A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Fogamzás » ..."ma megint megjött"...

Akkor mondj egy nagy :áááááááááááááááááááát,lenyultam...mindjárt beveheted a B6-ot!...gondolom tudod miért!Kép
Na fizetsz???
kandi72
Budapest III. kerület

Miért?

Nem fizetekKép
gtünde

...mi nem tiszta?
Az,hogy ha lenyulok a torkodon és kijön a magnéziumod...ezt azért teszem,mert nem akarsz fizetni...tiszta???
Na készpénzzel-vagy hitelkártyával...ébresztő....
brrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr brrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
Kép
kandi72
Budapest III. kerület

Sziasztok!
Látom jó sok volt a termés megint. Kép

Úgy döntöttünk belefogunk a második lombikba, bár a doki meg se kérdezte hogy folytatjuk e egyből. Egy hónap múlva kezdik. Lehet hogy most sokan azt fogjátok mondani hogy nem vagyok ép, de egyenlőre nem várom igazából. Megint előlről kezdeni! Annyira biztos voltam az elsőben, és ezt még nem nagyon hevertem ki.
Hogy folytatni tudjuk hitelt kell felvennünk, de az elég lesz a 4 következő lombikra.
Legalább a pénz miatt nem kell aggódnom.

Olvastam, hogy az inszemesek várják a lombikot. Hát én nagyon sokat adnék ha csak 1-2 inszemet megcsinálnának...

Tünde, Kandi tündériek vagytok, jókat derülök rajtatok, abba ne hagyjátok!!!

Bocsi, ez most kicsit depisre sikerült.

KépKép
jiny

Kandi

AhhaKép
gtünde

Jiny

Ne légy depis, szerintem én sem várnék vele.
Amúgy meg szerintem nekem is megjön, igaz, Kandi doktornő másképp látjaKép
gtünde

Jiny

Persze érthető, hogy nem várod, mert nem akarsz megint csalódni, de hidd el, most össze fog jönni! Küldjük a sok tapasztót + minden, a Lara cisztáját is kiürítettükKép Remélem, jól emlékszem, hogy neki voltKép
gtünde

Jiny! Miért ne lennél ép?Ezt senki más nem döntheti el,csak Te és a férjed!Én továbbra is szorítok,hogy sikerüljön!-és tetszik,hogy nem adod fel!Sajnálom,hogy kölcsönt kell felvennetek...de kárpotól majd a pici...éa akkor az anyagiak nem számítanak!Szolj ha kell valamilyen szuri,hátha van Nekem!
Kép
-és egy ilyen kis csöppséget kívánok Neked!-nem baj ha kék....hátha eltaláltam!Majd emlékezz Rám,hogy ezt kívántam!
pusza Andi
kandi72
Budapest III. kerület

Lányok

Nekem 5 percenként pisilnem kell, itt a havivész!Kép
Kedves párom aszongya, én lettem a hugyos JózsiKép
Arany pofa, nem?
gtünde

Kedves Beteg!
Ha nem hisz a tudásomban...menjen inkább a Bubóhoz!Az majd felír...lábsót-fogsort.....ja igen és diktál a beteg,írja az orvos!-és az utókor ,mégis Rólam fog regélni...mertnemmegmondtamÉn!?
Kép
kandi72
Budapest III. kerület

Ha a férjed mondja...hidd el,Õ él Veled!Szerintem!
Bubó
kandi72
Budapest III. kerület

Kedves Doktornő!

Hiszek én, hiszek, csak hát a tünetek, ugyi..
gtünde

Micsoda??

Hát fütyim még nem nőtt, tehát Józsi nem lehetekKép És különben sem a férjem mondta, mer az nem vagyonKép
gtünde

Andi, Tünde köszi! Máris jobb a kedvem. Kép

Andi szinte biztos hogy megint suprefactot, gonal-f-et, és menopur-t kell majd szúrnom. Ha van valamelyikből szívesen átveszem tőled.

