A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Lakóhely szerint » Szegedi anyukák, babák és kismamák

Sziasztok!
Melinda, szerintem az anyós foglalkozás nehéz munka. Nagyrészt nem is tudnak semmit arról, hogy a gyerekük házasságában mi folyik, csak részinformációi vannak. Én meg azért leszek rossz anyós, mert a lányomat fogom állandóan kényeztetni és a vőre leszek féltékeny:-))

Enikő, jó lehetett a kirándulás, én ma bevásárlónapot tartok Lucival, végigsétálunk a városon:-)))

Pipi nagyon szép kislány, zöld a szeme?

Zsófi, a népszerűséged töretlen:-)
ultrahang: 18. héttől javasolják, nekem azért volt fontos, hogy lássam, minden végtagja megvan, nincs nyitott gerince, stb. Videót és képet kaptunk (Kecskeméten).
H
babamama

BErika: Csak annyi hozzáfűznivalóm lenne, hogy a SAJÁT pénzét, mindenki arra költi amire akarja, és ha a születednő kisbabája egészségére akarja, akkor az inkább dícséretes, mintsem megvetendő! Ugyanis a 4D uhnak az az elsődleges célja, hogy megnézzék minden rendben van-e a babával! Erre én sem sajnálnám a pénzt! A másik, hogy amíg ő is és a férje is dolgozik és pénzt keres, addig senkinek sincs joga felülbírálni, hogy mire költik a munkával megkeresett összeget!

Én sem köszöntöttem fel Bencét, mert sose tudom milyen névnap van! Bocs Zsú! Akkor így utólag, boldog névnapot Bencének! Mikor is volt?Kép Én nem vagyok névnapbuzuj, foggalmam sincs róluk, bocsikaKép

TFIldikó: Hál Istennek, hogy végre jó a gépetek! Mi volt vele? Elhiszem, hogy lefáraszt a lányod. Engem is az enyémek, főleg a nagy. A kicsivel nincs gond, nagyon jó, nyugis, csendes babaKép

Évi: Nemmondod, hogy 2 éve nem beszéltek anyóssal? És az unokái után érdeklődik? És a pároddal azért tartja a kapcsolatot? Melyik oviba jártok?

Hajni: Én nem szivesen viszem a gyerekeket a bevásárlásokra, mert mindennel telepakolja a kosaratKép Neki minden KELLKépKép De anya ez kell nekem. Mondom tudod mi ez? Azt mondja, nem de kellKépKép Olyan édes, csak azért elég bosszantó tud lenni ez néha. Mire lebeszélem a talpbetétről, vagy az ütve fúrórólKép Õ felvásároltatna velem mindentKép Hát igenKép Ez vanKép

Melinda: Köszi az infókat, akkor majd hétfőn megkérdezem, hogy műxik ez az ebédbefizetés dolog!

Na mennem kell, megyünk sétálni! Bogi már nem bír a seggén ülni!Kép
PuszkaKép
Enikő

Enikő és Marci 13 , Bogi 9, Viola 6, Zalán 3,5
ceniko
Szeged

Enikő!

Nem tudom,hogy mi volt a géppel.Minden újra lett telepítve.Nagyon hiányzott az első napokban az internet,de a 2.héten már hozzászoktam,hogy nincs.
A Bogi várja az ovit?
Indulunk sétálni.

Ildi
tfildiko

Sziasztok!

Nyúlanyó: Pipi gyönyörű Kép

Karmen: Miért volt Orsika vérvételen?

Melinda: Örülök, hogy Lottinak tetszett az ovi. Kép

Enikő: Mi is voltunk 2 hete Palicson, a profilomban van is pár kép róla Kép
Annyira szép, csak ámultunk. Na jó, persze én tudom, hogy tök szép. Kép
Ilyen:
Kép
Kép Kép
Állatkertben nem voltunk, Gergő nem szereti az állatkerteket, szerinte az kínzás az állatoknak, stb. úgyhogy majd csak akkor megyünk ha Gréti is már élvezi.

Révi: Jó ovi-készülődést nektek!
Ha véletlenül (ill szüléskor már nem véletlenül)arra kerül sor, apájuk sokkal jobban meg fogja állni a helyét mint gondolnád. Kép Gergőm is nagyon összeszedte magát amikor kórházban voltam!

Ildi: De jó, hogy vagy megint! Kép Noémi is csibészkedik, ez a dolga. Kép

Hajni: Jó bevásárlást!

Zsu: Mi nem voltunk 4D-s UH-n, férjem sajnálta rá a pénzt, azt mondta, hogy amit ő csinál az csak tökéletes lehet (hehe, van egója Kép), meg hogy minek nézegetni fölöslegesen, majd nézzük eleget ha megszületik.

Mi hétvégén megint megyünk a szüleimhez. Már az utóbbi 3 hétvégét is ott töltöttük. Most paradicsomfőzés lesz.
Ezeknek a hétvégi kiruccanásoknak 1 hátránya van, hogy nem takarítunk itthon. Kép És már szörnyű állapotok uralkodnak! Kép Ha elkezdek takarítani, jön valaki babázni, meg egyébként is tanulnom kéne. Kép
No, de jövő hétvégén maradunk itthon már, mert Gréti csütörtökön kapja a 3 hós oltást. Biztos ami biztos, itthon jobb vele, ha belázasodik, stb.

Bea

Bea
KépKépKépKép
jégvirág

Kedves Enikő!

Akkor elmondanám, hogy Szegeden a 4D ultrahangnál aláíratnak veled egy papírt, hogy ez csak mozizás, semmiféle kérdést nem teszel fel, hogy a picivel rendben van-e minden. Az orvos NEM válaszolhat eme kérdésekre. Sem a klinikán, sem a 2-esben, sem sehol. Kecskeméten van legközelebb az a hely, ahol kapsz egy rendes leletet is mellé.

Ha pedig kilóg az ember segge a gatyából, nincs tisztességes munkája, a testvérei, meg a szülei anyagilag el vannak lehetetlenedve, ő ráadásul ott élősködik a gyerekével, meg a férjével a nyakukon és nam ad nekik pénzt, mert a hülye lagzijára költ, akkor erről megvan a véleményem. És nemcsak nekem.....

