A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Fogamzás » BABAPROJECT ELÖTT ÁLLÓK, IDE!

Tündi Kép

Nagyon édes a férjed, ilyenkor úgy elérzékenyül az ember szíve, nem ?
Nálunk, mikor még a projekt elején jártunk, és előszőr próbálkoztam a gyertyaállással, az én párom oda feküdt mellém, szintén gyertyaállásba. Kérdőn ránéztem, ő meg annyit mondott, hogy szolidarítok. Kép Na, én akkor tudtam volna megzabálni !

Eszter Kép

Nagyon jó fejek lehetnek a gyerekeid Kép

Borsó
borsó

Tali: Nekem is jó az Ikea! Kép Imádok ott lenni egyébként is, csak párom olyan ritkán tudom elrángatni, hülyét kap a tömegben... Kép Kép Kép
Egyébként az Örs vezér terén található Ikeáról beszélünk?

Csak, hogy Szilvike képben legyen "kora reggel"...

Képzeljétek, nincs víz!!!! Kép Kicsit uncsi, hogy ezt 1 héten 1x, 2x eljátszák! Kép

Sziszka

szisszka

Szia Sysy!
Velem nem sok az újság, azon kívül, hogy jártam a héten dokinál, aki kedvesen, de türelemre intett, de azért javasolt a páromnál egy vizsgálatot, meg aztán esetleg nálam is csinál valamit.

De jövő szerdán megyünk a Családtervező Kp.ba is genetikai, meg meddőségi kérdésekkel is.

Szóval nagyon úgy érzem, hogy ez a hónap nem a miénk, de persze bennem is van egy kis frász, hogy a holnapi lánybúcsú előtt teszteljek, vagy se, vagy egyszerűen csak bulizzak és mértékkel igyak. De szívem szerint nem csinálnék már több negatív tesztet, meg nincs is itthon, ezért val.színűleg nem fogok.

Légy türelmes hétfőig. Azért csak kihúzzuk valahogyan addig, nem?

Tündi!
Nagyon jó jelenet lehetett! Ezek a pillanatok megédesítik a napot, nem?

Borsó!
Az én férjem is megpróbált szolidarítani, de azt mondta, hogy ez neki baromira fáj, így inkább engem támaszt, ha lehet. És odakuporodott a derekamhoz, hogy ne kelljen tartanom. Viccesen nézhettünk ki..

Majcsi!
Ne nyaff-nyaff már! Mi itt vagyunk és erőt adunk! Ne a hónapokat számold, hanem éld az életed! Doki mondott neked valamit?
És remélem el tudsz jönni a talira!

Wish!
Jó, hogy benéztél! Gyere máskor is!

Lányok!
Szavazzatok helyszín ügyben!
Nekem: IKEA OK.

Van egy vicces ötletem!
Anyukámék játszották az osztálytalálkozójukon.
Szóval aki megérkezik a talira, csak akkor ülhet le az asztalhoz, ha meg tudja mondani, hogy kik azok, akik már ott ülnek! Korán érkezők előnyben!
Na mit szóltok? Szerintem nagyon vicces lehet...

Apropó!
Időpontot még nem beszéltünk. Koradélután? Mondjuk 2-3 óra? Szerintem igazodjunk a távolabbról érkezőkhöz.

dudu
Vendég

Sziasztok Lanyok.
Eszter-Aranyos a sztoriKép
Tundi,ari leheteta ferjed.Hat igen a ferfiaknak mindent reszletesen kell tudniKép

Majcsi-Probalkozni,probalkozni,probalkozni es semmi esetre sem feladni.

Borso az enyem a derekam tartottaKép

LANYOK a ferjem ezuton szeretne megkoszonni nektek a tamogatast es szoritast.Minap kerdezte mi tortent velem hogy jo kedvem van?Mondtam neki hogy itt voltam a sorstarsaimmal es feldobtak.Ennek nagyon megorult es uzeni nektek hogy koszoni szepen hogy visszakapta jo kedvu huncut felesegetKép

A huncutsagot mire ertette?.......Azt mindenkinek a fantaziajara bizomKép

Kép
monyoka

Monyóka, Duddu Kép

Aranyos ez a deréktartósdi, tényleg mulatságos lehet kívűlről nézve Kép
Hát, különben én már leszoktam róla .....

