A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Fogamzás » ..."ma megint megjött"...

Szilva,

Látod, akkor mégiscsak jó helyre dugtam azt a fránya hőmérőt!Kép höhöhö

Bár a dokim azt mondta, hogy a hőmérőtől még biztos nem lesz baba. Én ezt nem értem, eddig azt hittem, hogy azért vanKépKép

Kép

KépKép
babcsi

Jiny Kép azért egy fertőzést kihagyni lombiknál, az nem csak malőr! Szerintem nincs joguk egy ilyen bakival akár 1%-kal is rontani az esélyedet lombiknál, ha az ő pénztárcája meg lelke bánná, biztosan nem felejtené el egy orvos sem kikezelni az ilyen fertőzéseket a beavatkozás előtt. Ráadásul az 5-ből egy ugrott. Egy ismerősömnek az 5. lombik úgy sikerült, hogy kiderült a 4. sikertelen lombik után intézetváltáskor, hogy jé, a férjnek bakterológiás fertőzése van, tehát eleve esélytelen. Talán 2 hónap volt, mire kikezelték a férjet, és utána sikerült a lombik 5.-re. Nagyon drukkolok, hogy minden rendben menjen.

Szilva Kép meglátsd, csak úgy hipp-hopp eltelik a te időd is, és majd repesve várjuk a zebrádat!

Ági Kép ez aztán a "gyors pályafutás Kép". boldog pocakosodást nektek is! Még! kérek még zebrákat! Kép

Babcsi Kép ez igen! Akkor nekem napok óta ezért szúrkál a bal petefészkem? Én is bromot szedek, bár hébe-hóba. Kép
Vendég

Ja, Jiny Kép nekünk az inszemet sem kezdték el addig, amig mindent rendben nem találtak. A gombás fertőzésem meg remélem elmúlik hamar, a tüneteim már nagyon csekélyek. Persze ennek sem örülök, nem sokat foglalkoztak vele pénteken, hiába nyavajogtam. A kezelőorvos (K. ügynök éppen interjút adott számtalan TVnek) csak annyit mondott, mivel terhes akarok lenni, most nem javasolná, hogy gyógyszeresen kezelje, inkább irregáljam laktacid feminával. Szóval, ne hagyd magad! Ez nem játék. Nekik egy lombik az évi 700-ból, meg statisztika, de neked az esélyed a babára. Úgyhogy igenis törődjenek 100%-ban mindennel ami veled kapcsolatos.
Vendég

Noémi,

Az bizony lehet! Ezek szerint, jó kis tüszőket produkál!KépKép Csak rá ne szokjunkKépKépKépKép

Kép

KépKép
babcsi

kandi72
Budapest III. kerület

Sziasztok!

Tegnap megjöttünk a négynapos pihenésből, hoztuk a "jó időt"KépKép

Babcsi, Szilva

Nagyon tetszett a hőmérős párbeszéd. Kicsit nagyon pihentek vagytok, de ez így tök jó!

Vittem magammal azt a fránya LH tesztet, de sajna nem lett vastag csíkKép Ez azt jelenti, hogy nem volt pé-m? Merthogy a petefészkeim meg rendesen fájdogáltak.

Jiny

Sajnálom, hogy nem sikerült, de akkor úgy néz ki, hogy ez a fertőzés lehetett az ok, nem?
Nekem a dokim azt mondta, hogy egy kis nyá(l)k(á)tól is elzáródhat a petevezető. Én azért csináltattam meg a laparoscopiát, nehogy már egy kis "dugó" miatt próbálkozzunk fölöslegesen. Ja, még azt is mondta, hogy ha el is lenne záródva, akkor műtéti úton lehet korrigálni.

Tünde
gtünde

Babcsi

Két peteérés 1 ciklusban? Nem sok ez egy kicsit?KépKép

Tünde
gtünde

Lara

Ez tök klassz, hogy elment a ciszta!Kép Úgy látszik, ha többen kívánunk valamit erősen, annak hatása is van. Most mi a következő lépés?

