A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Fogamzás » BABAPROJECT ELÖTT ÁLLÓK, IDE!

-
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára seszi 2010.10.22 15:07-kor.
seszi

sziasztok lanyok.
eszter es nyuszika-bar nekem lenne olyan halvanycsikos,az mar nalatok fel sikerKép
Koszi amiket irkaltatok ,teljesen igazatok van,van meg idonk a babagyartasra.Most tenyleg spontan megy a dolog,mert tudom hogy ez a honapunk eluszott.
Kisebb nagyobb vitak vannak a parommal,azt probalom helyrehozni,mert igy nem jo.
hetfon megyek privatul dokihoz,azert mert az rogton mindent megcsinal,uh,stb.
na jo aszem en megyek mert meg dokliznom kell egy kicsit.

Kép
monyoka

Sziasztok!
Duddu!
Jól áll az új frizurád, tényleg! Nekem nincs ilen hosszú hajam, de olyan sok és nehéz, hogy, bár növeszteni szeretném, mégis bizonyos időközönként vágatok belőle, illetve formára vágatom, mert sehogy sem áll, néha úgy lelapul, hogy nics formája sem, úgyhogy két másfél hét múlva én is fodrászhoz megyek.Kép
Nyuszmusz!
Tényleg próbáld mással elfoglalni magad és egy pár nap múlva tesztelni újra, vagy dokihoz vérvételre menni, hogy tisztán lássál.
Eszter!
Jó hír lehet a halovány csík is, hisz ha baba van, lesz az még erősebb is.Kép
Seszi!
Milyen sütit sütöttél?
Babus!
Én egy nagyon jó természetgyógyászhoz jártam, járok. Erről valamelyik nap írtam is ide azt hiszem. Mindjárt megnézem.
Bogi
dbogica

Babus!
Az biztos, hogy fontos, hogy megbízható legyen a természetgyógyász, és értsen a dolgához. Ha gondolod, még menj el orvoshoz is, vérvételre vagy más vizsgálatra, és ott esetleg igazolódhatnak dolgok, amit ő elmondott. Azt nem tudom, hogy lehet megtudni, hogy csak beletrafált-e dolgokba veled kapcs.-ban. Ahova én járok, ő sokat segített és magamon is észrevettem a javulást.
Aug.24-én írtam erről 17 óra körül.
Puszi
Bogi
dbogica

Helló!

Azaz jó éjt!Kép
Lassan kocogok aludni, de

Babus!
Azt hiszem, ha természetgyógyász, akkor hinned kell a megérzéseidben is. Ha jó, hát nosza próbáld ki, de ha bizonytalan vagy, akkor nem fog segíteni túl sokat.
Nekem sem ment vissza a pocakom nagyon sokáig, úgy 8-10 hónapnál kezdett helyre állni. Aztán elkezdtem újra lovagolni és gyönyörűen helyre állt.
Úgy gondolom el van nyúlva minden pocak után no és a szoptatás is ott van, így helyre kell őket rázni, de semmiképp ne hasizom gyakorlatokkal, mert talán az túl direkt, inkább úszás esetleg sétával kezdődő lassú kocogás. Nekem legalábbis ezek váltak be. Nem lett kocka hasam és még mindig van rajtam 3 plusz kiló az előző terhesség kezdetéhez képest, de ez már remek ahhoz képest!Kép

Remélem valamit segített!

Szép álmokat!

Eszter
Másrészt pedig egy évesen elindulnak a csemeték, akkor pedig tényleg rohangálhatsz utánuk!

Eszter, Olivér,
Kép
Marci
Kép
ironram

Sziasztok lányok!

Nem tűntem ám el, csak tegnap olyan későn értem haza, hogy már nem volt erőm semmihez.
Tegnap ballagtak a bölcsiseim, és búcsúuzsonnát tartottunk, utána meg a párommal mentünk el vásárolni.
Reggel voltam az uh-n, de a párom sajnos nem tudott ott lenni, fontos megbeszélése volt.Kép
De a lényeg: én láttam!!!!KépKépKépKépKép
4 mm-es a drága, és dobog a pici szíve!!! Annyira boldog voltam! Délután megmutattam a páromnak, Õ is nagyon örült!
Legközelebb 2 hét múlva kell mennem.
Megpróbálok feltenni egy képet:
Kép

Az én kicsi Pockom! Édi, ugye?
Adri

Kép

Kép
adriana

Réka!
Megnéztem a hajadat, nagyon jó lett! Kell néha, hogy az ember megújuljon!
Ahhoz meg külön gratulálok, hogy a kiskatonákkal minden rendben!Kép

Tündi!
Örülök, hogy jók lettek az eredményeid! Meg annak, hogy már egy éve itt vagy. Remélem, ez az egy év szerencsét hoz, és meglátogat végre a gólya!
Ja, a táblába beírhatod, hogy ma vagyok 7+0!

