Rakok fel egy-két sztárfotót!
Csak így tudtam tegnap délelőtt megitatni, amikor csuklott, mert állandóan mehetnékje volt
Így állok én
Így eszem az őszibareszt
Most megszűnök egy időre
Puszi: Melinda
2005.08.24 12:24
Ja és ülve táncol az egyszervoltos slágerekre. Nagyon édi, ahogy rázza magát
Nem merek elindulni sétizni Vele, mert állandóan szemereg és nem tudom, mikor lesz megint olyan özönvíz, mint tegnap
2005.08.24 12:33
Holnap nekiindulok vásárolni.Te megint vásárolni mész?
Lizi papír. stb).Szerettem ott lakni.Lehet, hogy ismerjük egymást látásból?
2005.08.24 12:47
így köntösövvel kötöm oda Domit.
Vetetek/gondolom nem kölcsönözöd még mindig
/?Vagy sima fürdőszobaira izgultam be ilyen gyorsan?
Domi a második felvonását aludja este jövök az osztályzattal.
Puszi2005.08.24 12:59
Ennyi örömöm már hagy legyen! Külömben holnap jönnek az Andiék füredről és itt alszanak egy éjszakát és azért akarok valami abrakot venni. De Olivér ma enyhén szólva kikészítí az idegeim. Most szerencsére elaludt, remélem ha felébred akkor jobb napja lesz. Mi is meghallgattuk a rossz gyerekes számot. Lehet, hogy magára ismert mert egyfolytában vigyorgott! Bálna boltot én nem ismerek!! Ha találsz egyet szóljál nekem is
Hát az biztos, hogy Csenge nem nagy evő mert lassan Olikám utoléri a 11 kilóját
Képzled azt olvastam egy másik topikon , hogy a Vörösmarty téren ősszel nyílik egy H&M, de állítólag nem lesz benne gyerek ruha
Idióták!!! Nincs email címed?
2005.08.24 13:03

2005.08.24 14:41
Email címem: diokriszta@t-online.hu. És a tiéd?
Majd lejebb adja, ha 2 hét múlva a bölcsiben találja megát!Akkor majd értékelni fogja, hogy ki van nyalva itthon a kis foghagyma gerezdje
2005.08.24 14:48

Az én címem: tillygigi@freemail.hu 2005.08.24 15:52
Melozom, Zolcsi kozben elvan a labaimnal a szobaban, igaz, hogy ma is lefejelte az iroasztal sarkat, igy nemi szunetet tartottam meloban, es szereztem egy hungarocell-darabot a sarokra, igy mar nincs olyan veszely
Zolika imadja a hungarocellt, muszaj voltam korberagasztani szeles ragasztoszalaggal, mert mar azota kis golyocskakra szedte volna
Amikor raszoltam, hogy ne piszkalja, akkor otthagyta, de fel perc mulva visszatert, kezeben a jatekkalapaccsal es azzal utotte