KépKép
jiny

Párod-élettárs stb. nem mindegy?A lényeget Õ látja...és ha Õ azt mondja Józsi...Én elhiszem!
Jelek-tünetek....na akkor Én már szülni mennék!
kandi72
Budapest III. kerület

Jiny

Ez nekem olyan, mintha idegen nyelven beszélnél. LombikulKép
gtünde

Tünde remélem idegen is marad, és hamarosan már csak babául beszélsz majd. Kép

KépKép
jiny

De akkor se nem vagyok Józsi, na!
Hadd ne küldjek a bizonyítékról képetKép

Kezdek jobban lenni. Számlaszámod, ahova utalhatom a tiszteletdíjat?
gtünde

Jiny

Remélem, Te is, mert akkor tudunk beszélgetni továbbra isKép
gtünde

Jiny
SajnaKép-ezek nincsenek!-de mielött kiváltanád a recepteket,nézz be a Megmaradt gyógyszerek-topikba(itt) Én nyitottam,de van a CsaládiNet-en is és sokkal olcsobban juthatsz a gyogyikhoz mint ha patikában kapnád!
kandi72
Budapest III. kerület

Küld az emilke címed és írom a számokat,vagy telcsi számot kérsz?Már sokan tudják....vagy Te még nem?hihihi....vagy alapítványi legyen(a számlaszámom?) és mindenki utalhat aki akar...vagy megszólít????
kandi72
Budapest III. kerület

Nem lehetne valami kedvező hitelkonstrukciót kidolgozni a törlesztésre, jelenleg az anyagi helyzetem - mondhatni - szegényes.

Maradok hű híve

H. Józsi alias Én
gtünde

http://www.csaladinet.hu/forum/viewtopic.php?t=116
Jiny nézz be ide rendszeressen!Egyik gyogyidat már megtaláltam!
kandi72
Budapest III. kerület

Hívem!
Nézze a képernyőt erőssen,azon keresztül gyógyítok...ha nem hatásos...jöjjön el a rendelőmbe!A nézés 250.- + kapcsolási díj!/perc!
A nagy szakállas!
kandi72
Budapest III. kerület

Igenis Táltosom!

A pénzt telepatikusan utalom.

Más: Hogy tudsz színes betűket írni?
gtünde

...sajnálom,de távozom...Képma nem leszek bagi.
Kép
Ne sírjatok mááááááá,így nem tudok elmenni!
Vár aKépaz ágyban!
kandi72
Budapest III. kerület

Kandi

Színes betűűű???
gtünde

Na a betük szine....plussz tarifa!
Még mindig tudni akarod?
kandi72
Budapest III. kerület

Pá, jóéjt, szép álmokat + egyébKép
gtünde

Öööö

Háááát, nem is tudom

De ha nem akarod, hogy hangosan bömböljekKép
gtünde

\ green { szöveg }
na ebből születik a zöldike,csak a lényeg,,,,,,,nem kell szóköz sehova!
További szinek:red,green,orange,blue,purple stb
szöveg -ez lesz a felső sorból ha jól csinálod!
...ma már nem rendelek!...
kandi72
Budapest III. kerület

Csönd legyen mááááááááá!
Elküldtem...nem látod????
Kép
kandi72
Budapest III. kerület

Kandi

Látom, látom. Ne haragudj főnökasszony, nem történik meg újra.
gtünde

ez egy próba

Sikerült! Műxik!!

Micsoda boldogság!
gtünde

Na azééééééé.
Örülök,hogy Téged ennyire egyszerű boldoggá tenni!Párodnak egyszerű dolga van!
Kép
ésKép
na pusza Andi
kandi72
Budapest III. kerület

Bizony, bizony.

Pápá!
gtünde

Sziasztok Csajok

Gondoltam benézek még alukálás előtt. Látom ismét jó a hangulat,még Jiny-t is sikerült jókedvre deríteni, sajna ma nem voltam aktív résztvevő.Kép Kandi, látom te is rákaptál a távkuruzslásraKép Azért ezt beszéld meg Szilvával, ki mit saccol és gyógyít mert egyszerre csak egyikőtöknek fizetünk. Bár Szilvának már elég jól megy az üzletKép

Tünde

te meg ne hitetlenkedj itt, csak vizelgess és kész.Kép Ha Kandi úgy ítéli meg, hogy nem menzi előtti akkor nem az, naKép

Na csók asszonyságok, holnap még visszatérekKép

Kép

KépKép
babcsi

Babcsi

Rendben, amíg nem pirosodom, addig bizakodomKép

Szép álmokat és hasonlók!
Majd holnap folyt. köv.
gtünde

Kandi köszi az infot!

Jó éjt!

Tünde megmondanád mennyibe kerül egy ovulációs teszt? Köszi

KépKép
jiny

Aki itt még ma benézel, kívánok Néked minden jót, és hát holnap is lesz nap, ugyiKép

Igen, félrebeszélek. Adios!
gtünde

Jiny

A Babymark - a Rossmann-ban kaptam - 1990,-, a Corax, amit a Babcsi használt - a DM-ben láttam - 2990,-
gtünde

Látom jól elvoltatok az este Kép

JinyKép
Ha úgy gondolod, hogy folytatni akarjátok, akkor folytassátok. Én sem hagyok ki semmenyit, hanem ahogy lehet folytatom, ezt mindenkinek magának kell eldöntenie.