Eszter, Nyuszmusz!
A halvány csík is csík!! Rá is van írva a tájékoztatóra! Úgyhogy hétfőre tuti ott lesznek azok a csíkok erősebben is! Hajráá!!!!

Seszi!
Sajnálom, hogy megjött! Kép Hátha most 9 hónapig ez az utolsó.

Most csak ennyi, mert megint nem vagyok jól, és még ebédet kellene főznöm mire megjön apuci.
Sajnos ezek a rosszullétek már egésznaposak lettek. Remélem hamar elmúlnak!

Pusz mindenkinek!
Adri

Kép

Kép
adriana

Köszi a hozzászólásokatKép

Eszter
De itt nem a szülés utáni nagy pocakról van szó, ha csak annyi lenne, reménykedhetnék, hogy elmúlik.
Ez már kb. 3-4 éve kezdődött, rengeteg antibiotikumot kellett szednem, mivel pozitív volt a torokváladékom, a kórházi gyakorlatra pedig ugye negatív kellett volna.
A dokim félévente (mert minden félév végén volt gyakorlat) heteken keresztül tömte belém az antibiotikumokat, persze nem segített, ugyanígy pozitív maradt.
Ezután kb. 1 évvel kezdődött, hogy puffadni kezdtem, fájt a gyomron, égett a gyomrom és ez egyre csak erősödött.
Ezt tűrtem vagy másfél évig, végigpróbálva mindenféle gyógyszert, aztán kivizsgáltattam magam, de tényleg alaposan, UH, kontrasztanyagos hasi röntgen, vérvétel, gyomortükrözés, gázkilégzési teszt, minden teljesen negatív, azt mondták, semmi bajom, csak idegi alapon van, a hasam meg közben egyre csak nőtt és nőtt, még Kristóf tervbe se volt véve, amikor már egy csomóan azt hitték, babát várok.
Amikor pedig már tényleg próbálkoztunk Kristófot összehozni, de nem sikerült, rohadt rosszul esett, hogy mindenki kismamának nézett.
A szülés óta pedig extra nagy hasam van, a boltban rám szólnak, hogy "ne emelgessem az ágyványvizes rekeszt", az utcán mondják, hogy "milyen szép kisbaba és látom, már jön a kistesó". Egyszerűen elegem van.
Ezért gondoltam a természetgyógyászra, hátha segít.

Adriana
Gyönyörű a kis 4mm-es dobogó szívecskéjű picikédKép

Babus

Kép
babus2005

Bogi
Majd előkeresem és elolvasom.

Kép
babus2005

Babus!

Ne haragudj, akkor félre értettelek! De egyébként hasfalerősítés nem segíthet? maguk a belső szervek vannak megnagyobbodva?
teljesen megértelek, bár én csak egyszer kaptam meg az uszodában, ahova pocakosan jártam. Szülés után az egyik "kedves" néni tette fel a kérdést, holott tudta, hogy három hónapos a babám! Csupa jóindulat!

Joghurt nem használt a gyomorégésre?

Csak ötletelek, de ha zavar, akkor befogom a csőröm! Komolyan, minden sértődés nélkül!!!!

Eszter

Eszter, Olivér,
Kép
Marci
Kép
ironram

Seszi!
Sajnálom, hogy megjött! Milyen volt a lánybúcsú? Mesélj!

Noémi!
Jól esik, amit írtál, bár biztos nem igaz!
És neked is jó lett a hajad?

Bogica, Adri!
Köszönöm a dícséreteket. Annyira jól esik.

Kinga!
Jaa, a táncon nagyon csúnyán fognak rám nézni, mert ez ahhoz nagyon rövid. Viszont van egy pótcopfom pár éve az ilyen esetekre. Csak legyen, aki bele tudja fonni, mert az egy külön tudomány.

