A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Fogamzás » BABAPROJECT ELÖTT ÁLLÓK, IDE!

Lányok!
Off topic!!!
Totál magam alatt vagyok Kép
Hívtak a szervízből, hogy nem csak a vízpumpa és a hozzátartozó alkatrészekkel van a baj, hanem valószínű a motor is tönkre ment, aminek a javítása kb 500 ezer Kép
Ennyit akkor sem fizetnék ki egy javításra, ha lenne rá pénzem, mert az egész autó nem ér annyit Kép
Úgyhogy ennyit az autómról Kép

Annácska

[color=#0000ff:203f9deef2][i:203f9deef2]Annácska, Peti és Dondi baba [/i:203f9deef2][/color:203f9deef2]
[img:203f9deef2]https://www.mamanet.hu/rulers/3688_10900.jpg[/img:203f9deef2]
[img:203f9deef2]https://vonalzo.picibaba.hu/8869.jpg[/img:203f9deef2]
annácska

Junko!
Váci voltam amíg el nem költöztünk párommal Gödre, de itt Vácon dolgozom, szóval kettös életet élek picit, úgy látszik nem tudok elszakadni a gyökerektölKép!

Miért gondolod, hogy nem lesz májusi babád?Nem érzel semmi tünetet?Vagy csak úgy érzed?Én sem érzek semmit, mégis reménykedem...!

Kinga
Kinga79

Junko
Azért még nem szabad feladni!!!
Még nem biztos, hogy késő, sőt!

Annácska
Ez szörnyű! Nagyon sajnálom! Kép
De mi történt az autóval?? Ez már biztos?

Sziszka

szisszka

Annácska!
Annyira sajnálom!Milyen típusú az autód?Pont most ment tönkre a motorja?Egy motor generál nagyon drága és lehet, hogy nem is tart soká a hatása, plusz még nem is lesz olyan mnt fénykorában!Szóval abszolút nem éri meg, akkor már érdemesebb azt a pénzt egy új kisautó kezdöbefizetésébe fektetni, nem?

Kinga
Kinga79

Jujj, Annácska!
Ez nagyon sok! Megértem, hogy kivagy. Kép
Biztos megbízható az a szervíz? Nem kérdezitek meg máshol is?

Junkó!
Te meg aztat honnan tudhatod, hogy már lemaradtatok? Azért tessék csak néha a paplan alá nézelődni!! Kép
Bár én is ezt hajtogattam egész hónapban, hogy ez nem a mi hónapunk, most mégis azért reménykedek, hogy a pecsételésből nem lesz mensi, pedig mostmár tényleg nincs túl sok remény.

Kinga!
Gyönyörű a kutyud, még ha nem teljesen fajtiszta, akkor is!

réka
Vendég

Borsó!
Merre jársz?
Küldtem neked levelet!
Vendég

Duddu!

Beszéltem a dokimmal telefonon, csütörtökön kell felhívnom. Mondtam neki, hogy ez a 38. napom. Azt mondta hogy ha addig nem jön meg, pénteken megnéz uh-on, hátha lát valami izgit?
Úgyhogy holnap nem megyek dokihoz sajna.
Hogy csinálod azt, hogy honlapcímeket raksz föl?
Amik kékkel jelennek meg, és ha rákattintok, megnyitja. Nem vagyok valami nagy mágus, a nettel is csak ismerkedek. A barátnőmnek akarom elküldeni ennek a fórumnak a címét, de az igazság az, hogy már én sem tudom, hogy hogy találtam ide. Most a kedvencek közt van, így nem kell keresgélni.

Puszi, Kati

Ja és a Smile-ket hogy kell csinálni?
Vendég

Szia Kati!
Akkor valahogy csak kibírom csütörtökig a kíváncsiságommal...
A web-lapcímeket - ha Internet Explorert használsz - fenntről a címrovatból tudod bemásolni. Jelöld ki az egész címet, aztán Ctrl+C és utána a szövegbe kattintva Ctrl+V lenyomása egyszerre. Remélem, érthető voltam.

A sima smiley Kép a ":" és utána ")". Persze idézőjel nélkül és ne legyen a kettő között szóköz.
Ezt Kép így kell: ":" és utána "O"
Ezt pedig Kép így kell: ":" és utána "(", de ezt ne kelljen használnod!

Puszi:
réka
Vendég

Helló Csajszik,
bocsi hogy így eltüntem, de a drága férjecském elvitt pihenni a horvátokhoz.

