A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Fogamzás » ..."ma megint megjött"...

Babcsi

A gyes alatt meg ingyenes is a suli; gondolom ez akkor lényeges, ha fizetősbe járszKép
Irigyellek, hogy tudsz tanulni. Én túl lusta vagyok hozzáKép Habár most épp németül tanulok, de a nyelvekkel soha nem volt gondom, könnyen ment.
Ha elvégzed, nyitsz egy szállodát?Kép
gtünde

Babcsi

OK, megvárlakKép
gtünde

Tünde

Én is sokszor vagyok lusti, plána ha belegondolok, hogy mi mindent kell mellette is csinálni, de megéri ha lesz elég kitartásom. A nyelveket én is nagyon szeretem, tudod mondtam, hogy spanyolul is szeretnék megtanulni, de azért ennyi mindenre nem tudom, hogy lesz-e időmKép

Igen, ingyenes, ha jól tudom 2 évig, de ennek még rendesen utána nézek ha itt az idejeKépKép mert fizetősbe fogok járni. A szállodára meg várhatok...lottózok és akkor te leszel majd a díszvendég!Kép

Kép

KépKép
babcsi

Babcsi

OKKép Előre is kösziKép
Milyen kutyusod van?
gtünde

Babcsi

Hova tűntél?
gtünde

Egy pici fehér kislány 2,5 kg, 5 éves, bichone havannais. Nagyon cuki..Kép

Lassan megyek kidőlni mert fárasztó volt a hétvége Kép...höhöhö...igyekszem azért a héten minél többet benézni...szépjóéjcakát...addig is küldök menziziűzőket++++++++++++++++++++++++++++

Kép

KépKép
babcsi

Bocsi, eléggé le vagyok lassulvaKép

Szóval jócakát és vigyázz magadra...

Kép

KépKép
babcsi

Babcsi

Köszi a menziűzőket, elraktározom, én meg küldök Neked egy adaggal: ++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++ Jóéjt Neked is!
gtünde

Tünde, Babcsi
tényleg kicsit lelassultatok még ti is. Amikor benéztem és megláttalak "benneteket" egy rakás üzire számítottam.

Babcsi, mi is kicsit csavarogtunk szombat este, de nagyon elszoktam tőle... Nemrég volt a 6. házasságink és ajándékba kaptunk egy gyerekmentes szombat estét anyukáméktól. Nagyon jól sikerült.

Tünde, akkor neked élesben megy a dolog! Nagyon drukkolok!+++++++++++++++++++
Jó kis nyuszkód van!

Saci, jó pihenést, holnap talán már nem kímélik a csajok a hasizmokat! Kriston féle életmódváltásnak is megteszi.

Kép
Kép
Kép
amica

Sziasztok lányok Kép
Mi is megjöttünk ismételten. Annyit megyünk mostanában. Kép
Hú lányok lassan mindenkiért lehet "körmöt rágni". Én mind a tíz körmömet lerágnám, ha ez segítene. Kép
Jövőhéten már én is többet leszek, mondom én, persze ha nem jön közbe semmi. Kép

Kép

Kép
pkagi

Tünde Kép Babcsi Kép
Küldök mensiüzőket a hétre ! ++++++++++++++++++
++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++ ++++++++++++++++++

Sac Kép
Ha HSG-t csinálnak ebben a ciklusban, akkor sajna az inszemre már nem lesz lehetőség, mert a HSG a 10 nap körül van, és az inszem stimut előbb el kék kezdeni. Azért ne legyél letörve, tudod, HSG után nagyobb az esély!
Mikor fogod megtudni, hogy mikor csinálják a HSG-t? Kérdezz rá, nehogy lemaradj róla megint!

Én szombaton kezdtem el a lombikhoz az előkészítő szakaszt, ami azt jelenti, hogy elkezdtem magam szurizni naponta. Nagyon jó kis fecskendőket kaptam, úgyhogy tök egyszerű beadni a gyogyit!

