Györgyi
Szuper napod volt! Mikor tervezed, hogy visszamész dolgozni? Otthon maradsz három évig? Én úgy tervezem, hogy Olivér két éves kora körül fél napra bölcsibe fog menni. Olivér sem adja ám oda a dolgait. Ha kérem, nyújtja és aztán elkezd röhögni és ezerrel szorítja a játékát!
Használd ki, hogy anyukádékkal laktok, menj társaságba, mozdúlj ki.
Tegnap bementünk a Váci utcai C&A-ba, pizsit venni a kópének. Teljesen ledöbbentem, hogy semmi választék nincs! Egy fajta volt. De még bodyt sem láttam. Rövidujjú volt három összecsomagolva
Na azt meg már nem veszünk. Utánna sétáltunk. És a Vörösmarty térene megállítottak a portré rajzolók, hogy lerajzolnák Olivért. Finn-nek néztek!
Gondolom nem a Viktor külseje miatt
Közölték, hogy 15 ezer forintbe kerül!!! Na ezt lealkudta a Viktor 7500-ra. Rajzolta a pasi, persze szegénykém már nagyon unta. Közben érkezett egy német csaj a barátjával reklamálni, hogy nem hasonlít rá a rajz. Ott ordíbált. Na nagy nehezen kész lett. Azt hittem, hogy megüt a guta. Abszolút nem hasonlít!! Mondta is a férfinek, hogy nem látok semmi hasonlóságot. De nem izgatta magát, elengedte a füle mellett.
Na úgyhogy kidobtuk a pénzt az ablakon. Inkább vettünk volna rajta valami jó játékot. Na bedugulok megyek kajálni. puszi