2005.08.15 09:57

Reditke
nekem is átküldöd? hvera@fw.hu 
)Amíg írok, addig iránya járóka.
2005.08.15 10:13

A pépes kajáért nincs oda annyira

Én is ritkábban jövök ide mostanság, visszaolvasni azért mindig megpróbálok, nehogy lemaradjak valamiről

Nagyon kis ügyi

2005.08.16 08:31
Ketteske elég rossz alvó, apa kezdi unni. Köszi, fodroczy@axelero.hu 2005.08.16 09:59
Hátha egyszer szükség lesz rá...
2005.08.16 10:17
2005.08.16 12:50

) és a gyengébb idegzetűek miatt nem is sorolom, hogy mi minden csúszott már le a torkán
De azért a szűz Mojito-t még bevallom gyorsan, tehát a csávinger már koktélozott is

). Én nem mertem volna kivinni a kisfickót
De a képek alapján mindenki jól ézerte magát

Mindennel játszik, ami nem játék, de kimondottan szerelni szeret, pl. babakocsit, hifit, anya táskáját, telefont, távirányítót, esernyőt és egyéb hasznos tárgyakat
Imád lépcsőn felmászni, de az csak a nagyszülőknél van
Amit mostanában nagyon szeret, az a fogócskázás. Négykézláb mászva menekül előlünk, miközben mi őt szintén négykézláb kergetjük. Iszkolás közben hangosan nevet, ha elfárad, leül, és nevetve néz ránk, vagy lehasal, hogy ne legyen látható
Időnként elbújik egy-egy székláb mögé is
2005.08.16 12:52
2005.08.16 14:48
Ilyen pl nagymami főzőkanalával lelkesen falatozott főzött csokikrém önmagában, padlizsánkrém, tócsi. Ízelítőnek talán ennyi

Kis bagós
2005.08.16 15:05
2005.08.16 16:48
2005.08.16 20:57
az a fő hogy nem esett komoly baja
Ma rakott krumplit evett
Na mindegy majd jövőre 2005.08.16 21:11

2005.08.17 08:24
2005.08.17 09:16
Egyfolytában kikúszik a takaró alól, és kuporogva találjuk az ágy egyik sarkában, teljesen maga alá húzva összes kezét-lábát
Most a bébi hálózsákján varrom odébb a gombokat, de azt hiszem, hogy kell készíteni egy méretesebbet is. Akiknél hálózsákozás megy az milyen zsákban történik? Mármint vékonyban, vagy vastagban? mert ez a bébi hálózsák nagyon vékony, és arra tök jó, hogy a normál takarót rátéve nem tud az alól kimászni. Ez most éjjel már bevált. Vagy kényelmesebb lenne egy vastagot varrni???? HELLLPPP!!!
- Utána jött a behálózsákozás
)2005.08.17 11:08
Szerintem ezekhez a balesetekhez igazán nem lehet hozzászokni, de én már ott tartok, ha esik, borul, magáraránt, akkor nem megijedek, hanem nevetek, így az estek nagy részében, még ha fáj neki, mert láttam, hogy komoly volt, akkor sem bömböl igazán.
Én nem hiszem, hogy beadatom, de a kullancsot tuti. csepel sziget nagyon keményen fertőzött sajnos.
Bálint is ezeket játssza szívesen. Csak most ő már szaladva fogózik.
2005.08.17 13:28
2005.08.17 15:26

Eszti egy darabig csak a kajcsira koncentrál, de aztán már minden másra és csak nagy nehezen sikerül a maradékot elfogyasztani
Általában nálunk is az a nyerő, ha mutogatok neki dolgokat, a kezébe adok valamit, stb.
A darabos kajcsi persze leköti a figyelmét, főleg, ha eléteszek néhány falatot, magától felnyalábolhatja és a szájába ügyeskedheti

