A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Szülészetek, kórházak » "DÉVAI INTÉZET, DÉVAI DOKI"

Takaros kis ház! A háziúr meg egyenesen elbűvölő és igen jóképű! Gigi, gyönyörű az udvarotok, meglestem a többi képet is. Kép
hajnesz

Dia, Domit sem lehet szavak nélkül hagyni, annyira imádom ezt a képet!!! Gratula a 7 fogacskához!!! Kép
Jó közel lehettünk egymáshoz ma délután, én is a Váci utcában korzóztam, mikor Ti is. Legközelebb jól körülnézek, meg fülelek majd Kép, hátha ott vagytok valahol a közelben. Kép
Timi,
Megkönnyebbültem, hogy Keksz nem fogja élvezni a vadászat ádáz izgalmait! Szerintem egykettőre rájön, mit hogyan kell csinálnia, és ha már túllesz a kamaszkoron, lesz egy nyugodt, tekintélyes és nagyon okos vizslátok! Kép
hajnesz

Gigi!

Ezért a gyönyörűségért igazán nem sok az a 15 kg. Te is le fogod adni, főleg ha rohangálni kell a háziúr után Kép

Dia!

Megmutattam a férjemnek is a képet, mert anyira tündéri!

Eszter
Kép
roxal

SziasztokKép

Köszönjük a dicséretet! Majd meglátjátok, hogy a két törpe milyen édi együtt. Olyanok mint két öreg morgó medve. Elveszik egymás játékát, ütögetik egymástKép Már várom, hogy gyertek!!!

Puszi

KépKép
gigi28

Sziasztok!
Mi is köszönünk minden dicséretet!Kép
Tényleg aranyosak Oli és Domi együtt.domi a morgós és Oli az ütögetős.KépKép
Hajnesz!
Nem a Te napszemüvegedet akarta meglovasítani Domi?KépNem hallotad véletlenül,ahogy kiabált,hogy BABABABABABA?KépPuszi.Dia

Kép
Kép
lldicsi

Gigi!
Eszméletlen jó ez a fotóKép Annyira édes ahogy mintha tényleg azt mondaná, hogy "szia nagyvilág, ez itt az én váram".
Kekszem kutya kisfiú, én nagyon szukát szerettem volna, de ő jött oda először a 9 testvére közül, és a férjem azt mondta, hogy minket választott, így hoztuk haza őkelmét.

Kekszike magától belement a Tiszába, akkorát de akkorát csobbant, mint egy bálna. Nagyon örültünk neki, ezek szerint megtette a hatását a balatoni hármasban fürdőzés, és ráérzett az ízéreKép Szerettük érte nagyon!
lkt

TimiKép

Sajnálom, hogy Keksz kandúrbandiKép Legalább a kutyuknak is lett volna egy jó napjuk. Viktor is úgy választott kutyus, hogy odament és a Kevin odrohant hozzá és megnyalta a kezét. Hát nem volt kérdés, hogy ezek után melyiket hozza haza.

Puszi

KépKép
gigi28

Csajok Kép
Miért olyan nagy baj, hogy mindkét kutya fiú??? Én eddig azt hittem, Gigi azon aggódik, hogy esetleg szerelmesek lesznek egymásba és...Kép
Kevin nem bírja a konkurenciát?
DiaKép
Sajnos nem én voltam a napszemcsis nőci és vagy pont hallótávolságon kívül voltam, vagy már annyira ráizgultam a közeledő légiparádéra, hogy a BABABABABáról is lemaradtam. KépKép
hajnesz

Sziasztok Kép
Remélem senkit nem öntött ki éjszaka a sok eső. Úgy tűnik végképp vége a nyárnak. Szegény Farkasok meg pont most mentek el nyaralni. Oli kisháza remélem esőbiztos Kép

Nagyon édes mind a két fotó a srácokról. Domi milyen lelkesen mutatja a kis gyöngyfogait Kép. Oli meg igazi várúr Kép

Gigi Kép
Melyik nap lenne nektek jobb? A szombat vagy a vasárnap. Úgy látom, nagyjából mindegy, talán egy kicsit jobb a vasárnap a szombati vizsgázók és futók miatt. Bár Timinek meg pont fordítva. De te vagy a házigazda, úgyhogy döntsd el légyszi.
És írd meg, mit vigyünk.

