A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Lakóhely szerint » Szegedi anyukák, babák és kismamák

Lányok, az előbb írtam, és nem jelent meg, kíváncsi vagyok, most megjelenik-e.

Erika

Lilypie First Birthday tickers
gerika

Ja, most látom, már megjelent, bocsiKép

E.

gerika

Erika! biztos nagyon jo volt a nyaralás, szép helyek lehetnek arrafele

Karmen

Kép

Kép

Karmen
karmen

Jó reggelt!
Na megvolt a lagzi meg a keresztelő is!
Zsu olyan volt a ruhában+smink+haj, mint egy királylány! Nagyon szép volt, ténylegKépTamás is csini voltKép
A lagzi nagyon jó hangulatban telt, reggel fél 6kor értünk haza!
Majd Zsu tesz fel képeket ha akarKép Én majd teszek fel a keresztelőről, de most nincs időm!
Este jövök, vagy délután ha hagynak a csajokKép
Pussssz, szép napot
Enikő

Enikő és Marci 13 , Bogi 9, Viola 6, Zalán 3,5
ceniko
Szeged

Enikö! képeket én nagyon várom!!

Ha valaki látna valahol (Tescoban szokott lenni) Milupa 7Gabonás pelyhet légyszi szoljon mert Orsika ezt reggelizi és holnap elfogyKép
én egy csomo helyen nem találtam

Karmen

Kép

Kép

Karmen
karmen

Enikö! képeket én nagyon várom!!

Ha valaki látna valahol (Tescoban szokott lenni) Milupa 7Gabonás pelyhet légyszi szoljon mert Orsika ezt reggelizi és holnap elfogyKép
én egy csomo helyen nem találtam

Karmen

Kép

Kép

Karmen
karmen

A keresztelő:
Kép

Keresztapu karjaiban a Tiszteletes Asszony éppen megálldja Violát:
Kép
Kép

ceniko
Szeged

A koszorúslány a bájvigyorralKép
Kép

ceniko
Szeged

Sziasztok!

Hosszú szünet után ismét megjelenek, hm..., jellemző rám.

Évi, nézegettem elég sokáig ezt a képet de nem sok mindent ismertem fel, talán a tappancsokat alul, mármint ha azok. Jó kis fejtörő.

Enikő, édesek a lányok, Bogi ruhácskája nagyon csinos! És a menyasszony is ott a háttérben! Gratulálok!

Karmen, én sima gabonapelyheket adok Edinek, olyat amit mi is eszünk. Ez a 7 féle gabonás mit tud, finomabb? Gondolom az ára sokkal borsosabb a mezeinél, márcsak abból kiindulva, hogy Milupa.

Mesenézés: nálunk is sláger a tabi. Van 2 videokazettánk, azokat nézzük felváltva. Állítólag 5 db. jelent meg eddig magyar sziknkronnal, hosszas keresgélés után most szedjük le éppen őket a netről. Mi minden nap nézzük egy kicsit őket, Edi imádja.

Bea, sajnálom ezt a postás dolgot. Nálunk mindig felhoz mindent. Mondjuk van lift, így nem nagy dolog.

Hildus, üdvözöllek. Nálunk a családban is van örökbefogadott gyerek, akit gyönyörűen nevelnek a szülei. Boldogan élnek, szeretetben, magából, az örökbefogadás tényéből semmi gondjuk nem származott, pedig a gyerek már 20-on fölül van. Én is szívesen olvasnám a történeteteket.

