A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Fogamzás » ..."ma megint megjött"...

javítás: cicifájás
gtünde

Tünde,

nekem h. ban volt 36,7, szájban már nem is mérem, de ott 2-vel alacsonyabb szokott lenni. Nekem fel-le megy, egyik nap 36,7 másik nap 36,9. Na ehhez mit szólsz?

Kép

KépKép
babcsi

Tünde,

Megkaptam az energiákat, így már rendben leszünk!

Lásd, hogy milyen nagylelkú vagyok, én most ingyen és bérmentve küldök neked is babatapasztókat:++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++ +++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++Kép

Azt írta valaki itt nálunk (nem emlékszel?), hogy neki ezek a terhesség jelei voltak!, miért nem bízol egy kicsit? amíg a pattik nem jönnek, lehet nem? Nekem is patti szoktak előtte jönni. Akkor mi olyankor csúnyák vagyunk?O:

Kép

KépKép
babcsi

Babcsi

Tudod, hogy a hőmérő szakértő Szilva, én még annyit sem lövök a témához, mint Te.
Én meg ma mértem először, úgyhogy nincs mihez viszonyítani. De jó szórakozásKép
gtünde

Babcsi

Dehogy, azok a harci díszeinkKép
Fordítva írtad a röhögőstKép
gtünde

Babcsi

Csak tudod furcsa lenne, ha a menzis tüneteim ez egyszer nem menzit jelentenének.
gtünde

Babcsi

Rájöttem, befelé röhögtélKépKép
gtünde

Lányok Kép két!!! oldalnyi termés volt tegnap estétől! Gratula! Jól kezdtétek a napom! Kép

Jiny Kép csak az jutott eszembe, hogy a hitelből csak egy lombikot kell kifizetnetek, a többi a babakelengyére fog ám kelleni. Csak hogy tudjatok kalkulálni az összeggel! KépKépKépKépKépKép És ne felejtsétek, hogy akár dupla összeg is kellhet a babakelengyéhez! Kép

Barbi Kép én is nagyon várom! Bár most sokkal nyugodtabb vagyok, mint múltkor. Júliusban teljesen be voltam zizzenve, még tüneteket is produkáltam. Reméljük K. Bondot legközelebb majd akkor látjuk, ha UH-n nézegeti a picúrokat Kép.
Vendég

Babcsi

Most a 10. napon vagyok, de nekem úgy a 10-12. nap táján szokott pé-m lenni és olyankor 24-26 napos a ciklusom. De régebben inkább 27-29 napos volt, de akkor még nem foglalkoztam ilyen témával és fogalmam sincs hogy alakult.

Lányok! Ki szerkeszti a táblát? Talán Wish, ha jól emlékszem.
Be kerülhetnék én is? 2004. szeptembere óta próbálkozunk, Pécsett lakom és 32 éves vagyok. A ciklusom rendszeres 24-26 napos, ma vagyok a 10. ciklusnapon. Kell még valami adat?

Kép
Kép
tiza

Tünde..

A tünetek azok tünetek, majd meglátjuk mi lesz belőlükKép
Nem találom, hol írtam fordítva?

Noémi

Csatlakozom, UH-n már csak pocaklakót!:I

Kép

KépKép
babcsi

Tiza

Szerintem ennyi elég. És igen, Wish szerkeszti a táblát.
gtünde

Babcsi

Idézlek: "Akkor mi olyankor csúnyák vagyunk?"
9 h 51 perckor
gtünde

Noémi, én is sokkal nyugodtabb vagyok az összes többihez képest, remélem ez már fél siker. A másik topikba olvastam ,hogy volt egy kis barbázásod, tudod hogy nekem "jót" jeletett igaz csak 1 napig volt az igaz, nekem Mártiék azt mondták hogy akkor ágyazódott be. Bízom benne hogy nálad is így leszKép

Barbi

Képbabafalva.hu vonalzó
zbarbi

Babcsi Kép IGEN!!!! UH-on már csak pocaklakót! KépKépKépKépKépKépKépKépKép

Iza Kép Nagyon drukkolok! Akkor kapd el apát a következő néhány napban, amennyiszer csak tudod. Hátha KépKépKépKépKépKépKépKépKépKép
És akkor te is csak pocaklakót látsz majd az UH-on. A tüszők kevésbé érdekesebbek, mert nincs szívhangjuk! KépKépKépKépKépKépKépKép
Vendég

Barbi Kép nem valószínű, mert az inszem napjától két napig volt ez. Akkor pedig még nem ágyazódhatott be, csak esetleg mostanában. Kép De hátha jót jelent, mert eddig ilyen még nem volt Kép.
Vendég

Tünde,

Jaaa...már látom, igen ott tényleg befele röhögtem O:

Noémi

Megy még több drukk:+++++++++++++++++++++++++++++

Barbi
Neked is:++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Tiza

Nekem is a 10. napon volt a pé-m, és 29 napos a ciklusom. Bár én szedek bromót a magas prolaktinomra ami segíti a tüszőérést, és pár napja volt megint egy 10mm-s tüszőm, és utána egy + PG53 meg csíkom is van az LH teszten (de nem erősebb mint a tesztcsík) szóval nem igazán tudom most követni most mikor van pém egy hónapban (vagy hány pém van)?

