A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Szülészetek, kórházak » Szent Imre kórház azaz a Tétényi - Ikea szoba &eacut

Kisun, ugyeugye jossz hetfon piknikre? annyira nem utazhatsz el, hogy lemaradj, mar Juc es Oxi is hianyozni fog Kép gyumolcspepet minek adjak, ha ket perc alatt benyom harom egesz barackot? ennyi ido alatt en egyet sem pepesitek Kép csak felbevagom es magot meg hejat eltavolitom, aztan nyomhatja a fejebe. de mindenfele gyumolcsot pepesit maganak, ami izlik neki.

Nonni, neked is drukk, aztan varjuk majd a fenykepes beszamolot! es akkor megint nagyonON lesz a topik, ugyhogy majd jo sokat irj, esetleg tobb napra oszt be, hogy sokaig kitartson, aztan kovetkezo heten meg majd Pocak nyomja az ONt Kép
moosejaw

Moose,
nálunk is van amikor belehúz és 6.20-kor jelez Kép Most meg 1,5 órája alszik. De legalább megfőzöm az almaszószt ebédre.
zsebi2004

Enyém dedek 1/2 10-kor ébresztettekKép

Juc
20170114224602

Juc, ezt azért nem kellett volna, de nem baj, fogsz te még sííííírrrrni, mikóóóóóóó senki se lááááááát Kép
Na most megint én költöttem vagy tényleg van valami ilyesmi nóta?????
zsebi2004

Sziasztok!

A lányomnak miért negyed 6 a reggel? Utána még felhúztam magamat a szomszédon, (beszólt a köcsög) és a délelőtt fénypontja, csaj aludt fél órát.Kép Mára nekem már több, mint jó volt.

Viszont, ILdi, megtaláltam a gyümölcsök sürítéséhez valót: biokukoricapehely - cukormentes. Ezzel együtt összeturmixolom a gyümiket és nyeli.Kép

Kérdés: tök mikortól mehet gyermeknek?
zanza

Jó reggelt! Kép

Az enyém már jó, most hogy elolvastalak titeket!Kép

Nonni: hajrá, tényleg te jössz, pedig "nyomnám" már én is az ON-tKép Még mindig nem tudom, hogy a Petneháziban merre laksz! Minden kismamit lesek, de azért leszólítani nem merem, hogy te vagy a babanetes Nonni?

Kisün: de az ipari csak a kórházban van nem? Itthonra nem drága kicsit? Nekem is elektromos van az = az iparival? Mondjuk nem hiszem hogy lesz időm fejni itthon, Marcinál szerencsére nem is kellett, elmenni meg nem fogunk úgysem, hogy kelljen tartalékKép Bár tudom, hogy az máskor is jól jön, de időm nem lesz a 3 gyerekkel ilyenekre. Még nem adtál a gyereknek csirkepörköltet?????? KépKép

Eszti: Bendi tündéri!!!! Te meg aranyos vagy, én is meg szeretném nyerni az ötöst, igaz ahhoz kéne venni szelvénytKépKépKép De most első az építkezés, utána jöhet a luxus (nyaralás, autóKép)

Ja, és légyszi, légyszi valaki mesélje el nekem a mókusos sztorit, mert anno olvastam, de a párom nem és nem tudom neki elmagyarázni, hogy pontosan mi is volt!!!

Moose: szerintem az enyém gyermek is azért nem akart visszaköltözni az ágyába, mert megszokta, hogy TÉR van körülötte. Pont tegnap mondtam ezt az apának! A szivacs is nagyobb mint 140*70 ott nyugisabban is alszik, én meg éjjel lesem, hogy éppen hol járKép

Holnap nem leszek, de nem szülés okánKépKépKépKépKép Megyünk csavarogni, bulizni, de hétfőn jövök!!! Tényleg rajtam kívül nem is lesz ott pocakos? Ne máááá! Hehe, de én gyereket is viszek, meg pocakot isKép

Pusz mindenkinek, most megyünk sétálniKép

Pocak, akiaztsemtudjahányhetes Kép

Pussz: Pocak
pocakpacni

ZSebi!

helyesen:"Ott fogsz te sírnu,hol senki sem lát"...KépSzegény apukám kedvenc mondása volt.

