uszodakban meg nyilt seb nelkul is egy csomo nyavalyat elkaphat az ember! Segitek megirni, ha gondolod!
moosejaw

Moose!

Köszi!

ZSebi!

Puntovics tök más mint amin gyakoroltam,nagyon megy,én meg fosok vezetni továbbra is!Vegyél Puntovicsot!!!!!!!!!!!KépVan egy eladóm!

Manóka!

Olyanon még nem voltam,de remélem nem nagyon fájt!

Jucus
20170114224602

Hali!

Ha már autó álmok: részemről a kis Mercedes, lehetőleg tűzpiros színben.
Amúgy mi is most akarjuk lecserélni a családi batárt, mert a 3. érkezésével kevés lett a hely hátul a gyereküléseknek. Egyelőre a Citroen Picasso-val kacérkodunk.

Moosejaw!
De igen! Most, hogy mondod, nagyon igazad van. A segítségnek nagyon örülnék, de nem csak azt kéne tudni, mit írjak, hanem azt is, hová?

Fogacskákra jobbulást, vagyis gyors kibújást! Nálunk a hideg vizes pelussal dörgölés jött be.

Mindenkinek pussz:

Murr
murr

Juc, Mano megy dokihoz, nem Manoka Kép te fellabbal a tonal vagy, mi? Kép Tricikli ugyben nem tud segiteni? Te vagy a szuper be- es hirszerzonk Kép

Azt nem is mondtam, hogy Kikaba visszavittuk a pocsek leesesgatlot es szo nelkul visszaadjak itt is a let, de csak 2 heten belul, nem ugy, mint az IKEAsok, ahol 3 honapod van!
moosejaw

Jucus!
Holnap van Savoya party, mert B-ék szerdán utaznak Honoluluba, vagy vmi hasonló helyre, ahol jó az idő...Kép na, miccósz???
És át tudnád nekem küldeni az akváriumos Ica emil cimét? vhova elkavartam...Kép
Popsi hogy van???

Kép

ZsanciKép
zsancikant

Hat, en a fogyasztovedelemnel reklamaltam eddig, de nem is tudom... De! Irjunk nekik, mert ok biztosan fognak foglalkozni a dologgal, es ha megse ok lennenek illetekesek, de sztem biztos azok, akkor majd atiranyitanak. Kuldem melt, hogy ne irjuk tele ezzel a topicot, jo?
moosejaw

Popsi fogzastol is lehet am piros! Tudjatok?
moosejaw

Juc, küldj infókat a puntovicsról, de hogyhogy van eladód???? Autókereskedést nyitottál???

Murr, nekünk A családi autónk citroen picasso és ahogy a csajok mondják RULEZ Kép
zsebi2004

Moose!

Sajnos mindig keverem a hasonló nevű Manót és Manókát írásban.

ÉS nem tudok olyan triciklit sajnos.

Mano és Manóka!

Én kérek elnézést!Kép

ÉS nagyon pipa vagyok egy nőre!Lefoglalta a légzésfigyelőt az unokájának,mondtam hogy csak 25-e után vagyok,de mondta,hogy neki tuti és senkinek másnak!Erre ma felhívom és közli,hogy vettek egyet.Én meg 3 érdeklödöt küldtem el miatta.Azt hittem,hogy felrobbanok4Nem lehetne valahol reklamálni ez ügyben,Moose?

Jucus
20170114224602

Juc, ha csak telefonon beszeltel vele, nemhiszem. Alkalmazz irasos szerzodest es/vagy foglalot (eloleget visza kell adnod, foglalot viszont nem, ha a vevo megis elall a vasarlasi szandekatol, tudod). A francia autok nem esnek szet egy ido utan? En azt hallottam, hogy mindenfele csavarok potyognak ki folyamatosan beloluk...
moosejaw

Zsanci!

Küldöm a címet!De sikerült átvenni az akváriumot?

Zsebi!

Mert fosok vezetni,a hiba az én készülékemben van és jó pízért eladom!Kép

Juc
20170114224602

Moose!

De drága vagy,hogy komolyan vettél!Kép

Juc
20170114224602

Moose: talik nekem is messze vannak, de a III. ker nincs messze a XIII.-tól! Kép Keressünk mi is valami talihelyet, ami nekik van messze? Kép

Egyébként Sziasztok Mindenki!

