Korán keltem ma, hisz javítóvizsga lesz a suliban. 8-ra kell mennem, csak már 5.30 óta nem tudtam aludni... Gondoltam, végigolvasom, amit tegnap délután és este írtatok. Hát megtettem.
Monyó!
Nekem is igazat kell adnom Seszinek. Ne akard siettetni a dolgokat, főleg a pároddal NE! Tudod, nekem (is) olyan férjem van, aki velem együtt szintén nagyon szeretne kisbabát. Amikor összejöttünk, már a babákon beszélgettünk, volt már fiú és lány nevünk is...
Egy idő után én másra sem tudtam gondolni, mint a babára (főleg, hogy a baráti körünkben egymás után kettő is született!)... Az, hogy állandóan arra gondoltam és mindig erről beszéltem a páromnak, nem tett jót egyikönknek sem. Õ már nagyon "unta" a dolgot, persze ő is vágyik rá, de nem olyan erőszakosan, ahogy azt én akartam. Sokat beszélgettünk erről később és mára már sikerült teljesen megnyugodnom. Persze most is nagyon akarja mind a kettőnk, de nem ez a legfontosabb!!! Most jelen pillanatban az a legfontosabb, hogy kettőnkkel minden rendben legyen. Ne legyen köztünk feszültség a babavállalás miatt, ne kergessem az őrületbe az állandó babamániámmal... Most még CSAK ketten vagyunk (remélem nem sokáig!!!), de csak akkor tudunk hárman és négyen lenni, ha mindkettőnkkel minden OK (most elsősorban a lelki oldalára gondolok). Nekem is le kellett állítanom magam. Ja és megtanultam azt is, hogy nem szabad görcsösen akarni, mert az nem segít. Tehát csak természetesen. Most a párod legyen a legfontosabb Számodra, figyelj oda rá jobban, szeresd még jobban, mint eddig, aztán jöhet a baba. Bocsi, nem akartalak letámadni, de fontosnak találtam ezt leírni. Hidd el, nekem is nagyon hiányzik a baba, de nem szabad már most a babaprojekt ellen hangolni a párunkat! A gyerek mellett ugyanis az apára is szükség van!!!!!!!!!!!

Na erről ennyit. Duddu! (Olyan fura, hogy 2 Réka van, ezért mostantól szeretnélek így hívni)
Örülök, hogy kaptatok segítséget tegnap! Nagyon drukkolok ám Nektek!!! Te is megérdemled ám azt a kis zebrát a neved mellé! Figyelj, beszéljük meg a zebrácskával, hogy a jövő hónapban látogasson meg minket!!! Mit szólsz?
De jó lenne...
Sajnálom, hogy a babásokkal kevesebbet fogunk találkozni, de persze megértem. Most már őket nem a babavállalás kérdése foglalkoztatja, hanem valami egészen más, valami nagyon jó dolog... És ez természetes! Majd néha napján benézek Hozzátok, hogy mi újság Veletek.
Nos lányok mostanra ennyi volt. Mennem kell készülődni, mert elkések a javítóvizsgáról. Akkor meg el lesz kenődve a kislány, aki rám fog várni...
Puszi
Zsu

[/url]