Tünde
gtünde

Tünde Kép már hiányoltalak. Milyen volt a szabi? Remélem nem esős. A teszttel ne foglalkozz, attól még lehetett peteérés. Nagyon drukkolok.
Vendég

Noémi

KösziKép
A nyaralás jó volt, szállás+kaja szuper. Híztam vagy "sok" kilótKép
Igaz, városnéztünk/kirándultunk sokat, úgyhogy lehet, hogy le is ment.Kép
Neked meg nagyon-nagyon szorítok, hogy most sikerüljön!

Tünde
gtünde

Szia Tünde!

Hiányoztál ám. Főleg az ominózus hőmérőzős ÖTYE partin Szilvával. Ha te is hozzászóltál volna, szerintem belőlünk könyvet írnak!höhöhöhö

Fájdogáltak, akkor kell ott lennie nagyobbacska tüszőnek, különben nem feszít! Az lehet, hogy nem repedtKép de még nincs késő! Hanyadik cn.-on vagy?

Nekem is furi ez a lehetséges két pé, bár várjuk ki a végét bár az LH teszt tegnap előtt még teljesen csíktalan volt (akkor is fájdogáltamÖ de ma már ugye azért az a halovány kis csík is jelenthet valamit!

Úgy tűnik, hogy ez a kis bromó egész jó cucc. Amica is azt írta, hogy neki is így jött össze az első baby. Várom is mit ír, hogy neki, hogy volt.

Na ez jó hosszú lett.

Egyébként milyen volt a hétvége! Móka, vidámság, kacagás?

Kép

KépKép
babcsi

Babcsi

Hát igen, a hőmérőzős sztori baromi jó volt. A mániákus és a félig-tudatlanKép A legjobban a fülbe-dugós tetszettKépKép

A nyaralásra csak 2 tesztem maradt, de mindkettőn épp hogy csak egy nagyon-nagyon halovány csík látszott. De nem adom fel!
18. cn-on vagyok.

A pihenés nem egészen pihenés voltKép Szerveztem jó kis városnézést, "hegymászást"Kép Na jó, ez utóbbi a Szalajka-völgyben volt. Fel kellett mászni a hegyre egy ősember barlangot megnézni. Elég meredek volt. Mármint a hegyre az útKép
De láttunk szép tüzijátékot, és fürödtünk az Egerszalóki melegvízben. Meg volt egy borkostolós vacsoránk is a Szépasszonyvölgyben.

Na ez jó hosszú lettKépKép
Mellékelek egy képet a hőforrásról, ha még nem láttad volna.

Kép

Tünde
gtünde

Babcsi

Bocsi, a kép túl nagy volt és az átméretezéssel szórakoztam eddig.

Amúgy itt egy másik kép, ami biztos tetszeni fogKép

Kép

Tünde
gtünde

Babcsi

A hőmérőzős sztoriról a véleményem:
Kép

Tünde
gtünde

Üzenem azoknak, akiket érdekel, hogy az "Élet az anyaméhben" című műsor a Nat Geo-n legközelebb október 7-én lesz látható.
gtünde

Kép
gtünde

Tünde
Jól elbeszélgetsz itt...Kép
-ezért írok Neked,ne érezd magad egyedül!
Kép
kandi72
Budapest III. kerület

Kandi

KösziKép De közben azért még megvacsiztam.

Tünde
gtünde

Kandi

Meg nézgelődtem a másik topikban is. A bbprojekt előtt állókban. Ott aztán van életKép

Láttam is, hogy van olyan, aki ide is oda is ír. Hát én örülök, ha itt tudom követni az eseményeket.

Amúgy ilyenkor mindig az az érzésem, hogy én üldözöm el az emberkéket.Kép De ez nem igaz, ugye?

