A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Fogamzás » ..."ma megint megjött"...

Babcsi Kép
De a por a lázmérő tokján van. Nem fog téves információt adni, ha tokkal együtt dugom a fülembe?

Jiny Kép
Rajtam derülhetsz, mert én nem tudtam, h. van füllázmérő. De ma is okosodtam! De jó.

Elbúcsúzom lányok, ET haza!

Kép
Kép
szilva069

Babcsi Kép
A fülben van a legmelegebb?
Ezt "azok" a "fiúk" is tudják?

Kép
Kép
szilva069

Szilva

Dugd csak be tokostul bánom is én...Majd írd meg, hogy mit éreztél, ja és a fiúk is tudják, csak hát az a hőmérőnek kell!Kép

Pá, Szilva, jelentkezz mielőbb!

Babcsi

Kép

KépKép
babcsi

Babcsi Kép
Hétfőn jövök, és beszámolok a tapasztalataimról!

Kép
Kép
szilva069

sziasztok
Kérdés: volt már valaki olyan rosszul az utrotól hogy majdnem elájult? annyira forog velem a világ, hogy alig bírtam hazajönni
fekve kicsit jobb

KépKép
jiny

Jiny -Kép vigyazz magadra ! sajnos en nem tudom,,remelem ir vki !
saci

Jiny Kép

Igen, én mindig szédültem de ha abbahagyod, akkor mindez elmúlik...

De remélem ez a szédülés nem csak az Utrotól van ám Kép

Katie
katie

Sziasztok!

Köszi mindenkinek a cysta űző energiát!
Ma voltam UH-n 17:30 -kor és negatív lett!

Jiny!
Szerintem ez nem jó dolog, habár én nem szedek ilyen gyogyit.

Kép
lara26

Lara !!! ez fantasztikus !!! Kép Kép vegre vmi jo hir is ma !! eleg negativ sorozatok vannak, de most mar vege ! jon a foliveles......

jo ejt,,!
saci
saci

Jaj!

KÕZÉRDEKÜ INFORMÁCIÓ!!!!!!!!!!!!!!!!

Elfelejtette majdnem a legjobbat!
Voltunk a Brendon babaáruházban és vettünk egy csodás könyvet! Ez egy olyan könyv amiben jegyezhetjük a babuci fejlődését UH-s fotóval meg magunkat is betehetjük, hogyan pocakosodunk.
ÉS még az APUKÁRÓL is szó van benne!
Így minden rögzitve lesz 1 könyvben! olyan kis ötletes!

Szerző: Simó Tímea
Címe: Pocakosnapló
Ára: kerül amibe kerül. Na Jó azt is megadom: 2990 Ft

Kép
lara26

Akarom mondani

Közérdekü Kép

Picit fáradt vagyok

Kép
lara26

Jó éjt!

Kép
lara26

Lara Kép milyen bator vagy, hogy mar igy vasarolgatsz....bar lehet, hogy ez jo osztonzes, hogy elore vasarolsz - es a baba tudja hogy hova erkezzen.....Kép
en lehet, hogy bena vagyok,,de nem mernem. Akkor meg jobban faj, hogy nincs kire/kinek hasznalni.

lesz vki hetvegen? vagy teljes nyaralas?

saci
saci

Lara,

Ez tök jó híren, nagyon örülök!!Kép

Jiny

Jobban vagy? elmúlt a szédülés? Én a hét közepén szédültem úgy ahogy most te leírtad (lehet, hogy front volt!)
Jobbulást!!!++++++++++++++

Babcsi

Kép

KépKép
babcsi

Sziasztok!
Babcsi már jobban vagyok. Nem szedek már semmit, inkább kezdek koncentrálni a spontán babóra, igaz nem sok eséllyel.