Hajni Kép
És milyen volt a légiparádé? Mi lemaradtunk róla, mert hazamentünk látogatóba a szülőkhöz.
Futottál versenyt a gépekkel? Kép

Roxal Kép
Már csak egy kiló van pluszba? Akkor nincs is semmi pluszba! Az már csak ingadozás Kép
Én most tartok ott, ahol az első lombik előtt voltam. Innen kellene leadni még úgy 15-öt Kép

Megyek visszabújok a munka mögéKép

Wish

wish

WishKép
Hú, én nagyon be tudok indulni a repcsiktől, nekem nagyon tetszett, főleg azért is, mert nem is tudtam, hogy lesz, csak mikor elsétáltam az akadémiához, hogy hátha be tudunk este lógni, hogy ne a tömegből nézzük a tüzijátékot, mert akkor hajlandó lettem volna kijönni (de sajna zárva volt), na és ott volt a kivetítőn a visszaszámlálás, háhá, akkor maradok egy kicsit. Jól lesült az arcom 2 óra égbámulás után. Nem tudom, mi ez nálam, de képes vagyok az ötévesek lelkesedésével ámulni-bámulni, ha elmegy fölöttem egy nagy repülő. Kép
Azért a szülőknél sem lehetett rossz. Kép Mi most először maradtunk itt aug. 20-ra, mióta ismerjük egymást a Zurammal. Kép
hajnesz

Gigi, Wish! Nekem jó a vasárnap is, lebeszéltem a családdal, hogy a rákövetkező vasárnap ünneplünk.

Tényleg annyira borús október végi idő van, hogy reggel azzal kell ébredni, hogy hű a francba még nem állítottam össze a karácsonyi ajándéklistátKép
lkt

Lányok! Beszéltem Szanival. NAgyon van kedve jönni a talákozóra, az iazság az, hogy én már szept.4-ről beszéltem neki (mivel ez az a adátum, ami többeknek jó). A férjének du 5-től évnyitója van, de ha van, aki tud neki segíteni a szállításban, akkor szívesen jön egyedül is.
Különben szépen nő a hasa, most óriásit nőtt, a köldöke már eltűnőfélben. Nagyon jól van, a dokija azt mondta, hogy nyugodtan csinálhat bármit, úgyhogy utazott, terhestornázik, nagyon jól érzi magátKép
A többit majd ő személyesenKép
lkt

Hajni!

Mi is kint voltunk a repcsinapon. Már az elsőn, a második "futamot" otthonról néztük, de nekem is nagyon tetszett!

Wish!
Hát nekem is van még több felesleg, úgy 5-7 kiló, ha az álmomat nézzük. 1 kilóra vagyok az első lombik előtti súlyomhoz képest. Pillanatnyilag azzal is kiegyeznék. Farkasok hol nyaralnak? Enigma hogy van?

Timi!
Ebben az időben tökéletesen igazat adok neked Kép

Eszter
Kép
roxal

Nagyon jó ilyeneket hallani, igazi boldog kismami ez a Szanika. Kívánom, hogy minden jelenlegi és jövendő pocakosunk az ő példáját kövesse!!! Kép Remélem, el tud jönni!
hajnesz

CsajokKép

Ha mindenkinek megfelel akkor legyen 4.-e! Nem tudom, hogy mit kéne kajázni.Ötlet?

