A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Fogamzás » BABAPROJECT ELÖTT ÁLLÓK, IDE!

---
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára seszi 2009.11.26 19:01-kor.
seszi

Sziasztok!

Megjöttem UH-ról, és nincsenek jó hírek Kép A tüszőm nemhogy nőtt volna és megrepedt volna, hanem kisebb lett, a szerdai 18,5-hez képest most csak 18x14-es, ez nem valószínű hoyg me gfog repedni. ÉS a nyálkahártyám is csak 1 mm-t nőtt (4 helyett), így 8 milisen meg vékonyka a beágyazódáshoz, úgyhogy most már nem is akarom hogy megrepedjen a tüsző mert úgysem tudna beágyazódni Kép
Tök ideg vagyok Kép Erre nem számítottam. Ezek után ezer % hogy hajtom a vérvételt, hátha megint a prolaktinom lett magas, és azért nincs peteérésem normálisan. Bár lehet hoyg alapból sincs, és akkor closty lesz a vége. MÉg a végén tényleg nyáron leszek nagy pocakos és ikreim lesznek, végül mindent megkapok amit szerettem volna, és ha így nézem akor nem is olyan gáz. Úgyhogy nem jövő csütörtökön megyek dokihoz, hanem már kedden, és akkor csütörtökön már meg lehet csinálni a 21. napi vérvételt. Meg mellesleg ennyi bajunk legyen csak, ha minden más rendben van, akkor nincs miért aggódnom. Csak most akkor is ideges vagyok. Megyek melózni, majd ha lenyugodtam visszaolvasok.

Addig is szép napot mindenkinek!

Tündi
Vendég

Tündi
Kitartás!!!
Gondolom, hogy idegesítő, de azért tök jó hogy látod a dolgok pozitív oldalát is!!! Kép
Drukkolok neked nagyon!!! Kép
Már nagyon megérdemelnéd a babót/ babókat! Kép
De majd a dokibácsi mond neked okosakat! Kép

Sysy
Jó, hogy el leszel foglalva hétvégén, szerintem is okosan tetted, hogy ma nem teszteltél! Tudod, csak óvatosan... bár lehet, hogy téged megnyugtat ha tesztelsz, én rájöttem, hogy a negatív teszt kés a hátamba, nagggyon keményen!

Seszi
Bírd ki ezt a hetet valahogy! Nagyon nagyon drukkolok, X-ben vagyok érted!!!
Addig is sok-sok erőt és kitartást küldök neked!!! Kép

Borsó
Nagyon szép amit feltettél, én ezt egy honlapon találtam, és valamikor én is feltettem a lányoknak, mert engem is meghatott! Kép

Sziszka

szisszka

Sziasztok!

Tündi Kép
Jaj, nem szeretek látni ennyi szomorú arcocskát. Nehogy elkeseredj nekem. Hátha a számodra tök reménytelen hónapból lesz baba, ha meg nem akkor egy hormontükör biztos többet mond. Különben, neked több mint 30 napos szokott lenni mostanában a ciklusod, nem? Akkor még simán nőhet az a tüsző és meg is repedhet! Kép

Stella Kép
Hiányozni fogsz, de, ha a doki kiírt, akkor tessék szótfogadni. Gondolom azért nem leszel bezárva, sétálni stb. elmehetsz, csak a munkahelyi stressztől akar kímélni. Így nem kell beérni, nem érzed még rosszul attól is magad, hogy vissza kell menni a megállótól stb.
Azért, ugye Tündin vagy Wishen keresztül néha küldesz magatokról üzit? Kép

Borsó
Ez aranyos. Kép

Szeszi
Türelem, türelem, türelem. Bár ez nekem sincs, de másnak könnyű mondani Kép

Sysy Kép
Drukk hegyek mennek. +++++++++++++++++++++++++++++

Majcsi

Majcsi
majcsi

Szisszka!Kép

Én is úgy érzem hogy ha negatívat tesztelek az még az életkedvemet is jobban elveszi,úgyhogy inkább várok!
Drukkolj nekem!Kép
Veled mi a helyzet?

Majcsi!Kép

Köszi,azt hiszem most nagyon rámférnek a drukkok!!!!!!Kép

Sysy
sysy77

SesziKép MajcsiKép
Persze, hogy jelentkezem majd!
nem érzem úgy, hogy itthon be lennék zárva. inkább azt csinálhatom majd, ami tényleg jól esik!
Szükségem van egy kis pihire, a kórház minden volt, csak pihenés nem!

TündiKép
Fel a fejjel!
nagyon érdekes,amit a tüsződ csinál, de lehet, hogy csak a két doki lát ennyire különbözően.
Tudod, nem mindegyik egyformán jó!
Ne add fel!
A méhnyálkád is jó! szerintem szép a 8 mm. És ne feledd a baba a petevezetékbe is képes beágyazódni egy méhenkívüli terhességnél! Úgyhogy egyáltalán nem csak a méret számít!
Kitartás és fel a fejjel!
Nagyon drukkolunk!!!
Stella

Kép
stella9

Tündi!

Nem ér elkeseredni!!! A 8 mm pont elég a babának, ha jól emlékszem nekem is annyi volt. És Kavics tök jól érzi magát benneKép A tüsző megrepesztésére pedig guggolj le időnként pár percre, este apával paplan alá nézés, 2 hét múlva boldogságában síró Tündi, mert pozitívat tesztelt! Pontról-pontra számon fogom kérniKépKépKép

Évi

Kép

Kép
Évi77
Szigetszentmiklós

Tündike Kép

Nagyon sajnálom, de kérlek próbálj meg megnyugodni! Ezt is meg fogjátok oldani, és biztosan erre is van megoldás. Különben teljesen egészséges nőknél is van egy évben egy-két alkalom, amikor nincs rendes peteérés. Nekem Closty mellett is egy évben volt egy hónap, amikor ugyanezt csinálta, mint neked. Pedig a többi hónapban rendesen ért a gyógyszertől. Szóval fel a fejjel, nyugodj meg, meg lesz a megoldás Kép Kép Kép

Szisszka Kép

Akkor biztosan sokan ismertétek már ezt a levelet, én most olvastam először, de nagyon megfogott.