És ne tessék fusztrálni mert éppen most jöttem meg első egyedül megtett Puntovicsos útamról a Mayából.KépÉS egy szenya Sukuzis rám dudált amikor lefulladtam előtte a lámpánál.KépÉS vettem egy óriási T betűt és rá fogom aplikálni Puntovicsra,hogy csak kicsit nézzenek hülyének.És elnéztem hazafelé a lejáratot mert annyira figyeltem,így tettem egy kisebb városnézést,csak JOhanna hiányzott a dán idegenvezetésével Kép

Zanza!

Én a tököt,cukkinit már adom Pannának is,nagyon szereti.SOma anno 3 hétig minden nap csak azt volt hajlandó enni.Nekem már a fülem is tökös volt.Ja és kaporral ízesítem.

Pocak!

Mókusok:Ha valaki olyat mond vagy tesz ami szerinte nem igazán egyezik a topik többségének véleményével akkor azt mondja,hogy:"vessetek a mókusok elé ...."Aztán ezt már csak
"mókusok ide!"vagy "JÖhetnek a mókusok...""Mér rágcsálják a bokámat a mókusok..."-ra rövidítettük.
Lehet,hogy engem most a tök miatt fognak többen a mókusok elé küldeni.Ja és tudni kell,hogy mókusok nagyon vérengző vadállatokKép

Juc
20170114224602

Jucus, nagyon - nagyon ügyes vagy!!!!!!
És apjuk azt mondta, hogy sok embert megnyugtatja ha van T betű az autóján és ő például sokkal jobban szereti ha valaki vállalja, hogy még nem gyakorlott vezető ráadásul jobban is figyelnek rá. Szóval nyugodtan ragaszd fel.

Moose,
kabát ügyben olanhüle vagyok, tegnap voltam vásárolni egy lánynál aki külföldről hoz be ruhákat és volt neki vízlepergetős kabátja mondjuk én a fiús cuccokat néztem.
van honlapja is: http://www.babaruha.com/
A barátnőm csak úgy szeret vásárolni a lányának ha megfogdoshatja a ruhát, így megkérdeztem, hogy el lehet-e menni hozzá. Mondjuk XXII. kerület, de biztos van megoldás ha találsz valamit, ha kell segítek csak szólj.
zsebi2004

Juc, szerintem is szuperugyes vagy! Kép Es igen, tegyel fel betut, bar szerintem nemnagyon foglalkoznak vele, mint ahogy a "baby on board" jelzesekkel sem foglalkoznak, akik mennek mint allat, mondjuk biztos nem is latjak ezeket a jelzeseket pont emiatt Kép

Zsebi, te olanhule Kép megneztem a lapjat es a fius cuccok kozott mar kettore is szemet vetettem (mondjuk 92esek, de a pirosba mar szerelmes vagyok, es a sarga is nagyon tetszik, a csajom ugyis teherautofan Kép ) egyebkentis akartam irni, hogy unisex-et akarok, nem rozsaszinut, mert akkor a sracomra mar megint egy csomot kene koltenem... csak ezek vannak neki, ami a honlapon? te melyiket vetted? esetleg hetfon beugorhatnek hozza, mikor Bogarkahoz megyek? nem akarok ennyit offolni, de nemtom a melcimed. es tessek frissiteni a profilban a Brunikepet Kép
moosejaw

Moose,
bartus.peter@chello.hu

Én nem vettem csak gumicsizmát most, egyébként a sárga teherautósat néztem ki, nagyon rendben van az a kabát, de most van esőkabátja, ami jó őszre úgyhogy ha kell akkor azt adom rá, és várok mert azt mondta az Ildi, hogy elképzelhető, hogy jön még esőkabát és lehet, hogy gatyó is lesz. Kép
Megkérdezzem az Ildit, hogy jó-e neki a hétfő? És mit mondjak 3 óra körüli időt?
zsebi2004

Jucus, nagyon köszi a tökös infót. Ebédre már azt kap a gyermek. Kis cseles vagyok.Kép

T-betűt meg nyugodtan rakd ki, mert akkor az ilyen lefulladások nem lesznek nagy problémák. Különben meg nagyon ügyi voltál, a városnézés szerintem még hasznos is volt, addig is szoktátok egymást.Kép
zanza

Zsebi nagyon koszonom, irtam is neked, hogy ne itt offoljak (tehat piros stipistopi megyunk erte es akkor a sarga meg lehet Brunie).... a hulye h&m elmeletileg most szeptemberben nyitott volna a vorosmarty teren, de valami azbesztet talaltak es emiatt egy evet csuszik az epitkezes Kép ja, most olvastam, hogy nem is ott nyilik, hanem a vaci u. 12. alatt, csak meg azt nem tudom, hogy mikor. Valakinek errol van infoja?

jaja, osszepakoltam a bebikajakat, aztan rajottem, hogy nem is irtatok, hogy kellene valakinek. Akkor most vigyem, vagy ne? Meg van egy csomo instant hipp team, de azok mind cukrosak.

akkor natgeofilm csak Ildinek es Recnek kell?
moosejaw

ZSebi,MOose,Zanza!