Üdv! Gabici
gabici

Sziasztok!
Voltunk babaúszáson, és Ruben olyan édes volt, élvezte a vizet nagyon, össze-vissza mosolygott, nézte a többi babát! Kép
Hajni, nem tudom pontosan Ruben miért nem élvezte a "kiruccanást". Egész nap nyűgös volt, de estére, amikor az apja haza szokott érni abban az időben elkezdett ordítani és fél éjszaka ordított. (az apja nem volt velünk). Felhívtam telefonon, a gyerek a füléhez szorította a telefont és hallgatta az apja hangját, akkor nyugodott meg, utána még nevetgélt is. De eltelt néhány nap, mire rájöttem, hogy apahiánya van. Fel is vettem videora, mert mondta, hogy ezt nem hiszik el, ha elmesélem! Kép
Ruben még mindig 5,6 kg, alig hízik mostanában. 3 hónaposan 5 kg volt, most meg 200 g-okat hízik havonta. Csüt.-re emiatt vissza is rendelt a dokinő, hogy "csak" ennyiket hízik havonta Ruben. Remélem nem javasol hozzátápit... Már a gondolattól is irtózom, hiszen van tejci elég. Szerintem csak ilyen típus és kész. Én sem dupláztam meg a súlyomat fél éves koromra, sőt meg sem tripláztam egy éves koromra. És ahhoz képest felnőttem... Kép
Enikő, édes volt Viola! Milyen nagy már! Milyen paraméterei vannak mostanság?

Meli
meli27

Rakok képeket.
REmélem sikerül.
KépKép
meli27

Meli: ne aggódj, ebben a korban már nem híznak úgy, mint az első pár hónapban. Te se vagy mázsás, úgyhogy nem hinném, hogy Rubinik más géneket örökölt volna. Ha van tejcsid, ne foglalkozz mással. Mikor lesz 6 hós? Egyáltalán nem néz ki vékonynak. Teljesen jó a husikája, anyatejes baba nem lesz kövér!

Gabici:Ez a milupa 7 gabonás bio! És nem olyan mint az a cornflakes, amit a boltban árulnak, ez olyan mint a műzli. Johurtba kitűnő. Meg főzelébe sűríteni. VAgy gyümihez.

Karmen: Nézted már a Rossmanban vagy a DM-ben? Esetleg a Sas gyógynövényrészén?

GAbi
inecsg

Sziasztok lányok!

Bocsi hogy oly sokáig nem jelentkeztem, de teljesen lefoglalt az esküvő....

Ami nagyon jól sikerült, szépek voltunk (úgy érzem) az esküvő megható volt (bár kibírtam sírás nélkül) a lagzi pedig fergetegesen jó!

Hétfőn véreztem egy kicsit, de Sikó megnyugtatott, hogy csak a méhszájam nem vette jó néven a nászéjszakátKép Pedig vigyáztunkKép Viszont igy volt egy potyajegyem Uh-ra, újra megnéztem babicseketKép 21,6 mm a lelkem, és hallhattam a szívhangját isKép

Mindjárt teszek fel képet is, csak lekicsinítek egy páratKép

Zsu
10+1

3 gyerek anyukája :)

Különcségeink: mosható pelus, hordozás, természetesség :)

Rendelj tõlem Lizann Mei tai-t!

www.mamami.hu
zsuzsófi

Itt vannak a képek, remélem senkit nem zavarok velükKép

Kép

Egyenlőre csak ezt teszem fel, hogy jó e a méretKép
Ha jó jön a többi isKép

www.mamami.hu
zsuzsófi

Szuper, akkor itt a többi is....

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép

Remélem megbocsátotok a képekért. aki a többire képre is kíváncsi feltöltés után megadom a címeét a képtárunknak, és ott megnézheti.

Zsu

www.mamami.hu
zsuzsófi

Hú, Zsu, asszem befostam volna a helyedben én is! :-( nagyon helyesek vagyok a képen!
Gabi, köszi, én is így gondolom. 6 hónapos lesz 5-én. A gyümilével és a többivel meg akarom várni míg betölti.
meli27

Meli: sztem sem vékony Ruben! Ha rám nézel rájössz miért olyan dundi ViolaKép Õ 9070 grammos volt 6 hósan, de ő tápis (IS) baba, nem csak anyatejes! Mondjuk én már láttam extra dagadt csak anyatejes babát, méghozzá uncsitesómék kislánya, aki 2 évesen 17 kilós volt, és most is olyan sonkái vannak, hogy az elképesztő! Õ 8 hóig csak szopott, mert egyszerűen nem fogadott el mást, de nagyon dagadt volt már babakorában is, szóval ez nem feltétlenül igaz, hogy anyatejes baba nem lesz kövér, de nem akarok kötöszködniKép A lényeg, hogy sztem Ruben pontjó!

Zsú: Szépek voltatokKép Pussssz
Enikő

ceniko
Szeged

Zsófi! engem érdekel a többi kép is. Örülök hogy a baba jol van!

