A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Szülészetek, kórházak » Szent Imre kórház azaz a Tétényi - Ikea szoba &eacut

Bogárka!

74-s nőcis ruhákat én!

Juc
20170114224602

Lindi!

Szívemből szóltál vezetésileg.Gyerekileg már nem így müködöm!Viszont majd megverekszünk Petra ruháiért,ok?!Kép

Juc
20170114224602

Túrkálót én is imádom, de csak az angol fajtát. Egy csomószor 200-300 ft-ért vadiúj Gap meg Next rucik vannak, és annyira édesek ezek az angol lányruhák (fiú ruhát nem is látok). Én is azt szeretem, hogy fillérekért tele a szekrény ruhával.

KépKép
KépKép
lindicita

Bogárka: de kell, holnap ígérem írok mélt, csak mikor megkaptam tied mélt éppen lusti voltam válaszolni(bűnbánó szmájli), utána ti elutaztatok és most hazajötettek, úgyhogy válszolokKép

Moose: de láttam, sőt mondtam is apának, de még nem volt autó, meg be sem férek a kormány mögé (apának meg nincs jogsija, mert van sofőrjeKép) egyébként meg azért annyira mobil már nem vagyok, főleg MarcivalKép Jól eljátszanak együtt a gyerkők, csak a nagylány mindig bepörgeti a kisfiút és utána jön a nagy balhéKép

Én is szeretek egyedül vezetni, bár erre egyre kisebb az esélyem! Kép

Zsanci: meséljKép hajnaldk kukac invitel pont hu
Marcinál nem emlékszem ilyen rossz hangulatra, talán jobban magamba tudtam fordulni és az is számított!

Pussz: Pocak
pocakpacni

Lindi!

Már megint jól besyéltél!Azért nem látsz fiúcuccot mert nem áll rá a szemed!Pedig vannak ám tök jók!
Jaj,de nehezen veszem rá magam a kicsomogolásra pedig még az én batyum hátra vanKép
Juc
20170114224602

No, elvonulok pancsizni, az mindig olyan jóóóóó! Aztán szunya, remélem Marci is így akarja!

Jó éjt mindenkink!

Pussz: Pocak
pocakpacni

Jucus, Lindi, ruhaügyben egy nyelvet beszélünk. Kidől a szekrényből a ruha, de szeretem, hogy van mit ráadni a gyerekre, hogy nem gond ha egy nap 3 garnitúrát elhasznál akkor is lesz tiszta ruha hétvégén mosás nélkül, ráadásul az a stílus amit én szeretek az nincs is itthon, egy két helyet kivéve mint a C&A, ami meg elég egy kaptafa.

Jucus, nem protezsálnál be a felnőtt használtruhás barátnődhöz?

Ja és félve jegyzem meg, hogy Sonia-nál - portugál gyerekruha - most a nyári cuccokból 50-60 %-os leértékelés van és tök jó dolgokat vettem jövő nyárra Brúnónak.
zsebi2004

Dora,
HAJRÁÁÁÁÁÁÁ!!!! Kép

Jucus,
VEZESS!!!! Kép Panna már mászik? Jesszusom, mennyire megy az idő, nemrég még rugdosott odabent eszméletelen! Kép és vezetésre visszatérve: legjobb vasárnap reggel-délelőtt, akkor SENKI sincs!

Pocak,
írd ki magadból, azért vagyunk, hogy meghallgassunk! És fel a fejjel!!! Kép

Moose,
szóval használt ruha nem jáccik? Pedig múltkor szereztem moose-os pulóvert, gondoltam, felajánlom nyúlnak, ha neki nem jó, akkor elteszed tesónak! Kell? KépKép És írok is Kép

Bogárka,
Dóci még 68-as rucikat hord, ő ilyen kis kompakt típus Kép

Campona 4-kor szerdán? Jajj, megpróbálom odaszervezni magunkat, úgy szeretnék menni!!!!! Kép

v
kisün

Zsebi!

Sonia?Az ki az?És hol található?

Turit megdumcsizzuk,majd mehetünk együtt ha van kedved,mert nem egy a méretünkKép.Örsnél lakik.