KépKépKépKép

a titokzatosTKép
20170114224602

Moose!

Szeptember 1 a nyitás.
Bébikaját pakold be,ha eljutok akkor szívesen átveszemKép

Nekem van egy csomag bontatlan úszópelusom 7 kg-tól.Valakine esetleg?

T
20170114224602

Zanza, nem emlekszem, en mikor adtam eloszor, de nemreg epp azon filoztunk Neettel, hogy mar nem is kell kiszednunk a magokat a cukkinibol a kiscsajoknak (persze a pelusbol mindig ramkoszonnek kesobb). Egyebkent sutotokot mar negyhotol Kép adjak sokan, szoval elso kostolhatok kozott van. Joetvagyat.
moosejaw

OK Juc, gyere! Kép Es akkor megbeszeljuk, hogy mikor megyunk H&Mbe, meg vasaltturiba, jo? Kép teakat is vigyem? es nezd meg a kabatot, legyszi: http://www.babaruha.com/ruha/fiu2/kabat-anorak/00000092%5Bbr%5D5-04-23-49B.html szerinted milyen?
moosejaw

Moose!

Teát én köszönöm nem kérem.Kabát szuper!

Juc
20170114224602

Zsebi!

A sárga kabáthoz hasonlóm van a számotokra,de melegen bélelt,Prenatal ennél az árnál jóval olcsóbban ha érdekel.Imádtam Somán de nem lányos sajnos.KépJa és nincs macika rajta.

T
20170114224602

Moose, láttad a lányos kiegészítőknél a moose-s mamuszt? 25-ös. És piros orra vanKép
A kabát nagyon ott van a szeren.
zanza

Zanza, javorszarvas vagyok, nem ren, te! De koszi Kép
moosejaw

Zanza!

tessék vigyázzni ezekkel a szarvasokkal,annyian vannakKép

Juc
20170114224602

Sziasztok!

Csak részben olvasgattam vissza tegnap este óta, az azóta termelt adag sem semmi, ahhoz képest, hogy szombat van!

Eszti!

Bendi nagyon cuki! Jók a képek, amit felraktál!

Zanza!

Köszi a kukoricapelyhes ötletet! Kipróbáljuk!

Most lehet, hogy hülyeséget írok, de a mókusos sztori nem a Patch Adams-es (nemtom hogy írják pontosan) filmből jött? Amiben a Robin Williams játszik?

Ma szupi délelőttünk volt! Gondoltunk egyet és most Timivel mentünk a biopiacra! Ott mellette meg valami középkori rendezvény van ökörsütéssel, árusokkal, körhintával! Talán mostanra már megsült az ökör, ha valaki ki akar menni, érdemes!

ILdi
ildi76

Jucus,
Nem veszek semmit már amíg nem megyek hozzád turizni Kép
zsebi2004

Zsebi!

Mit szólnál egy kedd 1-2 5-től turizáshoz?Akkor jönnek óvinénik családlátogatni és tök hangulatos lenne,gyorsan elhúznának biztosanKép

Juc
20170114224602

Ha valaki lát valahol hasonló robotot ,kérem szóljon mert lecsúsztam egyről és Soma szeretne.Köszi!
Kép
20170114224602

Moose!

Most jteszembe,hogy úgy hallottam,hogy nem lesz gyerekcucc a H&M/ben.nem tudom,hogg ebből mi az igazság de ha így van akkor az nagy kitolás!

Juc
20170114224602

MÉG ÉLEK! REMÉLEM NEM HARAXOTOK, HOGY NEM TUDOK JÖNNI!

remélem, hogy pár hét alatt rendeződik a helyzet, habár most még ketten tartunk felügyeletet az általában nyügi baba mellett, aztán hamarosan majd egyedül kell helytállnom, de remélem, hogy vissza tudok térni a régi kerékvágásba, netezni, élni az életem, és FÕLEG ALUDNI Kép

hamarosan megírom a születési történetet is.

ancsipancsi

Ancsi!

De jó,hogy bejelentkeztél!Képet tegyél fel plízzzzzzzz!És gratulálunk megint,így személyesen is!