HajnikámKép
Azért nem jó ha mindkét kutya kan mert akkor összeverekednek! Asszem a te anyósod sütötte azt a nagyon finom süti szerűt. (na ezt jól elmondtam) Na olyat három tepsivel hozhatnál!Kép

Olikám ma eljátszhatta volna az üregi nyúlat a házában, úgyhogy ki sem tesszük a lábunkatKép

Puszi

KépKép
gigi28

RoxalKép
A "repcsinap" ugyanaz, mint az augusztus 20-i Red Bull bemutató? Mert ott nem tűnt föl, hogy több futam is volt. Ha egyről beszélünk, kár, hogy nem futottunk össze!
GigiKép
Szerintem a csajok sokkal nagyobb hisztit tudnak egymás közt rendezni, mint a fiúk! Ja, kutyákról beszélek. De persze fő a nyugi, lehet, hogy tényleg elég egy blöki is.
A süti meghatározásával mi is bajban vagyunk, anyukámmal (ő sütötte, nem anyósom Kép) úgy hívjuk, hogy a "Lujza-féle sós", mert a párom keresztanyjától van a recept. Rendelés felvéve! Örülök, hogy így ízlett! Kép
hajnesz

Hajni!

Igen, ugyanarról beszélünk. Volt egy 4 körül, meg egy hétkor. Két részből állt az airrace.

Gigi!

Én vállalom a sütit. Majd kitalálok valami finomat, s most nem a Tesco süti Kép

Eszter
Kép
roxal

HajniKép

Nagyon fincsi Lujza sütije! Leírhatnád nekem a recepted. Persze ha nem túl bonyolúlt. Bár nyaralás után fogyózni kéne. Egy kutyu is elég, ráadásúl Dia nagyon fél a kutyáktól. Próbáltam meggyőzni, hogy nem fogja a mi kutyánk megenni, de nem voltam rá nagy hatással.

KépKép
gigi28

Gigi Kép
Én bármit vállalok, süti, sali, köret, husi, bármilyen kaja. Csak mondd meg mi legyen. Laci kuktával megcsinálunk bármit Kép

Roxal Kép
Azért a Tesco süti sem volt rossz Kép

wish

RoxalKép
Na látod, a második futamról nem tudtam. Akkor néztük a Matrix Forradalmakat dvdn. Ugyanis Matrix marathont is tartottunk a hétvégén. Kép
Szerintem is fincsi volt a Tescos süti, ha jól emlékszem, Enigmát sem lehetett megfékezni, de hát mindent a Babákért ugye!!! Kép
WishKép
Ebben a sorrendben jó is lesz! Kép Nagyon fincsi husikat sütöttetek Laci kuktával!
GigiKép
Leírtam a receptet Anyu elmondása szerint. Holnapután fogom kipróbálni, ha így látatlanban megbízol bennünk, átküldöm és Te is kipróbálhatod. Kép
Aztán meglátjuk, kell-e hozzátenni ilyen-olyan praktikát, ha már megcsináltuk.
hajnesz

WishKép

Lacival nagyon univerzálisak vagytok! De ne törjétek magatokat! Valami fincsi sütike elég leszKép Már csak a fogyókúra végettKép

KépKép
gigi28

Gigi Kép
Ok, majd sütünk valami fincsit.

Most nézem, hogy nekünk meg pont gyümölcsnap lesz. Sebaj, majd viszünk gyümölcssalit is Kép
Így viszont szuper a süti, mert elöző nap meg sütinap van. Megsütjük és ami marad belőle azt elvisszük Nektek Kép

wish

Gigi!
Én mit vigyek???KépPuszi

Kép
Kép
lldicsi

Amit ma vacsira sütöttünk, az nagyon nyami Kép
Sajnos ízt és szagot nem tudok mellékelni, de nagyon finom. Csokis, csokis-kókuszos és csokis-mogyorós keksz.

