A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Fogamzás » BABAPROJECT ELÖTT ÁLLÓK, IDE!

Lanyok kerdeznek v.mit.Most olvasom hogy a tesztenel meg kell varni az 5 percet.En amikor vegigment a csikon a pisi es kimutatott egy csikot rogton kivagtam a szemetbe.Kerdesem az hogy ha 5 pecet varok akkor valtozhat az eredmeny?

Kép
monyoka

Monyoka!
Igen változhat, anno nekem 8 percre jelent meg egy 2. halvány csík. Szerintem csinálj mégegyet.

Nicol

Kép
nicol

Monyóka
Én nem nagyon értek a tesztekhez. valakinél azonnal kimutatja,valakinél ki kell várni az időt... asszem...

Sziszka

szisszka

Monyoka Kép
A teszten előbb mindig a kontoll csík jelenik meg és csak utána jelenik meg a terhes csík, erre akár párpercet is kell várni attól függően, hogy mennyi a hcg a vizeletben. Ha bizonytalan vagy akkor várj még pár napot és ismételd meg a tesztetKép

Nikol Kép
Nagyon édes Vivi Kép
Annamari is kiszúrta és egyből megsímogatta a képernyőt Kép

Annácska

[color=#0000ff:203f9deef2][i:203f9deef2]Annácska, Peti és Dondi baba [/i:203f9deef2][/color:203f9deef2]
[img:203f9deef2]https://www.mamanet.hu/rulers/3688_10900.jpg[/img:203f9deef2]
[img:203f9deef2]https://vonalzo.picibaba.hu/8869.jpg[/img:203f9deef2]
annácska

na basszus(bocsanat)akkor en nem is jol csinaltam meg a tesztet.Mikor meglattam a control csikot ugy felhaborodtam,hogy rogton kidobtam kb 15 mp)

Kép
monyoka

nah most csinaltam megegyett.10 percet vartam:semmi:most mar bizti hogy nix baba

Kép
monyoka

Annácska!
Nagyon aranyos a lányodtól, nagyon édi! Kép

Monyoka!
Sajnálom, hogy ez is negatív lett..

Nicol

Kép
nicol

Kép
Kép

KépKép
unique

Monyóka
Sajnálom, hogy negatív lett! Kép

Nicol
Olyan édi kislányod van!!! Kép

Sziszka

szisszka

ju de jo..)benne vagyok atablaba:JUheKép

Kép
monyoka

Tudjatok mit olvasgattama masik oldalakon?Azt hogy addig meg nem jon meg addig remenykedjek.Mert igye nsmcsak pe.n lehet teherbe esni.Pl egyutt voltunk 5 napja.Azt ugye a mai es tegnapi text nem mutatja ki:Ez logikusnak tunikKép

Kép
monyoka

Sziasztok!
Monyóka!
Örülök hogy már jobban vagy! Szerintem is próbálj meg a mának élni, a jó dolgokat ésszrevenni a mostani életedben, azoknak örülni, és nem annyira a babára koncentrálni.Tudom, hogy ez nehéz, de ha tudatosan figyelsz erre,talán sikerül.Most magadat helyezd előtérbe,a baba úgyis jön, ha jönnie kell!
A múltkor kérdezted: a Clostibegyt egy peteérést segítő gyógyszer.Azért kell szednem, mert nincs peteérésem Kép. Bízom a hatásában, sokaknak bejöttKép

Szisszka!
Láttad a Jóbarátokban Phoebe esküvőjét?Klassz a téli esküvő, nem olyan szokványos.Kép
pille

Szio pille.nagyon szurkolok.En egyenlore nem probalkozom ilyennel:korai

Ha 7ik honaptol probalkoztok akkor honnan tudod hogy nincs peteeresed,elotte voltal dokinal?