Az esküvőről pedig annyit, hogy szörnyen nézett ki, a ruha ocsmányul állt neki, mindenki dícsérte, hogy ej, milyen szépek voltatok. Ennyit az őszinteségről. Valaki jól írta találóan, hogy mint "Stan és Pan". Kép Ha ilyen kövér disznó volnék huszas éveim elején, inkább elsüllyednék, minthogy büszkén mutogassam magamat.
Oltár elé állni, úgy, hogy szinte kislányként szült egy gyermeket a szülei nyakára, majd házasságon kívül teherbe esni megint, utána pedig angyali pofikával odaállni és örök hűséget fogadni. Hmmmmmmmmmm. AZ ilyen egyházi esküvőnek mi értelme van? Ha hisz Istenben, akkor nem viselkedik valaki így. Ha pedig nem, csak azért menni templomba, mert divatos, az gusztustalan.
berika_

Kedves BErika!
Én tavaly voltam kb 21 hetesen a kórházban 4D uh-án, és nem irattak alá velem semmiféle papírt és alaposan megnézte a doki a kiccsajt, majd közölte, hogy ő nem lát semmilyen rendellenességet! Szóval ez lehet,hogy orvosfüggő, és azért pl a végtaghiány vagy nyitott gerinc, szájpadhasadék...stb az nagyonis látszik ezen az UHán és a doki ha bajt észlel, úgyis további vizsgálatokra küldi a kismamát. Ha ezt nem teszi meg az orvosi hivatásában óriási gondok lehetnek, az esküjének tesz ellent. Szóval szvsz ez nem csak egy mozizás! Ha baj van és látszik úgy is szólnak, ez tuti!

Erika a véleményed meg lehet, de nem kéne így véleményt alkotni! Könnyű álacr, álnév, hamis profil mögé bújva, ismeretlenül a nagy nyilvánosság előtt másokat megalázni! Miért nem e-mailbne írtad meg neki a mondandódat? Sokkal korrektebb lettél volna és nem mocskoltad volna be a fórumot! Sajnálom, hogy egyeseket az elégít ki, ha másokat cseszegethetnek, nyilvánosan megalázhatnak. Ez a saját hibáinak eltusolása....

Kiváncsi lennék neked mekkora segged van, de mivel nem ismerlek, vagy lehet, hogy ismerlek csak nem vállalod magad, nem tudom! Figyelj ne itélkezz mások felett légyszi, mert nem tudhatod mi áll a dolgok mögött valójában. Elég egyoldalú dolgokat tudsz csak! Én tudom a másik oldalát is, ezért másképp is gondolom! Én sem értek/értettem Vele egyet, de elfogadtam a döntését, mert Neki IS igaza van! Ha vennéd a fáradtságot és Tőle személyesen megkérdeznéd,biztosan elmesélné, és akkor tuti másképp gondolnád te is!

És nagyon szépen kérlek eben a témában ne írj ide többet, mert csak szétoffolod a topikot. Mindenki úgy csinálja ahogy akarja, úgy éli az életét ahogy akarja. Fogadd el, hogy nem mindenki gondolkozik úgy, mint Te. Fogadd el, hogy emberek vagyunk, különbözőek vagyunk (hál Istennek) és nem vagyunk sablonosak, egyformák, klónok! Másokat elfogadni olyannak amilyenek, és tiszteletben tartani őket emberi mivoltukban intelligencia kérdése!

Üdvözöllek!
Enikő

ceniko
Szeged

Zsuzsófi!
Vegyél a_családodnak_ennivalót!
Enikő! A rendes UH-on is látszik, h nincs e balkamrahiány, nyitott gerinc, avagy koponya, stb. Az nem látszik 15, 16 hetesen feltétlen, h fiú e vagy lány. Erre_való a 4D sok-sok pénzért, erre még mi sem költöttünk, pedig a szűk és nem szűk családban is van mit enni...
istenemKép((

Na, most megint nem írok ide vagy fél évig, ígérem, várom a köveimet ezért.

.:Angi:.
angiszeged

Ja, csak 1 kérdés: Zsuzsófiék hol laknak? Otthon anyáéknál ugye? És anya vigyáz a gyerekére. Na, ez kb 100ezer ft havonta. bébiszitter és albérlet. MEnnyit is keres nagysága a mr-rel együtt, akinek ugye vannak alkoholproblémái, az sem olcsó mulatság...?
Semmi sem baj, csak nem kell leírni és hülyét csinálni mindazokból, akik őszintén elhitték, h abban a családban baj van! MErt segítettek, nem kevesen... Sokan, sok pénzzel. Hogy hová kellett a pénzt utalni? Zsuzsófi számlájára, bizony! Aki nem hiszi, járjon utána!
Szégyeljétek magatokat!

.:Angi:.
angiszeged

Angi: Okés, nem értek hozzá! Sztem az UH minőségétől és a doki szaktudásától IS függ, hogy észreveszi-e vagy sem, hogy baj van. Lásd Orosházán a végtag nélkül született kislány (akivel nem voltak 4D uh-án a szülők), vagy nyitott gerincel született baba, akinek anyukájával együtt szültünk...Kép Szóval szvsz nem hülyeság ez 4D én nem "csak egy látványos mozizásnak" tartom! Én Bogival nem voltam, csak a kicsivel, de nagyon jó volt látni az összes kezecskéjét, lábacskáját, mindenét, szépen "formásan"Kép
Az viszont igaz, hogy 15-16 hetesen nem valószinű, hogy látszik a neme! Sztem a 20. hét után kéne menni, annak aki akar! Nekem a 21. héten látszottKép
Hja a klinikán nagyon ramatyok az UH gépekKép Legalábbis amikor én bent feküdtem nem tudták bemérni az áramlást, mert szar volt a gépKép Az az 1 is, ami éppen elvileg működött. Remélem azóta javult a helyzet!+++++++++++++++++++++++++++++

E

ceniko
Szeged

Sziasztok!

Köszönöm a dícséreteket Pipusz nevében is:-) Hajni, Pipinek kékes szürke a szeme:-)

Bea, írtam neked mailt.

Berika, jajmár , ez már olyan unalmas, tényleg hihetetlen, hogy valakinek ez tölti ki a napját....Zsófi igen is szép volt és nekem tetszett, nem udvariasságból írtam neki. De azt hiszem fölösleges egy állarcosnak bármit is magyarázni, semmi értelme.

Zitus, köszi az infót a kismamabolltról, lassan aktuális lesz:-)

Melinda, hát igen a lányomra elég szerény kifejezés, hogy bestia:-)Jó ovizást, remélem az enyém is jól fogadja, de majd csak jövőre. Most viszont állandóan bölcsibe akar menni, sokan a játszóról mennek. Mondtam, hogy de ott nem lesz anya, teljesen elcsodálkozott és váltig állította, hogy márpedig én is ott leszek:-)Tegnap olyan édes volt: ráfeküdt a hasamra és elkezdett szövegelni: Tesó, nagyon szívesen oda adom a kakámat, holnap már alhatsz is vele:-) Azt hittem berosálok neki, ez aztán a testvér szeretet:-)

Ildi, Noémi nem semmi, hihetetlen energia van a csajodba, mi lesz még ebből????:-)

Anita, 10+3

Nyúlanyó+Tamás Botond (2006.03.14.)+Viktória (2003.04.21.)