Kép

wish

Ezek ma készültek.Bocsi de fel kell tennem őket.KépPuszi
KépKép
Kép

Kép
Kép
lldicsi

Dia, gyönyörű ez a gyerek Kép
Ezek a szemek....
Olival minden nőt levesznek majd a lábáról.

wish

Kép

Tali. 2005. szeptember 3. vagy 4. Dunaharaszti

wish

Gigi!
Szintén csatlakozom, hogy bármit vállalok.Úgy tűnik LKT fiú ismét nem tud jönni, mert dolgozni fogKép Ezt is megúszta a kis szemétKép de most utoljáraKép
Ez szenzációs ötlet volt tőled, hogy megemlítetted Lujza sütijét, az tényleg nagyon fincsi voltKép.

Hajni! Én is kérek szépen receptet, habár most megy a fogyókúra...ma éppen gyümölcsnap volt, de este a vonaton benyomtunk 10 dkg sonkát ketten, nem bírtuk már.
Guru néni ma is megvolt, ma én jöttem el olyan semleges érzéssel, mint Te a múltkor, ha jól értettem, jövő héten megyek utoljára.

Wish! Ti hősök vagytok, hogy bírjátok ezt a gyümölcsnapot is, nekem már ég a gyomrom a sok gyümölcstől, de holnapra már elkészült a fincsi husi (megint Stálh-hoz folyamodtam), Apa épp készíti a salitKép

Dia! Már nagyon kíváncsi vagyok a fiadra, meg főleg ahogy a két medve együtt játszik.

Keksz tényleg jobb, ha itthon marad, mert még nagyon kölök, nagyon rámenős és nehezen levakarható, szegény Dia a falra mászna. De próbálok valami fényképfélével készülni.
lkt

Sziasztok Lányok!

Zuxx vagyok, Enigma férje. Enigma még itthon van, mindenkit soxor puszil és sokat gondol Rátok. Múlt héten voltunk a Dévainál, a méhszáj továbbra is ezer, sokat keményedik, de még kapott két hetet itthon. Jövő kedden megyünk vissza, akkor dől el, hogy be kell-e már feküdni, vagy sem, de nagy valószinűséggel be kell. Ma kezdtük a 33. hetet, alakul a babaszoba. Õ szinte egész nap fekszik, ez bármily hihetetlen, nagyon fárasztó, de mindent a babákért. Szerencsére Wish elátta Õt egy csomó jó DVD-vel és ők is és Farkasék is gondoskodnak róla. Persze a fő hadtápos én vagyok Kép. Olvastam a találkozóról, emlitettem is Neki, nagyon sajnáljuk, hogy nem tudunk ott lenni. Mindenkinek nagyon drukkolunk, szurkoljatok, hogy a bébik még bent maradjanak egy pár hétig. Jelentkezem, amint vannak változások.
Zuxx&Enigma
enigma

Roxal Kép
Közben rájöttem nem válaszoltam pár kérdésedre.
Kis figyelmetlen vagyok. Farkasok Bogácson nyaralnak. Beszéltem ma Krisztiánnal, azt mondta, ott csak 2x esett egy kicsit ma. Talán megússzák és nem lesz esős nyaralásuk Kép
Enigmával nem beszéltem már régen, sokat dolgozom, ma is fél nyolcra értm haza, de holnap reggel, ha időben sikerül felkelni felszaladok hozzá, mert akarok neki adni a kekszből, hadd rosszalkodjon egy kicsit Kép Szóval holnap majd megpróbálok friss infóval szolgálni Kép

Wish

wish

Hehe Zuxxal, egyszerre írtunk.
Balázs, ha még nem vagy pizsiben lejöhetnél a kekszetekért!

wish

HajniKép

Köszönöm szépen a receptet! Az a mérnöki ábra a felszeléséről nagggyon szuperKép Lehet, hogy csütörtök reggel megpróbálkozom vele mert vendégeink jönnek.

ZuxxKép
Enigmának sok erőt és kitartás kívánok a fekvéshez. Szerencsére nekem nem kellett feküdnöm. Igaz csak Olikám lakott bent. De ügyes csajszi! Vigasztalja, hogy ha megszületnek az ikrek nemigen fog úgysem vizszintesbe kerülni! Kép Fú de rossz vagyok! Pedig ezt most bíztatásként írtam!

