A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Szülészetek, kórházak » Szent Imre kórház azaz a Tétényi - Ikea szoba &eacut

Ancsi,
Én nem adtam vizet/teát Brúnónak, ő is vegyes táplálású volt. Szerintem vízre csak akkor lehet szükségük ha nagyon nagy kánikula van. persze itt is igaz, hogy minden baba más van aki az első pertől kezdve kér a tej/tápszer mellett más folyadékot is.

Ja és szerintem lehet enni az említett ételeket.
zsebi2004

Hali,

Immár itthonról. Köszönjük Bogárkának a tali lehetőséget. Minden babóca és mamóca gyönyörűűűűséges.Aki mást mond az hazudik...

Mooooos: Te életben nem is vagy olyan szigorú. Ennek örülök.... Ja és lógok neked 1 banán és egy másik bébidesszert árával. majd mondjad hogy mennyi, a banánosat megettem, jelentem fincsi. Tesztelni kellet, tudnom kell mit fog Fannilány enni... :-)))Bocsi, hogy nem rendeztem. Meakulpa ezerrel... Lányod édes és a neve is tetszik.

Johanna

Kép
Kép
johanna1975

hát hazaértünk.....jó volt látni mindenkit csak azt sajnálom hogy senkivel nem tudtam beszélgetniKép babák olyan édesek és majdnem mindenki kisebb volt mint a bálint és most kész vagyokKépköszönjük a lehetőséget bogárkáéknak és remélem senkiben nem tett kárt a fiamKépmindekitől ezer bocsi akit csípett rúgott harapott,égek ám helyette is!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

pocak,
szívből gratulálunk bálinthozKépnem is tudtam hogy bálintotok leszKépvicces hogy nekünk és a bálint meg az ádám volt a 2 lehetőség és bálint lett,ti meg übereltetek minket mindkettővelKép

fic,
vince egyre szebb leszKépmajd egyszer remélem bálint nélkül is talizunk és akkor meg is tudom szeretgetniKépolyan más az arcod ha így össze van fogva a hajad,rád se lehet ismerniKép

ada,
jó volt látni ki lett volna bálint ha csajKépsajnálom hogy nem tudtunk veled sem beszélgetni,úgy látszik itt a neten jobban megy,szóval szüljünk ittKép

lindi,
még egyszer köszönöm a dpt-t!!!!!!!!

moose,
Kép Kép Kép

zsanci,
akkor most mi van a béranyasággalKép?

blaye,
miért kérdezted hogy mikor lesz a következő???????????felkavartál veleKép!csak nem kedvet kaptam hozzá,ma már századszorraKép?

most el,alvás után vissza
gigi
Vendég

Bogarkanak ismet koszonjuk a lehetoseget! Minden gyerkoc szuper volt! Sajnos nem tudta a csajom mindet vegigpuszilni, mert marhara elfaradt am Kép Egyebkentmeg nagyon szigoru vagyok am, csak en is elfaradtam. Most peldaul azt mondom, hogy senki ne idegesitsen ezzel a bebikaja biznisszel, ajandekba vittem, hatha ti meg tudjatok hasznositani, vilagos? nagyonszigoruannezohatarozotthanguszmajli Kép
moosejaw

Sziasztok Csajok!
Talált tárgyak listája:
1. csörgős játék (vagy mi?) ezt tudom, hogy Zsanciéké
2. kis fehér törülköző
3. Gigi-féle betűtartó léc

Szóval jelentkezzen akinek hiányzik, aztán majd valami savoyatalin vagy ilyesmin viszem, de el is lehet érte jönni Kép

Na most el, mert mint azt tudjátok, Petra Nyanyiéknál alszik, Doni meg már rég durmol (nagyon kiütötte magát estére), Apa meg vár Kép

Jóéjt!
Bogárka

Bogárka
KépKép
KépKép
bogárka75

Bogárka!
A mostani tali is tök jó volt! Sőt egyre jobbak a talik szerintem! Mostmár egész sokmindenkit ismerek személyesen!Kép

Jucus!
Nagyon sajnáltam, hogy nem tudtatok jönni!Kép

Moose!
Én is kicsit megkönnyebbültem!Kép Szerintem sem vagy olyan szigorú! Vagyis nem látszottál annak!
És bocs, hogy rádnyitottam a klotyón! Olyan bunkó vagyok! Nem tudok kopogni!KépKép Megbocsátassz?
Ja, és a filmet még1X köszönöm! Már alig várom, hogy megnézzem! De most pihenő üzemmódba megyek át! Holnap hajnalra beterveztem, hogy bemegyek a melóhelyemre értekezlet előtt és lehet, hogy Timit is viszem! Olyan rég voltam, hogy mostmár meg kell mutatnom hogy még élek!