Kép
Kép
szilva069

Szilva Kép ja,,nem kene lemaradnom...gondolom majd felidoben lesz, de igazad van telefonalok. A multkor nem lemaradtam,,hanem a pct is meg kellett csinalni es valasztani kellett, hogy melyikkel kezdjuk. A masik, hogy en a 1 inszem elott semmit nem kaptam, a masik elott meg csak clostyt szedtem. remelem nem terveznek itt sem mast. (amugy a clostyt meg ugysem szedem be..Kép )

jo, hogy ilyen profi kis fecskendod van. ! meddig tart az elokeszulet?

Babcsi Kép remelem nem fog megjonni ! drukkolok !!!!++++
tsaci

Imádom a nyuszikat! Olyan aranyosak. Ha lesz kertes házam, nekem is lesz. Meg kiskutyám, kiscicám.. Kép

Babcsi
Szurkolok neked az iskolához. Milyen bátor vagy! Engem is érdekel az idegenforgalom, de nem mertem belevágni, mondván hogy már nagyon elszoktam a tanulástól, vizsgáktól. Munka mellett elég húzós lesz.
Van itt egy főiskola, gondoltam beiratkozom oda, közel van. De nem támogatják a kismamák tandíjmentességét. Na mondom, szépen vagyunk. Azt hittem ez minden iskolára vonatkozik.

Kép
mofly

Szilva Kép akkor nagyon-nagyon kezdek drukkolni!

++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
Írtóra szorítok neked!!!!
KépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKép

Ági Kép mizújs a kisfiatokkal? Hogy vagy? Remélem nagyon jól! ez hihetetlen, hogy már túl vagy a félidőn! Kép

Babcsi Kép én ott végeztem a KVIF-en. Ha tudok bármiben segíteni, akkor szólj csak nyugodtan. Talán még nem dobtam ki mindent. Tavaly államvizsgáztam, 6 évig végeztem. Úgyhogy lehet lassan és lustán is. Lett egy plusz keretes papírom KépKépKépKépKépKép

Tünde Kép nem is szabad feladni, amíg meg nem jön. Mert addig van remény! KépKépKépKépKép

Saci Kép olyan jó, hogy írtál. Nagyon eltűntél. (Vagy én is nagyon babanet-függő lettem?Kép)
A HSG-re most jelentkezz be, akkor kell, amikor a mensi megjön, és úgy tudják beosztani a vizsgálatokat, hogy lehetőleg még peteérés előtt legyen. Tehát, most "házi inszem" KépKép erre összpontosítsunk, aztán majd szépen sorban KépKépKépKépKép

Pusz
Vendég

Sziasztok!

TündeKép
Köszi a tanácsokat. A kevés öntözést nem lesz nehéz megfogadni.

BabcsiKép
A macsariasztó spray jó ötlet majd szabadalmaztatjuk, mint babanetes találmányt.

Amúgy iszonyú rossz kedvem van. A hétvége nem egészen úgy alakult, ahogy szerettem volna. Szombatra végre lett egy halvány LH tesztcsíkom és akció is volt. Vasárnap már teljesen vastag csík, házassági évforduló meg minden mire a férjem közölte, hogy ő nem tud rendelésre akciózni és többet ne szóljak, hogy mikor van pé. Ezt én értem, de előző napokban még azt mondta, hogy feltétlenül szóljak. Most szóljak v. ne. Ha nem szólok azt vettem észre, hogy a pé napján neki sosincs kedve és hát eddig ugye nem is jött össze a baba. Tudom, hogy elvileg a spermium 72 órát is él, de mégis olyan szkeptikus vagyok. Vagy tegnap volt pé-m. v. ma lesz. Még csinálok egy LH tesztet. A hőm most nem tudom, hogy felment v. nem, mert 36,6. (Ez csak 0,1 fokkal több, mint előző nap. Nem mérvadó)
Éjjel azt álmondtam, hogy egymás után csináltam két pozitív terhességi tesztet. Ez már beteges.
Nagyon el vagyok kenődve. Mindjárt sírok.