Tünde
gtünde

Tünde!
Dehogy Te üldözöd el az embereket!Én speciel...MSN-en beszélgetek sokat...esténként főleg!Sokan a munkahelyükről írnak!Én meg mától dolgozok ismét....csak ilyenkor olvasgatok!-azért vagyok itt!
Mi újsi nállad?
Kép
kandi72
Budapest III. kerület

Kandi

Hát nem sok jó. Vittem a nyaralásba az LH tesztet, de csak nagyon-nagyon halovány csíkot láttamKép Pedig a petefészkeim fájtak rendesen. Úgyhogy úgy néz ki, most sem lesz baba.
De majd szeptemberben!Kép

Tünde
gtünde

És Veled mi újság?
gtünde

Tünde!Aha azt olvastam...mármint az Lh-teszted!
Velem még kevesebb Kép még mindig nem jött meg,de ez nem újdonság(32.nap!),volt már 167-napos ciklusom!várok-várok,majd valamikor kérek gyogyit,hogy megjöjjön,mert már elfogyott a Norcolutom!
kandi72
Budapest III. kerület

Sziasztok Kép
Vagyok ám én is csak olvasó üzemmódban. Ma takarítottam meg egyebek itthon. Kép Holnap haza kell mennem Szolnokra, mert ott 2 nap alatt lehet csak elintézni a terhesgondozást. Kép
Jövő hónaptól viszont már átjelentkezek Pestre.
Úgy néz ki maradunk is itt, de most kezdjük el árulni a szolnoki lakást. Remélem hamar elmegy bár áron alul adjuk, hogy elmenjen, de azért bukni nem szeretnénk rajta.
Utána meg elkezdődik a lakásnézés Pesten. Először csak én nézem a lakásokat. A párom csak azokat akar eljönni megnézni, ha én azt mondom oké a dolog vagy esetleg.....
Majd meglátjuk hogyan fogom bírni, remélem fogom. Kép

Kajamán Kép
Gratula Kép

Saci Kép
Természetesen neked is szurkolok. Kép

Meg mindenkinek. Alig várom már, hogy ti is csak ilyen visszajáró vendégek legyetek, mint én. Kép

Noémi Kép
Nagyon aranyos vagy. Kép
Küldök nektek pocakos fotókat. Ne tessék kérem szörnyűlködni. Nagy a pocim és csak december végén szülök. Kép

Kép

Kép

Ezek a képek most készültek.

Kép

Kép
pkagi

Pkagi

Nem lesz valami olcsó mulatság lakást venni Bp-en, nem?
Nagyon szép pocid van, szerintem pont megfelelő.Kép Nagyon klassz érzés lehet. Gondolom, már rendesen mozgolódik is a picur.

Tünde
gtünde

Kandi

Az nem semmi, 167 nap?!Kép De ha már baba lenne a pocidban, akkor nem is lenne baj, igaz?Kép

Tünde
gtünde

Kép
gtünde

Tünde Kép
Annyira nem vészesek most a lakásárak. Szerintem most egy kicsit leestek itt Pesten, aminek én mint leendő vevő nagyon örülök. Kép

Kép

Kép
pkagi

Pkagi
Nagyon édi kismami vagy!Örülj a pocódnak,Én mindig nagyon büszke voltam rá!-és szinte jobban kitettem,hogy jól lássa mindenki Kép
Tünde!
Aha annyi nap...PCO-nál ez nem ritkaság!Nati egy 73-napos vérzés-peteérés nélküli hónap hormonkezelés/inszem után lett!
...édi ez a hapsika a fa között!
Kép
kandi72
Budapest III. kerület

Pkagi

És hogyhogy, mint szolnoki, mégis Bp-en éltek? Ott kaptatok munkát? Nem rossz egy kisebb, otthonosabb városból felköltözni?

Én nem tudnám itthagyni Pécset. Sőt, egy kis faluban szeretnénk építkezni.

Tünde
gtünde

Kandi

Az üditőzős törpe sem rosszKép Nati vérzés-peteérés nélkül lett terhes? Vagy rosszul értelmeztem?

