A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Szülészetek, kórházak » Szent Imre kórház azaz a Tétényi - Ikea szoba &eacut

Köszi! Még azt akarom kérdezni, hogy a kórházi csomagot lassan össze kell pakolni. Tena betét kell, vagy éjszakai is jó első időre? És muszáj tena bugyi, vagy "normál" is megteszi?
És hálóing, vagy pizsi?
WC papír?

Mire figyeljek?

Köszi
mkatus

Dora,
gratulálok és üdvözlöm Katalin Zoét, úgy tűnik hozott magával egy kis napsütést is Kép

Neet, Bogárka,
nálunk fordítva volt, Dóci este 9-től reggel 7-ig aludt, utána még egy kicsit 1/4 9-ig, úgyhogy hawaii, nem akarunk ma is találkozni???? Kép

Oxi,
és mit nem fizetnek?

vera
kisün

katus,
nekem pizsama (ill. tréningnadrág és póló) jobban bejött, de én nem vagyok egy hálóinges tipus. Pólót felrántottam és már szoptattam is. Meg valahogy ettől kevésbé volt kórház-fíling.
Első időre TENA betét jobb volt, nálam legalábbis a vérzés erősebb volt sokkal, mint egy normál menstruáció, szóval elkelt az a kis plussssz Kép
WC-papír JÓL JÖN!!!

vera
kisün

Dóra: éljen Katalin Zoé!!!!!!!!!! (nekünk is a tarsolyban volt a Zoé, de aztán api utsó pillában leszavazta, szóval király a nevetek !!!!!!!!!!)

Katus!
Ne törődj senkivel. Tena-t mindenképpen vigyél egy 16-os csomagot, nekem több nem kellett. A Tena bugyi szerintem szuper találmány; könnyű kiöblíteni (márpedig arra biza szükség lesz!) és már kész is az újrahordásra.

Bogár, Neet: éjszaka Kép

Zsan: boldog féléveset Nektek, még mindig elig tudok magamhoz térni, hogy az a kicsinagyIgi milyen kis vsagyúrós erőses, jajjjjj én is akarok egy fiúúúúúúúúút.....apaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

Kisün: hogy lehet olyan nagyon valószínűtlenül kék szemet készíteni, mint a Dórié? Recept?

Oxi:ótó helyett kérj apától egy belvárosi lakást.
Tudod mit? Megígérem, hogy ősszel meglátogatunk LizaHannával. Na?

Lizzi egyébként 6 helyett ma 7-ig aludt, szóval ő is kiütötte magát tegnap.
Még van kb. 1 órám, addig háziwork, aztán megyek a gatyeszaimért, amit remélhetőleg már felvarrtak.

No, csóka.
ada007

Mkatus,
tena betét rulez, bugyi nem fontos, ha "ügyes" vagy, a sima-sajátodnak sem lesz semmi baja. Ettől függetlennül sokan használják, mert aztán ki is dobhatod.

Pizsi/hálóing: ahogy Kisün is írta, ami jólesik. Én hálóingben voltam, alatta biciklis nacival, így mégse pucérkodtam annyira szopi alatt.

Tányért, poharat vigyél. Meg rengeteg innivalót. (Bubimentes víz. De ezt ne cipeld, majd beviszik a kedves látogatók.)

Ja, és ultrapihepuha WCpapír rulez. Majd meglátod. Kép

Megvan a lista, amit a H (is) ad, hogy mit kell/érdemes bevinni magaddal? Célszerű 2 pakkot csinálni, egy picit a vajúdóba (szőlőcukor, víz, csoki, kamera, ha gondolod, stb) meg egy nagyot arra a pár napra, amíg bent vagy. Papucs, köntös, stb.
neet
neet

eljenek a babak, akik a bkv-n sirdogalnak!!!
Ada, nehogyma' erdekeljen, mit gondolnak masok!!!!
nekem ilyenkor az szokott segiteni, h csak a picurra figyelek, es megprobalom kizarni a kulvilagot, amennyire csak lehet. igy aztan fogalmam sincs, kihogymit. meg nem is erdekel.
mi sokat utazunk bkv-n (mivel autonk nincs), es mindig kendovel (mivel babaautonkKép sincs). es hat elofordul idonkent, h eltorik a mecses. leginkabb mondjuk olyankor, amikor kicsit hosszura nyulik az utazas, B mar kialudta, kinezegette magat, es mar enni szeretne... hat. szopizott mar villamosonKép. bar a parkokat jobban szeretemKépKép