Ancsi!
Tejtermékek mehetnek, de védőnéni szerint ne túl sokat! Tojásevés mehet!

ILdi
ildi76

Bogárka,
megint köszi a nagyszerű helyet és szervezést. (Tömött bukszát megint nem találtál? Kép)

Moose, ja tényleg dézsavű, cd-t már beszéltük... bocsi, hülyülök...

Ancsi,
tojás, tej mértékkel mehet.

Gigi,
mégegyszer köszi a fuvart. Bálint nagyon nagy pakolóművész. Kép

KAJÁK: Zanzával vállt-vállnak vetve igyekeztünk letesztelni a kínálatot, nálam abszolút sikerdíjas lett a TIRAMISU, jaaaaaaaaaaaj de finom volt (és nem is volt romlottKép), de minden nagyon jó volt. Hülye fejemmel kihagytam a körtéset. Kép Férjem szerint "-Nagyon jó ez az izé!" "-Mi? A vacsora?" "-Nem, ez a zöld izé." Kép Kép Kép

Moose,
neked is köszi a mindent, rács, film, bár a puszi nálunk kimaradt...

Bogárka,
a cipi nagyon tetszik apának.

Tiszta jó bevétel volt ez a buli. Kép

Kisün,
Dóci kék szemei továbbra is oly huncutok, hogy az fokozhatatlan.

Kár, h Gréti nem viselte olyan jól az ölemben, mint Igi szokta, de majd csak belejön. Kép

Igazából mindenkihez tudnék hozzáfűzni valamit, tüneményesek voltak a lurkók, de már így is regényt írtam...
neet
neet

bálint alszik és megint egyedül aludt el....már nem kellek neki,nincs rám szükségeKép Kép Képasszem soha nem teszem túl magam ezen,én egy nagyonnagyonnagyon rossza anya vagyokKépmeg full depisKépjelenleg!!!!

zsána,
mondtam én hogy köszönöm az mmr miatt??????vagy bunkó mód csak kifizettem és semmi?nem emlékszem de nagyon nagyon köszönöm és ne harizz ha nem köszöntem megKép

neet,
nagyon szívesen máskor is,én is köszi a könyvetKép
remélem nálatok sem tett nagy kárt a bálint,felmérted mikor hazértélKép?tőled is bocsi bálint nevében is....
Vendég

jajj, teljesen bepánikoltam!

az előbb felhívott egy vadidegen pasi, visszatartott számról, nem mutatkozott be stb.
és azt mondta, a titkos hódolóm, meg mennyit várt rám blablabla
és mikor megkérdeztem, milyen számot hívott, bemondta a régi telefonszámomat - miközben esélytelen, hogy abból kindulva megtudja bárki is az újat, amin hívott, mert ez nem is a nevemen van, hanem céges (ergo tudja mind2 számom)

de azt mondtam neki, ez biztos téves, és leraktam

kiráz a hideg!!!! mondjatok valami okosat

votiv 8)
votiv

Sziasztok!

Bogárka, köszi, nagyon jól éreztük magunkat.

Nagyon finomak voltak ám a sütik. Lemaradtam a Tiramisuról.Kép De teszttársam ezt is bepótolta. És adok a véleményére.Kép
zanza

Sziasztok!

