A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Fogamzás » BABAPROJECT ELÖTT ÁLLÓK, IDE!

BabusKép
Ez klassz, de vigyázz magadra a létrán!!! Kép Édi lehet Kristóf a szőnyegen! Kép

VirágKép
Na olyan lightosan indulunk, amikor ébredünk. Kép Jól meg fogjuk szívni a tömeget, az bizti. De időnk van és a baba mostanában nem hagy korán kelni Kép
Krk szigetet valszínűleg csak megkukkantjuk, aztán húzunk délre, mint a vadlibák, jövő hétre csak délebben mondanak szép időt Kép

Jajajajaj tényleg dolgozni kéne... Kép

KépKép
unique

Monyó, DudduKép
Igen, jól írtad, Duddu. Annyi még, hogy asszem kicsit előkezelik a fiúkat mielőtt felteszik őket. Így kihullik a "férgese" Kép
Persze közben stimulálják a nőt s ciklus során, hogy esetleg több tüsző is beérjen egyszerre, nagyobb esély lévén.

KépKép
unique

na jó, új próba: Kép

KépKép
unique

Ez lett a nagy játék végeKép:
KépKép

Most már tényleg megyek kajálniKép

Babus

Kép
babus2005

<font color="ff0000">KÖZÉRDEKÛ!!!!
TOPIC TALI 2005. SZEPTEMBER 24-ÉN SZOMBATON, HELYSZÍN: IKEA ÖRS VEZÉR TÉR, ÉRKEZÉS: DÉLELÕTT 11.00 -
</font>

KépKép
unique

lanyok kepzeljetek,en szoktam nezni a ferjem kiskatonait.Olyan edesek ahogy uszkalnak.persze a ferjem nem tudjaKép

Kép
monyoka

babus,nagyon aranyos a kisfiadKép

Kép
monyoka

Babus!
Nagyon édes!

Monyó!
Ezt hogy tudod megoldani? Na erre kíváncsi vagyok.

Tényleg, te mit dolgozol?
Vagy már írtad?

dudu
Vendég

Eszter Kép

Bocsi... Kép Megelőlegeztem neked a második csöppséget is ! De az is lehet, hogy megérzés ? Na majd meglátjuk, nemsokára kiderül Kép

Stella Kép

Szerintem, ha megoldható maradj otthon, amíg jólesik. Tudod, most mindent a Babókért ! Kép

Monyoka Kép

Duddu teljesen jól írta le az inszemet. Annyit még, hogy előtt gyógyszeresen érlelnek szép tüszőket neked, aztán a kellő időben megrepesztik egy szurival őket, majd a méhüregbe felhelyezik a katonákat. Megkönnyítik a találkájukat... Kép
borsó

Dido!
Semmi baj, első az egészség!
Gyógyulj meg hamar, aztán gyere sokszor!
Még mindig nem nagyon bírsz enni?

dudu
Vendég

dudu egyszeruen.Képamikor kimegyek a furdibe veszek egy kis mintat lentrol es rateszem a pg53 vagy mi(pafranyos,nempafranyos izere)
Mivel nyalazni mar nem nyalazom erre a celra pont megfeleloKép

Kép
monyoka

dudu cukrasz vagyok.De nem dolgozom sehol.itthon csinalgatok tortakat sutiket pogacsakat.Most hetvegere is van rendelesem.Kép

Kép
monyoka

És alig 10 perccel később már így röhögött:

Kép

Kép
babus2005

Unique
Semmi gond Kép Ha mégis délelőtt kezdődne a babazsúr, attól még aki délután tud jönni megvárjuk, nem? Én biztos Kép, hova is mennék... Kép

Stella
Hogy is felejteném el az együtt tologatást? KépAbban bízom hogy ha nem reped meg holnapig akkor visszahívnak amig nem látják hogy megreped. Nem is vagyok telhetetlen, mi Kép
Amúgy én nagyon örülnék ha te is jönnél a topiktalira, de érthető ha nem vállalod be.
Most akkor otthon maradsz még pihizni? Ha érzed hoyg ez kell akkor nagyon jól teszed!

Babus
Holnap is lesz nap, tudom szorit az idő, de hidd el ha egy szekrény vagy valami apróság kimarad, ugyanolyan szép lesz az esemény!

Monyó
Mire leírtam mi az inszem a többiek már mindent elmondtak Kép

Tündi
Vendég

Lányok!
Köszi szépen a dicséretet a képekről!
A házunk épülget, már majdnem készen vannak a falak, idén, ha minden jól megy, tető alá kerül, jövőre pedig befejezzük.

Dido!
Albumot sajna még mindig nem tudok csinálni, nem enged bejelentkezniKép

Monyóka!
Ezt a kiskatonás dolgot én is ki fogom próbálni!Micsoda ötleteid vannak?!!! Kép Én már épp ki akartam dobni a pg 53-at, de majd most másképp hasznosítom! Ja és ugyanúgy meg kell száradnia (bocsi) mint a nyálnak?

Babus!
Tündéri ez a srác! Ahogy kinyitja a szemét, már mosolyog, nagyon édes! Kép
pille

neeeeem pille.amikor kiszarad akkor a kiskatonaknak annyi.addig lehet oket vizsgalni meg ki nem szaradKép

Kép
monyoka

TündiKép
Eszembe jutott valami, ha itt vagy még, válaszolj légyszi!
Mi lenne, ha most küldeném át a táblát, mert holnap valószínűleg nem leszek idebenn és rohangálok mindenfele, nem tudom, mikor leszek gépközelben. (utsó simítások)
Több, mint valószínű, hogy be tudok majd nézni, de még nem tudom pontosan, hogy mikor. Küldhetem?

Pussz

Unique

KépKép
unique

Unique
Jöhet persze Kép Holnap még raksz föl vagy én tegyek?

Tündi
Vendég

TündiKép
Átküldtem. Szólj, ha megkaptad! Kép
Felrakod Te holnap? Akkor nem bajlódnék vele én, azt sem tudom, hol áll a fejem... Kép

Nagyon köszönöm!

Pusza

Unique

KépKép
unique

Egyszer mi is megnéztük a fiúkat, mikroszkóppal, mert már nagyon kiváncsiak voltunkKép és állati picikék. Hihetetlen, hogy két ilyen pici valamiből aztán egy ember születik.
Virag2

Unique!
Akkor addig míg még megvan a fejed gyorsan nagyon-nagyon jó pihenést kívánok Nektek! Meg gömbölyödő pocakot is, mire megjöttök. Azért egyél rendesen, amennyire bírsz! Menjetek és lássatok sokat!

Hiányozni fogsz! Kép

dudu
Vendég

Tündi

Köszi az észrevételedet, már nagyon várom a keddet.
Egyszer már nézték a pajzsmirigyemet, mert "vastag" a nyakam, ulyan mintha egy "úszógumi" lenne rajta. Súlyfeleslegem is van, de mikor 25 kilóval könnyebb voltam, akkor is ilyen volt a nyakam.
De a vizsgálaton minden rendber volt.

Még egyszer köszi hogy válaszoltál!

Pusza

Kati
Vendég

Hogy kell azt csinálni, hogy ne kelljen minden egyes üzi előtt beírni az azonosítót?
Vagy nincs ilyen? Ti is mindig beírjátok?

Bocs a hülye kérdésért.

Kati
Vendég

Szia Kati!
Én is várom a keddet, kíváncsi leszek, mint mond a doki bácsi. Addig türelem.

Nekem egyszer megkérdezte, hogy megjegyezze-e a jelszavamat és akkor azt mondtam, hogy igen és azóta nem kéri.
Ha legközelebb úgy lépsz be, hogy nem a babanet.hu-ról végigkeresve az összes menüt, hanem a "history"-ból kikeresve, hogy előző nap mondjuk hol jártál, akkor lehet, hogy nem kéri. Remélem nem voltam nagyon zagyva.

