A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Szülészetek, kórházak » "DÉVAI INTÉZET, DÉVAI DOKI"

TimiKép
Éppen most lennék guru néninél, de a héten már dolgozom, úgyhogy holnap estét beszéltünk meg. Kíváncsi vagyok, nálam mikor fogja úgy érezni, hogy rendbetettünk mindent. Kép De egyelőre nem sürgős semmi, jó hozzá járni.
Sajnálom, hogy így kínoznak a gyümik, azt hiszem, én is így lennék ezzel, nem is erőltetem ezt a 90 napost, inkább azt eszem, amit megkívánok, mert arra van szüksége éppen a szervezetemnek (csak a mértékletességre kellene odafigyelnem). Jelen esetben mondjuk pont egy sárgadinnyét nyomnék be legszívesebben, de ez akkor sem változtat a hozzáállásomon. Kép
hajnesz

Timi!

Ez a törvénymodosítás egy érdekes dolgo. Két dolgot mond. Egyik az, hogy a programban részt vevő személyt az eljárás alatt nem lehet rendes felmondással kirúgni (de rendkívülivel igen). Ezzel kapcsolatban azt nem tudom, hogy a két program közti idő beleszámít e a védelembe, vagy sem. Ezt majd megkérdezem valaki okostól. A másik, ami kijött, hogy a program ideje alatt nem lehet munkavégzésre kényszeríteni az illetőt. Tehát fizetés nélküli szabadságot köteles engedélyezni a munkáltató, ennek ez a lényege. Ha valamit nem értezs, szólj Kép
Wish!
Te eddig hogy oldottad meg? Betegállomány? Mert az akkor érdekel, hogy hogy működik. Ugyanis nekem is ez a két alternatívám van. vagy betegálcsi lesz a köv. lombik, vagy fizetés nélküli szabi. Értelemszerűen az előzőnek jobban örülnék.

Eszter
Kép
roxal

CsajokKép

Nem akar valaki átmenetileg megszabadítani a gyerekemtől???KépKép Ma teljesen gáz!!! És ez az idő is..........

TimiKép
Hát, hogy fogok én így fogyókúrázni??? Lehet, hogy nekem is inkább Norbiznom kéne???

Puszi, egy idegileg toprongy anyukaKép

KépKép
gigi28

GigikémKép
Mielőtt teljesen széttoprongyolódnál, csak gondolj arra, hogy a felhők fölött mindig kék az ég és süt a nap!!! Kép
Tessék töltekezni!!! Kép
KépKépKép
hajnesz

Gigi!

Hozd el Olit, s akkor felváltunk Kép Én szívesen vállalom. Kép

Eszter
Kép
roxal

Gigi Kép
Én is vállalom Olit szívesen Kép Mindját végzek, elhozod? Kép

Roxal Kép
Én megkértem a háziorvosomat, hogy írjon ki bokaficammal, vagy valami ilyesmivel.

TimiKép
Ami nem megy, azt nem kell eröltetni.
Próbálj ki valami más tálálkozi módzsert. Nekem pl a testkontroll is jó volt.
Én jól megvagyok ezzel a 90 napossal, bár szerintem én bármelyikkel jól meglennék. A Norbihoz mindenképpen mozogni is kell, nem?

Keksz receptet nem küldtem tegnap senkinek, mert nem sikerült hálózatot lehelni abba gépbe amin van, begépelni meg már fáradt voltam. Na de majd ma.

wish

Lányok!
Tud valaki valamit Annáról?Nagyon rég nem írt már!KépPedig oooolyan jó lenne ha tudna jönni a talira!Kép

Anna!
Ha olvasod kérlek jelentkezz!!!Kép

PuszPusz!Dia

Kép
Kép
lldicsi

Igen, már nagyon rég nem hallottunk Anna felől.
Anna, lécci, lécci, jelentkezz!!! Kép Hiányzol nekünk!!! De ha nem írsz, nekem úgy is jó, ha meglepiből jössz a talira! Kép
hajnesz

Sziasztok csajok:
Lavy férje vagyok.
Két mondatot irnék rola:
Aug. 19 óta bent fekszik az II-es női klinikán, mert gyakorlatilag akkor elindult a szülés, de egy hatalmas nagy vérzéssel, és kevesebb magzatviz veszteséggel, a Jánosból szálitották át a klinikára mert alitolag csak ott van koraszülött intenziv ellátás,
Ott megálitották a szülést meg a vérzést, az állapota jó de sajna az ellátás borzalmas.
Tiszta fejetlenség.
Ott ne akarjon szülni senki.