Hoppáré most látom csak a zebra állományunk gyarapodott :o))), Sysy, Spulni, Adri nagy-nagy gratula, aztán tessék szép,nagy pocakot növeszteni!!!

Tündi,
most Te kezeled a táblát? Vagy Unique? Csak így tovább!! Nagyon helyesek a zebrák, remélem hamarosan nekem is rajzoltok egyet.

Noemi,
nagyon ari vagy, átnéztem a címet amit írtál és tényleg sok érdekes,biztató infó és szomorú történet van benne. mailed címed megadod?

sajna nem igazán tudtam vissza olvasni mert rengeteget írtatok, de majd szép lassan, de addig is köszönöm a bíztató szavakat, és köszönöm hogy ennyire odafigyletek rám. Ígérem egy-kettőre összeszedem magam.

Unique,
jobban vagy? Hányinger? Szagok? örülök hogy az UHn minden rendben volt, nagyon csodálatos érzés látni hogy dobog a kis szíve!! Mikor mész legközelebb?

Lányok, kérhetek egyet? Ebben a hónapban meg a köv.-ben szigorúan nekem küldjétek a menziteket. Nagyon köszi.
Kivi
kivi2

Sziszka Kép
Egyik percről a másikra felforralta a vizet és leállt a motor. Tönkre ment a vízpumpa és ez hazavágta a motort is Kép
Szinte biztos, hogy kell a motorgenerál, de még elviszem egy másik szerelőhöz is.

Kinga Kép
Renault Megané-om volt Kép
A párom annyit mondott, hogy inkább kidobja az egész autót, mint hogy ennyi pénzt költsünk rá. Teljesen igaza van, ennyiért már autót is lehet kapni!
A lehető legrosszabbkor dobta be a kulcsot. Kezdődik az iskola, kiköltöztünk a város határába...
Csak az a baj, hogy most kezdőrészletre sem tudunk befizetni, elég sz..ul állunk most. Meg amúgy is hitelképtelenek vagyunk a lakástörlesztés miatt Kép

Dudu Kép
Most elhozom úgy ahogy van az autót, aztán addig járok vele míg szét nem esik alattam.
Majd meglátjuk mi lesz.
A párom meg egész héten vidéken dolgozik, így csak hétvégén tudjuk megbeszélni mi legyen.

Bocsika, az off ért Kép

Annácska

[color=#0000ff:203f9deef2][i:203f9deef2]Annácska, Peti és Dondi baba [/i:203f9deef2][/color:203f9deef2]
annácska

Duddu
Az egyetlen feltétel, hogy legalább az egyik szülő meg legyen keresztelve, más nem számít.

Valér
Csak óvatosan az ilyen nyereményekkel!
Mi majd' minden hónapban nyerünk ilyesmit, a múltkoriban anyukámék is nyertek.
Ez az, amikor telefonon értesítenek, hogy gratulálnak, te vagy az a szerencsés, aki...bla-bla(nyomják a hülyeségeiket)? Jól hangzik, de szerintem nagy átverés, én már végig se hallgatom őket, hanem leteszem a telefont.

Köszönjük kispasim nevében is a dicséreteketKép
Most megyek, mert itt csücsül az ölemben és így nehéz írni.

Babus

Kép
babus2005

Annácska!
Csak annyit tudok mondani, hogy fel a fejjel! Veled vagyunk! Valahogy csak lesz! Kép

Kivi!
De jó, hogy jelentkeztél! Jó, hogy írsz és hogy jól vagy. Unique szabin van, ne keresd, de legutóbb viszonylag jól volt már, s a nyaralás miatt rohangált. Ezért mostantól visszavette Tündi a táblát, s ma kezdte is a zebrajzolást Kép

Én nagyon szívesen küldöm neked a mensimet, bár pont ma is írtam, hogy nem sok mindenben reménykedek, már ami a jelen hónapot illeti. Aztán olyan hamar eltelik ez a két hónap, hogy észre sem veszed!

réka
Vendég

Majcsi
Most mérek hőt igen, szeretnék tisztán látni hogy most ez tüszőrepi volt-e vagy sem. UH-ra most nem megyek már, talán következő ciklusban.