Adri!
Nagyon jó érezni a büszkeségedet, a megnyugvásodat. Csak csupa jót kívánok Nektek! És köszönjük a képet.

Ironram!
Olyan érdekes, hogy egyáltalán nem csodálkoztam, mikor írtad a tesztet. A korábbi beírásaidból már szinte biztos voltam. Most mondhatjátok azt, hogy könnyű utólag mondani, de most nem fogok "műmeglepődni". És gratulálok és kicsit irigykedem is, hogy lesz mégegy olyan tündéri srácod, v. lányod, mint Olivér, akit látatlanban is nagyon bírok. De nem baj, mert úgyis itt ragadsz köztünk és tartod bennünk a lelket, amíg mi is sorra kerülünk!

Babus!
Van egy barátnőm nagyon hasolnó problémával. Most vizsgálták ki, hamarosan lesz eredménye, akkor majd leírom, hátha okosabb leszel. Addig is kitartás!

Szép hétvégét mindenkinek!
réka
Vendég

Sziasztok!

Már írtam nektek tegnap is, de egyszerűen nem engedte elküldeni, így feladtam! Megpróbálom újra leírni!
Elkezdődött nálunk a hajtás a suliban, így csak ritkán tudok majd jönni.Kép

Eszter, Nyuszmusz
Nagyon drukkolok nektek!!!!Kép

Babus!
Pár hozzászólásommal ezelőtt én pont ugyanezt kérdeztem Tőletek, hogy hisztek e benne, mert én is bejelentkeztem egyhez! Mindenesetre egy próbát megér, aztán majd megláto mit mond. A rendes orvos hosszú-hosszú évek óta csak próbálkozott megoldani a bajom, aztán váltottam másik orvost, ő jobb eredményeket ért el, de még mindig fennáll a dolog. Szóval jön a term.gyógyász!

Csibe

Csibe, Gábor és Péter

Kép
Kép
csibe78

Réka!

Jó lett a hajad!!!Kép
Végre sikerült megnéznem az albumotokat!

Csibe

Csibe, Gábor és Péter

Kép
Kép
csibe78

-
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára seszi 2010.10.22 15:07-kor.
seszi

-
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára seszi 2010.10.22 15:08-kor.
seszi

-
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára seszi 2010.10.22 15:09-kor.
seszi

-
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára seszi 2010.10.22 15:09-kor.
seszi

-
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára seszi 2010.10.22 15:11-kor.
seszi

SESZI!

Tény és való, hogy van egy jó adag megérzőkéje a páromnak is (nálunk nő ágon öröklődőKép), de hétköznapi magyarázata annyi, hogy külső szemlélő hamarabb meglát apróbb változásokat is, mint akivel történik.
Ráadásul pont a lecsófesztiválról hazafelé olyat veszekedtem szegénnyel egy egyébként simán megbeszélhető ügyben, hogy másnap magam is meglepődtem. Kiscit ezért is csinűáltam tesztet, mert ha nem lenne, nehezebben emészteném meg, micsoda állat tudok lenni időnként. Ez sem mentség, de ok, amit tudomásul kell venni, még ha rossz szájízzel is.

Ha minden igaz és el tudom csábítani emberem, akkor a talira mindhárman (vagy négyen), elmegyünk, így megismerheted Olivért! Nagy csábító!Kép Igaz hamar eljönnek majd, mert 11-12körül aludnia kell a kis gézengúznak, vagy szétrobbantja a lakást estig!Kép

Szia!
Eszter

Eszter, Olivér,
Kép
Marci
Kép
ironram

-
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára seszi 2010.10.22 15:10-kor.
seszi

Sziasztok!

Mostanában kicsit le vagyok maradva az írással. De elolvastam ám mindent szorgalmasan! Jegyzteteltem is, hogy semmi fontosat ne felejtsek el.Kép

Adri!

Gratulálok a 4 mm-es bébihez! Annyira megható látni a dobogó szívét! Meglátod, mire két hét múlva mész, már milyen "óriási" lesz. És ha az UH-s orvos kivárja, még talán a mozgását is látni fogjátok! Legalábbis a mi Kavicsunk bicajozott a lábacskáival 9 hetesen, miután a doktornéni felébresztette...

Nyuszmusz, Eszter!

