A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Fogamzás » BABAPROJECT ELÖTT ÁLLÓK, IDE!

eszter hatalmas gratulaKépjuj de jo.Latod vekonycsikbol lett a vastag csik.Nagyon orulok.
Boldog problemamentes 9 honapot kivanokKép

Kép
monyoka

Sziszka!

Isten éltessen sokáig!

Csibe!

Boldog szülinapot a te párodnak is!

Zsu!

Nagyon szép pár vagytok!

Eszter!

Kövér gratula a a kövér második csíkhoz!!! A rosszullétekhez kitartást kívánok, reméljük nem tart majd sokáig.

Évi

Kép

Kép
Évi77
Szigetszentmiklós

Eszter, Évi
Köszönöm! Kép

Eszter
Szívből gratulálok a zebrádhoz!!!!! Kép
Kép

Monyóka
Akkor mi csitrik tartsunk össze, és kezdjünk hatalmas zebrafogó akcióba! Kép Kép Kép

Csibe
Értem! Kép
Õ a nővéred lánya a képen??
Szép kislány! Kép

Sziszka

szisszka

Sziszka!
Igen, a nővérem lánya!
Boldog szülinapot Neked! De fiatal vagy!!!Kép Én szívesen emlékszem életem ezen időszakára!!!

Eszter!
Én sem figyeltem "rendesen" Rád!HATALMAS GRATULÁCIÓM NEKED!!!!!!Kép Kép

Évi!
Átadom!!!

Lányok!
Van egy kis bajom, érdekelne a véleményetek!
Aug.20-án megjött rendesen 27 napra, tartott 3 napig úgy ahogy szokott!És most újra elkezdtem vérezni és a hasam is fáj! Szerintetek mi ez???? Holnap reggel sos hívom a dokimat és remélem du. el tudok menni hozzá, de addig is aggaszt a dolog!

Csibe

Csibe, Gábor és Péter

Kép
Kép
csibe78

Sziasztok!

Köszi a dicséreteket! Jól esik.

MINDEN MOSTANI ÉS KORÁBBI SZÜLINAPOSNAK SOK BOLDOGSÁGOT KÍVÁNOK!!! KépKépKép

Sziszka!
Válaszoltam, igaz csak röviden, de ha kell, írj!

Üdv
Zsu

Zsu
valér

Szia Lányok!

Kicsit eltűntem. Legalábbis én így érzem, ha egy napra, vagy másfélre lemaradok tőletek.
Hétvégén esküvőn voltunk, egyik legjobb barátnémat férjhez adtuk, volt sok 'lepetés, evés, ivás, tinci-tánci, nagyon jó volt. És minden ajándékunk és meglepetésünk úgy sikerült, ahogy kellett.

Évi77!
Tök jó, hogy újra erre jársz! Jó olvasni felőled! Kép

Zsu!
Nagyon helyesek vagytok a férjeddel! És illetek egymáshoz.
És az a macsek! Értem is imádkozik. Látom a szemén! :o

Monyó!
Én akarok neked offtopic e-mail-t írni, de még nem jutott rá időm. De ami késik, nem múlik.
Nagyon örülök, hogy mész dokihoz. De nem az a kérdés, hogy beteg vagy-e, vagy sem. Ez fontos! Hanem az, hogy valami miatt késik. És ez csak egy is hiba a gépezetben. Nem betegség! Írd majd meg, hogy mi volt. Nagyon kíváncsi vagyok!

Én is mérem a hőmet. Most második hónapja. Egyenlőre nem tudsz következtetni ebből a hőből. Van akinek állandóan 37 fölött van. A lényeg a változás a cikluson belül. Szerintem jó, hogy méred, hátha lehet abból is majd rá lehet jönni valamire. Viszont mivel valamitől "felborult" ciklusod van, lehet, hogy a hőd is ingadozik ettől. Szóval egyenlőre ne értékeld, csak mérd!

Sziszka!
Ez a tiéd!
Kép

S majdnem stimmel a gyertyák száma is!

Csibe!
Tök jó, hogy az osztályod ott volt az esküvődön. Nagyon helyesek! Mivel még ilyen kicsik, ha Interneteznek is, akkor sem a Babanetet olvassák. Kép
Ez a köztes vérzés nem lehet túl jó. És hogy fáj a hasad? Nekem is volt pár hónapja ilyen. Nem igazán tudott sok okosat mondani a dokim. Kb. annyit mondott, hogy spontán vetélés, fertőzés, vagy terhesség. De nekem kb. egy héttel a mensi előtt volt és nem utána. Szerintem ez nem mindegy. Hívd fel a dokidat mindenképp! És írd majd meg, hogy mizú'! Addig is jobbulást!

Most megyek, de még benézek!

réka
Vendég

Ironram!
Congratulations! Most már tényleg tutti!
A pasik tudják már? Gondolom eleinte csak a "nagypasit" értesíted.. Kép
Jó nektek most nagyon!!!

réka
Vendég

Sziasztok!

Bocsi, nem emlékszem, melyikőtök - talán Sysy - csinálta most a jogsiját! Hát ő jutott eszembe ennél a képnél. Kép

Kép

Zsu

Zsu
valér

Sziasztok!
Eszter gratulálok!!!Kép
Adri!
Ne add fel! Lesz ez még jobb is!Kép
Tündi!
Ma vagyok 1.cn-on. Légyszi javítsd a táblán, és azt is, hogy a cklusnapok 1-2 hónapja 27-29 között vannak. Köszi!
Nem vagyok elkeseredve, hisz közös mondásunk:új hónap, új remények!Kép
Puszi:Bogi
dbogica

Réka!

Köszönöm a válaszodat!!!Jól esett, hogy reagáltál!Kép
Egyébként laikusként a spontán vetélés jutott nekem is eszembe!Holnap reggel az első dolgom lesz, hogy telefonálok!

Addig is jó éjt Mindenkinek!
Csibe

Csibe, Gábor és Péter

Kép
Kép
csibe78

Szia Bogi!
Örülök a hozzáállásodnak!
Hajrá júniusi babók!

Örülök, hogy neked segített a természetgyógász!
Én azt gondolom, hogy mindig lesz ilyen is olyan is. Vannak kóklerek, szélhámosok, ügyesek és ügyetlenek. Szerencse kérdése is, meg hinned kell, illetve bíznod benne, igaz?
Nekem ezzel nem is volna gondom, viszont konkrét "prombléma" híjján kicsit hülyén érezném magam, ha azzal állítanék be, hogy babát szeretnék. Bár ez úgy is felfogható, hogy találja meg ő a "bibit", csak én azt hiszem, hogy nincs bibi. Maximum a lelkemben kicsit.
Szóval egyenlőre még dilemmázom, de a számot már megkaptam.

Babus!
Remélem, megtalálod a módját, hogy helyrejöjjön a pocid! Én sem meggyőzni, sem elriasztani nem akarlak, leginkább azért, mert nem is tudlak.

Jó éjt:
réka
Vendég

Réka!

Kérdezted hogy fáj a hasam. Folyamatosan hányingerem van, nincs étvágyam és olyan szúrásokat érzek, bár elég nehéz megfogalmazni pontosan mit is érzek! Nagyon rossz a közérzetem is.
Bocsi de ezt az előbb elfelejtettem.
Csibe

Csibe, Gábor és Péter

Kép
Kép
csibe78

Sziasztok!

Csak röviden benéztem. Ma egy kicsit jobban vagyok, legnagyobb megböbbenésemre kolbászt kívántam, és attól lettem jobban.

Eszter!
Most már hangosan is gratulálok a két erős csíkhoz!!! KépKép
Te már biztosan gyakorlottabb vagy a rosszullétben, kitartás. Nekem segített a hideg sárgadinnye, meg barack is. neked milyen praktikád van erre?

Megyek aludni, mert holnap 6-ra megyek dolgozni. Fúj! Kép

Jó éjt mindenkinek!
Adri

Kép

Kép
adriana

Jó reggelt!

Csibe!
Nagyon fura lehet ez a hasfájás. Nagyon izgulok, mint mond a doki.

Adri!
Remélem javulgatsz. Ez a hajnali kelés biztos szörnyen nehéz lehet.

Képzeljétek!
A lányoktól én is kedvet kaptam az asztrológushoz. Azaz mindig is volt kedvem, csak addig míg nem ajánlották, féltem, hogy egy pénzhajhászhoz kerülök.
No nagyon érdekeseket mondott, nem is próbálom összefoglalni, úgysem sikerülhet. Az én jellemzésemre szinte csak jót mondott, egy-két lehetséges (és sajnos tényleg valós) problémámra hívta fel a figyelmemet. A kapcsolatunkra párommal szintén csupa jót. Erre azért voltam nagyon kíváncsi, mert a "sima" párhoroszkópok nagyon negatívakat írnak ránk.
A kisbaba kérdésre pedig azt mondta, hogy szerinte a 3 gyerkőc nem valószínű, hogy összejön (majd mi jól bebizonyítjuk, hogy az asztrológus is tévedhet Kép), de a 2 OK, meg azt, hogy lát egy nagyon termékeny időszakot most novembertől jövő márciusig. Olyan rossz, hogy nem tudok ennek sem hiánytalanul örülni, mert akkor még mindig várni kell. Most azzal küzdök, hogy igazán értékelhetném úgy is, hogy még a csillagok szerint is hamarosan összejön a babó.
Szóval emésztgetem még nagyon.
Bocs az offtopicért, de úgy kikívánkozott.

