A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Szülészetek, kórházak » Szent Imre kórház azaz a Tétényi - Ikea szoba &eacut

Eszti!
amikor én láttam, épp ELLLENKEZÕ irányba nézett, mint ahol a csaj ült! Tehát NO PARA!! Kép Rájuk sem néééééz!!!!
És örülök, hogy 2 hós szurival nem volt gond!!!
Ada!
Eeeeeeeeeeeeeez iggggggen!!!! Kép Úúúúgy át tudom érzeni ezeket a dolgokat!!!

Kép

ZsanciKép
...hogy az utolsó emlékünk egymásról egy szép mosoly legyen...
zsancikant

Most mék fürdetni mert idő van és a kedves dedem nyakig összetojta magát, ugy hogy még én is tiszta kaksa vagyok!
Ugy látszik ez ma a szarosok napjaKépO Igaz Ada?
eszti25

Mkatus,
Hozzánk jöhetsz, szívesen látunk, és gazdagréten lakunk, vagyis közel Budaörshöz. meg mi is átmegyünk látógatóba egy kis sétára, ha nagyon unatkozol.
ha gondolod, írd meg az elérhetőségedet és akkor cserélünk telefonszámot: bartus.peter@chello.hu címre.

Jucus,
email ment, remélem nem rettensz meg tőle Kép

Eszti,
köszi az infót autó ügyben, mi 16 szepeles autót akarunk venni, úgyhogy elsőkörben kiesett a rostán zöldpuntovics.
zsebi2004

Zsanci!

Kép ennek örülök! kösziKép igy nem kap azapaKép

Zsebi!

Szivesen, és sajnálom, de örülök h (majdnem) segíthettemKép
eszti25

Sziasztok!

Nem nagyon volt ma időm írni, de azért olvasgattam kicsit!

DORÁnak nagy-nagy gratula!Kép Várom majd a jelentkezést és a beszámolót!

Anyósom volt itt délelőtt, előtte meg bevásároltunk Timivel ketten a Profiban!!! Na, mit szólsz Jucus! Ügyesek vagyunk!Kép
Mostmár aztán nem állít meg senki! Holnap irány a piac!

Nagyon örültem tegnap, hogy pont főleg azokkal tudtam találkozni a talin, akikkel még nem sikerült!Kép De még így is vagytok páran, akikre kíváncsi leszek!Kép

Ma kaptam egy prosit az Aranytíz Központtól, ahol az Aktív Szülés Program van! Nem akarom reklámozni a helyet, nem is ismerem nem voltam még, de annyira jó témák vannak! Csak kár, hogy fizetős! Ilyenek pl. hogy: Szülés utáni csoport: A szülés élménye és hatása, A szülés élménye - elvárások és realitás, Az igény szerinti szoptatásról, Elkényeztetem?, Fejlesztés mindenáron?, A mesék élni tanítanak! Mit meséljek 0-3 éves gyermekemnek? stb. Engem ezek nagyon érdekelnek! Bocs, ha valakit nem érdekel és OFF voltam!

Ildi
ildi76

Hu, probalok visszaolvasni, remelem valamennyit sikerul majd, addig is:

Doranak nagy-nagy gratula, erot, egeszseget stb. Foto mar volt a picilanyrol?

Jucus, akkor veled elmegyek majd turkalni, hetfon megbeszeljuk. Es a kepen mindharman szuperek vagytok azzal a dakszlival!

Kisun, nana hogy kell moose-os pulover! Hozd el mindenkepp a piknikre, jo?

Neet, nekem is nehez ejszakam volt, mar este kilenc korul millioszor felsirt a csajom es valamelyik utan mar nem is engedhettem el a kezet, ugyhogy megkertem apat, fogja ket percig, amig pisilek meg fogat mosok, aztan beraktam magunkat a mi agyunkba es egyutt aludtunk. Remelem ma kenyelmesebb lesz (annyira osszerugdos ejjel, ha velunk alszik, hogy reggel nem ugy nezunk ki, mint akik aludtak).

na, olvasok tovabb
moosejaw

Ildi!
Tényleg érdekes témák, engem is érdekelnének, csak baromi messze van az Aranytíz, meg jól bent a vároban Kép

Csajok!
Nem most olvastam vissza, hanem még altatás előtt, és az altatással jól kiütöttem magam, úgyhogy már tökre nem emlékszem, hogy ki kér infokat a taliról, meg kinek kell útvonalterv (úgy látszik az elmúlt éjszaka, meg a mai nap - oltás és miegyéb megtette a hatását). Szóval, akinek bármiféle info kell dobjon nekem inkább egy mélt a zsuzsikukacagacskaponthu-ra, akkor jobban látom, hogy kinek mit is kell küldenem!
Köszi!