Halvány csíkból lesz az erős csík!!! Hétfőre megerősödnek. Addig halkan gr... nektek!

Tündi!

Ezek nagyon szép eredmények ám! Csak így tovább!

Réka!

Annyira örülök a párod jó eredményeinek! Biztos ő is megnyugodott. Innentől már nagy baj nem lehet!

Kinga!

Lassan érted is lehet izgulni! Juj, de jó...

Seszi!

Sajnálom, hogy megjött! De jól jegyezd meg a dátumot, mert hátha ez lesz az utolsó mensi hosszú-hosszú ideig. A szülésznő barátnődnek pedig ismeretlenül is gratulálok!

Noémi!

Neked is nagyon drukkolok a negyedik inszemhez! Jövő pénteken teszt? Vagy megvárod a vérvételt? Mindenem ikszben lesz értetek!

Ja, és a találkozó nekem délelőtt és délután is jó, mindenképpen ott leszek! Nem ússzátok megKép

További szép napot!
Pusza: Évi

Kép

Kép
Évi77
Szigetszentmiklós

Sziasztok!

Ebben a csúf időben senki nem ül a gép előtt?Kép
Na jó, akkor benézek később!
CsibeKép

Csibe, Gábor és Péter

Kép
Kép
csibe78

Sziasztok!

Sajnos én is úgy jártam pénteken, hogy írtam egy elég hosszú szöveget Nektek és nem küldte el a rendszer.
Mindjárt folytatom, csak kíváncsi vagyok, most működik-e.

Zsu

Zsu
valér

Nos, nekünk is elkezdődött a suli. Hétfőtől minden nap lesz valamilyen program, ami miatt be kell mennünk... Sajnálom, hogy az osztályom elballagott, nagyon fognak hiányozni... Azt hiszem, a kelleténél jobban szerettem őket és jobban ragaszkodtam hozzájuk. De hát az élet rendje, hogy felnőnek és elmennek. De nagyon aranyosak, mert folyamatosan írnak és keresnek... Kép

Csibe!
Milyen osztályod lesz most? Én most egy évig "pihenek", de remélem egy baba megakadályoz abban, hogy legközelebb osztályt kapjak... Kép

Szeretnék gratulálni a mostani új zebrásoknak! Szeretnék feltenni egy képet azoknak, akik még nem zebrások! Modjunk egy egy imát a "nagy zebraosztónak", hogy minket is hamarosan meglátogasson... Kép

Tegnap volt a párom szülinapja. Egész nap sütöttem, főztem... Azért ő is sokat segített, mert ő panírozta a husikat, karfiolt és a májacskát is. Kép Szülinapjára egy új pénztárcát vettem neki, nagyon örült, mert már tervezte, hogy vesz egy újat! Nagyon boldog voltam, mert láttam rajta, hogy tényleg tetszik neki! Kép

Tündi!
Már korábban is írtam, hogy a sulitól és a család szeptemberi programján múlik, hogy tudok-e menni a találkozóra. A megadott héten a sulinak német vendégei lesznek, akiket nekünk, németeseknek kell babusgatni. Lehet, hogy egy hétvégi programot nekem kell felvállalnom, de remélem ennek ellenére el tudok menni Hozzátok!
Ja és még valami: át tudnád írni a ciklusnapot 31-32 napra? Az utóbbi 2 hónapban ugyanis egy kicsit több napra jött meg. Valószínű most átállok a 29-ről 32 napra. Előre is köszike!

Na most ennyit tudtam írni.
Üdv
Zsu

Zsu
valér

Nem sikerült a képet mellékelni, mert túl nagy. Megpróbálom még egyszer. Kicsinyíteni kellene... A párom megkérem, segítsen.

Zsu
valér

Íme a kép, amit ígértem. Nagyon aranyos.
Kép

Zsu
valér

Valér!

Isten éltesse a párodat!
Én itt vagyok, csak közben főzök. Az én páromnak is most volt a szülinapja (24-én), de ma kap ünnepi ebédet. 11 után a tortáját is elhozom, remélem fincsi lett!
A macsek tök aranyos!

Évi

Kép

Kép
Évi77
Szigetszentmiklós

sziasztok.Azt szeretnem megkerdezni hogy aki szokott homerozni annak mekkora szokott lenni a hoje?
nekem kb 3-4 napja 37.1-37.2 kozott van,az a gaz hogy nem tom hogy ez most az atlag homersekletem vagy mi?
macsesz naon naon aranyosKép

Kép
monyoka

Köszönöm szépen, Évi!

