A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Szülészetek, kórházak » "DÉVAI INTÉZET, DÉVAI DOKI"

Sziasztok!
Na,majd meglátom hány másodperc múlva adjátok vissza Domit ha rákezd a hisztijére!Kép
Látom itt mindenki fitt vagy most tesz azért,hogy fitt legyen.Ezért nem is jövök majd csak akkor ha ez a téma már lement.KépKépSzégyellem,hogy én ilyen dagi vagyok közötetek.De semmi másra nem vágyom jelen pillanatban csak egy egész napos alvásra.KépMa 2db párizsis zsömlét ettem,de nem is vagyok éhes csak fáradt de nagyon.Pedig nekem is van ám orbitrack-em,igaz itt porosodik.KépNa pusza!Jó fogyizást,izmosodást!KépDia

Kép
Kép
lldicsi

Stella híradó
"Jó reggelt! Két picike magzattal végre hazamehetek! A doki már látta a szívüket is pulzálni! Vére, végre, végre!!" Kép

Tegnap este voltunk Enigmáéknál is. Jól van, fekszik szorgalmasan. Megnéztük a 3d Uh videót a kicsikről, nagyon édes babák Kép

wish

Wish,

Ez így nem ér, mi miért nem nézhettük meg, miért nem vártatok meg!

Dupla adag lesz a gymben ezért!!!

Azt hittem már elmentetek Laciékhoz!

Kép
farkasok

Olyan jó ilyan megnyugtatóakat hallani Stelláról?? Két kicsi szivecskeKépKép de jó de jó de jó!!!!!!!!!!

Enigma előtt le a kalappal, hogy ilyen szépen betartja az utasítást a fekvésről. A babucik meg csak szépen növögetnek odabent, szépen lassan túl vagyunk a kritikus időszakonKépKép

Farkasok! Csak keményen a WishselKép
lkt

Sziasztok!
Teszek fel pár képet a két prototipusról.KépPuszi
Kép
Kép
Kép
Kép

Kép
Kép
lldicsi

Farkasok Kép
felvittük a horvát szuvenírt és aztán megnéztük. De szerintem örömmel megmutatják neketek is.

Voltunk Laciéknál, indulás elött dobtam fel az üzit. De még az este haza is jöttünk. Nagy családi(= kb 40-50 ember) bográcsozás volt program a bogácsi pincéknél. Fogtunk vadmalacot. Szegényke leesett a hegyoldalról és alig tudott menni. Szerintem a nyárson fogja végezni Kép Egyébként is vaddisznó pörkölt volt, de hősiesen kitartottunk és nem kóstoltuk meg, mert nem húsnap volt. Azért hoztunk belőle, mert holnapután már húsnap Kép
Kép

DiaKép GigiKép
Elvittétek túrázni a kölyköket? Így én is szívesen megyek ha valaki toligál és csak ülnöm kell Kép

Dia drága Kép
A prototípus mamáknak engedélyezve van akárhány kiló, emiatt ne érezd magad rosszul Kép

Képzeljétek Laci anyukájának vettünk másfél éve egy orchideát és azóta virágzik. Az enyém meg egy hónap alatt kimúlt. Hát igazság ez? Kép
Kép

wish

Szia Wish!Kép
Igen elvittük a törpéket a Budakeszi vadasparkba,de arra nem számítottunk,hogy a terep nem a mi bolygó kerekes kocsijainknak való.KépSzenvedtünk rendesen,mire kitoltuk a kocsikat a hegyen.Kép

Nagyon szép az anyós orhideája.KépNálunk is az a helyzet,hogy ha van 2 egyforma virágunk anyóssal az övé tuti gyönyörűen fejlődik az enyém pedig kipusztul.KépKép
Puszi Dia

Kép
Kép
lldicsi

Wish! Mit csináltatok ezzel a szomorú vadmalaccal? Összefacsarodott a szívem, amikor megláttam a fotót. Kép Nagyon-nagyon állatmániás vagyok.
s_norka

Nóri Kép
Megitattuk és odahívtunk egy vadászt, hogy nézze meg. Õ azt mondta, hogy valószínűleg megsérült a gerince, azért nem tud járni. Csak annyira tudott menni, hogy nagy nehezen felállt ment két lépést aztán elesett. Mintha részeg lenne. Én is nagyon sajnáltam. Nem tudom mit csináltak végül vele, mert mi korábban eljöttünk.

wish

Wish! Ez aztán a kalandos hétvége, még vaddisznóval is találkoztálKép Ez az orchidea tényleg gyönyörűKép Nekem is volt 1, de én már tudom, hogy mit rontottam el, túllocsoltam, arra ezerrel allergiás. De majd remélem hamarosan kapok másikat (hallottad, LKT fiú!?).