[img:5b8b07f275]https://babafalva.hu/tickers/3ud.png[/img:5b8b07f275]
[img:5b8b07f275]https://babafalva.hu/tickers/4qv.png[/img:5b8b07f275]
nyúlanyó

Anita!

Ma sétáltam a kismamabolt környékén.Klassz kis cuccokat láttam.Bezzeg,amikor én voltam pocakos,akkor nem tudtam nekem tetsző ruhákat venni!!!Na,persze a méreteim nem átlagosak.
Nagyon jó a szövege a lánykádnak.Úgy néz ki,hogy nem lesz irigy.Kép

Enikő!

Én sem bántam meg a 4 dimenziót.Alaposan megnézték a babát,megnyugodtam.Erre aztán nem sajnáltam a pénzt.

Bea!

Nagyon szép hely ez a Palics.TetszikKép

Ildi
tfildiko

SziasztokKép

Most káromkodnék, ha elbírná a monitor, de nem bírja elKép

Én nem értem, tényleg vannak emberek, akik ennyire ráérnek, hog mások felett itélkezzenek?
Drága berika, képzeld el hogy a nagy hájas seggem- hogy téged idézzelek- igenis tetszik a férjemnek, én is ki vagyok vele békülve.

Más_véleménye_meg_kqrvára_nem_érdekel!

Az pedig hogy én mikor és hol esküszöm tempolmban, az a páromra, a lelkészre, és rám tartozik. De biztos nem rád. Nekünk olyan kapcsolatunk van a lekészünkkel, amilyen talán neked még a férjeddel sincs (ha az van egyáltalán)

Mint ahogy az is rám tartozik, hogy azt a pénzt, amit én és a párom megkeresünk, nem láblógatással, azt arra költsük amire mi jónak látjuk.

Angi, neked inkább nem is mondok semmit, továbbra is megvan rólad a véleményemKép Semmi közöd ahhoz hogy anyu mit csinált azzal a pénzzel amit kapott, legfeljebb azoknak, akiktől kapta. És velük tartja is a kapcsolatot.

Én azért vagyok ezen a fórumon, hogy megosszam a barátaimmal (mert azok is vannak, beeezony) az örömeimet, a gondjaimat, és a tanácsot kérjek. Nem azért hogy okkal-ok nélkül bárkit is kritizáljak, és bárki is kritizáljon.

A 4d-s UH-t, meg az orvosom javasolta, nem a kisujjamból szoptamKép És azért a 15-16-ik héten, mert ezt mondta. Ha mozizni mennék akkor én is a 20-21-ik héten mennék, ahogy a Bencével is.
Csak úgy voltam vele, hogy ha már megyünk, akkor már megnézném a nemét is ha látszik.

Zsu, aki boldog, kiegyensúlyozott feleség, és anyaKép

11+4

3 gyerek anyukája :)

Különcségeink: mosható pelus, hordozás, természetesség :)

Rendelj tõlem Lizann Mei tai-t!

www.mamami.hu
zsuzsófi

Anita, köszi szépen, én is szépnek éreztem magamKép

Babamama, jó lenne tudni ennek az okát.

Zsu

www.mamami.hu
zsuzsófi

No, ahogy írtam a takarításról nektek, egész megjött a kedvem hozzá, úgyhogy hozzá is fogtam, nemrég végeztem. Na jó, közben Grétiztem, szopiztunk, játszottunk, stb. is.
Jól kifáradtam, de ragyog a lakás. Kép Viszont nem tanultam Kép Brühühü. Kép

Lányok, léciléci ne veszekedjünk már!
Engem is felháborítottak dolgok a Zsófiékkal kapcsoltban, írtam neki mélt, mert nem bírtam a bögyömbe tartani, jól megvitattuk a dolgokat, mindenki leszűrte a tanulságot. Nem vagyunk egy hullámhosszon, nem is ütöm máskor más életébe az orrom. A véleményem vállalom bármikor bárkivel szemben, de ne nyilvánosan pocskondiázzunk már. Kép
Ja, jegyzem meg zárójelben a nemét az én dokim megnézte, tudtuk, hogy lány lesz, nucha szűrésen, genetikai uh-n minden rendben volt. A dokim is megnézte uh-val minden alkalommal a Grétit. Gondolom a bajt 3 orvos csak észrevette volna. Szal ezért nem feltétlen kell 4d-s uh-ra menni. Szerintem. Ja, és ráadásul Sikó az egyik legjobb Uh-s doki, úgy tudom Zsófi ahhoz jár(sz).
Én is inkább csak a látványért mentem volna.
Mondjuk a dokim megnézte egyszer azzal a géppel a kórházban a babámat, és én akkor semmit nem láttam. Kép Mondta, hogy ez a füle, orra...én meg csak néztem hülyén. Kép Jó, ekkor már 32-33 hetes voltam, és ez akkor volt amikor 10 napot bent töltöttem a kórházban.

Anita: Válaszoltam Kép

Bea

Bea
KépKépKépKép
jégvirág

ahhoz=hozzá
bocsi

Bea
KépKépKépKép
jégvirág

Évi! Melyik oviba mennek?

Vérvétel a vas miatt kellett, lett pár csillagos benne, nem tudom azok mik, de ami miatt küldték az jó lett.

Ildi! örülök hogy végre vagy!

hü, én még gyerekként voltam Palicson, lehet el kellene menni. Majd összehozzuk mi is akkor

Karmen

Kép

Kép

Karmen
karmen

- Mi a különbség az elmebeteg és az idegbeteg között?
- Az elmebeteg azt hiszi, hogy 2x2 az 5. Az idegbeteg tudja, hogy 4, de ez szörnyen idegesíti.

Engem meg az, ami ezen a topikon folyik.Kép
Ez felnőtt emberek közt tragédia.Kép

Melinda
17+2

Melinda és

Kép

Kép
melinda29

Sziasztok!

Először is köszi szépen mindenkinek a segítséget, úgy tűnik sikerült megfelelő dokit találniKép...
Nagyon lehangoló ez a sárdobálás, ami itt folyik, azt hittem ez a toptc azért van, hogy tapasztalatokat cseréljünk, mi nők, akik egy csónakban evezünk...

