Jiny
Köszi a jókívánságokat, nagyon-nagyon remélem, hogy a szerdai teszt (ugye jól értelmeztem?) babócát fog mutatni! Szorítok érted!
Babcsi
Neked is köszi a bíztatást, és neked is mielőbbi babásodást kívánok! Annál is inkább, mivel látom közel egyidősek vagyunk, és nekem is fiatalabb férjem van. Hajrá "Öreglányok"!!!
Tegnap láttam a TV-ben, egy roma-lagzit. Ott az örömapa 33 éves volt. Mit szólsz ehhez?
Wish
Miért nagyobb az esélye inszem után a lombikos teherbe esésnek?
Ha most a 21. naptól kezdődik a stimu, akkor kimarad ez a mensim? Hogy van ez? Illetve ebben a hónapban érdemes akciózni? Most kezdődnek az esélyes napok. Múlt héten csináltak UH-t. Mindkét oldalon volt 1-1 tüsző. Lehet ebből valami?
Noémi
Jó sokat kellett várnod. Nekem mostanában szerencsém volt, illetve nyáron nagyon kevesen voltak mindig. Mekkorák a tüszőid, ny.h?
Valamikor a jövőhét közepén megyek vissza a dokihoz, akkor megtárgyaljuk a vizsgálatok eredményét (remélem minden rendben lesz nálunk)és felírja a gyogyikat. Nekem is húzós lesz ez a hónap, de már alig várom!
Ugye jól emlékszem, pénteket írtál az inszemre! Nagyon remélem, hogy ez lesz az UTOLSÓ!
A munkához való hozzáállással én is így vagyok.
2 hét szabi után nagyon sok van, de tegnap is inkább végig olvastam az előző 2 hetet! Most majd ráveszem magam a munkára!
Bocsi lányok hosszú vótam!