Dévai doki azt mondta hogy ha kibirja a 35-ik hétig vissza viteti a Jánosba.(még 2 hét mától)

Egy kis energiát kérünk ugy mint az elején.

Amugy elég probblémás volt ez a terheség.

Üdvözletemet küldöm és babosodást mindenkinek.

Amugy Enigmának üzenem hogy kitartás és talán annyit hogy amikor a Dévai szabin volt egy napon és egy idöben voltunk a Vas Dr-nál és nem ismertük egymást.
Ti elöttünk mentetek fel.
A talis képekröl ismertük meg.

Jó éjszakát mindenkinek

Zegrean András
lavy

LavyKép, AndrásKép
Köszönjük a híreket, nagyon nagyon drukkolunk, hogy maradjanak még a bébik Lavy pocakjában!!!
Sajnálom, hogy rossz a tapasztalatotok a II-essel, még nem hallottam panaszt róla, jó tudni.
Küldjük az energiát!!!
+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
hajnesz

Sziasztok! Még megvagyok, most sikerült is visszaolvasnom, olyan rendesen. Örülök, hogy megy a diéta mindenkinek, és egy kis motiváció: minusz 5 kg-nál tartok. CSAKAZÉRTSEM hagytam abba, lám van már valamicske eredmény.
Bár szombaton lagziba megyek, már előre félek tőle. Én is emlékszem, hogy amikor a 90 naposat csináltam, a gyüminapot utáltam a legjobban, pedig előtte nem gondoltam volna. Én úgy emlékszem banánt nem lehet enni, vagy igen? WisH! A Norbisban sem kell feltétlen mozogni, Kép

Azért írok ritkán mostanában, mert a főnököm infarktust kapott, szóval igencsak sok lett a feladatom, és minden este alig várom, hogy az ágyba kerüljek. Kép

A tali szerintem nem fog összajönni, mert még mindig nem tudtam felhívni Dévait, hiányzik két eredmény.

Lavy! Megy az energy: ++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
vanda978

Lavy Kép András Kép
Megy drukk nektek és a lányoknak. Reméljük még kibírják odabenn egy kicsit.

Vanda Kép
Nem tiltja a banánt a diéta, bár abban több a kalória, de ha szerintem csak gyümölcsöt eszel egy nap, akkor semmiképpen sem sok.
Én most tartok minusz 2,7 kg-nál és átlag minusz 3 centinél.
Egyébként engem nem zavar sportolás, akarok erősödni is egy kicsit. Bár ma kihagytam, mert görcsöl ahasam és jobban sajnálom a magamat annál, hogy ráparancsoljam magam a trénerre. De remélem holnap már menni fog a dolog.

Kinek ígértem csokis keksz receptet? Biztos vaksi vagyok, de hiába olvastam vissza nem találom.

Wish

wish

Lavy, szorítunk, hogy minden rendben legyen! Két hét az már nem olyan sok idő!!! A problemás terhességet meg ezt a kavarodást pedig majd elfelejtitek, ha kezetekben lesz a baba Kép
png

Jó reggelt Mindenkinek!Kép
Jöttem bejelentkezni.KépPuszi.Dia

Kép
Kép
lldicsi

Sziasztok!

Wish!
Én és Timi kértünk receptet, ha jól emlékszem Kép

Lavy és András!
Kitartás, küldjük az energiákat, sajnálom az ellátást, remélem a picúrok még maradni akarnak a mama pocijában. Két hét... Legyen rendben minden, azt kívánom nektek.

Wish!
Tehát akkor nincs olyan, hogy a Tb csak az egyiket fizeti? Akkor nincs gond, anyósom gond nélkül kiír bokaficammal Kép

Eszter
Kép
roxal

RoxalKép

Aztán majd látjuk a híradoban, hogy az utóbbi időben nagyon megugrott a bokaficamok számaKép

AndrásKép
Nagyon szorítunk nektek! Kitartás a két hét már gyorsan elmegy!