Bogárka!
Köszönjük a lehetőséget meg a szuper helyet, megint nagyon jó volt a tali!!!!
És minden baba és anyuka nagyon szép és kedves és aranyos voltKép
Meg tök jó, hogy most újabb embereket is megismertem, Ildi, Gigi, GrinaKép

Green tiramisuja és Manó túrótortája nálam, is vitte a pálmátKép

Votiv!
Sajnálom, hogy Emma végigordította az utat, és nem tudtunk normélisan beszélgetni. Tőletek hazáig ugyanúgy folytattaKép Aztán itthon kajcsizott, megnyugodott, fürdésnél meg már vigyorgott ezerrel. István meg milyen jól aludt melletteKép

Kép
Kép
manoka11

votiv,
nem irigyellekKépén helyből nem veszem ha magánszámról hívnak...de nem tom te ezt megteheted e a szakmádból kiindulva.....minden esetre hátborzongató az biztosKép
Vendég

Ja, mire hazaértünk már majdnem én is bőgtem, annyira sajnáltam szegénykét, de hát vezetés közben mégsem foghatomKép

Gigi!
Köszi mégegyszer a krémeket, holnaptól próbálkozom.

Lányok: használt valaki koszmókrémet? Én kenegetem vele Emma fejét, de nem nagyon múlik. Lehet, hogy valamit nem jól csinálok? Mennyire kell dörzsölni utána? És elvileg mennyi idő alatt múlik el tőle!

Mindenkinek köszi aki rábeszélt a cipőcskére Emmának, nagyon tündéri, férjemnek is bejöttKép

Kép
Kép
manoka11

én úúúúúúúúúgy szégyellem de olyan sokan voltunk és mivel én még "újonc" vagyok nem tudtam mindenkit megjegyezniKép

grinaKép
te ki voltál????????????beszéltünk mi?
Vendég

Votiv!

Juj,de izgis.Velem ilyen még nem tehát okosat sem.

Lányok!

Nagyon sajnálom a mai talit de mire hazaértünk és mindenkinek elláttam a "baját" már nem indultunk neki.KépSzókás szerint jó volt ahogy olvasom.

Zsebi!

Jövő héten beszoktatok óviba de délután valamikor jöhetsz!

Jucus
20170114224602

Szaisztok!

Bogárka!
Köszönöm a lehetőséget hogy ott lehettem!
Nagyon jól éreztem magam!

A babák gyönyörűek voltak.

Örülök, hogy megismerhettem párotokat, mert sajna nem mindenkivel dumiztamKép de majd legközelebb bepótolomKép

Zsanci!

Igi nagyon édi bébi, és amit mondtam h remélem Domi is ilyen lesz, azt komolyan gondoltam!

Jucus!

Sajna h nem voltálKép Domika is hiányolt, így az én vállamat szopiztaKép
Dobozka nálam, és hoztam neked Moos jovoltából bébipapit. Sztem holnap én hívlak és elgurulok arra.de mindenképp csörgök.
eszti25

Zanza!

Látod,nem vagyok melletted és máris kimaradz valami fincsiből!Kép

Juc
20170114224602

Eszti!

OK!

MOOse!

Te egy igen nagyon kedves,aranyos,törödő nőihölgy vagy!Elküldted nekem bébipapikat?Köszi!

Juc
20170114224602

Sziasztok lányok!
Sajnálom, hogy senkivel nem tudtam igazán beszégetni, de Grétinek ma nem volt túl jó napja. Az a baj, hoyg nincs hozzászokva a nyüzsihez, meg ha épp magától nem sírt volna, elég volt ha valaki rázendített és ő is nekikezdett.
Úgyhogy többször kell találkozni, hogy szokja a gyerekzsivajt.
Tényleg, mi lesz itt télen?
Legközelebbi talira mindenkinek hozni kellene a férjét, akik a gyerkőcökkel foglalkoznának, így mis istudnánk beszélgetni.

Hogy van az, hogy itt minden baba olyan, de olyan szép? Szent Imrében csak szép babák születnek?

KépKép
KépKép
lindicita

manó,
szívesen,remélem valóban fog használni,ha nem,nincs jobb ötletemKépesteleg sudocreme?próbáltad már?nem emlékszemKépkoszmóra én azt csináltam hogy fürdés elött bekentem babolajjal és hagytam egy fél órát és utána a kádban lemostam és a kis babafésűvel átfésültem.és mivel az olaj feloldotta fésű "felszedte" ez most érdekesen hangzik,ne gondoljatok szörnyűségre,nem nyomtam bele a fejébe fésűtKép meg ilyenek....
Vendég