És most húzok aludni, már nagyon vár az ágy... Kép
Kicsikocsit meg azérse nézem, mert pár perc után biztos én sem akarnám eladni a bogarat ... mert azért én is szeretem, csak a mérleg másik serpenyőjében ott van a két gyerek, a babakocsi, a cuccok stb....

Jóéjt!
Bogárka

Bogárka
KépKép
KépKép
bogárka75

Hali!

megjöttem óviból,kiakadtam,nem részletezem de egyszerűen kiosztotta szülőket vezetőnéni,hogy ha lehet akkor gyereket minél kevesebb időre tegyük be az óviba.Nem akartam elhinni amikor ilyeneket hallottam más szülőktől és kicsit bántott is ,hogy elég rossz véleménnyel vannak az óvodákról.Na most már megértem!Pedig enyén fönököm se kutya(velünk)de a szülőknek és a dedeknek popsiját fényesre nyalintjuk.Hát itten nem ez van.Már majdnem megsértödtem és kiirattam Somát csak a két csoportos óvónéni szimpatikussága miatt nem tettem.Pedig komolyan mondom,hogy nem úgy mentem oda,hogy kukacoskodom.
Ja és a hétfői talin való megjelenésünk is kérdésessé vált mert "kicsi" gondunk van APEH és intézkedéshez kell folyamodnunk nagy gyorsasággal
Kép

SZóval itten nálunk anyagilag kicsit nem rulez hacsak nem téved APEH.(nem nagyon szokott ekkorát)

Eszti!

Sajnos nem mondhatok semmi kompromittálótKép

Zanza!

Elakadtam az emilcím regisztrálásnál de már computerguru keresztgyerköcömet riadóztattam csak Õ a "baromi elfoglalt" fiatalok közé tartozik és nem tudom,hogy mikor ér rá öreg körösztjére.
Zapát meg most nem sokkolnám még én is.

JucusKép
20170114224602

Juc!
Ha már megvan a hotméles cim, akkor ha bemész a hotmélre, sztem ott fogsz találni olyat, hogy msn, és akkor arra rákattintasz, és akkor már majdnem meg is vagy...ez nem olyan bonyolult, mertnekik is fontos, hogy minél többen használják. ha megvay, lécci engem is tegyél a listádra, én vagyok zsancikant kukkac hotmél pont komm.Kép
igy tett Zanza is!! Kép

sok sikert!

na, én is mentem, és ne izgulj, mi is lógunk nekik majd' ...., na, sokkal. Nagyon sokkal. És ha jól tudom, elég csúnya kamatot számolnak fel...Kép

Kép

ZsanciKép
zsancikant

Zsan: átérzed, ugye?

Juc: Apeh Kép, node tali nem megjelenés Kép, Kép, Kép
Mér' nem viszed a saját ovidba Somát?????? Kép

Ildi: hős vagy, csak így tovább.

Bogár: mail ment.

Eszti : szurit ügyesen megúsztátok, mi a 2 hósnál jókora nyűglődést nyertünk Kép

Ded ordított ma este. Nem szeretem.

Ágyat, de gyorsan!!!!!!!!!!!!

Csóka, jóccakát. Holnap tali azzal, aki odaér.

Ada
ada007

Zsanci!

De mi elképesztő sokkal!Szerintük és nem késedelmi kamat,hanem incasso!Na ezt kell gyorsan kiküszöbölni!
Hotmailnek maj dnekifekszem újra de most nincs idegzetem és fájnak a porcikáim mintha meg akarna jönniKép

Ada!

A holnap és a hétfő délelőttöl függ,hogy mit tudunk intézkedni és én is kellek hozzá sajnos.

Óvi meg meszze van tölünk,feleslegesen nem akarnám cibálni Somát.Meg nem is akartam eredetileg hozzánk de még nincs kizárva.

