natandi!
Igen altalasban csinaljak.
A felulviszgalat meglepett, a sebesz akart velem beszelni, elmeselte, hogy hoygan megy a mutet, mi hogyan fognak csinalni. Es elmondta, hogy milyen tapasztalatokkal rendelkezik, hol vegzett, hany ilyen mutetet vegzett...stb. Es megkerdezte, hogy megfelel-e o nekem, vagy szeretnem,ha mas mutene. Ezen nagyon meglepodtem, de en nala maradtam. Nagyon szimpatikusnak tunt, es a laparoszkopias mutetekre specializalodott sebeszno.
Elerkezett nekem is a nap. Mar tul vagyok a muteten. Jobban sikerult mint en gondoltam volna. Egyenlore a mutethez kepest nagyon jol erzem magam. Pentek reggel 8:15-kor kezdodott a mutet es fel 12-kor mar itthon is voltam. Negy kis vagassal csinaltak a mutetet, akkorak, hogy egy-egy sebtapasz eltakarja oket. Kisebb fajdalmat erzek, de eleg gyenge, meg fajdalomcsillapitot sem kellett bevennem. Remelem ennyivel meguszom.

Az altatas amitol nagyon feltem, mivel nem volt meg mutetem, nagyon egyszeruen ment.
Orvosi utasitas szerint most meg egy napig tartom meg a dietat es szerinte utana mindent ehetek.
Szerencsere nem viselt meg nagyon a mutet, mar par oraval ra setalgattam is.
Kellemes hetveget mindenkinek,
Andysj