Kép

KépKép
babcsi

Köszi Noi a bíztatást, de ma biztos nem tudunk akciózni. Na de majd holnap!!
Én is drukkolok neked, hogy nem sokára pocilakót láss az UH-on.

Kép
Kép
tiza

Noémi Kép Barbi Kép
Drukkolok nektek még mindig. Nagyon szeretném, hogy sikerüljön ezúttal!!!! Mára is tartogatok számotokra sok sok ++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++ +++++++++++++++++++++++++++++++++++ tapacsot Kép

Tünde Kép
Neked mensiűzőket küldök Kép

Iza Kép
Tesztek ide, tesztek oda, az a legbiztosabb ha kihasználjátok az elkövetkező napokat. Ezt már Babcsinak is írtam, nem a tesztektől lesz a baba Kép

Andi Kép
Kár, hogy nem tudtam a gyógyszereidről. Sokat segített volna, sajnos nem is tudtam kiváltani még az összeset.
A Menopur, Pregnyl,Utrogestan, Clotrimazol még hátra van.

Jiny Kép
Gratulálok az újrakezdéshez! Miért is hagynátok ki hónapokat. Most is ugyanannyi az esélye! Hajrá! Kép

ÖTYE társam Babcsika Kép
Sajnos ma nem dugtam sehova a mérőműszert, de azért saccolni így is tudok. Én magasabb hőt saccoltam: 37,2
Képzeld, én is kedvet kaptam a hőmérőzéshez, a lázmérő az ágyam mellett (már 6 hónapja), de minden reggel elfelejtem megmérni. Na, majd talán holnap!

Kép
Kép
szilva069

Tünde

csináltam egy tudod "olyan" tesztet"
Kép, de minek? itt szugerálgatom jobbról meg balról de semmiKép...nem tudnál küldeni egy csíkot v. csíkocskát rá? höhöhö..nem vagyok százas! Kép

Kép

KépKép
babcsi

Ja, meg fáj a pocim is...

Kép

KépKép
babcsi

Szilva, öreglányKép

Köszi a hőt...mennyivel is jövökKép

Hajrá, hőmérőre fel!!! vagy be vagy mi....Kép

Kép

KépKép
babcsi

Babcsi

Nem volt az még túl korán? Mi a teszt neve?

Szilva

Köszönöm a menziűzőket, már kezd is hatniKép
gtünde

Szilva

Dehogynem volt túl korán, csak hülye vagyok!KépCORAX RapiPreg, rá is van írva, hogy a várható menzi első napjától!

buta, buta, buta, buta Kép

Kép

KépKép
babcsi

Nem Szilva, Tünde

Kép

KépKép
babcsi

Babcsi

KépKép Pazarlod itt a drága teszteket, ejnye-bejnye!
gtünde

Babcsi Kép
Én is ezt kezdtem el írni, csak aztán megkerestelek (volna) a táblában, de nem vagy benne! Miért nem! Tesség feliratkozni. Írjá a Wishnek most azonnal.
Akkor hányadik napon is vagy?

Kép
Kép
szilva069

Lányok lenne egy kérdésem, már akár az nap is beágyazódhat vagy egy pár napnak el kell telnie? Max hány nap telhet el az inszem és a beágyazódás között?

Barbi

Képbabafalva.hu vonalzó
zbarbi

Babcsi Kép
Ráadásul illik a reggeli vizeletet használni erre a célra. Gondolom már túl vagy az elsőn!?

Kép
Kép
szilva069

Babcsi

De ha visszaolvasol, valaki meg is adta a teszteket érzékenységük sorrendjében. Próbáld megkeresni. A Qupido a legérzékenyebb, be is szereztem kettőt, majd meglátjuk, kell-e.
Tudod, azért kettőt, mert rohadt "optimista" vagyok (legyen későbbre, ha nem sikerül most).Kép
gtünde

Barbi Kép
A beágyazódás kb 7-8 nap.
Ugye jól tudom lányok?