Igaz, nem friss, talan egy hetes, csak most talaltam meg a gepen
2005.08.24 15:59
Egyszerűen csak a szopi kell Neki, amivel valszeg jól is lakik... Csenge sem akart ilyen korában enni? Hogyan próbálkoztál?
Bár ez ilyenkor nem túl megnyugtató.
És mi lesz még?! Lehorzsolt könyökök, térdek. De azért remélem ezen a szinten meg fognak állni a lurkók!
2005.08.24 18:46
2005.08.24 19:10
Nem tudom nekünk miért nem írta.Lehet,hogy minket nem akar meghívni?
Nem baj Olikának úgy is a tájban lesz a szülinapja majd ott bulizunk.
De:aludt 1 órát így vissza ugrott 5-re.De amikor a 4.tiszta pelusba kakilt be és mire az ötödiket rá adtam volna addig fogdosta a kukacát,hogy mindent össze pisilt hát akkor vissza esett hármasra.
/Mondjuk az legyen a mentsége,hogy ennyi kaki nem fért volna el 1 pelusban.
/Aztán ebéd után aludt megint 1 órát így megint négyes lett.Deeee du:mégegyszer aludt egy fél órát így a nap végére mégis csak kap egy ötöst.
Ma mindig csak állt volna de mivel nem tud egyedül állni nekem kellett fogni,így eléggé kivagyok most.
A másik amit szeretnék kérdezni,hogy nektek,hogy van a rácsvédő feltéve?Mert amióta letettük az ágyat a rácsvédő mindig lecsúszik."Mert ugye a rács tetejénél most nem tudom oda kötni.
"
És olyan nekem mintha nyúlott,karcsúsodott volna.
Olyan édes ahogy könyököl.
Na,adtál neki rúdit?
2005.08.24 19:50
Marcinak ma határozottan romlott az osztályozása, délutánra megint 1-es körül járt. Kihagyta a délutáni alvást és alvás helyett bömbölt.
Egy idő után velem egyetemben
Most "csak" Gábort rúgdosta szét
2005.08.24 21:18
2005.08.25 07:43
2005.08.25 09:26
Látom, hogy szép egészséges, ügyes. Aztán majd csinál mindent amikor eljön az ideje! Gondolj csak bele, hogy Domi már a júniusi találkozón dobálta a puszikat, Olivér meg kb két hete tudja ezt. Most gondoljam azt, hogy a gyerek agyilag zokni?
A 16 nap meg egy fél hónap!! Ezekenk a pacákoknak az életében az nagyon is sok idő! És ha mindig azt fogja érezni, hogy már megint kevés amit csinál és többet várnának tőle akkor szegénynek nem lesz önbizalma. Na az meg nagyon rossz, én aztán már csak tudom! Úgyhogy inkább dicsérd, hogy milyen szépen ül, négykézlábazik meg dobálja a puszikat! És addig van nyugalom míg nem mászik. Utána aztán minden lépését figyleni kell. Na vége a hegyi beszédnek. Remélem nem értesz félre. Megyek ma az Ikeába ha gondolod akkor megnézem, hogy lehet e külön kapni hámot. 2005.08.25 10:00
Addig, amíg a dokinéni nem izgul és nem szól, addig Neked sem kell! Szerintem most Domi a szépülésre fordítja az energiáit, így nem marad másra
Ha tényleg a 3000 ft-os IKEA-s etetőszéketek van, akkor ahhoz külön lehet megvenni egy ezresért a tálcát is. Mi a múlt héten vettünk, de csak a széket, mert Barbi felkeltette az érdeklődésemet azzal, hogy szétszedhető, így anyuékhoz-anyósékhoz is simán elvihetjük magunkkal. Na onnan tudom, hogy övet adnak hozzá, de a tálca az külön megvehető hozzá.
Én sem értem, hogy hogyan találok mindig valami rámolnivalót ebben a házban... Jó munkát!
2005.08.25 10:09
2005.08.25 10:32
2005.08.25 11:03
2005.08.25 11:23
/a mászás miatt,csak érdekel van e olyan,hogy nem mászik egyáltalán a csemete.És mivel Sofka már 4 gyerekes anyuka elég nagy tapasztalattal rendelkezik"szerintem".

Jó szórakozást mára.Vasárnap találkozunk.
A szőnyegen még van alatta a játszószőnyeg is.De köszi,hogy találgattál mi is lehet a gond.
Így legalább tudom,hogy nem Domi az egyetlen aki nem mászik.Hogy áll a házikó vásárlás?Ha lesz időd kérlek írd meg priviben,hogy mennyi volt,milyen,mennyi a kölcsön törlesztése?Mi is gondolkoduk a költözésen.
Bele tettem amíg megmelegítettem az ebédet és a "nagy száguldozásban"lefejelte az asztal sarkát.Most szép pukli van a homlokán.
Puszi.Dia 