Prototipus találkozó nagyon tetszik. De hogy még a babakocsijuk is egyforma...

Lányok! Mikor lesz a találkozó végül? Tudnom kellene családi party miattKép
lkt

Sziasztok, megjöttem a pihiből.
Nagyon örülök Stelláéknak, végre jöhet a boldog pocakosodás! Ezek szerint megkapták a drukkokat!!! Kép
Izgi lehetett Enigma Babáit is látni, örülök, hogy jól vannak!
A prototípus képek megintcsak elbűvölőek, jól elvan a két krapek együtt! Kép Hát, ez a bolygókerekű kavicstúra nem lehetett egy kéjutazás, Dia, ne aggódj, tuti égettél vele annyit, ha nem többet, mint én a hétvégi kocogással. Kép Olyan aranyosak vagytok mind a vadasparkos képen!
Ez a vadmalac tényleg szívfacsaró látvány, én sem bírok állatokat szenvedni látni. Kép Így vagy úgy, remélem, már véget értek a szenvedései.
Az orchidea viszont tényleg gyönyörű!
hajnesz

Wish!

Na igen, nekem is mozognom kellene. Per pillanat óriási nagytakarításba kezdtem, s most ennek örömére nincs erőm. Pedig 2 kgtól meg kellene szabadulnom a programig. Igaz, erre van még 4 hetem. Mert ugye ahogy számoltam, ma kezdődött a mensi, s holnap kell mennem... Nem tudom, mit fog kezdeni Dévai, de majd meglátjuk...
Gyönyörű az az orchidea, s szegény vadmalac Kép

Stellának óriási ölelés, úgy örülök, hogy végre valakinek sikerült...

Enigmának meg nagy pocaksimi, hogy ilyen hős, s szépen tartja az utasításokat. Tényleg túl van a kritikus időszakon, s ez csak neki köszönhető. Na jó, meg a férjének, Dévainak, barátoknak, de az mind eltörpül...

Hajni!
Ne aggódj, az az elején tényleg csak izom súly.

Timi!
Várjuk az újabb kutyasulis beszámolót!

Dia!
Mi is bevállalnánk a plussz kilókat, ha ilyen gyönyörű kislurkónk lenne! Szóval ne aggódj, majd le fog menni az szépen. Főleg, ha ilyen túrákat csináltok Kép

Eszter
Kép
roxal

Hajni Kép
Most nekem stagnál a súlyom. Bár a "hivatalos" mérés az csak holnap lesz. Mindig fehérjenapon mérem meg magam kilóilag és centiileg.

Roxal Kép
2 kiló az semmi, eljössz hozzánk is nagytakarítani és már le is ment. Kép

Nálunk most felújítják az irodát így itthonról lehet dolgozni. Tök jó, már kimostam mindent, befejzetem a könyvet, amit tegnap olvastam és még ez is lehet, hogy ledolgozom a nyolc órát, bár ahhoz bele kellene húzni még egy kicsit.

wish

Sziasztok Csajszik!Kép
Jelentem nekem a 17-18-i hétvége nem jó mert búcsúba megyünk.Puszi.Dia

Kép
Kép
lldicsi

Sziasztok!
Visszajöttünk a nyaralásból, a baba jól viselte Kép
Még nem volt időm visszaolvasni, ma egész nap telefonálgattam, de nem sikerült AFP-beutalót szereznem... Dévai azt mondta, hogy azt a körzeti adja, a körzeti pedig, hogy azt csak nőgyógyász adhat. Holnap visszamegyek a régi nődokimhoz, azt mondta, hogy ő majd ír nekem... Azt hittem, a terhesgondozás jobban meg van szervezve... Ha nem olvasgatnék utána, nem is tudnám, hogy ezen a héten kell mennem ilyen vizsgálatokra. Lehet, hogy csak a mi kerületünkben ennyire elbénázott a védőnői-körzetis rendszer, de nem hiszem Kép
Veletek mizu? Van valami jó hír valakinél?
png

Png!

Már hiányoltunk!
Hírek, hogyne: STELLÁNAK két babója van!

Mi többiek meg várjuk, hogy teljen az idő, s kezdhessünk megint.

