A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Fogamzás » ..."ma megint megjött"...

Tiza

Szerintem feltétlenül csinálj te is egy tesztet, így biztosra vehetjük mindenkinél a negatív eredményt! Szerintem Szilva egy fél saccból kihozza neked!Kép
Ha megvan, utána mindenki rajzolja meg a kívánt pozítív eredményt!?)

Kép

KépKép
babcsi

jav: ?) nem Kép igen

Kép

KépKép
babcsi

Tiza Kép
Na a te teszted aztán garantált nega lesz!
De mindenképpen a reggeli első viz. legyen! Tudod, az a tuti nega. Kíváncsian várom a holnapi beszámolót.
Az LH tesztet meg majd a 28. cn-on fogjuk csinálni!

Kép
Kép
szilva069

Csajok,

Most beszéltem a dokimmal. Azt mondta, hogy toxoplazmát még nem csináltunk, úgyhogy majd köv. lépésben elküld a Tisztiorvosiba, hogy megcsinálják! Bár én gyerekkorom óta ölelgetem és puszilgatom az állatkákat (nem röhögni)! Egyébként azt csak macskától lehet szerezni úgy tudomdomdom...cicust is ölelgettem már eleget...miáúúúúú

Kép

KépKép
babcsi

Szilva
Meg fogsz lepődni egy + LH teszten a 28.cn.-onKép vagy mégsem? na ezt saccold meg!Kép

Kép

KépKép
babcsi

most megyek a bromo receptemért...

Kép

KépKép
babcsi

Szilva

De az lenne igazi orvosi csoda, ha Tiza pozitív terhességi tesztet produkálna a 10. napon. De ha így lesz, kiadunk vmi tudományos cikket az indokokról, amiből jól megszedjük magunkat. A pénzből meg nyitunk agy fogamzási tanácsadó irodátKépKép
gtünde

Nem agy, egyKép
gtünde

Habár agy fogamzás is előfordulhat, vagy nem?
gtünde

Tünde, Szilva

megjöttem...

A menzesz alatt is teherbe lehet esni, ha akkor van tüszőrepi. márpedig akkor is lehet! Szóval nem lenne orvosi csoda!Kép

a kenetleletem is meglett...azt mondta, hogy ok.-s, de mit jelent az, ha sok a hüvelyi hámsejt! Magyarázzátok el egy gyagyának légyszííí!Kép

Kép

KépKép
babcsi

Lenn belőle sok kis agy, aztán aki csekély értelemmel van megáldva, bérelhetne/örökbe fogadhatna egyetKép
gtünde

Tünde Kép
Ez a Fogamzási Tanácsadó Iroda kicsit durva lenne a mi nevünkkel fémjelezve!
Képzeld el, Babcsi milyen tanácsokat osztogatna.

Babcsi Kép
Nekem annak ellenére lett negatív a toxoplazmám, hogy szinte mindig volt cicám, és nem fogtam vissza magam az ölelgetésükben. Remélem te mán nem kaphatod el!

Kép
Kép
szilva069

Babcsi

Hüvelyi hámsejt témában passz

De a menzi nem a 10. ciklusnapon van, az már egy elég hosszú ciklus lenne.

Ilyen hamar visszaértél?? Csak nem a férjed a doki?
gtünde

Tünde

az agyfogamzás az milyen lehet! Biztos valami szuper! és akkor így sok kis agy vagy sok kis agysejt lesz?Kép

Szilva,

Természetesen ajánlanám az agyhőmérőt! Na azt lehetne fülbe dugni fájásig!!!Kép

Kép

KépKép
babcsi

Szilva

Na de ha most sikerülne a baba, ilyen mérési-tesztelési módszerekkel.. világhírnévre tennénk szert.
gtünde

Babcsi

Vagy inkább ágyhőmérőt?!?KépKép Lehet, hogy azt is kéne mérnünkKép
gtünde

Tünde

Nem, a férjem is jó doki lenne, de nem ő azKép..csak közel van a dokim, kb 3 perc gyalog...Kép

Most hogy jön ide a 10. cn? nem azt kérdezted, hogy menzi alatt lehetsz-e terhes? és még te akarsz agyfogamzás tanácsadó irodát nyitni..na neeee!!!KépKépKép höhöhö

Kép

KépKép
babcsi

Tünde
szerintem ha elég mélyen bedugod a füledbe az már agyhőmérőnek számítKép

Kép

KépKép
babcsi

Csajok

Most akkor mi van a hámsejtjeimmel?????