Monyóka nagyon aranyos a férjed !
Különben a képen amit feltettél, tényleg olyan kis huncutkának nézel ki Kép
borsó

Sziasztok!

Bocsi, hogy nem nagyon jelentkeztem, de másik épületbe költöztünk és nem voltak összerakva a gépek!
De most már nagyjából minden a helyén van és remélem időm is lesz!

MóniKép
Sajnálom, hogy megint megjött, de nagyon szorítok, hogy meglepjen egy spontán baba titeket is.
Ti is nagyon megérdemelnétek már!

BorsóKép
Olyan jó lárni, hogy újra írogatsz! Nagyon jó csapat ez ugye?

TündiKép
Jó lehetett ez a tojásos demonstráció Kép!
Nagyon drukkolok a tüsszencsnek és a kisfickóknak a randihoz!
Andrológiára kaptatok beutalót? Lehet, hogy írtad, de tegnap semmire sem volt időm, bocsi!
Stella

Kép
stella9

Monyóka!
Örülök, hogy jobban vagy!
Hidd el, itt mindenkinek vannak nehéz/ nehezebb pillanatai!

Réka
Az ötlet jó... csak lehet, hogy igy én sosem fogok leülni ahhoz az asztalhoz Kép
Az időpont ötlet jóóó!!! Nekem tetszik!

Sysy
Csak nyugi!!! Kép
Drukkolok! X-ben van érted kezem lábam! Kép Kép Kép

Majcsi Kép
Szerintem igenis mindenki nyafnyaf, csak így ki úgy... ki kicsit, ki jobban! Kép Kép Kép Te most jobban... DE: szerintem sokkal több az esélyed a babóra, mint a lottó ötösre. Szerintem hamarosan bekopogtat az a gólya hozzátok!!! Kép

Sziszka

szisszka

Monyó!
De jó ilyeneket olvasni, pedig néhány napja még nagyon el voltál keskenyedve. Üzenem a férjednek, hogy szívesen, máskor is, bár nem tettünk sokat, csak beszélgettünk.
Kívánok kitartást nektek! Úgyis össze fog jönni az a babó meglássátok! Te kis huncut.. Kép

Borsó, Szisszka!
Írtam.

Ja nekem is azt mondta a doki, hogy a gyertyaállás, meg a kispárnával alvás a popsi alatt csak azoknak fontos, akiknek a méhe hátrafelé áll. Nekem azt mondta, hogy tutti nincs erre szükségem.
Meg azt is mondta, hogy garantáltan nem akadályozza a beágyazódást az, hogy táncolok. Azt mondta 100%.

dudu
Vendég

Borso.nagyon huncut tudok lenni,ha jo kedvem vanKép
Tegnap szepen mondtam a paromnak hogy nem kell gyertyazni,most ugysincs esely ra.nem lehetet birni vele.Muszaly volt.Mar asszittem leszakad a derekam.

sziszka nekem rengeteget segit az hogy veletek lehetek.A legjobb baratnommel osszevesztem es lassan harom honapja nem beszelunk,pedig azelott sulve fove egyutt voltunk.

Stella.Orulok hogy mostmar tudsz irni:Bar te nem ismersz engem,en is szoritottam a tobbiekkel egyutt ertedKép

Kép
monyoka

Stella Kép

Annyira, de annyira örülök, hogy jól van, és itt vagy, de legfőképpen hogy HÁRMASBAN !!! Kép
Nagyon gratulálok, és kívánok neked csodaszép felhőtlen 9 hónapot ( már nem is kell annyi )!

Most jött csak rám az irogathatnék, a kedvem is jobb egy kicsit, és igazad van, nagyon jó kis csapat ez! Kép

Borsó
borsó

Dudu.Mit tancosz?neptanc?

Kép
monyoka

Sziasztok Kép
Dudu Kép
Fáj a szívem, de nem tudunk este ott lenni Kép
Sajnos le kell menni Szegedre és nem pihenni, hanem dolgozni Kép
Elvileg este későn, éjfél felé jöhetnénk már vissza, de inkább ott maradunk, hogy legalább a péntek legyen a családé.