Juc
20170114224602

Szóval a tÚrkáló az inkább tUrkáló.
Ja, és főleg most örülök a sok 100 ft-os kis bodynak (aminek zöme egyébként vadiúj), mert Gréti babám elég érdekesen eszik, mert még a háta is kajás, így nem sajnálom őket.
Még egész pici volt, amikor úgy bekakált, hogy az összes rajta levő ruha csupa kaki lett. Hát én nem álltam neki mosni, hanem kidobtam a kukába.
Viszont magamnak még sose turkáltam semmit, az valahogy nem megy.

KépKép
KépKép
lindicita

Sziasztok!

Szerda 4 nekünk is jó.

Bogárka, 74-es rucikra én is jelentkeznék, igaz nagy a konkurencia.Kép

Jucus, ne parázz, egyedül vezetni tényleg sokkal jobb. ILyenkor beszélhetsz magadban, és senki nem néz hülyének.
Turi is az Örsnél van?

Jó éjszakát
zanza

Jo reggelt!

Pocak, ertelek en, pedig nincs is plussz meg ket gyerkocom! Komolyan kalappal le a tobbgyerekes anyukak elott. En igy gyerek nelkul is parazok, no jo en azert, mert nem tudom mi var ramKép, te meg azert mert tudod.Kép De tudod a hullamvolgy utan jon a hullamhegy, szoval ennel mar csak jobb lehet!

Koszi mindenkinek a drukkolasokat, nemtom mikor akar kibujni ez a kiscsajszi, de szerintem nem ma.Kép Lehet hogy o akar a holnapi hazassagi evfordulonk meglepije lenni?Kép

Turi: itt a 9.ker-ben is van egy nagyon klassz angol turi (Pocak, Ada, Fic ismeri), ket hete jartam naluk. Sajnos csak egy fel zsakot sikerult felturni, mar nagyon nem birtam a pocakomtol gornyedni-guggolni, viszont baromi edes Ladybug es Next cuccokat ujitottam be.

Most lepek NST-re, aztan kivancsi vagyok mit mond a doki...

Dori
40+0

Dóra
KépKép
KépKép
dora_

<font color="0000ff">Ki szeretne még táblába kerülni?
Neet?
Akkor várom az emaileket! Vagy ide is írhattok, de az email biztosabb, azt tuti megtalálom...

Proone
Kép

<center></center></font>

KépKépKépKép
proone

Proone,
tegnap emaileztünk párat, hát elfelejtettél? Még képet is küldtem...

Szerda du campona jó, lehet, h én fél 4re ott leszek, attól függ, melyik buszt érem el. Aki látta a ... c. filmet (találós kérdés, melyikben volt) abban hangzott el a kövi 2 mondat: " -És mikor jön a következő busz? -Kifogta a csúcsforgalmat, hölgyem!" (Az a busz egyszer járt egy évben) Na, ez jut eszembe a 13(/a)-as
buszról. Kép

Juc, mél jött, mindjárt megy is. Kép

74es nekünk már nem kell, mert E 73 cm, még Dócinál is hosszabb! Kép A kövi a 80as méret? Az kellhetne, de tényleg nagyon hóvége van, azért ha lesz valami nadrágféleség nagyon olcsón és/vagy tappancsos zokni, azt megturkálnánk! Kép

Bogárka!
Ugye intézed, h hétfőn ne essen?! Kép

Moose,
abban a palis étteremben 1x jártam, de csalódtam, alig bírtam felszenvedni magam arra a magas bárszékre vagy mire (csurig volt), félórát álltam sorba egy pohár vízért és a budi eszméletlen kicsi volt. A palacsinta meg (spenótos) olyan volt, amilyen. Ettől függetlenül mehetünk valamikor, de ha sokan (mondjuk 4 felett) megyünk, talán érdemes volna asztalt foglaltatni.
neet
neet

Ja, nem a szék volt csurig, hanem a hely.
neet
neet

Sziasztok!

Nekem is kellenének rucik, de nem tudok menni a talira Kép Mondjuk mi most kezdjük a 68-ast
A Campona ismét kiesik, de majd egyszercsak elorozom a buszt, összeszedem az északiakat és megyünk valamelyik kávézós talira Kép

Vezetés: Szerintem is jobb egyedül kezdeni, gyerekkel legalábbis szerintem semmiképpen. Hamar belejössz! Nem vagy te olyan parás! És szerintem tökügyi is lehetsz, csak nem hiszed el Kép

Turi: Babaturiba, felnőtturiba én is jelentkezem! Semmi gönc nem jön rám, elegem van!

