A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Szülészetek, kórházak » Szent Imre kórház azaz a Tétényi - Ikea szoba &eacut

Sziasztok!
Ezt az állást találtam, olyan apukáknak, akik állás nélkül vannak, és értenek ehhez:

Rendszergazda

Kép

ZsanciKép
...hogy az utolsó emlékünk egymásról egy szép mosoly legyen...
zsancikant

OFF: most nagyon haragszom a T-com-ra. Nagymamám előfizetett az agyonreklámozott Favorit díjcsomagra, ami neki tényleg megéri, mert nem nagyon tud mozogni, és sokat telefonálgat. De rátukmáltak egy hordozható telefont, ami részben jó, mert ha pl. kimegy a konyhába, magával tudja vinni, ha hívja valaki. Csak azért vagyok morcos, mert hordozható telefon már 5000-ért is van, és minek neki tök bonyolult 14ezres, amit nem is tud kihasználni. Az előbb hívtam, holnbap át kell menjek hozzá, mert persze az üzletkötő csak gyorsan elhadarta, hogy hogyan kell használni, de hát egy 81 évestől nem várható el, hogy rögtön megjegyezze. Szóval T-com: KépKép Kép

Kép
Kép
manoka11

Feltöltöttem néhány újabb képet Emmáról ide:
http://uk.pg.photos.yahoo.com/ph/benedekagi/my_photos

Most végignéztem én is, hihetetlen, mennyit változott!

Kép
Kép
manoka11

Manoka!
Tündéri Emma!Azt skubiztam kire hasonlít, de nem volt egyértelmű!
T-Com no comment.....

Oxi!
Mit mondtam amire irigykedsz??

Ildi!
méltem!

Green!
Hogy van Áron?

Ruuuzzz!!!
Hol vagy?Rejtegeted Bendikét?

Moose!
Nagyon jókat olvastam most a kismamába a cicákról állítólag nagyon hasznos a gyerekeknek a dorombolásuk!
manó27

Manó: Hogy egész nap hédereltél Kép Énis akarok! Kép

Manoka: Sajnos ez már csak így megy a szolgáltatóknál... Főleg a T-error csoportnál. Kép Én már csak tudom, dolgoztam nekik vagy 8 hetet, mielőtt sikítva menekültem anno.
Emma nagyon sokat fejlődött Kép Nekem mindig az a kép jut eszembe, amikor még a H-ban voltatok. Kép

KépKép
oxigen
Györköny

Lányok,

Akinek télen kezd el gyümölcsöt enni a babája, vagy télen még kell a turmixolt gyümölcs, egy tipp, most van a barack szezon, én tavaly rengeteg barackot fagyasztottam le, turmixoltam jégkockatartóban lefagyasztottam, zacskóba raktam, és télen csak elővettem, nagyon finom volt, egyáltalán nem volt vizes, de ugyan ezt tettem a zöldségekkel is ami nem volt télen példál a tökkel.
zsebi2004

Zsebi!
Ez így igaz, én is fagyasztgatok, csak sajnos a fagyasztónk tárolókapacitása véges, és a sok anyatejtől meg gyümölcstől már nem fér a fagyiKép

Zsanci!
Képzeld, veletek álmodtam!!! Együtt vittük oltásra Igit és Emmát, velünk ott volt anyukám. Iginek te adtad be a szurit, Emmának anyu, és egyáltalán nem sírtak. Közben te elmesélted anyukámnak, hogy van egy nagyobb fiad is, de csak 8 hónap(!) van közte és Igi között. Persze anyu nem értette az egészet, mire te teljesen magától értetődően mondtad, hogy hát miért csodálkozik, 8 hónapos terhes voltál, amikor újra terhes lettél, és mi van ebben? Én egyáltalán nem voltam meglepődve, mert tudtam Boriszról, és én is bizonygattam anyunak, hogy ez így vanKép
Na ezt ki elemzi?

Kisün!
Jutottatok valamire, vagy nagyon brutál a szöveg?

Oxi!
T-errorKép

Dícséreteket Emmáról bezsebeltem. Inkább apjára hasonlít, meg amúgy mindenki mond mindent, de azt véletlenül sem, hogy rámKép

Ági

Kép
Kép
manoka11

Zsebi,
jó ötlet!