Sysy Kép

Drukkolok neked nagyon, és türelem !

Stella Kép

Nagyon fogsz hiányozni, de szerintem jól teszed, ha inkább pihensz otthon. Olyan jó, hogy vannak tüneteid - bár nem tudom, hogy te is így vagy-e ezzel Kép

Duddu Kép

Milyen volt a tegnap este ?

Puszi
Borsó
borsó

Tündi Kép

Tényleg, milyen jókat ír Stella..... Kép
Most jutott eszembe, hogy nekem mondták már többször az UH-on, hogy sokszor az sem mindegy, hogy milyen szögből nézik a dolgokat, pár millimétert simán "csalhat" a gép. A nyálkahártya vastagsága pedig méhen belül változhat. Volt olyan, hogy egyik helyen, 4 mm-t mértek, a másik helyen pedig 7 mm-t. Na, tessék megnyugodni, még ez is lehet a megoldás....

Borsó
borsó

Tündi!
Borsónak igaza van, én is pont ezt akartam Neked írni!!!Kérlek ne keseredj el, szerintem még ez a hónap is tartogathat meglepetéseket!!!Látod én is reménykedem, pedig a 4 db Lh-tesztem közül egyik sem mutatott Lh-csúcsot, pedig tök jól idözítve teszteltem!Tudod, a remény hal meg utoljára!
Jó hogy lesz megint hormonvizsgálat is!!!Kép

Kinga
Kinga79

Tündi
Ugye már megnyugodtál? Tessék hőmérőzni is meg akciózni is. És Évi pontjait sorra kipipálni! Kép

Majcsi

Majcsi
majcsi

Szia Lányok!
Itt vagyok már egy ideje, csak beletelt egy kis időbe, mire visszaolvastam mindent.

Csibe!
De jó, hogy jelentkeztél! Nem csodálom, hogy Szegedet jó helynek tartod, hiszen ott élsz, nem? Kép
Ez a pecsételős dolog több mindent jelenthet, ha jól tudom. Nekem is szokott lenni. Azt mondta a doki, hogy a sárgatest-termelődés problémáját jelentheti, ami a beágyazódásnál létszükséglet. Nekem is ma kezdődött, pedig még nem kellene megjönnie. És egy nagyon érdekes dolgot figyeltem meg, hogy nálam minden második hónap ilyen. Ez harmadjára fordul elő. Nem tudom, hogy tulajdonítsak-e ennek jelentőséget...

Seszi, Sysy!
Ne legyetek elkenődve! Annyira jó volt, ahogy oda-vissza írogattátok egymásnak a vígasztaló szavakat. Akár magatoknak is mondhattátok volna!
Szóval azt én is elhatároztam már, hogy negatív tesztet nem akarok látni (ha nem muszáj), annál még a bizonytalanság is jobb mostmár. Én sem tartok itthon. És a pénzt is sajnálom rá.

Kinga!
Tényleg péntek van! Örülök is neki. Ma én leánybúcsúra megyek, ezzel kapcsolatban még jó sok intézni valóm van. Holnap pedig Ópusztaszeren mi leszünk az ünnepi műsor (2*45 perc--kemény), úgyhogy utazgatás, Festy-körkép (ezt hogy vajon kell írni?), műsor, csárda-vacsora. Vasárnap pedig családozás, meg barátokkal is találkozunk. Tutti hétvégénk lesz, végre!

És Neked hogy fog telni?

Stella!
Azt sajnálom, hogy nem fogsz tudni jelentkezni, pedig épp kérdezgetni akartam tőled ezt-azt. De biztos a babókért bármit megteszel örömmel. A munkahelyeden tudják a helyzetet? Meg a tüneteidet is kérdeztem volna, de írtad, hogy vannak, azaz KISMAMA vagy! Jó érzés lehet belegondolni.... dudu elmerengve álmodozik enyhe mosollyal a pofiján... Kép
Azt leírnád esetleg, hogy nálad volt-e kimutatott probléma? Vagy csak egyszerűen nem jött össze és kész? Ha túl sokat kérdezek, ne válaszolj! Csak most hogy mi is kilátásba helyeztünk vizsgálatokat, kíváncsibb lettem.
A munka pedig megvár, igaz? Ha tudsz, üzenj a lányokon keresztül, hogy hogy vagy!
Tényleg, te tudsz jönni a találkozóra?

Tündi!
Nagyon tetszik, ahogy gondolkodsz! Biztos én sem örülnék hirtelen ezeknek az eredményeknek, de a lányok szerint ez nem feltétlenül rossz. Én nem vagyok elég okos, hogy "szakmailag" hozzászólhatnék.
Képzeld, olyan volt, mintha magamat olvasnám. Mármint ha a nyáron nagypocakos alatt azt értetted, hogy nyári baba, meg hogy ikrek.... hihetetlen... Kép Nekem is ez van bekódolva a kisagyamba. És tavaly ősszel azt mondtam (mikor eldöntöttük a babát), hogy na jó, lemondok erről az álmomról, mert nem fogok tudni ennyit várni. Erre itt vagyunk még babó nélkül, szóval lehet, hogy mégis teljesül... Kép
Én is ezt mondom, hogy ne legyen több "bajotok"!