Gabici! irok emailt

Meli! nagyon édes lehetett, imádom nézni öket ahogy pancsolnak. Mi is felvettük Orsi elsö uszását (talán késöbb még 1et)

Dm-ben se volt olyan pép

Karmen

Kép

Kép

Karmen
karmen

Sziasztok!
Nem vesztem el, csak rossz volt az internetünk.
Nagyon jó volt a hétvége, törpike végig aludta az utat, oda is-vissza is. És a Balatonon is állandóan aludt. Ennek nagyon örültünk, mert itthon nem annyira szeret aludni, és megelégszik a napi 12 óra alvással. Na, a hétvégén csak enni kelt fel. A szállás gyönyörű volt, igazi bababarát hely volt. Az idő is remek volt, szóval nem bántuk meg, hogy elmentünk. Sejtettük, hogy nem lesz gond, hiszen az első útján, amikor hazahoztuk a kórházból 3 hetesen egyből 150 km-ert autóztunk vele hazáig, és akkor is édesen aludt végig.
Mintha a hasfájása is csillapodott volna a Balaton óta, de nem merem elkiabálni. Issza kitartóan a kömény teát, meg adom ismét az Infacolt, mert a Gripe Water-t kiköpdöste az utóbbi napokban (mondjuk teljesen megértem). Új tápink is van: annyira büdös, mintha sajtot érleltek volna 1 hónapig a tűző napon, és azt tették volna bele. Rettentő! A gyerek ettől állandóan büdös, de már az egész lakásban ezt a szagot érzem. De ha neki jó, majdcsak kibírom!
Meli27: Mi is vinnénk a lányunkat úszni, hol kell érdeklődnöm?
Meli27, Ceniko: Gyönyörű babáitok vannak!
Zsuzsófi: Szívből gratulálok! Legyetek nagyon boldogok!
Gabici: Küldöm a történetet.
Hildus
Vendég

Hildus, de jó, hogy ilyen jól sikerült a hétvégétek!
Történeteteket nekem is elküldhetnéd! Õszinte elismerésem, hogy ilyen nagy dologba vágtatok!

Zsu, én is gratulálok! És a többi képre is kíváncsi lennék. Panka tündéri kislány!

Enikő, gratula a keresztelőhöz!
Tiszteletes asszonyról még nem is hallottam Szegeden.
Szerintem is jóval ritkább csak szoptatott babáknál az elhízás. Persze ha genetikailag ilyen valaki, akkor lehet a szoptatás se tudja megelőzni ezt.

Meli, Ruben nagyon szép baba! Hol fürödtetek? Szerintem se vékony egyébként.

Karmen, én nem ismerem ezt a gabonapelyhet. Ebben nincs tejfehérje? Tényleg, adod Orsikának a tejet végül is?

Erika

gerika

Hildus, az jutott eszembe, hogy a Szop-tanítot kipróbálhatnád, úgy tudom, ajánlják örökbefogadásnál is, a még mélyebb lelki kapocsért. Vagy ez már késő, hogy így szopizzon?
Nem lehet valami más tápszert adni? Melyiket használjátok? Bocsi, ha már írtad.

E.

gerika

Sziasztok!

Most csa kröviden:

A többi képet folyamatosan töltöm fel ide:

http://kep.tar.hu/schusy

Ma be kell mennem Szegedre, így majd du teszek fel még képeket. Remélem ma a lagzis képek is felkerülhetnekKép

Zsu
10+2

www.mamami.hu
zsuzsófi

Sziasztok!

Én nem vagyok szegedi, csak az unokatesóm feleségének segítenék keresni Szegeden jó dokit, kórházat és szülésznőt.
Olvasgattam a szegedi kórházas topikot, de őszintén szólva nem lettem sokkal okosabb.

Zsuzsa olyan kórházat, dokit szeretne, ahol esetleg lehet alternatív körülmények között szülni, gondolok itt kádra, labdára stb. És ha lehet, akkor a szoptatást is korszerűen támogassák (24 órás roomining, meg ilyenek).
Közben neki van egy problémája is, ami miatt gyógyszert kell szednie, tehát lehet, hogy ilyen szempontból ideálisabb lenne neki a klinika. Tudtok valami bíztatót mondani? Esetleg pár konkrét nevet? (doki szülésznő)
Talán az segít, ha olyan típusút keres , akinek hasonlít a hozzáállása A bába válaszol vagy A születés művészete című könyvhöz, ill. annak szerzőihez.
Köszönöm a segítséget!

