A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Gyermekek / magzatok kor szerint » 2004. őszi kisbabák

NikkKép
Bandusnak kívánunk sok-sok Boldog Születésnapot! KépKép

Dino, Bernát

Dino

Kép

Kép
dino

BandóKép
Sok boldog szülinapot kívánunk neked BotivalKépKépKép

Csirkesz

Csirkesz

Kép

Kép

Kép
csirkesz

Köszi a fürdetős válaszokat.

Bandusnak boldog szülinapot! Kép

Kép

Kép
liv

Uzsonnára, tízóraira vannak jó ötleteitek, hogy joghurttal, kefírrel milyen finomságokat lehet készíteni a lurkóknak?

Kép

Kép
liv

Liv Kép
nálunk nr1 az almakompótos túró.
almakompót:
alma felkockáz, pici olajon karamellizálásig pirít, fahéj és szegfűszeg rája, ici-pici víz kb. 30-40ml, fedő rá.... és szét kell főzni.
Majd ha megpuhult, akkor fedő le, visszaforralás, és kész is.
cukor nem kell bele, anélkül is édes.

a túrót áttöröm szitán, pici joghurttal simára keverem, majd összekeverem az almával.
Õk nagyon szeretik.

Ha nagyon sietek, akkor 1ü. valami gyümit keverek 1 joghurttal, vagy fél túróval - a 2 gyereknek.

Orsi

Orsi
KépKépKép
icsilya

Boldog szülinapot kívánunk Nikk Bandusának!!! Kép
Miket kapott ajándékba? Tortája ízlett neki? Jók lettek a talis képek! Majd szülinaposat is kérünk szépen!

Csajok, ki mikor tervezi a rendes tehéntej adását a gyereknek? Kinél mit szoktak reggelizni és vacsorázni a manók?

Nikk, Dinó,
írok nektek mail-t mindjárt.

Üdv: Macsek

Kép

Kép
macsek11

Hali

Mi is boldog szülinapot kívánunk Helénának, Benedeknek és BandónakKép

CsirkeszKép
Köszi Nagygé már okéKép Akkor Boti is túl van rajta, igaz?
Legcsöppebb nem mutatta meg magát? Minden oké vele?

pusz
Judy

Judy

Kép
Kép
Kép
juti

Macsek Kép
tehén tejet tisztán én 2 év alatt nem fogok adni.
reggeli: tejpép, vacsora: tápszer Máténak, szopi Levinek

Orsi
KépKépKép
icsilya

Orsi, köszi a receptet; várom mindenkitől a további ötleteket!

Macsek, lehetőleg én is csak 2 éves kor után adok majd tehéntejet Dávidnak; amíg szopizik, addig semmiképp.
Reggeli: szopi, később gyümölcs.
Vacsi: főzelék, később szopi.

Liv

Kép

Kép
liv

JudyKép
A kismanó kiléte nem került leleplezésreKép A kis huncut rengeteget ficergett, de szigorúan a medencémben ücsörgött, és onnan nem lehetet kikergetni. A vizsgáló dokinéni azt mondta, hogy ha mindenáron kellene mondania valamit, akkor inkább kislány, de kettőből ugye nem kunszt saccolni, és tényleg lehet ennyi erővel kisficek is.
De ha láttad volna Apáját, hogy körbeszaladt a fején a szája, amikor elhangzott a kislány szó!! hazáig mondogatta, hogy ő megmondta, ő megmondta, tud ő lányt is csinálniKépKép
A pöttöm kisebb a mért értékek alapján, mint a számított kora egy egész héttel, de állítólag mindene megvan, szépen fejlődik, és marha elevenKép
Ami engem zavar egy kicsit, hogy a méhlepényen talált pár cistikus területet, amit ő vizes buborékoknak titulált, és hozzátette rögtön, hogy nincs jelentőségük. Engem azért nyugatlanít egy kicsit.
Méhlepény a fundusban, azaz a méh legtetején alakult ki, ami szintén teljesen rendben van, csak este azon kezdtem parázni, hogy emiatt a szülésnél nehogy rövid legyen majd a zsinór.

LivKép
Én tízóraira mindig gyümit adok, mert ha mást is kap, cseszik ebédelniKép De Orsi almakompótját ki fogom próbálni, mert összeszaladt a nyál a számban, ahogy olvastamKép

MacsekKép
Én tejügyben tanácstalan vagyok, de nálunk Apája már nagyon várja, hogy egy éves legyen a Nagyfőnök, mert akkor együtt fonak reggelente meginni egy bögre tejet - legalább is ez az elképzelése. Mivel lebeszélhetetlen, majd szépen kortyonként emelve az adagot kipróbáljuk. Az egy éves kort is csak a kedvemért tartja be, már így is türelmetlen, de ez a tojás-eset szerencsére visszatartja.