KépKép
amadea

Másodsorban szeretnék hozzászólni ehhez az ultahang témához...
Ajánlom mindenkinek, aki megteheti a 4D UH-t, mert még időben ki lehet szűrni, ha nagy a baj, az orvosnak munkaköri KÖTELESSÉGE minden kérdésre válaszolni!!!! Ettől függetlenül mindig lesznek műhibák-sajnos!!!
20. héttől ajánlott, mert akkor, ha nem takarja el, látszik a neme is...

Amadea

KépKép
amadea

Az iménti BogiszájKép
- Anya kérek szépen sültkrumplit, meg husit.
- Sültkrumpli elfogyott, megettük ebédnél, csak husi van, és most bocsika, de nincs kedvem nekiállni krumplit sütni!
- Jól van anya, ahogy gondolod, akkor elmegyek a tescóba és veszek krumplit és megsütöm magamnak! Akkor ezt megbeszéltükKépKépKépKép

Lent a játszón ma délután: -Anya mész futni?
- Igen megyek! Kb 20 perc és itt vagyok!
- Oké anya maradhatsz tovább is, rádférKépKép (mellesleg igaza voltKép hihiKépKép)

ceniko
Szeged

"Mint ahogy az is rám tartozik, hogy azt a pénzt, amit én és a párom megkeresünk, nem láblógatással, azt arra költsük amire mi jónak látjuk. " - ja, lagzira, vőféllyel, zenekarral, ruhákkal, meg 4d-re, ezért kellett a neten koldulnotok?!?!?!?!?!? Szégyen gyalázat. Legalább a tesóid ettek egy jót. Már ha igaz, amit édesanyád állított, hogy éheztek, valószínűleg inkább a lakodáréra kellett a pénz.
Dde sok ostoba ember bedőlt nektek.

Örülök, hogy szépnek látod magad, most indul a DM-ben egy szépségverseny, esetleg benevezhetnél. KépKépKép
berika_

Melinda: Ezt a folyton pocskondiázó ismeretlen ismerősöknek mond kérlek! (BErika, Angiszeged, Sajnálom és társaik) KépKépKép Egyébként pedig tökéletesen igazad van!

Amadea: Női vagy férfi orvosod van/lesz? Én is a 4D uh mellett voksolok, mert egy életre szóló élmény és tényleg annyira gyönyörűen látszott minden apró kis testrésze Violának, hogy utálom magam az miatt, hogy Bogival nem mentem elKép! Nekem fontos, hogy egészséges babám szülessen. Ha drasztikus genetikai rendellenesége lenne vagy más drasztikus fogyatékosság, ami kiderül a terhesség alatt, nem biztos, hogy megtartanám a már meglévő 2 egészséges gyerekem és a család érdekében! Most engem is lehet megkövezni! Biztosan sokan nem így vannak ezzel, de lehet, hogy csak azért mert még nem láttak beteg babát, gyereketKép, én így gondolom és kész! Sajna elég sok sérült gyereket, embert láttam (lévén a nővérem gyógypedagógus és súlyos/középsúlyos fogyatékosokat "tanít"- avagy próbál tanítgatni-) és tudom, hogy ez mivel jár a családnak,és ha esély van arra, hogy ezt elkerüljem, akkor igenis elkerülöm! És a 4D uh az egyik legnagyobb esély arra, hogy idejében felfedezzék! Ez van! Most lehet engem is utálni, csak egész nyugodtan, mivel nem izgatKép

Karmen: Nagyon szép a park a tó és az állatkert, és tényleg nincs messze. Sztem érdemes elmenni!Kép

Bea: De legalább rend van ez már fél siker!Kép

Zsú: Te boldog kiegyensúlyozott feleség és anya, nagyon jó ember és nagyon jó barátnő, akire mindig lehet számítaniKép, akkor holnap bográcsos?Kép Hány óra fele jöttök? Hja és csak azért utálnak, mert nem ismernek, nem látnak a dolgok mögé. Nem kell velük foglalkozni, inkább sajnálni kell őket, hogy annyi idejük van, hogy ezen agyaljanak! Nem a gyerekükkel,férjükkel, saját családjukkal foglalkoznak, hanem rosszindulatú ódákat írnak fórumokra..... Biztos elfogyott a gyógyszerükKépKép

SziasztokKép
E

ceniko
Szeged

Még valami:

Nem a 4dn múlik, hogy az orvos kiszűri-e a rendellenességet. A 4d csak a laikusnak nyújt többet, egyszerű mozizás, az orvosnak édesmindegy. Pláne, hogy a klinikán ugyanazon a gépen nézik a sima uhot, mint a 4dt.

És a klinikai gép igenis jó, a legjobb Szegeden. Nem véletlen, hogy a 2-es kórházból is oda kell járni.

Kedves Enikő!
3 gyerek után elmondhatom, hogy nincs nagy seggem, sőt. Igen, dagadt voltam én is, de képes voltam lefogyni. És gusztustalannak tartom, ha valaki a terhességgel takarózik, és aki a szoptatás befejezése után 1-2 évvel még mindig hájas disznó. Egy fiatal nő ne nézzen így ki!

zsuzsófi majd leshet ha az új pasija, bocs a férje, Kép elhagyja, mint a Kisfia apukája. És akkor a szüleinek még egy éhes szájjal többet kell etetnie.
berika_

Kedves Enikő!
Akkor zsuzsófi miért nem védi meg magát? Mi van a dolgok mögött? Minden vádra csak az a válasza, "hogy ez nem tartozik rád", azt csinál, amit akar. De egy épkézláb magyarázattal nem tudott még előrukkolni. Mert valószínűleg nincs is magyarázat rá.
berika_

Erika: Tőle kérdezd és mélben légyszi. Hidd el, válaszol rá. Miért akarod szétoffolni és tönkretenni a topikunkat?? Hmmm?

Miből gondolod, hogy a férje ott fogja hagyni? Ugyanannyi esélye van erre, mint neked pl! Az élet egy lutri, a párkapcsolat is. Vagy bejön vagy nem. Ha úgy gondolná, "úgyis ott hagyom"...minek veszi el? Sztem mindenki ezést házasodik, mert úgy érzi azzal a személlyel szeretné leélni az életét. Bármi közbejöhet! Tény! De érdekelne miből gondolod, hogy ott fogja hagyni a férje?