Találkozó! Én inkább a holnapi Dévai beszélgetés után nyilatkoznék. Még nem tudom, hogy s mint szeretne kezdeni.

Wish!
Ez a takarítás még itthon is befejezésre vár, s épp eléggé utálom, hogy egy ideig ne akarjam ismételni Kép De egyszer nálunk is lesz tali, tehát hozzá kell kezdeni Kép

Eszter
Kép
roxal

Wish!

Alkalomadtán, ha van időd, majd dobj egy táblát. Már úgy megszoktam Kép Meg vannak frissítenivalóid is Stella miatt Kép

Eszter
Kép
roxal

PngKép
Ezek a dokik, komolyan néha csak néz az ember értetlenül, hogy hová került...De a lényeg az, hogy végre találtál valakit, aki megírja azt a beutálót. Kép Örülök, hogy jól telt a nyaralás!
Tényleg, hogy milyen vizsgálatot mikor kell elvégeztetni: ez nincs valahol összegyűjtve? Mi van a terheskönyvben??? Kép
hajnesz

RoxalKép
Bocsika, lusta vagyok visszaolvasni Kép, holnap már lesz konkrét időpont, hogy mikor kezdtek, vagy vizsgálatot beszéltek meg?
hajnesz

Stellának gratula! Közben visszaolvasgattam, az egy hónap kórház nem hangzik jól Kép
Hajnesz, össze van gyűjtve, de csak nagyjából. És mindenhol másképp, pl. a hetekben sehol nem egyeznek... De az nincs feltüntetve, hogy kitől kell beutaló. A védőnő azt mondta, hogy ráérek még az AFP-vel, majd ha a 17. héten visszamegyek a dokihoz, kérjek beutalót. Dévai meg közölte, hogy hülye a védőnő, azt ezen a héten meg kell csinálni Kép

Nem baj, nekem már az elején sem volt szerencsém a beutalókkal, vizsgálatokkal, de most legalább van, ami éltet Kép))))
png

Szia Png!
Engem anno a nődokim küldött AFP-re.Õ adott beutalót.Milyen hihetetlen és egyben fantasztikus,hogy már te is AFP-re mész!KépPuszi

Kép
Kép
lldicsi

Hajni!

Fogalmam nincs. Dévai ezt az időpontot adta meg, mikor beszéltük, hogy a következő lombikot mikor kezdjük. A többiektől tudom, hogy ilyenkor szokot kenetet venni, s ha az stimmel, akkor gondolom a következő mensitől mehet a dolog. A gond csak az, hogy nekem ma kezd megjönni, holnap kap telibe, nem vagyok biztos benne, hogy ebből holnap lesz valami. Ebben az esetben szerencse, hogy rövid a ciklusom, mert három hetet kell csak várni a következőre Kép Tehát szerintem legrosszabb esetben szeptember 8 körül megy a következő.

Eszter
Kép
roxal

Roxal Kép
Nem úgy van, hogy az elöző lombik stimu kezdésétől kell három hónapot kihagyni? Vagy pár nap nem széámít. Mondjuk annyival ki is lehet tolni gyógyszerekkel.
Kíváncsi vagyok mit fog mondani Dévai a kenettel kapcsolatban a mensi miatt.

Timi Kép
Mivel Gigiéknél lesz a tali, én arra várok, hogy ő mondjon időpontot.

GigiKép
Mondj időpontot! Kép
De úgy, hogy Diáéknak a 17-18 nem jó, tehát azt ne. Kép

wish

Kép

wish

Gigi! Mondjál dátumot, lécci!Kép

Png!
Már nagyon hiányoltunk! Mit szólt a család a nagy hírhez?? Tényleg olyan jó, hogy már AFP-re kell menned!! Pocid látszik már???

Roxal! De jó, hogy holnap már mégy Dokinkhoz, mindjárt szurkolhatok Neked!! De jó, de jóó!
lkt

Na mindjárt visszaolvasok...

Elötte: szeptember 3 vagy 4?? Mit szóltok hozzá? Akkor Farkas koma meg kedves neje is tudnának jönni, Diáéknak is jó. Szóval rajtatok áll. Wish ha szépen megkérlek akkor csinálnál egy táblázatot, hogy kinek jó a dátum? Köszike

KépKép
gigi28

Tali. 2005. szeptember 3. vagy 4. Dunaharaszti

wish

Nekünk is jó. Kép
hajnesz

Sziasztok!