Menta
menta

Menta: A klinkán, kád meg ilyesmi nincsen, "csak" labda, meg bordásfal! Én úgy tudom nincs mód, pl szülőszéken vagy állva szülni! De ezt sztem a doki dönti el, de nem hinném, hogy ebbe bármelyik doki belemegyKép
Én a gyengéd születés című könyv szerint szerettem volna szülni, persze nem sikerült!Kép Ha az unokatesód így akar szülni szülőotthonba kéne mennie, vagy otthon megszülni!
A kórházról nem tudok nyilatkozni!

GErika: Igen a genetika döntő tényező ebben. Uncsitesóméknál nem is értem hogy lehetett ilyen húsgolyó a baba, mert mindketten nagyon vékonyak, még a nagyszülők is. Szóval ez az anya tejétől függ szvsz! De a lényeg az egészség, nem a súly.Kép

Hildus: Örülök, hogy jól éreztétek magatokat és, hogy "jól viselkedett" a picilányotokKép Mikorra várhatjuk a sztoritokat? Beírtam a mélcímem a profilombaKép

Zsú: Bejössz hozzánk a cuccért?Kép

Pussssz
E

ceniko
Szeged

Sziasztok!

Karmen, válaszoltam.:-)

Hildus, örülök, hogy tudtatok pihenni. Várom a történetet.

Menta, én a kórházról tudok nyilatkozni, szerintem az sem felel meg az elvárásaitoknak. Vízbenszülés meg hasonló extrák egyáltalán nicsenek. Sima szülőszobák vannak, amik igen szépek, hangulatosak, de semmi egyéb segédeszközt nem láttam.

Zsu, nagyon csinosak voltatok.

Lányok, tudja valaki, hogy meddig lehet a Chamomillát folyamatosan (naponta 1-2 szer 5 golyót) adni a fogzástól szenvedő gyereknek???

Szopi-tápi-hízás: szerintem is teljesen alkati a dolog. Edi és Léna szinte tejesen azonos ütemben híztak-nőttek az első év alatt, holott Léna csak anyatejes, Edi meg tápszeres baba volt.

Üdv. Gabici
gabici

Sziasztok!

Karmen: Mi is szerencsésnek érezzük magunkat a Grétivel Kép Csak nagyon bosszantó tud lenni a "jóindulatú" rokonok, ismerősök kérdezősködése, hogy: Még mindig olyan jó kislány a Gréti?
Esküszöm látom rajtuk, hogy alig várják, hogy panaszkodjunk, karikásak legyenek a szemeink, stb. Mert sokan (anyósék és pár kisbabás ismerős) riogattak, hogy majd milyen nehéz lesz a pici babával, nem fogunk tudni aludni, egész nap sírni fog stb.
Ehhez képest álom gyerekünk van. Szinte sose sír (néha meg is fordul a fejembe, hogy nem baj e ez....hülye vagyok, tudom), ha görbül a szája, már kb. tudjuk mi lehet a baja, ha éhes akkor pl. jajjgat Kép mondja, hogy : ajjjajjjajajjj KépKépKép
Ha unatkozik akkor meg legörbíti a száját, elvörösödik és valami idétlen hangot ad ki magából.
Elalszik egyedül a kiságyban, este 10-11-től reggel 7-8-9-ig alszik, változó, szerintem nagyon kiegyensúlyozott kiscsaj, rengeteget mosolyog, vigyorog, vasárnap kacagott először pelenkázás közben, olyan édes volt hogy majd megzabáltuk Kép Olyan igazi kis szívből jövő hangos kacaj volt! Álltunk felette a férjemmel és gyönyörködtünk. Remélem ilyen is marad. A "kedves" rokonok meg meg is pukkadhatnak.

Gerika: Örülök, hogy jól éreztétek magatokat!