"Tell me why are we so blind to see
That the ones we hurt are you and me?"
Coolio
recca

Doraeknak nagy gratula!!! hajas baba rulezKépKép

Coolio
recca

Ada, Zsanci most akkor mikor lesz az uszis megbeszeles? es ti mentek????

Coolio
recca

Dóra!
Isten hozta a kis jövevényt!

Hát kicsit szomorú voltam, hogy tegnap nem tudtunk elmenni a Camponába, de örültek háza volt nálunk. Jöttek mentek a rokonok/barátok. Tartottunk egy kis előszülinapot Lillusnak és megkapa élete első legoját a barátnőmtől.Kép

Délre megyünk a Heim Pálba szemészetre. Na majd jól beszámolok mint mondanak. Kicsit azért izgulok, remélem nem fogják nagyon bántani a gyereket.

Kisün!
Nem mondtad meg, hogy mire gondoltál az uborkával tegnap, még most is ezen filozom.Kép

A Tena betét + eldobható bugyi nekem is jól jött a kórházban az első 3 nap, aztán jó volt a sima betét is meg a saját pamut bugyi. Saját tapasztalat alapján javaslom, hogy olyan betététet vagyél Katus , ami nagyrészt pamut, mert jó kis hüvelyfertőzést lehet kapni a "poliészter" betétektől. WCpapír feltétlenül kell!

Egyébként a hálóing csak akkor praktikus szerintem is, ha majdnem köldökig ki tudod gombolni, különben szinte meztelenül kell szoptatnod. Tréning gatyó+ polo sokkal jobban hangzik.És jobb is kimenni benne a látogatókat fogadni.
beetrix

Zsanci!
Éljen a fél éves IGI! Ti vesztek neki ajándékot? Mert ez már majdnem olyan mint egy igazi éves szülinapKép
beetrix

Bogarka, Neet, aterzem a helyzetetKép B 1-2 hete minden ejjel 1-1,5-2 orankent ebreszt. szerintem a fogmanok tehetnek mindenrol...

Coolio
recca

Recca: teljesen igazságosságod van, nem is érdekel igazán, csak először volt ilyen ordítós szitu és egy kicsit meglepett, hogy a buszon senkinek nem volt még gyereke ? vagy mindenkié folyton mosolygott????
Szopiban én sem vagyok szégyellős (ugye Camponás csajok (bűntudatosan, de mosolygó szmájli)), és tegnap valóban már ott jértam, hogy ott helyben a buszon kap cicit, de aztán sikerült elterelni a figyelmét Lizzinek másképpen, no meg nem is volt igazán éhes, mert előtte evett.

Mi mindenképpen ott leszünk holnap de. 10-kor a Rubinban.
Hogy a legegyszerűbb oda bkv-n eljutni???? Tudja valaki?
ada007

Zs, Igi nagyfiunak boldog felevest!!! B egy nagy mosolyt kuld nekiKépKépKép

Coolio
recca

Ada!
teljesen átérzem a BKV-s sztorit. Én is inkább kenguruba szerettem utaztatni a gyereket, amíg kissebb volt. Így ritkább volt a kínos sírás. Most viszont már, hogy ül a babakocsiban többször előfordult a kínos helyzet. Ilyenkor anya varázstáskájába mindig ott kell figyelnie valami izgalmas dolognak, ami mükszik és visszaáll a csend. Hihetetlen módon nem kell, hogy nagy dolog legyen elég a lakáskulcs pl.Kép

Mindentől függetlenül én is ezerrel bkv-ztam és fogok is. Mert nincs kocsim azért még nem akarok bezárva lenni és menni menni akarok, akár a város másik végébe is.Kép
beetrix

Kisün: Elvileg kórházi napitérítést kapok, és voltam bent 2+1 hetet (2 hetet toxémia gyanúval, egyet túlhordás+szüléssel) Na ezt nem akarják... Pedig napi 6500 Ft lenne, szóval nem mindegy

Ada: Nem jó az, ott lakjak egyedül? Apa ragaszkodik ehhez, és aki volt már itt, az érti, miért Kép Én is nagyon szeretek itt lakni, csak ti vagytok messze...
BKV-s utasok ne érdekeljenek, ha segíteni nem akarnak, akkor legalább fogják be Kép

Katus: Hiperszupernagyondrágapuha WC papír rulez Kép És rengeteg! És Tena is... Nekem mondjuk csak 7-8 kellett, de addig nagyon jó volt! Bugyival sztm, mert azt a vastag betétet a saját bugyid nem bírja Kép
Túlhordás csak valóságos túlhordáskor veszélyes, azért kb két hét után megindítják a szülést, de azt nem szokták kivárni Kép Nekem indították 10 nap után, mert kezdtünk veszélyessé válni, szóval bízz a dokiban!

KépKép
oxigen
Györköny

Köszi a tena bugyis tippeket. Kép

Pizsama: tök jó, ha nem muszáj, mert én se hordtam eddig hálóinget, mindíg pizsim volt.

Kórházi listám nincs, de kaptam már innen-onnan, meg a babaneten is van egy, ha jól láttam. Csak azért kérdeztem, mert van olyan kórház, ahol ragaszkodnak a hálóinghez, tena bugyihoz-betéthez. De akkor ezek szerint itt nincs ilyen. Kép
mkatus

Doki: azt hiszem írtam, hogy 100%-ban bízom benne, ezért nem is parázok, csak ezek a jótanácsok....
Akkor tena bugyit mégis érdemes venni. Hol lehet kapni gyógyszertár, gyógyászati segédboltokban?

És betétből a legnagyobbat ugye?
mkatus

Dórának és babójának nagy nagy gratula. Pedig még azt kezdem irni neki, hogy drukkolok, erre meg már meg is született a kislányka.

Neet: tudatlan vagyok, mi az az S-baby? vessetek a mókusok elé, hogy még ezt sem tudom.

Tali jó lehetett... kicsit sajnálom, hogy nem voltunk...

Lányom már többször átfordult, apjuk nem hitte el, azt hitte csak án lendítem át. De ma bemutatta neki is. Pocak viszont tegnap úgy fájt, hogy egy órát űűűűűűűűvöltött pont a tesóméknál, aki hazajött látogatóba. Na de sebaj.. Lesz ez még jobb is. Most viszont alszik a drága. 4 átfordulással, szerintem most egy jó időre kiütötte magát.

MKatus: én a betétet és a bugyit is a gyógyszertárban vettem, a bugyi kettes csomag és 3száz forint szóval marha olcsó. És nagyon jó. mindenképpen vegyél. Én végül a kórházban kaptam jó sok betétet, még haza is tudtam hozi, úgyhogy tennát tovább is adtam...

Johanna

Kép
Kép
johanna1975

OFF: Aprópó: múltkor beszéltünk a szientológiáról. Egy nagyon durva cikk van a népszabi keddi számában. rejtélyes halálesetek a szientológiánál... címmel vagy valami hasonló. A legdurvább, hogy egy nagyon jó ismerősöm haláláról van szó.... Nagyon gáz amit művelnek. Teljsen kikészültem tőle és nem is tudtam hogy a fickókat Õk tették taccsra ennyire.Bocs az offért.

Kép
Kép
johanna1975

Gigi: köszi a borostyános linket. Ti próbáltátok? lehet még cd-t kérni a talira? lehet, hogy válaszoltál, de én olyan de olyan szétszórt vagyok...

Kép
Kép
johanna1975

Ada, tudom, h teged nem kell felteniKépKép
lehet, h mi is ott leszunk holnap, de meg nem tuti, azert az erdekelne engem is, h lehet oda eljutni. egyaltalan hol van ez a Rubin?