KépKép
jiny

Halihó!
Jiny, Nina 79 sajnálattam olvastam, hogy nem volt sikeres a legutóbbi ciklusotok. Kép De mindent bele!
Jiny
Nekem a hsg az itthoni kórházban azt mutatta (legalábbis a doki azt vette ki belőle), hogy az egyik oldal el van záródva a másik petevezeték meg hosszú, kacskaringós...és nem tetszett neki a vége...pedig ürült...de furán nézett ki. Az mondta vmi szuper doki kellene nekem aki megplasztikázza ezeket. Aztán meggondolta magát és elküldött a Kaáliba, hogy ők kezdjenek velem vmit. Ott pedig uh-s petevezetékátjárhatóságit csináltak nálam... (mert a barcikai leleteket értékelhetetlennek vélte a dokim) s azon ő meg úgy vette ki, hogy mindkettő átjárható. Szóval ennyit az orvosok diagnózisának biztosságáról. Persze azt is tudom, hogy egy petevezető meg is nyílhat , el is záródhat magától. Na ezek után volt 3 sikertelen inszemem. A lombik előtt viszont inkább a válást választottam. Rájöttem, hogy nem akarok a férjemtől gyereket. (Na ez egy hosszú sztori...nem idevaló.) Azóta viszont megtaláltam életem igaz szerelmét!!! Annyira más! És mi lennénk a világon a legboldogabbak ha a közeljövőben babócánk lenne! Na majd meglátjuk! De bízva bízunk. Kép
Mindenkinek kellemes hétvégét!!! ++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Kép
vizkriszisback

Kriszti Kép
ezek nagy lepesek. es meg nagyobb dolog, hogy meg merted lepni - le a kalappal. remelem az uj ember "be fog valni" Kép Oriasi szerelemben jobban mukodik a teherbeeses, ez is ki van mutatva, szoval nagy az eselyetek !
furcsa, hogy 2 doki mast mond a petevezetokrol- erdekes....es akkor most mit csinalsz? elmesz egy 3.hoz is? mennyi ido volt a 2 vizsgalat kozott?

saci
saci

Sziasztok Lányok,

Szombaton megvolt a 2. inszem. A leleteim teljesen jók voltak. A doki Uh-val meg is nézett előtte és mondta, hogy látja, h megrepedtek a tüsszőim.A méh.nyálkah.-m is vastagodott, biztos az aszpirin is rásegített Kép Nagyon bizom a sikerben, remélem legalább olyan sikeres lesz mint az első. Csak azt szeretném, hogy ez a babóca meg is maradjon.
Kérdeztem, lehet - e következőt a jövő hónapban, ha ez nem sikerül. Erre azt mondta a Doki, hogy ki kell hagyni 1 hónapot, törvény van rá. Ti hallotatok ilyenről?

Noémi,

Neked nem egymás utáni hónapban csináltákl az inszemeket?

Fruzsina

fruzsina32

Fruzsi Kép ez jol hangzik - eleg jo eselyekkel indulsz, remelem hamar gratulalhatunk...Kép
en sem hallottam olyanrol, hogy inszemnel varni kell. Elotte kaptal sok hormont? mert talan amiatt mondja...
en ugy tudom, hogy csak a lombiknal kell 3 honapot kihagyni.
de holnap biztos jonnek a lanyok, es "megszakertik" a dolgot
pusz:saci
saci

Pkagi!
Kisegér!
Még július végén írtam, Qupido gyorsteszttel kapcsolatban. (volt egy lila és egy halvány rózsaszín csíkom). Örömmel tudatom, hogy terhes vagyok!!! Nagyon örülök neki, nagyon várjuk a babát. Remélem, nem lesz semmi gond. Mindenesetre addig férjhez megyek az apukához aug. 27.-én, szombaton... :-) Sziasztok!
hozi

Sziasztok Lányok,

Noémi,Fruzsi úgye jól vagytok és már talán többen is.Kép

Fruzsi ha nem sikerül de miért ne sikerülne akkor már a következő hónapba lehet folytatni, nem kell kihagyni egy hónapot se.

Lányok ma lesz az inszemen ,kérhetek egy kis drukot! Else hittem a péntek Uh eredményét 1 db 18mm, 1 db 23 mm és 1 db 25 mm-es a nyálkahártya 13mmes . Majdnem leestem a székről hogy egy nap alatt 10mmet nőttek, hihetetlen, doki szerint kettő esélyes a befutóra remélem igaza lesz.
IzgulokKép

Barbi

Képbabafalva.hu vonalzó
zbarbi

Sziasztok Kép
Megjöttünk a nyaralásból. Kép Nagyon jól éreztük magunkat, de nagyon hamar eltelt. Kép

Csak ámulok és bámulok mennyi minden történt ezalatt az idő alatt. Kép

Hozi Kép
Gratulálok a babóhoz és kívánom legyetek nagyon boldogok a pároddal. Kép

Noémi Kép Fruzsi Kép Barbi Kép
Nektek duplán mennek a drukkok. Lányok el sem tudjátok képzelni mennyire szorítok nektek.
Nagyon ígéretesek mindannyiótoknak az inszem előtti tüszőméretek.