Kép
monyoka

Sziszka
Jaaa, akkor félreértettem, bocsi! Pécsről a délibe ér be a sihuhu Kép

Majcsi Kép
Elég mentség persze, de nem szemrehányni akartam csak hiányoltam a társaságod Kép Megnézem szivesen a képeket, szólj hogy hol lehet majd ha kész vagy vele. Ha az időt nézzük most is ősz van, már jöhettek is bujálkodni Kép
Most kezdjük a vizsgálatokat, a héten megyek UH-ra tüszőlesőbe szerdán és pénteken. Aztán az eredménnyel megyek vissza a dokimhoz, kapok papírt andrológiára, meg vérvétlre is szeretnék. Aztán meglássuk... Kép

Annácska
Az ara nem pirult bele egyszer sem a feladatokba, tényleg jól állta a sarat Kép
Stella vigyáz magára ez biztos, de nem az az otthon ülős fajta, főleg 3 hét H után Kép

Sziszka, Annácska
Köszi a felajánlást, ha megvan a helyszín akkor majd egyeztetünk a részleteket illetően Kép

Nicol Kép
Köszi, örülök hogy veled is találkozhatok majd! Na meg remélem Vivikével is! Tündér ez a kép, muszály élőben megpuszilgatnom, ha a mama megengedi majd Kép

Monyo
Kép Sajnálom! Ha babás lennél, akkor ennyi idő után már napközben is ki kellene mutatnia a tesztnek, különben mondanám hoyg reggel csinálj első vizeletből tesztet Kép Késett már máskor is ennyit? Érdemes lenne valamilyen módon kideríteni hogy peteérésed okés-e.

Tündi
Vendég

Évi!
Köszi az infót!

Unique!
Köszi, hogy beletettél a táblába!Gőzerővel indulok felfelé!Kép

Monyó!
Van v.mi tüneted egyébként?
pille

Monyóka!
A fogigátlót már decemberben abbahagytam, és azóta csak egyszer jött meg, májusban, utána megint nem jött meg.A doki megállapította, hogy nincs pé-m.Meghozta gyógyszeresen, és most várok.
pille

tundi 30 Sajnos igen,maskor is elofordult mar,csak akkor vedekeztunk igy tudtam hogy megfog jonni.

Pille.Persze hogy vannak tuneteim,de szerintem pszihes.rosszulet,gyengeseg.folyton allmos vagyok.iszonyuan faj a hatam reggel,alig birok felkellni.

Kép
monyoka

Monyó
És eddig nem voltatok dokinál meg semmi hőmérés és ilyesmik? Nincs ez jól hogy ennyit késik, ennek oka van ha nincs baba. Most nem is az a lényeg hogy tudjad meg fog jönni, hanem hogy miért késik. Tapasztaltál már billings váladékot? Szoktál érezni erős szurkálást valamelyik petefészkednél kb. a ciklusod közepe táján?

Tündi
Vendég

Tundi nem voltunk dokinal.Semmi homerozes meg ilyesmi.Amikor megjon elso nap iszonyuan gorcsolok. Sajnos nem tudom mi az a billing valadek.
Amikor elvesztettem a szuzesegem elmentem dokihoz,mindent rendben talalt,voltam uh an,azis ok volt.A gorcsoket es arenszertelen menzire azt mondta majd kinovom,vagy szules utan elmulik.
Azt mondta mivel anyukamnak is voltak ilyen panaszai valoszinuleg orokoltem.Ja meg hogy ez 25 ves koromig normalis.

Kép
monyoka

SziasztokKép

CSak egy gyors bekukkKép
Már kezd javulni a helyzet kaptunk az ínyére
ecsetelőtKép
Tudom kitartás
De hát annyira sajnálom őt, bárcsak nekem fájnaKép

Kép
Kép

Kép

Kép
edinka

Mónyóka
A Billings a méhnyak váladéka. Pisilés előtt te ma magad is meg tudod vizsgálni minden nap.
Amikor nyúlós, (bocsi ezt másképp nem lehet), tojásfehérje állagú, abban az időben vagy termékeny.