Már én is gondolokoztam, hogy a fogyókúrában nem fogom bírni a gyümölcs napot. Na azt meg végképp nem, hogy délig csak gyümölcsöt egyek.Muszály lesz egy zsömlét bedobnom mert sajnos a szó szoros értelmében rosszúl leszek ha nem eszekKép Kép

Puszi

KépKép
gigi28

Gigi Kép
Akkor mi jól kiegészítjük egymást, mert én meg nem bírok reggel enni Kép ha mondjuk nyolckor kelek, akkor 10 körül tudok enni valamit, addig csak leeröltetni tudom.
Egyél Norbi updte szerint, abban ehetsz reggel zsemlét, és sokan azzal fogynak.

wish

Sziasztok!
Ami engem illet diéta ügyben én már nagyon várom,hogy elkezdhessem.KépÉn tudok koplalni csak tornázni ne kelljen.KépSzerintem én birni fogom a gyümi napot,de a sütis naptól tartok egy kicsit.azért mert éhgyomorra nem tom,hogy fogok édeset enni.Kép

Talira azt mondta Gigi,hogy kis falatkákat vigyek ami abból áll,hogy aszaltszilvát megtöltök sajtkrémmel ezt bacon-be csomagolom és megsütöm sütőben.Nagyon fincsi.Kép

Zuxx!
Én is kitartást,sok türelmet kivánok Enigmának!Hamarosan úgy is vissza sírja ezeket a napokat,heteket,hónapokat.KépKépJavaslom nagyon,nagyon sokat aludjon mert aztán nem fog kb:fél évig aludni.KépKép
Puszi Mindenkinek!Dia

Kép
Kép
lldicsi

Hm, szép a mai termés megint.

Wish!
Valóban, Tescós süti sem volt rossz, de azért a házi az igazi Kép Jól néz ki az a süti, küldjél te is receptet Kép

Dia!

Gyönyőrű, jó hogy látjuk fejlődni. Domi is Oli ad nekünk erőt, úgyhogy csak nyugodtan azokkal a képekkel.

Zuxx!
Enigma egy hős, hogy ilyen jól bírja, de a babákért tényleg mindent. Jó, hogy még maradhat otthon, nyugodtabban telik az idő Kép

Gigi!

Szerintem is Norbizzál. Nekem bejött, több, mint 10 kilót fogytam vele, s lehet enni péksüteményt, sütit, igaz csak délig. Így nincs az az érzésem, hogy valamiről le kell mondanom, mert fogyókúrázom Kép

Hajni!

Én is kérem azt a receptet. Nagyon fincsi volt Kép

Eszter
Kép
roxal

Gigi!
Én is ugyanilyen vagyok, aki világ életemben nem tudtam reggeli nélkül elindulni, szenvedek is a gyümievés miatt, de a célért mindent.Tényleg Norbizni kell, ott csak ebéd után kell odafigyelni, hogy ne egyél szénhidrátot csak husit zöldséggel (ezt azért leegyszerűsítettem). Én is még csinálom ezt kb.10 napig, aztán ha megjön, akkor Norbival fogom folytatni, azt csípi Dévai is, mert gyakorlatilag húst ehetsz hússal.

Dia! Szerintem félreértetted ezt a sütievésesdit: ez a szénhidrát nap része, amikor délben tésztát kell enni (zöldséges szósszal), este pedig sütit vagy fagyit, de csak este. És minden egyes nap délig csak gyümölcs van! Ami ha jól értem, nagyon fekszik Neked. Anyósom és testvére példáját látva nagyon jól műkszik ez a 90 napos diéta, 20-25 kg-t fogytak vele.

A talis kajára visszatérve én tudnék készíteni hideg insalata di riso-t (rizssali zöldségekkel, kevés husival). Fincsi mediterrán kajcsi, de szívesen vállalok husit is.