Fruzsi Kép
Nekem a 2 inszemem egymás után volt. Én nem tudok olyanról, hogy ki kellene hagyni akár 1 hónapot is, de reméljük nem is lesz szükség egy következőre.

Kép

Kép
pkagi

Fruzsi Kép
Ezek nagyon jó kis eredmények Kép Drukkolok, hogy a vége is nagyon jó legyen Kép
Én úgy tudom nem kell inszemnél kihagyni, de el kellene olvasni a törvényt, abban biztos benne van.

Noémi Kép
Remélem Te is jól vagy Kép

Barbi Kép
Neked is mennek a drukkok, szuperül megnőttek a tüszőid, mondtuk, hogy nem kell izgulni Kép

Saci Kép
Mindjárt szeptember. Kép Bár nekem a végét kell kivárni, de ti is kezditek az inszemet ebben a hónapban, ugye?

Wish

wish

Barbi Kép nagyon nagyon drukkkkkkk !!!!!!!!!!!Oriasi nottek a "bebijeid" Nagyon jok az eselyeid !!! +++++++++Kép Kép
utana majd irjal, hogy mi is volt....

hozi Kép ez jo hir igy hetfo reggelre !! Kép Kép Sok boldogsagot nektek !!

Agi Kép jo hogy megerkeztel !! nekem is drukkolsz majd az inszemre Kép Kép (csak viccelek )- nekem is szept. ben lesz vmikor

Wish Kép szoval ahogy fentebb latod, nekem is szept, ben lesz az inszem, bar addig meg kell par vizsgalat. pl a petevezetek atjarhatosai,. Jezus: azt is felidoben kell csinalni...akkkor lehet, hogy mar csak okt. ben lesz az inszem? majd meglatjuk....
Es Te mar hangolodsz lelkileg?

Szilva, Noe Kép hogy vagytok ?

saci
saci

Barbi Kép
Mennek a drukk-hegyek a mai inszemhez!
++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++ ++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
Kép Kép Kép remélem ennyi bőven elég lesz!

Ági Kép
Üdv., hogy visszajöttél, remélem jól sikerült anyaralás!

Sac Kép
Én +vagyok köszi. A héten kell bemennem felíratni a gyogyókat a lombikhoz, és ha jól számolom szombattól kezdem a stimut. Nem vagyok valami jó passzban.

Noémi Kép
Remélem helyrejött már a derekad, mert szükség lesz ám rá nemsokára!!!

Wish Kép
Már kérdeztem, de nem válaszoltál:
Ha most elkezdem a stimut a 21. cn-on, akkor + fog jönni időben a mensim, vagy ilyenkor gyógyszerekkel kihagyják erre a hónapra?
Nagyon nem vagyok képben. Ilyen sokáig fogják növeszteni a tüszőket? Nem értem, és a dokit sem kérdeztem meg. Ugyanúgy 12. nap körül fogják leszívni a p.sejteket?

Kép
Kép
szilva069

Lányok köszönöm előre is a drukkokat, szép lassan elindultam, remélem ügyesek lesznek a párom kis katonáiKép

Wish igazad van Ti tényleg megmondtátok csak én nem akartam benne bízni.De mostmár nagyon bízakodó vagyok!

Barbi

Képbabafalva.hu vonalzó
zbarbi

Sziasztok!
Reméljük ebben a piszok időben is olyan jó kedvetek lesz mint pénteken. Kép

Drukkolok az inszemeseknek, reméljük pozítiv lesz!!

Meg tudjátok mondani, a BMC-ben van konzultációs díj? Ezt nem mondták meg előre. Nem szeretnék meglepődni.

Nekem szombat körül lesz peteérésem. Úgy kedden-szerdán kezdem el az ov. tesztet. Már izgulok!
Kicsit aggaszt, hogy sikerült egy rendes fálfázást összeszednem. Még nem gyógyultam ki belőle teljesen.
Ja, és szedem az aszpirint, hátha...

Kép
mofly

Mofly Kép
A BMC-ben minden ellátás tb. támogatott. Semmiért nem kell fizetni!
Sok sikert!