Javítsatok ki, ha hülyeséget írtam.KépMég én is időben megtudjamKép
Virag2

Monyó
Értem, bár nekem ez nem lenne normális, de bízz a dokidban! A billings váladék az a hüvelyváladék egyik formája. Ha figyeled a váladékot a ciklusod során, tapasztalni fogod hogy változik a szine, állaga és mennyisége is. Nekem ciklusom elején középidőig enyhén sárgás sűrű. Amikor termékeny vagyok a váladék teljesen átlátszó lesz és olyan nyúlós mint a rágógumi. Két ujjad közé fogva több centire kinyúlik. Elméletileg ez jelöli a termékeny napokat. Amikro ez elmúlik, akkor teljesen kifehéredik a váladékom és sűrű állagra visszaáll. Persze ez nem mérvadó a peteérést illetően, ebben a témában minden csak elmélet Kép

Edina
Nagyon aranyos Viki Kép

Tündi
Vendég

Sziasztok,

AnnácskaKép
Sajnálom a gyomorégésed. Kép Nem kellemes, ismerős. Kép
Nekem most olyan a téma, hogy reggel nagyon gáz, enni persze nem tudok, majd dél körül állati éhes leszek,. de akkor úgy, hogy kb. ha 20 percenként nem eszem valami kiadósat, egyből korog a poci (a kívánósságom miatt nem egyszerű a feladat Kép), majd délutánra újra visszajön az émelygés, hányinger, tart este meg éjszaka (ha kimegyek pisilni, alig tudok visszatámolyogni az ágyba Kép).
Szóval a helyzet nem túl rózsás... Kép Kép De mivel örömteli dolog miatt van, egyáltalán nem vagyok rosszkedvű miatta. Kép
A gyomorégésről olvastam, állítólag teljesen normális. Lesz majd gond (reméljük nem, de nagy a valószínűsése) a széklettel is... Kép

TündiKép
Nagyon jó ötlet a bevásárlóközpont! Nekem sosem jutott volna eszembe, de amikor írtad, annyira triviálisnak tűnt Kép
Stellának nagy puszit küldök és várom vissza! Kép (persze komplett élménybeszámolóval!)
Juca (szabin van) nagyon nagy gratulát küld Stellának, ha beszélnél vele Kép

MonyóKép
Mindenképp vizsgáltasd meg magad szerintem is, ez nem normális, hogy késik, de nem vagy babás és meg sem jön Kép

MajcsiKép
De jó, de jó, hogy megint itt vagy! Kép Sajnálom a menzit, nem baj, majd most! Kép

DudduKép
Köszi, vettem a recepteket! Ha jobban leszek, biztosan ki is fogom próbálni Kép

LányokKép
A hétvégén megvettem életem első 85-ös melltartóját! Kép Olyan fura volt Kép
Ja, a szombati vendégségről: maradtam a kaszinó tojásnál, hideg kajcsi volt, azt legalább - bár csipegetve - de én is meg tudtam enni.
Borzasztó, mennyire nincs semmi étvágyam! Mindig a savanyú alma + almalé... Azon sem lehet örökké élni Kép A doki szerint ilyenkor még nagyjából mindegy is, mit eszünk,dehát akkor is... Jó lenne már egy jót enni Kép

Pusza

Unique

KépKép
unique

Lanyok olyan valadek nekem is szokott lenni,sajnos a tudtlansagom hogy nem tudtam mi az.Mar enyivel okosabb vagyokKépSoha nem figyeltem meg hogy valtozik,azt tudom hogy nekem valamikor nyulos,teljesen atlatszo.Nalunk erre azt mondtak az oregek hogy az attol van mert sok csokit eszel:oruletKépEzek ztan reggelk mikor felkelek mindig megvizsgalom.Eddig mosakodasnal,figyeltem fel az atlatszo cucra,hogy ugy ragad vagy mi.Az az igazsag hogy mivel nem tudtam mi,szegyeltem es nem beszeltem rola senkinek.