A másik, hogy én nem abból itélek meg egy embert, hogy mennyire hájas, úgyhogy felőlem nádszálvékony is lehetsz, attól nekem nem leszel se több se kevesebb! Azért szivesen megnéznénk egy képet a 3 csemetéről és rólatok a pároddal. Jöhet mélben isKép

A harmadik, meg amiért valaki betegségből adódóan elhízik, nagyon lefogy vagy más külső jele van a betegségének, nem kéne cseszegetni ám, mivel nem tehet róla!!! Ha otthon vagy az orvostudományban, tudod, hogy a hormonok,a pajzsmirigy és társai nagyon csúnyán el tudnak bánni az emberrel sajnosKép Nem az evéstől, zabálástól hízott meg, hanem mert ilyen betegsége van! Erről ennyit!

ceniko
Szeged

BErika! én meg ugy tudom a Vasasban van a legjobb gép. A 2D-s

Én is kérek mindenkit amihez semmi közünk azt hagyjuk!

Amadea! Akkor nem irjak már? hol találtál dokit?

Karmen

Kép

Kép

Karmen
karmen

Enikő, köszi szépen, imádlak, tudodKép Most jöhet, hogy a két marha összetartKép

Berika azért nem válaszolok, mert semmi közöd hozzá. Majd ha a párom, vagy a családom számonkér, nekik el fogom mondani a véleményem. Neked miért tenném?

De még 1x mondom. Vagyunk mi, és vannak anyámék. komolyan nem értem, miért kell mindent összemosni??????
Közös programjaink sincsenek, se közös pénzügyeink, csak közös lakcímünk. Ennyi (ez is csak egy hónapig már...)

Zsu
11+4

www.mamami.hu
zsuzsófi

Sziasztok!

Csajok!!!!!!!!!!!Légyszi maradjon ez az egész végleg abba!Most komolyan azt hiszik akik most találnak ide,hogy itt mindig ez folyik!

Amadea!El ne pártolj!!!!!Sok jó tanácsot be tudsz itt gyűjteni!Ki lesz a dokid?

Enikő:Nagyon jó dumikat írsz mindig!!!!:-))))
Képzeld,ha már tini lesz a csajszi!Bizti nem teszik zsebre!
Anyós néha küld sms-t,ha a férjemnek hivatalos papírja jön oda,de ez elég ritka.Amugy se szülinap ,se karácsony...semmi.Alakulnak néha dolgok sajna igy.Azért ha nehéz is,de valamennyire szeretem(a magam módján),mert hát ha ő nem volna akkor a férjem sem lenne:-)Hú ez nagyon szirupos lett!:-)Szóval annyira rossz csaj ő sem lehet,ha a férjem ilyen jó fej lett!:-)

Karmen!Karolina oviba járnak a gyerekek.Most kezdik a nagy csoportot,Blanka meg ha minden jól megy januárban a kicsit kezdi.

Bea!Köszi a biztatást,majd leírom,ha aktuális lesz,hogy apánk kikészűlt-e!:-))

Ildi!Jól bírtad nagyon a net nélkül!Üdv ujra itt!

jó éjt mindenkinek!
Évi
révi

Hú , csajok, mi van itt már megintKép!

Ildi, de jó, hogy végre jössz újra!Kép Én is örülök, hogy elmentünk a Rómeóra. Klassz este volt.

Lányok, micsoda anyósok! Akkor én nagyon örülhetek az enyémnek!

Palicson én is csak gyerekkoromban voltam, már nem is nagyon emlékszem rá.
Enikő, meg van még az a csokibolt itt Szegeden ,amiről régebben írtál?

Anita, Pipid még mindig nagyon szépKép
Benedek jól van, de keveset beszél még mindig.

Holnap megyünk a nagyszülőkhöz. Nagy családi összejövetel lesz. Nagyon szeretem az ilyeneket.Kép

Nyugodt, békés hétvégét kívánok mindenkinek!

Erika

Lilypie First Birthday tickers
gerika

Bocsánat a többiektől a mocskolódásért, de zsuzsófi nagyon felbosszantott. Õ a kis szent. Akit sajnálni kell. Lássatok már túl az álarcon, ami mögé bújt! Igaz, 2 emberen kívül nem nagyon védelmezik itt őt. Nem veszed észre? Nem melletted állnak, hanem a vita ellen szólnak! Meg azt sem veszed észre, hogy a régiek közül milyen sokat tűntek el miattad?! Mélységesen szégyellném magam a helyedben.

"csak közös lakcímünk" - na ezért mossa mindenki össze a 2 dolgot. Kép

Nem tán kihajítottak?

"anyámék" - Talán anyukámék, édesanyámék, szüleim. Akik felneveltek, nevelik a Kisfiadat, fedelet nyújtanak neked, a hálátlan kis dögnek.

Nem érdemled meg a gyönyörű Kisfiadat, meg a most hordott másikat sem. Az ilyen embernek miért jut kisbaba, azoknak pedig akik megérdemlik miért nem?

Milyen példát fognak tőled látni gyermekeid?

Igen, tudom a választ: senkinek semmi köze a magánéletedhez. Mást írni te nem tudsz, csak ezt. Ha így is van, miért tárulkozol ki a neten, miért koldultok a neten? Nem tán az albérletre is koldulni fogsz? Mert a gyesből túl sok nem fog összejönni, a piás férjecskédtől pedig túl sokat ne várj. Tudod mennyibe van egy kisbaba? És az albérlet, rezsi? Vagy majd a Babádat is éheztetni fogod? Miközben te tovább hízlalod magadat?
berika_

Mi van már megint itt???Én nem ismerem a Zsófi történetét,ezért nem teszek hozzá semmit.Azt sem tudom,hogy miről írtok.Biztos,hogy elkerülte valamikor a figyelmemet...

Erika!

Jó szórakozást a hétvégére!
Nekem már nincs anyósom.De még élt,elég jól kijöttünk egymással.

Csajok!Szerintetek milyen cipőt vegyek a lánynak?A Siesta cipőt ismerem.Melyik jó még?

Jó hétvégét!

Ildi
tfildiko

Sziasztok!

Jöttem kikapcsolódni,de látom ez lassan lehetetlen lesz!:-((((((

Ildi!Kint a cserepesen az utolsó sorban van egy srác már évek óta.Õ ortopéd cipő gyártó és nagyon jó gyerekcipőket árul.Érdemes megnézni,mert minőségi,szép stb.Odafigyel a dolgokra tényleg és ha jól tudom most talán akciózik is.Persze a cserepeshez képest drágábbak a cipők nála,de az üzlethez képest olcsobb.Vannak neki Siesta cipői is.Sok sikert!

Én mára meleget és napfényt hallottam,de már most esik az eső!Mi a Szentháromság utcában lakunk és képzeljétek tegnap este tisztán hallottuk a Partfürdőből a bulit.Aztán mire elaludtam azt álmodtam,hogy készülődök a Depeche Mode koncertre.Voltam vagy 15 éves és fogalmam sem volt milyen ruhát vegyek fel!Igy leírva egyszerűnek hangzik,de nagyon mozgalmas éjszakám volt!:-)
Ja!!! Az albérlőm is bulizott és elkezdte kirugdosni a ház falát.Egy pohár kamilla tea segített rajtam,de reggel azért megnéztem,hogy van-e kék folt a hasamon:-))
Remélem nektek jobb volt az éjszaka!!:-)

Karmen!Orsikánál miért gyanakodtak vashiányra?