Kép
Kép
szilva069

Szilva Kép
Pedig emlékszem, hogy válaszoltam, de ezek szerint csak bírtam és nem küldtem el.Kép Bocsika.
Én úgy tudom, hogy long protokollnál is megjönn a mensi, csak a gyógyszerekkel leállítják egy kicsit a petefészek működését. Ha megjött, akkor kezdődik a stimu és megy a punkcióig, ami olyan 12-16 nap között van, attól függően, hogy hogy nőnek a tüszők.

wish

Wish Kép
Köszi a választ.
És mi van akkor, ha esetleg (álmodik a nyomoronc)
sikerülne spontán ebben a hónapban. Nem ártanak a gyogyik amit addig beszedek?
Neked ezek szerint a rövid volt.
Te tudod mi a különbség a 2 között? és mi dönti el, hogy melyiket alkalmazzák?

Kép
Kép
szilva069

Sziasztok!

Csak egy bekukkantásra tudok jönni, délután átolvasom a hétvégi termést. Kép
Pénteken megvolt az inszem 2 körül, nagyon sokan voltak. Összeszedtem valami gombás fertőzést, ezért volt a fura folyás, kaptam rá lactacid feminát. Szeptember 5-én kell visszamenni az eredménnyel vizeletvizsgálatra. Addig napi 3*1 utrogestan.

Puszika

Noémi
Vendég

Sziasztok!

Mindenkinek mennek a drukkok++++++++++++++++++++!KépKépKépKépKép

Lányok,
Tegnap este tökre fájt a hasam és most is érzem, már megint ilyen menzi előtti érzés, pedig még csak a 19. cn. vagyok., a hőm felfele megy úgyhogy remélem semmi rosszat nem jelent!

Kép

KépKép
babcsi

Noé,

Jobbulást!!! És hajrá, minden o.k. lesz!!!KépKép

Kép

KépKép
babcsi

Szilva Kép
Igen nekem short protokoll volt.
Szerintem dokija válogatja, hogy melyiket részesíti előnyben.
Nincs baj, ha spontán sikerült, ez a kis gyógyi nem árt szerintem a babának.

wish

Wish Kép
Nekem a doki azt mondta, hogy a short protokollnál kevesebb petesejt keletkezik, de azok erősebbek, míg a longnál ezek szerint több p.sejt lesz, de azok kevésbé strapabíróbbak!

Kép
Kép
szilva069

Sziasztok,

Barbi, Noémi,

Nagyon nagyon drukkolok neketek, remélem együtt babásodunk. Kép

Pontosan azt mondta nekem a doki, hogy a 2 inszem között el kell telnie 20 napnak, ezt törvény szabályozza. Én most átnéztem a törvényeket ezzel kapcsolatban, de nem találtam ilyen. Csak a lombiknál van megemlitve a 3 hónap várakozás. Nem értem miért mondta nekem Kép
Pedig én biztos nem akarok várni a következő alkalomnál 2 hónapot. De erőszakosnak sem akarok tünni, nehogy megharagudjon rám.

Olyan nehéz mindig csak várni, ez a 14 nap várakozás is egy életnek tünik. Olyan hosszú, de ezt ti is tudjátok.
Ilyenkor mindig arra gondolok, ha talán előbb akartam volna babát, nem kellene ennyit várni rá. De azzal nyugtatom magam, hogy ezek a problámák, 5 évvel ezelőtt is felmerültek volna. HIszen nem igazán szedtem sosem fogamzásgátlót és mégsem lettem terhes még fiatalon sem.
Én nem kaptam erős hormonkezelést, csak Closty-t szedtem 5 napig inszem előtt, most 3x1 Duphaston-t kell szednem, szóval azért nem kéne kihagynom hónapokat, mert túl sok hormont kaptam.

Fruzsina

fruzsina32

Fruzsi Kép
Ezt nem értem. Hát a 20 nap el is telik nem? Szerintem nem kell kihagynod semennyit.

Szilva Kép
Lehet, hogy így van.
Nekem mind a 2x 11-et szívtak le. Elsőre 3, másodzsorra 7 termékenyült meg (ICSI volt). Ez szerintem elég sok petesejt és nem olyan jó arány, de egyébként sem szoktam követni az előírásokat Kép

wish

Na, itt vagyok, pörög a topik rendesen Kép.

Mindenkinek nagyon-nagyon köszönöm a drukkokat, írtó aranyosak vagytok! Olyan jó itt lenni! A derekam változatlan, holnap elmegyek dokihoz vele, bár szerintem semmit se csinálnak vele. 9 éves korom óta lumbágós vagyok, csak most a legrosszabbkor Kép.