Enikő: Nagyon csinosak voltak a lánykáid! Kép Ja, és te is!! Kép

Gabici: Szerintem szépen látható az UH-s képen ami látható Kép Jobb felső sarokban a feje van, látszik a szeme, bal kézzel tökarja a száját....megvan? Kép

Meli: Szerintem is teljesen jól néz ki Ruben! És milyen boldog volt a babaúszáson! Kép
Felolvastam a férjemnek, hogy apahiánya volt, nagyon tetszett neki.

Zsu: Gratulálok és sok boldogságot! Látszik, hogy nagyon boldogok voltatok!

Hildus: Nagyon örülök, hogy jól éreztétek magatokat! Annak meg pláne, hogy javulás volt a pocak fájásban!

Menta: A kórházban még bordásfal, meg labda sincs...legalábbis nekem nem tolták az orrom elé....viszont nagyon kellemes hangulatúak a szülőszobák (már amennyire egy szülőszoba kellemes hangulatú lehet).

Bocsi a hosszúért, de olyan jól esett kicsit dicsekedni a lányommal. Kép

Ildi: Mit csinált az a szakember a gépetekkel, hogy már ezer éve nem írsz????

Bea

Bea
KépKépKépKép
jégvirág

bocsi, nem tökarja, hanem takarja...

Bea
KépKépKépKép
jégvirág

Sziasztok!

Most találtam rátok, és már elég sokat elolvastam a topikból. Úgy látszik, elég összeszokott csapat vagytok. Vajon tolakodásnak vennétek, ha néha kérdeznék én is, meg hozzászólnék, ha van ötletem, tapasztalatom? Mert itt Szegeden nem sok ismerősöm van.
Szóval, ha lehet, akkor kérdeznék. Momentán két dolog érdekelne:
1. Kicsi babámnak két hónapos kora óta fogzási tünetei vannak. Hogyan lehet enyhíteni a fájdalmát?
2. Bababarát kórházat keresek a következő szüléshez, mert a kórházban szültem, de a csecsemősnővérekkel és a fájdalomcsillapítással kapcsolatban olyan rossz a tapasztalatom, hogy még egy szülést csak végszükség esetén vállalnék ott. Azt hallottam, a klinika még rosszabb.
Előre is köszi!

Kép
kucsipritin

Sziasztok!

Visszajöttünk Erdélyből, megvolt a keresztelő. Réka nagyon jól tűrte (Lehet azt hitte, hogy az esti fürcsit pótoljuk be.. aztán még le is nyalogatta, amit elért a nyelvével Kép ) Imádta a nyüzsgést. Mostanában itthon nagyon nyűgös volt... de hát egész nap csak engem nézett szegény Kép Na ott aztán annyi ember vette körül, hogy igazán jól érezte magát. Állandóan dumált, vigyorgott, mindenkit elbűvölt Kép

A szoptanítról jut eszembe:
Milán-száj Kép : A sógornőmnek is azt a "Szopoktatot" kellett volna használnia!

Enikő!

Te hogy csinálod Violánál ezt ahozzátápi dolgot? Hogy oszlik meg a szoptatás és a tápszer? Nekem semmi konkrétat nem mondott a doki, de ezt a rendszertelenséget utálom.

Gira
Vendég

Hildus, a Termálban van úszás szombatonként 9-10-ig, de 8,30-ig oda kell érni. Nem kell előre telefonálni, csak menni! Kép
Asszem Rubennek szájpenésze van... Tiszta ideg vagyok emiatt, pedig annyira figyeltem rá, hogy ha koszos a cumi megmossam, kifőzzem.... Kép
Kucsipritin, üdv közöttünk!
A fogzásra mi Dentinox gélt és oldatot kombiálva használjuk. Fél sikerrel, mivel a kettőt kb. 6x lehet alkalmazni, és Rubenom még 9x-10x szopik egy nap. Az van ráírva a dobozára, hogy 3 hós kor alatt nem lehet alkalmazni, de mi már 8 hetesen alkalmaztuk (gyógyszerész mondta, hogy szerinte lehet), mivel akkor nőtt egy farkasfog szerűsége. Azóta is az ínyével küszködünk, de fogunk még nincsen.
Sajnos a kórházzal kapcs. nem tudok tippet adni. Csongrád megyében szerintem nincs ilyen.
meli27

Hildus, nekem is küldd el légyszi a történetet! KÖSZI
meli27

Hildus, nekem is küldd el a történetet is, meg képet is! Köszi!