Seszi
Múlt héten UH-val néztük hogy van-e peteérésem. Egyenlőre számomra nem egyértelmű az eredmény, de holnap megyek a dokimhoz és megbeszéljük. Szeretném ha lenne vérvétel, mint neked most volt, illetve kapok beutalót a kiskatonavizsgálatra. Szerintem ha ezeken túl leszük és minden oké, akkor jön a HSG. Hát az vitt rá, hogy ez már a 14. hónapunk. Mire várjak még? Kép Nem mondom hiszek a csodákban, de úgy látszik az én életemben elég darabosan műxik Kép Meg most már a párom is mondta hoyg menjünk dokihoz, ennek külön örülök, sokkal jobb így elmenni mitn kikönyörogni tőle. Neki kell érezni hogy szükséges Kép

Sziszka
Ja igen, otthoni meló, ne haragudj, elfelejtettem. Hát akkor nem tudok mivel munkakedvet tölteni beléd Kép

Zsu
A szaunás dologról beszéltünk itt is korábban (mércius-áprilisban biztos),sokan tudják. Ha belegondolsz, egy lázas állapot is árt, magas hőmérsékleten a sejtek elpusztulnak. A lázhoz képest a szauna pedig igencsak magasnak számít. A petesejt mennyire károsodik a szauna során ezt nem tudom (valamennyire biztosan), de a spermák elpusztulnak, és 3 hónap az érési folyamat, míg újra termékenyítőképesek lesznek (asszem minőségben és mennyiségben egyaránt). Gyakorlatilag 3 hónap steril állapot, ha elég durván akarok fogalmazni. Babaproject idején főleg pasiknak sem forró fürdő, sem gőzfürdő sem szauna nem ajánlott.

Réka
Itt nem sok intim dolog van Kép tudván hogy ezzel segítünk egymásnak, de fent leírtam mik történnek nagyjából ha dokihoz fordul az ember fia, lánya Kép De remélem, nektek nem lesz már szükségetek a dokira!

Csibe
Javítottalak, sajnálom!!!!!! Kép

Kinga
Milyen hatalmas kutyus lett Brúnó! Elképesztő! De most is olyan gyönyörű és imádnivaló mint kiskorában Kép

Annácska
Sajnálom az autó-dolgot, ez rengeteg pénz egy javításért, meg alkatrészért Kép Talán tényleg érdemesebb lenne másik kisautó után nézni Kép

Kati
Drukkolok hogy akkor mielőbb eljuss a dokidhoz és UH-ra, fontos lenne!

Lányok
Én nem biztos hoyg tudok ma már jönni, úgyhoyg elköszönök, és szerdán jövök újra! Azután teszek fel majd egy talis-táblát, szeretném ha lepontosítanánk a részvételt és hogy ki tud jönni délelőtt, ki az aki csak délután. Azután már csak frissíteni kell ha változás van, ezalatt persze azt értem, hogy még többen jelentkeznek Kép

Jók legyetek! Illetve akinek most kell rosszalkodni, az ne fogja vissza magát semmiképpen! Junkó? Kép

Tündi
Vendég

AnnácskaKép
Elhiszem, hogy kivagy. Hány éves az autó? Lehet, hogy így rossz állapotban kellene eladni, gondolom valamennyit még így is ér. ÉS talán abból venni egy másikat (legalább is a kezdő részletet)
Vagy átvinni egy másik szerelőhöz sosem lehet tudni. Autó nélkül nagyon nehéz most már, az biztos.

Duddu, Sziszka Kép
Hát azt onnan tudom, hogy tudományos számításokat végeztem mikor van a peteérésem. A statisztikai adatok alapján az jött ki, hogy 14. nap. Erre meg akkor pont idegi és egyéb kimerültségek miatt nem volt semmi olyasmi, de még csak annak mondható sem. Így úgy gondoltam ennyi volt a hónap. Persze azért ma még adunk egy esélyt, de én már lemondtam a dologról. Kicsipici reménykedés maradt csak.
A pecsételés az még nem menzi? HA nem az akkor miért nem tesztelsz egyet? Illetve nem is tudom Dudu, hogy állsz a ciklusoddal.

Kinga Kép
Én is ilyen kettős életet élek, Dunakeszi-Szeged között ingázom (+anyukámék, + anyósomék) őrület.

KiviKép
Hajrá!
Vendég

Kivi
Örülök hogy jelentkeztél!! Kép Visszavettem a táblát, már én csinálom újra. Szólj ha visszatehetlek, jó? Te hoyg vagy? Én szivesen elküldöm a menzimet neked!