Éhes vagyoooooooooooook!!!!!!
lkt

Szia Timi!
Háát valószínű,hogy nem olvastam el figyelmesen a diétát.De így jóóóóóóó lesz nekem!!KépBiztató az a minusz 20-25 kiló.KépIgaz nekem 40-et kell leadni.Kép
Nagyon jól hangzik az a rizses kajcsi,én benevezek rá.KépImádom a mediterrán kajákat.Én is éhes lettem,vagyok!KépPuszi

Kép
Kép
lldicsi

Lányok, nekem ma gyümölcsnap van, ne írjunk többet ma kajáról, ha lehet Kép

TimiKép Este elküldöm majd a receptet.

wish

Wish! Ha gyüminapod van, feltétlen próbáld ki azt a fagyis banán receptet, ami a tőlem kapott receptkönyv végén van. Mindenkinek érdemes, mert eszméletlen finom ( 2 jól érett babánt lefagyasztok, hagyom kicsit szobahőmérsékleten kiolvadni, de még legyen jegyes része, öszeturmixolom. Attól hogy le volt fagyasztva még édesebb lesz, tök jó krémes, és már kész is a fagyi illúzió 100 % gyümölcsből!) Ha nincs a fagyiban banán, én is csináltam úgy hogy 1-1,5 órára beraktam a banánt a fagyiba, addigra pont jó lett az állaga, azonnal irány a botmixer! Következőre úgy akarom kipróbálni, hogy keverek bele egy kevés más fagyi gyümit is.
Na ez a recept talán még mehet Neked is! Hőőőőőős vagyKépKépKépKépKép
lkt

TimiKép
Kár, hogy otthon maradnak a fiúk, de akkor egy fényképszerűségre feltétlen számítok!! Guru nénivel befejezitek? Ez nagyon bíztató, jó tanítványa voltál! Kép
ZuxxKép
Köszönjük szépen a beszámolót, rendes ura van Enigmának! Kép Nagyon szorítunk Neki és a Babáknak, hogy még egy pár hetet otthon kihúzzanak! És tényleg használjátok ki az utolsó nyugis időszakot, ahogy a tapasztalt Csajok mondták!!! Kép Kitartás!!!
Csajok, itt annyi finomság lesz, ez már felér egy gasztronómiai kalandtúrával! Én lemondok a diétáról erre a napra, itt már nem lehet az ember lánya elég okos, hogy mit egyen, mit ne...Kép
A reggeli nem "bírok egy falatot sem letolni 10-ig" témában Wisshel tartok, csak hogy kiegyenlítsük az állást, én nem értem, hogy bír valaki felkelés után egyből enni, én akkor a szagoktól is rosszul vagyok. Kép
Ez a Norbi egyre szimpatikusabb!!! Valószínű őt választom, ha már végképp nem bírom a tükörképem látványát! Kép
Küldöm a receptet! Ha valakinek észrevétele van, valami kimaradt, szóljon!!! Kép
hajnesz

Hajni!

Nekem határozottan jónak tűnik a recept, de kipróbálom, s akkor nyilatkozom Kép

Tényleg fejezzük be a kaja témát, mert szegény 90 naposak... Igazi hősök. Wish, ha nem gond, azért este nekem is küldj receptet Kép

Timi!
Mindjárt dél! Aztán lehet ebédelni. Kép

Eszter
Kép
roxal

HajniKép
Én nem kaptam receptet. Kérek én is, tudom eddig nem mondtam és néma gyereknek....
Egyébként ha már nem tetszik a tükörképed hajítsd ki a tükröt Kép

TimiKép
Én azt csinálom, hogy banánt, barackot és fgyasztott epret vagy málnát turmixolok össze és nagyon fincsi hideg pép van belőle. De majd kipróbálom a banánfagyit is, csak ahhoz elöbb kell venni banánt. De majd hazafelé beugrom a piacra.