Kép
monyoka

Szia Lányok!
Hogy ti mennyit tudtok ilyen rövid idő alatt írni.
Eddig a főnököm állt a gépem mögött, ezért képtelen voltam még benézni is.

Monyó!
Akkor viszont valószínű, hogy van peteérésed, ha van nyúlós billingsed. Na tessék. Van jó hír is a mai napon, nem?

És Vajdaságban hol laksz? Párom egész családja temerini Kép, csak férjem és az édesanyja élnek itt. És hallom tőlük, hogy milyen körülmények vannak arrafelé. Megértem, ha csak magándokihoz akarsz menni.

Majcsi!
Sajnálom, hogy megjött! Kép

Sziszka, Pille!
Nekem is rögtön Phoebe esküvője jutott eszembe!
Szuper lehetne hóesésben, meg minden!

Tündi!
Nagyon örülök, hogy jössz a talira!
Ja és ha már metróvonal, akkor a Millenárist én is támogatom. Szerintem a Plázákban szörnyű helyek vannak, sajnos nem olyan, mint a pécsi Árkád. Jártam ott tavaly többször is. Szóval a Millenárishoz közel a metró és van kiülős meg beülős része is!

Edinka!
Olyan kis okos arcot vág Viki az első képen.
Az ecsetelővel pedig légy türelmes, biztos nem hat azonnal.

Nicol!
Vivi tündéri! Tartsátok meg jó szokásaitokat és csináljatok nagyon sok képet a gyerkőcökről. Azt veszem észre sok helyen, hogy ahogy nő, úgy egyre kevesebb fotó készül róluk. És ez nem jó.
Na jó én fotómániás vagyok. Kép

Edinka!
Ez a Viki egy tündér!

Unique!
Örülök, hogy főzés nélkül megúsztad a vendégséget. Csudi jó érzés lehetett a melltartó vásárlás is.
És mondtam már, hogy köszönjük a táblát?

Dido!
Remélem, javulgatsz!
Vendég

Sziasztok!
Sajna csak most volt időm jelentkezni...
Augusztus 4-én megszületett Hanna lányunk 3200g-mal és 56 cm-rel.
A szülés nagyon gyors volt és érzéstelenítés nélkül sikerült. A kórházi tartózkodást kicsit elhúztuk a sárgaság miatt, de ezen már túlvagyunk. Ígérem, hogy néhány nap múlva kicsit részletesebben írok.
Szeretném Nektek megköszönni a támogatást, nagyon sokat segített ez a kis csapat!
Kívánom, hogy minél előbb váljon valóra a Ti álmotok is!

Képek:

http://kepeim.hu/userlapok/kepek.php3?u=10113&alkid=25064
pilis

Jajjj, ne haragudjatok, hogy ennyit írtam. Ilyenkor döbbenek rá, mikor meglátom. Kép

Annácska!
Én is több kismamitól hallottam már a gyomorégéses problémát. És a keksz tutti segít.
Remélem javulgatsz!
Hamarosan találkozunk, jipppííííííííí

Lányok!
A tali helyszínére én is tudok szívesen fuvarozni bárkit, ha szükség lesz rá. De a Millenáris ötlet nekem nagyon ok.
Ott aztán a babók is nagyon jól ellehetnek!!

réka
Vendég

Monyó Kép
Vannak itt még különb dolgok is mint a hüvelyváladék Kép Látod, jelentéktelennek hitt dolog mégis milyen fontos lehet, ezért bátran kérdezz és beszélgess, mert így tanul az ember a legtöbbet Kép És ha -ne adj Isten!!!- dokihoz kell mennetek, akkor hasznodra fog válni a sok információ Kép

Unique
Stellának transzfer volt 21-én, ez a beültetés, a punkció a petesejt leszívása.
Örülök hogy tetszik a bevásárlóközpont talihelynek Kép
Jobbulást kívánok a gyomorégésből és étvágytalanságból, de ahogy írtad is, örömteli dologtól van, ráadásul remélhetőleg néhány hét múlva eltűni kaz életedből Kép Addig tarts ki, aztán meg ehetsz majd jóízűen Kép

Tündi
Vendég

Pilis!
Így ismeretlenül is nagyon gratulálok!
Hát ezen a babán egy gyűrődés sincs!
Nagyon szerencsések vagytok, hogy ilyen könnyen ment.