Jiny Kép nagyon sajnálom, remélem a következő nagyobb sikerrel fog járni. Jó lenne, ha nem is lenne következő, és akár spontán sikerülne. Veled amúgy minden rendben orvosilag? A párod elképesztő milyen kitartó, mikor olvastam a történeteteket, könnyekig hatódtam. A ti babátok is csodababa lesz, már biztosan alig várja, hogy a pocakodba költözzön. Azért a vérvételt még várjátok meg. Kép Hátha Kép

Barbi Kép nagyon drukkolok neked, már biztosan meg is volt az inszem.
KépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKép
a tüszőid óriásira nőttek, ez igen! Akár ikrek is lehetnek belőlük! Hajrá! Nagyon-nagyon szorítok! Egyszerre megyünk majd vizeletvizsgálatra szeptember 5-én, akkor talizhatnánk is! Kép

Fruzsi Kép nagyon örülök nektek is, tényleg jó volna már együtt pocakosodni. Szeptember sok szempontból izgi lesz, ez a csomó eredmény, meg a sok újrakezdés, lombik, adjunk majd Barbival együtt energiát a zebrácskákkal, elindítjuk a zebracsordát megint, de most 9 hónapig!!! KépKépKépKép

Szilva Kép hogy megy az idő! Nagyon szorítok nektek is! A long protokollt azért használják a BMC-ben, mert sokkal jobban irányítható és követhető, kontrollálható a tüszők növekedése, ezáltal kisebb a túlstimulálás veszélye. A tájékoztatón ezt mondták annakidején nekünk. Szerintem a tüsző állapotát nem feltétlenül befolyásolja, az inkább a stimuláció függvénye. Minden rendben lesz!

Ági Kép de jó, hogy újra itt vagy! Már nagyon hiányoztál! Hogy smint vagytok??? Nagyon szeretnélek már pocakosan látni!!!! Küldesz nekünk zebracsalogató pocakos fotót magatokról? Döntöttetek már a néven? KépKépKép Sógornőm 8 nap múlvára van kiírva, már nagyon várjuk az unokaöcsémet KépKépKépKépKép.

Saci Kép a petevezeték átjárhatósági után nagy az esélye a teherbeesésnek. Cat Kép írta még régen, hogy pozitív PCT-re jó a "beszállós" módszer, csak az ejakulációra "bújik" be a párod, az izgalmi állapotban nem, így nincs ideje védekezni a szervezetednek, és talán megússzátok az inszemet. Nagyon drukkolok! Nem tudom, hogy honnan az info, de logikusnak hangzik. Kép

Wish Kép remélem jól vagy. Hogy érzed magad? Mindjárt itt a következő Kép. Nagyon sok energiát tartogatok ám neked, egyszerre rádzúdítom az összest majd, jó? Kép ezeket majd mind Kép
Kép

Babcsi Kép a magas hő jót jelent ám! KépKépKépKépKépKépKépKép csak ne annyiszor mérd! Kép Nagyon tetszett a fülmérő hőmérő sztorizgatás, majd' bepisiltem a nevetéstől, ahogy olvastam.

Hozi Kép nagyon örülök nektek, boldog pocakosodást! várjuk a beszámolókat ám, el ne tűnj! KépKépKépKép

Tündi Kép veled mizújs?

Lara Kép örülök, hogy nem lett cisztád! Sokat szorítottam értetek! Kép

Na, most dolgozom egy kicsit, meg mászkálok, mert beállt megint a derekam a sok üléstől :9.

Puszi
Noémi
Vendég

Ja, Fruzsi Kép a 20 nap tényleg letellik, még több is a két inszem között. Nekem a múltkori július 21-én volt, a mostani augusztus 19-én. Talán próbáld meg a dokit óvatosan efelé terelgetni.
Vendég

Sziasztok!
Izgi lesz a szeptember eleje!

Szilva, Fruzsi, Noemi, Barbi ezek csupa jó hírek!

Babcsi, csak tartsd továbbra is fenn a hőd!

Wish, Saci épp a babaesőbe kezditek ti is,
én meg kinéztem magunknak az októbert, addig is már csak két "üres" ciklus van hátra.
A hétvégén vendégeink voltak, 7-en voltunk a két szobára így ugrottak a jónás napok...
Rohanok, vihar közeleg!!!!!
Üdv: Amica

Kép
Kép
Kép
amica

Sziasztok,

Noémi, Amica
Köszi a bíztatást!!!Kép

Képzeljétek, lementem ma a dokimhoz, mert azért zavart ez a fájdogálás meg folyás (meg fura volt az ismételt halvány csík az LH teszten) és azt mondta, hogy jé itt van egy nővekvő 10 mm tüszőcske meg a mnyh. 7 mm vastag, szóval lehet megint akciózni hátha megreped és még lesz másik is ami megnőhet. 19. cn.-on! Persze, azt is mondta, hogy valószínüleg ez a bromocriptin miatt van ami lenyomja a prolaktint és az így nem akadályozza a tüszőérést. Szóval ezért fájdogálok napok óta.

