Sziasztok Lányok!
Megkezdem a reggeli hő kiértékelését:
Tünde: H-ben mérve 37,1
Noémi: H-be mérve 37,2 Prolaktin: 16 (ez megfelel?)
Babcsi: A te hődet természetesen minden testnyíláson megmértem.
Az eredmények:
Szájban: 36,75
H-ben: 37,15
Fülben: 37,1
Pops...-ban: 39,4
No, ennyi volt mára. Képzelhetitek mennyire elfáradtam reggel, mire mindenkinek megmértem a hőjét!
A rendelési idő 13 óráig tart, úgyhogy ha valamit szeretnétek, akkor csak gyorsan!
Tiza
Üdv nálunk. Ha rendesen irogatsz a topic-ba, akkor neked is saccolok ám!
Különben most értem be a m.helyemre a BMC-ből.
Sz. ügynök csinált UH-ot, kiértékeltük a lombikhoz szükséges legutóbbi vizsgálatok eredményeit, aztán mivel úgy tűnik minden OK, felírta a gyogyikat hozzá.
Hát csak kapkodtam a fejemet, annyi receptet adott, hogy azt sem tudom még, hogy melyik mire való. Nem baj, majd szép lassan mindegyik sorra kerül.
Azt mondta ügynök bácsi, hogy jó eséllyel indulunk ezekkel az eredményekkel. Persze nem részletezte, hogy miért, csak ennyit mondott, hogy minden rendben.
Szombattól kell elkezdeni bökni az első fajta szurit.
Nagyon izgatott vagyok, szeretném ha elsőre összejönne a babó. Na majd meglássuk!
Minden esetre a patikában majdnem dobtam 1 hátast, mikor a pénztárgépen megláttam a fizetendő összeget! Jó, hogy ennyi a támogatják a gyermekvállalást!
Megkérdeztem, a Toxoplazmát is. Kiderült, hogy negatív. Ez nem túl jó hír a számomra, és Sz. ügynök sem vidult rajta, mert van otthon 2 cicánk és 2 kutyánk. Hát majd igyekszem nem nagyon csókolgatni őket. Ez az eredmény nagyon meglepett, mert szinte mindig volt cicám, és nem nagyon figyeltem velük kapcsolatban a higiéniára (jól írtam).
Bocs, hogy kicsit hosszú lettem!