Coolio
recca

Rubin hotel... Ha jól tudom, a budaörsi úton van kifelé menet az első felüljárónál. Dayka Gábor utca ha jól tudom.... remélem nem mondtam nagy hülyeséget. De keress rá googleban..

Kép
Kép
johanna1975

valoban: dayka g. u. 3. koszi.

Coolio
recca

Sziasztok!

Neet, Bogárka teljesen együttérzek veletek, Réka 4-kor felébredt és csak egy nagyadag tápszer tudta visszaaltatni.Kép Reggel fél8-kor ébresztett, de addigra már az éjjeli szekrényen volt a reggeli tápja (milyen egy rendes uram vanKép) Ha így folytatjuk én is benevezek a szem-alatti-olimipai-ötkarika-gyüjtő-versenybe.

Múltkor mi is belefutottunk egy bkv-sírásba. Nem tudtam kivenni a babakocsiból a gyermeket, mert minden ülés foglalt volt, a legközelebbin pedig csomagokat tartott a néni.Kép Inkább leszálltam a legközelebbi megállóban és hazagyalogoltam.
zanza

este jövök,itt ereszd el a hajam vanKép
Vendég

Zsebi!

Nem kaptam emilt!

Juc
20170114224602

sziasztok!
ma nem tudtam kinyitni az autó ajtaját...Kép igy lent rúgtuk a port, mig apám meg nem jött (3 óra) és aztán ő felvitte B-t az oviba, de most ugye senki nem tudja hazahozni...Kép de nem tudott volna itthon maradni, mert akkor kupi van, és az Igit sem tudtam volna elaltatni, meg minden, meg minden...szóval, ha B itthon marad, arra előre fel kell készülnöm.
Köszönjük féléves gratulákat!!! Hát, én is alig hiszem, hogy igy repül az idő!!!! Kép Kép
Dóra!
Nagy nagy gratula neked és Katalinnak!!!!!!!!
Beet!
Vera azért sajnálta az uborkát, mert irtad, hogy 2x is vettél ubit, és mindkettő rossz volt!
Ada!
Holnap 10? nagyon szeretném, csak hát most nincs kocsi, nem biztos, hogy B feljut az oviba, és akkor két gyerekkel...ha sikerül összeszedni magunkat addig...Kép REMÉLEM!!!
Juc!
csak afölött sajnálkoztam, hogy Oxi sem jön hétfőn, meg Ruz sem...
Katus!
wc papir kell!!!!nagyon! és én is gatyóztam és nem hálóingeztem...Kép

Kép

ZsanciKép
...hogy az utolsó emlékünk egymásról egy szép mosoly legyen...
zsancikant

Sziasztok!

Már csak annyit szeretnék kérdezni, hogy én holnap dolgozom utoljára. Hogy telnek a napjaitok? nem unatkoztok? össze jártok valakikkel? Mert nálunk sajna még nincs meg a baráti kör, mindenki messzebb van, 1-2 ember kivételével...
Szóval, miből áll egy nap? Vagy ha megszületik a picúr, nem lesz időm ilyesmin töprengeni?
Bár szoktam kötni, varrni, azzal is elmegy az idő. Csakhát a társaság...
mkatus

Sziasztok Anyukak es Kismamak!

Lelkes olvaso, korabbi hozzaszolo de most uj eletet kezdo (nem szerettem a nic-emet, lecsereltem egy jo par hozzaszolassal fiatalabbra) jelentkezik! En az anyukak taboraba tartozom egy tunderi Mateval (ugye Kisun, ugye Pesztus??).

A hozzaszolas Mkatus kedveert lett: Tenabol Lady Super jol jon az elso napokra, de abbol felesleges megvenni a nagy csomagot a patikaban (30 db), inkabb egy nagy csomag Tena Lady Extra-t szerezz be. A rogzitonadrag a Tenafix, ebbol van tobb meret, M-es vagy L-es eleg altalaban.

Bogarka! Lehet hetfon csatlakozni? Kuldesz reszleteket? Koszonom!

Grina
grina

Katus!
hiányozni fog a társaság, de nem az elején, majd később...mi gyakran összejárunk, majd gyertek ti is!!!! otthon is van internet??? nekem az segit sokat!

Kép

ZsanciKép
...hogy az utolsó emlékünk egymásról egy szép mosoly legyen...
zsancikant

Még nincs, de apa hajlik rá. Kép Szerencsére. KépKöszi Zsanci! Kép

Lehet, élünk majd vele.
mkatus

Mkatus: mindenképpen legyen internet. Én anélkül már befordultam volna tutkóóóóóóóóó.... szóval ez tényleg fontos. Egy a társaság, másfelől a rengeteg felmerűlő apró és fontos kérdések miatt. Látod itt mindig mindenre van válasz. Vannak az igazi profik, akik mindent tudnak... irigylem is Õket...:-))
Meg hát tényleg kell a társaság. Hétfőn nem jössz a talira? nekem nagyon jó volt, hogy még nagy pocakkal megismertem mindenkit, illetve akik ott voltak Bogárkánál és akkor szerencsére jó sokan voltunk. Szóval, ha tudsz gyere. Bár nem látom át igazán, hogy mikor is szülsz...
Hogy telnek a napok? hát eleinte borzalmasan nehezen. Nekem nagyon nehéz volt, szopizás, altatás, csak ringatva alvás, fájás, vérzés, sírás stb... de aztán már belerázódsz és sokkal jobb lesz. Lényeg, hogy legyenek segítők körlötted és azért néhány emberrel járj össze. Fontos, hogy néha ki tudjál szakadni, ha csak egy pár percre is. Soha ne keseredj el, mert babód nagyon megérzi. Nálam űvöltött, amikor én is kicsit depisebb voltam, de szerintem olvastad is itt a megpróbáltatásokat. Szóval hajrá internet, ma már nem egy borzalmasan nagy pénz, szerintem megéri. Ahogy Zsanci is mondotta volt előttem.

Johi

Kép
Kép
johanna1975

Köszi, Johi!

Én is föleg azért akartam, mert még nincs is meg a baba, de annyi kérdés felmerül az emberben mindenféléröl, és itt egyböl lehet választ kapni.. Hatalmas segítség. Igen, olvasgattam, most legutóbb is, hogy nagyon nehéz az eleje. nekem anyu velünk lesz, segít, dehát csak a háztartásban tud. AMi a babával kapcsolatos, azt úgyis nekem kell kitapasztalni..
Elvileg szeptember 22-re vagyok kiírva, szóval van szük 4 hetem. Kép Ilyesztö is meg öröm is egyszerre. Tartok kicsit töle. Apa bent lesz, de épp most mondta egy kolléganöm, hogy sok eröt kíván, mert az kell. Háát, nem lesz könnyü menet.. Kép
mkatus

Na,az enyém invitálás elszállt az elöbb,de Mkatus gyere!

Oxi miért is nem jön,hova megy nyaralni?

Jucus
20170114224602

Aranyosak vagytok! Kép

Nagyon köszönjük! Kép

Hétfön elég zsufi napom lesz, de mikor és hol lesz a tali?
Murról tud valaki valamit? Vele legalább már találkoztam.. Kép
mkatus

NA ,most el szülőire az óviba.Bár sok jót nem remélek.Ja és SOma közölte:"Soha többet nem megyek óviba"Egyébként most kezdené,tehát nagy tapasztalattal a háta mögött mondta mindeztKép

Juc
20170114224602

Ada,
hosszú kitartó próbálkozás KépKép avagy: practice, baby, practice Kép
BKV-utasok meg szintén voltak gyerekek, és ők is bömböltek… csak hajlamosak elfelejteni Kép szóval ne érdekeljen!!!!

