A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Szülészetek, kórházak » Szent Imre kórház azaz a Tétényi - Ikea szoba &eacut

Chat az mi az?HOl van az?Én béna lenni.

Juc
20170114224602

Mindenki ennyire ráér? Tökjó. Kép De megsz..vja, aki épp kihagy EGY NAPot, lesz mit visszaolvasnia. Kép
neet
neet

Pocak!

A tütükét szívesen neked adnám, ha megnyerném a lottó 5öst. Na jó elég egy 4es isKép De ha van kedved nekem dolgozni(hogymitnemtudom)akkor autóka tiedKép

Viccet félre téve, ha kell hitelt tudok intézni nagyjó feltételekkel.
eszti25

Zsebi!

Most miért kell megharagudnom?

Juc
20170114224602

Jucus,
az oldal tetején a CHAT felirat. Vagy a kezdőlapon szintén a Chat felirat. Név, jelszó ua. mint itt. De ez meg nagyon vicces így a topic-ban és ez ráadásul meg is marad... ott meg a szó elszáll...
neet
neet

Jucus,
mert Zsebi "beszólt", hogy ráduplázol a hozzászólásaidra, Bogárka nem szólt, de ő igen. Kép Meg én is. Csak én ismerlek, és tudom, h nem sértődsz meg.
neet
neet

Igen,Ne menjünk el innen,offoljuk szét!!!!!!!!!

Én nem érek rá most ,éppen vasalok,nem látszikKép

Juc
20170114224602

Na én is kezdem, nem akarok Jucustól lemaradni.

Ildi,
szerintem tényleg tőlzásba viszik ezt a dolgot a gluténes dologgal, ez azokra érvényes akiknek rögtön előjön valami például születésüktől fogva ekcémások, azokra jobban figyelnek és nekik ajánlják az óvatosságot, de azoknál a babáknál akiknél semmi gond nincs azoknál szerintem ez felesleges.
De neked kell döntened, mert egy biztos, mindíg mindenki mást mond. Csak, hogy ez se legyen egyszerű Kép
zsebi2004

Zsebi!

Ne szójjá be,jó?Kép

Juc
20170114224602

Szerintetek, ha lenne itthon kemotoxom, lefújhatnám a pókot? Mennyire ártalmas a babának, szoptatós mamának, kutyának? (apa még nem ért haza a sörömmel...)
neet
neet

Tényleg Juc Milyen a tütüke? Mentél már vele 1edül?
eszti25

hé, eltűnt az üzenetem!!!!
Épp azt írtam, hogy annyira offok vagyunk, h kapunk majd Apától, mármint a szerveres fickótól...
neet
neet

Bendi másfél hete ismerkedik a kezévelKépKépKép
eszti25

En is ON: aszontak (mar nem is tudom, eloadason vagy szules elott vagy utan vagy mikor), hogy nem szabad mobilt hasznalni a korhazban. De egyebkent mindenki hasznalta, es lattak is biztos, de nem szoltak sose. Akkormostmivan?

Neet, persze hogy viszem a racsizemicsodat. De asszem felirom a bejarati ajtora belulrol, meg ele is keszitem, olyan iszonyu feledekeny vagyok. Meg Ildinek az "Elet az anyameben" musort. Ha azt sem felejtem el. Azt mar reg elfelejtettem, hogy ki kerte meg rajta kivul...

Jucus, neztem a korozott kabatomat vateran meg mas lapokon, hat, hat... talan egy-ket hasonlot lattam, de nem tudtam megtapizni oket, igy meg nehez vasarolni. Van tipped, hova menjek iyet nezni? Uj, illetve mar hasznalt ruhabolt is erdekel.
moosejaw

Ja és tuti boxoló leszKépKép
eszti25

Bendi nagyon érdeklődve néz: jé, ez az enyém? Kép
neet
neet

Moose,
de megkívántam a kőrözöttet most meg! Kép

Eszti,
képet, mééég! Kép
neet
neet

Nagyon cuki ahogy nézegeti meg forgatja. Vmelyik nap odanyújtotta apának mintha azt akarná mondani h Nézd apu mi van nekemKép majdnem megzabáltam
eszti25

Na, jóéjszakát, mára ennyit neetből.
(Fellélegzés helye, mi? Kép Kép)
neet
neet

Jucuskám,
Nem godnolod, hogy ez durva egy kicsit???? Észre sem veszed, órákig nyomozgatsz, és miután elmagyarázzák a felállást lefikázol ???? Kép Kép
De neked mindent elnézek, úgyhogy meghúzom magam és nem szólok be többet..... ebben a témában Kép

Azéééé van ám ekkora szám, mert olvastam Neet hozzászólását Kép Kép
zsebi2004

ekcemanak es glutennak az egegyadtavilagon semmi koze nincs egymashoz!!! nem lehet elore megmondani, ki erzekeny ra, ki nem. az sem jelent semmit, ha a csaladban meg nincs ilyen. raadasul nem is rogton eszlelheto a hatas. abbol meg meg senkinek nem szarmazott baja, ha nehany honappal kesobb evett eloszor kenyeret, kiflit, turoscsuszat...
amugy jok vagytok!!! csak igy tovabbKépKép

"Tell me why are we so blind to see
That the ones we hurt are you and me?"
Coolio
recca

Eszti, jaj de helyes! De neki meg az agynemuje kiuteses Kép es nekem milyen ismeros a teknose, asszem a mi szekrenyunkben is lakik egy ilyen, de mar kinottuk.

Igen, Juc, ez jo otlet, neveztessuk at a topicot, de ne pletykas legyen, hanem inkabb mondjuk Szt. Imre H Barati Kor, vagy ilyesmi. Az sokkal komolyabb. Es akkor valaszthatunk bele tiszteletbeli tagokat is meg szerezhetunk szponzorokat a talikhoz meg minden Kép Mitszoltok? Es nyithatnak egy masik topicot szegeny pocakos mamiknak, akik a soksok pletykazas miatt nem mernek/akarnak csatlakozni...

Ja, egyebkent en meg mosogatok eppen... mar majdnem ket oraja itt a gep elott Kép
moosejaw

Kép Kép
eszti25

ja, de persze mindenki ugy csinalja, ahogy jonak latja. nyilvan nem kell tulparazni, de bagatellizalni sem...

Coolio
recca

Zsebi!
KépKép

Moose!

Milyen kabátról van szó?Lemaradtam.

Eszti!

Bendi nagyon édes,mint mindig.Holnap lesz a nagy nap,Pannóval kettesben megyünk majd.De a Balcsin vezettem és tök más mint a zöld,hiába egy a nevük.A pedálok is másképpen helyezkednek el,nem is találtam a féket elöszörKépés visszapofázik,ha valami nem tetszik neki.Kép

Juc
20170114224602

KépKép
eszti25

Moose, a mosogatogepetekkel sem haladnal jobbanKépKép

Coolio
recca

egyebkent en is rajta voltam a pocak-film listadon!!!

Coolio
recca

Recca!

Te nagyon toppon vagy ezekben az allergia meg stb.témákban.Szomorú tapasztalat vagy tanultad?Tényleg nem akarom én sem elbagatelizálni mert komoly dolgok ezek.

Jucus
20170114224602

Na de tényleg miért megy el minden 2szer??

Jucus!

Sajna ahány autó annyi féleKép igazad van hiába egyezik a nevük mégis más. megkell szokni.,

Moose!

KösziKép addig örülök amig nem Õ ilyen pöttyösKép
eszti25

Na végre! 2-1 a mi javunkra Reccával!Kép
Én már csak ilyen para maradok, úgyhogy még várok a babapiskótával meg a kiflicsücsökkel!Kép

Moose!

Köszi!Ugye 2 CD-re fért a film? Úgy emlékszem, azt írtad!