2005.08.25 13:30
2005.08.25 13:43
2005.08.25 19:26

Üzenem,hogy nagyon hiányzik!
Puszi.Jó éjt mindenkinek!Dia2005.08.25 19:46
De ígérd meg, hogy amint úgy érzed, hogy okés a helyzet, jöttök. Én nem akarlak mindig "zaklatni" azzal, hogy "na, mikor jöttök már", úgyhogy szólj Te, ha tudtok jönni!
Hogy bírod így Gigi általi kiképzést?
Remélem azért hamar visszajösz hozzánk és mesélsz, hogy milyen csodákat művelt mostanában Norbika.
Csodafiú, hogy már egyedül jár
Így végül én is aludtam egy jó órát
2005.08.25 21:01
) Nem kritika Györesz, mondom én is megcsináltam, mikor még volt rá energiám. Most eszembe sem jut.
2005.08.25 21:02
) Nem kritika Györesz, mondom én is megcsináltam, mikor még volt rá energiám. Most eszembe sem jut.
2005.08.25 21:13
Úgy ki tudja szívni az energiámat ez a kis tökös, hogy nem is gondolná az ember!
2005.08.26 07:20
2005.08.26 11:26
2005.08.26 11:48
Nemi angoltudas (vagy a szam szovegenek megertese (Natalia Imbruglia: Torn)) szukseges hozza, es persze hang a lejatszashoz. Ime a link: http://www.adi.priv.hu/cucc/KaraokefortheDeaf.wmv
2005.08.26 16:15
Nagyon egyhúron pendülnek ezek a fiúk! Estére én is telejesen le vagyok amortizálódva. Nézem a jó kis műsoraimat meg nézek ki a fejemből. Akármennyit dolgoztam régen ennyire még soha nem voltam fáradt
Pedig voltak olyan napok, hogy reggel héttől éjjel kettőig nyomtuk a melót! A szanatórium volt ehhez képest!
Na régen aztán én is aggódtam eleget. (éhen hal stb..) bele is ketyóztam. De most már csak ránézek Olivérre és látom, hogy minden rendben van! Te is csak nézz a fiadra aztán látod, hogy teljesen rendben van. Na megint okoskodtam
Lelövőm magam
Jelentem az álommanó nem hozzánk költözött! Sajna
2005.08.26 19:08
Lehet,hogy 2 éve még nem gyártottak hozzá?

/és ma is 1x 15 percet és 1x 45 percet aludt.
2005.08.26 20:44
2005.08.26 20:51
2005.08.26 21:13
2005.08.27 09:37
2005.08.27 10:10
2005.08.27 10:11
Szerencsére nálunk nyugodtak általában az éjszakák. Bár ma éjszaka vándoroltam rendesen. Teljesen rámászott a figyelőre és az meg olyan érzékeny, hogy még a lélegzet vételét is közvetítette nekem. Kb olyan volt mintha egy Dart Veder feküdt volna mellettem. Átmentem, visszakartam a helyére. Na ekkor meg az apja hokolt mint az állat. Úgyhogy Olivér szobájában kötötem ki végül.
) Állandóan muffinnal tömné. Múltkor meg zacskós levest adott neki. Na arra már én is azt mondtam, hogy ne ne! Szerencsére O. nem köhécsel a vakvilágba.
2005.08.27 13:24
2005.08.27 19:21
Amiket írtál, és pláne amennyit, hogy mennyi mindent tud már, csak ámultam!
Nálunk akkor van irgalmatlan sírás, ha elveszek Tőle valamit, amivel nem túl jó, ha játszik (pl a mobilomat egyszer már beáztatta
). De azért ilyen elvágódom és toporzékolok még nem volt. Csak az a baj, hogy valszeg lesz
Biztos jó volt kikapcsolódni!
Olinak tényleg vasgyomra van!
Most legalább már csak a nagy zargat a horkolással, de én ilyenkor jól megpiszkálom és abbahagyja
Csak tépte-tépte, de szóltam Neki, hogy enni és nyelni is kéne. Csak kétszer köhögött (ez most igazi volt
).
2005.08.27 21:00
Vissza: Gyermekek / magzatok kor szerint