Zsanci,
éljen 6hós Igi!! És szerintem jól viselkedtek! Dóci még este is mesélte, hogy mekkorát autózott Borisszal Kép

Grina,
velkám bek Kép

Beet,
ahogy Zsanci írta Kép nekem is volt ilyen tapasztalatom mostanában, és már nagyon ráéheztem, és akkor kinyitottam, és Kép

Katus,
én is saját bugyit hordtam, és jó volt, de a szobatársam pl. tena bugyit, és imádta Kép
Ja, és összevissza unatkozom magam KépKép na ez nem volt komoly: szóval: egyrészt ugye gyerek, azért az néha 3emberes meló. De elég sokat elszabadulok itthonról, meg összejárunk barátokkal-ismerősökkel, az nagyon jót tesz, mert szerintem csak én csak otthon becsavarodnék. Meg tanulok is mellette, az is jólesik Kép De majd nálatok is kialakul, hogy mit és mennyit tudsz a baba mellett csinálni. Fontos szerintem, hogy néha legyen egy kis időd csak MAGADRA, ilyenkor hagyd otthon babát párodra, és húzz el 1-2 órára vásárolni-nézgelődni-olvasni, bármi, ami kikapcsol, csodákat művel! Kép
Első napok: én nem vagyok mérvadó, mert Dóci egy abszolút untipikus gyerek volt, első napjától kezdve átaludta az éjszakát (és így én is), és napközben evett-aludt, amikor már tudott mosolyogni, akkor még azt is csinálta, néha sírt egy kicsit, de nem volt vészes, nem fájt a pocija stb.

Zanza,
olimpia Kép

Oxi,
hű, az tényleg nem semmi összeg, remélem, kiperkálják!!!

vera
kisün

Katus,
igen, a szülés nehéz, de szerintem egyben életem egyik legszebb élménye is volt, szóval én akár holnap mennék újra Kép nyilván ha nem így lenne, már rég kihaltunk volna Kép
kisün

Juc: Anyukámhoz megyünk szombat hajnalban, Vikkel lent leszünk minimum 2 hétig Kép Csak a talit sajnálom Kép (Tegyél nekem félre egy-két Pannarucit légyszííííííííííííííííííí) Kép

Katus: Net az kell, a társaság majd alakul, az első pár hétben úgy sem fogsz kilátni a fejedből Kép Addig viszont még szülés előtt a nagy pihenések között éld ki magad társaságlag! Kép

KépKép
oxigen
Györköny

KISÜN,
azt a szöveget, amit nekem küldtél , tedd közkinccsé, nagyon jó!!! És az ember kínjában röhög rajta, h hát akkor mással is így van ez? Kép

MKatus,
net mindenképp legyen, a sok help meg a kikapcs miatt!
Olyat röhögtem az unatkozástól való félelmeden! De ne értsd félre, nem rajtad. Majd meglátod! Bár az az igazság, h eleinte rengeteget alszanak a babák, és akkor esetleg unatkozhatsz, feltételezve, h van bejárónőd és hozatod a kaját. Aztán pár hónap múlva nyiladozik az értelmük-kíváncsiságuk, aztán elkezdenek mászni, gondolom, majd menni is valamikor, és úgy 18-20 évig nem nagyon fogunk uncsi napokat megélni. De azért én szeretnék ám tesót! Még ha ez most nem is erre utal....

Johanna,
s-baby= superbaby, de az az igazság, h bennük is lakozik egy kisördög, csak nagyon jól leplezik. AZtán amikor kibújik...

Bogárka,
micsinájjak a medivel??? Ezer fok van kint. Félek, h ha kipucoválom, visszajön a monszun. Tétova, murphy-s szm helye.

Borzasztó éjszaka -úgy látszik- csak engem viselt meg, ded nem alszik egy szemhunyást sem, azaz de. aludt egy szűk félórácskát, azóta "pörög" és/vagy üvölt. Kép Vettünk friss kenyeret, kár, h nincs itthon pálinka. Kép

neet, a karikás szemű-lelkű
neet

Csajok!