Én szerdán megyek Szent Imrébe! nst-re! Kép

Off: autó... álom!Kép és Kép. A 3 gyerekhez tényleg jó lenne valami, de örülök, ha a kis 22 éves Renault-t rendbe tudjuk hozni annyira, hogy tavasszal már lehessen mászkálni vele. Városban nem vezetek, télen szintén nem Kép Marad a MARAD!

Pussz: Pocak
pocakpacni

Moose: nagggyon jók a francia autók, csak ahhoz is drága az alkatrész Kép

Pussz: Pocak
pocakpacni

Lánkák!

Azt nem tudjátok véletlenül,hogy a csecsemösök vállalnak-e nem újszülőttnek is füllyukasztást?Nekem nem is ajánlották fel egyébként akkor semKép

Ancsi!

Az anesztesnek én nagyon szívesen adtam volna csak mivel már olyan állapotban voltam,hogy azt sem tudtam,hogy melyik megyében vagyokKép,a nevére sem emlékeztem ,aztán meg örültem,hogy lik van a fenekemen.Szóval én sajnos nem adtam,pedig Õ volt az aki véget vetett a hosszú fájdalmaimnak végre!
Egy őszes hajú ,idösebb hölgy.Ezúton is köszönöm neki!Szt.Imre anesztes néni Rulez!
Juc
20170114224602

Moose, (És a többiek)
létra rulez, emeleti veszélyes life rulez, földszint a kutyáé rulez, öreg és kocka és sokatfogyasztó VOLVO rulez!!!!

Manó és Manóka 2 külön egyéniség, ti mind egyéniségek vagytok, mi mind egyéniségek vagyunk...Kép

Popsi lehet, de, attól is. (Fog)

Méghogy kevés a gyerek!!! Sorra hívom a környező bölcsiket, szinte mind fullos, pedig ha én egyetem, egyetlenem bölcsibe megyen... mielőtt szívrohamot kaptok, csak egy vagy 2 napra és az is csak félnap. Nekem kb örökkévalóság lesz, de így jár az, akinek a nagymamák 100 km-en belül nem lelhetők fel. Kép

Jucus!
Sajnálom a szaridőt, benzinileg megéri az odavissza út?

Eszter extra mennyiségeket alszik ma.
neet
neet

Moose!
én meg pont azt hallottam, hogy francia autók nem olyan jó autók ÉS drága az alkatrész. Nagynéném kb. 1 éve vett egy R. Scenic-et, asszem 2 hónappal később egy vásárás után, nem tudta beinditani. elszaródott az elektronika vagy mi...Kép
Juc!
Igen, akvi itt van, pizt meg küldeném neki, mert akkor persze jól elfelejtettem elmenni érte...Kép

Kép

ZsanciKép
zsancikant

ZSanci!

És akkor posta volt?

Juc
20170114224602

Bogárka!

Mikor tali holnap?És hova utaztok?

Juc
20170114224602

Juc, Zsanci (meg aki még jön)!
Hát én is ezt kérdem: mikor?
Lehet úgy, mint múltkor?

Egyébként meg a Balcsira megyünk mi is Kép

Na megyek, Doni ordít... Kép

B.

Bogárka
KépKép
KépKép
bogárka75

Zsanci,
Ez nem a francia autók sajátossága, hanem sajnos az egyre profibb autókban egyre több elektronika van, ezért törvényszerű, hogy amiben nagyon sok extra van amit az elektronika üzemeltet azok gyakrabban döglenek be. Sajna a német és olasz autók sem jobbak ezen a téren. Apa nálunk profi ebben a kérdésben Kép

Jucus, ne csigázz, légyszi, részletes tájékoztatást kérek, akár priviben is kora, típusa, futott kilométer stb.
zsebi2004

Juc!
igen. és ma jött meg...Kép

Kép

ZsanciKép
zsancikant

Mennem kéne B-ért, Iggy meg alszik...Kép 3-ra igértem magam, most meg már 4 van...Kép
Zsanci, a hazudós-anyuci

Kép

ZsanciKép
zsancikant

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?