Drága Bogárka! köszi a talit! Kép továbbra is imádom a kerteteket, és meg kell jegyeznem, hogy nagyon szép család vagytok! és én szeretem a szép embereket Kép ráadásul még kedvesek is vagytok!!! hálával emlegetem a neved, kis uticsomagod majszolva Kép

a gyerkőcök tényleg nagyon édesek!!! Isti hogy haverkodott Igivel, Benkével és Vincével! Kép aztán Esztivel, Rékával és Timivel is "flörtölt" Kép

Manóka, mégegyszer hálásan köszi a hazaszállítást!

kisfiam, aki lelógó fejjel aludt a kocsiban, persze feléledt, mire felcigöltem a negyedikre, de azért szerencsére nem kellett sokáig ringatni a vacsi-fürcsi után Kép
PS, Zsebi, szilvás husi volt az ebédről maradt vacsora Kép

votiv 8)
votiv

Votiv!

Hát nem irigyellekKép ez nagyon gáz!!A hang nem volt ismerős?

Manó!

Koszmó ellen legjobb a patikai popokrém! Nekünk 2 nap alatt leszedte! Füri előtt bekentem neki 2-3órára. Fürinél lemostam és türcsivel dörzsiztem picit. Hipp-hopp eltünik!
eszti25

Jucus! Én viszont elhalásztam előled Petra 2 ruhácskáját Kép
Legközelebbi talin tiéd az elsőbbség.

KépKép
KépKép
lindicita

Sziasztok!
Bogárka!
köszi még eccer a partit!!!!!!!
Moose!
köszi a kajákat, viszont én a dvd-ért sem fizettem!! Legközelebb ne felejtsük el!!!!
A sütid meg nagggyon jó volt, remélem észrevetted, hogy jól el is fogyott!! Sztem csak az volt a baj a múltkor is, hogy nem kezdte meg senki, mert most is, miután felvágtam a sütit, pillanatok alatt elfogyott!!!
Zsebi!
neked is lógok 700 pénzzel a pólóért, és jó lenne, ha a mostani cuccok árát is megirnád!!!
Juc!
Kép kár, hogy nem voltál!! Mikor mehetünk turizni???
Eszti!
köszi a palákat, B hármat be is nyomott belőlük!!!
Votiv!
köszi köszi a homeós tanácsokat, neki is állok kivezetni mindent a B-ből!!!! és Isti jó haver lesz majd pár év múlva Iginek!!!!
Gigi!
Lehet, hogy kéne majd még pár szem mmr, mert ugye B-nek 10 db kell, és én csak Iginek vettem ki!!
Manó!
Köszi az ágyat, ha nem baj, a papirdobozt kidobtam, mert volt még egy nejlon is rajta!!! De nagyon szép az ágy!!!!
Beet!
Boldog Szülinapot Lillának még eccer!!!
Manoka!
bocsi, hogy B felébresztette Emmát! Ez csúnya dolog volt, de B kegyetlen, és úgy gondolja, ha ő kénytelen volt megszokni Igit, akkor mindenkinek alkalmazkodni kell hozzá is!!! És, bár érett férfinek látszik, pici fijjú ő még!!!És imádja a kacsás dudákat!! Kép

Azon gondolkoztam, hogy pár év múlva Petra fog majd irni emilt minden kőcünknek, hogy a hétvégén a szülők elutaznak, lehet jönni bulizni!!! Kép ugye jó lenne??????

Kép

ZsanciKép
...hogy az utolsó emlékünk egymásról egy szép mosoly legyen...
zsancikant

bogárka,
csatlakozom votivhoz,ez nekem is feltűnt hogy olyan szép család vagytokKépcsak úgy sugárzik belőletek a harmónia meg a nyugalom meg a boldogság meg a kiegyensúlyozottság meg......Képés a férjeddel úgy összeilletek,nagyon helyesek vagytokKépmajd következő életemben te akarok lenniKép
Vendég

Votiv Kép Kép

A zöld finomságot - amire mindenki aki korábban már volt talin azonnal rábukott Kép - ki csinálta??? Apának nagyon ízlett, persze nekem is de ugye nem én vagyok a lényeg hanem apa, szeretném elkérni a receptet.