Szia Kati!
Igen, pesti vagyok, Zuglóban lakunk a Bosnyák tértől nem messze. Hát ti?
Hááát, nem mondom, szívesen adnék Tündinek én is "zebrajzolási" munkát, de a ma kezdődött pecsételéssel azt hiszem én kiállok az e havi sorból. Viszont megmutathatnád hogy kell és jövő hónapban hozom én is!
Örülök, hogy jobb hangulatban írsz. Első néhány bejelentkezésed nagyon borús volt. De előbb vagy utóbb itt mindenki jókedvre derül. Igaz Monyó??

Borsó!
Köszi kérdésed, nagyon jól sikerült a tegnap esti műsor, visszatapsikoltak bennünket a végén. Nagyon hangulatos a Palota teraszán felállított színpad. Lenézel és ott a kivilágított Lánchíd, meg ilyesmi. Szóval tutti volt. Csak kicsit fárasztó. De ez egy ilyen dolog.

Most megyek, mert úgy elszédültem, hogy csak na. Azt hiszem, eszem valamit.
Bocs a hosszú levélért!

dudu
Vendég

Tündi
Remélem a lányok meg tudtak nyugtatni (én nem tudtam neked ilyen okosakat írni) , látod-látodnem szabad azonnal elkeseredni!!!

Sysy
Persze, hogy drukkolok neked!!! Kép
Velem nincs semmi, csak hogy nagyon bosszús vagyok, mert megint elromlott a mosógépünk . Kép Kb. 1 éve vettük, és nem rég csinátattuk meg...
Ráadásul ez nem az én napom, úgy érzem kicsúszik
ma minden a kezemből...
Kép

Mondjuk annyi jó van a napban, hogy legalább van ma Forma 1 Kép

Stella
Nagyon fogsz hiányozni!!! Azért majd üzenj néha! Most az a legfontosabb, hogy mindannyian jól érezzétek magatokat!!! Kép

Réka
Milyen volt tegnap a fellépés?
Mesélj!!! Kép

Sziszka

szisszka

Sziasztok Jányok!
Adós vagyok még egy szülésbeszámolóval, de most érjétek be egyelőre három fotóval.

TündiKép
Még mindig azon vagyok, hogy a Bromo-t addig kellene szedni, amíg nem sikerül a babó. Legalább is nekem ezt mondta a doki, és még sok más lány is addig szedte, míg nem lett "eredménye". Nagyon jó, hogy lesz újabb vérvétel. Különben van egy felesleges tesztem, amit akkor vettem, amikor Emese beköltözött a pocimba, de végül is nem használtam el. Na, ennek a tesztnek hamarosan lejár a szavatossága. Kívánom, hogy ne a kukába kelljen kidobnom, hanem elküldhessem Neked, hogy kezedben tarthass végre egy + tesztet.

HenciKépKépKép
henci

Tündikém!!
Ne csináld!! Eddig is te bíztattál minket, nem feladni. Tessék csak szorgosan elkapni a férjedet, aztán majd meglátjuk. Lehet az a baj már túl sokat olvastál a témában és rossznak tulajdonítasz olyan dolgokat, amik valójában nem rosszak. Csak az számít a doki mit mond minden mást tessék kiverni a fejecskédből...

És ha ne adj Isten azt mondja nem jó ez az eredmény akkor megmondja a gyógymódot és már azzal is előbbre vagytokKép
Nagyon szurkolok

Én ma vagyok az 1cn-on. De már tegnap is volt valami enyhe pirosodás, de a mait veszem annak.

Látod most én is elkeserehetnék, mert tuti, hogy a jó időben jó dolgokat csináltunk és mégsem...
DE NEM FOGOK!!!!

Tényleg lányok valaki akinek hátrahajló a méhnyaka tud nekem valaki tippeket adni, mivel lehet fokozni a termékenységet..Pózok egyéb...köszi szépen.
Ne legyetek szégyenlősek.

Ja igen és még majd lógok a leánybúcsú beszámolóval
Virag2

Sziasztok lanyok.)
Benetem egy kicsit stalan estere ujra benezek.Suru a programom.Most voltam megcsinaltatni a kocsit,mert tegnap bedoglottKépIgazandibol mar dolgoznom kene de beugrok meg nagyihoz a korhazba is.

Stella,szerintem mindig arra gondolj hogy milyen jo lex majd karodba tartani a piciket es mennyi oromot adnak majd az eletben neked.Megajandekoznak egy olyan dologgal ami szerintem egy no eleteben a legszebb dologez az:anyasag.Raadasul te ezt duplan is elvezheted.Hidd el sokan lenenk a helyedbenKép

Sysy szoritok erted,kivanom nagyon hogy pozitivat tesztelj!

Tundi sajnalom,nem ertek az ilyen dolgokhoz.De ahogy a tobbiek is irjak van remeny,es ez nagyon fontos.

Borso,nagyon meghatodtam a levelen,igazan szep!
Seszi neked is mennek a drukok++++++++++Kép

Dudu olyan jo lenne megnezni hogy tancolsz.kivancsi vagyok.Nem szoktatok lenni a tvben?

Lanyok .mar azt sem tudom miota kesik.Holnap tesztelek egy szep negativat,csak azert mert szulinapra megyek es az alkohol miatt.Tudom hogy 1%esely nincs ra hogy terhes legyek de ugy buliznak nyugottan.Szinte latom magam elott a ---------------jelet.De nem baj nem elem bele magam nem er csalodasKép
Legyetek jok.d.utan meg benezekKép

Kép
monyoka

Sziasztok csajok!