Én is megyek csicsizni! Jó éjt!

ILdi
ildi76

Na egy uccsó kép a kedvenc helye a maci lábaköztKép Mikor reggel bemegyek hozzá ilyen kupi van az ágyikóbanKépKép
eszti25

Juc, 86os vizlepergetos, kapucnis, atmeneti kabat. (C&Akban mostanaban csak egy-egy 116os ilyet lattam, mashol meg semmilyet.) De meg nem merek neten rendelni, inkabb sk. vasarolnam meg. Es lehetoleg ujat.

Rec, ha nem firtatod tovabb a mosogatogepugyet, akkor viszek neked is filmet Kép epp az elobb volt megint apaval konfliktusom konyhaugyben... de akkorisfelujitom, reggel hozzuk haza a pultot meg a mosogatomedencet, talan sinen van mar a dolog...
moosejaw

Jó éj lányok! Eszti nagyon álmos, pedig babája hagyja alukálni de mégis alig állok a lábamon, mármint most mindjárt lezugok a székrő!

Jó éjt!

Ja és a maci biztos kisjány azért fekszik ottKép
eszti25

Juc, hat igen, ez van. mit mondjak. itt vagyok, mert nem a haboru utan szulettem. akkoriban erosebb volt meg a szelekcio...

Coolio
recca

Csajok félreértés van, én sem akarom elbagatelizálni a dolgot, ezen a téren a középmezőnyhöz tartoztam, tehát ha valamire azt mondták 6 hónapos kortól mehet pl. gluténes dolgok, akkor biztos nem kezdtem el másnap, de az 1 éves kor szerintem a ló másik oldala.
Ja és ekcéma-glutén páros nem az én szüleményem, szakemberek mondták, ami persze nem szentírás Kép
zsebi2004

Huhh, mennyi pofázmány jött össze ma est. de legalább végig bírtam olvasni.

Neet: ha hazaér apád a söröddel, inkább azt löttyintsd a pókotokra....az még a tejnek is használ Kép

Jóccakát, Ada
ada007

Moose, en teljesen komalom a mosogatogepeteketKép. a konyhatok meg szuper lesz hamarost, ne add fel!!!
a filmet kosziKépKépKép

Coolio
recca

Ennyi cucc van az agyaban? Es kenyelmes neki igy? Nalunk kb tokures, mar takarot sem hasznalunk, ugyis lerugja, inkabb melegebb ruhat adok ra, es igy is allandoan felsir, ha az agy szelehez er, szoval vigyazzatok a franciagyon altatassal, mert a gyerek hozzaszokik, hogy a 180*200rol rugdossa le a tobbieket, es akkor a 70*140ben aludni tenyleg nagyon eselytelen dolog mar...

Ildi, mar nem emlekszem, de holnap mostmar tenyleg megnezem es megirom, hany kell, jo?
moosejaw

Befejeztem a vasalást,megyek hajatfosni.Jó éjt!

Jucus
20170114224602

tyűűűűűűűűűűűű,írtatok ámKép
végigolvastam és nincs mit mondanomKép

csak hogy eszti bendije tündériKépmeg hogy nekünk is volt ilyen teki rugink...vagy bodynk?már nem is tudomKépholnap jövök mert hulla vagyok,valszeg azért nincs mondandóm mert fel sem fogtam a felét annak amit olvastamKép

zsebi,
nem válaszoltál a mailre,hanygolszKépirgum-burgum

legyetek jó csajok
megyek apához mert rámkészültKép
de hogy mi lesz belőle???szegéééééééééééééény!!!!!

cupp
gigi
Vendég

Jó reg!
Esztert nem érdekli a naptár, ő úgyanúgy ébred/szt, mintha hétfő volna...

Ada,
sört a torkomra löbböltem, apa kidobta pók, eltávolított kágyiló, messze hajított qrva nagy szöcske. Vagy sáska volt?

Gigi,
naaa, mi volt este?Kép Remélem, kipihented magad, és már érted magasröptű csevejünket. Kép

És nem csak Bendi ágya fullos, Eszteré is hasonlóan szokik kinézni. Kép Ez megnyugtató.

neet
neet

Aki éjjel legény, nappal aludjon alapon lustálkodtok??
Egy, csak egy leány van talpon ? Kép
neet
neet

Na most már aztán! Kép
ébresztőőőőőőőőőőőőőőőőőőőőőőőőő! Kép
neet
neet

Hát lányok...
jól szórakoztam reggeli álmatlanságomban a tegnap esti csevely(j?)eteken. Kép De azért sem ijedtem meg.

Hogy feltegyek valami ON kérdést Kép:
érdemes mellszívót vinni a kórházba?

Homeopátiás szakértők: pontosabban hogy is hatnak egymásra az illóolajok és a homeós bogyók? Csak a mentát kell kerülni vagy mást is?
Szülés után milyen homeós szerek használtak nektek?

Azt hiszem én leszek a következő, miután Pocakpacnit "visszaminősítették" vagy mi. Kép

Móni
38+3

KépKép
nonni

Nonni,
kitartás az uccsó időkhöz.
Mellszívó: nekem nem kellett, Esztert óránként mellre tettem, jobb volt, mint bármilyen ketyere. De valaki meg arra esküszik (ketyerére) szóval elég vegyes véleményt fogsz hallani. (Olvasni)
Drukk neked és Pocaknak is! Kép
neet
neet

Neet,

nem vagy egyedül a hajnali keléssel, Brúnó minden reggel úgy gondolja, hogy 6-ig kell aludni akár hétköznap van akár nem. Most meg ledőlt, merthogy ő álmos, nem érti, hogy ez így nem jó, mert ilyenkor már én nem vagyok álmos, ellenben 6 és 7 között csak akkora rés van a szememen, hogy lássam mit csinál Kép Ja és ilyenkor szigorúan a hálószobánkban van a játszótér, hogy vízszintből figyeljem a gyereket. Kép Kép

Gigi,
értettem a lecseszésből, mindjárt válaszolok.

És nálunk süt a nap, ugyan 2 órával ezelőtt még szemerkét az eső, de hol van az már.
zsebi2004

Nonni,
drukk az utolsó órákhoz-napokhoz-hetekhez KépKép Mellszívó: ha nincs személyes kedvenc kabalakütyüd, akkor szerintem nem érdemes bevinni, mert ha kell, akkor a kórházban kapsz ipari ketyerét, és annak csak a "motor" része használt, a mellre helyezett része (mellszívófej, üveg stb.) új+steril, azt ott eladják neked, medela, nagyon jó!!!

Gyerekek, tegnap esti szófosás NEM SEMMI Kép hüjére rötyögtem magam ma reggel Kép

"tiltott dolgok": én is valahol középen helyezkedek el, a fokozatosság híve vagyok (szóval anyatej után NEM a csirkepörkölt a következő Kép), de Dóci már rágcsál kiflit Kép Neet, Jucus, Zsebi, mókusok kajálnak egy jót! Kép

Moose,
mér nem adsz neki gyümölcspépet? Dócinak pl. tejpépbe keverek gyümölcsöt, isteni lesz tőle!!! Kép

v
kisün

Ja, Nonni, és mivel próbáltam MINDEGYIK fajtát, ipari ketyere rulez!!! Kép
kisün

Eszti a sracod most kapott harom puszit a monitoron at nyuszitol Kép

Zsebi, detto nalunk is ez van reggel, epp tegnap koltoztettem at egy doboz jatekot a haloba, hogy ne csak a komodbol dobalja ki a ruhakat foldre Kép mondjunk nalunk nem minden nap ugyanabban az idopontban tortenik ez.

Neet, tejpepszerueket en meg egyszer sem probaltam, ugyhogy csak uvegesek vannak.
moosejaw

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?