Juc
20170114224602

Ada,
ez a mai eset a kave-kaka kettossel igen szemleletes lett! Bocs, de nagyon jol szorakoztam rajta.

Bogarka,
mail ment.

Mai nap nekunk is zurosebb volt a szokasosnal, ejjel tobbszor kelt a fiam, nappal reszben sokat aludt (nem is ertem...) reszben meg vegignyuszogte a napot. Front van-lesz???

Aranytiz,
jo hely az, jartam honapokon at, csak mar messze lett es gyerekkel olyan nehez beloni, mikor lehet reszt venni valamin, mert odajutni ido, aztan parkolni sem egyszeru es nem ingyer' van meg sokszor nehez helyet is talalni, aztan a programok 1,5-2 orasak vagyis egy szopi tuti beleesik. De en is tervezem azert, hogy mindezeket legyurom es lesz ami lesz, elmegyek!!

Eszti,
a 4/5 hos oltas nalunk most volt (szo szerint 4/5 mert a 4 honaposnak valot 5 honaposan kapta meg :-)) es kepzeld, meg sem nyikkant a kislegeny. Az Infanrixes sorozatot kapjuk mi is.

Neet,
Torokbalinton is jarsz neha? Mivel mar lattalak szombaton, megismerlek am az utcan is, vigyazz!

na megyek alszom egyet a kovetkezo szopiig

Grina
grina

gyerekek,
ez a nap......hát még jó hogy már eltelt!!!semmi de semmi nem jött össze és a gyermek is üvöltött egész nap,azt hittem megőrülökKép ((((((közben csöng a telefon,mindenkinek problémája van és nekem kell itthonról megoldani,ami akkor sem egyszerű ha bálintnak éppen jó napja van és elvan egyedül is vagy 10 percet,no de ííííííííííígy...megrendelés dekkol a határon,holnap szállítani kéne...áááááááááááááá

rossz hír mindenkinek:
nincs gumicsizmaKép(((((((((((((((
jól rákattantam én isKépés mondtam apának szaladjunk el ma a lidlbe mert hogy nehogy elkapkodják mert holnap nem tudtunk volna menni csak szombaton.erre ott vagyunk és 5X végigjárok mindent és sehol olyan gumicsizmaKépés megkérdezem hogy ugyan mi van má'mikor is közlik burkoltan hogy hülye vagyok????itt ilyen nincs,honnan veszem én ezt????szóval a nőt is majdnem beborítottam egy olyan kosárkába mérgembeKép

úgyhogy megyek zuhanyozni és lemosom magamról ezt a mai napot mert még az ellenségemnek sem kívánnám

zsebi,
írtam még tegnap elött mailt,megkaptad?merthogy nem válaszoltálKépgigi szereti zsebiKép

gigi szereti mindenkiKépmindenki szereti gigiKép?
holnap igyekszem visszolvasni,remélem jobb napunk leszKép

legyetek jók
Vendég

Grina : örülök, hogy jól szórakoztál, utólag én is! Kép

Gigi: hát persze, hogy mindenki szereti Gigi, jóhogymá'

Indulunk egy óra múlva a Rubinba, bebeeeeeee.

Csóka, Ada
ada007

Gigi,
eresszük össze Bálintot és Esztert, azt üvőccsenek egymással. Kép Mi meg rájukcsukjuk az ajtót, és üvöltetünk valami zenét. Na? Csábító? Kép Hétfőn várunk! Kép

Grina,
húha, most megijedtem. Kép Ki vagy, hogy ennyire ismersz? Melyik szombaton láttál? Tbálinton régen nagyon sokat jártunk (építkezés rulez) most már csak néha elmegyünk nyálfolyatni a Brico Store-ba, meg esetleg Corázunk, de az ritka.

Eszti,
mi Tétényben lakunk, de a busz (Volán) már Diósdon tesz le, szval közel vagyunk nagyon. Osváth meg rulez, egyszer ott is lehetne tali. Kép Aki a Camponáig ki bír jönni, onnan csak egy ugrás a sugár...ne igaz?