Hát itt vagyok újra. Kép Igaz a monitor még mindig nincs készen (3 hete ott van!!!), de a párom a munkahelyről kunyizott egyet, hogy ne kelljen még egy hetet várnunk a gépre. Nekem meg lenne egy csomó dolgom vele, elsősorban Titeket olvasni... Kép

Először is nagyon sok szeretettel köszöntöm azokat, akikkel még nem találkoztam. Örülök, hogy nemcsak a zebrák száma Kép, hanem a fórumosok száma is nőtt!!! Kép Remek, csak tanuljam meg a neveteket! Kép

A múltkor már fel akartam rakni egy képet magamról (esküvőit szeretnék), csak túl nagy a képeink mérete és nem engedte a rendszer. A férjem azonban megígérte, hogy segít csökkenteni a méretet és aztán fel tudom majd tenni. Majd szólok, ha sikerült.

A találkozóra nagyon szeretnék elmenni, de választ csak akkor tudok mondani, ha már tisztázódott minden a szeptemberi programunkkal. Ha tudok, megyek!!!! Nekem a helyszín szinte mindegy, hisz nem vagyok pesti, de az IKEA-hoz biztos odatalálok. Kép

És akkor egy kis élménybeszámoló:
Július 28-án este 10 órakor indultunk, és mivel az út nagyon hosszú volt (kb. 1800 km), foglaltunk szállást Bialystokban, Lengyelországban. Másnap indultunk tovább, és 30-án éjjel értünk Saueba. Saue egy 6000 lakosú város, nevezhető Tallinn elővárosának is. Tallinnt (Észtország fővárosa) 450 ezren lakják, amelyből minden 3. ember orosz. Észtország területe fele Magyarország területének, mégis csak közel 1 500 000 ember él ott, amelynek kb. 23 %-a orosz. Mivel ez az ország északabbra fekszik tőlünk, a Nap is később megy le, és nagyon érdekes volt, hogy még este 10 órakor is világos van (vagy legalábbis olyan, mint amikor nálunk megy le a Nap). Nagyon megtetszett az országban, hogy tele van erdővel, és MINDEN zöld, és képzeljétek el, még a szemét is kevesebb!!! Az emberek nagyon kedvesek, a család, ahol voltam nagyon vendégszerető és igyekeztek mindenben a maximálisat nyújtani. Jó körülmények között élnek, a házban szauna is van az alagsorban, ami nem meglepő, hiszen ez minden észt ház tartozéka. Egyik este még szaunáztunk is, életemben először. Ekkor gondolkodott el a férjem azon, hogy ha majd építkezünk, akkor csináljunk mi is szaunát, hisz nagyon egészséges... A házassági évfordulónkat (aug.2.) is ott töltöttük, és képzeljétek, kaptunk a családtól egy szál virágot és reggel egy szív alakú tortával vártak minket!!! Kép Olyan aranyosak voltak.
Ottlétünk alatt minden nap utaztunk valahova, minden nap volt valami program. Ezek keretén belül voltunk Tallinnban az Óvárosban (gyönyörű!, hasonló mint Prága), az állatkertben és egy skanzenben is. Ezen kívül ellátogattunk Haapsaluba, egy kikötővárosba, ahol egy amerikai autó show-t láttunk. Nagyon sok régi amerikai kocsi volt, főleg a fiúk gyönyörködtek benne. Kép Ott tartózkodásunkra esett egy katonai bemutató is, ami Észtország függetlenné válására emlékezett, amelyre különböző országokból jöttek katonák, így például Magyarországról is. Többször is elvittek minket a tengerhez, volt fürdési lehetőség is, amit kevesen használtak ki, mivel a tenger vize nagyon hideg volt (kb. 16-18°-os). Egyik nap még egy saját focimeccset is szerveztünk az észtek és a magyarok között, ami nagyon jól sikerült. Persze mi nyertünk. Kép
Egy szóval nagyon tetszett, nagyon aranyosak és kedvesek voltak, minden észt család tényleg a maximumot nyújtotta! Kép Azt hiszem, minden gyerek és felnőtt, aki velem volt, szintén csak pozitívan tud nyilatkozni erre az útra!
Hát ezért nagyon jó dolog ez a fesztivál, a Csiperó. Ha ez nincs, akkor valószínűleg soha nem jutok el Észtországba és nem ismerem meg ezt a nagyon szimpatikus országot! Kép

Hát ennyi a beszámoló. Ha valamire még kíváncsiak vagytok esetleg az észtekkel kapcsolatban, nyugodtan kérdezzetek, szívesen válaszolok.

És most azt hiszem elég volt belőlem ennyi. Most dolgozok egy kicsit (készítem az óravázlataimat tovább). Ha tudok, jövök este. De nem biztos, hogy lesz időm, hisz vendégeink lesznek.

Legyetek jók és vigyázzatok Magatokra!
Puszi
Zsu

Zsu
valér

Helló!

Tündi!
Nem az orvostól lesz pocakod, hanem tőled és a párodtól! Õ csak azt mondhatja amit ma lát, de a holnapot Ti irányítjátok!

Henci!
Olyan széééép!

Virág!
Nekem hátrahajló méhem van. Ha erre gondoltál, akkor én nem tettem semmit annak idején, de még kispárnát és gyertyát sem tornáztam, mégis van egy szép babám! Ha Apa halacskái elég erősek, bárhova, bármi áron elérnek.
Ettől függetlenül lehet, hogy valaki tud valami okosat!

Stella!
Csak tessék kérem gömbölyödni, és informálni minket!

Sziasztok!

