A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Fogamzás » ..."ma megint megjött"...

Lányok

Itt mindeninek hőemelkedése van csak nekem nem? pedig én vagyok a nagy hőmérőzőnő!!!!Kép

Az én kis hőcskémet azért ne fitymáljuk leKépKép

Kép

KépKép
babcsi

Babcsi

Nem, nem!!KépKép

Szilva

Sőt holnapra még jobban fel fog menniKép
gtünde

Lányok, tényleg jó a hangulat én is jókat röhögök, kolléganőm meg csak néz rám érthetetlenül, de nem baj.

Barbi

Képbabafalva.hu vonalzó
zbarbi

WishKép

Témánál vagyunk! A bimbó az jó, főleg ha érzékeny! Ha jól tudom az is a tehesség egyik jele!

ugye, Szilva?

Szilva
Saccold már meg nekem is, hogy holnap mennyi lesz a hőm mert akkor a franc fog állandóan hőmérőzni!Kép

Kép

KépKép
babcsi

Tünde,

Szerintem Szilva egy vajákos asszony!Kép Csak az tud ilyen jól hőt saccolni! szerinted?

Barbi
örülünk, hogy tetszik a műsor!Kép ha a tv-ben menne biztos felvenném viedóraKép

Szilva

Azt nem tudnád megsaccolni, hogy a csíkunk (Tündéé és az enyém)holnap milyen vastagra várható?

Kép

KépKép
babcsi

Noémi,

Az mit jelent, hogy hébe-hóba szeded a bromót? Csak télen?Kép

Én folyamatosan szedem, de lehet, hogy attól hülyültem meg!Kép meg persze a hőmérőtől!Kép

Kép

KépKép
babcsi

Babcsi

Ez a csík-saccolás jóKép De akkor minek vettem a tesztet?
gtünde

látom, egyedül maradtam itt a hülyeségemmel, hol vagytok csajok? Biztos sutyiban nyitottatok egy új topikot de engem letiltottatok a listáról!Kép

Kép

KépKép
babcsi

Látom tünde téged is letiltottak!Kép Szerintem Sacit is, csak még nem tudja!KépKép

Hát, ez az! Ne is vegyünk többet, majd Saci mindig megírja!

Kép

KépKép
babcsi

Bocs, nem direkt írtalak kis t-vel

Kép

KépKép
babcsi

Wish Kép ismét jót hahotázok, kár, hogy a munkahelyen nem csapkodhatom a lábam a földhöz! KépKépKépKép

Szilva Kép az én hőmet is megsaccolod? Én sosem mértem ugyanis KépKépKépKépKép Nagyon ddrukkolok különben a lombikhoz. Majd szólj, hogy milyen gyógyszereket kaptál.

Babcsi Kép a hébe-hóba nálam kb. 4x egy hétent jelent. Nem vagyok jól a bromotól, ezért sokszor nem veszem be. De kérek is egy prolaktin szintet legközelebb, mert szerintem nem is kéne már szednem a bromot. Január óta szedem. Kép

Ja, Babcsi KépKép szerintem nem a teszt csíkja számít, párocskád nem akarod bevonni??? KépKépKépKép

Saci Kép sajnálom a sok melót, nekem is van dögivel. De itt netezek... Kép.

Összejöhetnénk itt mindannyian ha a BMC-be kell mennem, legalább nem lenne olyan csönd, meg a hangulatom is jobb lenne. KépKépKép Talán még gyorsabban kerülnénk sorra is Kép.

Barbi Kép gondoltam neked valamit! Klasz lenne, ha ikreid lennének. Olyan szépek voltak a tüszőid pénteken, hogy kívánom, hogy dupla áldás legyen!!!!
Vendég

Lányok
teljesen kikészítettek a gyerekek, már majdnem dühbe gurultam de mire végigszaladtam a délelőtti termésen már csak a könnyem folyik a röhögéstől!!!!!!!!!!!!