Manoka!
Nekem meg a piciEmmát volt fura látni, mert bennem meg az a kép él, ahogy a Camponában 6an taliztunk a kiskutyás résznél. Kép (2x3 fős család)

OFF: van egy kiskutya beagle még ott a kisállatkereskedőnél, annyire édes!!!! Ha lesz pénzünk egyszer, veszünk egy mennyasszonyt a mi Marcinknak, és lesz sok-sok kis bársonyfülű családtagunk. Kép Majd veszek párszáz aktivia kapszulát, hogy bírjak velük. Kép Beagle-farmot nyitok! Kép

Kép
neet

Neet!

A babakocsis-kacsás kép akkor készült, amikor taliztunk! És talizzunk máskor is! Kép

Na megyek, mert nemsokára jön anyós, és pakolnom is kéne, holnap megyünk a BalcsiraKép

Kép
Kép
manoka11

Manoka,
ne felejtsd el bepakolni a bundabugyit, korcsolyát, lékvágót. Kép Talit megbesz ha visszajöttetek, jó mulatást!
neet
neet

Neet!

"A remény hal meg utoljára", szóval én bízom a jó időben.

Kép
Kép
manoka11

Most nincs idom visszaolvasni, csak gyorsan egy kis shopping experience, nehogy ti is igy jarjatok: tegnap vettem egy szuper es olcso melegitot a C&Aban es most latom, hogy a felso 86os, az also meg 80as, most mehetek vissza kicserelni Kép mondjuk egyszer mar lattam olyat naluk, hogy mas meret volt a bevarrt, meg mas a raakasztott cimken. Szoval nagyon figyeljetek es minden cimket nezzetek meg! Masik info meg Ikea: az aruhazban meg nincs ott az uj katalogus, csak szeptemberben lesz, de a postazast mar megkezdtek. Majd jovok kesobb.

Ja, Johanna, nekunk gyerekdoki azt mondta anno, meg asszem olvastam is, hogy anyatejes babanal minden szinu es allagu kaka normalis Kép En is emlekszem zoldre, sargara stb., es nem volt olyan hasfajos a babam, mint a tied.
moosejaw

Manoka,
mél ment Kép végignéztem Emmát, fantasztikus, mennyit változott, és még OLYAN PICI!!! Kép

Johi,
nálunk is volt zöld kaka, ha más "tünet" nincs, akkor teljesen normálisnak számít!!! Kép

v
kisün

Sziasztok!
Manoka! Emma nagyon cuki!

Képzeljétek megtaláltuk az első kaját, ami ízlik Grétinek: KÖRTE. Nem mondom, hogy falja, de legalább már nyitja rá a pici száját.

Mi is holnap megyünk a Balcsira. Azért bízom a jó időben. Főleg azért, mert Gréti kapott Kanadából két dögös fürdőrucit, legalább egy fénykép erejéig rá szeretném adni.

KépKép
KépKép
lindicita

Jó reggelt !
Manó ! Hol olvastad ? Nekem is megvan , de valahogy nem emlékszem a cikkre ....
Köszi jól vagyunk , Áron most múlt 4 hónapos , úgy szalad az idő Kép Már megfordult mindkét írányban , de azóta lusta Kép és nem csinálja , hangosan kacarászik , gagyog , berreg és nyálbuborékokat is fúj mellé Kép Játszószönyegét imádja , szerencsére , most is a maciknak magyarázz Kép Éjszakáink elég jók , elég korán fekszik 7 körül , kétszer kell általában enni ( néha 1X , de van hogy 3X ) , de álmában eszik 5-7 perc az egész és már alszik is újra . Reggel viszont kegyetlenül kell 6-6.30 körül . Akkor általában megreggelizünk Apával és mi még visszafekszünk a nagyágyba Kép
Áronról is nagyon sokat változik szerintem , képek róla :
https://www.babanet.hu/album/main.php?album=5436
és a folytatás:
https://www.babanet.hu/album/main.php?album=6460

Manóka ! Emma is nagyon sokat változott ! Kész hölgy lett . Én nehezen tudom megállapítani , hogy kire hasonlít . Áronra egyre többen mondják , hogy rám Kép
Jó pihenést !