KépKép
oxigen
Györköny

Jó reggelt Lányok!

Ígérem, hogy megpróbálok visszakapcsolódni, de olyan nehéz.....
No, sebaj.

Zsan: jössz a Rubinos tájékoztatóra pénteken? Ugye 10 órakor lesz?

Kávézós talik meghonosodtak?
Szia Oxi! Most csak ezt az egy hsz-t látom....mi is 68-asokat kezdtük Kép
ada007

<font color="0000ff">Neet!
Tegnap írt nekem:
Aneeta - neki visszaírtam
Recca - köszi a mosható pelusról a dolgokat!
Virnya -küldött egy pocakfotót.

Neet! Te lennél Aneeta...?

Proone</font>

KépKépKépKép
proone

Visszanéztem a tegnapi napot: szerdai tali nekünk is jó!!!!!
Rucik nekönk is kellenek: 74-80-as téli vastag nadrág, rugi, felső, kardigán, overall, zsák, lábzsák....stb....
Most húzok, mert hamarosan ébredezés vala...
ada007

sziasztok,
rossz hírem van,nekem nem jó a szerdaKép Kép Kép
de ti azért csak menjetek nem kell miattam átrakaniKépmert a csüti sem lenne jó,tönkrement a hűtője az egyik kocsinknak,kilyukadtKép?????????????????igy nem vagyok mobilis.....meg szerdán fél4-re mennem kell műkörmöshöz töltetniKép csak elfelejtettem!!!!
szóval asszem autóvásárlás elött állunk....tipp?????????
ja és nekem is kell minden ruha bálintnakKép86-92es mérteben.semmi konkrétat nem keresek csak úgybólKép...........

juc,
jó újra olvasniKép

zsebi,
mailek ahogy tudokKép

na másznom kell mert gyermek tüntet ismét,asszem ő már most utálja a gépetKép

gigiakifél3ighímzettésmostnagyonálmos
Vendég

Proone
nem hittem, h ennyire sikerül inkognitóba vonulnom. Igen, neet=anita=aneeta= ÉN! Kép
Ja, és az emailcímem is neet-tel kezdődik, gondoltam, ez elég árulkodó lesz. Vagy mégsem? Kép
neet (ejtsd: nít)
neet

sziasztok!
eeeeeeeeeeee..................gyerek egész nep sir..........Kép
majd jelentkezem.

Kép

ZsanciKép
...hogy az utolsó emlékünk egymásról egy szép mosoly legyen...
zsancikant

ja, és mondok ma 3 plusz Rózsafüzért, hogy Szikora Robinak ne sikerüljön este szinpadra állni a Mátyás templomban!!! Kép

Kép

ZsanciKép
zsancikant

van néhány percem...
ruha: én Moose és Juc között állok fél úton. SOHA nem vennék meg egy pólót 3000 Ft-ért, max magamnak. DE: imádom a kiárusitásokat, és ott olyan jó pénzért szoktam sok sok dolgot venni, hogy egész nap veregetem a vállam.
ÉS: emellett imádom a turit is, csak akkor szoktam sirni, ha márkás cuccok olyan sok pénzért vannak, mint az új, márkátlan (lsd. c&a, la halla) dolgok.

engem is érdekelnek a jó turi cimet. B mérteben. azaz 104-es.

Zs. a gondatlan anya

Kép

ZsanciKép
zsancikant

Pedig a csüti tök jó lenne,mert megyünk Votivhoz és akkor lehet, hogy még őt is el tudnám vinni... Na? Nem gondoljátok meg magatokat? Kép

KépKép
oxigen
Györköny

Ada: Nem mindent lenyúlni, vagy gondolj rám is válogatáskor, mert nekem is ezek kellenének. 74-80-as őszi téli teljes ruhatár. (a 68-asokhoz is lenne még mit válogatnom, még nem borul rám a szekrény Kép)

KépKép
oxigen
Györköny

Ada,Oxi!

Nehogy azt higgyétek,hogy a csajok ilyen rohamosan fognak nőni!74-s ruhatár az én fél évesemnek most kezd majd jó lenni!Nem belekotyogni akartam csak a 80-s méret kicsit elhamarkodottnak tűnik nekemKép

Juc
20170114224602

JA és akkor ha megfogadom az egyedül vezetést akkor hétfőn megyek Bogárkához viszont kölkök nélkül,jó így?KépLegalább dumálni is fogok tudni!