Lányok Kép
Visszaolvasni sajna nincs időm, de holnap este már jövök is Kép Remélem az idő kegyes lesz hozzánk és egy kicsit tudunk kirándulni Kép
Kép
Puszi Nektek

Annácska

[color=#0000ff:203f9deef2][i:203f9deef2]Annácska, Peti és Dondi baba [/i:203f9deef2][/color:203f9deef2]
[img:203f9deef2]https://www.mamanet.hu/rulers/3688_10900.jpg[/img:203f9deef2]
[img:203f9deef2]https://vonalzo.picibaba.hu/8869.jpg[/img:203f9deef2]
annácska

Réka
Írtam!!! Kép

Annácska
Szép időt kívánok nektek! érezzétek jól magatokat!!! Küldök napocskát!!!

Kép

Unique
Neked is írtam! Kép

Monyóka
Hát egy időben én is nagyon fasírtban voltam a barátnőimmel, mert ki akadtak azon, hopgy összeköltöztem a párommal, és hirtelen megváltozott az élet, már nem az volt a legfontosabb, hogy minden este bulizni menjünk, vagy csakúgy együtt lógjuk...
Aztán van, aki elfogadta, azzal tartom is a kapcsolatot, van amelyikük nem. De pl. a két legjobb barátnőm (az unokahúgom, meg az unokanővérem), ők is ugyanúgy vannak mint én, ők is a párjukkal élnek, velük jól megvagyok! Érdekes, ők nem sértődtek meg! Kép

Sziszka

szisszka

Sziszka. az az erdekes hogy ez a baratnom(legjobb)o lett volna a kereszanya.a parjaval mi hoztuk ossze,az o pasija a parom baratja.Tehat idealis negyes voltunk.O atvert ezt nem bocsajtom meg neki.
Regi baratnoim,ugy mint nalad nem ertetek meg hogy osszecucoltam a parommal.korai,nemhozzadvalo szovegekk bombaztak.Szerencsere jol dontottem,ok meg mindig az igazit keresik en ferjhez mentem.
Nekik masok az ertekrendjeik.

Kép
monyoka

Annácska!
Én is sajnálom, de talán majd legközelebb.
Pihenjetek jót Szegeden. Amúgy szombaton Ópusztaszeren mi leszünk "AZ" ünnepi műsor du. 2-kor. Csak szólok.. Kép

Érezd magatokat jól!
dudu
Vendég

Monyó!
Igen, néptáncolok 5 éves korom óta.
dudu
Vendég

Sziasztok Lányok!!!

Tündi!

Akkor beírom az eredményeimet, de csajok, ha bárki hozzá tudna szólni, azt megköszönném.:

3. napi 21. nap
1.Hcg: 0,10 nIU/ml 0,10
2.Oesztradid: 15,14 PMOL/L 39,76
3.Lutenziáló hormon: 2,21 mIU/ml 8,27
4.Prolactiin: 347 UIU/ml 854,40
5.FSH: 5,17 mIU/ml 6,04

Referencia tartományok:

1. 0,50-3,00
2. 37,0-14533,0
3. 0,1-198,0
4. 10,1-9900,0
5. 0,1-198,0

Annyit tudok, az nem jó, hogy az LH-FSH érték megcserélődött.

Lányok, szóljatok hozzá légyszi.

Köszi, puszi Kati
Vendég

Monyóka
Nálunk pl az van, hogy egy "barátnőm", aki majdnem egy évre eltűnt az életemből,pontosan a hisztije miatt, hogy ő el van hanyagolva, meg menjünk bulizni, meg ne költözzek össze a párommal... aztán feltűnt majd közölte, hogy ő AKAR lenni a tanu az esküvőmön, ha lesz, és keresztanya is. Én mondtam neki, hogy azért ez nem egészen így működik, hiszen nemrég még azért harcolt, hogy vesszünk össze a párommal. Persze besértődött...
Teljesen úgy van, ahogy te is mondtad, más az értékrendjük!
Jah, és persze neki, egyszerre 3 pasija volt, emelett folyamatosan bulizni járt... persze ki volt akadva, ha valamelyik pasi kidobta, és zokogott is, hogy jajj, pedig ő igenis mennyire szerelmes... nah ennyit erről.