Azért nem jelentkeztem napok óta, mert a kábeltévés internetszolgálatónk vacakol, most sikerült kapcsolódnom. Kicsit visszaolvastam, és örömködöm is rendesen, Stella ügyi volt.

Még nem tudom mikor kell majd mennem Dévaihoz, de ha a tali idején Pesten leszünk, természetesen elmegyünk mi is. Most a mensire várok, beszedtem a Duphastont, csak azt nem tudom, hogy hány nap mire megjön, mert utána mehetek vérvételre. Az intézetet kell hívni időpontért, vagy Dévait? Úgyse tudja ki vagyok.

Mindenki fogyózásba kezdett? Remélem ti sikeresebbek lesztek mint én, nem igazán fogy a "röcögős" (Bridget Jones). A ruháimon úgy érzem ment le rólam, de a mérleg stagnál. Nem is értem, pedig én betartom, legalábbis igyekszem. Ma is egy kefírke volt a vacsi, a torna pedig az volt, hogy téglát pakoltam kocsira. Készül a szalcsisütő hely, diétára természetesen megfelelő, Norbi által engedélyezett. Kép
Farkaséknál van a Gym, nálam lesz a diétás konyha. Kép

Roxal! Tűkön ülve várom a beszámolót, mi lesz, hogy lesz.

Wish! Nehogy próbáljatok enni a kis kucukából!!!!
vanda978

WishKép
Nekem egyszer a dokim olyat mondott, hogy a punkciók között kell 3 hónap elteljen.
RoxalKép
Reméljük, a mensi nem lesz zavaró ok kenetvételnél, nem tudok nyilatkozni, még nem voltam ilyen szituban. Köszi, hogy tájékoztattál, néha van egy kis fáziskésésem. Kép
Drukk a mielőbbi kezdéshez!!!
hajnesz

Vanda Kép
Így a gyümölcs nap után nagyon beindította fantáziámat a szalonnasütés Kép
Ha gondolod próbáld ki te is ezt a 90 napos diétát. Nem éhes mellette az ember egyáltalán és garantáltan fogyaszt. Timinek szuper receptjei is vannak hozzá Kép
Ha az intézetet hívod akkor úgyis Dévai veszi fel, lehet hogy egyből nem tudja ki vagy, de ha mondod a neved és vázolod neki a helyzetedet, akkor képben lesz Kép

wish

Én már próbáltam a 90 naposat, és fogytam is tőle AKKOR. Be kell valljam, hogy a Norbis-félét jobban szeretem, nekem ez időben is, változatában is megfelelőbb. Persze a legjobb az én Diétás konyhám lesz, majd meglátjátok! Kép Úgy fogunk fogyni, hogy csak NA!
vanda978

Üdv,
Nekünk úgy tűnik, hogy a szeptember 4-e lenne jobb, mivel Krisztián délelőtt lenyomja a félmaratont, és utána már nem lesz stresszes maximum ki lesz fingva és csak ülni fog, 3-án szerintem olyan stresszes lesz, hogy lehet elmegyek itthonról.

Png,
Elmondtátok? Hogy fogadták?

Lkt,
Kutyasuli?

Hajneszkám,
Futóeszköz-beszerzési akció hogy áll? Cipő hogy szuperál?

Puszi FArkasok J

Kép
farkasok

Én a döntésekkel úgy vagyok, hogy vagy egy szempillantás alatt történik, vagy akár hetek is elmúlnak, mire megérik. A cipővétel az előbbi kategória (köszöni, jól van, imád futni!Kép), utóbbi a csikungos-órás téma, ezek még nem forrtak ki kellőképpen. Kép
hajnesz

hááááááát, 4-én van anyukám szüli-névnapja, de végülis 3-án is fel tudjuk köszönteni. Maradjunk abban, hogy döntsön a többség, nekem ok mindkét napKép (de persze a 3-ának jobban örülnék)

Kutyasuli köszönöm már sokkal jobban ment, kutyi is már határozottabban ügyesebb volt, mintha kezdene ráérezni az ízére. A németjuhászokkal nem annyira haverkodik, de szombaton volt 2 golden retriever, azokkal jót hancúrozott (volna, ha nem lenne kötelező a pórázKép), meg volt egy beegle is, az nem annyira vágyott Keksz társaságára, mert kutyusom úgy szokott ismerkedni, hogy a lábát ráteszi haver hátára, na most szegény beegle a földön ragadt a kutyulim tappancssúlyától meg óvatos közeledésétől. Ja volt egy 6 hónapos leombergi is, amilyen nagy állat, annyira édes, tényleg mint egy maci ( méretre és szőrre is). Szóval nagyon élveztem, de szerintem Keksz is, szorgalmasan fogunk járni (holnapra esőt mond, a francba).