Jucus
20170114224602

Akkor módosítok, hallgatva a tapasztaltakra: 68-74-es teljes ruhatár fog kelleni gyorsan növő magzatom számára Kép
Bár végül is mindegy, mert most nem megyek talira brühühűűűűűű Kép De majd a következőn... Kép

KépKép
oxigen
Györköny

Jucusnak igaza van: Eszter nagyon hosszú, és mégis jó még a 68as cuccok egy része is! Itt már nincs akkora ugrás, mint az első pár hóban. Persze ettől függetlenül, akinek elfér, az nyugodtan beszerezheti a nagyobb méreteket.

Sztem alakítsunk 2 pártot, a szerdai és a csüt.i talikra, és majd jól egyesülünk hétfőn! Na? Kép

Gigi,
a hétfőt már te sem mondhatod le, punk és tum. Kép
neet
neet

<font color="0000ff">Tábla frissítve Neet-tel! Kép

Na de képet igazán nem kaptam...

Táblához egyébként légyszi írjátok meg azt is, hogy a Szent Imrés topicban vagytok, mert a mostani téli babásoknál is én csinálom a táblát és néha neki kell állnom keresgélni, hogy akkor ez az egyén hova is tartozik...?
Köszike! Kép

Proone</font>

KépKépKépKép
proone

Zsanci figyelj!
Grétit ma elneveztem kis botanikusnak, mert állandóan elkúszik a parkettán lévő nagy virághoz és azt birizgálja. Sőt az előbb magára is borította, csupa föld lett. Úgy bánom, hogy nem fényképeztem le, de féltettem, na nem őt, hanem a virágot. Kép

Most meg a könyvespolc aljáról pakolászik, úgyhogy az alsó polcról elköltöztettem a könyveket és a játékait raktam oda Kép

KépKép
KépKép
lindicita

Sziasztok!

Proone!

Én is ki akarom próbálni a mosható pelust! Sztem egyáltalán nem kötelező megvenni egyszerre 20-30 db-ot, hanem 1-2-t. Kipróbálni, hogy jó-e, és ha igen, akkor érdemes beruházni. Legalábbis sztem.. Kép

Recca!

Nekem is írsz a pelusokról?? Jól jönne! Kép

35+6 Kép
mkatus

Sziasztok,

Nem igazán tudok visszaolvasni, mert kedvesem lefoglalta a gépet, mert dolgozik...brühü... na de valamiből élni is kőőőőő....

Én is nagy "turista" vagyok, vagyis imádom a turikat. Nekem speckó sokkal nagyobb élvezetet jelent egyet turizni, mint valami új cuccost venni. De tényleg, ráadásul egy bébinek minek olyan marha drága cucc... Szépeket lehet tényleg venni tök olcsón, mondjuk mi öröklünk is egy csomót, de amit vettem azt nagyon olcsón és nagyon szépek is. De engem is érdekel jó gyerek és felnőtt turi címe. Sőt szervezhetünk turkagyurka körútat is. Benne lennék.

Ma megyünk oltásra, két hósra. Remélem nem lesz semmi, de miért is lenne.

Tegnap meg volt az uh. Ott is minden rendben volt, mondták, jó sok gázbubi van a pocijában, úgyhogy ne csodálkozzak, ha fáj. Doktorbácsi azt mondta, elmúlik, ha majd forog, mozog, tekereg. Az mikor van? hány hósan kezdenek ilyesmit???

Gigi: még lehet nálad cd-ket rendelni hétfőre vaga már késő?

Johi

Kép
Kép
johanna1975

Sziasztok!

Pár hónap után visszatérekKép
A babó 6+2 hetes. Tegnap voltam az elsö UH-nKép

Kérdés: Azt hittem, Kocsis Éva is a Szt Imrében van, de amikor telefonáltam, rögtön a magánrendelésére küldtek. És nem is rendel SZTK-ban.
Tudtok valaki olyat ajánlani, aki a SztImrében SZTK rendel, és jó? Mert most eléggé meg vagyunk szorítva anyagilag sajnos.

Köszi!

M

Kép
Kép
maminti81

Maminti,
gratula a 6 heteshez!!! Kép
Dokinőügyben meg majd segít valaki biztos. Ismered a H honlapját?
http://imreszul.neologik.hu/

(Jé, most nézem, megújult!)

Proone,
csatoltam a képet tegnap, de ha nem ment át, küldöm újra, jó?
neet
neet

Hahó Csajok!
Egy figyelmeztetés: ha valaki a 70-es úton akar jönni holnap a Camponába, vagy hétfőn hozzánk, akkor NE TEGYE!!! Le van zárva!!! És le lesz november 30-ig! Tök ideg vagyok, mert szüleim mindennap arra jönnek hozzánk, és így meg kell kerülniük a fél várost Kép

Oxi!
Tényleg lassabban nőnek utána! A 74-es méretet Petra sztem 1 évig hordta Kép

Neet! (vagy nem Te kérdezted?)
Péntekig lesz állítólag eső, utána szép száraz idő!!! Kép

Juc, Lindi, Zanza!
Kicsit elhamarkodott voltam ruha ügyben...előszedtem Petra tavasszal hordott ruháit, és ránézésre még mind jó. Egy-két dolog van, ami biztos nem, néhányat még rá kell próbálnom... de ha nem tőlem, akkor a turis Krisztától tudtok venni. Bár még nem reagált a tegnapi sms-emre, amelyben meginvitáltam a talira. Valaki egyszer írta, hogy elkérte tőle az emilcímét... Manó! Nem Te voltál véletlenül???

Johanna! Még mindig nem írtad meg nekem, hogy milyen 2-es számú babakocsit vettél! Kép Vsz. mi ma beszerezzük, és egyenlőre a Graco Citisport a nyerő...

Na megyek, lassan ebéd...

Bogárka

Bogárka
KépKép
KépKép
bogárka75

<font color="0000ff">Mkatus!
Én is erre gondoltam, hogy venni kell pár darabot és kipróbálni. Első hetekben szerintem kisebb bajom is nagyobb lesz annál... Majd kórház után megrendelek pár darabot és kipróbálom.

Neet!
Küldd azt a képet! Kép

Maminti!
Üdv itt! Ugye te jártál a Babát szeretnék-be? Örülök, hogy "látlak"! Kép
Esetleg szeretnél itt is táblalakó lenni? Kép
Szent Imrében úgy tudom, szinte csak jó orvosok vannak, valószínű mindenki ajánlani fogja a sajátját. Csak egy orvosról olvastam itt, hogy nagyon nem népszerű...

Proone
26+0</font>

KépKépKépKép
proone

Bogárka!
Mi az, h le van zárva? Mármint a Balatoni út? Mettől meddig? (Távolságban) És hol jár akkor a sárgabusz? Pénteken voltam utoljára arrafelé.. Kép Bocsi az OFFért...
neet
neet

Sziasztok lányok!

Már rég jártam erre, mert apa szabin volt és elveztem a társaságát, mert amugy sajna nagyon sokat dolgozik, és kihazsnáltam minden percet hogy vele tölthessek.

Bogárka!

Szeretném megtudni, hogy hogy szoktátok a bulira "kiosztani" ki mit visz, mert nekem ez lesz az első, és sajna ezt még nem tudomKép
De mindent szeretnék tudniKép

Zsanci!

Remélem krémet sikerált venned. Az oltás miatt azért nem írtam, mert apa nem engedi a bogyókat
KépKép amúgy meg holnap megyünk, mert eddig szabiztak a doki néni, meg a védő néni.

Már előre félek. Ha sírok az ciki??? Én már a kórházban is sírtamKépmert "bántották" a gyerekem.

Juc!

Örülök, hogy újra itthon! Bár sajnálom, mert nem volt jó időtökKépKép
Képzeld apa meg Bendi olyan szinten imádják egymást! OLyan arik 1ütt! Bendi bab egésznap csak nevet , vmikor hangosan "dumál" apájának. Meghallja az apja hangját és bezsong a gyerek!

Lányok!

Van olyan hogy valakinek a teje egyszer csak már nem termelődik rendesen, amellett hogy a baba még szopik. Ugyanis nekem vmi szerintem nem stimmelKép Megetetem a gyermeket és mindig éhes még utána. Régen ez nem volt. És kipróbáltam mennyit tudok kifejni, és max 60ml evés nélkül. Eddig evés után tudtam 80-100at.
Ja és iszom a szopi teát. Nagyon kétségbe vagyok esve! ja és mindez 1ik napról a másikra!