KandiKép
Én is köszönöm az ötletet a megmaradt gyógyszerekkel kapcsolatban. Ha élesedik a dolog majd én is nézem, hátha akad majd nekem is valami Kép

Jó éjt!

Wish

wish

Sziasztok lányok!
Már bent vagyok a mhelyemen. Csak itt szoktam netezni. Egyrészt, mert ingyen van, másrészt otthon már nincs kedvem a gép elé ülni.

Szilva

Azt hiszem még várhatsz a saccolással. Tegnap vettem egy LH tesztet (még sosoem csináltam) és totál negatív lett. Úgy látszik én még ezzel sem tudok két csíkot produkálni. A pg53-on sincs egy fia páfrány sem, pedig a 10. napon már teljesen be szokott páfrányosodni. A tegnapi tojásfehérje azt hiszem csak a reggeli akció "maradéka" (bocs) volt. Hőm 36,6. Kicsit feljebb ment, de szerintem csak azért mert 3-kor feküdtem le és 6-kor keltem.
Remélem csak hosszabb ciklusom lesz, nem egy pé nélküli hónap.

Kép
Kép
tiza

Jóreggel Mindenkinek!

Tünde

hőm: 36,7.
PG53: teljesen negatív
LH teszt: halovány kis csíkocska

Kérem az eredményeid!Kép Pocifájás, vizelési inger?Kép
Nem ám Szilvára meg Kandira várni lustaságból! Néha napján te is megcsinálhatod!

Tiza
hanyadik napon vagy? az LH teszt meg lehet, hogy holnap totál becsíkosodik,Kép nekem is így volt egyik napról a másikra, aztán 4 napig tök erős volt!

Kép

KépKép
babcsi

SZIASZTOK LÁNYOK,

Ismét nem kiméltétek a hasizmomat annyit röhögtem rajtatok.Kép

Velem semmi különös türelemmel várom szept. 8-át.
Lányok veletek mi újság?

Barbi

Képbabafalva.hu vonalzó
zbarbi

Babcsi

Képzeld, megmértem a hőmet reggel, csak úgy kiváncsiságból, szájban: 36,8
Pocifájás hol van, hol nincs. Vizelés még mindig 5 percenkéntKép Diagnózis??

Tiza

Ne izgulj, akár a 20. napon is lehet pé. Mindenki másképp működik, nem biztos hogy félidőben van mindig pé.
Én meg itt nem szeretek netezni, mert lassabb, meg nem biztos, hogy jó szemmel néznék, ha kiderülneKép Otthon sokkal jobb, főleg, hogy van saját gépem.
gtünde

Csak az otthoni netezéssel meg az a gond, hogy olyankor már senki nincs a fórumon és mindig magamban kell beszélgetnemKép
gtünde

Tünde

höhöhöhö...mint említettem az a legjobb társaság, és olyan ügyesen csinálod

Szóval diagnózis? Hát, ha mindenki akkor én is kérek tiszteletdíjat!Kép Nekem jó lesz ha sok pozitív tüszőérlelő+megfogantató+babatapasztó energiát átnyomatsz: itt az energia helye ide küldd!

Szóval, szerintem a 36,8 az tök jó!!!!!!!!!! és a vizelgetés ugyebár az szuper, a poci görcsölgetés is jót jelenthet, úgyhogy.....minden lehetséges!!!!!!!!!!!KépKépKépKép Hajrá,Hajrá,Hajrá,Hajrá,Hajrá,Hajrá,Hajrá,Hajrá,Hajrá,Hajrá,Hajrá,Hajrá,

Kép

KépKép
babcsi

Barbi,

A szept 8. az nagyon közel van és tudod, hogy úgyis mennyire drukkolunk!!!!!!!!!!!!!!!!

Mint látod velünk minden ok. hihih..úgy túnik kicsit meghibbant a társaságKép de hát ez így van rendjén, mégsem lehet mindenki normálisKép

Kép

KépKép
babcsi

Babcsi

De ez a poci+pisi tünet olyan, mint minden menzim előtt.Kép De a cicfájás + a pattanások még nem jelentkeztek, lehet, hogy van még pár napom a piros betűsök előtt.

Itten vannak az energiák, neszeKépKép: ++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++ ++++++++++++++++++++

Ennyi asszem elég lesz, gondolom hármas ikreket nem akarszKép
gtünde

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?