Bogárka,
kinek higgyek most? Párocskám szerint a Szoborparkig tőlünk még pont el lehet jutni. A feltúrás csak azután jön. Most mi van??? Mert a busz meg elvileg el van terelve az emelkedőnél, ahol a lámpa van, nem? De kocsival el lehet jutni akkor hozzátok, nem? Innen, faluhelyről, nem a város felől. Nem akarsz kisétálni a parkig és jól körülnézni, mi a helyzet? Kép Kép Kép Nem is értem, hogy lehetne lezárni ekkora szakaszt, aki közbül lakik, az beszorul??? VAgy hol száll fel pl a buszra? Nem értem.

BOCSI a hosszú OFF miatt...
neet
neet

Sziasztok!

Már egy ideje fent vagyok. Timi korán kelt szokás szerint, aztán visszaaludt, én meg most nem tudtam.

Gigi!

Reméljük a mai nap jobb lesz!Kép
Ildi szereti Gigi!Kép És tök jó, hogy hétfőn találkozunk, már nagyon kíváncsi vagyok rád!

Jucus!

Jaj, ez nagyon nyomasztó dolog. Ezek a hivatalos szervek mindig elcsesznek valamit. Reméljük rendeződik a dolog mihamarabb.Kép

Zanza!

Én meg, hogy egy mekkora hüle vagyok! Hát mi már találkoztunk, ugye? Még anno valamelyik szülésfelkészítő előadás után dumáltunk is! Bocsi! Arcmemóriám kész katasztrófa.

Grina!

Azért szólj, ha úgy döntesz, hogy mész valamelyik előadásra! Én most nagyon eltökéltem, aztán meglátjuk mi lesz belőle.

Eszti!

Múltkor jól értettem, hogy Te is oktató leszel? Én is tervezem majd, hogy újra elkezdek vezetni. Persze előbb majd egy kocsi kell, de elküldenéd nekem a telcsiszámodat? Én meg jól elteszem és ha odajutunk, akkor felhívlak! Jó?

ILdi
ildi76

Jucus,
ugyan nem tudom, mi lehet a baj, de az APEH-osok nagyon rendesek szoktak lenni. Ha pl elmaradás van, amit fizetni kell, belemennek a részletbe is, csak fizess. Kicsit sírdogálni kell, és megenyhülnek. Nekünk csak jó tapasztalatunk van velük! És jókat is hallunk, úgyhogy kitartás!!!
neet
neet

Na Csajok!

Kérjük a drukkokat, mert megint óriásBKV-túrára vetemedünk; a cél a Rubin, de immár csak és kizárólag kendővel...

Majd jövök beszámolózni.
ada007

Ada,
drukk, és jó rubinozást!
neet (aki ma szintén BKVzik egy "keveset"..)
neet

Sziasztok!

Tiszta gáz vagyok pakolással, holnap hajnalban indulás... Vajh' mit hagyok itthon, amit nem kellene? Kép

Ada: Drukk az odavissza úthoz!

Juc: Apeh Kép De hátha tévednek! És ha nem, akkor meg van részlet, meg állítólag el is szoktak engedni egy keveset... Somát meg vidd csak a te ovidba, ha ilyenek. Vagy nagyon macerás odajutni? Legalább lesz motiváció az autókázáshoz! Kép

Mai kérdés: A babóm popsiján, a végbélnyílásnál pici, pattanásszerű dolgok jelentek meg. Levigyem dokihoz ma, vagy ez elmúlik? Volt valakinél ilyen? Mi lehet ez? Nem fáj, nem érzékeny, de nem szeretném ismeretlen dokihoz vinni anyumnál...

Folytatom az ámokfutást pakolás jogcímén... Kép

KépKép
oxigen
Györköny

Jah, a dombóvári Lidl-ben megnézem a gumicsizmát, ha esetleg van, riadóztatok és veszem fel a rendeléseket Kép

KépKép
oxigen
Györköny

Oxi,
lázcsillapító kúpot tegyél el, akkor biztos nem kell. Kép
Pici pötty: passz.
Hány napra is mentek? Végülis mindegy, vigyél el annyi ruhát (babónak) amennyi csak belefér, hosszút, rövidet, pelust minden mennyiségben, kokaint, vigantolt, kanalat, alvóscumit vagy ami van.
neet
neet

Jó reggelt!