Kép
Kép
tiza

Nekem nem hozott eredményt az LH-teszt. 16. cn-ig végig negatív volt. Pedig 15. naptól a hőm 37,0. 29 a cn-om hossza. Elvileg 16. cn-en kellene a peteérésnek lennie. Most vagyok a 18.-on. Nem tudom van-e értelme ma újabb tesztet venni?

Kép
mofly

Iza Kép a férfiak tényleg nem tudnak időre akciózni. Mert bizonyítási kényszerük van. Ne idegeskedj, mert az aztán triplán nem tesz jót a babaáldásnak. Szerintem hagyd ezt a hónapot úgy ahogy van, és inkább beszéld meg a pároddal, hogy egyelőre nem görcsölsz rá a dologra. Azért te úgyis tudod, hogy mikor van az akkor KépKépKépKép, és ugye mi nők igazán fel tudjuk húzni a pasikat, ha arról van szó KépKépKépKép. A párod is boldog lesz, meg te is. Aztán majd az első gyereksírás után mindketten. KépKépKépKépKép
Vendég

Mofly Kép nem tudom, mert én nem foglalkoztam túl sokat LH mérésekkel. Idegesített. Inkább 5 napig (kb akkor amikor amúgy is mértem volna az LH-t) gyakrabban szeretgettük egymást apával KépKépKépKépKép

Ha spontán lehet, akkor így is sikerül, ha meg nem akkor így sem Kép Kép.
Vendég

Tiza
Csak nyugalom! Semmi gond. Hidd el délutánra rendeződnek a dolgok. Addigra a párod is elfelejti ezt a pé-dolgot. Az a lényeg, hogy te is megnyugodj. Ha tiszta görcs vagy, akkor nehéz lesz elcsábítani a párodat. Lazíts! Legyél mosolygós, vidám. ESte dobj be egy kis zenét, lejts egy laza táncot. Nem hiszem, hogy a párodnak a pé-n fog az esze járni...
Ma még nem késő, belefér az időbe.

Egyébként meg tudlak érteni. Nálunk is hasonló a helyzet. A párom informatikus. Sokszor éjfélig dolgozik, iszonyú stressz van rajta. Sokszor nem marad rám energiája. Már nem is merem "idegesíteni" ezzel a pé-vel. Inkább elterelem a figyelmét. Próbálom úgy rávenni, hogy kedvünk legyen hozzá, ne kötelesség.

Kép
mofly

Noémi
Lehet hogy igazad van. Ez csak elbizonytalanított engem. Legközelebb 10-20. nap között kétnaponta, aztán csak beleesik valamikor. Kép

Kép
mofly

Ez a beszéd! A férfiak a dámát és a nőt szeretik bennünk. Kinek van szüksége egy hisztis, pé-ekkel foglalkozó, görcsös nőre? (Én is ilyen voltam, azért merek ilyen irónikus lenni Kép)
Legyél továbbra is A nő az életében! hiszen ezért szeret! A babakérdés nem olyan kardinális dolog a férfiaknál, mint a nőknél, ők csak szeretnék, mi akarjuk.
Na, elcsitulok, megyek ebédelni.

Puszika
Noémi
Vendég

Noi Kép de edes vagy, hogy igy figyelsz ram..nem tuntem el,,csak ti irtok tobbet, mint regen (hala istennek) - es nem tudom tartani az iramot
igazad van,,hivni is fogom oket..

tiza Kép ilyenkor jobb nem mondani,,hanem "fondorlattal" megkozeliteni eleted parjat. ugyis tudod mar, hogy mi mukodik nala...nos ezt kell tenni...a teszteles, meg tablazatok nem eppen nagyon szexualis hatasuak Kép
ezt beszeltuk par hete, hogy ezert (is) jo a babanet, hogy nem 100 % ban a pasink hallgatja a hireket, a pct, hsg, pe. cn, rol. Kép
. itt eld ki ezirantu igenyeidet. sok sikert...
Mofly Kép akkor neked is sok sikert !

a masik: humor nelkul ez a franya meddoseg-tema nem megy. Kép mi pl. amikor megtudtuk, hogy pozitiv a pct, azt mondtuk, hogy " de jo, akkor mar nem is K-E-L-L "szerelmeskedni" Kép " azota persze sokkal jobb, mert nem kotelesseg, szoval ertem en, hogy mit mond a Teza. Kép Kép

bocs, sokat dumaltam,,de elvezem, hogy van 10 percem is megirni egy levelet

wish, szilva, merre vagytok???????
tsaci

Saci Kép de jó, hogy jöttél? Na? Kaptál időpontot? El ne felejtsd! A HSG-t nem szeretik a peteérés körül csinálni, inkább előtte, amilyen gyorsan csak lehet. Nagyon drukkolok!
Vendég

De jó ez a kis napfény! Felderíti az embert. Kép

Ja, és még azt se értem, hogy félidőben miért fáj a mellem?? Azt hiszem ebben a hónapban tiszta zombi vagyok! Kép
Jobb ha kivárom a következő hónapot.

Kép
mofly

Sziasztok!
Tiza, Mofly, a tesztekre nem szabad akkora hangsúlyt fektetni, legyen kicsit misztikus és rejtélyes dolog egy férjnek a gyermekáldás nekik tényleg a kiegyensúlyozott nő kell és nem lehet időpontra rendelni őket.
Tiza, ne keseregj, itt lehet kicsit de ne otthon! A férfiak hamarabb belefáradnak ebbe és csak a kedvüket vesztik.

Szilva, ügyes vagy! Az én férjemnek már annyi elég lenne, hogy meglátná a szurikat és menekülne, pedig nem is ők adják-kapják.

Saci én is drukkolok, hogy gyorsan legyen időpontod!

Noémi, mikor lesz eredményed? Lassan megint szikrázik majd a topik, annyi inszem volt ebben a hónapban.
Drukkolok nagyon nektek!+++++++++

Kép
Kép
Kép
amica

Sziasztok Kép

Noémi Kép
Köszönjük szépen jól vagyunk. Most ez a fülledt levegő egy kicsit mintha megviselné kismaszatot, mert nagyon sokat fennt van és mocorog.
Gondolunk ám rád és a vasárnapi tesztelésedre. Kép

Tiza Kép
Igen a női praktikák többet érnek. Az óraműre való szeretkezés nagyon fárasztó tud lenni egy idő után, rádaásul a férfiaknak állandó bizonyítási vágyukat bántja, sőt félnek nem tudnak majd teljesíteni.

Saci Kép
Mikor is lesz nálad az inszem?

Kép

Kép
pkagi

Lányok,
nem emlékezetek Dodo milyen aloés dolgokat szedett?
Kicsit off a téma, de nem szereti a férjem a gyümölcsöket, rengeteget dolgozik, gondoltam vennék neki valamit ami nem bogyós multivitamin.
Úgy emlékszem Mili is jó volt a témában, de talán Saci te is tudnál segíteni.
Köszi: Amica

Kép
Kép
Kép
amica

Mofy Kép azt a pe. is produkalhatja. semmi baj veled,,ne aggodj !

Amica Kép az 100 % os Aloe vera. Erdemes az afonyas izut venni,mert a tobbi meg rosszabb izu. nezd meg tobb helyen, mert orasi elteres lehet arban par 1000 ft is. kb 6000 korul kell lennie. nagyobb, szogletes flaskaban van. Pure es vizzel kell felhigitani. nagyon nagyon hasznos es jo !!! Evente 1 x , 2 szer erdemes meginni egy uveggel/dobozzal

Agi Kép orulok, hogy jol vagytok
meg nem tudom mikor lesz, olvasd foljebb, ott koruljaruk a temat a noi val

noi Kép nem veszi fel a doki...majd meg hivom
tsaci

Sackó Kép
Vagyok, csak éppen olvasó üzemmódban. Halkan szurkolok mindnyájunknak! Már nagyon rég láttunk zebrát. Jó lenne, ha végre megörvendeztetne már valaki(k)!

Amica Kép
Az én férjem olyan ügyi, hogy hétvégén Õ adja be nekem a szurikat, nagyon élvezi! Perverz disznó!

Noémi Kép
Köszi a szurkokat, de most én hozzáadom az enyémhez, azt négyzetre emelem, és visszaküldöm neked! Na, figyelj! ++++++++++++++++++++++++++
++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++ ++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++2

Tündi Kép
Én azért nem tudnám megcsinálni azt a szép órát!

Kép
Kép
szilva069

Ági Kép olyan édesek vagytok!
Szombat óta éjszaka 2x kelek fel wc-re, ami nálam egyáltalán nem szokványos, sőt, lefekvés előtt is mindig el kell mennem. A pocim is meg-megfájdul, ha sokat ülök, ráadásul akkorára puffadt, mintha.... Azért nem beszélem be a tüneteket (mint múltkor), de most tényleg úgy érzem, hogy talán valaki van már odabenn. Remélem nem kell majd összekanalaznotok hétfőn Kép. Nem esne jól most megint összeesni KépKépKépKép. De nem adom fel! Ott a baba és kész! KépKépKépKép

Amica Kép Dodot megtalálod a téli topikban, biztosan szívesen segít. Szerintem az aloés nektárok, amire te gondolsz, az nem multivitamin, meg az íze se olyan jó. Mi Nutrilite táplálékkiegészítőket szedünk, van belőle napi vitamin is. Ha érdekel, szívesen segítek. Szintén nem kapható boltban, No1 KépKépKép. www.nutrilite.com
Vendég

Szilva Kép tényleg, milyen rég volt már zebra ebben a topikban. Viszont ha így haladunk, egyszerre mehetünk át a lenti topikba, és akkor kihal a topik Kép végre valahára KépKépKépKép
Már csak nosztalgiából jövünk majd vissza, meg ha kistesót szeretnénk KépKépKépKépKép

Saci Kép ez az! Nem feladni! KépKépKépKépKépKépKépKép
Vendég

Noémi Kép
Én nagyon szorítok neked. Kép
Kérlek viszont hogy gyere hétfőn reggel az eredménnyel.

Kép

Kép
pkagi

Mindenképpen! Úgyis be kell jönnöm dolgozni, de ha a vasárnap reggeli pozitív lesz, akkor már vasárnap is jövök. Ha nem, akkor a hétfői sem valószínű, úgyhogy... KépKépKépKépKép

Ági Kép naaaaa Kép tegyél még képet magadról! Olyan szép vagy azon az egyetlen képen. Kérünk még! KépKépKépKépKépKépKépKépKép
Vendég

Már nagyon izgulok hány + lesz ebben a hónapban! Most tényleg többeknek összejöttek az esélyek.
Küldöm a drukkokat!
+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++ x100 KépKépKép

Kép
mofly

Noémi Kép
Holnap teszek még fel frisseket. Kép

Kép

Kép
pkagi

Kínomban én is csináltam egy "gyönyörü" hőmérős táblázatot. Így vizuálisan rátekintve az a sanda gyanúm támadt, lehet hogy nekem 11. nap körül van peteérésem? :-O
Hogy a csudába? Akkor leshetem én 16. napon.
Tudom, ez az LH már kezd rögeszmémmé válni. Most már leszállok a témáról. Kép <!--attachment: l_zm_r_1-258313.xls*mime_msexcel.gif*application/vnd.ms-excel*16.9**l%e1zm%e9r%f51%2exls --><center><pre>
Kép
lázmérő1.xls (16.9 k)</pre></center><!--/attachment-->

Kép
mofly

Sziasztok Kép
Vagyok én is, csak délelött a dokimnál voltam megbeszélni a következő lombikot. Munka meg persze megint sok van, úgyhogy mióta visszértem dolgozom.
Megbeszéltük a dokival, hogy ha megjön (elvileg 3 hét múlva), akkor kezdjük a következőt. Hurrá Kép

Wish

wish

Mofly Kép
Minden embernél vátozó a peteérés. Nekem pl. az inszem amikor csinálták a 19. napon volt. Senkinek nem szoktak ilyen későn inszemet csinálni, de a dokim Uh -val követte és figyelte mikor is reped meg az a tüsző. Kép Ennek a gondosságnak köszönhetem most a babót a pocimban.
Ha neked a 11. napon van tessék akciózni.
Azt mondják a mindennapi akció lenne a jó, csak a pasik bírják. Kép

Kép

Kép
pkagi

Wish Kép
De jó. Én úúúúúúúgy szorítok neked. Kép

Kép

Kép
pkagi

Wish Kép ez szenzációs hír! Akkor együtt izgulunk majd értetek Szilvával!!!!

NAGGGGYYYOOONNNN!!!! DRUKKOLOK!!!
Dejó! Juhéj!!!
Akkor most még 3 hétig élvezzetek ki minden percet apával, és készülj fel arra, hogy soha többet (vagy legalább is vagy 5 évig) nem kell visszamenned dolgozni ide. Mert két gyerekre ennyi jár. akár egymás után, akár egyszerre jönnének KépKépKépKépKépKépKép
De jó!
Szorítok!
Vendég

Ági Kép nagyon várjuk KépKépKépKép
A p.k.ági a babanet albumokban te vagy? Olyan üres ...KépKép
Vendég

Wish - 3 het Kép az mar elrepul !...
tsaci

Wish - 3 het Kép az mar elrepul !...
tsaci

Ági Kép
Az elég húzós lenne.. Kép
Igen, tudom hogy változó lehet. Csak nem gondoltam hogy pont nálam is. Kép
Idáig mindig 14. nap után koncentráltam rá. És talán ez is magyarázat lehet, hogy ezért volt végig negatív az LH-tesztem.
Örülök a babádnak! Ti már együtt Szilvesztereztek. Kép

Kép
mofly

Noémi Kép
Az én albumomnak a címe : Még csak ketten vagyunk.
Már jó rég csináltam. Kép

Kép

Kép
pkagi

Sziasztok!
Ma annyit kellett dolgoznom, hogy nem értem rá benneteket olvasni. Köszönöm a jótanácsokat és a bíztatást. Nagyjából az eszemmel én is tudom ezeket és eddig így csináltuk, de mivel ez nem volt eredményes, ezért lettem rabja a pé-nek.
Most már kicsit jobb kedvem van. A férjem is megérezte a hangomon, hogy rossz kedvem van és azt mondta, hogy ezentúl még többet akciózunk és akkor nem kell foglalkozni az LH-tesztekkel meg a pé-vel.

SzilvaKép
Hát nem semmi, hogy a férjed szuriz. Az enyém csak meghallja, hogy tű és már elájul. Remélem nekünk nem kell majd ilyeneket csinálni, mert akkor kudarcba fullad a babaprojekt.

Kép
Kép
tiza

Wish Kép
Jó hír, nagyon örülök neki! Sok sikert!

Kép
Kép
szilva069

Tiza Kép
A babáért mindenre képesek vagyunk! Hidd el, te is megtennéd!
Egyébként meg ne is legyen rá szükségetek Kép

Kép
Kép
szilva069

SzilvaKép
Remélem tényleg nem lesz rá szükség, de félreértettél. Én mindent megtennék és engem nem is zavar a szuri. A férjem viszont biztos nem, különösen, ha őt kellene szurizni. Nem régen eltörött a bokája és naponta (40 napon keresztül) kellett injekciózni, nehogy embóliát kapjon. Még az utolsónál is elbújt a párna mögé, mint a gyerekek és magának meg sem próbálta beadni. Sőt közölte, hogy ha valaha én járok így, akkor rá ne számítsak, inkább elhozza minden nap az anyukáját, aki védőnő.

Kép
Kép
tiza

Saci Kép
Pont azt néztem, hogy kb egyszere lesz a Te inszemed és az én transzeferem októberben Kép

wish

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?