Sziszka

szisszka

dudu en 10 evig neptancoltamKépMeg ma is sajnalom hogy abba kellet hagynomKépnem tudtam mindent egyeztetni,melo,tanc parom.

Sziszka.A parom nem birta a barinom ugyhogy o orul hogy nem baratkozom vele.Azota kevesebbet veszekszunk.
Azt is most tudtam meg a paromtol,hogy amikor nagyon beteg voltam,es elegge ki voltam lelkileg is keszulve.Na akkor akarhanyszor elmentem hozza allandoan azzal jottem haza,hogy szakitsunk.Szegeny parom akkoribban nehez idoszaka volt.Nem merte eddig elmondani,nehogy miatta veszunk ossze.
Attol undoritobb dolog nincs amikor a "legjobb baratno"uszit a parod ellen.

Kép
monyoka

Na meg ami szurta a baratnoim szemet,hogy a parom ket het jaras utan aztmondta(2-3 tali)hogy elvesz felesegul.
Na akkor en voltam a kis ,hulye naiv csaj aki ilyen suket dumat bevesz.
Mi smsen keresztul jottunk ossze,tehat mar akkor "szerettuk" egymast amikor meg nem is talalkoztunk.
baratnoim szerint ilyenbol nem lehet komoly kapcsolat.Na mi ezt megcafoltuk.3-4 honap utan bekoltoztem hozza a varosba,akkor szakadtunk el egymastol a baratnoimmel.Minden reggel utaztam haza a falumba ahol elek dolgozni(utolag nezve ez tenyleg hulyeseg volt)
Aztan azeskuvomon meg irigykedtek rendesen,amikor lattak hogy 3 ev utan milyen boldogok voltunk.

Kép
monyoka

Mennem kell barackot pucolni.Estefele jovokKép puszi nektek.sziasztok

Kép
monyoka

Sziasztok!

Réka!
Nagyon szorítok a mai fellépéshez!Úgy megnéznélek én is!Biztos nagyon klassz lesz!Kép
Ja és nekem is szupernagyim van, képzeljétek egyszer megmutattuk neki, hogy kell a videóval felvenni valamit, utána pedig csak azt vettük észre, hogy az összes kazettánk brazil szappanoperákkal van tele...
Ja és vettünk neki mobiltelefont, mert "hát a szomszédasszonynak is van", és amikor kórházban volt,mondtam neki: Nagyi, majd küldök neked sms-t!Erre ő: Nem kell,ne költsd a pénzed, majd veszek itt a büfébenKép

Ironram, Tündi!
Köszi a tippeket, mindjárt próbálok képet csatolni magamról.

Majcsi!
Kitartás!Azért a lottó 5-ösre kevesebb az esélyedKép

Sysy!
Mikor lesz már hétfő?KépDrukkolok!KépKép

Monyó!
Örülök, hogy vidámabb vagy, csak így tovább!
Azt én is megtanultam, hogy a barátnőkben nem mindig lehet bízni.Milyen barátnő az, aki nem örül a boldogságodnak?
pille

Ja és a képek:
júl.9-én volt az esküvőnk:
Kép
Ez pedig a házunk alapján, a téglák között készült:Kép
Sikerült feltenni!Réka szavaival élve: Jippííí!
pille

Pille!
Gyönyörűek vagytok!
Nagyon-nagyon!

Köszi, biztos jó lesz szerintem is a ma este!

dudu
Vendég

Monyó!
Sajnálom, hogy abba kellett hagynod a táncot. Az az igazság, hogy én fanatikusabb vagyok annál. Bár mostanában már a család minden elé kerül. Csak addig viszont jó figyelemlekötésre.

dudu
Vendég

meg egy picit bekukkoltam.

Pille-Nagyon szepek vagytokKép

Kép
monyoka

Pille!
Nagyon szépek vagytok! Kép
Jót mulattam az sms dolgon! Kép (majd veszek a büfében! ) ez olyan aranyos!!!! Kép

Irigykedem ám rátok a nagyik miatt!