Kisün, Zsanci!
A memóriám , mint egy tyúké!Kép Hogy hogy nem ugrott be az uborkás sztorim. Most égek mint a Reichstag!Kép

na a tegnapi nap nekünk is béna volt. Délben Heim Pál szemészet. Ahhoz képest, hogy gyerekkórház valami kedvesebbet, vidámabbat képzeltem el. Én még soha nem voltam ott, valószínüleg és egy álomvilágban éltem. Az meg ott a nagy Magyar realitás. Mindenesetre Lillus nem volt annyira kooperativ. A pupilla tágító csepptől ordított szegény, mint a sakál. Persze tudom szar, mert kicsit csíp.A lényeg, hogy nem kancsal, viszont szemüveggyanús, így novemberben vissza kell menni. Ennek azért annyira nem örülök, dehát az apukája is szemüveges, így benn van a pakliban.

Mindig is sajnáltam azokat a kis gyerkőcöket tudjátok , aki soha nem tudnak olyan felszabadultan játszani, mert vigyázni kell a szemükre. Persze tudom ma már high tech anygokból szuper törés gátlós szemcsik vannak, de akkor is.

Déután nyűgi volt nem alvás, aminek az lett az eredménye, hogy annyira fáradt volt, hogy a játszón egy kilenc hónapos kislány rákiabált, Lilla meg annyira el kezdett sírni, hogy alig lehetett megvígasztalni.

Mi 11-re megyünk védőnénihez méreckedni. Kiváncsi vagyok utoljára június elején voltunk.

Na majd írok!

Juc!
APEH hátam közepére és hajrá nektek legyen igazatok!!!!
beetrix

OXI!
No para én is így voltam, aztán leültem és írttam egy listát, ami állandóan kint van a hűtőn. A következő képpen néz ki.
Mire van szükség:
1. Alváshoz: Pizsi, takaró, plüssmegér, cumi , lepedő stb.
2. Evéshez
3. Fürdéshez
4. Ruhák
5. Gyógyszerek

Mindenhova odaírtam miket kell vinni és így már egyszerűbb a pakolás. Ha részletesen kell csak szólj!
beetrix

Oxi,
lázcsillapító kúpot tegyél el, akkor biztos nem kell. Kép
Pici pötty: passz.
Hány napra is mentek? Végülis mindegy, vigyél el annyi ruhát (babónak) amennyi csak belefér, hosszút, rövidet, pelust minden mennyiségben, kokaint, vigantolt, kanalat, alvóscumit vagy ami van.
neet
neet

Oxi,
na ez 2x ment el. Hiba van a mtrix-ban. Kép
neet
neet

Sziasztok lányok!
Jucus! Én is most kaptam az Apehtől levelet, de nekem szerencsére csak 250.-ft-ot kell befizetnem, mert tavaly pár nappal később adtam be az EVA bevallást. Ezek aztán mindent számon tartanak. Mondjuk a sok befizetett adónkból már futja is az ellenőrzésre.

Képzeljétek, Gréti pár napja átalussza az éjszakát, mondjuk egy kis segítséggel.
Napokon keresztül éjszaka óránként felébredt, biztos a foga miatt, és én óránként megetettem. Aztán egyik nap, amikor másodjára kelt fel, úgy éjfél körül, Peti odahozta hozzánk az ágyba, ahol rögtön be is aludt, és aludtunk reggel 8-ig. A következő nap már nem is etettem, amikor felkelt, hanem automatice hoztuk közénk az ágyba, és megint reggel 8-kor kelt. Szóval mostanában így alszunk, de legalább alszunk. Viszont ma már csak 2-kor kelt, akkor hoztuk át magunkhoz.
Szóval éjjel se azért kelt fel, mert éhes, hanem mert a közelemben akart lenni Kép
Viszont reggelenként olyan a cicim, mint két nagy betonlufi, szopi után muszáj fejnem, ma még 140 mili kijött. Egy csomón már túl vagyok, nem tudom mennyi lesz még, mire beáll a tejcim.

Remélem mindenki jól van, nem tudok sajna ennyi termést visszaolvasni.

KépKép
KépKép
lindicita

Sziasztok!

Neet!

Oksi ha jársz itt szívesen leugrunk az Osvátba, mert a cuki dolgok nekem is bejönnekKép imádom a hasamatKép

Ildi!