Lányok!
Én ma, azaz mostanában kicsit kevesebbet tudok "jönni" közétek, mert a munkahelyemen túlságosan figyel a főnöknőm, hogy "mit gépelsz annyira?". De majd igyekszem mindent visszaolvasni.

Unique!
Welcome HOME! Kép
Hamarosan olvashatjuk vidám szavaidat?

Móni23!
Régen írtál nekünk! Mizú'?

Réka (Korek)!
Mizújs veled? Zebrahír esetleg?

Kinga, Bogi, Évi79!
Lassan nektek is drukkolhatunk! Vagy ne szaladjak ennyire elébe?

Szép napot!
réka
Vendég

Csibe!
Nem akarok bogarat ültetni a füledbe, de kicsit olyan kismamások ezek a tünetek, nem?

réka
Vendég

sziasztok.Na ezt se hittem volna hogy egyszer en leszek az elsoKép

Kép
monyoka

Szia Monyó!
Örülök, hogy itt vagy, de bibibi nem te voltál az első... Kép
Hogy vagy?

réka
Vendég

nem is en lettem az elsoKép

Kép
monyoka

Monyó!

Ez legyen a legnagyobb gondod az életben!! Kép Kép Kép
Holnap ígérem, később kelek! Kép

réka
Vendég

szio Reka.Az az igazsag hogy faj a hasam.
Olyan mintha meg akarna jonni,de par naoja is volt ilyen aztan elmult.
veled mizujs?
tenyleg akartam mar egy parszor megkerdezni,hogy milyen koreografiakat tancoltok?es milyen nepviseletetek van?

Kép
monyoka

Kép

Ezt kudom neked reka,remelem mihamarabb odaerKép

Kép
monyoka

Szia Monyó!
Megkaptam! Kép Nagyon édes, köszi! Már csak jó napom lehet!

A nagy Magyarország minden tájáról vannak táncaink és ehhez való ruhák. Persze sokszor nem teljesen az eredeti, hanem "stilizált" ruhák, de így van ez minden szegény pesti együttesnél. Persze mi még így is gazdagnak számítunk mondjuk egy vajdasági együtteshez képest. De 15-25 éves ruháink vannak, amiket folyamatosan felújítunk. Izgalmas munka.. Kép
Ugye jól emlékszem, te is táncoltál? Odaát sok magyarról tudok, aki táncol.

Most megyek, mert még itthonról írogatok, s jó lenne még ma beérni.

Puszi:
réka
Vendég

IronmanKép
Már a halvány csíknál gratuláltam, de az valahohá tovatünt.
Így most már, hogy erősödik a csík , még jobban és láthatóbban nagyon gratulálok mégegyszer.

Kép
Nyuszmusz???

junko
Vendég

Sziasztok!

Remélem nem baj ha csatlakozom közzétek,és segítségetek kérem. Nagyon el vagyok keseredve és állanó remegésbe és félelemben élek,nem tudom, hogy küzdjem le mindezeket. A történetem a következő röviden leírnám. 1999-ben volt egy terhességem,sajnos akkor még nagyon fiatal voltam,és párommal nem tudtuk vállalni,besikerült,de nem lett volna szabad,több ok miatt nem tarthatuk meg. A párommal lassan hét éve vagyunk együtt,most 24 éves vagyok,és most már házasok vagyunk,tavaly decemberbe sajnos tragédia ért minket,örömmel fogadtuk,hogy két hónappal ezelőtt kiderült babát várunk,nagyon-nagyon örültünk neki,mert már nagyon szeretünk volna kisbabát,sajnos két hónaposan meghalt a baba,és tavaly decemberben karácsony előtt egy nappal megműtöttek,azt el nem lehet mondani milyen érzés volt és milyen még most is a lelki állapotom,nehezen fogom magam túltenni rajta,az orvosom javaslatára pihenő következet,három hónap múlva nőgyógyászati gondok jöttek elő,kétszer is voltam kórházba,kiderült van egy cisztám,kétszer is elöntött a vér otthon,majd kipukkant a cisztám,még három hónap pihenés következet,már lassan fél éve szedem a elevit magzatvédő vitamint és most érkezett el az idő arra,hogy újra vállalhatunk babát,mint már írtam,nagyon félek és remegek állandóan és tartok minden fajta hülyeségtől és csak arra tudok gondolni,vajon sikerül-e teherbe esnem és ha igen akkor mikor és ki tudom-e egészségesen hordani a picit. Sajnos még nem tudok róla,hogy terhes lennék,már egy hónapja próbálkozunk és még semmi eredménye,kérlek benneteket segítsetek,hogy látjátok lehetek én még boldog kismama,és lehet még egészséges gyermekem,a párom kitart mellettem mindenben és álladóan nyugtat,szegény,ő mint férfi erősebb lelki állapotó,de én látom rajta az elkeseredettséget,hogy kétségbe van esve ő is,kérlek benneteket segítsetek.Köszönöm!!!
weby

Sziasztok!

Duddu!
Gratulálok a jó hírhez! Ha nem jön be addig a babaprojekt, legalább utána lesznek "esélyeitek". Nekem is beindul a munka, így nem tudok mindig jönni, de majd igyekszem... Kép

Monyó!
Az lenne a kérdésem, hogy szedtél-e fogamzásgátlót korábban? Nekem akkor volt olyan időszakom, amikor 3 hónapig nem jött meg. De ha ez nálad nem lehetséges, akkor nem tudom mi lehet a baj. Majd a doki megmondja...

Csibe!
Én nem tudok segíteni a problémádban. Sajnálom, nincs ötletem.

Mostanra ennyit!
Üdv
Zsu

Zsu
valér

Szia Weby!
Először is üdvözöllek köztünk!
Sajnálom, hogy ilyen elkeseredett vagy. Szakmailag én nem tudok tanácsot adni az esélyeidről, de az itt olvasottak alapján gyűjtöm a tapasztalatokat.

Először is amíg így állsz hozzá, addig minden nehezebb. Nézd a dolgok jobb oldalát. Például abban, hogy sikerül-e teherbe esned biztos lehetsz, hiszen már többször is sikerült. Tudod mi még néha ebben sem vagyunk bizonyosak. Sajnos nagyon nagy %-ban előfordul ez a korai vetélés. Gondolom, hogy nagyon nehéz ez neked, de ez nem jelent semmi biztosat a jövődre nézve. Nem jelenti azt, hogy a következő terhességedből nem születik egy gyönyörű kis csöppség. Kép Többen vannak itt köztünk, akik ugyanezt megélték!

Szerintem parkolj le itt nálunk Kép, kérdezgess, írogass és sok mindent meg fogsz tanulni, ami előre visz majd! Úgy a tested működéséről, mint a lelkiekről. Velem is így történt, történik!

réka
Vendég

Valer,nem szedtem.Azt nem ertem hogy 2-3 eve volt ilyen,hogy onapokig nem jott meg.Aztan rendszerezodott,most majus ota megint.Utannaszamoltam hogy majusban 2 hetet csuszott de nem maradt ki.ezek szerint nem maradt ki egy honap se,csak most ez az augusztus.

Wendy,en sok okossagot nem tudok neked mondani,arra ittvannak a lanyok akik idosebbek,tapasztaltabbak.
Szerintem eloszor a lelki dolgokat kellene olvosolni,s aztan johet a baba.
Sok sikert,es ide gyere nyugodtan,itt mindig lesz valaki aki megvigasztal

Dudu,mi tancoltunk:Csokait,rabakozit,delalfoldit,szatmarit,hu meg meg joparat csak sajnos felejtek es nem jutnak eszembe.(ja es 4 nepviseletunk voltKép

Kép
monyoka

WebyKép
Üdvözöllek köztünk. Bár amit írtál megrázó, azt gondolom nagyon fiatal vagy még ahhoz hogy ennyire elszomorodj. Sokaknak volt már vetélése, és a ciszta is gyakran előfordul sajnos. Nem szabad így elkeskenyedni, sikerülni fog a baba, hamarosan.
Sajnos egyebet én sem tudok írni, mert nem vagyok egy nagy szakértő.
junko
Vendég

Sziasztok Lányok!

Eszti és Nyuszmusz, nagy-nagy gr... !!! :-)))) (Többet még nem merek, mert nem szeretnétek....:-))

Próbáltam nagyjából visszaolvasni, de sok reakcióra most nem telik, bocsánat, sajnos csak mh-ről netezem, de itt meg dolgozni is kell...:-((

Nekem jó híreim nincsenek, javítsatok ki 3. cn-ra légyszi. Péntek este már nagyon meg akart jönni, úgyhogy már nem használtam az utrot, szombat reggel azért csináltam egy tesztet, és amikor 1 óra múlva is még negítav volt, kidobtam. Utána nem vettem be több gyogyót, hadd tudjon megjönni, és meg is tette.

Most már itt a következő nagy dilemma, ma kellene elkezdenem a clostit, a doki szerint 2-t, én meg azon gondolkozom, hogy 1-et vagy 1-et se. Jó volna estig eldöntetni... Emiatt nem merem a dokit felhívni, illetve nem akarom.

Réka
korek

Sziasztok Lányok!

Hugica átköltöztetve, de úgy kifáradtunk, hogy 12 órát aludtam Kép

Eszter
Hatalmas gratula Kép Vigyázzatok magatokra!

Sziszka
Így utólag, de nagyon boldog szülinapot!

Duddu, Korek, Adriana
Jó munkát mára! Kitartás, mindjárt péntek Kép

Monyo
Írj, majd, hogy mi volt a dokinál!

Weby
Sajnos én sem vagyok túl járatos a témában, de mindenképpen írj, olvasgasd a topikot és biztos rengeteg tanácsot, meg legfőképp optimizmust fogsz kapni Kép

Vera
reva

SziasztokKép
Olvaslak titeket továbbra isKép
Csak egy gyors bekukk.
üdv az ujaknakKép
Ha nem haragszotok teszek fel képeket a kiscsajszimról??!!!!!

Az első íz: Õszibarack püré
Kép
Becsukom a szemem hátha elviselhetőbb lesz!!

Kép
Kiköpjem vagy ne!!!!
Kép

Kép
Anyával
Kép
Hú van még az üvegben!!!

Nem tudom eldönteni hogy szereti e vagy nem ezeket a hipes dolgokat, az elején mindig ilyen arcokat vág utánna meg szinte követeli
Pl: Tegnap a gyümölcslé nagyon tetszett nekiKép

Kép

Kép
edinka

Sziasztok!

Mindenkinek köszi a félgratulációkat! Szerdán kiegészitjük!Kép

Weby!
Ahogy olvastam, megjártad a poklot. Remélem már csak jobb lehet, de ehhez azt hiszem az is kell, hogy megpróbálj a naposabb oldalon járni!
Egyéb okos dolgot nem tudok mondani, de a legjobbakat kívánom neked!

Adri!
Õszintén szólva nincsenek tippek, Olivérnél nem volt gond, azután, hogy nem szedtem be a vastablettát, most pedig még semmi komoly. se cicifájás, se hányinger. Volt kétszer émelygés, de talán azért mert habzsolháp voltam, arra viszont a két korty tiszta citromlé ami nekem bejön állapot függetlenül Kép.
Kicsit be vagyok gazolva! Tartok a szerdától!
Egyszerűen úgy érzem magam, mint aki kileste a karácsonyi ajándékot, és most félek, hogy nem kapom meg!Kép
Azért abban bízom, hogy a kipuffogógáz undor megmarad! Később pedig társul az örökös pisilhetnék! Legalábbis korábban csak ezek voltak!
Guszti tegnap is rákérdezett, na mit főznek az Örsön? Feladom a hírdetést, hogy szagmintát veszel kiszállás nlékül!Kép

Sziasztok!

Eszter, aki iiscit aggódik!Kép

Eszter, Olivér,
Kép
Marci
Kép
ironram

Monyó
A 37,1-37,2 nem igazán alaphő. Valami kis progid lehet ami felemelte. Dokihoz drukkolok, meg hogy sikerüljön rendbetteni a dolgotokat!

Zsu
Aranyosak a képeitek.

Sziszka
Utólag nagyon boldog szülinapot!

Adriana
Nagyon édi a Pocok!

Csibe
Aranyos ez a kép az osztályoddal nagyon!

Eszti
Szólj majd újra szerdán légyszi, ezt nem tudom fejben tartani! Már mondtam a zebrádnak hogy mindjárt kijöhet a karámból, és türelmesen vár. Olyan drága. ÉS akkor már hangos gratula! Jó egészséget!

Tündi
Vendég

Ironram KépKépKépKép óriási gratula!
Minden ok lesz, mert úgy kell lennie. A tesó csak tesó, úgyhogy lesz nagy ajándék karácsonyra a fiadnak KépKépKépKépKép Vagy nem tudom mikor mondjátok majd el KépKépKépKépKépKépKép

Korek Kép sajnálom. Azért szerintem hívd fel az orvost, mert csak ő ért jobban hozzá, mint mi, és ha azt hiszi, hogy 2-t szedtél be, miközben csak egyet, akkor a kettővel kalkulál, amikor azt nézi, hogy mennyire reagálsz a gyógyszerre. Ez meg nem játék. Hívd fel bátran. Elvileg megbízunk az orvosokban, ha nem, válts orvost. Nincs más megoldás. Kép Kép

Csibe Kép nagyon helyes az osztályod! Remélem a doki hamar tud fogadni, fogalmam sincs, mi lehet most nálad.

Edinka Kép édes a kislányotok! KépKépKépKépKépKép Hol lehet ilyen szép gyereket kapni KépKépKépKépKép

Szisszka Kép NAGYON BOLDOG SZÜLINAPOT! A szerencseszámom a 22, remélem szerencsét hoz neked ez a kor. Mondjuk úgy 3 kilósat! KépKépKépKépKépKépKép

Még nem tudtam mindent visszaolvasni, még jelentkezem, most dolgoznom is kell.

Puszi
Noémi
Vendég

Sziasztok,
kezdem a rossz hírrel: tegnap megjött. Magam alatt voltam a halványcsíkos teszt miatt, de iszonyú feszültségtől szabadultam meg. Nagyon aggasztó volt a halvány csík ennyi nap után, azt hittem valami baj van. A teszt RapiPreg Direct volt, és a tanulság, csak az azonnali erőske csíknak szabad hinni!
Nagyon-nagyon köszönöm a támogatásotokat és hurrá a következő hónapért, lesznek nekünk még gyönyörű kisbabáink!!! Én már fel tudok mutatni egy referenciát, de tudjátok, jó munkához idő kell Kép))

Valér: szépek vagytok a fotón, mikor volt az esküvőtök? Az az imádkozó macsek nagyon jófej Kép

Sziszka: nagyon boldog szülinapot! Volt buli?

Monyóka: megértem, hogy szereted ezt a fotót, már csak egy rózsaszín szivecske hiányzik és mehetne az esküvő magazniba! Kép

Ironram: gratulálok a tesóhoz!!! Te még gyesen vagy ugye?

Junko, Korek: hát legalább együtt kezdjük újra, két hét múlva lefárasztjuk a pasikánkat Kép

Weby: ez nagy dilemma, hogyan lehet nem izgulni ha babát akarsz és késik... Sehogy, ez egy nagy marhaság, ez olyan mintha megpályáznál egy állást, szerdára igérnék a telefont és Te nem lennél ideges minden egyes telefoncsörgés hallatán. Meg kell tartani az egészséges kereteket és élvezni ezeket a hónapokat, ezek életünk legszebb hónapjai közé tartoznak. Talán ilyen közel csak a szüléskor kerül egy pár lelkileg.

Edinka: aranyos a lánykád, mennyi idős?

Babus: szerintem ne mástól várd a segítséget,ha fogyni akarsz. Senki nem fog tudni neked olyan csodaszert adni, ami mellett ehetsz, feküdhetsz a TV elött és lefogysz. Ha szoptatsz, akkor ez még legyen tabu téma, ha pedig már nem, akkor sok-sok mozgás. Én is küzdök pár kilóval és szülés óta nekem sem szép feszes a hasam. Én most délig gyümölcsözök, ebéd normálisan, este hús, zöldséggel. Már többen megjegyezték, hogy látják a változást.

Seszi: mit megsélt a barátnőd a szülésről? Sok boldogságot nekik!

Csajszik, fel a fejjel! Megyünk előre, mint a hadsereg, olyan nincs hogy azok a babák ne akarjanak ilyen szerető helyre jönni!

Puszi: Nyuszmusz
nyuszmusz

NYuszmuszKép
Sajnálom, hogy megjött mégis jó olvasni, mennyire megnyugodtál. Valóban csak azt tudom mondani, két hét múlva fickóink felköthetik (vagy inkább leölthetikKép) a gatyájukat!

junko
Vendég

Sziasztok!

Tündi Kép
Majd megbeszéljük a részleteket. A profilodban lévő e-mail cím ugye jó?

Nyuszmusz
Kép

Monyó
A 37,1 - 37,2 az jó, csak mivel nem hőmérőztél eddig, ha jól értettem, nem tudni mióta annyi. Lehet, hogy úgy jársz mint Olik. Neki a várható mensi előtt volt pé-je és babás lett.

Ironram
Mégegyszer gratula. Kép Tündi remélem tesz egy zebrát.

Adriana Kép
Gratula a kis Pocokhoz. Aztán kérjük ám a későbbi UH-ról is a képeket majd!

Edinka
Milyen szép kék szeme van ennek a lánynak! Kép

Junkó, Korek
Kép

Weby Kép
Üdv itt. Persze, hogy lehetsz még boldog kismama, de ha csak idegeskedsz az biztosan nem segít. Most már minden rendben, nem?

Majcsi

Majcsi
majcsi

EDINKA.nagyon aranyos a babadKép

Eszter,szerintem nincs miert aggodnod,lesz egy gyonyoru kisbabad es keszKépJuj de jo neked,azert halkan gratulalok megegyszerKép

Tundi pedig nekem enyi mar napok otaKép

nyuszmusz sajnalom,hajra a juniusi babakert.

Lanyok olyan ideges vagyok hogy majd szetesik a fejem.2 re megyek a dokihoz.Nagyon felek,iszonyuan.
jaj meg ma vettem eszre mintha deformalodna a mellemen a bimboudvar.olyan elipszis alakja lett,pedig kerek volt.ezt is megmutatom neki.
Fogjatok a csipiszt.

Kép
monyoka

Sziasztok!

Ironram!

Grat egy nagy kalappal!

Nem tudtam visszaolvasni, és azt hiszem nem is nagyon lesz esélyem ilyesmire.
A nyaralás jó volt, bár még mindig ott vagyok a padlón. Egyszerqen mindentQl parázok a múlt hónap teljesen taccsra vágott. Most nincs sem hQmérQ, sem elevit, sem semmi, de a legrosszabb, hogy nem kívánom az együttléteket, mert bennem van egy akkora görcs, mint egy ház, magyarázat nincs, és legszívesebben magamat is leütném. Párom kedves, de attól tarok, az agyára megyek.
Ide sem fogok csak be-be nézni, valahogy ez most nem az én idQszakom. Általános kinyiff, de legalább úgy néz ki, hogy a munkahelyváltás összejön. Remélem.

Juca

tjuca

Szia Juca!

Már tegnap nagyon hiányoltalak.
Megértem, ha nem jössz olyan gyakran, de én várlak azért, jó?

Szurkolok a munkahely ügyben nagyon!
És szerintem a megoldást az idő hozza majd. Jártam én már pár hónapja hasonló cipőben, mint te most és már sokkal jobban vagyok! Ugyanilyen görcsös dolgaim voltak. Kicsit törődj magaddal, de közben foglald is el magad és hidd le, hogy jobb lesz. Ilyen humorérzékkel és életörömmel, ami benned van, ez csak jobb lehet!!!

Azért ezt az üzit remélem elolvasod!

réka
Vendég

Noémi, igazad van, bízni kell a dokiban, és nem is fogom előle elhallgatni, akárhogy is döntök. A baj csak az, hogy akkor rögtön nem szóltam, hogy én ezt nem akarom, mert nem nagyon szoktam dokikkal ellenkezni, az meg szerintem ciki volna, ha most felhívnám, hogy elmeséljem neki, nem értek egyet a döntésével, és nem szeretnék annyit szedni. Arra gondoltam,hogy eldöntöm, és amikor majd megyek félidős uh-ra tüszőket nézegetni, akkor elmondom, hogy kevesebbet szedtem, vagy nem szedtem, és mondok vmi ürügyet is, hogy miért nem. Nem tudom, jól gondolkozom-e, de nem érzem, hogy emiatt fel tudnám hívni...

Nyuszmusz, sajnálom :-(((, de ahogy Te is írtad, előre együtt a júniusi babákért :-)) És persze mindenki mással, akik nemrég estek le a tábla aljára velünk együtt.:-)))

Korekréka
korek

lanyok remego terdekel elindulok tusolni,aztan meg majd jovok a hirekkel.Na sziasztok.

Kép
monyoka

-
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára seszi 2010.10.22 15:10-kor.
seszi

Lányok!
Mindenkinek köszönöm szépen a szülinapi köszöntőt, nagyon jól esik! Kép

Adi
Remélem sikerül kipihenned magad!!!

Réka
Azért szerintem tök jó, amiket mondott az asztrológus, de ez nem azt jelenti, hogy november előtt nem sikerülhet a baba!!! Ez csak egy jelzés, hogy novembertől nagyobb az esély rá!!!
Jajjj, ezek a főnökök!!! Milyen jó, hogy nekem ilyen nincs! Kép Kép Kép

Csibe
Felhívtad a dokit???
Mit mondott?

Weby
Üdv itt nálunk!!!
Sajnálom, amiken keresztülmentél!
De az biztos, hogy leszel te még boldog kismama, sőt jobbat mondok, hamarosan boldog anyuka leszel!!!
Csak kiatartás kell hozzá, és hit. Hinni a babában! Tudom, hogy néha nehéz, mindenkinek az, hidd el!
De van egy történetem: Kép
A nagybátyámék hasonló helyzetben voltak mint ti, a felesége (akkor még csak menyasszonya) teherbe esett, és hát akkor még ők sem tarthatták meg a kisbabát, ígyhát abortusz lett a vége. Aztán nemsokára összeházasodtak, és vártak a babócára, a nagybátyám felesége ismét várandós lett, de elvetélt. Viszont nemsokára rá, ismét bekopogtatott hozzájuk a gólya, és megszületett a tündérszép unokahúgom, aki ma már 14 éves! Kép

Korek
Sajnálom Kép
De legalább megjött... mondjuk szerintem azért érdemes lenne beszélned a dokiddal, hidd el nem fogja leharapni a fejed!!!!!

Edinka
Köszi a képeket! Kép
Nagyon édi a kislányod!
Szerintem minden kisbaba így eszi/issza ezeket a dolgokat (legalábbis tesóim igen)... azért gondolj csak bele, a tejcsi után milyen furák lehetnek az új ízek! Kép

Eszter
Nyugi!!!!!
Minden rendben lesz! Kép

Noémi
Köszi a jókivánságot! Kép

Nyuszmusz
Sajnálom! Kép
Én már most tudom, hogy ennek a hónapnak annyi...
Buli nem volt, csenben ünnepeltünk a párommal kettesben Kép
Hétvégén meg voltunk anyuméknál.

Juca
Sajnálom! Kép
De meg is értelek ám, teljes mértékben! De tudod, mi mindig itt vagyunk ám! Kép

Monyóka
Ne félj, minden rendben lesz! Drukkolok!!!
Aztán mesélj, mi volt!!!

Sziszka

szisszka

Szeszi Kép nekem is így hozta az élet. Jó, nem?
Hiszek a számmisztikában. A névnapom is 22. a Házassági évfordulónk is 22-e, február. Kép
Vendég

Sziasztok lanyok.
Na itt vagyok.ementem a dokihoz de be vltam am rendesen rezelve.
Eloszor is elmondtam neki,hogy mi a bajom.Aztan levetkoztem,blalala
megvizsgalt huvelyi uh val.
Minden a legnagyobb rendben.
semmi ciszta meg ilyen hulyesegek amitol feltem.
Na asztmondta hogy stresz miatt van,nem szabad gorcsolnom es idegeskednem.Most varnom kell 5 napig es ha nem jon meg be kell szednem valami bogyokat es attol megjon.
aztmondta hogy nagyon keves ez az ido amenyit probalkoztunk eddig.Nagyon kedves es humoros volt a doki.aztmondta 12-16 nap kozott bujjunk agyba es sokat szeretkezzunkKépSot hozzatette hogy nagyon jo hogy fiatalok vagyunk,egeszseges is vagyok tehat csak probalkozni es nem szabad gorcsolni.

Hu de hosszu voltam.)

Kép
monyoka

Monyoka Kép remélem megnyugodtál. Nagyon örülök, hogy nincs semmi gond. A psziche sok mindent bír produkálni. De jó! Akkor tessék ám betartani az orvos "utasítását" és néhány hónap múlva pedig itt lesz egy jó nagy zebra a neved mellett.
Ez a legjobb hír a héten. Szóval, csak nyugodtan. Kép

Kép
Vendég

Szia Monyó!
Na végre tudok írni. Eddig tiszta csuriban voltam, csak nem írhattam meg. De megérte, mert minden rendben volt a dokkancsnál!
Remélem, megnyugodtál. Nem vagy beteg, minden OK.
Az hogy várni kell a babóra az nekem is mindig azért a rosszabb hír kategóriába kerül, de ezen senki nem tud segíteni.

Remélem hipp-hopp megjön mostmár és aztán csak hajrá. Azért méred a hődet tovább, ugye? Tényleg arra mondott valamit a doki?

Te voltál hosszú?? Te jó ég, akkor mit gondoltok, mikor 3x ennyit írok? Na jó, el is dugulok.

réka

Ja, csak még annyit, hogy annyira tetszett a kép, amit küldtél, hogy egész nap azon ábrándozom, hogy hogyan csinálom majd meg az én kislányommal u.ezt a fotót, hogy legyen min kacagnia, mikor felnő... Kép
Vendég

Csibe!
Mizújs' Veled? Beszéltél a dokival? Van valami változás?

Seszi, Noémi!
És 22:22 perckor is szoktatok valamit kívánni? Mert én igen. Amúgy az én szerencseszámom a 3. És ezt is az élet hozta valahogy.

Sziszka!
Már szabad vagyok, elhúzott a főnöknőm. Persze hamarosan indulok táncizni.
Egyébként nem rossz fej a nő, meg nem gond, hogy Internetezek, meg intézem az ügyeimet napközben, csak nagyon kíváncsi. És nem vele akarom megbeszélgetni, hogy mikről is csacsogunk mi errefelé.

réka
Vendég

Korek (Réka)!

Szerintem sem ciki egyáltalán konzultálni az orvossal, hogy kicsit sokallod az "adagot". Azért ők sem halál biztosak ebben, mikor felírják. Csak úgy adják elő.
Vagy ha annyira biztos a dolgában, esetleg megmagyarázza és meggyőz téged, hogy ő miért is javasolja annyira, nem?

Bocs, hogy belebeszélek:
réka
Vendég

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?