Bea!Takarítás örök téma!Nálunk is kellene már.Én elhalasztom hétfőre ,mikor a gyerekek oviznak,mert akkor van egy kis időm,ha végeztem,hogy élvezzem a rendet!:-)

Erika!Én mindig"hájas disznó" voltam,de tiszta ,rendes,csinos és nem gusztustalan!Ja és primitív sem!Képzeld,ha a genetika olyan lenne,hogy mindenkit hasonló alkattal áldana meg!Vannak sajnos különböző betegségek is ,amik szintén elhízáshoz vezetnek és le sem tud fogyni az ember akkor sem,ha akar.Vigyázni kell,hogy miket írsz,mert nagyon meg tudsz bántani embereket, még akaratlanul is!
Szerintem,ha 3 gyereked van, akkor írj inkább rólluk.Bizti nekik is vannak aranyos dolgaik és biztos te is büszkén írnál rólluk.Tapasztalat,ha ennyi gyerek van a családban mindig történik valami vicces,megható és bosszantó is!Lehet,hogy sok közös témánk lenne Zsófi életén kívül is!

Sziasztok:Évi
révi

Jó reggeltKép

Elfelejtettem tegnap írni, hogy voltunk az oviba és nem tudják hétfőn elkezdeni az ovizást a csajok, mert nem lesznek kész a felújításokkal!KépKép Viszont társadalmi munkára felajánlkoztunk a barátnőmmel (akinek a kislánya is oda fog járni Bogival) és megyünk segíteni pakolni meg takarítaniKép Iszonyat büdi volt bent, akkor lakkozták a parkettát az egyik teremben. Mindenhol tömény festékszag, nem is szivesen engedném a gyerkőcöket ilyen büdibe játszani!
Na a lényeg, hogy nem kezdjük hétfőn az ovit, az óvónéni szerint majd csak szerda,csütörtök magasságában. Addig pedig társadalmi munkaKép

Ad valaki grapefruitmag kivonatot a csemetének, immunerősítés céljából? Vagy hallott valaki róla esetleg? Vettem Béres rágótablettát Boginak, de utáljaKép Adom neki a homeós golyókat meg naponta 200mili C vitaminos rágótablettát! Nem tudom ez elég lesz-e bár biztosan tök sokszor lesz beteg az elején. Jó volna ha elkapná a himlőt is mindkettő, és letudnánk! Na majd kiderül.

RÉvi: A Karolinának állítólag nagyon jó az ovija! Én is egyházi oviba szerettem volna Bogimat íratni (református oviba a Sóhordó utcába), de nem vették felKép óriási volt a túljelentkezésKép Több mint 200 gyerek a huszonvalahány helyre...és akinek tesó már oda jár alapból felveszik, meg akinek ismerőse van, pénzzel támogatja ugye, azokat is....
Na mindegy remélem ez az ovi is jó választás voltKép
Tegnap este felhívta a Bogit telefonon a kis barátnője, mert "beszélni akart vele"Kép. Hűűű mondom mi van itt kérem, nemsokára mobiltelefont kell venni a gyereknekKép

GErika: Igen megvan és még mindig olcsóKép A Kovács Autóház mellett van a Kossuth lajos sgt-on!

TFIldi: Cipő témában nem vagyok otthon!De a Siesta az egyik leghíresebb a gyerekcipőgyártók közül meg a Ciciban. Ciciban cipőt Szabadkán érdemes venni ott olcsóbb jóval, mint itt Szegeden!

Szép napot
Enikő

ceniko
Szeged

Évi! én nem is tudtam aludni a koncertek miattKép Valamikor 1 fele sikerült elaludnom. Szeretik a gyerekek ezt az ovit? Tesomat elijesztették az ismerösei, pedig ide akarta iratni. Azt mondták utálnak ide járni, mert nem foglalkoznak velük eleget, nem játszanak. Nem eszik jól, ezért gyanakodtam én is, meg a védönö is arra hogy Orsi vasszegény. Azt gondoltam ha az ujjából meg tudják nézni, akkor elviszem.
Nem találtam a Kapcában infot mikor lesz babaklub. Egyáltalán ott sosincs senki akitöl bármit meg lehetne kérdezni v. én nem találomKép

Ildi! Nyugi, én is le vagyok maradva, csak részletekböl rakom össze miröl beszélnek. Én is néztem már a piacon, 2 hete igért lesz zárt cipö kisebb méret (21-es) erre csak sportcipöket hozott. Zárt cipöje még amugy se nagyon volt. Választék elég kevés, amugy ami van az tényleg jo minöség. Assot 5300-ért árult, én a Márkóban utána megvettem 4500-ért. Nekem ortopédus ajánlotta a Siesta mellett az Assot, meg a Dr. Leot. (ezt a Mérei u-i gyógycipöboltban lehet kapni). Ciciban van a Passzázson, de hamarosan bezár, árulják a Bartókon is, de sokkal drágábban

Enikö! a gond az, ha átmegyek a benzin miatt már ua. kerül a cipö. Annak éri meg aki amugy is utazik oda, mint ti, de köszi. Majd ha Palicsra elmegyünk tavasszal akkor szétnézünk Szabadkán is. A belvárosi sétálóutcán van gyerekcipöbolt? Piacon nem mernék ott venni.
Orsi Echinaciat kapott, nem is volt beteg amig szedte, ápr. hagyta abba akkor lett náthás csak.

Nem tudjátok mi a terv a jövö évi Szabadtérire?

Karmen

Kép

Kép

Karmen
karmen

Ildi! Mármint Madách u-i gyógycipöbolt

Kép

Kép

Karmen
karmen

Karmen: Hát ha kocsival mentek érdemes ott tankolni is mivel jóval olcsóbb az üzemenyag, mint itt Mo-on. Vannak akik csak tankolni mennek ki, nem is kevesen! Szvsz érdemes kimenni vásárolni is a piacra (rahaneműt és a belvárosba gyerekcipőt pl), most vettem Boginak egy Champion (természetesen koppincs, de a célnak tökéletesen megfelel) szabadidő együttest, naci, póló, felsővel és tök olcsó volt. És úgy minden olcsó a zoknitól kezdve a pólókon át, szabadidőkig farmerokig. Szvsz ha valaki nem ragaszkodik az eredeti márkához drágáért, hanem jó a jó minőségű koppincs is olcsón, akkor mindenképp érdemes kimenni!
A belvárosban jó sok cipőbolt van. A ciciban cipőbolt a Sarity szobornál van a városi könyvtár utcájában! De biztosan van több helyen is, ha valakit érdekel utánanézek szivesen!
E

ceniko
Szeged

Köszi csajok.A jövő héten elindulunk cipőt venni.Ebben a szutyok időben nincs kedvem kimozdulni.