Igen jól tudod, de már oktató vagyok, csak mgég nem oktatok, amíg babóm pici, meg még nincs hozzá tütüke. Bár a puntó felszabadul, mert apa vett mást és mással oktatmajd. A számom: 06-70-297-54-50 szólj és szívesen segítek rajtadKép

Grina!

Köszike az infótKép Remélem nekem is olyan bátor lesz a fiam mint a tiédKép mert most még nem látok rá sok esélyt. Van a z a Kids nevű márkáju játékfajta(szépmagyarosanKép)és van 1 olyan játék ami 1nagy alma benne 1kukac zenél és a zenére kibújik a kukac. A drágám meglátta az almát és úgy megrémült hogy elkezdet pityeregniKép olyan ari volt.
Szóval a szurinál remélem bátrabb lesz.
Tehát jól tudom h van ilyen hogy a 4-5hóst 1szerre kapja?

Juc!

Na LÉCCCCI LÉCCCCI LÉCCCCIKépKépKép megvesztegetlek palivalKép
eszti25

Oxi! Én sűrűn jövök-megyek, de valami mindig itthon marad.
Én először mindig a légzésfigyelőt meg a mellszívót teszem be, nekem ez a 2 legfontosabb.
Aztán sorban a ruhásszekrény polcairól veszem le rucikat és végül a pelenkázóról pakolom le ami kell.
A pelenkázóstáskába meg mindig az évszaknak megfelelően frissítem a váltóruhát. (most épp ősz van)

KépKép
KépKép
lindicita

Eszti!
"Tehát jól tudom h van ilyen hogy a 4-5hóst 1szerre kapja?"
Nem tudom, ezt hogy érted pontosan, a 4 hós és az 5 hós oltást nem lehet egyszerre megkapni, ez egy 3 részből álló oltás sorozat, 3-4-5 hónaposan kapja. A hagyományos fajta oltás oltásonként 2 szuriból áll, viszont amit a gyógyszertárban külön kell megvenni (infanrix) az oltásonként csak 1 szuri, mert a 2 féle vakcinát egy fecskendőbe szívják fel.

KépKép
KépKép
lindicita

CSajok,Neet!

Az a baj,hogy nagyon magas az összeg és incassot tettek a folyószámlára.Ez azt jelenti,hogy ha befizetés érkezik rá azt rögtön levonja APEH.
Na még ügyintézünk.

Eszti!

mentsél meg nekem pár darab palacsintát és teleportáld el.Köszi.Kép

Juc
20170114224602

Neet!
apeh-es meglátásodat cáfolom! mi kértünk részletfizut, és azt mondták alma...Kép ezért is volunk szomorúak...
Ada, Recca!
FELÉBREDT!!!!! Kép még úton hazafelé!!!!

Kép

ZsanciKép
zsancikant

Köszi a tippeket Kép Remélem nem marad itthon semmi Kép Vagy majd vásárolni járok Kép Végül is 2 hét lesz minimum a pihenés.

KépKép
oxigen
Györköny

Mkatus,
email ment Kép

Gigi,
Neked is Kép
zsebi2004

Zsan,Kép
B elaludt hazafele, de mire hazaertunk fel is ebredt. hat, nem eppen egy maratoni alvas ez sem...Kép

"Tell me why are we so blind to see
That the ones we hurt are you and me?"
Coolio
recca

Oxi!

Popsi piros alapon fehér pöttyök?Az lehet gomba arra a Candibene krém jó.Vgay Canestent keverj össze sima popsikrémmel.

Jucus
20170114224602

Oxi!
Dombóvári Lidlben tegnap NEM volt gumicsizma, csak felnőtt!!! Kép De engem az is érdekelne, ha még van!!! Rózsaszin, 39-es. Köszi!

Kép

ZsanciKép
zsancikant

Eszti!

Köszi! Feljegyeztem a számod!

Lányok!

Mostmár a 3 napja tart, hogy abszolút nem megy a kanalas étkezés! És nem tudom mi az oka! Akármit adok Timinek először összehúzza a száját, mint aki citromba harapott, aztán kibrümmögi az egészet! És minden kanálnál ezt csinálja! Hagyjam egy ideig a kanalas kaját? Vagy mit csináljak szerintetek? Már tiszta dzsuva a babakocsi, meg a konyha fala, így nincs sok értelme az etetésnek!Kép Remélem csak átmeneti!