Üdv: jonnyferr (a férj)

Zsu
valér

Sziasztok!

Korábban már ígértem képeket rólam, illetve rólunk. A profilomban is láttok már képet rólam (ez a kedvencem!), de teszek fel ide is egy párat (sajnos a minőségük romlott a kép méretének csökkentése miatt). Íme:

Ez az eljegyzésen készült (2002. december 8.).

Kép

Ez egy a műtermiek közül (2003. augusztus 2.).

Kép

Ezt is nagyon imádom, csak úgy néz ki, mintha magasabb lennék a páromnál. Pedig egyforma magasak vagyunk. Kép

Kép

Nos ezek vagyunk mi. Kép

Zsu

Zsu
valér

Sziasztok!

Zsu
Írtam mailt!
Férjednek Boldog Szülinapot!!!!!
Aranyos a macskusz! Kép

Évi
A te párodnak is Boldog szülinapot!
Jó ünneplést nektek! Kép

Tündi
Át tudnád írni a korom 22-re légyszi (26-án,pénteken lettem 22 Kép ) Köszi!

Sziszka

szisszka

Zsu
Szépek vagytok a képeken! Kép

Monyóka
Én sajna nem tudok segíteni, nem hőmérőzök Kép
De a többiek biztosan tudnak okosakat mondani Neked! Kép
Még mindig nem jött meg?
Orvosnál voltál már???

Sziszka

szisszka

Sziszka gratula.Akkor tulajdonkeppen mi egyidosek vagyunk.csak en aprilisi vagyokKép

Kép
monyoka

sziszka.meg mindig nem jott meg.Holnap megyek dokihoz ha elvalal,ha nem akkor kedden.Akkor minden kiderul hogy beteg vagyok vagy semKép

Kép
monyoka

zsu sszepek vagytokKép
ja es hogy tudtad levenni a cicas kepet az oldalrol nekem nem sikerulKép

Kép
monyoka

Kép

Kép
monyoka

-
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára seszi 2010.10.22 15:10-kor.
seszi

nekem ez a kedvenc kepemKép

Kép
monyoka

Kép

Kép
monyoka

-
seszi

seszi,koszi az infot.
reggel merem es huvelyben.
Ugy gondoltam hogy amikor megjon onnantol kezdve merem majd minden nap.Mivel nem jott meg meg ezt igy csak ugy meregetem,de nincs nagyon mihez viszonyitanom.Akkor latom majd igazan az ertelmet,ha majd egy teljes cikluson keresztul,merni fogom.

Kép
monyoka

-
seszi

Babus!
Elolvastalak. Hat nem tudom. Lehet vannak koztuk hozzaertok is, de en egy sarlatannal talalkoztam. Babat szerettunk volna, de nem sikerult. Az akkori nodokim Medrolt es Clostit szedetett. Ezek utan +15kg, es hajhullas kovetkezett. Ezek utan kerestem fel a termgyogyit. Egy vervetel volt, ezert fizetni kellett. Visszarendelt beszamolora, ezert nem kellett fizetni. Ezert gondoltam, hogy csak nem a penzert csinalja, igy tuti jo. Akkor sorolta fel azt a rengeteg problemat. Cisztak voltak szerinte szinte az egesz testemben, meg meg egy csomo hulyeseget sorolt fel. Nem emlekszel? Szinte halalfelelmem volt, meg irtam is nektek. Te nyugtattal annak idejen. Aztan leutaztam Pecsre, anyum doki, es mindent vegigneztek. Cisztanak nyoma sem volt. Anyum meg peren is gondolkodott. En a sajat tapasztalatombol kiindulva tobbet sosem mennek termgyogyihoz. Foleg egy ilyenhez nem, aki alkalmankent 3eft ker. De ez az en velemenyem. Meg tulajdonkeppen azokat a tuneteket mondta el, amikkel mar te is tisztaban voltal, es azt o sem tudta mitol ilyen a pocakod. Szoval en ilyen palcasban, es kezratetelben nem hiszek. Nehogy megharagudj. Nem tudom mi ra a megoldas, de szerintem a kezratetellel sem fogja helyrehozni, ha nem tudja mitol van.