Zsebi ! Én is tettem el barackot , répát , meggyet , na meg tej is van , a fél hütő tele van Áron cuccaival Kép

Kép
Kép
greenolive

Lindi,
hasonló pakolási tippeket tudnék adni, mint Manokának. Kép Bár anyukám reggeli telefonja szerint még fürdeni is lehet, de ő nem mérvadó, mert nála ápr-okt.-ig van fürdőszezon. Kép
neet
neet

Két kép rólunk , hasonlítunk ?
Kép
Kép

Kép
Kép
greenolive

Épp most akartam megkérdezni, hogy a körtét mikortól lehet adni, mert kaptam egy nagyobb mennyiséget, de akkor fagyasztom ezt is Kép A baracktól, tejtől nemigen fér més a mélyhűtőbe (még jó, hogy nem dobtam ki tavaly a ládát, mert egyébként utálom, meg öreg, de most nagyon jól jön)
Meggyet nem kaptam szépet az idén, úgy hogy azt nemigen fog kapni a csaj a télen. Apukám fái is elfagytak a télen, onnan sem jött. Majd lesz más Kép Nekem viszont vagy 6 kiló eper van jegelve, nyamm... Kép

Green: Szerintem hasonlít. Kép

KépKép
oxigen
Györköny

sziasztok!
Manóka!
hangosan röhögtem az álmodon!!! nagyon tecccett! Kép
és, mint annyian, én is csak azt tudom mondani, hogy leányod Gyönyörű!!
én megskubiztam az esküvős képek, azon pedig te vagy nagyon szép!!! imádom az esküvős fotókat!!!!

Gigi!
kisBarna telószáma megvan?? nekem napokon belül meglesz!!! Kép ha kell még...

ja, én is fagyasztottam pár tonna barackot, meg anyatejet, meg cukkinit...Kép

GondosAnyukaKép

Kép

ZsanciKép
zsancikant

Sziasztok!

Zsanci!

De édes vagy! Amint párom hazajön megmutatom neki az állást!Kép

Manóka!

Nagyon édes Emma!Kép

Green!

Áron is nagyon édes! A 10. kép nagyon tetszik!Kép
És hasonlítotok!Kép

Úgy döntöttem mostantól elmerészkedek messzebbre is Timivel! Ma reggel voltunk az Etelén! Könyvtárba akartam menni, de zárva van!Kép Viszont megjártuk a 100-as bótot, igaz vagy 10X elakadtam valamiben és állandóan akadályoztuk a forgalmat, de tök jó volt! A kosarat leraktam a földre és oda gyűjtögettem, aztán amikor akartam vinni a pénztárhoz, valaki kiszolgálta magát belőle, úgyhogy gyűjthettem újból!KépKép

Ez a Tcom meg Tele2 dolog nekem az agyamra megy! Csak zaklatják a jónépet itt a versengésükkel! Hozzánk is be akart jönni egy erőszakos ürge rábeszélni, de leráztam!Kép

Az nagy gáz, ha én nem fagyasztok le semmit? Nálunk abszolúte nem fér be a mélyhűtőbe és nem is szívesen tenném a húsok mellé!

Ildi
ildi76

zsanci,
megvan neet-től de nem reagált a pontosításomra a kinézetét illetőlegKép szóval remélem hogy az övé és hogy a kis barnát keressükKép
szóval mégegyszer,nincs több péter nevű doki a H-ban ugyi??????????????????????írsz nekem minden infót amit tudsz róla priviben,plíííííííz
azaz azt amit a barátnőd mesélet róla....
és amúgy gratula nekik és ÉN is irigy vagyok rá!!!
nem szülünk zsanciKép?????????naaaaaaaaaaaaaaaKép

oxi,
hogy kapod akkor meg a névlógattyút ha nem jösszKép???????????????

green,
adsz nekem egy számot a gigi83kukacgalampontnetre:jó az úgy ha arra járok felhívlak hogy jó é és bedobom a lógattyút????????
vagy jöttök a talira vagy mi van????
Vendég

Gigi, szíjjjjjjja Kép

Ildi,
Végül is nem gáz, de nem értem, hogy miért is nem tennéd szívesen a húsok mellé???? Meg husit télen is lehet kapni, friss gyümölcsöt viszont nem Kép
De a nagyrédei fagyasztott barack és szilva nagyon finom, amikor elfogyott a hűtőből akkor én azt vettem és nagyon jó íze volt.