Puszi

KépKép
gigi28

Sziasztok Kép

RoxalKép
Úgy van, hogy a lombik miatt nem mehetsz táppénzre, tehát ezt nem írhatják be a táppénz okának. De ha a punkcióról hazafelé kimegy a bokád, akkor ugye nem nagyon tudsz bemenni másnap dolgozni, ezért muszáj kiírjon az orvos és az egy másik betegség, semmi köze a lombikhoz.

GigiKép
Laci is azt mondta, hogy majd a statisztikákból kiderül, milyen veszélyes dolog ez a lombik, mert mindenki balesetet szenved utána Kép

Lányok, ma borzasztó éjszakám volt. A gyerek éjszaka óránként kelt, a baj csak az hogy én volnék ez a gyerek. Most azt hiszem megyek keresek fogpiszkálót kitámasztani a szemeimet... Kép

wish

Lavy,András!
Nagyon,nagyon drukkolok,hogy minden rendben legyen!Pikk-pakk eltelik az a 2 hét és lehet babázni.KépPuszi.Dia
Kép

Kép
Kép
lldicsi

VandaKép
Szuper eredmény ez az öt kiló, én már lassan egy éve szeretnék ennyit leadni, de csak nem sikerül. Mondjuk nem is sokat töröm magam érte. Kép A lagzitól ne félj, egyél igyál, amennyi jólesik, DE előtte, közötte és utána kötelező táncot ropni!!! Garantált mínusz 2 kiló, nem beszélve a buliról!!! Kép
Kép
WishKép
Előtted is le a kalappal, nagyon ügyin csinálod! Remélem, pocakod jobb már.
Tegnap végre megvolt a 10 kör, 4 km, igaz, 26 perc alatt, de akkor is megvolt!!! Nagyon büszke voltam magamra, apa is csúcsot döntött, karácsonyra be lett ígérve a polár óta. Kép

Csajok, ki volt közületek már laparon? Szaninak az volt? Végigolvastam a Kaálisok összes lapar "élményét" és igen komolyan elkezdett érdekelni a dolog.
hajnesz

Hajnesz! Köszi, ez jól jött. Meg is oldódott a gondom. Hogy én erre nem gondoltam!! Kép

A lapar dolog engem is érdekelne, most megy egy barátnőm is. Egy másik barátnőmnek pedig tegnep született kislánya, voltam megnézni, csudiszép. Kép De jó neki, úgy irigykedem!
vanda978

Lavy család! 2 hét tudom, most soknak tűnik, de mégis kibírható táv, légyszi tartsatok ki, mi nagyon szorítunk Nektek! A Jánosban minden más lesz!!!

Hajnesz! Hogy ment a guru néni? Persze csak röviden írjál róla!!

Vanda! Hajrá lagzi! Most nekem is lenne kedvem egy jó kis lagzihoz, eszem-iszom dínom dánom. De nem baj, jövő tavasszal a sógoromék esküsznek, már kezd lázban lenni az egész családKép

Wish! Remélem már alszik Wishike, és nem ébreszt fel egész éjjelKép

Lányok! Ez a Norbi teljesen tarható, tényleg ki lehet bírni a délutánt és estét kenyér,tészta és egyéb szénhidrát nélkülKép.

Diétámat a mai kutyasuli is erősítette, mert ebike nagyon elemében volt, húzott mint állat, amit csak jó sok erőfeszítés árán tudtam visszatartani, a végére totál kipukkadtam, ráadául most már az akadálypályát is tök ügyesen csinálja, ott is futni kell mellette. Ügyes kiskutyám van, nagyon szeretemKép
lkt

VandaKép
Na látod, ez a beszéd! Érezd jól magad!!! Kép

TimiKép
Nem tudok röviden írni róla, megpróbálom levélben. Kép
Éljen Norbi!!!Kép
Küldök Keksznek egy buksi simit és egy pocakvakarást!!! Kép
hajnesz

Nahát, első még sosem voltam. Kép
Hol van mindenki?
hajnesz

Hajnesz! Este küldök majd nekem mailt, mostan munkahelyen nincs ihletem a válaszraKép

Wish! Hogy aludtatok Wishikével??

Ismét szép időnk van, gondolom, mindenki az álmosságával és levertségével küzd. Nem is olyan hülyék ezek a medvék, hogy ilyen ronda időben fogják magukat és bevonulnak a barlangba, én is szívesen átaludnám a rossz időt, és csak verőfényes napsütésre nyitnám ki a szememKép
lkt

TimiKép
Oké, csak nyugodtan, ráérősen. Nem is vártam rá villám választ! De ha nem is lesz ihleted, azért sem fogok megharagudni! Kép
Tényleg elég álmosító az idő, az előbb is majdnem bekaptam a monitort, akkorát ásítottam.
hajnesz

Hello lányok!

Igazatok van, én is az álmossággal küzdök. Főnököm kitalált egy maratoni tárgyalást nekem, remekül kezdődött a reggel így Kép

13.20-ra megyek Dévaihoz, megpróbálkozunk azzal a kenettel. Tegnap voltam vérvételen, már az eredmény is megvan. Magas a koleszterinem, mint mindig. Férjem mondja is mindig, hogy nem érti mitől, mert nálam egészségesebben kevesen esznek. Én meg standard hozom a 5,5-öt, mikor 5,2 a határ. Ez van, majd biztos kapok letolást Kép

Eszter
Kép
roxal

Sziasztok Kép

Egész eddig tegnap du 4-től egy kis alvással megszakítva azzal küzdöttem, hogy be tudjak jelentkezni itthonról a céges hálózatra, de egyszerűen nem megy, pedig 2 napja még ment. Most feladtam. Egyszerűen nem értem miért nem működik Kép Azaz csak úgy működik, ha nem a routeren lkeresztül csatlakozom, de akkor a többi számítógépről nem lehet internetezni közben. Rejtély. Valaki nem ért a wireless hálózatokhoz és a VPN-hez?
Egyébként a tegnapi az "életem 10 legszarabb napja" ranglistán elég méltó helyezést érne el, tegnap egyszerűen semmi nem jött össze. Délután már bőgtem, hogy ennyire nem lehet rossz egy nap. Remélem innen már csak felfelé van. Kép
Nyugtatóként meglátogattam koradélután Enigmát, aki éppen hősiesen húst és zöldséget evett KépEste meg elmentünk moziba és megnéztük a Charlie és a csokigyárat. Aranyos mesefilm, kicsit kisimította az idegeimet Kép Bár nagyon nehéz volt megállni, hogy ne zabáljon az ember zutánna egy kis csokit Kép
Mindenestre ma nem mentem be, inkább itthonról (nem) dolgozok.Kép

Úgyhogy énnyugodtan lehetek álmos, legfeljebb alszom egy kicsit Kép

wish

RoxalKép
Ez tényleg érthetetlen, miért magas egy egészséges fiatal szervezet koleszterinszintje...remélem, azért annyira nem magas ez az érték, hogy letolást kapj érte. Kép
hajnesz

WishKép
Akkor most rájöttél, mi volt a baj a csatlakozással? Örülök, hogy összejött, már kezdtem aggódni, mi történhetett, hogy nem írsz.
Ja, szar, mikor így összejön minden rossz, de bíztasson az, hogy most valami jónak kell következnie, mert ez mindig így van! Kép
hajnesz

Wish, ne szomorkodj... milyen ez a csokigyáros film? Én meg akarnám nézni, mert nagyon jók a kritikák, de a párom attól tart, nem felnőtteknek való. -nem inkább tanmese ez, felnőtteknek?
s_norka

Hajni Kép
Nem nem jöttem rá mi a baj a csatlakozással. De mostmár nem izgatom magamat miatta. EZ van és kész.
Ez csak a hab volt a tortán tegnap, a délelöttöm volt olyan, hogy kettőkor besokalltam és hazajöttem, hogy inkább itthonról dolgozok. Felmentem egy kicsit dumálni Enigmához, de még ott felhívtak és vissza kellett mennem, a céghez egy utolsó felvonásra. Aztán hazajöttem, elkezdenék dolgozni, de nem tudtam bejelentkezni a céghez. Azaz betudok, de csak macerásan, ami nem olyan jó dolog.

Nóri Kép
Szerintem inkább gyerekfilm, de én jól szórakoztam rajta, a tegnap esti szellemi színvonalamnak inkább megfelelt. Részben persze tanmese: a kapzsik, a telhetetlenek és a törtetők elnyerik méltó büntetésüket, de aki őszinte és jószívű az jól jár. (Azaz nem erre az életre nevel Kép) De inkább gyerekeknek szól.

Wish

wish

Kép

wish

Wish!

Fel a fejjel, innen már tényleg csak jobb lesz! Kép

Hajni!
Nem kaptam letolást, azt mondta belefér, de azért ne egyek sok szalonnát. Évekre visszamenőleg nem tudom megmondani, mikor ettem utoljára! S mivel folyamatosan tartoma Norbit (na jó, néha nem), érthetetlen, hogy miért magas! Tojás, tej, hús, zöldségek, s néha édesség. Ez van! Majd ha babás leszek, szigorúan fognak :-)

Képzeljétek, találkoztam Emivel :-) Jól van, nyaralni volt, s megy éppen az ovi indukciója. Megígérte, hogy majd jön, s mondtam neki a találkozót. Néha szokott olvasni minket. Röviden ennyi!

Eszter
Kép
roxal

Roxal! Lényeg, hogy nem tolt le Doktorunk! Az azt jelenti, hogy tényleg ninbcs baj, mert - mint tudjuk- ő az ici-pici problémából is elefántot csinál.

Emi! Gyere a talcsira feltétlenül!!!!

Wish! Hétvége éljen!!!! Kipihened a sok rosszaságot!!
lkt

Sziasztok!
Lányok,aki csinálja ezt a 90 napos diétát leírná nekem,hogy miket eszik?Köszi előre is.KépTeszek fel képeket a két vadorzóról.Képpuszi.Dia
Kép
Kép
Kép

Kép
Kép
lldicsi

Dia!

Köszi a képeket Kép tündériek!
Úgy látszik, mindenki nyaral, egész hétvégén semmi mozgás a fórumon...

Eszter
Kép
roxal

Sziasztok

Köszönnyük szépen a sok sok energiát, ábszólut használt mert egyre jóbban van a Lavy, nagyon aranyosak vagytok, amugy titokban megsugom hogy mindent tudok mindenkiröl mert engem is érdekelt az elejétől kezdve és sok mindent tanultam töletek.
Lavy mindenkit puszil, de külön gratulál(meg én is)STELLAKépKép és nagyon örülünk az újabb kismamának, sok puszit küldünk neki, és vigyázzan a babókra.

Egy kis mokkás történet és befejezem....

Egyik reggel a vizitnél, Lavy kérdezi a föorvostól hogy nem mehet-e haza, erre ő vissza kérdez hogy maga hány hetes?........33 a válasz.....Jó hát akkor birjón ki még egy pár hetet és majd meglátjuk.
És távozott.....

Jó éjszakát mindenkinek.
lavy

Dia! Küldök Neked egy recepfüzet szerűséget e-mailon.
Nagyon kíváncsi vagyok már a két nagylegényre élőben isKép

Igen, valóban nagy volt a csend a hétvégén a topik házatáján.

Mi szombat reggel voltunk kutyaisiben, egyre ügyesebb az ebem. Ismét kellőképpen elfáradtam. Aztán délután erdőben voltunk gombászni. Az időnek hála az erdő csurig volt őzlábgombával, az erdőbeérkezés első 10 percében megtöltöttünk 4 kosarat, aztán már csak a sétáé volt a főszerep, Keksz iszonyatosan élvezte rohant, ronaht és rohant, szegény Rágcsa a végére már nem bírta Keksz iramát, kézben kellett hozni. Viccesek voltak ismét együttKép

Farkasok! Hazaértetek? Kérünk szépen élménybeszámolótKép
lkt

Szia Timi!
"Nálunk"is sok gomba van az erdőben.Édesanya jár rendszeresen,hogy a fagyasztó tele legyen télire.KépElsősörban vargányát szed.Pusz.Dia
UI:Mindjárt megnézem az emailt de előre is köszi.Kép

Kép
Kép
lldicsi

Dia! Nincs emíl cím a profilodbanKép
lkt

Dia! Nincs e-mail cím a profilodbanKép
lkt

wish

Timi!
Erre nem is gondoltam.Csak várom,várom a leveled.Kép
ldicsi@freemail.hu

Wish!
Köszi.Kép

PuszPusz!Dia

Kép
Kép
lldicsi

Szép napot mindenkinek Kép

Mindjárt indulok a jó Dévai dokihoz.
Hétvégén otthon voltunk Laci szüleinél, szombaton este Farkasokkal is találkoztunk, ha már az országnak ugyanabba a szegletébe mentünk...
Vasárnap arra egész nap úgy zuhogott, mintha dézsából öntenék, úgyhogy nem is maradtunk sokáig. Nekem sikerült összedszedni valami enyhébb vírust is, mert fáj a fejem és hőemelkedésem van. De sebaj, tegnap délután és ma reggel is sokat aludtam, így majd hamar elmúlik.
Na pakolászok, és indulok.

Puszi mindenkinek

Wish

wish

Pfú de pörög a topikKép

Wish! Mi volt Doktorunknál?

Hajnesz! nagyon csöndben vagy!!!??
lkt

Sziasztok!
TimiKép semmi komoly, kihasználom fiatalságom utolsó "szabad" pillanatait és önfeledten szórakozom mostanában, amit a hétfői napok kicsit megsínylenek. Most pl. Abonyban voltunk hétvégén egy sátorozással egybekötött lagzi afterparty-n. Volt ötórás pingpong bajnokság, karaoke marhulás, fincsi grillsütögetés, tábortűz körül mozgalmi dal éneklés és ivászat agyba-főbe. Kép Most kicsit pihizek...Kép
hajnesz

Sziasztok Kép
Megjártam a dokit és még a keresztfiamat is beugrottam megpuszilgatni Kép, most értem be a munkahelyemre.
Vett kenetet és elküldött vérvételre.
Képzelétek, alig voltak Kép Éppen elindult a laptop és megnyitottam azokat a fájlokat amin dolgozni akartam, és már be is hívott Kép Megbeszéltük, hogy szeptember végén kezdjük a következőt. Azt mondta azt figyeli az TB, hogy a transzfer között elteljen a 3 hónap.
Szóval már csak három hét aztán indulhat a stimu Kép

Hajni Kép
Jól hangzik ez a hétvégi buli Kép Fényképek?

wish

Hú, Wish, akkor már nem kell sokat várni, hogy elrepült az idő! Készítem a drukkokat! Kép
Képek? Hááát, nem is tudom... Kép Na jó, meglátom mit tehetek. Kép
hajnesz

Sziasztok!

Akkor már nem kell sokat várni Wish, végre valakivel kezdődik valami. Kép Hajrá! Olyan szűkszavúan írtál, még, még, még...
Én úgy gondoltam, hogy felhívom, és elmondom, hogy sehogysem tudok összeszedni egy eredményt, nem mehetnék-e nélküle? Vagy adjon ő egy beutalót valahova Pesten. Hétfőn, szerdán, és pénteken van délután?

A lagzi jó volt, Hajnesz tanácsára végigettem a menüt, viszont táncikáltam egész végig. Persze azért most lelkiismeret furdalásom van, mindig így kezdődik.
vanda978

Vanda Kép
Lehet, hogy mindig így kezdődik, de most nem úgy fog folytatódni Kép
Azért írtam szűkszavúan, mert közben nagyon dolgoztam, bár annál amit írtam nem is történt sokkal több.
Egyébként hétőn, kedden, szerdán és pénteken egész nap benn van, csak időnként a műtőben van. Szerintem hívd fel és mondd el neki, mit nem tudsz beszerezni, biztos fog segíteni. És a leleteid biztos nem fognak elavulni, mert nekem is még mindig jók azok, amiket év elején csináltattam, csak a teljes vérképet csináltatja meg minden lombik elött.

wish

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?