Nincs ám baj a kajákkal, nyugodtan dumáljunk ról, csak viccből írtam.
Egyébként jól elvagyok a gyümölccsel. Van itt dinnye, szölő, alma, barack. Otthon meg van még füge, ananász és körte és egy kis áfonya is. Szóval csup fincsi dolog. (Azért örülök, hogy nem télen csinálom ezt a diétát Kép)

wish

Jó reggelt Csajszik!Kép
Hahó ébresztő!Én már lassan a délutáni műszakot csinálom.KépPuszi.Dia

Kép
Kép
lldicsi

Dia!

Ébren vagyunk. Kelnék én korábban is olyan kisemberért, mint Domi Kép
Szerintem ebben az időben az embernek írni sincs kedve, meg energiája...

Eszter
Kép
roxal

Szép napot mindenkinekKép

RoxalKép
Legalább ma nem esik. Én már ennek is örülök.

Képzeljétek, ma végre megjöttKép. 4 hét múlva dördülhet a startpisztolyKép
És úgy néz ki kapok akár időnként otthon is végezhető, nem ügyfeles munkát egész szeptemberre.
És ma hús nap van. És az eső sem esik Kép Ez mind jó dolog Kép
Vannak kevésbé jók is, de azokkal inkább nem törödőm Kép

wish

Kép

wish

Wish!

Micsoda optimizmus. Én csak vegetálok. Vagy csak álmos vagyok! 4 hét? Az nagyon szupi, az már majdnem itt van. Nekem mér elvileg kettő, ha rendben lesznek a leletek.
Táblázat: Stellának nem két babója van? vagy én emlékszem rosszul? manapság bármi előfordulhat...

Eszter
Kép
roxal

Roxal Kép
De két babája van. Pedig át akartam írni, de ezek szerint elmaradt. De azért a két kis pelenkást sikerült kitennem Kép

wish

Dia! igazad van, én is utálok úgy feljönni reggel a netre, hogy a topikban még senki nem jelentkezett aznap.

Wish! Én tegnap délutánra annyira rosszul lettem a k.va sok gyümölcstől (hiába ettem már délben húst), hogy úgy döntöttem, ez a fajta fogyókúra nem nekem van kitalálva. Ez tényleg olyanoknak jó, akik bírják reggeli nélkül a napot. Annyira de annyira égett a gyomrom a gyümölcsöktől meg szúrt az oldalam. Mától Norbizok, 12 után no szénhidrát, 3 után keményítő sem. Ez kivitelezhetőbbnek tűnikKép
Tök jó, az a 4 hét tök közel vanKép Addig tök ügyesen le fogsz adni még jó pár kilót, had örüljön az a büdös kölök, hogy anya még erre a szenvedésre is képes érteKép

Lányok! Segítsetek már nekem ezzel az új törvénymódosítással. Aszisztált reprodukciós eljárásról van benne szó ugye? Mit jelent az, hogy aki ebben vesz részt, az felmenthető a munkavégzés alól? Jelent ez lehetséges betegállományt?

Hajnesz! Mérnöki pontosságod a receptben a feltekerés módjáról lenyűgözKép Mikor mégy guru nénihez?

Holnaptól jön a szép idő, eső egy ideig nem leszKépKépKép (jósolják a időlátok, aztán hiszem, ha látomKép)

Enigma! Annyira de annyira egy hős vagy. Teljesen el tudom képzelni, hogy feküdni már több hónap óta nagyon fárasztó. De már nem sok van hátraKépKépKépKépKép
lkt

Timi Kép
A törvénnyel kapcsolatban én azt csináltam, hogy megkérdeztem a munkaügyisünket. Abban egyeztünk meg, hogy ez arra biztos, hogy vonatkozik amikor UH-ra kell járkálnom, és hogy ilyenkor is elszámolják majd a Dévainál töltött időt munkaidőnek, ha hozok igazolást, hogy itt voltam. Táppénz ügyben nem tudok nyilatkozni, azt én úgy fogom csinálni, mint eddig.
Elégé sokféleképpen értelmezhető a törvény szövege szerintem. Talán majd Roxal jobban tud segíteni, végülis ő a jogész közöttünk Kép

wish

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?