Gira
Vendég

Menta: Én klinikán szültem mindkét gyerekemet, van lehetőség ülve szülni, ill. félig ülve, persze lehetne állva is, ha olyan a doki ill. a szülésznő hozzáállása. A babát odaadták a hasamra, apuka benn lehetett. A szülés során sem fényképezni, sem videózni nem lehet, után viszont igen. Szülésznőt szívesen ajánlok, Kerekesné Juhász Csillát, aki igen elfoglalt, de esetleg tud hasonló hozzáállású szülésznőt ajánlani. Általában 6 után van a szülőszobán. Tapasztalt, nekem bevállt. A gyerekágyon van két VIP szoba, a szoptatáshoz értenek, de kevés a személyzet, ahhoz, hogy igazán el tudják látni a dolgukat és hatékonyak is legyenek. De a jó szülésznő ebben is tud segíteni. 24 órás rooming in van, ha besárgul a baba, kiviszik, ha kéri az anyuka, még éjszaka is. Bordásfal és labda áll a szülő nő segítségére még.

Kucsipritin:A klinika talán felszereltebb és felkészültebb, több alternatívát tudnak kínálni a kismamáknak, de nem az intézményen múlik, hogy ki hogyan szül, a dokin és a szülésznőn, no meg a kismamán. Szóval ha jó dokit választassz, és jó szülésznő, mármint a neked megfelelőt, és a szüléssel kapcsolatos negatív tapasztalatokat fel tudod dolgozni, akkor nemlesz gond a következőnél is. Nem feltétlenül kell intézményt változtatnod.

ZsU:Gratulálok!

Gabi
inecsg

Gabici: Addig adhatod, amíg a tünetek fennállnak. Akár óránként is lehet 5 golyócskát adni. Amint viszont enyhülnek vagy megszűnnek a tünetek, abba kell hagyni, mert ha feleslegesen adod, akkor dühöt, agressziót vált ki a babából!
kissvirag

Gira: Sztem előbb szoptasd meg és utána adj neki tápszert, ha látod, hogy még éhes, de a cicidből már nem jön semmi! Én így csináltam! Viola mostmár elég sok mindent eszik, úgyhogy már csak nagyon kevés tápit kap! Csak naponta 2x! Nem tudom mennyiket szopik (grammra) Réka? Testsúlykilogrammonként 150 grammot kell naponta egyen! Ezt oszd el a napi étkezések számával és kalkuláld ki, mennyi tápit csináljál (mert ugye szopik is)!

Karmen: A tecsóban láttam 7 pelyhes vagy gabonás, vagy milyen pépet a bébikajcsiknál!Kép

Hildus: Köszike! Nagyon megható voltKép Gratula mégegyszer! Nagyon szerencsések vagytok, hogy sikerült!Kép

Gabi: A klinikán van lehetőség ülve szülni? Van szülőszék?

E

ceniko
Szeged

Nem tudom (anyu nem emlékezett rá) ki hivott ma, de köszi, megyünk venni Milupa pépet! Reggelire már nem lenne, ma elfogyott pont.

Erika! Orsi kap tejet, de egyiket sem itta meg, néha tehéntejböl pár kortyot, igy kakaot kap, persze kevesebb kakaoporral mint magamnak készitem. Nem tudom van-e benne tejfehérje

Gabi! ez érdekes, tesomék az elsöt tuti a szülést is videozták, én is láttam nem csak utána lehetett. Most is vitték nem kérdeztem azota tényleg megtiltották-e

Gira! Keresztelös kép van?

Bea! Na Orsi tegnap a Plázában jo nagy hisztit csinált, égtem nagyot. Én drága jo kislányom, meglátta a villogo autot és mindenáron vissza akart oda menni. Szerencsére pénzt nem kell neki bedobni hogy élvezze, de enni nemigen tudunk a Kerek Perecben mert akkora volt a visitás, sirás.

Karmen

Kép

Kép

Karmen
karmen

Zsuzsófi!
Mi is gratulálunk, akkor most a gyerekek ehetik az esküvő kajamaradékait még néhány napig...