Bogárka,
Nem beszéltük meg a takarítónénit Kép, írok emailt.
zsebi2004

zsanci,
persze,savoyás talira viszem
Vendég

Bogarka, koszonet a helyert es a lehetosegert! a kertetek tovabbra is csodaszep es tok idealis egy ilyen babas osszejoveshezKép. a sutid pedig nagyon izlett. a receptjet megkaphatnam?

Moose, koszi a filmet meg az AJANDEK hamikat!Kép (de azert majd lebo'toljukKépKép)

Ildi, szerintem semmi baja nem volt ennek a poginak. pedig probaltam rajonni, mi vele a nem jo, aztan addig kostolgattam, mig elfogyott.Kép igy ez mar nem fog kiderulni...Kép szoval: nekem bejott. koszi. recept?

es mindenki tok jo, h ott volt. babak helyesek: a nagyobbak ahogy tepernek ezerrel, a kisebbek meg ahogy nemKép a mamak meg igy olyan masok, mint igyKép, es ez olyan izgi...Kép
de huje vagyokKépKép (talan a sorocsketol, amit persze csak szigoruan tejserkentes celjabol iszogatokKép)

"Tell me why are we so blind to see
That the ones we hurt are you and me?"
Coolio
recca

Zsanci!

Örülök hogy ízlett Bnek meg a mamájának isKép
eszti25

Votiv: rólunk persze említést sem teszel... pedig Istók a mi autósülésünket bűvölte sokáig. Na de sebaj... :-))

Moose: akkor köszi a bébipapit, fincsi volt.

Johi

Kép
Kép
johanna1975

Lindi!

Igy jár aki rosszkor van rossz helyen.Mármint én!

Zsanci!

Bakancsra gondoltam turi jelszóval.Holnap és csüti vendégek(holnap csak óvinénik igazából)
szerda és péntek nem tudom.De lehet,hogy mennem kell patikába Arnicaért(mert nem is mondtam,hogy Zapa Balcsin beleesett a csatorna fedél sarkába ami majdnem felnyársalta)és azóta Arnican él.
Szóval akkor fel is ugorhatok de nem tom,hogy ez mikor lesz.

Juc
20170114224602

Mostmár tuti én is rákapok a sörre, mert ahogy hallgattam lassan már csak én lógok ki a sorbólKép ugyhogy éljen a tejserkentő sörike!
eszti25

Gigi!

Savoya mikor?Oda már magától is eltalál Puntovics és jó sok parkolóhely van!Kép

Juc
20170114224602

Votiv!
ne lehet,hogy a párod bohóckodott??? Kép
Juc!
sajnos az ilyen "titkos-hódolós" dologból én is kimaradtam...Kép
Vera!
Dóci sztem inkább rád hasonlit, nem??? Próbáltam nézni és keresni vmit a párodból benne, de nem igazán láttam...Kép vagy csak "túúúúúúúl rééééééégen" voltam az egyetemen és elfelejttem, hogy néz ki az apukája????
Ja, és Votiv!
én meg képzeld el, hamarosan kapok titkos hivásokat "ismeretlenektől", hogy elkészült e már a szakdogám. Ugye, Vera????? Kép
Neet!
Éljen Eszti, a kétforgós!!!!!
És Bogárka!
Nem hiszem el, hogy ilyen Doni-féle jóbabák léteznek!!! Kép Õ egy angyal!!! Bár ő otthon volt, igy könnyű...Kép
Lindi!
Télen játszóházba fogunk járni!!! Tőletek sincs olyan messze, a hegyen keresztül kell jönni...XI. kerület...

Kép

ZsanciKép
zsancikant

Zsanci!

Szerintem nem B ébresztette fel Emmát. Legalábbis ha arra gondolsz, amikor nyomogatta a kacsát és Emma már a hordozóban ült, indulás előtt, akkor nem ő volt. Hogy korábban mi történt, azt nem tudomKép (De Emma nem ébred fel egykönnyen, csak ma alapból keveset aludt, szokta az átállást a nyaralás után). Meg különben is, B-t annyira bírom, hogy nem tudnék haragudni ráKép

Az vicces lenne, ha pár év múlva együtt buliznának a srácainkKép De legalább mi tudnánk végre rendesen beszélgetniKép

Kép
Kép
manoka11

Juc!
ugye milyen jó hely ez a savoya??? és mennyi mennyi sok parkolóhely van....Kép
ugye mondtam, hogy tegnap is ott kötöttem ki kinomban????
oké, értem, a ruhákat Zsebinek szánod, nekem elég lesz a csizmácska is, főleg, ha most télre is tuti lenne...Kép
Moose!
ha h&m-nek nem lesznek gyerekruhái, rájuk boritjuk a boltot!!!!!!!!!

Kép

ZsanciKép
zsancikant

Neet, Zsebi most ez komoly? a zold bogyikrol? vagy volt mas zold is???
a receptet leirtam mar egyszer. visszakeresem, ok?

Juc, tenyleg kar, h nem tudtatok jonniKép

"Tell me why are we so blind to see
That the ones we hurt are you and me?"
Coolio
recca

a hang: megint hívott
aztán meg egy tyúk, aki azt állította, előfizetése van az én előfizetéses tfszámomon, pedig ő nem én.

felhívtam a Vodafone üfszolgálatot, és a fickó fuldoklott a röhögéstől, miután 10 perce azt magyaráztam neki, hogy hívott fel a "Titkos hódolóm", meg a nő, aki mikor saját magát hívja, én veszem fel a telefont...
végül én is elkezdtem röhögni vele

de félre a répát, ezt tökkomolyan meg kell írnom!

votiv 8)
votiv

Recca,
nagyon-nagyon komoly Kép
Amikor megkóstoltam, tudtam, hogy mindenképpen csempésznem kell haza, mert otthon értékelik az ilyen finom dolgokat.
zsebi2004

Bogarka, es Petranak kulon koszonet, amiert nyuszinak kolcsonadta Borisz autojat, amikor az hirtelen keservesen sirni kezdett erte, ahogy meglatta Kép igazan nagyon kedves es erett, okos nagylany mar Kép de most komolyan!

Manoka, mi hasznaltunk koszmokremet, csak ketszer bekentem a fejet, aztan megmostuk a hajat es csak megfesultem, lejott az osszes ize. A babaolajozast nyolc honapig nyomattuk es semmi. Mondjuk lehet, hogy nem hagytam rajta eleg ideig, kitudja. Es en kerek elnezest, amiert Gigi es Eszti osszekever teged Manoval Kép

Votiv, biztos nem csak valamelyik kollegad telefonbetyarkodott. Egyebkentmeg azt javasolnank, legkozelebb add neki rogton a parod es beszelje meg vele! Kép De ezt is tokkomolyan irom am!

Attol tartok, mar nem fogtok komolyan venni, mert eloben nem vagyok olyan szigoru, mint neten Kép mondjuk lehet benne valami, mert peldaul Eszti es Zsebi meg eloben sokkal csinosabb, mint neten Kép nyul meg sokkal csondesebb es szegyenlosebb es hamarabb elfarad Kép

Lindi, en vittem apat, nyulazott is, megse tudtam mindenkivel beszelgetni. Csak egy-ket mondatot. Biztosan tul sokan voltunk es meg kesobb is ertem oda. Ja, es kepzeld el, hogy jovore mar nemcsak a mamakkal, hanem a gyerkocokkel is kell majd beszelgetni, ugyhogy apa szerint haromnapos rendezvenyt kene tartanunk es minden nap masik csoportba kerjem a besorolasom Kép

Juc Kép azert elobb nezd meg, miket kapsz majd, mert ez mar csak a maradek volt a tobbiek utan... egyebkentmeg piros kabat rulez, kar, hogy nem lattad, Zsebinek megegyszer koszonet az infoert, ja es azert is kar, hogy nem lattad Bruni Asso cipojet, mert az is rulez, es ma en is hallottam, hogy nem lesz gyerekruha a h&mben, de azert a sajat szemeimmel akarom majd latni (ez a piszok Votiv meg direkt heccelt, egy h&mes taskaval lifegett be Kép ) es kepzeld a tobbiek turtak nekem egy moose-os kardiganfelet, tokjo, meg Kisuntol is kaptam egy moose-os inget, az is tokjo, koszonet megegyszer Kisunnek is es nagy kar, hogy nem voltal, de legkozelebb gyere es holnap gyorsan feltesszuk a kepeket, hogy mindent alaposan megszemlelhess, jo? Kép Kép
moosejaw

moose,
értettemKépa célzást,bocsánatKép
Vendég

Ja, Votiv, akkor a hodolo azt a not kereste! Remelem, atadtad neki az uzenetet! Kép Kép Na igy legalabb nyugodtan tudsz majd aludni. Felteve, ha mar tobbszor nem veszed fel Kép Jut eszembe, egyik nap en is kuldtem neked sms-t, akkor nem kaptad meg, mert mar uj szamod van?
moosejaw