Tünde
gtünde

Most látom a tv-ben, hogy mennyibe kerül egy esküvő! Uramatyám Kép
gtünde

Tündeeeeeeeeeeeeeeeeeeee
A Nati a fiam!!!!Nekem 73-napja nem jött meg,kaptam norcolutot és amikor megjött(előidézett vérzés),kezdödötta hormonkezelés és inszem a 16.napon.....na és utána ismét másfél évig nem volt meg!Érted????????
Kép
kandi72
Budapest III. kerület

Kandi

KépBocsika. Igen, már értemKép

Tünde
gtünde

Tünde
Kép
kandi72
Budapest III. kerület

Kandi

Kép
gtünde

Szia Tünde! Üdv ismét. Szép helyen voltatok.

Ági gyönyörű a pocid! Nincs időm visszaolvasni, inszem vagy lombik? A sógoromék most vettek egy új lakást. Vagyis olyat ami most épül. Vannak még eladók itt a cím, nézd meg, ha érdekel www.queenbaukft.hu

Kandi többet érsz mint egy gyógyszer! Ezek képek! A férjem is jókat derül rajta. Épp mondta hogy milyen jó hogy rátok találtam. Kép

KépKép
jiny

Jiny

Örülök, hogy már jobb a kedved. A hőforrásnál csak egy délelőtt voltunk, amúgy Egerben. De Eger is szépKép

Tünde
gtünde

Jiny férj:Kép
KépVigyázz,mert asszony,így fog kinézni:Kép
kandi72
Budapest III. kerület

Kandi

Ez aranyosKép

Tünde
gtünde

Kandi sikered volt!

KépKép
jiny

Szerintem nyitni kéne egy esti megjöttös topikot....mert ezek itt nem bizti,hogy mindenkit érdekelnek!Holnap nyitok okés?
Na megyek az esti procedurákat végrehajtani!
...és 6-ra megyek reggelKép
Na pusza és további szép estét Nektek!
AndiKép
kandi72
Budapest III. kerület

Jiny Kép

2002. novemberétől próbálkoztunk. A 2. inszemináció sikerült árilis 11.-én. Kép
Köszi a lakástippet, de mi külkerületben nézelődünk. Most a XX. kerületben lakunk és ez nagyon szimpatikus.
Laktunk már a XIII., VII, X. kerületben.

Tünde Kép
5 éve élünk fennt. A párom leszerelt sorkatonai szolgálatból és elkezdtünk gondolkodni hogyan is tovább.Ott szinte minimálbérért dolgoztunk én mint üzletvezető, a párom, mint könyvelő.
Elkezdtük nézegetni az állásokat Pesten és 1 hónap múlva már fennt is voltunk.
Az az igazság hogy szeretnénk mi hazamenni, de munka nincs anélkül meg nagyon nehéz. Így maradunk.

Kép

Kép
pkagi

Sziasztok Kép
Hát én jól elmerültem a munkában, de már hazaértem és szusszantam is egyet Kép Jó hosszú nap volt ez a mai...
Úgyhogy bocsi, hogy még nem volt ma tábla, mindjárt kaptok.

Ági Kép
Mekkora és milyen lakást szeretnétek? A miénk eladó Kép

Tünde Kép
Jó, hogy megjöttél Kép Szép helyeken voltatok Kép
Nem üldözöl ám el senkit.
Én is írogatok néha másik topikba is, de most abba annyit írnak, hogy legtöbbször elolvasni sincs időm, nemhogy reagálni.

Wish

wish

Kandi

Okés
Szia, jóéjt! Meg tudlak érteni, én is 1/2 7-re járok.

Tünde
gtünde

Wish Kép

1+ 2 félszobásat. Ha lehet külkerület: XX, XIX, XVII, XVIII.
A tietek milyen?

Kép

Kép
pkagi

Wish

MegnyugtattálKép
Én még az itteni dolgokat sem mindig tudom követni, nemhogy még máshova is írjak. A táblába én is bekerülhetek?

Tünde
gtünde

Pkagi

Hát az igaz, hogy Bp-en több a lehetőség, én mégsem mennék el innen.

Tünde
gtünde

Wish

Te estig dolgozol? Miféle munkád van?
gtünde

Kép
Kép

wish

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?