Minden szépet és jót kívánok Nektek!

réka
Vendég

TündiKép
Igen, amikor elküldtem a táblát, jöttem rá, hogy hülyeséget írtam Kép Holnapra javítom Kép Nem vagyok még akkora mestere Kép
Köszönöm a jókívánságokat! Kép Igen, márcsak emiatt is kitartok: pár hét még... Kép
Stellával egyébként kicsit bajban vagyok, mert nem tudom az tusó menzijének a dátumát... Ezért csak tippelés ami a babák korát illeti... Nem baj, kb jó, majd mond biztosat Kép
Nem mondtam még, de annyira örülök, hogy jössz a talira!!! Nélküled nem is lett volna az igazi! Kép

DudduKép
Merre van a mIllenáris? Kép

PilisKép
Nagy-nagy gratula Hannához! és kitartást! Ha tudsz, gyere és mesélj! Kép

Pusza

Unique

KépKép
unique

Unique és LÁnyok!
A Millenáris a Moszkva térnél van a Mammut mögött. Egy óriási szabadtér ahol van büfé, játszótér, néha szabadtéri kiállítások és még vagy 3 épület, amiben szintén programok, koncertek kiállítások vannak és van beülős hely is.
Ezek inkább büfék, mint éttermek, de szerintem teljesen korrektek, csak azért írom, hogy tudjátok.

Egy kis reklám nekik is:
http://www.millenaris.hu/

dudu
Vendég

dudu ez igazan jo hir.akkor ez azt jelenti hogy peteeresem bizti van?

Pilis gratulalok,szep a pici baba.Jaj es az milyen meghato mikor (gondolom)apukaja puxit ad neki.)mindja sirokKép

Kép
monyoka

Pilis
Örülök hoyg jelentkeztél! Micsoda kis hajasbabád van! Kép Nagyon édi Hanna Kép Jó egészséget kívánok nektek! Kép Szerintem is azok a képek a legédibbek amiken az apukák fogják újszülött törékeny babájukat Kép

Monyó
A peteérés akkor biztos, ha doki nézi UH-n. Ott látszik hogy van-e tüsző mekkora és megrepedt-e. Ez a legbiztosabb, a többi módszerrel csak valószínűsíthető...

Unique Kép
Én meg már azt hittem nem is akarsz látni Kép Jól esik, hogy számítotok rám! Kép Köszönöm!

Lányok
Én a metrót csak azért írtam, mert vidéki parasztjány lévén ezzel tudom legjobban megközelíteni a helyszínt KépKépKép, de nem kell feltétlenül ehhez igazítani a helyet, a lényeg hogy babásoknak is a legmegfelelőbb legyen. Én most má oda megyek ahová mongyátok! Kép
Remélem hoyg Stella is akar majd menni, és akkor együtt biztosan megszervezzük. Pénteken mondtam neki de még biztos megbeszéli a párjával is, ezért nem említettem eddig,de természetesen én örülnék ha jönne/jönnének Kép

Tündi
Vendég

Monyó!
Egyetértek Tündivel, ez csak valószínűsíthető, de azért bíztató jel.
Mondanám, hogy mostantól kicsit figyeld meg magad, de épp arról meséltél, hogy nem akarsz nap, mint nap ezzel foglalkozni.
Szóval az a legjobb, ha élsz a mának, nem védekeztek és jön, amikor jönnie kell!

dudu
Vendég

dudu igy van jojon aminek jonnie kell alapon elek.Na azert ha eszreveszem,lehet egy kicsit jobban odabujok a paromhozKép) cak tulzasba nem viszem a dolgot.

