Ezt a topikot azért hoztam létre,mert azokban a topikokban,ahol még élet van,olyan megszokott csapatok vannak,hogy nem nagyon,vagy csak nagyon nehezen lehet beilleszkedni.Én személy szerint már több helyre irtam,de a legtöbb helyen válaszra sem méltattak,pedig hozzászóltam személyekhez,és témákhoz is.Én azt gondolom,hogy itt bármiröl beszélgethetnénk,pl.:babák,papák,anyák,szorongások,örömök,bánatok,stb.Ami éppen az ember szivét-lelkét nyomja.Persze mindez kötelezettségek nélkül....ha valaki nem nagyon akar magáról,csak a problémájáról beszélni,vagy éppen nincs akinek kiöntse a lelkét,akkor szívesen látom.Tapasztaltam(persze saját magamon is),hogy sokszor az embernek elég csak kibeszélni,vagy kiirni magából a problémát,és már sokkal könnyebb...
Szóval jöjjön bárki,és irjon bármiröl,vagy bárkiröl bátran!!Remélem egyre többen leszünk,és nem csak magammal kell dumcsiznom!

de pld .itt találtam rá azokra az anyukákra akikkel általános sulis koromról nosztalgiázhatok.És hát a kerületi kis topikunk,bár ott is lustul a levelezés néha.