Most elköszönök, mert indulnom kell!

Puszi mindenkinek:
dudu
Vendég

Kati
Én mindig beírom, nem látok ilyen hogy menti a jelszót. De hát ez legyen a kegkevesebb Kép))
Örülök ha a pajzsmirigyed rendben, mert az nagyon macerás beállítani állítólag.

Tündi, aki rohadtul menne már haza csak egy nyamvad faxra vár amit reggel 9 óta nem volt képes aláírni a főnökünk Pesten Kép Nekem pedig sürgős dolgom lenne kérem, nem érek én rá itt szórakozni, a faxát neki! Kép
Vendég

Szia Duddu!

Köszi a biztatást!

Látom pesti lány vagy. Mi is 25 éves koromig pesten laktunk. Merre laktok? Ha publikus?
Tudod mit? Adjunk munkát Tündinek és kéredzkedjünk föl a zebrások közé! Látom te is a vége felé vagy a ciklusnak.
Én szombaton tesztelek, ha addig nem változik semmi. Remélem...

Puszi, Kati
Vendég

Sziasztok Lányok!

Tudom hogy nem vagyok egy aktív tag, de nagyon sokat itt vagyok veletek, csak szépen csendben! Mindenkinek szurkolok, mindenkivel együtt örülök!!
Most amikor végre rászántam délelőtt magam az írásra, eltűnt a net, most mentek el a szerelők!
Harmadjára fogom ugyanazt leírni!Kép

Annácska!
Szeged szuper hely! Szerintem...Kép

Most sajnos nekem is meg fog jönni, fáj mindenem és rossz kedvem van.Kép Pedig össze kell szednem magam, mert szombaton nagy buli lesz, apósom 50, a férjem 30 évesek lesznek! Kirúgjuk a ház oldalát!Kép Úgyhogy nagy a készülődés!
Szerettem volna ha a szülinapi ajándék a baba lett volna, de így gyúrok a házassági évfordulónkra!Kép

A tali helyszíne nekem mindegy, csak a nyugatiból találjak oda!

Sokat emlegettétek a képeket, a profilomba raktam fel magunkról egyet, ha kíváncsiak vagytok nézzétek meg!

Üdv Mindenkinek, tudjátok,csak így csndesen...
Csibe

Csibe, Gábor és Péter

Kép
Kép
csibe78

SzisszkaKép
Küldtem mailt! Kép

DudduKép
Köszi! Neked is jó fellépést, kíváncsi vagyok, hogy sikerült! Kép
olnap még azért benézek majd Hozzátok, szombaton indulunk.

Pusz

Unique

KépKép
unique

CsibeKép
Örülök, hogy "előkerültél"!
Írj többet, kíváncsiak vagyunk Rád! Kép
Nagyon szépek voltatok az esküvőn! Nagyon tetszik a ruhád is. És a csokrod.... Képzeld, nekem is hasonló volt, csak hosszúkás csokor. Kép
Nagyon jó bulizást kívánok! A baba pedig érkezik, ne aggódj! Kép

KépKép
unique

Sziasztok!
Elvileg nekem is jó a délelőtti időpont a talira. Az Örs vezér térre jár most a metró, vagy nem ott újítják? Kép
Pille!
Tényleg nagyon szépek vagytok az esküvői képeken!
Monyóka!
Ti is szépek vagytok a képeken!
A kiskatonákat én is megnézném, de nincs se Pg53-am, se mikroszkópom.Kép :-o
Majcsi!
Esetleg nem gondolkoztál azon, hogy elmégy egy asztrológushoz? Én most voltam és nagyon érdekes dolgokat mondott rólam, életemről, babáról is; de erről egy pár napja már írtam, azt hiszem aug.16-án.
Pusza mindenkinek!
Bogi
dbogica

Nekem mindegy, hogy de. vagy du.
METRO: Már járni fog most szombattól a teljes vonalon. Végre, mert én egyik végállomástól a másikig közlekedek és már marhára unom.