Egyebkent szabadka kozeleben van egy kis falu a neve Hajdujaras.Ott lakunk.Kicsi kis falu de rendezett.ma megyek szabadkara ugyhogy csak holnap tudlak majd olvasni benneteket.

jaj mar el is felejtettem ki a kovekkezo aki zebrasodasra hajlamos?Kép

Egesz jo kedvem is lett.)orulok hogy vagytok nekemKépA parom felhivott hogy ma setalni megyunk(nem szeret setalni)na de ki erti manapsag a ferfiakat?Kép

Kép
monyoka

TündiKép
Ez csak természetes, hogy számítunk Rád! Kép A múltkor annyira el voltál keskenyedve, hogy hiába is írtam volna, hogy számítunk Rád! Kép De most már, hogy visszakaptuk a régi Tündinket, mindjárt más Kép
És természetesen örülnék nagyon a "jó öreg" Stella néninek, akinek a kisbabámat köszönhetem (részben Kép). Az általa javasolt cickafarkfű segített nagyon sokat nekem Kép

Lányok,
Akkor a Millenáris mindenkinek okés? Gondolom, van beülős rész is, rossz idő (=BMW weather, keresztanáym mondása, = Baby Making Weather Kép)esetére... Kép
Amikor ilyen pocsék, esős idő van, mindig a BMW weather jut eszembe ... Kép

MonyóKép
Így van, nem feladni a dolgot! Figyelni kellene yg hónapig a hődet is, szerintem. A pé megfigyelésére mindenképpen jó. Kép

Héj, többiek, olvasó üzemmódban! Kép
Tessék írni!!!!!

Pusza

Unique

KépKép
unique

MonyóKép
Örülök, hogy jobba kedved! Kép Jó utat! Kép

KépKép
unique

Pilis nagyon szép kisbaba! Gratulálok!

Tündi
Köszi a lánybúcsú offtopic-ot. Ami minket illet, a jajj ne is mondd állapotban vagyunk. Az ifjú arának kicsit túl sok munka szakadt a nyakába és közölte a kitűzött időpont lehet nem jó.... na hogy most mi lesz???Na mindegy mi szerveződünk, már kicsit késésben vagyunk, mert közben szerdára került és holnap mindent el kell intéznünk, de lelkesen nézek eme nemes feladat eléKép

Sziszka
Nekem téli voltKép))és februári.
Virag2

Unique.cickafark?Mintha a ferjem is valami ilyet mondott volna.Hogy igyak cickafark teat:Hat az van itt boven arebb megyek par metert es tele van vele minden(most per pillanat nem tom vane meg).

A homerozest hogy kell csinalni?

Kép
monyoka

Unique

Hehe ma nagyon BMW weather van, akkor mindenki siessen haza!!!!!Kép
Virag2

Pilis!
Nagyon szép a lányka!Nekem az a kép tetszik a legjobban,ahol Apa oldalról látszik és a kezében tartja Hannát. Ott igazán látszik, hogy Hanna kitől örökölte a hajacskáját Kép Kép
pille

Monyóka
Minden reggel kb ugyanabban az időpontban meg kell mérned az ébredési hőmérsékletben (de csak hüvelyben vagy végbélben mérve ad pontos eredményt) és azt fel kell jegyezned. A peteérés előtt pár tized fokkal le fog esni a hőmérséklet majd 37 fokra vagy a fölé emelkedik (ez egyénenként változó lehet).
Csatolok neked egy excel táblázatot, amiben jól lehet ezeket vezetni, még az együttléteket isKép)<!--attachment: Hom_rs_klet__res-252359.xls*mime_msexcel.gif*application/vnd.ms-excel*101.1**Hom%e9rs%e9klet_%26uuml%3bres%2exls --><center><pre>
Kép
Homérséklet_üres.xls (101.1 k)</pre></center><!--/attachment-->
Virag2