Erre gyűjtött anyukád az indexen?
Amúgy meg persze irtó szépek voltatok, Sztan és Pan.
sajnálom

Sajnálom, sajnállakKép Te biztos nem vagy olyan boldog mint énKép Savanyú a szőlő?

Zsu

www.mamami.hu
zsuzsófi

ez groteszk
egy leanyanyanak feher ruha meg mirtusz... addig nem jutott el, hogy az
az artatlansag jelkepe??? 17 evesen teherbe esni nem igazan
artatlan...

Meg addig sem jutott el, hogy husz évesen nem illik addig esküvőre költeni, ameddig a testvéreimnek nincs mit enni.
És remélem elrontom az örömét, végre szálljon már magába és neki sem fog ártani, ha végigkoplalja a terhességet, legalább lead pár kilót. Újabb gyerek a 45000ft fekete keresetre az anyjáék nyakába... Szerintünk az előző gyerek sem vélelten volt!!!

VÉgigkövettük itt páran az egész családi cécót, tudja itt mindenki, aki gratulált, hogy az indexen koldulták össze a lakodalom árát, arra hivatkozva, hogy nincs mit enni? számtalan ember utalt pénzt a szülők bankszámlájára.
De fotós, 2 Pestről hozott menyasszonyi ruha, koszorús ruha, lakodalom az kell.
Tud tükörbe nézni a család minden tagja?

Eddig csak Enikőn szórakoztunk itt, de ez már sírnivaló. Remélem vannak Szegeden normális anyukák is
sajnálom

Majd nem leszel te boldog kislányom nemsokára...
Az életed most megy tovább, az esküvőnek vége, lehet nézegetni a fényképeket, filózni, hogy milyen albérletre futja, amikor a szüleid végre kidobnak 2 gyerekkel otthonrol. Bár amilyen balek az egész család, szül oda még 1-2testvéred is párat.
jön ám az élet majd veled szembe nem tudsz mindig elhajolni babám
van 2 gyereked, nincs hol laknod, nincs rendes munkátok, ez normális embereket el szokott ám keseriteni.
De mire jó az internet, ha nem arra, hogy befűzzétek a sok jószándékú balekot, hogy összedobjon nektek? nem igaz?
sajnálom

Sajnálom, de nem tudod elrontani az örömömet. Nekem van rendes muknám, a páromnak is van, mi el tudjuk tartani a gyerekeinket. Anyáméktól egy fillért nem kaptunk az esküvőre, ezt mi ketten spóroltuk össze a párommal, illetve anyósom segített.

Bár nem tudom mindez miért fáj neked. Szerintem semmi közöd hozzá, csak abból van rohadtul elegem, hogy állandóan egy kalap alá vesznek anyámékkal. Mi egy önálló család vagyunk, és akár hiszed, akár nem, el tudjuk tartani magunkat.

Zsu

www.mamami.hu
zsuzsófi

Ja és nem csak anyáméktól, de senkitől nem kaptunk egy fillért se! Az internetről sem!

Zsu

www.mamami.hu
zsuzsófi

Húúúúúúúúú!

Sajnálom! Nagyon keményen fogalmazol!Jó volna,ha Te is kibújnál az álarc mögűl,mert akkor téged is lehetne kritizálni.
Én amugy már örültem,hogy ez a téma ejtve lett és jó volna,ha nem is frissülne megint meg.Éljünk
BÉKÉBEN!!!!!
Ha lehet inkább írj magadról,hogy megismerhessünk!
Évi
révi

Sajnálom! (Többiektől elnézést!)

Ritka undorító vagy, nem gondolod??? Se neked, se nekem, se senkinek semmi köze hozzá, hogy Zsuzsófiék miből fizettek, és mit. (Ismerem a történetet, én nem így csináltam volna, de SEMMI KÖZÖM HOZZÁ, éppen ezért megtartom a véleményem magamnak)
Amiért írok: Régóta olvasom ezt a topikot, pont azért mert jókat lehetett röhögni. Enikőn! Ahogy kezelni tudja a sok okostojást, ahogy érvel, ahogy felbosszant másokat, úgy, hogy Õ higgadt tud maradniKép Nem, nem ismerem Enikőt, de ha ismerném, szerintem nagyon jóban lennénkKép Közöm nincs Szegedhez, nem is szoktam ide írni, de most kénytelen voltam, mert megint igazságtalanul bántod Enikőt!
Ja, és ez nekem a saját nickemmel is megy, nem kellett hozzá mégegyet regisztrálnomKépKépKép

Enikő! Fa..a csaj vagyKépKép Más meg vegyen tükröt mielőtt beszólogat...