Tündi
Vendég

Junko!
Leginkább azért nem tesztelek, mert félek. Nem akarok negatívot látni és kész. Meg még korai is. Úgy gondoltam, hogy szerda reggelig minimum várok (akkor megyünk családtervezőbe), de jobb lenne péntek-szombatig (az a legkésőbb, mert esküvőre megyünk). Szerda lesz a 30. cn-om és múlt hónapban 32. cn-ra jött meg.
Szóval ennyi és beleélni magam is félek, mert már éreztem emiatt nagyon rosszul magam, mikor megjött.

Annyira félek, hogy túlságosan beleélem magam, hogy majdnem kitöröltem ezt az egészet, amit írtam. De akkor válaszra sem méltatnálak. Na, nem dilemmázom tovább. Bocsi...

Tündi!
A talival kapcsoatban: nekem jó a délelőtt, amit a távolabb lakók miatt kértetek! De a délután is megfelelő. Az egész napom a Tiétek!!Kép
Akkor csak szerdán tudsz írni, hogy mi volt a dokinál?

réka
Vendég

Réka Kép
Tudom, velem vagytok, köszi Kép

JunkoKép
Az autó mindössze 9 éves és már egy hulladék, nem kívülről, hanem belülről.
Holnap reggel mehet a kocsiért Kép

Annácska

annácska

Azért nem feledkeztem meg a kötelességemről Kép
Mára is hoztam képet Kép
Kép

Annácska

annácska

Ez egy kicsit szomorú lett KépKép

Annácska

annácska

Kivi Kép épp ma gondoltam rád, hogy mi lehet veled. A mail címem mocsary_noemi@hotmail.com. Ha bármiben tudok segíteni, nyugodtan szólj/írj. Sajnos tudom min mész most át. Az első mensi után jobb lesz, úgyhogy ha nem haragszol, átküldeném neked a mensimet ebben a hónapban. A többit meg megbeszéljük Kép.

Lányok Kép olyan nehéz bekapcsolódni ennyi idő kihagyás után, múlt héten pénteken megvolt a 4. inszemünk (drága TündiKép már be is írta a táblicskuba) két hét múlva lesz eredmény. Jó látni a sok-sok zebrát a nevek mellett. Próbálok többet jönni, nagyon jó kis csapat van itt. Van már helyszín a találkozóra?
Vendég

Ezt nem bírom ki, hogy ne rakjam fel nektek, annyira édes:
Kép

réka
Vendég

Szia Noémi!
Hát akkor drukkolok, hogy kavics legyen a kis sejtekből, de gyorsan!
Igen, már van helyszín, az Örs vezér téri IKEA. Már csak az a kérdés, hogy 24-én de. vagy du. menjünk. Téged is megismerhetünk?

réka
Vendég

Kivi Kép
Örülök, hogy visszatértél. Kívánom, hogy minél előbb beköltözzön egy pocaklakó hozzád és ezúttal veled is maradjon. Természetesen a mensimet küldöm.

Annácska Kép
Ez gáz. Kép Lehet, hogy meg kéne szabadulni tőle minél előbb, de az is lehet, hogy más szerelő mást mond. Pl: Az egyik szerelő 90e-t mondott minimum, amikor összetört a motorháztető, máshol 45e-ért megcsinálták. De volt olyan is, hogy 180e lett volna a javítás és mondtuk, hogy ezt már azért nem, aztán igaz, hogy kb. két hónapig nem volt autónk, mert várni kellett alkatrészre, de 85e lett a vége.

Junko
Hőmérőzöl is? Mert pé a hő leesését követően van, amikor az ismét emelkedni kezd. Szóval, ha tegnap esett le, és ma már fennt van akkor a mai nap még jó.

Majcsi

Majcsi
majcsi

Duddu Kép igen, szívesen jönnék. Köszönöm az invitálást meg a drukkokat. Remélem már kismamaként jössz Kép.
Vendég

Ja, Réka, meg én is Kép.
Vendég

Lányok!
Annyit tudtok írni, hogy csak na! Kép

Kati
Akkor drukkolok péntekre!!! Kép

Kivi
Úúúúúgy örülök, hogy jelentkeztél!!!
Aranyos volt a férjedtől a horvát kiruccanás! Kép
Merre voltatok?