Sziszka

szisszka

dudu,sok sikert a fellepeshezKép

Kép
monyoka

SziasztokKép

Bekukkantottam egy picit, olvasni se volt időm, de mennem kell takarítani, vasárnap ugye keresztelő, 11-en leszünk itt nálunk ebben a pici kis kétszobás panellakásban, meg kell próbálnom valahogy helyrepofozni a lakást.
Múlt héten még segített anyukám, de épp mire a két leghúzósabb helység, a két szoba került volna sorra, akkorra lebetegedett, lázas lett meg ilyenek így abbamaradt a dolog.
Most viszont már dolgoznia kell, így csinálhatom egyedülKép, ami az én drága hiperaktív, sohasem alvó Kristófom mellett nem könnyű feladat.

Az IKEA nekünk jó, bár még sosem voltam ott, de legalább azt tudom, hogy hol van, ez már önmagában jó dolog, mert kevés helyet ismerek Pesten, ráadásul nekünk Gyöngyös felől érkezve viszonylag útbaesik.(Ugye jól tudom, hogy ez az, ahová ha az M3-as felől érkezünk és onnan rákanyarodunk a Nagy Lajos Király útjára, akkor az egyenesen az Örs Vezér térre visz és ott az IKEA?)
A koradélutáni időpont nekünk is jó, kb. 5-ig ráérünk,(bár elképzelhető, hogy akkorra már kicsit benyűgizik a srácom), de utána már indulnunk kell haza, hogy pancsiidőre hazaérjünk.
És apukákkak, férjekkel mi lesz? Ugye másnak is jön, nem csak nekem? De én nélküle nem tudok Pestre feljutni.

Babus

Kép
babus2005

Réka
Én is drukkolok ám az estéhez! Kép

Képzeljétek háromnegyed órája visszajött a víz, azóta folyatom, de még mindig ilyen sárga dzsuva jön!!! Kezdek ideges lenni... Kép

Sziszka

szisszka

Babus!
Igen az-az. Nekem nem jön a párom, de többen mondták, hogy párral jönnek.

Sziszka!
Akkor még ebből a vízből sem lesz KV, igaz?
Háromnegyed órája még mindig sárga? Ez nem OK, az tutti!

dudu
Vendég

Babus!
Nekem sem jön a párom, de többen mondták, hogy velük, jön, úgyhogy nem lesz egyedül a párod!!! Na ezt jól megaszontam! Kép Szerintem a pasik majd jól elvonulnak, és bizti jól el lesznek együtt! Kép

Réka
Már alakul a víz!
Eddig olyan volt a színe, mint a nagyon erősre főzött teának, de már egyre világosabb!
Szerinted szénsavmentes ásványvízből lehet kávét főzni? Megváltás lenne, mert amig nem kapom meg a napi kávé adagom, nemcsak kómás vagyok, hanem a fejem is fáj!

Sziszka

szisszka

Sziszka!
Persze, hogy lehet! Az még jobb is, mint a csapvíz.
Én nagyon büszke vagyok magamra, mert kb. 1-1,5 hónapja leszoktam a KV-ról. És most a párom is, mert a ginseng bogyó hatását csökkenti. Annyira édes.

Azért néha iszom egy-két kortyot, de az pont elég.

Na akkor KV-ra fel!

dudu
Vendég

Sziasztok!

Visszaolvastam, most egy kicsit ritkábban tudok majd jönni, mert itt van Anyukám, hogy segítsen a beteg bagázson.

Dudu!
Örülök, hogy voltál dokinál és, hogy még ha lájtosan is, de elkezdődnek a vizsgálatok, mert ez majd elveszi a figyelmed, és úgy érzed majd, ogy elindult a dolog.
A ma este sajna nem megx, mint ahogy azt már tegnap is lehetett várni, lázam már nincs csak hőemelkedésem, de a sok koplalástól egy kicsit gyengének érzem magam. De majd szep.-ben, nekem tetszik a játék, de akkor igyekeznem kell, hogy én legyek az 1. KépKép

Pille!
Nagyon szépek vagytok a képen, várom az albumot Kép

Monyóka!
Remélem a nagyid egyre jobban van.
A képen Ti is nagyon szépek vagytok Kép, és örülök, hogy mostanában már jobb a kedved Kép

Virág!
Sajnálom a negatív tesztet Kép , de nem lehet, hogy még hamar volt ?