Babcsi

Kép

KépKép
babcsi

Barbi

Persze ez semmi a te bálnaméretű tüszőidhez képest!!!KépKép

Kép

KépKép
babcsi

Sziasztok!

Rövid látogató voltam ezen az oldalon, úgy látszik, Apuka megijedt a Kriotól, és így sikerült a kistesó Kép
A 12. hét végéig még biztos tiszta para leszek (mivel volt már valaki, aki 11 hetesen gondolta meg magát...)
Nektek is bőséges szaporulatot kívánok! Kép

Ági
kajamán

Kajamán!
Gratulálok!
Ez szuper, micsoda hétfő! Ma már a második baba!!!!!!

Babcsi, nekem is a prolaktinos gyógyi mellett sikerült négy éve!!!!!!!!

Kép
Kép
Kép
amica

Amica,

Tényleg? Meséld már el, hogy neked, hogy volt?

Kép

KépKép
babcsi

Kajamán!

Szuper hír, megy a sok gratula és vigyázz nagyon magatokra. Biztos minden rendben lesz!KépKép

Babcsi

Kép

KépKép
babcsi

Sziasztok!

Ma felhívtam a Kaálit, azt mondta a doki hogy a következő mensi után telcsizzek és kérjek időpontot, és akkor elkezdik megint.
Viszont elküldtem a páromat andrológiára, nézzék meg hátha van még valami remény. A fagyasztott minta miatt ugye őt nem is vizsgálták.
Meg rájöttünk a lombik sikertelenségének okára is - mármint nálam-. Elfelejtették kezelni a hüvelyfertőzésem. Kép Mondta a dokinő hogy ír antibiotikumot, csak allergiás vagyok arra ami használt volna. Azt mondta akkor majd később ad valami nagyon erőset amit szedhetek. Csak ez elmaradt... Szóval most a saját nőgyógyimmal kikezeltetem, meg a párocskámmal kitaláljuk hogy hogyan tovább. Itt a szegedi Kaáliba nem valami kedvesek. Lehet hogy intézetet is váltunk.

Noémi mennek a babaragacsok ezerrel!
++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
Sajnos nálam elvileg el van záródva mind a két oldali petevezető. Ebben azért én nem vagyok biztos.

Babcsi hajrá, hajrá! Ebből akkor még baba lehet!

Kajmán nagyon ügyesek voltatok. Azért ne nagyon ijesztgesd a babót! Kép

Wish nem tennél fel egy táblát? Én már megint kezdem kicsit elveszteni a fonalat hogy ki hol is tart. Köszi! Kép

KépKép
jiny

Jiny,

Köszi a bíztatást, és neked is mennek a drukkok!!!!KépKép Azért az elég gáz, hogy egy hüvelyfertőzést csak úgy "elfelejtenek" kezelni!

Kép

KépKép
babcsi

Jiny Kép
Ez az járjatok utána a dolgoknak, abból baj nem lehet! Sok sikert. Ha nem Kaáli, akkor milyen lehetőség van még Szegeden? Nagyon fontos az is, hogy bízz az orvosban!

Noémi Kép Barbi Kép FruzsiKép
Remélem hamar eltelik nektek az a 2 hét várakozási idő.
Küldök sok-sok kitartó + energiát! Kép ++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++ +++++++++++++++

Babcsi Kép
Ez igen, van aki újra próbálkozhat, duplázhat!
Ha ez így van, mindent bele!

Ági Kép
Óriási gratula! Te aztán tényleg nem maradtál sokáig! Nagyon szerencsés vagy! Vigyázz a kis barackmagra!

Kép
Kép
szilva069

Szilva az a baj, hogy Szegeden nincs más lehetőség. Ha váltunk csak Pest marad. Magával az orvossal nincs is baj, mindig segítőkész volt. (Leszámítva ezt a fertőzéses malőrt.) Igaz nekem is lehetett volna annyi eszem hogy szóljak neki, de eddig akármit csináltam vagy szóltam magamtól mindig lehurrogtak, hogy tudják hogy mi a dolguk. Kép

KépKép
jiny

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?