Eszter

Eszter, Olivér,
Kép
Marci
Kép
ironram

Még nem volt időm visszaolvasni ,de gondolhatjátok hogy ezen jár az agyam folyamatosan Kép Így aztán eljutottam egy remek teóriához, mely további reményt ad és éltet keddig, mig a dokim meg nem mondja a tutit Kép Na szóval, mi van ha ez már sárgatest volt??????? Szerdán 18,5 mm. Csütörtökre megnőtt 20 körülire, megrepedt, és jó tüsző lévén elkezdett összeesni és sárgatestté alakul Kép Ez egy ésszerű magyarázat a számomra Kép Lehet hétfőtől mérek hőt, és ha felmegy, akkor ez lehetett Kép Addig is nem adom fel, az biztos Kép

Megyek, mer van még melóm, majd jövök du. Csak addig akartam nektek újabb fejtörést adni Kép bocsika Kép kíváncsi vagyok a véleményetekre, a ti dokitok mit látott tüszőrepi után az UH-n, már akinek volt ilyen.

örömködős Tündi Kép
Vendég

ÖrömködősTündi!
Lassan már hívhatunk doktor néninek? Nagyon logikusan hangzik, amit írtál, de nem tudok hozzászólni. Viszont kívánom, hogy legyen így.
És az a lényeg, hogy nem adod fel!

szurkolósdudu
Vendég

Szia Zsu!
Nagyon jó lehetett az észteknél. Mennyire más egy ilyen családoknál lakós csoportos utazás, mint egy túrista út, nem? A maga jó és rossz oldalaival együtt!
Kedvet kaptam Észtországhoz!

Jó munkát és gyere, amikor tudsz, mert hiányzol ám!

dudu
Vendég

egy tortenet.Seerlok:ferjem,fenykepesz,enKép

Egyik nap(szerda)elmentem lefenykepezkedtem.Mondtam is a nevem de nem tudom mi okbol nem irta a papirra.

Draga ferjecskem elment a kepekert es kerte a nevem alapjan.
A fotos kicsit zavartan azt mondta,itt nincs ilyen nevu fenykep.(szegeny fotos arra szamitott hogy en mek a fenykepert es felismeri az arcom)
Parom ekkor mar ideges volt:Szepen mondja hogy a felesegem itt fenykepezkedett tegnap.
erre a fotos-Aaaa felesege akkor nezzuk meg a kepeket sejtem ki az.
Elovett egy 3-4 koteg fenykepet es mutatta a ferjemnek.Ramutatott egyre na ez a maga felesege.
Erre a ferjem beduhodve_Na nehogy mar maga mondja meg nekem ki a felesegem.
termeszetesen az en fenykepemet is megnezte a fotos de felredobta,mert fiatal ez meg felesegnekKép
Szerencsere a parom azert elkerte azt is.
A fotos lanyos zavaraban azt se tudta fiu e vagy lany amikor a ferjem ramutatott hogy eza felesegem.
Vegul is meglettem valahogyKép
Ezt a tortenetet csak azert irtam le mert ez volt tegnap a legszebb pillanataom ,mikor ezt elmeselte az uram.

BocsiKép

Kép
monyoka

Lányok!
Mi ez a nagy csend?

Monyóka
Tök édi ez a történet!!! Kép

Zsu
Tök jó lehetett ez a kiruccanás!!! Kép
Hiányoztál ám, jó hogy itt vagy! Kép

Tündi
Örülök a pozítiv hozzáállásodnak!!! Ezt már szeretem! Kép

Sziszka

szisszka

Sziasztok Lányok,

Na dobok egy táblát akkor, látom, ma még nem volt Kép

Kép
Kép

KépKép
unique

Örömködős DruszámKép
Ne add fel! És tetszik a teóriád a sárgatesttel kapcsolatban, bár én még olyat nem láttam Kép
A Bromo-val kapcsolatban: a dokim (Kaali intézet) felírta nekem, kicsit magas volt a prolaktinom. Na szó mi szó, elkezdtem szedni. Még mindig szedem. Aug 31-én megyek újra dokihoz, majd megmondja, szedjem-e még. Csak azt akartam ezzel mondani, hogy nemhogy folyamatosan kell szedni, amíg nincs baba, de még terhesség elején is. (sokan végig szedik a terhesség alatt)
Táblát megkaptad tegnap?

StellaKép
Nagyon örülök, hogy minden rendben Veletek! A tünetek mindenképp erre utalnak Kép
Sajnálom, hogy nem leszel majd velünk, de kérlek, üzenj majd magatokról, jó? Pihenj sokat és sétálgass kedvedre! Kép
És ha lesz kedved és erőd, nagy szeretettel várunk szept 24-én! Kép

SzisszkaKép
Köszi! Küldtem mailt! Kép

Lányok,
Nagyon köszönöm a sok-sok jókívánságot íz útra! Csinálunk jó sok képet, hozok majd ízelítőt! Kép

Még benézek...

Pusza

Unique

KépKép
unique

SesziKép
Igen, nem tesztelni!!! Látod, én is megbírtam állni és mégis itt lakik a pocimban a kismanó. Kép Ez volt az első hónap, hogy elhatároztam: lesz, ami lesz, nem tesztelek. Kép
Kívánom Neked is ugyanezt! Kép

SysyKép
Jól teszed, ha nem bízol meg az oktatóban és ennyire megbízhatatlan, válts!
Kíváncsi vagyok az eredményre... Kép

DudduKép
Kellemes hétvégét a szoros programmal együtt! Kép

Pusza

Unique

KépKép
unique

Dudu!
Hqq, tényleg szupi hétvégétek lesz!KépRemélem mi otthon leszünk hétvégén, eddig szerencsére csak a ma esti Szent István napi ünnepség van, az énekkarunk Pro Urbe díjat kapott, most fogjuk átvenni az ünnepen. Remélem kicsit kipihenhetjük a hetet, annyi sok bunkó ügyfél és cég van akivel kapccsolatban állunk, hogy az már több a soknál!!!!