Monyó

A hőmérőzésről egy összefoglaló Kép
Minimum 5 óra alvás után kell mérni, ha pl fél órával előtte felkeltél pisilni, utána nem mérhetsz, hanem ágynyugalomban üldögélj szépen egy órát az ágyban, utána mérj. Mérhetsz ahol akarsz (száj, hüvely, popsi, legtöbben hüvelyben mérnek), de fontos, hogy akkor mindig ugyanazon a helyen mérj, mert a különböző helyeken különbözőek a hőmérsékletek ugyanazon időben.
Elkezdeni a menzesz első napján érdemes, mert akkor ad értékelhető infót. Ha csak lehet, minden nap megközelítőleg ugyanabban az időpontban mérj.
A mért hő változó lehet, kis ingadozásokat mutat. Olyan nincs, hogy valamennyinek lenni kell, az emberek alap-testhője nagyon eltérő mértékű lehet, van akinél ez 35.8, másnál 36.2, megint másnál pedig szinte hőemelkedés.
A várható fogamzás előtti napon a hőm. leesik, több tized fokot, majd a következő napon hirtelen felemelkedik, akár egy egész fokot vagy még többet is, és ez így marad a menzesz megjelenéséig, il. terhesség esetén tovább.
Bekavarhatnak lázas betegségek, idegállapot, alkoholfogyasztás.
Kockás lapon vezesd, ne csak felírd a számokat, hanem csinálj belőle grafikont, úgy sokkal értékelhetőbb, és laikus szemmel is látható, érzékelhető.
Ahhoz, hogy valóban értékelhető eredmény legyen (az orvos számára), minimum 3 hónapig vezetni kell.
Az alaphőmérséklet az ovuláció után 48 órával 0,4-0,6 fokkal emelkedik, de sokaknál, mielőtt ez bekövetkezne, rövid ideig tartó hőmérséklet-hullámvölgy áll be. Ez röviddel megelőzi az ovulációt. Ezután lépcsőzetesen vagy meredeken megemelkedik a hő és a következő menstruációig megmarad ezen a magasabb szinten.
Tehát, minden ovulációt követően, azaz a ciklus közepén megindul a progeszteron termelődése, ez az anyag pedig előidézi a hőmérsékletemelkedést.
Mivel progeszteron csak akkor képződhet, ha már megtörtént az ovuláció, a hőmérséklet emelkedése szinte biztosan jelzi, hogy a folyamat már lezajlott.
Amennyiben a ciklus második felében több mint 16 napon át megmarad a magasabb hőmérséklet, az nagy valószínűsséggel terhességre utal, mivel a várandós anyában tovább folytatódik a progeszteron termelődése.

Tündi
Vendég

Sziasztok!

Itthon vagyok és még mindig élek Kép , sőt már vissza is olvastam.

ADRI!
Nagy-nagy gratula a zebrádhoz !!! Kép Úgy örülök, hogy megint ilyen jó hírre jövök vissza.

Pilis!
Így ismeretlenül is gratulálok a gyönyörű csöpségedhez Kép Nagyon vigyázzatok Magatokra.

Stella!
Még Veled sem sikerült "beszélnem", de itt nyomon követhettem a történetedet, és nagyon örülök, hogy rendezőttek a dolgaitok, és végre hazamehettetek a kórházból. Te is nagyon vigyázz Magatokra!

Monyóka!
Sajnálom a többszöri - tesztet, és amin régebben keresztül kellett mened. Teljesen egyetértek a többiekkel soha nem szabad feladni, és van amikor szükség van a dokik segítségére, de legalább is a megnyugtató és hihető tanácsukra. Ez a fórum többekközött tényleg azért is jó, mert itt sokat lehet tanulni. Mihamarabbi babásodást kívánok Neked Kép

Annácska, Unique!
Most sajna én sem tudok enni, de ezt én nem tudom olyan jó szívvel viselni, mert nekem nem lesz egy picurkám 9 hónap múlva Aki miatt megéri Kép , viszont remélem Nektek mihamarabb elmúlnak ezek a tünetek, én úgy tudom, hogy csak az első 3 (4) hónapra jellemzőek.