Mennem kell, mert sir az Atti Kép nagyon nyugos

Atti
Kép
Andris
u]Kép[/url]
ezvicc

Sziasztok!

Köszönöm a gratulációkat Pocok nevében is!
Sajnos a rosszulléteim most már egyre keményebbek, tegnap egész nap tarott, fel sem bírtam kelni az ágyból. A hideg sárgadinnye kicsit enyhítette, picit elviselhetőbb lett. remélem hamar elmúlnak ezek a tünetek.

Monyóka!
Nagyon helyesek vagytok a képen!Kép

Valér!
Ti is szép pár vagytok!Kép

Sziszka!Kép
Isten éltessen sokáig, füled érjen bokáig!!!
Boldog szülinapot Neked!
Kép

Pusza
Adri

Kép

Kép
adriana

Sziasztok!

Zsu!
Szépek vagytok!Kép
Most lesznek a gyerekek harmadikosok (alsó), elsősként kaptam őket! Nagyon jó kis csapat, nagyon szeretem őket!

Évi!
Az én férjem is aug.24-én született, csak mi 20-án buliztunk!Kép

Próbáltam képet küldeni az osztályról, de túl nagy, a kicsinyítéshez pedig kellene a férjem, ő viszont motogp-t (motorversenyt)néz! Majd később!Kép

Csibe

Csibe, Gábor és Péter

Kép
Kép
csibe78

Sziasztok újra!

Na volt egy kis szünet,így segített kicsinyíteni, remélem jó lesz!
Szóval ők az oszályom!Kép
Remélem nem olvassák a topicot!Kép Kép Kép
CsibeKép

Csibe, Gábor és Péter

Kép
Kép
csibe78

Lányok! (Monyóka, Seszi, Adri)
Köszönöm! Kép
Olyan aranyosak vagytok! Kép
Olyan jól esik! Kép

Monyóka
Igen egy idősek vagyunk! Kép
Csak te egy pár hónappal idősebb Kép
De ez tök jó szerintem! Kép
Drukkolok, hogy a dokinál minden a legnagyobb rendben legyen!
Szépek vagytok a képen!

Adri
Meglátod, nemsokára elmúlnak a rosszullétek, addig is küldöm a rosszullétmulasztókat! Kép

Csibe
Férjednek Boldog Szülinapot!
Jó sokan ünnepeljük mostanában a szülinapunkat! Kép Kép Kép
Szép az osztályod! Nagyon aranyosak! Kép
Koszorúslányok voltak az esküvődön?

Én meg közben Forma 1 magazint nézek, meg tanulok! Kép

Sziszka

szisszka

Csibe ferjednek is boldog szulinapotKép

Sziszka akkor mi vagyunk itt a csitrikKépNem baj azert nekunk is oszejohetKép
Remelem en is hogy dokinal nem lesz semmi gond,kicsit izgulok.
Adri,kitartas lesz ez jobb is,biztos csak jelzi neked hogy odabent van,es hogy egy percre se feledkezz meg rola.KITARTASKép

Csibe nagyon jo lehet nap mint nap ilyen aranyos gyerkocok kozott lenniKép

Kép
monyoka

Sziasztok!

Monyóka!
Sok sikert holnap! Nagyon drukkolok!

Zsu!
Szépek vagytok!
Párodnak nagyon boldog szülinapot!

Sziszka!
Neked is BOLDOG SZÜINAPOT!

Csibe!
Szép osztályod van!
Mennyi idősek?

Adri!
Hát úgy néz ki csak társulok én is hozzátok! Bár a rosszullétek még csak kezdeti stádiumban, ám a ma du. 1órás tesztemen két szép csíkom van!Kép

Azért tartsuk meg a rendet!
TÜNDI!
Táblába csak szerán tegyél légyszi zebrát!Kép

Sziasztok!

Eszter

Eszter, Olivér,
Kép
Marci
Kép
ironram

Sziasztok!

Köszönöm a jókívánságokat a férjem nevében is!

Sziszka!
Koszorúslányom csak egy volt, a nővérem lánya!

Eszter!
Fenntebb írtam, hogy harmadikosok lesznek!Nem figyeltélKép Kép! Na nem baj!Kép

Csibe Kép

Csibe, Gábor és Péter

Kép
Kép
csibe78

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?