Annácska
Nagyon sajnálom az autót! Kép
De csak lesz valahogy, biztos kiokoskodtok valami tuti megoldást!!

Tündi
Annyira aranyos a párod, annyira figyelmes! Kép
Te meg olyan aranyosan írsz róla! Kép

Junko
Azért attól függetlenül lehet szeretgeni egymást! Kép Sőt kell is! Kép

Noémi
Remélem ez az inszem sikeres lesz! Szívből kívánom!!!

Réka
nagyon édi a kép!!! Kép
Hol találtad ezt???

Nem tudom, mi van ma velem, de egész nap csak eszem!!! túl vagyok már corn flakeseken, joghurton, gyümölcsökön, csokoládékon, és most is egy adag sonkás spagetti társaságában ülök... folyamatosan éhes vagyok. Kép Kép

Sziszka

szisszka

Noémi Kép
Küldöm a drukkjaimat.+++++++++++++++++++++ Szoktam olvasni a másik topikot is, remélem sikerül az inszem és most minden ok lesz.

Majcsi

Majcsi
majcsi

Majcsi Kép nagyon köszönöm neked is! Én sem maradok drukk hiányában, továbbítom! Kép

Szisszka Kép jól hangzik Kép mindjárt meg is nézem a táblicskut ... KépKépKépKépKépKépKépKép.
Vendég

Sziszka!
E-mail-en kaptam a képet. Nagyon cuki, nem?
Ha nem a 12. cn-od lenne, gyanús lennél nekem.
Így viszont lehet, hogy csak kétoldali munkaundor tüneteként jelentkezik a kajálás, nem?

Noémi!
De jó is lenne kismamiként menni... álmodozik... hmmm...
Ez azt jelenti, hogy jössz?

réka
Vendég

Noé!
Nagyon tetszik az idézet a profilodban! Kép
réka
Vendég

Réka Kép nekem is tetszik, régen hallottam valahol. A mai napra ezt küldöm mindenkinek Kép

"Az esőfelhők felett mindig süt a nap..." És tényleg! Kép

Igen, álmodozik ... hmmm ... álmodozik.

Szisszka Kép na, várjunk csak még egy-két hetet, de jól indul! Kép
Vendég

Ja, és a kedvencem :

"Ha eleget állsz az esőben, előbb utóbb meglátod a szivárványt..."

Ezt is mára Kép

Remélem a szeptemberi eredmény nekünk is szivárványt hoz, már eleget áztam, azt hiszem Kép.
Meg itt sokatok. Egy kis zebrás szivárványt kívánok mindenkinek!!! KépKépKépKépKépKépKépKép

Stellával Kép és az ikrekkel mizújs? Tudtok róla valamit?
Vendég

Réka
Hát nem tudom, ez a mai nap ilyen! Kép
De azt már múltkor is írtam, hogy imádok enni, és tudok is sokat! Kép
Ma egész nap olyan punnyadt voltam az időjárás miatt (elég érzékeny vagyok rá), és a szénidrátok nagyon kellettek/ kellenek ma nekem Kép Egész nap álmos is voltam, és még vagyok is, még 4 kávé sem segített...

Sziszka

szisszka

Szia!

Tündi!

Most ma 7. cn. Kép Magam alatt vagyok, de most nem ragozom. Tulképp. nem is olvastam vissza semmit, mert megyünk még tovább nyaralni, pá:

Juca

tjuca

Noémi
Stella jól van, de kiírták mától így nem tud jönni. Sajna otthonról nem tud netezni.

Majcsi

Majcsi
majcsi

Noémi
Jah, most láttam, amit írtál, hogy megnézed a táblát... még messze vagyok a céltól! Kép

Jó az idézet! Kép

Jujj, lesz ma Barátok közt! Olyan kiváncsi vagyok mi lesz a Tildával!!!

Sziszka

szisszka

Óóó, Juca!
Pedig azt hittem, zebrával térsz haza. Kép
Pont ma gondoltam Rátok, hogy milyen jó lehet a nyaralás.
Élvezd ki a maradékát! Aztán ráérsz magad alatt lenni, ha megjöttetek, nem? Mi majd jól megvígasztalunk!

réka
Vendég

Juca!!!
Pedig úgy szorítottam!
Tessék élvezni a nyaralást!!!
Jól mondja Réka, hogy mi majd jól megvígasztalunk!!!