Jucus
20170114224602

Jucus,
még jó, hogy nem azt írod, a tököd is tökös lett. Meg az is jóü, ahol valaki (te?) azt írja "Helyesen: Ott fogsz sírnu" na, ez tényleg helyes. Kép

Kisün,
amíg te kerested az eltűnteket, mi halálosan szétoffoltunk mindent. Kép

Moose,
üveges kaját lányom nem komálja, legalábbis ami gyümölcs vagy főttétel, gondolom, azért, mert még a barackban is rizs meg kitudja milyen keményítő anyag van. Meg összekutyulják a gyümit a hússal, brrr. Ellenben röfipörit Kép kapott már a nyáron...

Ancsi,
igyekezz pihenni, hogy aztán tudj ON lenni itt. Kép

Eszter olyan édes, úgy köröz a kiságyában, mint egy halacska az akváriumban. JÁR!!! Kép
neet
neet

Zanza,
lányaink nagyon összebeszélhettek legutóbb, nálunk is 5:15 a reggeli átlag ébredés.
neet
neet

Neet!

Te ennyire figyelmesen olvasol?Látod én amikor írtam se vettem észre,eből is látszik,hogy kapkodokKép
Jár?De jó,nagyon ügyes!

Juc
20170114224602

Juc,
kapaszkodva, körben az ágyában, nagyon zabálnivaló, kinyújtja még a nyelvét is igyekezetében. Kép
neet
neet

Hi Babes!

Juc: Soma hogy megváltozott a legutsó kép alapján Kép
Na jó, ha látok hasonlót, akkor szólok.

Neet: Eszti már jár, de azt hiszi, hogy apa a fején van (hol az apa Kép)? Hát ez hogy is van é?

Amúgy én lenni szomika, mert barátosnéni lebetegedett szóval lőttek a kettesbeni romantikás esténknek Vikkel. Gyermek meg nem tud kakilni és nyűgös....ez a legújabb nyavalya minálunk.

Node sebaj, holnap kiszaladunk szaladni a Szigetre, mert jövő héten már félmaratooooooooooooon!!!!!!!!
Jön valaki szurkolni nekünk???????

No, most el pesztrálni. Csóka, Ada
ada007

jöttem,láttam,visszemennékKép

zsebi drágám,
imádlak és írok ahogy tudok de apa esküvőt játszani,nekem ezer dolgom,bálint pakol......nem tok tőle semmit csinálni,hullik a hajam.....Kép

cupp
én
Vendég

Vazzeg csajok, tényleg sokat irtatok!!!!!
Juc!
neked megirom emilben, hogy mi mennyivel lógunk apehnek, csak hogy ne legyél olyan szomorú---Kép
Ja, és mi ma votunk mayázni...Kép
Neet!
igen, megszivtam, kihagytam másfél napot! soha többet nem töltök ennyi időt a családdal!!! nem éri meg!! Kép
Zsebi!
bébikocsi akciósan 19k. Alapból 25.
na, olvasok tovább....
ja, és utóirat: kicsi fiamat leraktam a koszos padlószőnyegre, pelenka nélkül, hogy hadd szokja a való világot. Erre rákakkantott!!! most én szivatom, vagy ő szivat????
ON: csak a zapa kedvéért: öööö, most nem jut eszembe semmi. Ja, de: tök aranyosak a szülésznők!!! Kép

Kép

ZsanciKép
...hogy az utolsó emlékünk egymásról egy szép mosoly legyen...
zsancikant

Mellékelem a fotót gyorsan. Sajna vagy alszik, vagy bömböl Kép , úgyhogy ritkán fotózunk.

Kép

ancsipancsi

Ada,
mire megfejtettem, hogy érted azt, h apa a fején van.... vazzeg, ilyen későn, ilyen éhesen, ilyesmin gondolkodni....Kép

Zsanci,
a hosszú kapcs titka: ritkán kell együtt lenni. Ergo: olvass minket, így nem gyűlik össze a tömény szófosás, és ápolódik a kapocs apjuddal. Kép
És ha a ded épp a padlószőnyegen ment ki, sz..rd le, úgyis koszos volt már, nem? Kép