Dudu!
A trutyi receptek nagyon íncsiklandóak, biztos ki fogo próbálni. Sajna mivel gyuladt volt a mandulám mikor kivették felment a lázam, így nem 100% a csütörtöki tali, de addig még van egy pár nap és ha elmúlik mindenképpen kinézek a várba.

Egyébként jól vagyok, 10 perc alatt kikapta a doki néni a mind a 2-t, pedig az egyik kétszer is elszakadt. Beszélni rendesen tudok az evéssel és a nyeléssel vannak kisebb gondjaim, na meg a hőmmel, de csüt. de megyek kontrollra majd megmondják, hogy hogyan tovább.

Sziasztok: dido

dido
dido

Monyó!
Reggel mérd az ébredési hődet. A ciklus 1. napján kezdd (amikor megjön)és a köv. mensi 1. napjáig tartson. Fontos, hogy még az ágyban mérd, lehetőleg szájban(nyelv alatt) vagy hüvelyben (10 percig). Ezt egy kockás lapon vezesd grafikon formájában.Vízszintesen legyen a napok száma, függőlegesen a fokok.Ez kiad egy hőgörbét, ami hasznos a nőgyógyásznak is, mert elárulja, van-e pé-d.
Több cikluson keresztül érdemes mérni.

Én is mérem, nekem ez az első ciklusom, minden reggel 5-kor mérem, a dokim kérte.
Ja és van erről egy külön topik is!
pille

koxi csajok.ha megjon elkezdem meregetni.Meglassuk mi lex.

dido jobbulast kivanok.

Atolvastam a cickafarkrol par solgot.Azt irja nagy piros betukkel hogy:TERHES ANYAKNAK SZIGORUAN TILOSezen meglepodtem picit.De ezt is jo tudniKép

Kép
monyoka

lanyok senki sem tud semmit kivirol?

Kép
monyoka

Lányok!
Most beszéltem a Millenárissal, van beülős része, de az "csak" kávézó. Nem tudom, hogy így is OK-e?
Jó idő esetén viszont jó a kinti rész biztosan, ahol sütögetnek is, tehát van kaja.

Én azért lehet, hogy választanék valami tuttit, ami minden féle időjárásban jó lesz.

Dido!
Örülök, hogy megvagy! Annak viszont nem annyira, hogy lázasodsz Kép Persze a felépülésed az első, de azért várom, hogy találkozzunk.

Monyó!
Én is most kezdtem ebben a hónapban mérni a hőmet. Végülis ettől azért ne a megváltást várd, csak talán könyebb lesz következtetni, hogy van-e és mikor peteérésed, meg ilyesmi.
Persze minél több dolgot vizsgál az ember, annál jobban el tud bizonytalanodni, hogy mi mit jelent, mert persze sok minden nem egyértelmű elsőre. Nem a kedvedet akarom elvenni, csak a saját tapasztalataimat mondom. Viszont nagyon érdekes kiismerni magunkat, hogy milyen rendben, vagy nem rendben működünk.

Jaj az offtopic lánybúcsúkhoz:
Mi is szervezkedünk péntekre.
Egy volt táncos lánynak lesz a lánybúcsúja és megkért minket, hogy ne hívjunk chippendale fiút. De mi megvicceljük és a táncos srácok (nagyon különböző testalkatúak, értitek...Kép) fognak álchippendale show-t csinálni neki, persze csak úgy csinálva, mintha levetkőznének. Nagyon jófejek a fiúk, azonnal vállalták. Gondolom örülnek, hogy egyszer végre hivatalosak egy leánybúcsúra. Csak még matróz ruhát kell szereznem nekik, meg azt nem tudom, hogy hogyan rázzuk le őket utána... Kép

puszi mindnekinek:
réka
Vendég

Sysy!
Móni23!

Hiányoztok!

dudu
Vendég

Unique!

Nem lehetne, hogy Stella 2 babát kapjon a neve mellé?

Évi

Kép

Kép
Évi77
Szigetszentmiklós

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?