Ha érdekel valakit a 90 napso fogyókúra receptgyűjtemény, máris küldömKép

Voltam ma guru néninél is, ma először nagyon élveztem. (Hajni, lesz ilyen isKép)

Jaj, ezt el kell mesélnem: egyik kolleganőm egész nap fájlalta a hasát, estére már annyira, hogy bevonult a kórház (Péterfi) ügyeletére, diagnózis: méhen kívüli terhesség (UH nélkül), azonnal befeküdni,a terhességet a másnap reggeli vérvétel is megerősítette. Mivel a k.nőm meg volt arról győződve, hogy nem lehet terhes, a férjével hozatott egy tesztet, mely negatív lett. Újabb vérvétel: negatív. Kiderült, hogy összecserélték a leleteit (basszus-basszus) valakivel. Elnézést meg ilyesmi semmi, saját felelősségére mehetett haza. Gyógyszer a hasfájásra semmi. Ezért kell b.meg azt a rohadt sok pénzt a fizumból tb-re levonni??????
lkt

Szia Wish!Kép
Nekünk is jó a 3-4.KépPuszi

Kép
Kép
lldicsi

Sziasztok!
Végre újra itt lehetek!!!
Köszi mindenkinek a drukkokat, nagyon sokat számítottak! Nélkülük még mindig kórházban lennék.
Visszaolvasni még nem volt időm, de majd igyekszem!!

Wish a tábla szupi! És én is úgy számoltam, ahogy Te, vagyis ma lehetek 5+5 Kép!

Látom kitört a fogyókúra és testedzés-láz!
Csk egészségesen és nem túlzásba vinni!

Én elég extrém dolgokat produkáltam az elmúlt hetekben.
A lombikot 57 kg-mal keztem. Mikor bementem a kórházba 59 kg voltam, mert már jócskán volt bennem víz.
A plafon 68 kg volt, de ekkor már járni is alig tudtam, mert a lábaim is totál vizesek voltak.
Aztán mikor kijöttem (még mindig pár liter vízzel a pocakomban) már csak 56 kg voltam.
A dokim is megjegyezte, hgy sokat fogytam. Nem is csodálom, mert egy héten belül 3 punkcióm volt és itt olyan bénán altatnak, hogy még másnap is eröltetnem kellett az evést.
De inkább nem fárasztalak titeket a kórházi "élményekkel", hiszen az a lényeg, hogy most már jól vagyok!
Pusza
Stella

Kép
stella9

Stella! Úgy megörültem, amikor láttam, hogy jelentkeztél!!! Igen, ahogy írtad: mindegy mi történt, lényeg, hogy most már jól és otthon vagytokKépKépKép Wishnek hála mindig kaptunk rolad friss híreket! Pihizz ügyesen, és meglásd mindjárt itt a 12. hét, amikor lehet egy nagyot szusszanniKépKépKép
lkt

LktKép

Légyszi nekem küld el a 90 napos fogyit. Bár úgyis megyünk nyaralni...... Na legalább lélekben fel akarok készülni. Címem: tillygigi@freemail.hu Köszi szépen!
Mennyit lehet vele fogyni, sacc/kb?

StellaKép
Nagyon gratulálok neked, és minden elismerésem, hogy ilyen szörnyű dolgokon mentél keresztül és jól vagy. Vigyázz a picikre!!!!!!!!!!!

Puszi

KépKép
gigi28

Gigi! Otthonról tudom majd elküldeni. A fogyókúra lényegét a mindmegette.hu-n megtalálod millió recept kíséretében.
lkt

Stalla, örülök, hogy máris kiengedtek! A máris persze csak arra vonatkozik, hogy legutóbb még azt hallottuk, hogy egy hónapot még benn leszel. Vigyázz nagyon a picikre, sok pihi!!!!