Ja, varj, a gondolatmenet csak akkor helytallo, ha a nonek mar az elozo szamodra is volt elofizetese, hiszen a hodolo azt hivta Kép de akkor nagyon sotet szoke no lehet, hogy eddig nem tunt neki fel, hogy o te vagy, csak most, mikor mar a masodik szamot hasznaljatok Kép Kép mostmar en is jol fogok aludni Kép
moosejaw

Mindenesetre legyel ovatos, mert a pasi biztosan flugos, a no mondjuk lehet, hogy csak szerencsetlen bena...
moosejaw

Bogárka, minitörülköző a mijjenk, de nektek adjuk, mert nekünk van még sokkk! Kép

Johi, bocs! naggyon pöpec a hordozótok! Kép

Manóka, örülök, hogy elmúlt Emma rossz kedve!

Recca, te hős! hány óra alatt értél haza?

Jaj, Jucuskám, nagyon hiányoztatok! Én még nagyon sokáig vártam, hátha jöttök, és Soma beviharzik Recca csodászöld kókuszgolyócskái felé Kép

és nekem Oxi is nagyon hiányzott! Vikkát se láttam még Kép de remélem legközelebb már jönnek

Zsanci, Ada, hogy is van ez a csütörtöki úszás? szívesen mennénk, de olyan áron nem, hogy LizaHannácska nem jön!

Ada, te is hős vagy! hány óra alatt jutottál haza?

mintgyárt elhájulok, nyekk

votiv 8)
votiv

Votiv!
LizaBébi is jön!!! Csütörötök 10 óra!!!

Kép

ZsanciKép
zsancikant

Moose KépKépKépKépKép

tényleg új számom van! majd megírom, de ez most a pasim ölgépe, ezen nincs rajta a levelezésem

még vmire rájöttem: a régi szám kikapcsolt esetben át van irányítva az újra, tehát az új számom legalábbb nem tudhatják

de hogy tréfa lett volna azt aligha hiszem

bár, 1x egy pasim felhívott, és bekapcsolt a hangpostám, de ő nem vette észre, és kb negyed óráig hallgattam, ahogy a haverjaival rólam beszél, aztán másnap ki is rúgtam... de az meg nem volt szándékos, csak pech (mármint neki)

votiv 8)
votiv

Ada, és csak úgy be lehet állítani? és mit vigyünk (úszópeluson kívül)? majd írd meg, de most pihenj!

votiv 8)
votiv

Hoppáré,
Mosés filmért én sem fizettem... infot kérek, (összeg, számlaszám, stb) és megy a money. Vagy legközelebb egy új DVD, esetleg újraírható CD, vagy mi a kelendőbb? (Holnap meg is nézem, ha hagy a méhen kívüli életem. Kép)
Ja, és Moose, összeszereltem a rácsot, de valamit nem értek. Ezt hozzá kell rögzíteni a falhoz (nincs olyan nyitókája). Eszerint nekem át kell magasugranom (a 71 cm ollózva megy még talán...) vagy mindig lecsavaroznom, amikor olyan a helyzet? Az ikeás ezért kerül 3x ennyibe? Mert az nyithatós? Vagy nem? Bocsi, sötét vagyok picit...Kép

Recca,
áh, csak udvariaskodott apa a zöld izével, pont az a fajta. Kép
neet
neet

Neet, gozom sincs, en ra se neztem. Apatok az ezermester, legalabb nem fog unatkozni hetvegen Kép

Rec, zold golyok itt is nagyon bejonnek apanak! Veszelyes vagy te ezzel a fegyverrel, minden pasi odavan erte Kép

Votiv, igen, kerek uj szamot. Megigerem, hogy nem fogok telefonbetyarkodni Kép
moosejaw

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?