Móni!
Örülök, hogy rólad is hallani valamit szakma társ Kép , azért pihegessél is a sok munka melleet, és a baba az itten tapasztalatok szerint tényleg mindig akkor jön, amikor nem számítunk igazán rá Kép

Kati!
Én nem értek ehhez, úgyhogy nem tudok Neked segíteni bene, de remélem, hogy minden eredmény jót mutat Kép

Tündi!
Nagyon szorítok Nektek!
Az IKEa-ban az emeleten van az étterem, úgyhogy kérésed az emeleti székkel kapcsolatban, számomra parancs KépKépKép

Babus!
Úgy néz kki, hogy nekem is jön a férjem, és ráadásul Õ is gyöngyösi, úgyhogy lehet, hogy még ismerik is egymást... KépKépKép

Az IKEA szerintem is jó hely, és nekem jó a koradélután is. Már alig várom. Kép

Bocs, hogy sok voltam.

dido

dido
dido

Kép
Kép

KépKép
unique

<font color="ff0000">KÖZÉRDEKÛ!!!!
TOPIC TALI 2005. SZEPTEMBER 24-ÉN SZOMBATON. HELYSZÍN: IKEA, ÖRS VEZÉR TÉR, ÉTTEREM. ÉRKEZÉS: KORA DÉLUTÁN, 14.00 -
</font>

KépKép
unique

TündiKép
Ok, akkor pénteken átküldöm Neked a zebraosztogató-képességemet is a táblával együtt! Kép
Édes a párod nagyon. Már régebben is írtál róla, emlékszem. Tényleg egy tündér. Kép

StellaKép
Most, hogy már kezdesz berendezkedni, lassan láthatjuk a kis pöttömöket UH-n? Kép

PilleKép
Csodaszépek vagytok! Kép Ház hogy áll?

SzisszkaKép
Még nem tudom megnézni a levelet, majd otthon. Kép Köszi! Kép Csináld nyugodtan szénsavmentes ásványvízből! Az még talán egészségesebb is! Kép

NoéKép
Holnap gondolunk Rád! Ügyesen! Kép Mennek a drukkok!!!!

SpulniKép
Merre vagy? Hogy vagy? UH mikor lesz?

CinócaKép
Már Téged is nagyon hiányollak ám! Hogy vagy?

Lányok,
Most muszáj megint dolgoznom, benézek még délután! Kép

Pusza

Unique

KépKép
unique

UniqueKép
Amint beüzemelik a faxot (azon van a scanner) ígérem megmutatom a Kismanókat!
Szombaton kell mennem újabb ellenőrzésre. Már alig várom, hogy lássam a pici dobogó szívüket!

Egyébként ma megyek a háziorvosomhoz, hogy kiiírja nekem a kórházi időszakot és lehet, hogy még pár hetet.
Én úgy szeretnék dolgozni járni, de nagyon érzem, hogy ez most egy kicsit sok és jobb lenne otthon pihenni még egy kicsit!
Majd meglátjuk!

Mostani zebrás-társakKép
Ti hogy bírjátok? Tünetek? Fáradtság? Szédülés? Álomkór? Róka-pajti?
Stella

Kép
stella9

Helló!

IKEA! OK!

Borsó!
Bárcsak a próféta szólna belőled, mert tudtommal még csak egy gyermekem van, de ki tudja hány lesz két hét múlva? Kép

Pille!
Nagyon szépek vagytok! Az alapos kép tetszik leginkább!Kép

Kismamik!
Ha akartok ilyennel foglalkozni.... de nem életbevágó, mert nem ez a legfontosabb!
Ha figyelemmel akarod kísérni, hogy a pocakból mennyi vagy te és mennyi a baba, akkor combotokat kerületét mérjétek. Vizesedés nem számít!
Havi egy kiló állítólag az ideális, a legvégén lehet kicsit több!
Csak tipp!