Szóval itt az első, Márton fiam története.
Másfél év házasság után, (előtte négy év kapcsolat), sosem szedtem fogigátlót, sikerült!
Nem azért mentem dokihoz, mert már türelmetlen voltam, hanem mert megijedtem. A mellbimbóm nyomásra váladékozott. Kiderült, hogy magas a prolaktinom. Kaptam rá gyógyit, egy hónapig szédelegtem, és utána valami homeos cseppeket, amire már csak pár napig volt szükségem, mert terhes lettem.

Szülés után sem védekeztünk, mert gondoltam ha az elsőre is ennyit kellett várni... Hát az első szülinap táján kellett volna először megjönnie, de nem jött és már csak az erős émelygés és álomkór vitt rá, hogy azért csináljak egy teszetet és "Janka ott vigyorgott" rajta. Már 10hetes voltam, addig végig influenzára gyanakodtam. És egyébként napi 6szor szoptattam, tehát prolaktinom lehetett bőven!!!!!
Azóta megállás nélkül (okt.18-án lesz 4éve)megy a szopizás. Másodszorra is az első szülinap után jött meg, de most vigyáztunk. Úgy látszik nálam ennyi idő telik el míg minden rendeződik.
Már egy éve, hogy megint nem védekezünk, csak a nagyon kritikus napokra ügyeltünk eddig. Fogalmam sincs mennyi idő kell egy harmadikhoz.

Kép
Kép
Kép
amica

Noémi

Mennyit szedsz a bromóból? Én csak napi 1/2 szedek, de az elején még az 1/4-től is rosszul voltam, aztán megszokta a szervezetem kb 2 hét alatt.

Miért, a páromnak ehhez mi köze?KépKépKép Hogy az a...ezt eddig miért nem mondta senki?Kép Ha belegondolok már kaptam ilyen irányú tanácsot de azt hittem csak vicc volt!Kép

Kép

KépKép
babcsi

Babcsi
A gyógyszer nem bromo volt, de már elfelejtettem, mivel olyan boldog voltam, nem törődtem többet a dologgal, viszont a csepp sokáig itt volt, mert épp megkezdtem és még évekig jó volt, nemrég dobtam ki, Mastodynon a neve.

Kép
Kép
Kép
amica

Ja Noémi, még annyi, hogy vigyázz a bromó abbahagyásával mert ha gyorsan elhagyod jól felugorhat prol. szinted! legalábbis így tudom.

Kép

KépKép
babcsi

Babcsi

KépKép

Noémi

A Szilva szerintem a prolaktinszintet is meg tudja saccolniKépKép
gtünde

Amica

Köszi a történeted, nagyon bíztató!Kép A mastodynról olvastam de még sokkal rosszabb mellékhatásokat ír mint a bromóra így maradtam a bogyó mellett.

Kép

KépKép
babcsi

Tünde
KépKépKépKép

Noémi
Csatlakozom Tündéhez

Úgy tűnik Szilva elmenekült!Kép Most mi lesz velünk nélküle? Van valaki még köztünk aki esetleg ért a saccoláshoz? Bár Szilvát nehéz lenne pótolni!Kép

Kép

KépKép
babcsi

Lányok, lassan megyek haza, de később még benézek, úgyhogy csak irogassatok, hogy legyen mit olvasnom.
gtünde

Babcsi Kép tudom, hogy felugorhat. Ezért nem hagytam abbba Kép.
De magvárom Szilvát, hátha megmondja nekem Kép.

Amica Kép bíztató. Jó lenne már ott tartani KépKépKépKép

Szilva Kép tésasszony! Jósolnál nékünk valamit ittén a faluba??? Kéne egy-két hormonsacc KépKépKépKépKépKépKép
Nekem például még HCG-t is jósolhatnál! De jól nyomd meg a ceruzád, mert kevéssel nem érem ám be KépKépKépKépKép
Vendég

wish Kép jo a vicc..Kép

igen, koszi lanyok az egyutterzest

latom irt vki a Mastodynrol,,az nem az a homeopatias csepp?
azt en szedtem,,de semmi mellekhatasa nincs.

jo kacagast !
saci, a szegeny dolgozo Kép Kép
saci

Tünde

Akkor később még dumálunk

Noé
Ha tudod, akkor jó. Szilva nagyon eltűnt, sajnálja tőlunk a saccaitKép!