Henci!
Gyönyörü a Babád, olyan kis édes!Irígy vagyok!Várom a beszámolódat is!

Sysy!
Most már igazán nagyon mennek a drukkok+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++!Kép

Unique!
Én is nagyon szép utat szeretnék kívánni Nektek, érezzétek szuperul magatokat!!!Kép

Mindenkinek szép hétvégét kívánok, remélem hétfön már zebrára jövök!Ugye Sysy!Kép!!!
Jó pihenést Mindenkinek!!!

Kinga
Kinga79

Kinga
Neked is szép hétvégét! Pihizd ki magad!Kép

Unique
Írtam mailt!!! Kép

Sziszka

szisszka

Kati
Jó az ötlet, adjatok nekem zebrás munkát a táblába Kép

Csibe Kép
Nagyon szép menyasszony voltál, jó a kép! Ha sokat pecsételsz menzi előtt, akkor az alacsony progiszintre utalhat, ami nem túl jó, mert az embrió nem fog megmaradni a méhedben. Vérvételből kiderül hogy tényleg így van-e, de nem akarok vészmadárkodni! A menzi első napját pedig annak vedd, amikor rendesen vérzés van.

Sysy
Várj még egy kicsit, a 28-32 napos ciklusodhoz képest azt a 32-t várd meg. Ha ott van a baba, ott lesz 2 nap múlva is! Kép

Majcsi
Igen, voltak mostanában 33 napos ciklusaim, de rájöttem, hogy az csak stressz miatt húzódott el. Nyaralás után, kipihenten, nyugalomban rögtön megjött 27. napon. Ez legalább bíztató Kép

Évi77
Téééényleg, a guggolás, hát ezt el is felejtettem, de most már nem fogom Kép Köszi!

Borsó
Lehet hogy épp elkaptuk azt a hónapot, amikor nem érik meg rendesen, nincs kizárva. Jó hoyg eszembe juttattad ezt a lehetőséget! Köszi Kép

Stella
Nagyon jó pihenést kívánok neked! Remélem hamarosan megint írsz majd nekünk! Vigyázz magatokra!

Réka
Asszem ki kell használnunk az időt az álmodozásra, mert hamarosan úgyis valóság lesz Kép Jókislányok leszünk és megkapjuk az jándékot érte. Nem így működik ez? Kép

HENCI Kép
Micsoda kis tündérkéd van neked is, elképesztően édi Emese. Örülök hogy jól vagytok! Ami a prolaktint illeti, nem kétlem az igazadat, de nekem így írta fel a dokim annak idején. Tudnék még bromot szerezni és szedni, de kontroll nélkül nem vállalom be. Ha sor kerül vérvételre és megint magas lesz, rá fogok kérdezni erre a folytonos szedésre, megígérem! Köszi a teszt-felajánlást is, bár nekem is pihen egy a polcomon, úgyhoyg muszály neki egyszercsak duplacsíkosnak lennie. Erre született Kép

Virág
Sajnálom a menzid Kép, és köszi a vígasztaló szavakat! Ja, lehet hátrány, hogy már lassan 1 éve itt dekkolok, az se jó ha túl sokat tud az ember. Na mindegy......
Hátrahajló méh esetében állítólag jó a gyertyaállás akció után, de biztos próbáltátok már. Egyébként sok doki szerint nem probléma egyáltalán.

Zsu
A szervízben nem kötelesek biztosítani csere monitort a javítás idejére? Egyébként a szauna nem volt túl jó dolog. A spermiumokat elpusztítja (egészen pontosan 3 hónapra sterilizál) és a petesejt is károsodhat ezen a magas hőmérsékleten. Amúgy örülök hogy nektek is ilyen jól telt a kirándulás.

Unique
Tábla megjött persze csak nem volt ma még időm foglalkozni vele, de már képben vagyok Kép Bromoval kapcsolatban egyre inkább félek tőle hogy magas lesz a prolaktinom. Na mindegy, eldugulok a témámmal már.

Tündi
Vendég

Sziasztok csajok!

Duddu!

Angyalföldi csajszi vagyok, a József Attila Színház mögött laktunk, most vidékiek vagyunk. Ha most nem is, de következő hónapban megdolgoztatjuk a Tündit, az tuti.
Te jársz már doktor bácsihoz? Amúgy köszi a bíztatást, jól esik!!!

MINDENKINEK kellemes esőmentes hétvégét kívánok.

Pusza, Kati
Vendég

Halihó!!!

Hol vagytok???
Vendég

Helló!

Kati!
Én itt. Neked is szép hétvégét!mentek valamerre?

Mi ha minden felhő bárányka lesz lemegyünk Balatonkenesére a LECSÓfesztiválra! Család szereti egyedül én lógok ki a sorból. Tehát drukk a napos szombatért!

Tündi!
Szauna
Nem kétlem amit mondasz, de akkor nálunk nem lépett életbe, mert kedvesem rendszeresen járt akkor (Olivér előtt) még szaunába a barátjával, de rendben vagyunk. Teszem hozzá, ő sosem ül le a padra és min egy hét mindig volt két "főzés" közben.
Hol olvastad ezt? Érdekel!

Eszter

Eszter, Olivér,
Kép
Marci
Kép
ironram

UNIQUE!
NAGYON JÓ UTAT NEKTEK!
Eszter

Eszter, Olivér,
Kép
Marci
Kép
ironram

Szia Lányok!
Én is itt vagyok, csak minden az én nyakamba szakadt az utolsó pillanatban a leánybúcsú kapcsán, ezért mostanra sikerült minden fotót összemontíroznom, kinyomtatnom, elküldenem, meg XXL-es alsógatyát vennem Kép, meg ilyenek. Most viszont már készülődhetek is!