Mindenkinek szép napot!

Eszter

Eszter, Olivér,
Kép
Marci
Kép
ironram

Majcsi
Akárhol is lehet az a szék... Kép Nagyon tuti kéglitek lehet ilyen sok ikeás cuccal. Ami a türelmet illeti meg tudlak érteni, jó hasonlat volt ez a lottós, csak azzal a különbséggel, hogy sokkal több esélyetek van újra babát összehozni, mitn esetleg 2-szer nyerni a lottón Kép

Sysy
Jól vagyok köszi, olyan napom van ma mintha bevettem volna egy kedélyjavító pirulát Kép Talán csak az esti programnak örülök ennyire... Kép

Borsó
Igen, nagyon el lehet érzékenyülni a férjektől, tudnak oylanokat csinálni mintha kisgyerekek lennének Kép

Réka
Tényleg vicces az ötlet, én benne vagyok, bár enélkül is elég murisan tudom elképzelni Kép

Monyó
Örülök hoyg jobb a kedved!

Stella
Jövő héten csüt. megyek vissza dokimhoz, akkor kapom a beutalót a kiskatonavizsgálatra. Köszi a drukkot, olyan kíváncsi vagyok mi lesz holnap hogy kilyukad az oldalam Kép Aztán meg berezelek ha még nem repedt meg Kép

Kati
A határértékeket figyelembe véve ez nem tűnik rossznak. Ha az LH-FSH gond, akkor pajzsmirigy problémád van asszem, és azt rendbehozni csak gyógyszerekkel lehet. Ennél többet nem tudok kiolvasni belőle, egész más mértékegységben van megadva neked mint nekem volt meg amikről itt sokat beszéltünk. Egyenlőre nincs miért aggódnod szerintem, és jövő kedden a dokid 100%-os értékelést mond majd, de addig tényleg ne izgulj!

Pille
Nagyon jók a képek, szépek vagytok rajta nagyon. Ház azóta hogy haladt? Kép

Babus
Jó készülődést a keresztelőre! El fogtok férni ne aggódj, sok jó ember kis helyen is, tudod Kép

Lányok
Talira a du. 2-3 órai időpont kicsit későn van nekem Kép Még haza is kell jönni aznap, és a vonat 2,5 óra út. Ha ilyen későn lesz a tali, akkor nekem nincs értelme felmenni, mert 5 körül jön vissza vonat azzal is este érek haza, és akkor talán 1 órát tudok veletek tölteni Kép Én azt hittem olyan 10-11 óra körül lesz a tali, akkor van idő rendesen beszélgetni is, délutánba már nem sokminden fér bele. De többség dönt alapon legyen, oké?

Tündi
Vendég

Lányok!
Nekem a 11 óra is ideális.
Vélemények?
dudu
Vendég

Na jó akkor belekezdek

Zsu
Nem baj, majd a következő hónapban. Legalább most nem kell izgulnod. Amúgy még az egész tél is előttünk állKép.

Kinga, Unique
De csak akkor osztogatnak, ha nappal léped át a határt, hajnalban nemKép
Amúgy szerintem Horváto.-ban minden bezinkúton kapható tékép.

Tündi, Duddu
Qupidot vettem, meg is csináltamKép.Amúgy nem csináltam volna, mert úgy utálom ezt amikor nem +. Pedig csak néha kellene annak lennieKép. Amúgy én már feladtam, mert ki kellett volna mutatnia, mert az ovteszt a 12. napon volt +.
Tündi ígérem kiverem a párom fejébőlKép

Unique
Mi is a Krk szigeten voltunk nagyon szép volt.

Sys
Ne aggódj én is januárban kezdtem és júliusban lett meg az utolsó vizsgám. Addig is el vagy foglalva.
Amúgy nagyon szorítok!!!!Kép

Inoram
Ez aranyos voltKép

Duddu
Azt hiszem nekem ez a gyertyás módi jönKép

Tündi
A te sztorid is aranyos volt.
Az én párom ma csak halkan kérdezte meg, hogy mi lett a tesztel. Pedig szegénykém olyan lelkesen bíztatta a fiúkat!