Kármen!

Minket is azért küldtek el pár hónapja vérvételre,mert nem evett.De hála az égnek nem vérszegény.
Nem tudom,hogy mi lesz jövőre a Szabadtérin.

Ildi
tfildiko

Kedves Angiszeged és Berika_!

Távol álljon tőlem, hogy egy topik életébe moderátorként beavatkozzam mindenféle apróságok miatt. Azonban az a stílus és indulatos ártani akarás amibe itt botlottam megdöbbentett. Szeretnélek emlékeztetni titeket arra, hogy bár az internet a szabad véleménynyilvánítás egy klassz eszköze, azért itt is vannak bizonyos szabályok, amiket illik betartani. Természetesen nektek meglehet a véleményetek bárkiről, így Zsuzsófiról is. Ha jól látom ezt ti már elmondtátok, többször hangot adtatok ellenszenveteknek. Úgy gondolom ezzel kielégíthettétek közlési vágyatokat. Azonban emlékeztetnélek benneteket, hogy ez itt a Szegedi topik és nem a Hogyan utáljuk Zsuzsófit topik... Ezért a többiek nyugodt társalgását zavaró, személyeskedő, gyűlölködő véleménynyilvánításaitokat a jövőben korlátozzátok a magánlevelezésetekre. A topik meg maradjon a témájánál...
üdvözlettel,
apa
apa

Sziasztok!

Jól belendült itt a forgalomKép !

Karmen: azért várom a leveled, ahány nő, annyi tapasztalat, szívesen meghallgatom a tiédet is Kép

Már nem emlékszem ki írta, de tuti nem gondolta komolyan, hogy a 4D UH az orvosnak nem mond semmit és különben is biztos nagy élmény... én is elmegyek majd, ha eljön az ideje...

Berika: nyiss egy új topicot zsuzsófi alázása címen és oda írogass légyszi, mert ez itt anyukák és kismamák tpoicja és szerintem nem igazán érdekel senkit, hogy ki miből él....

Amadea

KépKép
amadea

Sziasztok!

A szüleimnél vagyunk, csak röviden.

Enikő: Grapefruitmagos cseppeket vettem tavaly a Gergőnek, utálta. Kép Teába csepegtettem neki, azt írta 10 csepp (ha jól emlékszem de lehet hogy nem), és mi azon alkudoztunk, hogy 3 vagy 4 cseppet csepegtessek e neki Kép
Sógornőm barátja viszont bírja. Kép
Tök jó, hogy segítetek az oviban!
Ja, és Bogiduma nem semmi. Kioszt téged a kis nő! Kép

Szabadkára szerintem is érdemes ellátogatni! Sok minden sokkal olcsóbb. Mi is itthon tankolunk mindig. Kép Az is olcsóbb. Piacon már rég voltunk, de készülünk, venni kell egy csomó rucit nekem is, Gergőnek is.
Építőkockát meg ilyen játékokat is kinéztem már a Grétinek, olcsóbb, mint Szegeden, de még nem vettünk, majd ha felnő hozzá Kép ja meg cipőket láttam a Metro nevű üzletben (városháza mellett a Strosmajerován-na ezt úgy megmondtam mint Enikő a Sarity szobrosat KépNem idevalósi nem érti Kép Amúgy tök jó, hogy írtad, arról nem is tudtam Kép)
Ja a cipőket még le is fényképeztük, a kirakatban, ha nem felejtem el majd felteszem ide ha Szegeden leszünk!
Ja meg a Gombkötő utcában van egy bababolt, az is tök jó lehet. Gabici mondot róla jókat nekem.

Amadea: És mi lett a döntés?

Bea

Bea
KépKépKépKép
jégvirág

Karmen!Mi nagyon szeretjük ezt az ovit!A gyerekek imádják,már alig bírnak magukkal,visszaszámlálás megindult,már csak 2 kell aludni és OVI!!!!!Mindig vannak programok,a színház házhoz jön a kicsik kedvéért,de középső csoporttól mennek is színházba,kirándulni,tavaly kézműves foglalkozásra mentek,gyereknapkor az udvarban a szülökkel együtt tartották a bulit,persze hol szinház,idén gyerekegyüttes volt
Ja!nagyon sok jót tudnék még írni!Gondolom azért a többi oviban is megvannak ezek.Szerintem a lényeg,hogy az ovonőkkel jó legyen a viszony és nyitottak legyenek mindenre.Egyébként a Borbás utcai ovi is nagyon jó!Egyszer kukkantsatok be milyen belűlről!nekem nagyon tetszik!
Gondolom Orsi sem tudott ebben a nagy melegben,meg az össze-vissza időben sokat enni.
Csongornak néha annyira fáj a feje a fronttól,hogy kibírná egész nap evés nélkül.
Babaklub ha lesz,akkor szept. végén kezdődik,majd megkérdzem,ha kezdődik az ovi.

Évi
révi

Sziasztok!
4D UH, én mindent jobban kitudtam venni a 2D-sen, nekem nem volt egyáltalán nagy élmény, én a klinikán voltam, soha többet nem megyek oda.
Kecskemétre menjen aki teheti v. Pestre, Kecskemétre azért még elmegyek 2hét múlva, nem is a 4D miatt, hanem, mert jó az orvos és kíváncsi vagyok hogy mit mond.
szerintem az lenne a minimum, h. ha kifizetek 12 ezer Forintot legalább egy leletet a kezembe nyomjanak, sokkal többre értékeltem volna mint a CD-t, és a kazettát, az egyik is elég lett volna a kettő közül és akkor talán futotta volna egy papírra is.