Ezt nem hiszem el: gyermeket letettem, kimentem konyhába, kiöntöttem kávét magamnak, elővettem a tejet, belezuttyantottam a teáskancsóba és ojedtemben feldöntöttem a kávémat....és ha ez még nem lett volna elég, kávépucoválás közben ordítás jő a szobából, rohanok be....gyermek nyakig összeszarta magát Kép
Azt sem tudtam, hogy a kávés Viledával a seggét töröljem, vagy a popsikendővel a kacagástól csurgó könnyeimet, vagy hagyjam az egészet a francab....
No, a vége az lett, hogy ded szarosan üvölt kiságyban, konyha úszik, én meg szépen leültem átogondolni (oké 5 mp-re), hogy ebben a krízishelyzetben mi is és milyen sorrendben a teendő Kép

Ezt nem tudtam ám, hogy az itthoni vészhelyzetek felül tudják pillanatokra múlni a nyomasztó munkahelyi stresszet Kép
No, ennyi belőlem, ill. belőlünk Kép

Ada
ada007

Ada, nem semmiKép

Neet, a csajok összebeszéltek. Oké, most éppen alszik a ded, azért egy csúnya délelöttünk volt.

Jucus, sikerült a msn-en eligazodni?
zanza

Ada: ez tetszik... ma én is hasonlóan póknak érzem magam, azt sem tudom hová kapkodjak. Úgy látszik ez egy szaróóóóóós nap, Fanni is jót termelt.

Neet: aha... nálunk még lehet, az örög van előtérben. Jaj, jönnek a mókusok.....

Mkatus: Bogárkánál lesz a tali. Õ tud néked emilt küldeni a részletekről. De gyere mindenképpen, egy élmény a csajokkal és a babákkal. Óóóóóóóó távol álljon tőlem, hogy fényezem magunkat. :-))

Mi lehet Manókkal és Ficcel? oly régen voltak? remélem talin felbukkannak.

Johi

Kép
Kép
johanna1975

Bogár (vagy valaki, akinek megvan)!

Dobsz nekem egy útvonalas emilt az adrienn_szabo kukac hotmail pont com címre léci?!
ada007

Ada,
elképzellek, ahogy ülsz a kupi közepén.. Kép És mi lett a végső sorrend? Ne hagyj má' kétségek között!

neet
neet

Természetesen a sorrend: kávé, kaka, kávé, kaka....azaz rohangáltam a két dolog között, mint a mérgezett egér; feltöröltem a nagyját mind a kettőnek, aztán utána következett a finompucolás Kép
ada007

Zsanci, Jucus!

A puntovics igen Eszti apáé voltKép de a szőke lány sajnos nem Eszti voltKép de köszi Zsanci az infót! Majd jól elkapom a grabancátKép mindkettőnekKép bizti egy tanulóval volt. Sajna este 10ig nyomta tegnap az ipartKép

Ez egy jó szakma a pasiknak, mertz igy tudnak egésznap csajozni, és nem szólhatsz hogy miért van tele a kocsi női hajszálakkal, meg kinek az illata van az üléshuzaton stbKépKépKép De fő a bizalom! Én bízom benne! Bízhatok Jucus? Te sokmindent tudsz róla! Hány palacsinta az ára az infóknak?KépKépKép
eszti25

Tegnap megkaptuk a kéthós szurit. Semmi nem történt! Hála az égnek. No hiszti, no semmi!
Tartsa meg jó szokását a többihez is.

Ja Dori!

Nagy nagy Gratula a babóhoz!!!
eszti25

Eszti,
még a 3 hós sem lesz olyan vészes, majd a 4/5. De lehet, h babucid azokat is jól fogja viselni. Hajrá!
Egyébként te vagy a diósdi csaj, ugye? Kép Ma (is) arra jártam, a kisbótban a főtéren vagy min, a patika mellett. Szoktatok arra sétálni, vagy a 2hósnak ez még korai? Mert egy csomó babakocsis nőcivel szoktam találkozni (összefutni).
neet
neet

Neet!

Remélem azokat a szurkákat is ilyen jól viseli majd. De köszi a bíztatástKép

Igen én vagyok diósdi. Csak nem te is? Szoktunk arra járni mi is. Uncsizunk ha jársz erre bármikor talizhatunk.

A 4/5 az az amit lehet egyszerre 7000ftért megvenni?
eszti25

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?