Ancsi,
ez a lány csoda édi! Kép De nyilván nem félsz Moosétől, hogy ilyen nyíltan mutogatod fizikálisan bántalmazott testrészét a dednek.. Kép (Fülbevaló)

neet
neet

majd Moose nem néz oda Kép
ha lesz egy jobb fotó, küldök, mert ennél lányosabb arca van, csak itt épp beájult evés után. mert ugye mint egy mohó malac falja a tápot, aztán utána pihen kb. 10 percet és rázendít. majd letesszük az ágyba, ha lehiggadt, és evés után kb. 1 órával kezdi megint. általában púzik, böfög és ez okozza a traumát neki. ha szerencsénk van, fél óra alatt lehiggad és 1,5 órát alszik, ha nincs, akkor nem alszik semmit, vagy csak rajtunk.

ancsipancsi

Ancsi,
sztem ezen a képen is tökre látszik, h lány. Na, valami szüléssztori? Legalább 2 szóban? Azt majd kifejted. Pl: mentem, szültem, hazajöttem, kissé kibővítve? Kép
neet
neet

Juc: úszópelus stipistopp; ja, és mi már nem is mehetünk turizni hozzád, csak Zsebi (sértődötten néző, de természetesen amikor nem nézel oda ezerrel vigyorgó színészszmájli)

Moos: ami bébikaja nem kell Jucnak, az is stipistopp

Ancsi: édi a lányzó, majd Moos jól nem néz oda Kép

Egy csomót akartam még írn, de kiment a fejemből.
Ja, Neet: bocs a fejtörőért, csak röviden próbáltam írni

Na, csóka, apa vár.
Ada
ada007

Ada!

Dehogy nem jöhetsz,csak zsebivel tudtam kommunikálni ,Te nem voltál.
Maraton mikor,hol ,merre?

Pelus oksa.

Juc
20170114224602

Moose!
bébikaja nekem is nyerő, ami Adához nem fér be, azt viszem!! Kép
egyébként nekem is igértél cd-ket! köszi!!!
Juc!
öööö, asszem semmi!!!
Neet!
nekem végül is nem is kell leszarnom a szőnyeget, megtette ezt Igi cica!
Ja, Juc!
asszem az úszópelusra ugrottam volna rá, de Ada megelőzött...Hát, igen, ahelyett, hogy romizna VikApával!!! Kép

Kép

ZsanciKép
...hogy az utolsó emlékünk egymásról egy szép mosoly legyen...
zsancikant

Zsanci,
nekem is van ám úszópelusom Kép kéred???

Juc,
kedd gázos mivel az sajna munkanap és nem tudom, hogy hány órakor végzek Kép
zsebi2004

Zsebi!

Nem is komolyan gondoltam a keddet,mert jönnek óvinénik.Mit Te dolgozol?

Juc
20170114224602

Sziasztok!

Moose!

Nyuszi nagyon édike lehetettKép megkell zabizniKép
Hétfőn nem csak képernyőn keresztül puszilhatjaKép

Azágyikó. Azért kellett felül telerakni állatkákkal, mert reggelre mint láttad a maci lábaköztKép felkúszik odáig és a buksiát állatkái megvédik. Körbe van szivacsozva már így is ágyikója, mert ringlispil kutya töke hozzá képest. A saját ágyunkban sosem aludt még sajna Kép nagyon szeretném de nem merem, mert félek hogy odaszokik. Ez ilyen napközbeni "játék" voltKép

Ildi!

Köszike bókokatKép Timi hogy smint?

Pocak!

Mindent megtettem ami tőlem telett. Kép

Jucus!

Büszke vagyok RÁD!!!!!!!
Nem adtad fel, és nem vagy kiKép ügyike voltál, és a T nem ciki kell mert jobban odafigyelnek, és "kikerülnek".,

Ancsi!

Gratula, és nagyon helyes pici lány!!
eszti25

Ja a legfontosabb!

Megvan az új tütükénk!! Ma hozta haza apa! Olyan állat! Tök szupi. Tudod Juc amit te előbb láttál mint énKép
eszti25

Jucus,
na most én maradt le, pedig tudhattam volnba, hogy nem beszélsz komolyan Kép
Bankban dolgozom.

Eszti,
milyen autó????? Nem ám titkolózni!!!!!
zsebi2004

Eszti!

Köszi!Kép
Igen,az jó kis autóka!

Zsanci!

De szerintem Igi babynek az a pelus már kicsi lenne nem?Tudod,hiába van ráírva,hogy 7kg-tól az én 6 kg-os királylányomra pont jó.

Jucus
20170114224602

Zsebi!

Bankár vagyKép?És dolgozol és kispasid hol van addig?

Juc
20170114224602

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?