Dido
De korai volt, csak a lánybuli miatt csináltam tesztet. És amúgy extra érzékeny volt.

Majd egy kicsit később offtopic leírom a lánybúcsút is, de naagyon jóó volt!!!!
Virag2

Tündi
Nekünk jó a délelőtt isKép
Sőt, akkor még Kristófka is jobban bírja, mert még nem fáradt.
Szóval nekünk mindegyKép
Tőlem délelőtt is, délután is lehetKép

Letakarítottam 3 szekrényt, ami nagy szám, mert nekünk plafonig érő szekrényeink vannak és minden polca tele van apró ketyerékkel, ráadásul a létrán egyensúlyoztam, pedig pokoli tériszonyom van.De megcsináltamKép
Még 2 maradt estére vagy holnapra.
Meg még a számítógépasztal, itt kész káosz van.
És még egy csomó apróság...Kép

Most látom csak, Kristófka beájult a szőnyegenKép Hát ez nagyon murisKép, kacsa a kezében, ő meg horkolKép
Ezek szerint ebédelhetekKépEz jóKép

Babus

Kép
babus2005

lanyok akinek ideje van leci irja le roviden mi az az inszem es hogy csinaljak.Koszi

Kép
monyoka

Nekem is jó a délelőtt. Bocsánat, mivel a kora délután többen írtátok, azt gondoltam... Kép
Ne haragudj, Tündi, elkapkodtam a dolgot Kép

Akkor, kinek nem jó a délelőtt????

KépKép
unique

StellaKép
Neked van bármilyen tüneted? Már akartam is kérdezni...
Nekem a szokásos: hányinger, émelygés, amikor ezek nincsenek, akkor farkasétvágy, borzasztó kívánósság és kajaundor. Na ezt hozd össze! Kép
Na és persze néha érzem, hogy rendezkedik a babó odalenn Kép
És cicik megnőttek 75-ről 85-re. Kép Ez csupa jó hír! Kép
Ja, és szexundor. Kép Kép Ez kevésbé jó. Kép
Sőt, mintha már a pocim is kezdene nőni, ha kicsit beleélem magam. Kép Reggel érdekes kisebb, mint estére Kép

KépKép
unique

Unique
Oksi!!!
Tudom! Kép

Stella
Nagyon várom a pöttömök sztárfotóját! Kép

Réka
Megittam a kávém, újra szép a világ! Kép

Tündi
Szerintem 11 óra körül nekem is oké lesz (vagy dél)

Sziszka

szisszka

TündiKép
Nincs semmi okod pánikba esni, ha esetleg nem reped meg a tüsző. Tudod jó munkához idő kell Kép!
Szerintem most tutira nem csúsztok le az optimális napról és remélem célba is ér a hadsereg!
Húzzatok bele, mert nekünk együtt kell tologatnunk, ugye tudod?!!!!

LányokKép
Én még gondolkodom a talin, mert nem tudom hogy fogom érezni magam, de ha megyek, akkor mindenképpen támogatom Tündi javaslatát egy korábbi időpontot illetően Kép!
Szeretnék menni, de most már nem én irányítok Kép!
Stella

Kép
stella9

Babus!
Te egy hős vagy!
Le a kalappal előtted!
De mostmár akkor jó étvágyat!

Monyó!
Az inszem, az az, amikor a fiú "katonáit" behelyezik a pontosan kiszámított időpontban nagyon közel a tüszőhöz. És így nő az esély, hogy egymásra találjanak. AKkor alkalmazzák, ha a nem elég gyorsak a "srácok", vagy valami akadályozza a bejutásukat.
Lányok-szakik! Nem írtam nagy marhaságot?

dudu
Vendég

babus-vigyazz magadra,nehogy lezuhanja marKép

Virag-nem tudom te hogy vagy vele,de a pe-t nagyon sok minden befolyasolja.Pl igy lettem enisKépanyuek ugy szamoltak hogy anyunak mar elmult a pe-je,de kornyezeti hatasok valtozasaval megvaltozott az egesz.

Valami konyvben azt olvastam,hogy ritka de vannak olyan nok akik mensis kozben estek teherbe,ezt nem tudom mire velni.

Kép
monyoka

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?