Kép

KépKép
babcsi

Csajok Kép KépKépKépKép

Hát nekem is szerezzetek egy kamionnyi pelenkát, mert én is majd bepisilek itten ebéd után a sok baromságból! Kép ELNÉZÉST KépKépKépKépKépKépKép

Én ma a 19. napon vagyok. Holnap tesztelek én is egy klasz negatívat. Csak hogy még utoljára lássak negatív tesztet. Kép Már kezdem elfelejteni hogyan néz ki KépKépKép Vagy 20 napja nem teszteltem! KépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKép

Barbi Kép néhány napig az anyaméhben lebeg a megtermékenyített petesejt, és keres egy megfelelő helyet, ahová beágyazódhat. Ezt kémiai jelek alapján teszi. Megkeresem, hogy hol olvastam, és beszúrom a linkjét.

Lányok Kép Fruzsinak KépKépKépKép is küldötök energiákat? Õ is vár az eredményre, csak biztosan nem tud most jönni. Pedig, biztosan ő is majd' bepisilne a sok nevetéstől, talán még a babája is előbb beágyazódna, hogy ő is mielőbb itt legyen közöttünk KépKépKépKépKépKépKépKép
Vendég

Babcsi szívem

Lécci olvasd mán vissza, amit 12.28-kor írtamKép
gtünde

Babcsi Kép fogalam sincs mit jelent. Rákeresek a google-on KépKépKépKépKépKépKép
guggolon KépKépKépKépKépKépKép
Vendég

Noé

Akkor itten küldöm Fruzsinak a sok kis tapasztót:++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++ ++++++++++++++++++++
Sajna, a csomagolás plusz költség lenne, de gondolom anélkül is át tudod neki adniKép
gtünde

Babcsi

Én ÁGYhőmérőre gondoltam, te kis balga; hogy lehet, hogy azt is kéne mérnünkKép
gtünde

Lányok szégyenlem magam de nem tudtam visszaolvasni, de gondoltam bejelentkezem.
Tegnap hazajöttem Szolnokról. Hál istennek elintéztem mindent. Jól vagyunk. Itthon most teljesen el vagyok havazva házimunkában, úgyhogy lehet egy kicsit csak olvasó üzemmódban leszek.

Mikor teszteltek inszemesek??? Kép

Kép

Kép
pkagi

Tündikém Drága, elolvastam..és értem, hogy nem agy hanem egy.......esdekelve kérlek, hogy bocsáss meg nekem!!!! erre gondoltál, ugye? na most akkor ok-s a dolog?

Noémi
Neked is gyűjtünk pelenkára, Tünde már úgyis bepisiltKép

Fruzsinak meg mennek az energiák:+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++ ++++++++++++++++++

Az a cikk engem is érdekel, küldd a linket és olvassuk!

Kép

KépKép
babcsi

Babcsikám drágaKépKép

Én nem az egy-agy dologra utaltam, hanem az agy-ágy variációra. De látom, teljesen belezavarodtál, hagyjukKép
gtünde

TündeKép

jaaaa! ágy!!! na most már tényleg értem!Kép

Noémo

köszi a keresést. guggolva várom az infót!Kép

Kép

KépKép
babcsi

Akarom mondani Noémi

Kép

KépKép
babcsi

Szia Pkagi

Aztán csak óvatosan azzal a házimunkával, nehogy baja essen a töpörtyűnek!Kép
gtünde

Babcsi

Noémo - ez teccik, már ezen is röhögökKépKép
gtünde

na, most muszály egy kicsit a maradék takarítással is foglalkoznom, de nemsokára jövőőőőők...Kép

Kép

KépKép
babcsi

Jó hogy nem NémóKépKép
gtünde

Lányok utána néztem a dolognak egy ismerősnél akinek szakterülete a meddőség, a beültetéstő számított 2-3 nap alatt beágyazódik ,mert utána már nem élet képes. Vagyis már a pocakunkba kellene valaminek lennieKép

Én is beállok a pelánkás sorbaKép

Noémi nem lesz még túl korai az a teszt én várnék még a helyedbe!