Eszter!
Holnap annyi bárányka lesz az égen, hogy nem úszod meg a lecsónapot!

KatiKép
Jelszó: Adjunk munkát Tündinek! Kép
Az túlzás, hogy járok dokihoz, most voltam először "meddőségi" kérdésekkel nála. Jövő héten pedig megyünk a Családtervezőbe.

Nagyon-nagyon szép hétvégét kívánok mindenkinek! Unique-nak meg jó pihenést! Aztán jövő héten újabb zebrákat akarok látni!
Bocsánat, ha valakinek a bejegyzésére nem sikerült reagálnom, de most nem megy. Ígérem, bepótolom!

réka
Vendég

Sziasztok Lányok!Kép

Ma egész nap nagyon feszült a hasam,mintha megakarna jönni.

Valér!Kép

Mikor fogsz tesztelni?Kép
Drukkolok Neked!!!!!!!!!!!!!!!Kép

Tündi!Kép

Megvárom a vasárnapot,akkor lesz a 32.napom,és remélem hogy tényleg ott van az az édes pici baba.Kép

Unique!Kép

Jó utat Nektek!Kép
Nagyon fogsz hiányozni!!!!!!!!Kép
Remélem mire legközelebb jössz addigra megörvendeztetlek egy zebrával!Kép

Kinga!Kép

Köszi a drukkokat,remélem szerencsét hoznak!Kép

Monyóka,Szisszka!Kép

Köszi a drukkokat!Kép

Sysy
sysy77

Sysy!
Nagyon-nagyon jó hétvégét Neked is!
Kép Kép ++++++++++++++++++++ Kép Kép
réka
Vendég

Sziasztok!
Unique!
Én is nagyon jó pihenést kívánok Neked!
Visszavárunk ám!Kép
Sysy!
Jó, hogy kibírod nem most tesztelni. Hisz, ha baba van akkor úgyis előbb utóbb kiderül, máskülönben meg nincs csalódás.Kép
Tündi!
Az a baba valamikor csak megérkezik hozzátok! Tudom, nehéz várni, de ha pozitívan gondolkodsz akkor csak javadra válhat, hisz Ti megtesztek mindent, igaz? Kép
Bogi
dbogica

Virág!
Írj:dbogica@freemail.hu
dbogica

Sziasztok Lányok!

Most jöttünk haza a bvásárlásból, vettünk csomó kaját! Kép Kép Kép
Párom anyukája itt van nálunk és csinál nekünk egy hatalmas nagy adag töltött paprikát! Kép Olyan jó most nekem Kép

Henci
Szerintem mi még nem ismerjük egymást, de így is gratulálok Emeséhez, gyönyörű szép picilány!!! Biztosan büszke anyuka vagy!!! Kép

Tündi
Én nem is tudtam ezt a szauna dolgot...

Réka
Naggyon nagyon jó bulit neked(leánybúcsú)! Aztán várom nagyon a beszámolót! A hétvégére meg jó pihit, jó szórakozást! Kép

Virág
Sajnálom! KépÚgy látszik a mi környékünket elkerülik a gólyák... De sebaj, jönnek majd felénk, ugye?!Kép

Sysy
még mindig megy a drukk!!! Akkor vasárnap tesztelsz?

Sziszka

szisszka

Duddu!Kép

Köszi a drukkokat!!!!!!!!!Kép
Aranyos vagy!Kép

Dbogica!Kép

Igen megpróbálom kibírni,bár nagyon nehéz,de az biztos hogy a negatív tesztnél jobb ha inkább egy kicsit més várok!Kép
Te hogy vagy?

Szisszka!Kép

Úgy gondoltam hogy vasárnap reggel tesztelek,és remélem jó híreket fogok Neked mondani.!Kép
Köszi hogy gondolsz rám és drukkolsz Nekem!!!!!!!!!Kép

Olyan jó hogy itt olyanok vagyunk egymásnak mint egy kis család,és hogy így odafigyelünk egymásra!!!
Annyira szeretek itt lenni,mert itt mindig megnyugszom!!!!!!!Kép

Sysy
sysy77

Hú, de péntek este van!!!
Mindenki milyen csendben van!!!

szisszka

Sysy
Én is szeretek itt lenni nagyon!!!
Oksi, akkor vasárnap reggel sietek majd eredményt lesni! Kép
Deazért ne görcsölj ezen egész hétvégén! Kép
Csak szép nyugodtan...Remélem van valami jó kis programod hétvégére,ami lefoglal!

Sziszka

szisszka

Sziasztok!

Tündi!
Én nem értek hozzá, de ahogy a Lányok is mondják még sok minden lehet belőle, úgyhogy fel a fejjel, én nagyon drukkolok Neked Kép
Tudodm, hogy most ez "érdekelhet" Téged a legkevésbé (de hátha még eltereli a figyelmedet is egy kicsi), azóta is foglalkoztat a koronázás az esküvőn. Ennek mi a jelentése, vagy milyen hagyományra, vagy Bibliai utalásra irányul?

Dudu!
Biztos jó buli lesz (van) az este, és a hétvégéghez is jó időt és jó szórakozást kívánok Kép

Henci!
Még mi sem ismerjük egymást, d gratulálok a gyönyörű pici babádhoz (én is írigy vagyok Kép )Kép

Zsu!
Örülök hogy újra itt vagy velünk. Nagyon érdekes és szép utatok lehetett. Ha majd tudsz felraksz egy-két képet?

Stella!
Szerintem az a legjobb, hogy kiírt a doki, így legalább pihizel, és nem kell stresszelned a munkahelyen a problémákkal. Nagyon vigyázz Magatokra, és néha adj hírt Magatokról, és képeket a növekvő pocakodról.