Manóka,
nagyon jók a képek, bevallom először az esküvőivel kezdtem, ahogy zsanci mondta, imádom az esküvői képeket Kép

Fél órája és 10 éve mondtuk ki az IGENT Kép, és gyönyörű időnk volt nem olyan mint most.
zsebi2004

Zsebi!

Gratulálok az évfordulóhoz!Kép Nagyon szép kerek szám!
Azért is ódzkodom a fagyasztástól, mert nem vagyok biztos benne, hogy így marad-e benne annyi vitamin, hogy érdemes felhasználni! Vagy rosszul tudom?
Ja! És szupik a receptek, amit küldtél és jó sok, úgyhogy nagyon örülök neki! Végre sikerült megnyitnom!
ildi76

Zsebi!
én is gratula!!!!!

Kép

ZsanciKép
zsancikant

Zsebi: Elküldöd nekem is a recepteket, ha nem nagy gáz?

Gigi: Nem tudom, hogy legyen a névlógattyú. Kép A postás nálunk nem arról híres, hogy kihozná a leveleket, meg a csomagokat, úgy hogy nem bíznám rá, de valahogy majdcsak megkapom Kép Kitalálok valamit...

KépKép
oxigen
Györköny

Jah, és ma tiszta jó napom van, megszűnt a fáradtságom, megint van tejem, úgy hogy tök jóóóóóóóóóóóó Kép

Ildi: Így marad meg a legtöbb vitamin a gyümölcsökben. Lekvárként, befőttként sokkal kevesebb marad benne. A télen kapható gyümölcsökben meg még ennyi sincs, akármilyen jól néznek ki. Mesterségesen érlelik őket. Szóval ez a legjobb. Egyébként meg miért lenne gáz?

KépKép
oxigen
Györköny

Ildi ! Köszi Kép Én is szeretem azt a képet Kép
Én külön polcra pakoltam Áron cuccait, így nem érintkezik mással .

Zsebi !Boldog évfordulót !!!

Gigi ! Küldtem mailt .

Kép
Kép
greenolive

Green! Tényleg nagyon hasonlítotok!

Csajok! Bébiőrt akarok venni. Milyet érdemes?

KépKép
KépKép
lindicita

Lindi ! Nekünk Tefal van , elégedett vagyok vele .

Kép
Kép
greenolive

Zs, kenguru lettel? Kép Kép Egyebkent ha nem ersz ra, vagy apa meg nem engedelyezte, akkor megyek en Gigivel, jo? Kép

Mano, a csajom egesz nap puszilgatja a macskat Kép de a macskara ez nincs olyan jo hatassal, mert van, hogy inkabb arrebmegy Kép egyebkent mindent puszilgat, az osszes allatot meg autot a kepeskonyveiben, meg minden csaladtagot, meg a jatekallatait... ha valakinek szuksege van nehany nyuszipuszira, ugorjon fel hozzank Kép tenyleg, ismeritek az "Apro lepesek sorozat"ot? szerintem tokjo, mar vagy hatot megvettem belole, most eppen a "Termeszet", "A gazdasag" meg az "Autok, kamionok, munkagepek" cimueket ujitottam be, a nyul imadja Kép eshat a jarmuves a slager... azert remeljuk, hogy nem kamionos vagy autoversenyzo lesz, ha megno Kép

Lindi, csak hogy ne bizd el magad nagyon Kép enyem lany is szerette eloszor a kortet, aztan par honapja mar nem birja megenni, a paradicsomot meg eleinte nem szerette, mostmeg igen, ugyhogy nehany havonta valtoznak a dolgok, nem megy ez sajnos egyszeruen. Ja, a zoldborsot kovetkezetesen utalja, akarmilyen keves is van valamiben, de ha van benne borso, akkor mar nem eszi meg. Egyebkent nem Becsbe mentek? Inkabb Balatonra? Ez nem igazsag! Vagy utana mentek Becsbe? Azt nezd majd meg, mennyibe kerulnek kinn a Berchet triciklik, meg a Buggy es Kiddy Boardok.