Zozo
Vendég

Bogiszáj: -Anya hol a napszemügevem? (gevemnek mondjaKép)
- Nem tudom, ahova raktad!
- Hjajj anya én olyan feledékeny vagyok, tiszta zizitopKép

- Anya én nagyon szeretem a kishugomat, tudod?
- Igen, tudomKép
- És téged is nagyon szeretlek.
- Én is téged nagyon szeretlek, sőt imádlak!
- Nem anya, csak a tata imádhat engem, te szerethetsz, de a tata imád engemKépKépKép

ceniko
Szeged

Sziasztok!
Én Kecskeméten majd 1 órát voltam a gép alatt, mindent megnézett a doktor, úgyhogy meg voltam elégedve.
Azt nem tudom, hogy Szegeden milyen a 4D-s uh.
Abban viszont fentebb Anginak igaza van, hogy a hétköznapi uh-n is látnia kell minden ezzel láthatót az orvosnak, ez külön szakvizsga tárgya az orvosoknál. Aki volt a 4D-n, annak egyébként nyilván feltünt, hogy egy idöre átváltott a klasszikusra és úgy is megnézte a babát a doki. Meg ne kérdezzétek miért, nem vagyok orvos.

Zozo, nem is értem, hogy ment így fel az ára!!!

Ildi, tegnap véletlenül átugrottalak! Örülök, hogy rendben a gép.
Nemrégen kimentünk Lucival a Mars térre és az elején van egy kis cipöbolt, ugyanazokat árulják, mint a nagyobb boltokban, csak olcsóbban. Lepetéztem, amikor megláttam, hogy mennyibe kerül Luci 5000 Ft-os cipöje.
H
babamama

Enikö! KépKépKépKép

Éva! Köszi. Én is mondtam hugomnak azért nézzünk be az oviba, hátha megtetszik neki, de a neg. vélemények után nem mentünk el

Hajni! Hol van ez a cipöbolt? A tér melyik felén? Dancsi is emlitette valamikor vettek ott jó cipöt.

Enikö! csak gyerekcipöt nem akarok hamisat venni, nekem is vannak koppincs ruháimKép

Karmen

Kép

Kép

Karmen
karmen

Sziasztok!
UH kérdésben én maximálisan Kecskemétre szavazok. Én még olyan profi szakorvossal mint aki ott van életemben nem találkoztam még.Kép
A hugom az élő példa rá, hogy mennyit ér a szegedi sima UH és mit jelent a kecskeméti doki profisága.
1. Rubinik méhlepényén kezdettől fogva volt egy ciszta. Ezt itt Szegeden soha nem látták!!!!!!!
2. Szegeden ráírták a hugom leletére (sima UH), hogy mivel kisebb a BPD-je Rubennek mint kéne lennie, mikrokefáliája van -remélem jól írtam le-, azaz kisfejűségben szenved (szellemi fogyatékosság). Kecskemét: igen, kisebb a baba feje, na de nézzünk már a szüleiére.Kép) Eredmény: 5-én lesz 6 hónapos a teljesen egészséges Ruben!
Ja, eléggé korai terhességben látta először a doki a babát, és meg tudta mondani a nemét, ugyanis semmi köze ahhoz, hogy eltakarja e magát vagy sem, lehet ám forgatni térben a babát a géppel.Úgy mondta a doki, hogy amíg kicsi a baba, "fel tudja nyársalni" a géppel, és mindenét látja! De ehhez szakértelem kell, nem csak a pénz bezsebelése, mint nálunk.
Most 11 ezer forint Kecskemét, de természetesen megyünk mi is.Nem azért mert nagyon jól állunk, és ilyen dologra is tudjuk szórni a pénzt, hanem azért, hogy tudjam minden rendben pocakbabával.
Kecskeméten Lottinak megszámolták az ujjait kezén és lábán is, veséit megnézték, tüdejét, szívét (kamrákat, ereket stb.), az agyát (kamrákat, kérgeket), belső szerveket. Az már ezek mellett mellékes, de a fej alakjából, formájából megmondta a nemét (jó, a 31. héten voltunk).
Ilyen Szegeden nincs! 4D -s gép van persze, na de ahhoz érteni is kéne ám!!!!!

Minden nap bszélünk telcsin Lottival. Ma épp Tihanyban vannak. Élvezi nagyon a nyaralást, a Balatont (bár fürdeni nem tudnak). Mindig mondja: "szia anya, szeretlek, kérhetek valamit tőled? vigyázz nagyon magadra" Kép Egyszerűen imádom.KépKép

Melinda
17+3

Melinda

Melinda és

Kép

Kép
melinda29

Sziasztok!
régen írtam már, nem voltunk, meg elvoltunk, de 4D témában muszáj elmondanom:
Ez mind igaz, nagyon alapos a kecskeméti doki, és nagyon érti a dolgát, mellékesen a stílusa is igen eredeti. Viszont nálunk Csillánál nem is 4Dben nézte végig mindazokat, amiket Melinda leírt, hanem sima 2D-ben.
Ebből számomra az következik, hogy a szakértelem az, amit megfizetünk, a 4d-s mozizás csak a mézesmadzag hozzá.
Ja, és ezt akkor a szegedi dokiknak is meg kellene tudniuk csinálni. De amíg a genetikai uh is csak 3-4 percig tart...! ennyi ideig a kecskeméti doki Csillának csak a szivecskéjét vizslatta...
Szóval sajnos szvsz is rá kell szánni azt a tizenezer forintot, de nem Szegeden.

Seri
seri

Seri! Igen, van egyfajta stílusa a pasinak.Kép
Igazad van, sok részt a babán 2D-ben nézett meg.

Még az UH-hoz: Lottival 4-szor kellett mennem szívuhra!! - kb. azt sem látták hol a szíve-Harmadik alkalommal már dr. Katona Márta tanárnőhöz kellett mennem, aki utána még1X megnézett a gyerekklinikai gépen is.Sima Uh lelet: "a magzati szív nagyon nehezen vizualizálható, a nagyerek eredése és lefutása egyáltalán nem jól látható." Akkor a kőkorszaki gépeket ki kéne cserélni,nem? (ez 2002-ben volt).
Még egy vmi, aztán eldugulok. Rubennek a "fogyatékossága" miatt max a 32. héten (!!) meg kellett volna születnie Szeged szerint.
Tesóm 3 nappal túlhordta, és makk egészséges a kis tökös.KépKép
A legszomorúbb az, hogy sokan nem jutnak/juthatnak profi orvos kezei közé. Ja, és Szeged egyébként orvosegyetemi város.

Melinda

Melinda és

Kép

Kép
melinda29

Már ne haragudjatok, de miért olyan fontos, hogy megszámoljátok az ujjait, amíg a pociban van??? Ha valami bajt találnak akkor elvetetnéntek Kép És ha nem akkor meg minek az egész cécó? Félreértés ne essék, én is voltam 4D-n, de csak a mozizás kedvéért.

Gira
Vendég

Ja és nekem decemberben csak 3000 Ft volt szakértelem nélkül Kép (Dr. Czank nem a szakma ördöge Kép )
Vendég

Vissza: Lakóhely szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?