Sziszka

szisszka

Lányok, szerintetek mi van velem?
A 38. napon vagyok, és pénteken meg vasárnap is negatív volt a tesztem. Viszont még nem jött meg.
A barátnőm egyik éjszaka azt olvasta a neten, hogy : " legújabb kutatások szerint a menstruáció aktuális napjától számitott 6-10-ik napon mutatható ki a terhesség biztosan"
Ezt azért nem értem, mert ebben a topicban a zebzákat mindig az utolsó ciklusnapon már ki tudják mutatni a csajok! Mondjuk az is lehet, hogy a 21.napon lettem terhes? Mert a 14. napi ultrahangon 11-12 mm-es petesejtjeim voltak, és 7mm volt a nyálkahártya vastagsága. Mindig a 17-21. napokon érzem a hasfájást, mintha peteérés lenne?
Na ezt oldjátok meg!!!

Puszi, Kati
Vendég

Szia Kati!
Én nem vagyok szaki, de tényleg lehet, hogy nem a 14. nap körül volt a pé-d. És ez magyarázná a hosszú ciklust is, ill. hogy még nem jött meg. Sajnos a mm-es adatokhoz nem tudok hozzászólni.
Okosabb nem lettél, de egy szurkolóval gyarapodtál!
Kép

Nnna megy a link beollózása meg a "smiley-zás"?

réka
Vendég

RékaKép!
Majd most kiderül!
Vendég

SikerültKépKépKépKépKépKép!!!!!

Réka! Köszi KépKépKép!!!
Vendég

Kati
Gratulálok!
Én sem értek a mm-es adatokhoz! De akkor lehet drukkolni ezek szerint!!!! Kép Kép
De a dokibácsi majd mond neked sok- sok okosságot!!! Kép Vagy egy meglepi babócát! Kép

Sziszka

szisszka

Szisszka!
Bocsi hogy Duddut szólítottam meg, te meg lelkesen irogatsz Nekem. Ari vagy!
Köszönöm a bíztatást. Nem tudom olvastad-e mikor azt írtam, hogy múlthét előtti héten 4 napon keresztül a gyomorsavam a torkomban volt, úgy fájt a hasam, mintha megjönne. Akkor voltam a 27. nap közül. Unique is azt írta, hogy a "fogantatás" után kb 1 héttel szarul volt, de szerencsére tudjuk az okát, és ma már örül neki.
Hát én is hánynék minden nap, ha csak ezen múlna!!!

Írjatok bíztató szavakat, és kérem azt a tuti MENSIÛZÕ energiákatKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKép
De hatásos legyen ám!!!!!!!!!!!

Köszi
Vendég

Duddu Kép

A héten itthon vagyok, szabadság....
Gondolom a munkahelyi címre írtál, ezért nem láttam. Esetleg átküldöd az itthonira ? Kép Kép - gondolom imádsz már Kép

De jó lehetett az Activity-ben játszani, és főleg a Somával (én nagyon bírom Kép ), és milyen ügyi voltál, hogy ennyi pénzt nyertél! Vettél belőle magadnak valami jó kis ajándékot?
Fogorvos - fúúúú. Rendszeresen járok hozzá, mégis minden alkalommal remegnek a lábaim.
Nagyon szurkolok neked, remélem valaki már befészkelte magát a pocakodba - de csak halkan szorítok, oké ?

Sysy Kép

Gratulálok, nagyon boldog lehetsz, vigyázz magadra, illetve magatokra !

Annácska Kép

Nagyon sajnálom a történteket.... Kép
Sajnos ezek a bajok mindig a legrosszabbkor történnek. Remélem meg tudjátok valahogy oldani.

Monyóka Kép

Nagyon jó ötlet ez a gyógynövényesdi. A sok gyógyszer helyett sokan használnak szívesen inkább természetes gyógymódokat. És persze a lényeg, hogy örömödet leled benne, ami nagyon fontos Kép
Örülök, hogy otthon szent a béke... Kép

Reva Kép

Mi még nem ismerjük egymást, de üdv itthon, és itt. Gyere sokat, nagyon aranyosak itt a lányok Kép

Kinga Kép

Gyönyörüséges a kutyusod! Én is úgy vágyom egy ilyen kis drágaságra... Kép
A kutya és a takarítás miatt is irigykedem, nekem is rá kell szánnom magam a nagytakarításra, csak mindig ez az időhiány Kép