Pusz

Bea
Vendég

Sziasztok!
Gerika: Aptamil H.A.T.-t eszik. Ez valami terápiás tápi. Igen, van szoptanít, de nekünk nem jött össze.
Akinek tartozok küldöm a történetet.
Az egész sajnálomos-os dologhoz annyi a hozzászólásom: hogy bár én rövid ideje vagyok itt, de azért szeretek ide be-benézegetni, mert itt jó a hangulat, mindig kaptam segítséget, ha szükségem volt rá, és nem hiszem, hogy itt kellene egymást pocskondiázni. Meg minek is? Legalább ez a hely legyen ettől mentes, mert szerintem kap mindenki éppen eleget, családtól, ismerősöktől, munkatársaktól, "jóakaróktól"...stb.
Hildus (és bocs, hogy beleszóltam a vitába)
Vendég

SziasztokKép

Köszönöm a dicséretet a lányok nevében is.Kép Bocsánat, hogy ilyen későn válaszolok, de nem nagyon van időm, meg aztán a vita közepette se nagyon akartam írni, de úgy tűnik nehéz elkerülni...Kép

KarmenKép
Még mindig Írországban lakunk, csak októberben végig otthon leszünk, főleg Szegeden ezért kerestem otthon orvost.

MelindaKép
Köszi a dícséretet, nem nehéz ám megkülönböztetni őket, nekem tök különbözőek.

Szóval ha októberben láttok ikerkocsival közlekedni valakit Szegeden, akkor az lehet hogy én leszek...Kép

Gyöngyi

bgy

Sziasztok!

Sajnálom a vitát, de ne mtudom szó nélkül hagyni, hogy olyanok pocskondiáznak, akiknek semmi közük hozzá. Megszólhat a férjem, az anyám, az apám, a legjobb barátnőm (ugye Enikő???) De ezeken kivűl senkinek nincs joga hozzá. Nem így van? Én itt a fórumon se bántottam senkit, legalábbis direkt nem. Ha igen, véletlen volt.

Én is szeretek ide írni, mert olyan embereket ismertem meg, akikkel egy életen át jóban leszünk. Szeretek ide írni, mert van kitől tanácsot kérni, ill meg lehet a tapasztalatokat osztani. Lehet velem nem egyetérteni, az elveimről vitatkozni, de a magánéletembe ne szóljon bele senki....

Mondjátok ha nincs igazam....

Zsu

10+2

www.mamami.hu
zsuzsófi

Hali lányok! Bocs az eltűnésért.Kép Nyaralni voltunk a családi mátrai nyaralónkban. Klassz volt, Lottika nagyon jól érezte magát. Az időnk lehetett volna jobb is, bár nem panaszkodom, strandon is voltunk.
Eszeveszett dumája van a lányomnak, be nem áll a kis csőrikéje egész nap.
Humorpercek a la Lotti:
"ideges vagyok, de nem vitázom"
"tisztázd le anya, kapok üdítőt vagy nem"
" megtisztelnélek, ha kakilnék egyet?"

Pocaklakóm jól van, ma szabályosan éreztem a kis kapirgálását a pocakomban.KépIsteni érzésKép

Melinda
16

Melinda és

Kép

Kép
melinda29

Melinda nagyon jó szövege van a jányodnakKép

Gratula hozzáKép

Bence mai beköpése:

Anya: Bence ne ugorj a hasamra, mert benne van a baba!

Bence: Nem baba pocakban, az Bence helye!!!
KépKépKépKép

MegzabáltamKép Így most volt gyerek, nincs gyerekKép Finom voltKép

Zsu

www.mamami.hu
zsuzsófi

Zsuzsófi nem neked szólt, amit írtam!Nem Te kezdted az egészet!
Vendég

Vissza: Lakóhely szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?