Sziszka!
Sajnálom a mosógépeteket, egy évesen nem szabadna neki ennyiszer bekrepálni, de rossz nap után csakis jó jöhet Kép

Annácska!
Milyen volt a Szegedi munka-kirándulás? Az idő kedvező volt, Annamari élvezte?

dido
dido

Kivi!
Hogy Vagy? Tudom, hogy egy hét még semmi, de ha majd úgy érzed, hogy már beszélgetnél valakivel, akkor írjál nyugottan. (akár privátban is az emil címem a profilomban)
Annak idején nekem nagyon jót tett, hogy Rátok találtam, mert így tudtam megnyugodni, Ti adtatok újra erőt. Úgyhogy ha majd eljön az idő, akkor én (mi) itt vagyunk...

dido

dido
dido

Sziasztok Lányok!

Nem vagyok éjjeli bagoly, csak most lettem kész a holnapi előkészületekkel. Megsütöttem 4 féle sütit, bepácoltam a húst, megcsináltam a bólét, takarítottam, még ajándékért rohangáltam! Pfú, kimerültem! Remélem holnap minden oké lesz!Kép

Kedves Duddu és Tündi!
Köszönöm a válaszokat, bár nem nyugtattatok meg!KépDe ez nem a Ti hibátok! Ezt egy orvos miért nem tudja???Már vagy 6 éve küszködök ezzel a problémával, orvost is váltottam, mindent kivizsgáltak a fejem búbjától a lábujjamig, de semmi! Nem tudják miért van!!!!!! Csak átmeneti megoldásokat adtak, egy idő után mindig visszatért. Azt hiszem jobb lesz, ha megint elmegyek dokihoz!!

Virág!
Nekem is hátrahajló méhem van, de ahogy Eszter mondta, ha fürgék a "fiúk" odajutnak! Egyébként nekem az orvosom azt mondta, hogy azért mert hátrahajló, attól akármennyi gyereket szülhetek. Viszont tanácsolta, hogy aludjak hason, ilyenkor a méh kibillen a helyéből, kispárna a popsi alá, te négykézláb párod hátulról, ill. ereszkedj négykézlábra és hintázz előre hátra, ezzel mozgatod a belső szerveidet, így a méhed is! Nekem ezeket mondta! De hidd el, nem ezen múlik!

Unique!
Jó utat! Vigyázz magatokra!!!!

Jó éjt! Valószínű csak vasárnap tudok jönni!
Csibe

Csibe, Gábor és Péter

Kép
Kép
csibe78

Ma is milyen csendben vagytok! Kép

Unique Kép
Jó utat!!!

Dido
Tudom Kép
Csak még egyenlőre megpróbáljuk megszereltetni, aztán ha nem megy, veszünk újat! Nem tudom mi lehet vele, iszonyatosan kattog!!! Lehet, hogy leesett az ékszíj vagy bele esett valami, nem tudom... vagy leesett benne egy alkatrész?! De jobbnak láttam kikapcsolni...

Csibe
Milyen ünneplés lesz nálatok?
Majd mesélj! Kép

Réka
Tőled is várom az élménybeszámolót a hétvégéről!!!

Na addig is puszi mindenkinek!!!!

Sziszka

szisszka

---
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára seszi 2009.11.26 19:00-kor.
seszi

Sziasztok Lányok!Kép

Hogy vagytok ma reggel?Kép
Én nagyon izgatott vagyok,egyszerűen nem tudom hogy holnap teszteljek vagy várjak hétfő-keddig.
Igazából 21-én voltam és az lesz a 32.napom,de a múlt hónapban 34 napra jött meg,előtte 28 napra(de ott lehet hogy az esküvőnk körüli izgalom miatt volt hamarabb),az előtt is 32 nap volt és az előtt is 32 nap.
Úgyhogy valószínű hogy nálam a 32 a domináns és az holnap van.
Hát lesz ami lesz holnap reggel tesztelek egyet,és remélem hogy jó kis pozitív lesz.Kép
Ne haragudjatok hogy itt dilemmáztam,de ezt Veletek tudom legjobban megosztani!!!Kép

Sysy
sysy77

Sziasztok!

Tündi!
Hát most egy kicsit megijedtem. Õszintén szólva csak kipróbáltuk, nem voltunk 5-6 percnél tovább bent. Nem is hallottam erről a dologról és őszintén szólva eszembe se jutott, hogy baj lehet belőle (lehet, hogy hiba volt). Abban bízok, hogy semmi gond nem történt, hiszen az észt apák és anyák is renszeresen szaunáznak és nem ritka náluk a 3 gyerek... Kép Nem kételkedem abban amit írtál, de hol olvastad vagy hallottad ezt??? Engem is érdekelne.

Sysy!
Nagyon szorítok Neked! Kívánom, hogy legyen erőd várni és megkapd érte jól megérdemelt jutalmad!!! KépKépKépKép +++++++++++++++++++++++

Most ennyi voltam. Ha minden igaz, ma egy teljes pihi napot tartunk. Hoztunk ki DVD-t a kölcsönzőből, azokat nézzük meg. Remélem jó lesz mind... Kép

Üdv
Zsu

Zsu
valér

Valér!Kép

De jó hogy itt vagy!Kép

Köszi hogy gondolsz rám,és szorítasz Nekem!
Úgy félek hogy negatív lesz a teszt,mert azt a csalódást az biztos hogy nehezen fogom viseni!Kép

Remélem hogy nem így lesz!!!!!!!!!!!!!!!!!!Kép

Te hogy vagy?Kép
Tesztelni fogsz?Kép

Sysy
sysy77

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?