Továbbá az önállóan megtett lépésekhez is!
Meg persze, ahogy írod, az időjárás sem volt megfelelő egy szabadtéri programhoz...
Vasárnap kint voltunk már délelőtt 11 körül és este fél 8 körül indultunk haza.
Eddig nem volt belőle probléma. 
Vagy, hogy akadályozza a mozgásban...
2005.08.17 16:04
2005.08.17 21:15
: igen, megvan a 4. fogi
. Végre
.
.
. Kis vámpírfogak
.
.
. (Csirkesz
: bűnözés nálunk is van, pl. reggelente együtt isszuk a 3in1-emet, tejszínhabbal
) De a kajánk még ha nem is ízlik neki, akkor is kell
.
) és olyan boldog lett attól a vacak kenyérhéjtól
. Vagy fél óráig nyamogott rajta
. (javarészt persze nem ette meg, csak eláztatta és szétkente az egész lakásban
)
.
. 2005.08.18 09:10
2005.08.18 09:20
Ti is jól belehúztatok a kajálásba
Áron is falánk. Kóstolt már pizzát, olajos tonhalat, mazsolás kalácsot stb. Reggel már kis sajtos katonákat is kap a pép után. A konzerveket alig eszi, utázáskor pedig jól jönne.

2005.08.18 10:03
2005.08.18 12:32
Nem vagyok többé jó anyja Botinak, mert bárhogy erőlködöm, nincs türelmem, minden idegesít, amit csinál, mindentől kiborulok, és ő ahelyett, hogy partner lenne egy csomó dologban, mostanában csakis és kizárólag a tilos dolgokat hajlandó naphosszat gyakorolni
2005.08.18 12:55
természetes, hogy nincs mindennap türelmünk utódainkhoz
Ha vigasztal, ma engem is kihoztak a sodromból, Gergő majdnem kiborította az etetőszékből Kisgét, aki szintén naggyon fárasztó bír lenni, állandóan lépcsőzni akar, nincs lent biztonsági rács, hiába tolok oda bármit a lépcső elé, ő átküzdi magát. Szóval öröm így főzni. És nem lehet őt sem öltöztetni, sem tisztába tenni, annyira izgága
Úgyhogy néha én is leordítom a fejüket.

Lakáspuceválást hagyd a fenébe és igenis járdd ki magadnak a kényeztető fodrászt, stb-t. A koncertet is hagyd ki, ha nem kívánod
2005.08.18 13:20
, mindig olyan jókedvű, laza és optimista vagy, ezért tőled különösen szomorú ilyen sorokat olvasni.
2005.08.18 14:04

)
2005.08.18 14:17

, kaja szétkenés kb 3 szori ruha cserével, mert ha nem hagyom hogy tapicskoljon a kajában akkor meg nem eszik.Alvás (jobban mondva nem alvás) miatt meg terror mutter lettem
2005.08.18 14:37
Áron is az örületbe kerget, amikor órák hosszat sikítozik. Nem hallottátok, de negyon éles és hangos hangja van és teli tüdőből sívit, mert tetszik neki. 2005.08.18 15:18
Tényleg szuper dolog anyának lenni, hiszen rettentő sok öröm rejlik egy kismanóban, de időnként baromi nehéz állni a sarat.
Õ persze irtó nagyot kacagott, nekem meg akkor ez is rosszul esett. Most azonban inkább úgy látom, hogy jól tette, úgyis untam már
Boti ma reggel deréktól köldökig összerittyentette magát, és miközben én azon fáradoztam, hogy a lehető legkevesebb dolgot kakázzuk össze peluscsere közben, ő a kakkeros popeszával felugrott a pelenkázón, lekapta a feje fölött lógó képet, és egyenesen a kakis pelus trutyis közepébe hajította - nevetve
Idegrenszeri kiképzés tehát mára is kipipálva
Mi vasárnapig maradunk, de szombat déluánra már van programunk. Így ha nektek jó, talizhatnánk szombat délelőtt, vagy vasárnap valamikor. 2005.08.18 15:31

2005.08.18 17:40
) NEM rutin.
2005.08.18 18:42
) amikor hangosabban szólok Bernátra, mikor pl. a Wc-be turkál, vagy a Wc kefével akarja felsikálni a fürdőszobát, vagy ehhez hasonlók. Õ is egy igazi kis nyughatatlan krapek, aki állandóan csak valami csintalanságon töri a fejét. Szóval ezekkel az érzésekkel úgy tűnik nem vagy egyedül. A pókhálók pedig elférnek a falon és aki megszól ezért azzal nem is kell törődni. Úgyhogy próbáld meg csak azt csinálni amihez kedved van!
Vissza: Gyermekek / magzatok kor szerint

| X EZT MÁR OLVASTAD? |
|
![]() |
|