Puszi
Borsó

JÉZUSOM, mennyit írtam !!!!
Bocsánat Lányok Kép
borsó

Borsó!
Átküldtem a másik címedre.
Köszi a drukkot, de most minden jel nagyon arra mutat, hogy reggelre megjön. Kép

Reménykedtem ugyan kicsit, de számítottam erre, így nem vagyok nagyon elszontyolodva. No meg ha tényleg megjön reggel, akkor legalább pont 28 napos volt a ciklusom, meg a pé-mhez képest is holnap kell, azaz nem kéne, de mindegy.
Meg legalább kicsit igazolva van, hogy nem hiába megyünk vizsgálódni.
Szerintetek túl korai a családtervező, meg a vizsgálatok? (Tavaly okt. óta nem szedek gyógyszert, január óta próbálkozunk aktívan)

Jó éjszakát mindenkinek!
réka
Vendég

Sziasztok.
Noemi drukkolokKép
Dudu nekem is olyan erzesem van hogy megjon,bar ugy lenne.
Kati.A nalunk kaphato teszt a varhato menzi elott 3 nappal kimutatja a terhesseget.varj egy 7et es tesztelj ujra.
lanyok tudom hulyen hangzik de ne sajnaljatok a penzt tesztre.Legroviddebb idon belul meg kell csinalni.1-2 napos keses,hisz ha jobban belegondoltok akkor ilyenkor mar tiszta idegek vagytok,lehet hogy ideg alapon kesik.Tudom hogy nagyon rosz erzes a negativ teszt de az se rosszabb mikor latod hogy megjon,az is csalodas nem?akkor minek idegeskedni rajta.Szerintem jobb a biztos rosz,mint a bizonytalansag.Persze ez az en magan velemenyem.
Juca,sajnalomKép
Annacska.ez telleg nagy baj.a generalozas pedig nem eri meg.aztan a motor soha nem lex a regiKép

Kép
monyoka

Duddu!

Írtam, de megint kisregény lett.... Kép

Sajnálom, ha megjön, de majd meglátjuk ...

Nagyon érdekes kérdés szerintem, hogy mikor van itt az idő a vizsgálódásokra. Ha olyan probléma van, ami mindenképpen segítségre szorul, mert abban a helyzetben szinte biztos a sikertelenség ( pl: semmi, vagy nagyon kevés kiskatona, elzáródott petevezetékek ), akkor jobb minnél hamarabb tudni és segítséget kérni a siker érdekében. Ha meg minden rendben, akkor lelkileg is megnyugszol egy kicsit, és lehet tovább próbálkozni.
Szerintem akkor érdemes elmenni az orvoshoz, ha egy párnak "elfogyott" a türelme, vagy kezd aggódni - és az egyéni, hogy mennyi idő után jön el. Kép Kép Kép

Lányok, ti hogy gondoljátok ?

Puszi
Borsó
borsó

Annácska!
Sajnálom!
Duddu!
Tényleg játszottál a Somával? Próbálom felidézni az az adást, de nem emlékszem.KépKépMikor volt?
Szisszka!
Édesek a kutyusok!
Kinga!
A Golden Retriver nekem is tetszik, aranyos nagyon. Anyuéknak németjuhász van, szeretjük őt nagyon.
Juca!
Ne add fel!Kép
Tündi!
Jónás módszert nem próbáltátok?
Jó éjt!
Bogi
dbogica

Sziasztok!Kép

Már rég jártam nálatok.
Ma vagyok 37 hetes és egy naposKép
Vannak újabb képek albumomban(Mea albuma)ha érdekel valakit esetlegKép

Jól vagyok, bár derekam már leszakad meg olyan vagyok mint egy öreglány estéreKép

Szept. 12-re vagyok kiírva, de mostantól már kezd izgivé válni a dolog, mert bármikor jöhet a kisasszony ha akarKép

14,5 kg-nál tartok most 52-ről 66, 5-ra híztam eddigKép

Csütörtökön megyünk megint CTG-re, kiváncsi vagyokKép

Gondoljatok majd rám, ha megyek szülni.

Megpróbálok írni ha indulunkKép

Tündi!KépStella!KépAnnácska!KépBabus!Kép

Mizújs Veletek?
Sajnos most nincs időm visszaolvasni.

Puszika mindenkinek és sok sok sikert a babaprojecthez!!!!!!!Kép

Mea(37+1)

Mea
mea

Vissza: Fogamzás