Mi már beavattuk a családot (épp ideje volt, mert már látszik a hasam Kép, persz mindenki nagyon örült. A leendő nagyszülők azóta folyamatosan zaklatnak, mindkét oldalon első unoka Kép)))

Vasárnap óta már kitapintható, hogy hol fekszik a pici, de csak akkor, ha én is fekszem Kép Nagyon élvezzük, iszonyú sokat vándorol Kép

AFP-t ma sikerült elintéznem, pénteken megyünk Dévaihoz "videózni". Remélem, mindent rendben talál, és a nyaralás nem ártott meg Kép

Szeptember 3-4-i hétvégén Nyíregyházára vagyunk hivatalosak egy esküvőre. Kép
png

Wish!

11-re megyek a dokihoz. Nem tudom, honnan kell számolni a három hónapot, de nekem a szeptemberi mensis kezdés már minden szempontból jó. Kezdés és punkció közt is eltelik a három hónap. Három hét alatt meg tud valamikor kenetet venni, legfeljebb még egyszer ki kell várnom a sort.

Stella!

Örülök, hogy jobban vagy. Lényeg, hogy babócák ott vannak a pocakban, s már nemvizesedsz.

Lkt!
Izgi olvasni ezeket a kutyasztorikat Kép

Görcsöl a hasim, mára kapott telibe... Miért nem tudott egy napot várni! Na mindegy, ha visszaértem, jelentkezem.

Eszter
Kép
roxal

Roxal! Hasi simi!!! Tudom, milyen utálatosan tud fájni!!Nekem egyszer egy nőgyógyi azt mondta, hogy nyugodjak meg, ha görcsöl, azt jelenti, hogy dolgoznak a hormonok, ergó rendben vannakKép Menjek a francba a jó kis vigasztalásaimmal miKép ?
Gyere beszámolniKép

Png! Kezdesz nekem gyanús lenni, hogy soha nem akar ez a megismerkedés összejönni...
lkt

Nemisigaz Kép
Akkor most előre szólok, hogy 23-án is lagziban vagyunk Kép
png

TimiKép
Nagyon bírom a kutya-beszámolóidat! Csak magam elé képzelem, ahogy Keksz mancsosan ismerkedik és máris jókat kuncogok, egyből elszáll a rosszkedv! Kép
Ez a csere story viszont megdöbbentő, annyira utálom az ilyet, ja, a levont TB-ről ne is beszéljünk...
Örülök, hogy jó volt guru néninél!!! Kép
StellaKép
De jó, végre itt vagy! Hiányoztál ám nekünk! Hú, ez a vizesedés jó durva lehetett, de most már elfelejtheted!!! Már dolgozol? Vigyázz nagyon Magatokra!!! Kép
RoxalKép
Tőlem is megy a pocak simi! Várjuk a beszámolót! Kép
hajnesz

Megérkeztem. Senki nem volt, megéltem ezt is, gondolom ilyen még egyszer nem lesz. Közben felhívta valaki időpontot kérni, s kérdezte tőle, hogy van a gyerekünk. Jól mosolyogtam rajta Kép olyan aranyos.
El kell mennem teljes vérképre, meg vizeletre, aug. 26-án megyek vissza hozzá, leveszi a kenetet, s ha minden rendben van szeptember 8 körül a köv. mensinél indulunk. Wish! Aug. 26-án jár le a három hónapom, a papírjaim alapján. Holnaptól a határidőnaplója úgy tele van, már szeptember 5 körülre ad időpontokat...
Hasim még mindig fáj, de nem baj, még kicsit több, mint három hét...

Nekünk inkább a 4-e lenne jobb tali időpontnak, mert a férjem 3-án vizsgázik, de ha ezen múlik, kis késésel 3.-án is megyünk Kép Ki nem hagynám. Utána úgyis kezdődik a stimu. Már ha nem lesz a kenettel baj, valahogy attól most félek.

Eszter
Kép
roxal

Roxal Kép
Nekem 29-re van időpontom. Ha nem késik a mensim, akkor akkora már túl leszek rajta. Mi szept 20 körül kezdünk majd.
Ssjnálom, hogy fáj a hasad, innen is megy a pocaksimi és a fájásűző energia.

Stella Kép
De jó, hogy jelentkeztél Kép El is kezdtél már dolgozni?

Most jöttünk meg a Yamamotoból. Most rengeteg cérnácskát kaptam, sajog is mindenem, bár azért egyre jobb a helyzet. Az biztos, hogy ma nem megyek a Farkas Gymbe Kép

wish

Tali. 2005. szeptember 3. vagy 4. Dunaharaszti

wish

GigiKép
Itt a diéta. Lkt meg majd küldi a recepteket.

wish

wish

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?