Saci
De, az a homeop. csepp. Nincs mellékhatása!? Pedig elég hosszú felsorolás volt a papírkáján! Tudom, minden gyogyinál felsorolnak mindent ami valaha előfordult, de azért a hallucináció egy kicsit megrémített...KépKép

Kép

KépKép
babcsi

Lányok Kép
Ne örüljetek, nem tűntem el végleg, csak egy ici-picit dolgoznom kellett. Szörnyű, hogy az embert zaklatják a munkahelyén!

Akkor megkezdem a vajákolást:
(Áraim: Minden kérdésre adott válasz 1.000,-Ft)
Úgyhogy kérdezzetek minél többet!

Noémi Kép
Holnap 37,35 lesz a reggeli ébredési hőd, és ez marad is sokáig.
Mennyi legyen a prolaktin szinted? Én simán megjósolom neked amennyit szeretnél!

Babcsi Kép
Szerintem te se mérd tovább a hődet! Minek! Én naponta egy ezresé megjósolom a 37 felettit.
Hol akarod méretni?

Tünde Kép
Te nem kértél semmit tőlem. Az első válaszadásomat megszámítom feléért. Akciós ajánlat!

Még valaki?

Kép
Kép
szilva069

Na tessék! Én visszajöttem hozzátok, most meg már mindenki eltűnt! Haza is megyek!
Holnap reggel jövök a hőkkel Kép

Kép
Kép
szilva069

Na persze! A Tündének mindjárt akciósan jósolsz, csak azért mert nem kért semmit?!!! Akkor én most háromszor nem kérek semmit (mindjárt spórolok 3 ezrest) höhöhö

Te hol gondolod? Hol akarjam? Vagy már a helymeghatározásért is fizetni kell?

Képzünk neked egy letétet, de csak akkor férhetsz hozzá ha már beváltak a jóslatok, nem ám szélhámoskodunk itt a szegény hiszékenyekkel!Kép

Na, annyit dumálok, hogy odaégett a palacsintám!!! Ki kéri? Úgy hallottam csökkenti a prolaktinszintet.Kép

Kép

KépKép
babcsi

na basszus ez is megégett....

Kép

KépKép
babcsi

Szilva! Hol vagy, tényleg hazamentél?Kép Na, jó akkor holnap várunk, hogy megdolgozz a pénzedért!Kép

Kép

KépKép
babcsi

Babcsi

Elég égett szagot érzek. Szaladj, mert lehet, hogy odaégettKép
gtünde

Te is úgy jártál, mint én tegnap este. Majdnemhogy magammal kellett beszélgetnem.
gtünde

Találtam egy képet, íme:

Kép

Szerintetek ez lehet????
gtünde

Tünde!

Jópofi az a fotó. Szerintem nem lehetséges mert azé van ott elég vastag bőr , a méh faláról nem is beszélve. Nem?

Kép
lara26

Tünde Kép ekkora pocaknál ez szerintem nem lehet. De szép montázs! Kép

Szilva Kép miért van az, hogy itt benn a munkahelyemen mindenki hülyének néz, hogy röhögök? Hamar ki fog derülni, hogy miért van ez a sok hahota KépKépKépKépKépKépKép A 37,35 jól hangzik, prolaktinra inkább licitet kérnék. 17??