HELP!!! Ha valaki hallott már ilyet lécci irj!!!

Köszike előre is!

Ancsinak nagy nagy gratula!!!!!
eszti25

<font color="0000ff">Neet!
Megérkezett, meg is csináltam jó lesz úgy?</font>

KépKépKépKép
proone

Eszti: Nekem is volt a múlt héten ilyen, de 2-3 nap alatt visszatért a mennyiség! Ittam napi 2 szopiteát, és soksok levest ettem, meg sokat ittam. Jah, meg aludtam, amennyit csak tudtam, semmi más nem számított. Most már minden rendben!

KépKép
oxigen
Györköny

Eszti!

Ez a tejcsökkenés átmeneti,mert Bendi biztos növekedési ugrásnál van és többet szopizik.Az,hogy kevesebbet tudsz lefejni,nem jelent semmit mivel a fejés nem azonos a szopival amikor is szopi közben termelődik a tej.Szóval NO para!

Midenki olyat hoz a partyra amit tud csinálni.Én javasolnám a palacsintát neked,mivel Oxika nem jön és én pedig azt nagyon szeretem de lusta vagyok elkészíteni!Kép

Tényleg,hogy én mit fogok vinni azt még nem tudom,még tiszta nyaralási lustaságban szenvedek,nem fog az agyam se.Ötlet?Kívánság?

Jucus
20170114224602

nííííííííííítKép

dehogy mondom le a hétfőit,oda megyünk akár mi lesz,tüdőgyuszi vagy bárányhimlő,kit érdekelKép?megyünk és készKép!!!!!!
remélem azért addigra megoldódik az autógondunk,megcsináltatjuk és remélem találunk olyat ahol beszámítják....

tényleg tud valaki most arról hogy hol számítják be a használt autót?????mondjuk juc,ti most vettetek járgányt helpelsz?
Vendég

Gigi!

Hát ilyenben konkrétan nem tudok helpingelni sajnos.

Juc
20170114224602

<font color="0000ff">Lányok!
Leírnátok, hogy pontosan mikor és hol lesz a tali..? Lehet hogy én is mennék, főleg, ha lehet pici ruhákat venni - ugye jól értettem, hogy turkálós tali...?
Ja és MEHETEK ÉN IIIIIIS...? Kép

Proone</font>

KépKépKépKép
proone

Proone!
Persze, hogy jöhetsz!!! Kép
Mindjárt írok neked mélt a részletekről. Hogy turkálós lesz-e az még nem tuti biztos, mert a turis csajszi még mindig nem jelentkezett...

Eszti!
Mindenki azt hoz, amit akar, tud, szeretne stb...
És ilyen átmeneti ingadozás nálam is volt ám, Petránál is, most is, tényleg 1-2 nap, nyugi... Én pl. frontokra is érzékeny vagyok tejtermelésileg

Neet!
Állítólag már a Háros végén, ahol mi kikanyarodnánk, ki van téve, hogy zsákutca Kép Tulképp a vasúti hídat építik át az Egérútnál, és ott nem engedik át a forgalmat Kép

Bogárka

Bogárka
KépKép
KépKép
bogárka75

Juc!
jó, akkor én sem hozom őket...majd elvonulunk egy kapucsinóval és szánakozva nézzük a gyermekeiket terelgető anyukákat. jó????

Kép

ZsanciKép
zsancikant

Én is nagyon várom már a jövő hétfői talit! Kép Ugye 3-tól lesz, mint múltkor?
Bogárka, ha jön a turis lány, akkor minket 80-as fiúruhák érdekelnek, de csak 100% pamut. Nálam ez utóbbi a fő szempont, mert én is utálom magamon a műanyagot, hát még az Õ kicsi puha bőrére csak természetes anyagot adok.

Északiak!
Ha lesz tali, pl. óbudai közös vásárlás, mi is csatlakozunk!!! Ahol van a C & A, ott is vannak valamilyen kávézók, bár nem ismerem őket, de azokat is megpróbálhatnánk...

Sziasztok!
Blaye
blaye

Zsanci!
Ez nem ér!!! Én nem tudom nem hozni a gyerekeket!!! Kép

Blaye!
Igen, kb. 3 óra...

Bogárka

Bogárka
KépKép
KépKép
bogárka75