Zsebi? Tiz ev? Es meg csak ez az egyszem Brunotok van? Te meg visszamesz melozni, ahelyett, hogy utanpotlast gyartanatok? Orulet... Kép

Oxi, elment anyos, mostmar sokkal jobban erzitek magatokat Kép de tenyleg, engem is allandoan idegesit az enyem, sajnos a tejnek ez rengeteget szamit Kép
moosejaw

lindi,
nekünk van egy légzésfigyelő angel care ami babőr is egyben,legjobbKép))))))))))))ezen kívül volt egy philips,érdekes hangokat adott,sipolt drága volt és utáltam és be is sz@rt egy év alatt vehettünk újatKépa másik szobába!és most vettünk egy neve nincset kemény 8000 ft-ért az auchanba és megkockáztatom hogy jobb mint a philips!!
Vendég

Bécsről lemondtunk, mert egy ismerősöm hoz Olaszból etetőszéket, tulajdonképpen csak azért mentünk volna meg kocsiülésért, de ez utóbbi még ráér.

Az nem baj, ha később már nem szereti a körtét, de most legalább ezt megeszi, addigra lesz más, amit megszeret.
Egyébként ma ebédre finomfőzeléket adtam neki, és most már abból is több ment a szájába, mint a ruhájára.

Kölcsön utazóágyat én is kaphatok? Mégis nyugodtabb lennék, ah abban aludna Gréti és nem közöttünk.

KépKép
KépKép
lindicita

Persze kaphatsz. De en mar nem emlekszem, vegul kiet valasztotta Zs, illetve ha te meg emlekszel hogy kik ajanlottak fel es ki van hozzad legkozelebb. En pl milyen kozel vagyok?
moosejaw

De csak hetfon kapom vissza (most nincs itthon, mert apa bennhagyta a melohelyen, sztem mar ket honapja ott dekkol). Mikor utazol? Hetfon meg jo lenne?
moosejaw

Igenoff: tudtok egy jo varronot? vagy valakit, aki megtanit, hogy kell kezelni egy varrogepet?

benamoose, akicsakparnahuzatokatakar
moosejaw

Moose! Te vagy a legközelebb, mindig a Sparban vásárolunk a Bécsi úton, de már holnap megyünk. Kép

KépKép
KépKép
lindicita

<center></center>

KépKépKépKép
proone

Moosenak üzenem, hogy MA megjött az IKEA katalógus!!!!!!!!!!Ott mosolygott a postaládában!

Kép

ZsanciKép
zsancikant

Proone!

Hogy lehet Timi 6 hónapos 4 hetes és 2 napos?Kép
Hogy vagy? Rég írtál?

Dora!

Veled mi van? Vagy még? Hogy vagy? Kinek szólsz, ha meglesz a babuci? Vagy párod majd szól nekünk?

Oxi!

Akkor azthiszem én is elkezdek fagyasztgatni!Kép
ildi76

ma voltam a Hban és láttam a kisDoktort! Kép vagy már meséltem??? Kép
és volt egy elég felháboritó dolog is: bnőm tegnap szült, és nem volt hely az osztályon. ez nem baj, mert előfordul. De délelőtt meg akarta szoptatni egyetlen kicsi fiát, erre közölték, hogy a vajúdóba babát bevinni szigorúan tilos és életveszélyes. Erre kérdezte, hogy akkor hol szoptassa meg, erre mondták, hogy DÉLUTÁN már lesz hely az osztályon, akkor megszoptathatja. Erre mondta, hogy ő leülne egy székre is, csak hadd szoptassa meg, erre mondták ismét, hogy NEM, és majd kap cukros vizet!! Na, mit szóltok ehhez???

Kép

ZsanciKép
zsancikant

Nem véletlenül utáltam a Szent Imrében a csecsemősöket, kritikán aluli volt a hozzáállásuk, legalább is nekem ez volt a tapasztalatom Kép
zsebi2004

<font color="0000ff">Ildi!
Miért, mikor született Timi? A tábla szerint 2005.01.20. SZólj, ha rossz!