A másik gondom meg, hogy tegnap ettem valami vacak sonkát és nagyon nem esett jól! Még most sem érzem az ízeket, ráadásul tele volt mindenféle tartósítószerrrel, pedig én mindig figyelek rá, hogy ne egyek ilyeneket, de most hülye voltam! Ma meg kijött Timin pár pötty, a térdén, ujján, fülén stb. Olyan, mint egy pattanás és körülötte piros! A frász kitör, hogy lehet, hogy a tartósítószertől! Vagy nagyon para vagyok? Mikorra megy ez ki az ember szervezetéből? Adjak addig tápot?HELP!
ildi76

Neet!
Jól mondja a párod! Ti még el tudtok jutni hozzánk. Igazából tovább sincs lezárva, csak a hidakon nem lehet már átjutni az egérútnál, tehát csak arra áll a dolog, aki azon túl menne!
Szóval mi nem vagyunk elvágva! Kép

Bogárka

Bogárka
KépKép
KépKép
bogárka75

oxi,
valszeg gombaKépsztem vidd el dokihoz mert ha tényleg az sima canestentől nem fog elmúlni...

gigi,akisajnosgomaszakértőmertbálintisfolytongomásKép

zsebi,
mailtemKép
Vendég

Sziasztok!

Tegnap nem értem rá írni, ma meg már nem tudom, hogy mit szerettem volna Kép Kép

APEHKépKépKép Fúj

Alvás: hát Marci 3 napig tök jól aludt éjjel, ma meg felkelt és alig bírtam megnyugtatniKép Most meg olyan sírást levágott alvás előtt, hogy csak na... Kíváncsi vagyok meddig fog szunyálni, mert sajnos ált. egy óra a kapacitása mostanában. Jó kevés lesz, főleg ha itt lesz a csöpp is.

Oxi: Jó nyaralást!!!! Megvárlak a szüléssel, vagy küldök sms-tKép

Eszti: nekem nagyon tetszik autó, még apa is kérdezte tegnap, hogy kié, de sajna píz az nincs ráKép Esetleg ajándékba??? KépKépKépKépKépKép

Katus: ha még olvasod ma! hajnaldia kukac invitel pont hu, írj, hogy tudjunk egyeztetni szülésreKép

Pusz: Pocak, aki mégsem biztos, hogy a következő lesz Kép

Pussz: Pocak
pocakpacni

Sziasztok!

Igen, most még olvasom. Kép
Tegnap is írtam egy csomót, csak elszállt, aztán meg már nem volt időm. Kép
Képzeljétek egyik értelmes kollégám megkérdezte, hogy komolyan gondoltam, hogy ma vagyok utoljára? Mégis meddig kéne dolgozni? Ma vagyok a 36+1 héten, akik 1 hónappal későbbre vannak kiírva, azok is ma vannak utoljára. Igazából nem vettem komolyan, csak el akartam mesélni.

Pocak: a számod megvan, ha gondolom küldök majd egy sms-t, hogy az enyém is meglegyen, de Zsebinél megvan.

Lesz netünk!!!!! Kép

Férjem tegnap mondta a tulajnak, és benne volt egyből, csak el kell intézni, beköttetni, de már el van indítva.. Kép
mkatus

Sziasztok!

Juc, Gigi: Kösz a tippet. Kép Persze a dokinő megint nem volt rendelésen Kép Dokit fogok váltani. Nah, majd anyumnál felkeresem hétfőn a dokit. Jó kezdés lesz Kép

Pocak: OK Kép 10-én érkezünk haza, de szerintem kedd előtt nem fogok jelentkezni Kép

Zsanci: Rendelés felvéve. Ha elküldöd a számod még ma mailban, írok SMS-t, ha megvan.

KépKép
oxigen
Györköny

Katus!
Akkor várunk itt ismét, amikor meglesz a net!!!
Addig is jó pihenést!!!!Kép

Kép

ZsanciKép
zsancikant

Köszi!

Pocak menni fog az sms!

Tornára érdemes járni? Még sose voltam. Kép
Hátrányos helyzetű vagyok? Kép
mkatus

Pocak!

Lesz valaki segítséged, ha meglesz a picúr? Vagy párod otthon tud lenni eleinte? Hogy oldjátok meg?

Katus!

Én is általában felhúzom magam az ilyen "értelmes" embereken! Kiakasztó!
Remélem minél hamarabb meglesz a net és jelentkezel!

Oxi!

Képzeld! Most nálam van az, amit írtál még valamikor, hogy egyik cicimben alig van tej, szinte már elapad, a másikból meg dől! Erre most nem jön be, amiket akkor "okoskodtam" neked! Remélem nem apad el az egyikben, így is már tök muris a méretkülönbség a két mellem között! KépAzt meg nagyon remélem, hogy nem marad így!
Jó utat! Vigyázzatok magatokra!

ILdi
ildi76

Hello Lányok!

Na, megérkeztünk és jól be is iratkoztunk babapancsira.

Képzeljétek; tegnap jól bedepiztem este, hogy ilyen kis börtönõr mellett sehova sem jutok el és ma ennek örömére 9-tõl idáig róttuk a város macskaköveit, meg holnapra szerveztem bébisintért és ellépünk Vikapival vacsizni, mert meghívott.

Jövõ héten, vagy 2 hét múlva már kezdõdik is a babapancsi, no meg ma estére jönnek barátnõk látogatni és le is lépek fürcsi után velünk az ivóba egy picit .

Tehát, ennyit a depimrõl, ami az iccaka el is múlt, mert mindezeket jól kitaláltam .

Ja, meg megkaptam a közgázos órarendet....hát lányok, hogy stílusos legyek, igen gázos..... .

Mindenképpen rendszeresítenünk kell majd valami dedfelvigyázót, mert csütörtökön 15:30-19:45-ig, pénteken meg 17-21:30ig van óra, meg ezekben az idõpontokban vannak a vizsgák is, mégpedig év közben.

Még a péntek csak-csak megoldható, mert Viket hazacsábítom majd fél ötre (habár necces, mondhatni), de a csütörtök fél 4 ciki....No, majd elsõ körben beszélek az öcsikémmel, aztán we'll see.

(Halkan megsúgom, hogy vissza kellene mennem érobikot oktatni is, de azt már végképp nemtom hogyan .)

No, ez van. Szép az élet trallalla.

Ja, még annyi, hogy a kiscsajomnak be nem áll a szája már egy hete, most is leszólított mindenkit a buszon, meg a villamoson, meg bűvölte Benkét, meg Igit is (a Rubinban); sõt, még a zebrán is ismerkedni akart....alig bírtam levakarni róla az öregasszonyokat, meg a kislányokat....mi lesz így velünk?

No, megnézem, hogy miket cseverésztetek itt a délelõtt folyamán.

Csóka, Ada
ada007

Nem szeret a babanet, legalábbis az ő betűimet, meg az ű-ket, bruhahaaaa Kép

Szóval...valakinek valami ötlete bébiszitter ügyben??????? Egyáltalán hol keressek? No meg leginkább ajánlás alapján szeretnék találni valakit, nemdeugye?
ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ, mindjárt jön egy mókusfalka és lerágja a húst a csontjaimról, hogy ily csöppen itt akarom hagyni a kislányomat egy sintérre Kép Akarom én ezt?
Igen? Nem? Nem. Igen. Nem.

ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ
ada007

Nem szeret a babanet, legalábbis az ő betűimet, meg az ű-ket, bruhahaaaa Kép

Szóval...valakinek valami ötlete bébiszitter ügyben??????? Egyáltalán hol keressek? No meg leginkább ajánlás alapján szeretnék találni valakit, nemdeugye?
ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ, mindjárt jön egy mókusfalka és lerágja a húst a csontjaimról, hogy ily csöppen itt akarom hagyni a kislányomat egy sintérre Kép Akarom én ezt?
Igen? Nem? Nem. Igen. Nem.

ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ
ada007

Ada!

Nagy nehezen rájöttem, hogy nálad a &otilde = ő-vel!Kép
Tényleg gáz lesz az órarend és nem semmi, ha az aerobicot is bevállalod! Nekem szerintem már sok lenne! Bár a Te (hiper)aktivitási szinted alapján neked meg sem fog kottyanni!Kép
Anyósom egyébként most munka híjján éppen dedfelvigyázóként tevékenykedik!
ildi76

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?