Dbogica
Asztrológuson nem gondolkoztam, de pszichológuson annál inkább, mert a végén még túlságosan belelovalom magam a dolgokba.

Majcsi

Majcsi
majcsi

Unique Kép

Nagyon jó pihenést kívánok Neked, aztán várunk vissza kipihenten, jókedvűen és kigömbölyödve Kép

Csibe Kép

Nagyon szépek vagytok Kép
Képzeld, az én férjem is most hétvégén lesz 30 Kép

Tündi Kép

Remélem megjött az a fránya fax, és már otthon vagy! Sokkal fontosabb dolgod is van, mint a munka, nem igaz ? Kép
borsó

---
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára seszi 2009.11.26 18:59-kor.
seszi

Szia Seszi Kép

Szerintem mi még nem "beszélgettünk", de láttam, hogy kicsit zavarodott vagy, és segítséget kérsz, ezért gondoltam írok neked egy pár sort Kép
Hát, tudom, hogy nagyon nehéz, de szerintem most a türelem a megoldás. Tényleg csak magadat csapnád be, és elkenődnél egy esetleges negatív teszten, ami lehet, hogy egy hét múlva már pozitív lenne. Gondold azt ( ez néha nekem bejött ), hogy ami tőletek tellett azt már megtettétek, és valószínüleg már eldölt odabent, hogy mi a helyzet. Ha lakik a pocakodban valaki, akkor annak nyugodt anyukára van szüksége, ha pedig nincs, akkor meg úgyis felesleges kapkodni. Tudom, hogy ez nagyon nehéz, és szerintem sokan átesünk ugyanezen sokszor, de úgysem tudunk változtatni a dolgokon, még ha siettetjük őket, akkor sem Kép Szóval nyugalom, és esetleg közelítsd meg úgy a dolgot, hogy már CSAK 1 hét, és kiderül Kép

Remélem nem gond, hogy így belekotyogtam....

Puszi
Borsó
borsó

---
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára seszi 2009.11.26 18:59-kor.
seszi

Jújjjjj, most látom, hogy felhasználóvá léptem elő!!! Kép Kép Kép Kép

De jó !! Na most ennek örüljek, vagy sem ?

Seszi Kép

Ez a beszéd, csak így tovább ! Szurkolok, hogy jó hírekkel gyere majd Kép
Borzasztó sokat írnak a lányok, tényleg ....
borsó

Sziasztok Lányok!Kép

Úgy döntöttem hogy átmegyek egy másik oktatóhoz,és annál fogok tanulni vezetni,mert ez a mostani eléggé megbízhatatlan.

Pille!Kép

Én is szolnok megyei vagyok eredetileg,csak pest megyébe mentem férjhez.Kép
Elárulod hogy hol laksz? Én eredetileg Martfűről származom.
Nagyon helyesek voltatok a férjeddel az esküvőn!Kép
Nekünk is idén volt az esküvőnk június 11-én.Kép
Köszi hogy drukkolsz nekem,hát rám is fér!!!!!!!!!!Kép

Virág!Kép

Köszi a drukkokat!!!!!!!!!Kép

Tündi!Kép

Örülök hogy jó kedved volt ma!Kép
Azt kívánom hogy az esti akció sikeres legyen,és remélem hogy ez hamarosan kiderül!KépKépKép

Szerintetek korai még tesztelnem a 30.napon,az holnap lesz?

Sysy
sysy77

Sziasztok!

Nekem is jó a de. és a du. is, úgyhogy nekem mindegy mikor, csak találkozzunk Kép

Dudu!
Köszi jól vaygok, a dokinéni szerint is nagyon szépen gyógyulok, de az evés még nehézkes, de azt ígérte a doki, hogy egyik napról a másikra elmúlik a fájdalom, és olyan leszek mint régen Kép én már úgy várom...
Biztos nagyon ügyesek és szépek lesztek ma este a Várban, úgy sajnálom, hogy mégsem tudtam menni...

Pille!
Az albummal nekem is sok gondom akadt, nekem mindig azt írta, hogy a felhasználónévhez nem jó a jelszavam, amire nagy nehezen rájöttem, hogy ez a név a chaten már foglalt lehet, ezért nem engedi,és ezért választottam az albumnak egy másik nevet (dido77) és ezzel regisztráltam (újra) az album készítésnél, és ekkor már sikerült Kép Remélem tudtam segíteni, sok sikert hozzá, és már tényleg nagyon várom...

Csibe!
Nagyon szépek voltatok az esküvőn, és a ruhád nekem is nagyon tetszik Kép

Unique!
Ha holnap már nem "találkoznánk", nagyon kellemes utat, nagyon jó időt és sok-sok élményt kívánok Nektek, pihenjétek ki magatokat, és várunk vissza Kép

Seszi!
Csak türelem, Borsónak teljesen igaza van most még úgysem tudnál meg semmit. Ilyenkor tényleg ez a legnehezebb, de már csak egy hét... Kép Addig is próbáld a figyelmed más programokkal lekötni, ahogy Dudu csinálja a tánccal.

dido

dido
dido

sziasztok:lefekves elott meg irok par sort.

Unique ha nem "talalkoznank ,akkor nagyon kellemes udulest kivanokKépaztan elmenybeszamolot.)

Seszi,hat igen ez nem egyszeru dolog.Amikor elkeztuk a babaprojektet en egy honap alatt 4szer teszteltemKéptisztara be voltam zsongva,mara turelmessebb vagyok picit.Persze nem konnyu

Borso.gratula hogy felhasznalo lettelKéphogy joe vagy nem azt nemtom,de legalabb elorehaladasKép azthiszem most ennyi.elfaradtam,nehez napom volt es holnap se lex konnyebb.szep almokat.puszi mindenkinek.

Kép
monyoka

Lányok Kép

Megengeditek, hogy bemásoljak ide egy kis levelet, amit tegnap e-mailen kaptam?

Kedves leendő Édesanyám és Édesapám!

Még az ismeretlenben vagyok, mégis hozzátok fordulok. Senki máshoz nem tudok, mert egyedül ti vagytok, akik vártok. Hiszem, hogy engem vártok.
Ti sok mindent nem tudhattok, ezért előre kérem, nagyon figyeljetek majd rám. Akkor is, amikor még nem értitek szavamat. Most előre üzenek, hogy tudjátok, hogyan várjatok.
Édesanyám, amikor a remény egyetlen sejtje vagyok méhed mélyén, és mindent érzek, amit te átélsz. Érzem, ha félsz, ha boldogtalan vagy, ha haragszol, és ha valaki megsértett. Érzem, ha ellenség közelít, és ha bánatod van, ha vétkesnek érzed magad, ha fáradt vagy, és ha gond nyomaszt. De érzem, ha mosolyogva rácsodálkozol valamire, ha örülsz a fénynek, az ég kékjének, a napsütésnek, enyhe eső csöndes cseppjének, és édesapa tiszta szemének. Érzem, ha kedvesen összenevettek, s én jelenek meg lelketek ködében, az egyszer majd lesz gyermeketek.
Ezt kérem tőletek, mindig csak ezt: mosolyogjatok, kacagjatok, ha rám gondoltok. Ha együtt vagytok, én is ott vagyok: a harmadik. A leendő, lengő, rengő, zengő gyermek. Tegyétek, hogy örömben foganjak! Értem legyetek együtt derűs szerelemben! Minden más együttvéve, amit egész életetekben adtok majd nekem, a mérleg másik serpenyőjében lesz, és nem ér fel ezzel az egyetlen szent pillanattal.
Édesanyám, ha te örömmel várod, szeretettel várod édesapa közeledését, én is örömmel, szeretettel várom az ő egyetlen sejtjét, amiből leszek.
Ez lehet a ti igazi ajándékotok. Ezt kérem tőletek. Ez a legnagyobb titkom.

Várom, hogy a tiétek legyek, szeretetben, békében, derűben:

Leendő Gyermeketek

Bocs, hogy ilyen hosszú lett, de remélem tetszett. Nekem nagyon Kép

Puszi
Borsó
borsó

---
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára seszi 2009.11.26 18:58-kor.
seszi

Sziasztok Jányok!
Itt a hétvége, péntek van!!!!!!KépMit fogtok csinálni, mentek az ünnepségekre?

Borsó!
Nagyon szép a levél!!!Kép

Seszi!
Kitartás!!!Drukkolok Neked!Remélem hamar eltelik az az egy hét!

Sysy!
Teszteltél??????
Írj!!!!
Drukkolok!!!

Csibe!
Sajnálom,hogy ilyen érzésed van!Kép
De majd a házassági évfordulótokra!Szeptemberben lesz?Hányadikán?

Kinga
Kinga79

Sziasztok Lányok!Kép

Az a helyzet hogy nem mertem ma reggel tesztelni,mert féltem hogy esetleg negatív eredményt kapok,és azt biztos hogy csak nagyon nehezen tudnám elviselni!Kép
Megprobálok várni még vagy 2-3 napot,ha sikerül,és nagyon remélem hogy akkor pozitívat tesztelek!Kép

Sysy
sysy77

---
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára seszi 2009.11.26 18:57-kor.
seszi

BorsóKép
Szép a leveled nagyon!

UniqueKép
Tünetek vannak ezerrel! Hányinger, szédülés, fáradtság és álomkór, valamint a szagok- brrrr!
Ha folyton rágcsálok valami sósat, akkor egész tűrhető.
Sex? Az meg mi? Nálunk ez abszolut tiltólistás dolog Kép!

A doki ki is írt táppénzre, úgyhogy hétfőtől ismét nélkülöznöm kell titeket Kép!
De mindent a babókért! Azt hittem bírni fogom, de nagyot tévedtem Kép!
Stella

Kép
stella9

Borsó!Kép

Olyan szép levelet tettél fel!!!!!!Kép
Tisztára megérintette a szívemet és a lelkemet!Kép
Köszi!Kép

Sysy
sysy77

---
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára seszi 2009.11.26 18:57-kor.
seszi

Stella!Kép

Próbálj meg kitartani!Fontos hogy nyugodt maradj a babók miatt!Kép

Sysy
sysy77

Sziasztok!

Köszönjük a dicséreteket!Örülök, hogy tetszik a kép.
Kinga!
Október 9-én lesz az évfordulónk, remélem addigra pozitív tesztet tudok adni ajándékba!Kép

Most már csak azt nem tudom mikortól számítsam az első napot, mert ez a "barnázás" olyan erős mintha meglenne, de nekem mindig nagyon fáj a hasam az első nap és még azt nem éreztem. A ciklusom szerint ma v. holnap esedékes. Viszont egy hete vérezgetek.Kép
Na most melyik az első nap?

Csibe

Csibe, Gábor és Péter

Kép
Kép
csibe78

Seszi!Kép

Hát megpróbálom bár már most is nagyon nehéz,de a hétvégén úgy is jól elleszek foglalva a pakolással,úgyhogy nem lesz sem időm sem energiám ezzel foglalkozni.Kép
Szerintem jobb is ez így,mert ha van odabent gy baba akkor annak nyugodt anyukára van szüksége!KépKépKép
Köszi a drukkokat így csendben is!!!!!!!Kép

Sysy
sysy77

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?