Köszi, jól vagyok, éppen szobát ürítek, jövő hétvégén festeni fogunk... Meg szobát átrendezni.

Zsanci!
Ne ijesztegess, én még szülés előtt állok... Eddig nem sok rosszat hallottam a Szent Imréről... Kép

Proone</font>

KépKépKépKép
proone

Zsanci,
ez kritikán aluli!!!! KépKépKép és mit lehet ilyenkor tenni?

Zsebi,
nekem szerencsére egy kivételtől eltekintve bejöttek a csecsemősök, segítettek meg minden... de elég volt az az egy is!

v
kisün

Sziasztok!

Manóka, Emma gyönyörű!Kép

Zsebi, boldog évfordulót!

Zsanci, ez tényleg durva!Kép
zanza

Csajok,
dícséreteket átadom Emmának! Kép

Zsanci!
És szerinted mit jelentett az álom? Na? Vagy ne ássunk a dolgok mélyére? Biztos túl sokat gondolok rátokKép

Zsebi, Zsanci!
Esküvői képek tényleg jók, én is imádom nézegetni, és olyan vékony akarok lenni, mint akkor! Pedig akkor már Emma is ott volt, 5 hetesen.

Zsebi!
Boldog évfordulót!!! Ünnepeljetek, vígadjatokKép

H-s sztori felháborító, csecsemősöktől én sem voltam elájulva, de az, hogy szoptatni sem hagyják nagyon gáz!!! Vajon ők is olvassák a babanetet?

Kisün!
Köszi mégegyszer és várom nagyon! (mert holnap elhúzunk)

Green!
Áron édes, és szerintem is hasonlít rád!

Anyósom egy tündér, ma feljött hozzánk, hozott kb. 4 napi kaját a Balcsira, hogy ne kelljen főzni, aztán kimentünk a piacra is, vett nekünk zöldség-gyümölcsöt, hogy azt is vigyünk, ja és sütit is sütött. Szóval le a kalappal, nagyon meg kell becsüljem!

Ma felhívtam a gyerekdokit, hogy mit csináljak Emma ekcémájával, mondta, hogy ír fel egy új krémet, férjem be is szaladt a receptért, kiváltottuk, most várom a hatást.

Kép
Kép
manoka11

Kép
Kép
manoka11

Proone!

A dátum stimmel, csak én úgy számoltam, hogy egy hónapban négy hét van, de aztán rájöttem a taktikára!Kép Eddig nem figyeltem, hogy így számolja!Ha holnap az jelenik meg, hogy 7 hónapos, akkor minden stimmel!Kép

Lányok! Hogy Timi hogy imádja a céklát! Csináltam neki céklás krumplit, csak sajnos keveset!Kép Még evett volna!
Nekem valahogy a cékláról olyan emlékeim vannak, hogy savanyú, ez meg tök fini volt, édes mint a méz!
ildi76

Ildi! Egy hónap csak februárban pont 4 hét, az is csak 4 évente, egyébként 4,5 hét.

Csajok! Akkor nekem senki nem tud utazóágyat kölcsönözni? Kép

KépKép
KépKép
lindicita

<font color="0000ff">Lányok!
A kórházban hol ezt mondják az előadáson, hol azt... Kell vinni a babának pelenkát és popsitörlő kendőt, vagy adnak ott arra a pár napra???</font>

KépKépKépKép
proone

zsanci,
na és?????????milyen volt látni a "kicsit"Kép?????
de jó neked,most rád is irigy vagyok...én most mindenkire irigy vagyokKép....
én is kész voltam a csecsemősöktőlKép egyetlen aranyos volt,valamilyen erikának hívták,de az tényleg egy tündér volt,sajnos csak egyszer sikerült vele találkoznom,utána már nemKépde rá gyúrok a következőnélKép
és akkor hol volt a barátnőd szülés után,a vajúdóban????én azért vagyok ilyen tudtalan mert hála istennek nálam ilyen nem volt,én voltam egyedül,aztán mire végeztem jött még valaki,aki nem is szült csak azt hitte.....
mondjuk biztosan kiakadtam volna ha nem kapom meg a gyereket,főleg az enyémetKép és akkor amikor én akarom.barátnőd mit csinált????
Vendég

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?