Kép
Kép
szilva069

Barbi

A Nat Geon-n volt az "Élet az anyaméhben" című szuper film, abban azt mondták, egy hétig is vándorolhat a megtermékenyült psejt, mielőtt megtapadna.
gtünde

Szilva

A Babcsi mindent fordítva csinál, hőmérőzni is napközben szokott. Többször isKépKép
gtünde

Szilva

Szerintem lehet, hogy a teszteket is felcserélte, és az LH tesztet csinálta meg a terhességi helyettKépKép
gtünde

Tünde Kép
Megszakadok a röhögéstől rajtad. Nagyon bejön a humorod!
Tarthatnánk Babcsikának egy szakmai továbbképző hetet, mert 35 évesen (remélem nem öregítettem) már ezeket illik tudni. Bár az is lehet, hogy csak bennünket szórakoztat!

Babcsi Kép
Csinálj még ilyeneket, jól mulatunk!

Kép
Kép
szilva069

Tünde Kép
Úgy látom Babcsi szégyenében el is menekült. Remélem nem palacsintát süt!

Kép
Kép
szilva069

Szilva

Tegnap is fura szagokat éreztem a monitor felöl, de nem árulta el mit főzött. Az is lehet, hogy kirohant megnézni, hátha tényleg rossz tesztet csinált meg. Vagy hőmérőzik???KépKép
gtünde

Szilva

Elképzelem, ahogy áll a gép előtt és mindenhonnan hőmérők lógnak ki belőleKép:
Ja, és közben még LH tesztet is csinálKépKép
gtünde

Csajok,

Nem basszus, pucolom azt a fránya sütőt! Nem a palacsinta égett oda (az a plafonon van) csak koszos volt!Kép

Menekült el a nyavaja!Kép Csak reménykedtek!Kép

Tudom, hogy reggeli vizelet, meg tudom, hogy kb 1 hét a beágyazódás, és azt is tudom, hogy pazarolom a drága tesztet! A Qupidot nem találtam a patikában, de szerintem az sem mutatna ki semmit még!Kép Csak itt próbálkozom, lehet, hogy fogom és rárajzolok én egy csíkot, csak, hogy lássam, milyen is!O:

Kép

KépKép
babcsi

De most megyek és végre kihúzom a hőmérőt a bizonyosból...reggel elfelejtettem!Kép tényleg! Lehet,azért szúr a pocim?Kép

Kép

KépKép
babcsi

Babcsi - a befelé röhögősKépKép
gtünde

Babcsi

Te nem vagy komplett, mindjárt bepisilekKépKép
gtünde

Babcsi Kép
Jól van, tudom ám én is milyen szar dolog ez a ciklusvég. Én ugyanezeket végigcsináltam már.
De még mindig nem tudom hányadik napon vagy! Írd mán meg! Kíváncsi fáncsi vagyok!

Mivel pucolod a sütőt, mert én tudok egy tuti jó szert rá. Csak ráfújod, hagyod pár percig, aztán csak le kell törölni. Asszem így írják: Wel Done

Kép
Kép
szilva069

Mrs.Wel Done (alias Szilva)

Tünde már megint be akar pisilni! Gyűjtsünk neki pelenkára, így nem kell a gép elől felállniaKép

Na egye fene még csak 22. cn. vagyokKép

Tünde néne!

Csak röhögjé nyugodtan, tudom, hogy nem vagyok komplett! KépKép Mé te az vagy?

Kép

KépKép
babcsi

Tünde

Ez a dupla befelé röhögős OKép:

Kép

KépKép
babcsi

Babcsi Kép
Jézusom! Mit akarsz te megtudni a 22. cn-on?
Még aludjál 7 napot, aztán esetleg....
Én a 19. napon vagyok, asszem én is csinálok ESTE 1 tesztet! Legalább biztos lehetek benne, hogy negatív lesz!

Kép
Kép
szilva069

Babcsi

Dehogy vagyok, ne sértegess!! Kép
Én meg a 21. cn-en vagyok, és télleg iratkozz fel a táblára!
gtünde

Csajok,

Akkor még a cn.-unk is majdnem ua. hát nem szuper!!!KépKép höhöhö...

Tünde

deeee...deeeeeKépO:

Szilva
láttam én már karón varjút! Kép lehet, hogy nem lesz neg. csak nem lesz pozitív semKéphöhöhö

Kép

KépKép
babcsi

Babcsi Kép
De az, együtt tudunk majd sírni is! Kép

Kép
Kép
szilva069

Szilva

Na de kérlek! Mi ez a negatív hozzáállás! Pont tőled!?Kép Mi nem sírunk, mi max. bosszankodunk aztán előre, harcra fel!!!!!!Kép

Kép

KépKép
babcsi

Lányok!
Majd meg szakadok a röhögéstől. Most elgondolkodtam. Talán én is csináljak egy tesztet (terhességit)? Igaz, hogy csak a 10 c.napon vagyok és biztos negatív lenne, de tudnék Szilvának szerezni egy jó napot és fellendíthetném a bizniszét, mert azt tuti jól meg tudnál saccolni.

Kép
Kép
tiza

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?