Barbi

Képbabafalva.hu vonalzó
zbarbi

Na én is megyek, mert dolgoznom kell egy kicsitKép

Ilyen egy melóhelyet, nem is értem, mit képzelnekKép
gtünde

Naaaaaaaaaaaaa Kép nem ér más nevével viccelődni KépKépKépKépKépKépKép

Babcsi Kép semmit sem találtam eddig Kép béna a guggoló Kép. Tovább keresek....

Ági Kép De jó, hogy jöttél! Nem baj, ha nem írsz, csak olvasgatsz, olyan hangulat van itt, hogy úgyse bírod majd megállni! Kép
Eladtátok a lakást? Nagyon drukkolok ám! Kissrác hogy érzi magát? Remélem sokat mocorog és ficánkol. Te jól vagy? ÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚgy hiányzol. Remélem hamar irogatok majd énis valamilyen kismamis topikba, aztán meg majd jó sok tanácsot kell ám nekem adnod gyerekneveléssel kapcsolatban. KépKépKépKépKépKépKép

Nekem szeptember 5-én kell vizeletet vinnem, Fruzsinak szerintem egy nappal később, Barbinak 8-án. Egymás után oszthatja Wish a zebrákat! De jó lesz! Elkezdjük a babaesőt, a zebracsordát meg a többiek hozzák még!
Vendég

Babcsi Kép
Írd csak egyszerűen Némó-nak

Kép
Kép
szilva069

Ja, most látom ezt a poént már Tünde Kép Öreglány elsütötte. Bocs

Kép
Kép
szilva069

Barbi Kép csak vicceltem a teszttel, dehogy tesztelek Kép, múlt hónapban vagy 3-at teszteltem fölöslegesen. Mondjuk az eredmény előtti napon meg is jött. Kép
Az inszem nem beültetés, tehát nem elég a 2-3 nap. Gondolj csak bele. Ez olyan, mint egy természetes úton megfogant baba, csak a kiskatonáknak kevesebb utat kell megtenni, és többen maradnak életben, mint amúgy. A beültetett embriók már 2-6 naposak, azok már tényleg szinte azonnal beágyazódnak, azért kell a transzfer után 3 napot szigorúan feküdni.
Remélem ezt már sosem tudjuk meg. Kép
Vendég

Na, most lefáradtam agyilag! KépKépKép
Ha most dugnám be a hőmérőt a fülembe, tuti kiakadna. Kép
Kezdem úgy érezni 14. cn-on -LH tiszta abnormális. Segítség! KépKépKép

Kép
mofly

Mofly Kép
LH-tesztelsz? Semmi csík?

Kép
Kép
szilva069

Szilva

De volt tegnap is meg ma is egy vékonyka csík, de hát az még nem elég. A kalkulátor meg a hőm szerint 16. napon kéne pé-nek lennie. Úgy hogy most már jöhetne a + csík. Kiváncsi leszek holnap milyen lesz.

Kép
mofly

Mofly

Nekem is csak a pé napján lett erősebb mint a tesztcsík, előtte szinte semmi...

Kép

KépKép
babcsi

Mofly Kép
Ne aggódj, éppen ma írta valaki, hogy egyik napról a másikra lett neki állati vastag a csíkja!
Remélem holnapra már jó vastag lesz!

Kép
Kép
szilva069

Én is remélem!
Mindenesetre azért valami akciót beszervezek legkésőbb holnapra. Teszt ide vagy oda... Kép

Kép
mofly

Wish Kép
Most számoltam ki, hogy elvileg a mensi utáni 7. nap kell visszamennem a dokihoz, és akkor kezdődik a stimu. Addig valami más szurit kell böknöm. Létezik, hogy csak a 7. naptól van a stimu a lombiknál? Az inszemnél már a 2. naptól kezdtük.

Kép
Kép
szilva069

Mi szept. 5-re kaptunk időpontot a BMC-be. A párom viszont csak október közepére kapott időpontot az Urológiára. És az én hormontesztem se lesz kész. Most azon morfondírozom hogy lemondjam a BMC-ben? Eredmény nélkül minek menjek od? Vagy ha odamegyek lehet hogy hamarabb megcsinálják az egészet?

Kép
mofly

Mofly Kép
Nehogy lemondd! Ott megcsinálják hamarabb, és ráadásul ingyen!

Kép
Kép
szilva069

Mofly Kép
Nehogy lemondd! Ott megcsinálják hamarabb, és ráadásul ingyen!

Kép
Kép
szilva069

Bocs, nem én vagyok a hülye, a b.net!

Kép
Kép
szilva069

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?