Babcsi Kép hazamegyek és palacsintát fogok sütni! KépKépKépKép
De mi ez az égett illat megint? Ejnye, nagyon édes szájú vagy! KépKépKépKépKépKépKép

Ui Kép én is eddig dolgoztam. Most megyek a dokihoz a hátfájás miatt. Néz majd nagyokat, hogy mit akarok inszem után KépKépKépKépKépKépKépKépKépKép
Vendég

Noémi

Gondolod, hogy nőgyógyászati oka van a hátfájásodnak?
gtünde

Tündi Kép fogalmam sincs. Nem valószínű, de bármi kisugározhat. Ilyen állapotban viszont semmilyen röntgenre nem megyek, meg semmi gyógyszer, fájdalomcsillapító, antibiotikum megy egyebek. Az szeptemberi eredményig nem sokat tudnak csinálni velem, max a párom esténként bekeni lazító kenőccsel a gerincem. Hát, ez van Kép.
Vendég

Noémi

Nem lehet, hogy rosszul ülsz? Próbáltad már a földön fekvést?
Igaz, ha nem a porckorongod rosszalkodik, akkor a földön fekvés nem túl jó ötletKép
gtünde

És most, hogy pontos diagnózist állíthassak föl, kérlek válaszolj az alábbi kérdésekre: KépKép

Zsibbad-e valamelyik lábad?
Fájdalmas-e a vizelés?

EnnyiKépKép
gtünde

Tünde,
nem baj drága, beszélgess csak nyugodtan magaddalKép legalább jó társaságban vagy..hihihi

Látom csajok, rákaptatok a palacsinta ízére (vagy égett bűzére). Na azért a többi csak sikerül!Kép

Kedves Tünde Doktornő!

Már megint ez a földönfekvés!!!

Noémi
Prolaktin 17?? milyen mértékegységben, mert nekem 800 mU/l volt (tart: 25,2-628,5)! aztán ment le 400-ra.
Vigyázz a Tündével, még kitalálja, hogy lábzsibbadásos vizelési szindrómád van és emiatt fáj a hátadKéphöhöhö

Kép

KépKép
babcsi

Ja és szerintem sem lehetséges az ami a képen van, de azért nagyon édi kis tappancs!!! és mekkora poci!!Kép

Kép

KépKép
babcsi

Babcsi

Ezek komoly kérdések voltak, jó?! Mert ha vannak ilyen tünetek, akkor az lehet porckorongsérv. Na.
KépKépKép
gtünde

A prolaktin pedig úgy néz ki, hogy hasonló ahhoz a mértékegységhez, amiben nekem volt megadva. Ott a határérték: 1,4 - 24,2 között.
gtünde

Babcs Kép huuu, ha hallucinaciot is okozhat,,,hat duplan szedni fogom !Kép - kemeny drogok helyett hahahah

sajnos nem tudom tartani az iramot veletek,,de remelem par nap mulva nem "zaklatnak" a munkazoban (ahogy Szilva irja Kép ) es bekapcsolodom a mokazasba.

Noe Kép remelem jobban leszel es kikuralnak a lanyok.. ! borzaszto a hatfajas.

tunde Kép foto edes, es jol mukodik a photoshop...
saci

Tünde kontárdokinő Kép KépKépKépKépKépKépKépKépKépKép

Egyik lábam sem zsibbad.
Nem fájdalmas a vizelés.

9 éves koromban eltört 2 csigolyám, azóta időközönként vannak hátfájásaim. 6 éve gyógymatracon alszom. Nem emelek. Nem porszívózok. volt vesemedencegyulladásom, akkor is a hátam fájt, remélem, hogy most nem ez van, ezért megyek dokihoz. Valami diagnózis? Esetleg ki tudnál írni betegállományba a mostani táppénzért úgy 40 évre? KépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKép

Klasz ez a topik, jó ,hgoy így felpörgettétek! KépKépKépKépKépKépKép
Vendég

Saci

Hogyhogy jól működik?
gtünde

Noémi

Sajnos nem tudlak kiírni, mert ha nincsenek ilyen tüneteid, akkor sajna diagnosztizálni sem tudlakKép
gtünde

Sajnálom a porckorongsérved. Tényleg.

Most el kell mennem jött értem a férjem. Reggel találkozunk!
Jó csevegést éjszakára KépKépKépKépKépKépKép
Vendég

Noémi

Remélem jó hírekkel jössz; hogy nincsen komolyabb baj.
gtünde

Kép
gtünde

Kép
gtünde

Szia Tündi!

Kép
lara26

Szia Lara Kép
gtünde

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet: