Új privát üzeneted érkezett!

Sziasztok Csajok!
Akkor megnyitottam a topicot, ide gyertek.

Eper!
Orulok, hogy jelentkeztel, es minden rendben. Megkerdezhetem, hogy mivel hoztad vissza a tejcit?
Nagyon aranyos Maja. Nem sikerult am meg mindig megneznem a kepeket Kép

Judit

Atti
Kép
Andris
u]Kép[/url]
 
 


Ezvicc

Hát mindennel ami csak létezikKép sürü szopi, 2 ciciből, reggel fejés, UU és tea, rendesen kajálás(tésztafélék) és pihenés no stressz-el. Volt, hogy 1-órát is cicin volt, huzta-vonta, morgot olyan édes volt.
És nem mérem, csak egyszer egy nap fogalmam sincs mennyit eszik, amikor akkarja megszoptatom, és hát szerintem a súlyával nincs gond.
Nem értem miért nem tudod megnézni a képeketKép

üdv: Györgyi
 
 


Sziasztok! Ezvicc tök jó, hogy megnyitottad, megyek aludni, majd holnap írok, szép álmokat nektek!
Marq

marq
Kép
Kép
 

 
 

UU az Urtica Urens ugye? Te, hogy szedted? Ez az igeny szerinti szopi nekem is segitett, csak most meg az a baj, hogy nem tudok sehova elmenni, mert szegenyem surun enne Kép Na jo, azert most szep fokozatosan azert kihuzom a 3orat.

Tettem fel uj kepeket, itt lehet megnezni:
http://zsamboki.sytes.net/gallery/album27?page=1

Egy kis izelito:

A kis toltott galamb
Kép

Igy alszom:
Kép

Anyaval, nem is vagyok olyan duci:
Kép


Meg volt a heti meres: 34dkg Kép Ket het alatt eddig nem gyarapodott ennyit osszesen Kép

Atti
Kép
Andris
u]Kép[/url]
 
 


Ezvicc!

Jövök!Kép
Szerintem én leszek az utolsó!
Amíg én szenvedtem a telcsivel addig a pihenés volt ami sokat segített, semmi más. A többi csak úgy ér valamit, ha tudsz pihenni mellette! Én keltem éjjel is felni, pedig Ági aludt, de így is csak 2 hónapig volt tejem...Kép

Most voltunk az IKEA-ban körülnéztem, de nem találtam semmit Áginak, magamnak viszont igen Kép
Vettem egy mozsarat. Már régóta fájt rá a fogam a Jamie Oliver-nek is ilyen van.

Na megyek elteszem magam holnapra.
Vendég
 


Ezvicc!

Gratula 34 dkg az nagyon jó Kép
Nem aggódj a tej miatt, mint látod van bőven Kép
Szépek vagytok ám!
Vendég
 


Sziasztok!

A másik topicba már néhányszor írtam.
Befogadtok még egy anyukát aki a Dél-Pestiben szült?
Kislányom 11 hónapos és igazi kis méregzsák mostanában
Nekem minig azt mondta agyerekorvosunk, hogy ne méregessem állandoan, hogy mennyit evett mert csak stresszelem magamat vele és ettől is tud ám bőven apadni a tejcsi.

Szóval jöhetek??
 
 


Sziasztok!
Csatlakozom én is ide. Este már örömmel vettem észre, hogy elindult ez a topik! El is olvastam, de már nem volt erőm írni. Most meg már Kingus fent van, így én is talpra álltam.
Kira!
Én örülök neked! A méregetéssel meg egyetértek. Nekem sokáig nem is volt mérlegem, csak amikor észre vettem, hogy Zsófi egyre többet sír, akkor kölcsönöztem egyet. Sajnos beigazolódott a gyanúm, keveseket evett! Amúgy te is ilyen korán kelő vagy?

 
 


Kira!

Gyere nyugodtan Kép
Mostmár én is csk heti 1* mérem, nem idegeskedek miatta feleslegesen...
Sőt már azt is bánom, hogy vettünk mérleget.

Csajok!
Ti hogy oldjátok meg, hogy a sáros babakocsit betolni a lakásba, én már napota 2* mosok fel és tisztítom a babakocsi kerekét, és ez így elég macerás Kép
Most az előszobában tároljuk a kocsit, így viszont alig lehet bejönni...
És ti is tele vagytok kék-zöld folttal, én mire feltornázom az 1. -re mindig össze-vissza ütöm magamhoz a kocsit ...
Vendég
 


Na sziasztok ITT!

Mérés: én mindig fürcsi előtt mértem minden nap egyszer, pucéran Kép

Kira! Már hogyne csatlakozhatnál?? Kép

Dóri!
Sajna nem tudok nyilatkozni, mert ilyenkor én kint szoktam hagyni a teraszon, amíg megszárad, aztán simán leverem róla a sarat.

Na, ma fogunk először BKV-zni Bencuskával! Majd szorítsatok, felavatjuk a "sportkocsit" Kép

Ezvicc!
Látod milyen szépen gyarapszik Kép Mi kb. öt hós kora óta havi egyszer megyünk fel a sztk-ba a védőnénihez mázsálásra. A gyarapodásunk meg van, szóval nem izgulok Kép TE se tedd Kép

Szép napot mindenkinek!

Kép Kép
 
 


Ezvicc!
Nem semmi ez a gyarapodásKép annyira édesen alszik a kis Ati! Nagyon aranyos képek!

Üdv KiraKép

Dóri!
Még zaklatlakKép a gyümipépet te csinálod, vagy bébiétel? A lé után mennyi idővel adtad neki?


Ezvicc!
Nem semmi ez a gyarapodásKép annyira édesen alszik a kis Ati! Nagyon aranyos képek!

Üdv KiraKép

Dóri!
Még zaklatlakKép a gyümipépet te csinálod, vagy bébiétel? A lé után mennyi idővel adtad neki? Jó sz r lehet, hogy fel kell cipelni a kocsit, részvétemKép mi is lakótelepiben lakunk, de szerencsére nekünk van a fsz-en saját helység, igaz parányi, de pont befér a kocsi.


Sziasztok,

Egy napig nem tudtam jönni, most pedig csak kapkodom a fejem:-) Jó ötlet volt az új topic.
Nagyon édesek a babák, egyik manósabb, mint a másik!
Ezvicc!
Tényleg megnyugodhatsz a gyarapodása miatt, lassan azt kell számolgatni, hogy mikor elkezdenie fogyózni:-)
Teszek fel én is egy-két újabb képet Dancáról. Nemrég volt 10 hónapos. Akkor mértem: 9400 g, 75 cm. Ma már senki nem akarja elhinni, hogy 2800 grammal született.

Judit
KépKépKép

Kép

Kép
url=http://lilypie.com]
 


Köszönöm a szívélyes fogadtatást.

Én a babkocsit mindig kint hagyom az ajtó előtt megvárom amíg megszárad és csak utána törlöm le.
Lányok!

Csak az én lánykám van megzakkanva az utóbbi pár napban vagy a tibabócáitok is. Lehet ez a fronttól??
 
 


Pocak!

Én nem merem a tárólóban hagyni, ha ellopnák Apa agyonütne és a Dunába dobna (képletesen), hatszámjegyű összeget képvisel az értéke Kép

Gyümipépet veszem is (Mildi 4 hós kortól adhatót kap) készítem is, fogok 2 szem barackot és kézimixerrel pépesítem, majd odaadom neki, vagy ue. csak 1 szem banánnal. Ez kb. 1 étkezést ki is vált. Persze mindig megkínálom utána táppal, de nem sokszor kér...
Ha szomjas almalevet szoktam adni neki. Fokozatosan növeltem az adagot és tegnap már egy egész üveg banán-alma-narancs pépet benyomott és még evett volna Kép
Először csak pár kanállal adtam neki, megnézi, mit szól hozzá az emésztőrendzsere, ha bírja, akkor 1 hét alatt fel lehet futtatni az adagot.

Dóri
Vendég
 


Ja és pocak a kérdésedre a válasz a lé után 2 nappalKép
Én elolvastam a mit egyen a gyerek című könyvet a 75-ös kiadást, amiből elngem etettek, azóta bátrabb vagyok. Akkor már 3 hetesen el kellett kezdeni a hozzátáplálást!
Mekkorát fordult a világ és mi is felnőttünk Kép

Kaprijudit!

Nagyon édik vagytok!
És a pici fiad jó húsban van, tényleg nem is látszik rajta, hogy előbb jött...
Vendég
 


Kira!

Ági szitén ki van, ne aggódj, de nekem már fel sem tűnik, csak az, hogy kihagyja a du-i alvást Kép
Annyi volt a front idén nyáron, hogy kezdek belerázódni...
Vendég
 


Mindenkinek koszi a dicseretet, igyekeztunk. A vegen meg tenyleg fogyokurara fogjak szegenyt Kép Majd o is Norbizhat.
Ugy dontottem merni most mar en sem fogok, max napi egyszer furdes elott.
Viszont nem tudok letenni arrol a hulyesegemrol, hogy nincs tejem. Annyira lottyedtek, hogy nem tudom elhinni, hogy van benne tej Kép Mar erre ebredtem, hogy gyorsan megneztem, hogy na most vajon tele vannak-e, es nem. Szinte sirva zuhantam vissza az agyba. Nalam ez mar beteges, hogy allandoan erre gondolok. Jo, gyarapszik a gyerek, de nem attol, mert sok tejem van, hanem mert talan zsirosabb. Nem tudom. Ez ellen nincs homeopatas gyogyi Kép

Kira!
Udv itt!
Az en fiam is meg van zakkanva. Szinte alig alszik. En mar total kivagyok. 10-12 perceket alszik most reggel Kép Ejszaka megint 3korul, es reggel 7korul kelt. Itt a hetvege es meg sem tudok majd pihenni, mert szombaton a baratainkhoz megyunk egesz napos "bulizasra" (3pici gyerekuk van)

Judit!
Nagyon helyes Danca. A kozepso kep a kedvencem Kép

Atti
Kép
Andris
u]Kép[/url]
 
 


Tegnap olyan nagyon jot nevettem, muszaj elmeselnem. Szoval nem akarok fogamzasgatlot szedni, es egy baratnom ajanlott valami kupot. Be is neztunk a gyogyszertarba. Van tenyleg. Kozli a patikusno: "10perc mulva hat 2oran at" Meselem este ferjem-uramnak, mire megszolal "miert kerdezted meg a patikustol, hogy olyan nincs, hogy 1perc mulva hat 2percig?" Majdnem osszeestunk a rohogestol. Annyira jo poen szerintem Kép Kép Kép

Megyek, mert osszeesem a faradsagtol. Nem tudom mikor erzem majd megint magam fittnek, erosnek.

Dori!
Volt mar olyan, hogy esett, es vizesen toltam be a babakocsit. A labaimat meg allandoan osszeutom a babakocsival, pedig csak 2lepcsofokon kell beemelni a kocsit Kép Mi lenne, ha egy egesz emeletet kene cipeljek Kép Mondjuk a mi babakocsink 13kg korul van. Gondolom a tietek sem konnyebb.

Atti
Kép
Andris
u]Kép[/url]
 
 


Bocsanat, meg egy fontos kerdes: mikortol lehet kenguruba vinni a babocat? Szeretnek a sarki boltba elmenni, de a babakocsit keptelenseg becipelni.

Atti
Kép
Andris
u]Kép[/url]
 
 


Ezvicc

Iszod a laktoherb teát? napi egy-két liter és visszajön. Nekem mindig bedurantotta a cicimet, csak Kirus nem bírta a benne lévő köményt.

Ja ez az előbb lemaradt. Kirus 2004.09.50én született 4 kilóval és 53 cm.-vel. Azóta is egy kis avgyúró. Császármetszéssel szültem és a Csütörtöki Dr. Úr volt az orvosom.

pusszancs
 
 


sziasztok

Kira üdv itt, fényképet kérünk a manódrólKép

Ezvicc: igen Urtica Urens és ugy szedem, ahogy éppen eszembe jut, mert úgye fél órával előtte és utána nem szabad enni inni, fogat mosni, igy gyakran éjjel mikor felébredek szedem beKép
én azt gondolom, hogy stresszeled magad és azért nincs tej, gondolj úgy rá, hogy lesz ami lesz, ha nem elég neki akkor ott a vésztartalék a mélyhűtőben(fagyasztottál le igaz?) A cicit nem mindig fesziti ám a tejci, mert egy idő után be áll a keresletre, ezt LLL tanácsadó mondta, ha megnyugtat hívd fel őket. www.lll.hu
Az meg, hogy nem tudod kiszámolni, mikor fog szopni, hát igen ezzel én is vagyokKép de mintha kezdett volna beállni egy sémára, amit persze ma felrugott mert hetek óta nem kelt fel éjjel enni, és ma igenKép((
Mi is voltunk kertipartizni, és bár nem pihentem ki magam, olyan jó volt egy kicsit a haverokkal bulizni, elvonultam megszoptatni amikor akkarta, vittem a babakocsit és tologattam, meg a bartátnők is lefoglalták, jó egy kis környezetváltozás neki is, újabb ingerekkel gazdagodik.
na most jó sokat írtam
pá-puszi-pá

üdv: Györgyi
 
 


Ezvicc, most nekem nem jön be Ati bemoldala???

üdv: Györgyi
 
 


Eper!
Probald ugy, hogy www.zsamboki.sytes.net es utana bal oldalon, hogy Foto album, es ott valaszd ki a kis Attit. Jo vicc Kép Kepzeld, meg mindig nem voltam a 6hetes kontrolon, a dokim miatt Kép

Megprobalnad nekem kerlek bemasolni ide is a Maja bemoldalat legyszi. Annyira szeretnem megnezni.

A ligasokat meg mar hivtam, ok mondtak, hogy tegyem surun mellre. Koszi az otletet. En mar szinte mindent megprobaltam, de szerintem az agyamban kene rendet tenni Kép

Atti
Kép
Andris
u]Kép[/url]
 
 


Dóri!
Köszi a tanácsot! Ma kezdtük az őszilét (Hippet adtam neki) láthatóan ízlett neki, az almalé nekünk nem nagyon vált be, az összes grimaszt bemutatta mikor azt adtamKép
Tényleg nagyon érdekes, hogy régen teljesen más volt az etetési irányvonal... Anyukám is azt mondja, hogy nem mer tanácsot sem adni, mert a feje tetején van a mi etetési rendszerünk.
Ha közös a tároló nem is csodálom, hogy nem hagyod ott a kocsit! Nekünk saját és zárható szerencsére.

Kizsó,
neked hogy volt a nagylány etetése? Meddig szopizott, utána mivel kezdtetek és hogy fogadta?
Pocak


Dóri!
Köszi a tanácsot! Ma kezdtük az őszilét (Hippet adtam neki) láthatóan ízlett neki, az almalé nekünk nem nagyon vált be, az összes grimaszt bemutatta mikor azt adtamKép
Tényleg nagyon érdekes, hogy régen teljesen más volt az etetési irányvonal... Anyukám is azt mondja, hogy nem mer tanácsot sem adni, mert a feje tetején van a mi etetési rendszerünk.
Ha közös a tároló nem is csodálom, hogy nem hagyod ott a kocsit! Nekünk saját és zárható szerencsére.

Kizsó,
neked hogy volt a nagylány etetése? Meddig szopizott, utána mivel kezdtetek és hogy fogadta?
Pocak


Hát, nem tudom ha ez vkit megnyugtat, ezek a front átvonulások Bencét is teljesen kikészítik.

Az etetés tényleg gyökeresen változott. Néztem uncsitesóm etetési naplóját, három hós korában adott neki először keresztanyám husi levest Kép hat hetes korától kapta a gyümit pl. Szóval, amikor én előálltam azzal, hogy úristen nincs tejem, majdhogynem körberöhögtek Kép

Ezvicc!
Tuti az "agyi rendberakás" segítene a tejcin Kép Csakhát ezt bazi könnyű ám mondani Kép
Nálam is kész trauma volt, mikor Bence egyik napról a másikra nem kérte a cicim. Sírtam is, mert mindenhonnan csak ezt lehet hallani, hogy szoptatni, szoptatni, szoptatni. Dehát nem vagyunk egyformák!!! Szal sikeresen átvészeltem, és most kijelenthetem, hogy a kaja a legkisebb problémánk Kép 8 hónaposan mindent eszik! (tojás és tej persze nem) a mindent szó szerint értsétek!Kinézi a kezemből az ÉN ebédemet Kép

Dóri, Pocak!
Ha megfogadtok egy tanácsot, akkor mivel szezon van, sztem a friss gyümiből készített hamikat adjátok. Préselhettek belőle lét is. Sima szitán átpasszírozni, és ha nagyon sűrű, akkor még teaszűrőn is mehet át.

Na, én is jó hosszúra sikeredtem Kép

Kép Kép
 
 


Sziasztok Lányok!
Már megint jó rég óta jártam erre,valah az a nlc-s topic nem jott be annyira.Szept.6-án mi is megyünk a kórházlátogatásra,egész kis babanetes/szobás csapat lesz ott.KépLassan én is osztódom,szept.25-e körül,de hétfőn megyek dokihoz és pontosítunk.
Nagyon szép mindenki babája,alig várom h én is kint lássam a picúrom.Kép
liu
 
 


Pocak!
Én a nagylányomat 12órás vajúdás után császárral szültem meg. Teljesen kifáradtam, elkeseredtem. Kingus eleve keveseket szopizott, és abba is bele aludt. Volt olyan éjszakám, hogy 2 óránként evett volna. Kimerültem, ideges voltam, tehát apadt a tejem. Ja, és nagyon keveset iszok, még a mai napig is. úgy kell magamba erőltetnem! Így már másfél hetesen pótlást kapott, mindig szopizás után. először keveseket, 20-30gr-ot, aztán egyre többet. Végül 3 hónapos kora óta már csak tápszert kapott. a Be.. Ha-t.( nem tudom szabad-e márkát írni) nála bejött, ő szerette. Aztán 4 hónaposan kezdtük a gyümiket, stb.
Zsófinál már tudtam, hogy mit kell másként csinálni, be is jött, 3 hónapos koráig szopizott is, de aztán pótlás kezdődött nála is és ő úgy döntött a cumisüvegből könnyebb enni, és nem volt hajlandó szopizni. Egy darabig még fejtem neki, de egyre kevesebb lett. Végülis 4 hónapos koráig kapott anyatejet. A szülésem nála is császár volt, de már tudatosan. Ha még érdekel valami kérdezz, de most megyek etetni.
Kizsó

 
 


Ezvicc!

Teljesen meg tudom érteni, hogy mit érzel a tejjel kapcsolatban. Szóról szóra ugyanígy voltam ezzel én is. Ébredés után egyből a melleimet tapogattam, hogy van-e benne tej. Aztán lassan elfogadtam, hogy már nem feszes attól, hogy van benne tej.
Tudom, hogy szinte nem tudsz nem foglalkozni a dologgal, de lassan biztosan sikerül megbírkóznod a dologgal. A biztosan nem segít, ha álladóan méregeted. Én is ezt csináltam, majd fokozatosan elmaradt a mérlegelés. Most már csak havonta egyszer mérem meg. Próbáld meg elfogadni, hogy ha nem sír kaja után, és rendesen megy a súlya, akkor nincs baja tejeddel. Sem a mennyiségével, sem az állagával. Pont olyan, amilyen Attinak kell.
Az első pár hónapban nem élveztem a szoptatást az állandó parázás miatt. Később sokkal jobb lett, rájöttem, hogy abba kell hagynom az idegeskedést, mert be fogok csavarodni. Végül 9 hónapos korában apadt el a tej. Akkor már nem is igazán bántam, mert szoptatás alatt én egy grammot sem tudtam fogyni, sőt. Azóta már 6 kg lement, szóval kezd helyre állni a lelki békém:-)

Fel a fejjel!

Judit

Kép

Kép
url=http://lilypie.com]
 


Ezvicc!
Korábban kérdezted a kengurut, hogy mikortól lehet használni? Én úgy gondolom, ha már a baba biztosan tartja a fejét!
Írtad azt is, hogy"nincs tele a cicid". Erre had meséljem el a barátnőm példáját. A fia már kb. nyolc hónapos volt, elég sok féle dolgot evett már, de még reggel, este néha szopizott.Volt hogy este nem kívánta már, ilyenkor neki állt fejni, és ő is azt gondolta, hogy úgysincs benne már sok, mert teljesen visszaállt a mérete ( mármint mellbőség). És ekkor döbbent rá, hogy de van, mert 170gr-ot tudott kifejni belőle. Ha már beáll a kereslet-kínálat egyre kevesebbszer fogod érezni, hogy feszít. Ezt saját magamon is tapasztaltam. És még egy ötlet, ami nekem bevált. Zsófi két hetes volt, amikor volt egy növekedési ugrása, többször evett, többet sírt, ekkor megijedtem, hogy biztos kevés a tejem, és irattam fel tápszert. Akkor végülis nem kapott belőle, de maga a tudat, hogy ha mégis kéne, akkor ott van, engem megnyugtatott. És be is állt utána.

 
 


Ezvicc!

Kenguru ami fekvő azt születésétől fogva, de ezt kevés gyerek szereti+ kényelmetlenebb, mert keresztben van előtted a gyerek, tehát nehezebb vele mozogni.
Amiben függőlegesen van azt 3 hós kortól.... először úgy, hogy szemben van veled, aztán már lehet háttal is, ha teljesen stabilan tartja a fejét.
Vendég
 


Ezvicc!

Kenguru ami fekvő azt születésétől fogva, de ezt kevés gyerek szereti+ kényelmetlenebb, mert keresztben van előtted a gyerek, tehát nehezebb vele mozogni.
Amiben függőlegesen van azt 3 hós kortól.... először úgy, hogy szemben van veled, aztán már lehet háttal is, ha teljesen stabilan tartja a fejét.
Vendég
 


Liu!

Üdv!
Mi újság van veletek?
hogy bírod a végét?
Akkor már 3-an vagytok Judy, Tibicsoki és te aki okt-ig babázik Kép
Vendég
 


Remélem szívesen fogadjátok Kingus legújabb gyerekszáját!
Tehát: jöttünk hazafelé a boltból és meglátott egy kisfiút pisilni a bokorban. Először nagyon nézte, én meg elkezdtem noszogatni, hogy jöjjön már, ne nézze annyira (gyerekből van, kiváncsi). El is indult, de láttam rajta, hogy valamin nagyon gondolkozik. Aztán végülis csak ennyit mondott: " Anya! Majd ha nekem kukim lesz, én is állva fogok pisilni!" Aztán szaladt tovább, az ajtóig. Kép
Persze utána megbeszéltük, hogy neki már nem lesz olyanja! Kép

 
 


Kizso!
Ez nagyon aranyos volt Kép Birom az ilyen gyerek sztorikat. Ugye felirod ezeket?

Fricky!
Remelem talalkozunk majd az uszasokon. Nagyon szeretnek majd elmenni Attival. Azt meg megirnad legyszi, hogy a belepo, hogy mukodik. Koszi

KarpiJudit!
Azert jo, hogy nem csak egyedul vagyok igy ezzel a problemaval. Habar jobb lett volna, ha egyikunk sem talalkozik vele. Hogy sikerult lefogynod? En most elkezdem a Norbi fele updatet.

Dori!
Kenguru fuggoleges. Az Atti meg nem tartja teljesen egyenesen a fejet. Hatra mar nem bicsaklik, de elore, a vallamra meg ra szokott bukni. Engem inkabb az zavar, hogy a gyerkoc szinte ul benne, az nem art a gerincenek?

Ti hallottatok a Infanrix oltasrol? Amiert fizetni kell. Helyettesit par kotelezo oltast, es nem lesz lazas a gyerkoc

Atti
Kép
Andris
u]Kép[/url]
 
 


Sziasztok!
Én is irtam régebben. A Dél pestiben szültem 2005.febr. 4-én. A lányom Noémi.
Ha nem baj csatlakozom hozzátok.
Dia

[link=Kép


Kép
 
 


Ezvicc
nem szabad fogyizni, ha szoptatni akarsz! (hagyd a fenébe még, rajtam is van még +10kg)
megnéztem a kis Atit, jó sok kép van fenn rólaKép én nem kényeztetem igy el a látogatókat: na próbáld meg: www.maja.gportal.hu
kontrolra meg tessék elmenni!

üdv: Györgyi
 
 


Ezvicc!
Nekünk van kengurunk, Bébé Comfort magasítóval. Ez annyit tesz, hogy gyak. újszülött kortól lehet benne vinni a babót. A kenguruban nem ül a bébi, olyan vhogy, mintha a kis seggét tartanád. A magasító azért jó, mert tartja a kis fejét. Később azt ki lehet venni, és így még 12 kg-os koráig használható. Nem mondom, hogy én sűrűn használom, mert ez nem igaz. Viszont vannak esetek, amikor kifejezetten jó. Pl. ha olyan vásárlás van, ami nem nagy (kenyér, tej, stb) akkor nem cufálom ki a kocsit, hanem magamra kapom Bencét, és indulás.
Az uszi úgy műxik, hogy havi tagdíj van (3600 Ft)ez heti egy alkalom és vmennyiért többért heti két alkalmas is van. (mi a heti egyet szoktuk vasárnaponként reggel) szombaton reggel fél 9től vasárnap 8tól lehet menni.

Eper!
Nagyon édik vagytok Kép

Dia!
Miért lenne baj? Csak örülünk az anyuciknak Kép

Üdv: ESzti

Kép Kép
 
 


Na helló csajok!
Tök jó, hogy Ezvicc megnyitotta ezt a topicot! Csak ámulok, tegnap óta mennyit írtatok!

Dia, kinél szültél? Írjál magatokról bővebben!

Kizsó: aranyos Kingus gyerekszájaKép Férjem unokaöccse mondta a tavasszal a sapka helyett, hogy faszka.

Dóri, Pocak
Tegnap kiváltottunk egy másik fajta tápszert, hát úgyanúgy nem kell neki. Szó szerint rám morog Luca, ha a szájába merem tenni a cumisüveget. Persze éjjel meg felordít álmában, valszeg az éhségtől, mert csukott szemmel félálomban akkor csak úgy dönti magába. De ébren nem kell. Sajnos gyümölcsök terén is nagyon válogat: csak az őszibarack és a banán, sárgabarack jön be. Eleinte csak Hipp üvegeset adtam, mert nem tudtam beszerezni bio cuccokat, aztán úgy gondoltam, csak nem lesz semmi baja, inkább igazi gyümit egyen mint konzervet, jó vastagon hámozom meg, én is ált letrumixolok két őszit vagy egy őszit+banánt, ill. sárgabarackot Hippet szoktam adni néha, na az csúszik a legjobban. Gyümölcslé akármilyen finom, nem kell. Nem akar inni. Vizet se. Normális ez? Mit csináljak? Inni azért kellene, nem?

Ezvic, Eper
Nem akarok beleszólni, főleg hogy nincsen tapasztalatom, de állítólag a Norbi updateben pont az a jó, hogy nem megy a szoptatás rovására. Mert mindent lehet enni, csak a megfelelő időpontban. Egy másik topicban erről értekeztek a szoptató anyukák, hogy milyen jó, hogy nem csökken a tej tőle, sőt volt olyan, akinek még pozitív irányban befolyásolta a tejtermelést.

Luca nevében köszönöm a bókokatKép ma voltunk orvosnál, azt kérdezte, mitől ilyen nagy ez ygerek? Kicsit kezd ez a kérdés idegesíteni, mert szinte mindenki megkérdezi. Lehet, hogy az én anyai szemem csal, de én nem látom olyan dundinak. Hosszúnak hosszú, azt én is látom, de annyira nem dundi szerintem. Nekem normális testalkatúnak tűnik. A férjem 181 cm és nagyon sovány, én 164 cm és 54 kg vagyok, egyikünk sem olyan "nagy". Szerintetek is nagy? Jövő héten lesz 5 hós, 67 cm és 7,3 kg.

Ne haragudjatok meg, ha nem szólok hozzá minden babához, de sokszor elfelejtem, mire az íráshoz jutok, hogy mit láttam előbb. Kis Atira emlékszem, aranyos nagyon. Ja, még nem mondtam, de tetszik a neve.

marq
Kép
Kép
 


Ezvicc

Mi nem olajozunk.

marq
Kép
Kép
 


Marqueza,

Szerintem nem olyan nagy Luca. Most pontosan nem emlékszem, és megnézni sem tudom, mert Danca már lefeküdt, és bent van nála a füzet, de ő is hasonló súlyban volt ennyi idősen. Sőt, ő mg rövidebb is volt.

Ezvicc,

Én bármilyen fogyókúrába, tornába kezdtem, apadt a tejem. Most sem csinálok semmi tudomáyosat. Nem esezm édességet, nem nassolok (ez számít szerintem a legtöbbet), és tornázok. Reggelente felmászok a taposógépre, és 25 percig nyomom, este pedig megcsinálok 1000 hasprést. Fogyni fogyok, de a hasam még mindig borzamasan néz ki. Soha nem volt kockahasam, de ez elég elkeserítő. Szerintem ezen csak a torna segít.
Ezen a nyáron kimaradt a fürdőruha. Ha minden igaz, jövő nyáron újra terhes leszek, szóval csak 2 év múlva nyáron tervezem teljesen visszanyerni a versenyformámat:-)

Judit

Kép

Kép
url=http://lilypie.com]
 


Sziasztok. Valamiért nem tudok képet feltenni. De van egy honlapunk amin Kirus 4 hónapos koráig vannak képek.
www.bertha.tar.hu.

Jézusom Juzdit!
1000 hasprés???Én a szülés elött csináltam minden nap 100-at. Ennek az lett az eredmény, hogy most csak egy kisit kellett rádolgoznom és már majdnem olyan mint régen. Bár mintha a csípőm azért szélesebb lenne mint volt.
Amikor emiatt kesergek a férjem mindig megnyugtat, hogy ő igy is szépnek lát sőt még szebbenk hiszen szültem neki egy csodálatos kislányt.
Szóval szerintem kár még ezen aggódni, hogy mennyi van rajtunk.Idővel úgy is visszamegy és most a baba a legfontosabb.

Pusz. Zsófi
 
 


Kira,

Nagyon édes Kirus!
Nekem ez nem tűnik olyan soknak. A hasizom gyakorlatokkal soha nem volt bajom, azokat mindig bírtam, bár soha nem látszott rajtam igazán.
A férjem így is meg van elégedve velem, de nem szeretném lecserélni az egész ruhatáramat. Már rámjön a régi farmerem, de még nem tudom begombolni:-)

Kép

Kép
url=http://lilypie.com]
 


Sziasztok!
A Norbis étrendet én is elkezdtem a múlt héten, de nem sokáig bírtam. Az a baj, hogy én este szeretek enni, amikor már csönd van itthon, alszanak a lányok és le tudok ülni nyugodtan. A torna meg... Délután, ha lenne időm, veletek beszélgetek, meg jól esik leülni, és erőt gyűjteni a délutánhoz. Talán el kéne járnom valahova, valamelyik fittneszbe.
Tudtok róla, hogy november 19.-én bababörze lesz Pesten? Szokott menni oda közületek valaki?

 
 


A Kismamás babbörze a BNV-n?

Kép

Kép
url=http://lilypie.com]
 


Sziasztok! Én is vagyok, csak jó régen írtam. Úgy szoptattam, mint Eperke, és a sajtos tészta, na az tuti. Meg a két mell, meg, hogy folyton rajta lógott. Aztán hogy mi lesz ebből? Még mindig egy csomót szopik - valszeg én vagyok a cumija. A nagyobb tesóival még sokkal rendszeresebb, fegyelmezettebb voltam - és para, na az is volt rendesen. Most mindig eszembe jut, hogy millió évekig nem fejtek, nem is látták a tejet, nem is mérték, hogy mennyi. Testből testbe közvetlenül, a babám meg vigyorog és gömbölyödik. Az enyém is húsgolyó. És ez a gondolat megnyugtatott: semmi nem kell hozzá, csak kaja és pihi, és etetni tudom a gyerekem. Tök mindegy, hogy feszes vagy löttyedt a cicim, nem azon múlik, hogy mit gondolok, egyszerűen csak van, mint a nyál, vagy akármilyen más testnedv. Sőt, nem is kell róla gondolkodni! És azóta, mióta így álltam hozzá, megszűntek a tejgondjaim.

Más: hétfőn lesz egy éves az Emma!!! Katasztrófálisan elrepült ez az év. Mindenkit irigyelek aki még szülni fog. Majd teszek fel képet is, mert ő is nagyon cuki ám, akár a többiek.
Jóccakát mindenkinek és alvó babákat!
 
 


Kira!
Nagyon arik vagytok!

Karpijudit!
Most mennyi idős is Danca? Csak azért kérdem, merthogy írtad, hogy köv-i nyárra tervezitek a tesót. Így kb. mennyi korkülönbség lesz köztük? Én is szeretnék Bencusnak tesókát (hugit Kép), és azon gondolkoztam, hogy ha jövő nyáron vagy tavassal esnék teherbe, akkor kb. másfél év lenne köztük.
CSajok szerintetek az nem kevés? Igazából én nem szeretnék 3-4 év korkül-et, sztem jobb ha közel születnek egymáshoz.

Marqueza!
Ne aggódj ha nem kell babucinak a lé, mert azok a babák, akik anyatejesek, nem igazán szokták igényelni a plusz folyadékot (az előtejjel oltják a szomjukat). Persze amikor dög meleg van, meg kell próbizni ha kell kiskanállal egy pici vizet adni.
És ne aggódj, egyáltalán nem nagy Luca. Bence 5 hós 10 naposan volt 7110 gr, 69cm.

Üdv Mindenkinek, jó hétvégét: Eszti

Kép Kép
 
 


Eszti,

Danca október közepén lesz egy éves. Mi úgy tervezzük, legkevesebb két év legyen a két gyerkőc között, amennyivel később jön össze, annyival több. Én sem szeretnék nagy különbséget, de min. 2 év szerintem kell.

Judit

Kép

Kép
url=http://lilypie.com]
 


Karpijudit!
Igen, arra gondoltam.Én egyszer már voltam, tömeg volt, de jó cuccokat vettem akkor még csak Kingusnak. Most is szeretnék menni, még gondolkozom rajta hogyan!
Nyeste!
Ha jól olvasom, neked is második gyereked van. Jó neked hogy tudsz az első mellett pihenni. Én nekem az is baj volt, hogy a Kingus mellett nem sokat tudtam pihenni. Meg elő jött a testvér féltékenység rendesen. Sajnos a férjem nem sokat tud segíteni, mert állandóan dolgozik, így általában egyedül vagyok a két gyerekkel. Én még egyszer kezdhetném, még biztos várnék a tesóval 2-3 évet. Most már azért jó, mert megnyugodott, és ha még nagyobbak lesznek, biztosan eljátszanak majd. Végülis az első három hónap volt gáz!
A mondandóm végével Frickynek is válaszoltam.

 
 

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet: