A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Fogamzás » ..."ma megint megjött"...

Noémi Kép
Nagyon szorítok érted, hogy tesztelhess már vasárnap! Valami jel?

Kép
Kép
szilva069

Szilva Kép most semmi jel nincs, a pocakomat érzem, de azt máskor is KépKép
Köszia drukkokat. Kérhetek még?
Ígérem, visszaadom duplán KépKépKépKépKép
Vendég

Noémi Kép
Innen is mennek a drukkok, még a babó lába is keresztben van érted. Kép

Kép

Kép
pkagi

Tegnap nem tudtam jönni, életem egyik legszarabb napja volt. De ma már megint süt a nap Kép Ne nézettek ki az ablakon, nem ott süt, csak itt beleül, bennem Kép
Benneteket viszont alig tudtam visszaolvasni, anniyt írtatok.

SzilvaKép
Nekem az 5. napon szoktuk kezdeni a stimut.

Wish

wish

Kép
Kép

wish

Wish Kép úgy sajnálom a tegnapot. A baba miatt voltál rossz passzban? Vagy valami más?
A felhők felett mindig süt a nap!

Küldök neked egy kis kedvre derítőtKép

KépKép

Puszik!!!
Noémi
Vendég

Ági Kép olyan édi vagy! Meg a kisfiad is, hogy ennyire szurkoltok nekünk! Köszönöm!

Küldök neked lakásvárárlókat!
KépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKép ezek mind érdeklődők
KépKépKépKépKépKépKépKépKép ezek meg akarják venni a lakást. Úgyhogy aki többet ad, az viszi Kép

Puszika
Noémi
Vendég

Wish Kép
Mi történt? Ha nem akarsz, nem muszáj megírni, én csak jókat szeretnék neked kívánni. Már megérdemelnéd!
Akkor gondolom a 7. sem lesz későn. A doki biztos tudja mit csinál...

Noémi Kép
Akkor küldök még a csodaenergiámból:
Nézd nagyon a monitort ++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++ ++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++ ++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++ ++++
Kép Kép Kép Kép Kép

Kép
Kép
szilva069

Sziasztok Lányok,

hát én elköszönék Tőletek, egy hét pihi következik Londonba, ha lehet akor néha gondoljatok rám, bízom benne hogy többen jövünk vissza.
Mindenki vigyázzon magára, zebra esőre szeretnék vissza olvasni.
Drukkolok én is mindenkinek!
Wish ne légy szomorú Kép

Barbi

Képbabafalva.hu vonalzó
zbarbi

Lányok
Arrol tudtok, hogy egy "spontán mezei" terhességnél néznek-e toxoplazmát és humánpapilloma vírust, vagy ez nem rutin dolog?
Ha valaki okos ez ügyben megköszönném ha megírná.

Noémi, ennyi csodaenergiával jöhet a csodagyerek ha szilva "odahat"! Nem lesz semmi ha már nyolcévesen a doktoriját írja..........

Kép
Kép
Kép
amica

Nem a baba miatt voltam rossz paszban. Munkahelyi és munkatársi hülyeségek voltak. Üzentem is a leendő babáimnak, hogy ha nem akarnak idegroncs anyát maguknak, akkor mostmár igyekezzenek beköltözni Kép

wish

Wish Kép
A munkahelyi problémákon ne izgasd fel magad! Vannak annál sokkal fontosabb dolgok a világon! Te is tudok mik azok: család, szeretet

Barbi Kép
Jó pihizést kívánok mindhármotoknak, és kevés esernyős napot!

Amica Kép
Tudtommal orvosa válogatja, hogy mikor csinálnak toxoplazma vizsgálatot. Az a biztos, ha kéri az ember már az elején, azzal indokolva, hogy macska van a háznál.

Kép
Kép
szilva069

Wish
Itt mindenki tudja, hogy a babák VESZIK AZ ÜZENETET!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Kép
Kép
Kép
amica

Wish Kép ezt nehéz tényleg kikerülni. Talán gondolj arra, hogy már csak 6-8 hetet kell ott dolgoznod. És számold vissza a napokat! KépKépKépKépKép

Barbi Kép nagyon jó pihizést mindhármótoknak! Ez a picuri hamar elkezdi az utazgatást, aztán a felnő, nem győzitek visszafogni Kép

Amica Kép a TORCH-nak hívják a vizsgálat összefoglaló nevét, és minden kismamánál megcsinálják. Toxoplazma, Rubeola és Chlamidia.
Vendég

Szilva Kép
Alapvetően nem izgatom magamat, de ha valaki minősíthtetlen hangnemben beszél velem, azt nem tudom figyelmne kívül hagyni. Ezt ráadásul több felvonásban és telefonon. Ha személyen ott van és így beszél velem komolyan mondom, hogy megütöttem volna. De aztán az utolsó "beszélgetés" után egyszerűen nem vettem fel többet a telefont ha ő hívott...

wish

Sziasztok!
Szilva nekem short protokolom volt. Szerintem most a másodiknál is az lesz, én elég jól reagáltam erre is, mert 7 tüszőből 7-be volt petesejt, és 4 ezekből osztódni is kezdett. De csak kettőt kaptam vissza

KépKép
jiny

Jiny Kép
Nem lettek fagyibabák?

Wish Kép
Akkor csak dühöngj, végülis az sokkal rosszabb, ha benne marad az emberben a feszültség. Ugye ma már sokkal kevésbé érdekel az a f.fej!

Kép
Kép
szilva069

Noémi,

Nagyon drukkolok érted Kép Hogy-hogy már vasárnap tesztelhetsz? Nekem még egy hetet kell várnom a teszteléssel, pedig csak egy nappal később volt az inszemem.

Wish,
Teljesen megértelek, nekem is egy megváltás lenne, ha már el tudnék jönni a munkehelyemről. Nagyon sokat dolgozom és ahhoz képest nem fizetnek jól. Nagyon stresszes a munkám + még végzős is vagyok a fősulin. Azért nem keresek nyugisabb állást, mert itt bejelentett bérem van, ami az én szakmámban kivételes.

Fruzsina

fruzsina32

Noémi,

Nagyon drukkolok érted Kép Hogy-hogy már vasárnap tesztelhetsz? Nekem még egy hetet kell várnom a teszteléssel, pedig csak egy nappal később volt az inszemem.

Wish,
Teljesen megértelek, nekem is egy megváltás lenne, ha már el tudnék jönni a munkehelyemről. Nagyon sokat dolgozom és ahhoz képest nem fizetnek jól. Nagyon stresszes a munkám + még végzős is vagyok a fősulin. Azért nem keresek nyugisabb állást, mert itt bejelentett bérem van, ami az én szakmámban kivételes.

Fruzsina

fruzsina32

Szilva nem fagyasztották őket, mert a 4-ből egy nem osztódott rendesen. Egyet meg nem fagyasztanak. Kép

Az én munkahelyemen nagyon rendesek. Az elsőről nem tudtak, de a másodikat most megmondtam. Örültek neki. Legalábbis ezt mondták...

KépKép
jiny

Fruzsi Kép jövő hét vasárnap tesztelek, asszem KépKépKépKép

Wish Kép nehéz eset a kollégád. Nyugtasson az a tudat, hogy neki kell eltöltenie magával 1-24-órát naponta, neked ez csak minimális ahhoz képest Kép

Jiny Kép akkor nagyon szurkolok!
Vendég

saci vagyok, csak ismet a masik gepen.

Wish Kép sajnalom, de szerencsere nem a paroddal van a gond,,o "csak" egy hulye kollega. akkor nezel uj helyet?

Barbi Kép jo utat. hogyhogy london?

Olik, agi, Kép kisfius anyukak... de jo !!

Szilva Kép azt nem lehet kerni, hogy a fagyasztottbol kajal/kapjunk? mert az jobban hagzik

Fruzsi, noi, Jiny Kép - sziasztok.....

a "regi" saci
tsaci

saci vagyok, csak ismet a masik gepen.

Wish Kép sajnalom, de szerencsere nem a paroddal van a gond,,o "csak" egy hulye kollega. akkor nezel uj helyet?

Barbi Kép jo utat. hogyhogy london?

Olik, agi, Kép kisfius anyukak... de jo !!

Szilva Kép azt nem lehet kerni, hogy a fagyasztottbol kajal/kapjunk? mert az jobban hagzik

Fruzsi, noi, Jiny Kép - sziasztok.....

a "regi" saci
tsaci

Babcsi Kép jo bulizast ! egy kicsit mindig lehet inni....hmmhm?
tsaci

wish Kép bocs,a lenyeget nem irom. ma van az 1 cn om. sajna.
de mindegy - mar meg sem lepodok...-- legalabb haladok az uton az inszem fele.
tsaci

Kép Lányok, majdnem felrobbantam az előbb. Beírok egy regényrevaló szöveget, erre behal a babanet.
Most lett csak jó.

Amica

Aranyos a kép; jó is lenne, ha a lakás ilyen virágcserepekkel lenne teleKép
Ezt találtam még anno a neten:

Laboratóriumi vizsgálatok
Toxoplasma szűrés: a toxoplasmózis fertőző betegség, legfőbb terjesztője a macska, valamint a nem kellően megfőzött állati eredetű étel.
CMV (cytomegalovírus) szűrés
Rubeola szűrés
HIV fertőzöttség szűrése: A HIV fertőzés nem befolyásolja a teherbeesést, viszont a vírus az esetek 25–35 %-ában átjut a terhesség alatt vagy szülés közben a magzat vérkeringésébe.

Wish

Nagyon meg tudlak érteni. A hülye meberek engem is ki tudnak borítani. Csak ilyenkor bele kell gondolni, hogy más hülyesége miatt érdemes-e saját magunkat felhúzni. Tudom, nehéz, de próbálj valami szépre gondolni;
pl. a kisbabá(k)ra, ami(k) lassan a pocidba költöznekKép

Szilva Öreglány
Üdv

Köszi a dicséretetKép Az óra készülése röviden:
levegőre száradó gyurma alap, epres szalvéta decoupage, kézzel rajzolt percek, számok, óramű, lakkozás és kész is! Na meg elem, hogy járjonKép
gtünde

Olik

Gratula a babához! Behozunk ám!Kép

Kandi

Nem félek, bibibiKépKép
gtünde

Ezt berakom, most találtam, szerintem nagyon édes:
Kép
gtünde

Na jóccakát. Megint magammal beszélgettem egy jótKép
gtünde

Én is vagyok még Tünde, csak kicsit lelassulva.
Szunyál körülöttem a család én meg kicsit élvezem a csendet és a "magányt".
Köszönöm a válaszokat!

Saci, most kezdődik az utolsó "üres" ciklus?!!!!!!!

Kép
Kép
Kép
amica

Amica

Na megint benéztemKép Én meg most fogok alundi menni, igaz délután már aludtam egy jót. Fél háromkor értünk haza, én meg annyira álmos voltam, hogy 7ig aludtam. De most megint tudokKép

Jó éjt, jó beszélgetést, ha benéz még valaki!
gtünde

Talán már csak magammal beszélgetek...

Tünde, szép álmokat!

Kép
Kép
Kép
amica

Ma éjjel ilyen virágos mezőkön sétálgassatok!
Lehet szedegetni!Kép

Kép
Kép
Kép
amica

Sziasztok lányok!
Tegnap sajnos nem tudtam írni, mert egy konferencián voltam. Ma ügyeim elintézése közben beugrottam az irodámba, hogy átolvassam a tegnapi termést. A férjem mikor megtudta, azt mondta nem vagyok normális. Mit csináljak, függő lettem (babanet függő).

Wish Kép
Köszi, hogy betettél a táblába. Éljen, éljen! Remélem majd átkerülök a felsőbe. Sőt remélem hamarosan mindannyian átkerülünk.

TündeKép
Nagyon szépek a virágaid. Irigyellek. Én sajnos borzasztó háziasszony vagyok. Örülök, hogy a benti virágaim nem pusztultak még el. Mindig elfelejtem meglocsolni őket.

Képzeljétek. Tegnap a szomszéd (két öreglány) macskája beszökött a házunkba, felment az emeletre és belekakilt az egyik virágomba. Iszonyú mérges lettem. Persze még a virágföldet is kikotorta.
A múlt héten az autóm tetejére mászott fel és úgy összekarcolta, lehet hogy nem is lehet belőle kipolírozni.
Az öreglányoknak nem szóltam, mert az egyik 2 hete kapott szívinfarktust, de már nagyon dűhít. Szerintetek mit csináljak? Nem tudom mit tehet még tönkre. Legközelebb a nászágyunkba pisil?

Na nem mérgelődök tovább. Egyébként pé még sehol. LH teszt negítív, no páfrány. Szerintem vasárnap v hétfőn lesz. Mindenesetre belelendülünk a párommal. Holnap lesz az első házassági évfordulónk. Majd jól megünnepeljük. Hi-hi.

Most elköszönök. Mindenkinek jó hétvégét!

Kép
Kép
tiza

Tiza

Ne izgulj, én is függő lettemKép
Köszönöm, de én sem vagyok egy igazi háziasszony, pl. nemigen szeretek főzni, szerencsére a párom igen, úgyhogy sokszor le tudom passzolni a dolgotKép
A viráglocsolásról: inkább kevesebbszer locsold, mint hogy túlöntözd. Az előbbit könnyebb rendbehozni. Én is csak akkor locsolok, amikor már látom, hogy száraz a föld.
A macskákról: hát én is sokszor idegbajt kapok, amikor felfedezem, hogy telesz..ták a kertet. Mert ha még az én macskám lenne (ami nincs; úgy 20 éve volt egy), de nem. Ja, a másik idegesítő szokásuk, hogy az ablakunk alatt intézik szexuális tevékenységüket, ami ugye iszonyú hanggal jár.
Sok ötletem nincs ellenük; ne hagyd nyitva az ajtótKép Ha az ablakon jött be, akkor lehet, hogy a szúnyogháló segít.
Holnapra tartalmas és akciódús évfordulót kívánok Nektek!Kép

Neked is jó hétvégét!
gtünde

lanyok, Kép de eltuntetek hetvegere !

ki hogy van? Kép

en remekul. bar azt hiszem, hogy mivel meg szept.ben meg kell csinalni a petevez.atjarhatosagit es az is felidoben van--> nem lesz ido/mod az inszemre is.
Meg lehet azt egy idoben is csinalni? marmint, hogy egy ciklusban?

saci
tsaci

Szia Saci!
Lehet, hogy "házi inszemed" lesz, a hsg után még összejöhet! Ha nem akkor meg már csak egyet kell várni!!!!!!!!!!
Szép vasárnapot!Kép

Kép
Kép
Kép
amica

neked is Amica Kép
hat remelem igazad lesz...

sacko
tsaci

Saci
ha meg ki kell várni a következő 1cn-t akkor meg 9hónapig fogod büszkén jegyezni mint az utolsó mensi első napját!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Kép
Kép
Kép
amica

Amica Kép ja !! Kép Kép
de nincs itt senki rajtunk kivul...
aztan holnaptol meg nem fogom tudni a lepest tartani...
tsaci

Sziasztok

Gondoltam bejelentkezem, de látom most nics túl nagy élet.
Vannak új történések? pocifájás stb. esetleg + teszt valakinek a 10 cn-on?Kép

Olik
Millió gratula!!!

Wish
Ne hagyd magad szekálni!

Szilva öreglány
Mi van veled?
A hőm 3. napja 36.8, te mit saccolsz, így is marad? Saccold meg légyszí, hogy feljebb megy és még feljebb és..Kép. 4 nap múlva kellene (dehogy kellene!!!) megjönnie ha rendben megy a ciklusom.

Tiza
Hajrá-Hajrá!Kép

Saci
Én is olvastam már, hogy utána spontán rögtön összejött a babó.Kép

Tiza
Nincs valami macskarisztó spray?Kép

TündeKép
Mik a történések? Mennyia hőd?Kép +LH teszt?

Megjöttünk Szegedről. Nagyon jó volt, a Cure nagyot alakított és az Alphavill is jó hangulatot kreált. Olyan furi volt élőben hallani őket mivel ezen a zenén buliztunk tini korunkban....höhöhö...Kép
Takarítottál vagy mentél te is pecázni! Nem ám túlzásba vinni a munkát!Kép

A jövő hetem elég húzós lesz, remélem be tudok majd nézni párszor!

Kép

KépKép
babcsi

Babcsi

Üdv itthonKép
Örülök, hogy jól szórakoztatok.

Semmi történés. Hasfájás nincs igazán, néha mintha pedzegetné, de még semmi "színesedés"Kép Holnap kéne megjönnie, ha tartja a 25 napot. LH tesztet már nem csinálok, 24. napon minek?Kép A hőmet meguntam mérniKép
Takarítottam, de nem vittem túlzásba. A párom végül is nem ment pecázni, hanem a kertben+a garázsban ténykedett.
gtünde

Amica

A nyuszim nagyon hasonlít a sötétebbikhezKépKép
gtünde

A szeme nem piros, csak a képen látszik annakKép
gtünde

Babcsi

Miért lesz húzós a heted, ha nem vagyok indiszkrét?
gtünde

Tünde

Jó hír, hogy a pocid nem rendetlenkediKKép. Az enyém egy kicsit olyan menzi előtti érzést produkál (pattim is voltKép) és ezt mindig kb. ilyenkor pár nappal előtte szokta csinálni. Azért még él bennem a reményKép!

A hetem azért lesz húzós mert a keresztfiammal leszek a sulikezdés előtti 3 napban, közben hirdetjük a lakást is mert másikba szeretnénk költözni és az hét közepén jelenik meg, kezdődik lassan a suli és közben persze itthon is tevékenykednem kell szóval tul.képpen a szokásosKép

Kép

KépKép
babcsi

Babcsi

Hát rendetlenkedni nem rendetlenkedik még igazán, de a 28. nap előtt még nem reménykedem feleslegesen.
A sulikezdés mennyiben érint?
gtünde

Tünde

Annyiban, hogy én megyek suliba. A Budapesti Gazdasági Főiskolán, Idegenforgalmi és Szálloda Szakra. (Távoktatás 4 év). Gondoltam így babavállalás előtt elkezdem aztán a gyes alatt hátha marad erre is időm..kis optimista Kép) Majd kiderülKép

Kép

KépKép
babcsi

Sziasztok Lányok!

Megmaradt egy doboz Decapeptylem (7 db), ami októberig áll el. Ha valakit érdekelne, ingyen nagyon szívesen odaadom. Az egyetlen nehézség, hogy érte kellene jönni (Zuglóban lakom), mert van egy 10 napos kislányom, aki mellett jelenleg nem vagyok túl mobil. Telefonszámom: 20/3832-832.

Bea

Bea
regibeus

Tünde

Most leviszem kiskutyámat sétálni, utána még jövök...

Kép

KépKép
babcsi

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?