Boti azóta már evett sütit, amiben volt tojás, és szerencsére a dagadásnak nyoma sem volt. Valószínűleg a dózis volt oltáriKép

Csirkesz
(19+5, vagy uh alapján 18+5)

Csirkesz

Kép

Kép

Kép
csirkesz

Sziasztok! Bar az en kisfiam meg csak 4 honapos, azert irok, mert szeretnem segitsegeteket kerni. A Pszichologiai Intezet Fejlodeslelektani Laboraban (ott doktorizom) megy egy erdekes kiserlet, viszont aktualisan kifogytunk babakbol.Ez egy kb.
30 perces kiserlet, azt vizsgaljuk, hogy a gyermekek hogyan, mi alapjan
kepesek targyakat megkulonboztetni. Tenyleg jo!!! Es nagyon-nagyon kene, hogy
jojjenek babak mihamarabb!
8-10 honpos manokat keresnenk. A kiserletek a XIII. Victor Hugo u. 18-22-ben
zajlanak.

Felrakom a hivatalos hirdetesunket is. Ha valakit erdekel nekem is irhattok.
Es legyszi, ha van olyan ismerosotok, akiknek kb. ilyen idos gyereke van
szoljatok neki! KOSZI!!!

Ime a hivatalos verzio:

SZÜLÕK FIGYELMÉBE

Érdekli kisbabája lelki fejlődése?
Az MTA Pszichológiai Intézetben 8-10 hónapos csecsemőkkel folytatott fejlődés-
lélektani kutatásunkhoz kérjük segítségét.
A vizsgálat a csecsemők értelmi és érzelmi fejlődését követi nyomon,
időtartama mindössze fél óra.
Kérjük, hogy jelentkezzenek Dr. Gergely Györgynél vagy Kéri Ritánál.
Telefon: 2394683, e-mail: kerita@mtapi.hu Köszönjük.

Nekem is szolhattok, ha erdekel:
Futo Judit
06-70-31-45-282
vagy: tokimano@yahoo.com

Koszi, es bocs, hogy belekontarkodtam a topic-ba.
Judit
judit999

Sziasztok! Bar az en kisfiam meg csak 4 honapos, azert irok, mert szeretnem segitsegeteket kerni. A Pszichologiai Intezet Fejlodeslelektani Laboraban (ott doktorizom) megy egy erdekes kiserlet, viszont aktualisan kifogytunk babakbol.Ez egy kb.
30 perces kiserlet, azt vizsgaljuk, hogy a gyermekek hogyan, mi alapjan
kepesek targyakat megkulonboztetni. Tenyleg jo!!! Es nagyon-nagyon kene, hogy
jojjenek babak mihamarabb!
8-10 honpos manokat keresnenk. A kiserletek a XIII. Victor Hugo u. 18-22-ben
zajlanak.

Felrakom a hivatalos hirdetesunket is. Ha valakit erdekel nekem is irhattok.
Es legyszi, ha van olyan ismerosotok, akiknek kb. ilyen idos gyereke van
szoljatok neki! KOSZI!!!

Ime a hivatalos verzio:

SZÜLÕK FIGYELMÉBE

Érdekli kisbabája lelki fejlődése?
Az MTA Pszichológiai Intézetben 8-10 hónapos csecsemőkkel folytatott fejlődés-
lélektani kutatásunkhoz kérjük segítségét.
A vizsgálat a csecsemők értelmi és érzelmi fejlődését követi nyomon,
időtartama mindössze fél óra.
Kérjük, hogy jelentkezzenek Dr. Gergely Györgynél vagy Kéri Ritánál.
Telefon: 2394683 (ha nem veszik fel, nyugodtan hagyjatok uzenetet), e-mail: kerita@mtapi.hu Köszönjük.

Nekem is szolhattok, ha erdekel:
Futo Judit
06-70-31-45-282
vagy: tokimano@yahoo.com

Koszi, es bocs, hogy belekontarkodtam a topic-ba.
Judit
judit999

Sziasztok mi megint nyaralni voltunk egy hetig minden nap lent voltunk a parton, tok jo volt, a fenykepek tok szupik csak sajna en nem tudom ki kicsoda, a ruhak alapjan nagyon hideg lehet arrafele.

Csirkesz: Kép Te minek orulnel jobban, lanynak vagy fiunak? Meg mindig irigy, irigy, kislanynak meg foleg, foleg Kép

Liv: Kép en kb. fel eves kora ota nagykadban furdetem az ifju urat, van egy kis szekem azt a kad melle teszem es onnan szemlelve szabadon hagyom hadd garazdalkodjon a lurko, folall, leul, maszik szoval nagyon resen kell lenni mert egy pillanat alatt eldol.

Uzsi tema: Raticom mar alig-alig hajlando gyumolcsot enni, fintorog tole igy en is gondban vagyok mit adjak neki. Most mar inkabb enne azt amit mi, igy sokszor abbol adok neki.
En most kezdtem el par napja felvaltani a tapszert gyerektejre ami egy eves kortol adhato, ugy nez ki izlik neki es eddig semmi baja nincs tole.

Mi is NAGYON NAGYON BOLDOG SZULINAPOT KIVANUNK MINDEN SZULINAPOSNAK!!!
Kép
Homokozas a parton. Kép

KépKép
KépKép
tontica

Mi is Boldog szülinapot kívánunk Nikk Bandójának!!!

Kép

Moszi és Viki

KépKép
Kép
moszmota

Mindenkinek köszönjük a jó kívánságokat Kép Kép Kép

Kép
Kép
nikk0830

NikkKép
Boldog Születésnapot BandónakKépKépKépKépKépKépKép

Noémi+Heléna
fantikbaba

ViolaKép
Nagyon sok Boldog Születésnapot kívánunk Mírának! KépKép

Dino és Bernát

Dino

Kép

Kép
dino

Nagyon boldog tortaban es ajandekokban gazdag szülinapot kivanunk Nikk Bandojanak es Viola Mirajanak!!!

Motiot+Abel

KépKép
KépKép
motiot

Sok-sok boldogságot kívánunk Mírának és anyukájának! Kép

Macsek és Márk

Kép

Kép
macsek11

Sziasztok!

Boldog szülinapot BandónakKép és MíránakKép!

Nagyon édesek a babák a talis képeken. Nekem az tünt fel először, hogy milyen dús hajúak. A fénykép teszi vagy első szülinap körül besűrűsödik a babák haja?

Tontica! Nagyon jó dolgotok voltKép Homokos tengerpart, jó idő... Ratico élvezte a homokot? Áronnal szoktunk homokozni játszótéren, de tíz perc után meg is kóstolja a homokot.

Lányok, Ti rendszeresen jártok már játszótérre a gyerkőcökkel?

Csirkesz! Minek parázni? Boti is szép és egészséges, a köldökszinór meg mindig elég hosszú. Áront is mindig egy héttel fiatalabbnak mondta az UH. Én nem foglalkoztam vele, tudtam kb. mikor foggant és időre is született (39+4).

Liv! Áron a joghurtot müzlipéppel és gyümölccsel szereti a legjobban. Az ízesített joghurtok magában is nagyon csúsznak.

Rólunk: Úgy tűnik Áron kihagyja a mászást. Eddig kúszott, a napokban elkezdett négykézlábra állni. Négykézlábról viszont feltérdel és úgy játszik vagy leül. Ha elakar érni valamit hasra vágódik és kúszik. Elég sajátos mozgásfejlődés, de ha neki ez a jó...

Andrea

KépKép
Áron

Két kép Áronról:

KépKép

KépKép
Áron

Viola! Mi is Boldog Születésnapot kívánunk Mírának!

Kép

Moszi és Viki

KépKép
Kép
moszmota

ViolaKép
Mírának SOK-Sok Boldog SzülinapotKépKépKépKépKépKépKép

Noémi(szintén születésnaposKép)+Heléna
fantikbaba

ViolaKép
Mírának SOK-Sok Boldog SzülinapotKépKépKépKépKépKépKép

Noémi(szintén születésnaposKép)+Heléna
fantikbaba

AKCIÓ Szeptembertől!!!!! Dvd filmek már 500ft-tól!!! Több mint 2000film közül választhat (A legújabbak és ritkaságok is)!!! Listát tudok küldeni!
jonsi@citromail.hu

Mindenkinek kellemes babázást kivánok!
juliebaba

Boldog szülinapot Mírának! Kép

Andi Kép, mi játszótérre abszolút nem járunk, csak sétálni.
Én is nézem, hogy a többi gyerkőcnek mekkora a haja, Dávidnak pedig mekkorKa. Kép

Milyen müzlipépet kap Áron?
Kerestem a budaörsi Tescóban azt a 7 gabonást, amit emlegettetek, de nem találtam.
A joghurtba belereszelitek vagy kiskanállal összetörve beleteszitek a gyümit, vagy teljesen pépesen?
Dávidnak most már 7 foga van, de csak pépeset akar enni. Ha adok neki olyat, ami csak villával van összetörve, ügyesen eszik belőle 4-5 kanállal, aztán köszöni, nem kér többet. Utána csak pépeset fogad el.

Andi, Dávidnál is úgy volt, hogy előbb négykézlábra állt, aztán feltérdelt, felült, csak utána kezdett el mászni.
Sokáig Dávid is csak négykézlábra állt, nem tudta, hogyan induljon el. Aztán megmutattam neki (a dévényes gyógytornászra hallgatva): amikor négykézláb állt, én előre tettem az egyik lábát, ő erre a kezét tette előre (muszáj volt, mert ha a lábát előreteszem, ő pedig nem rakja a kezét, az úgy kényelmetlen, így hát előre tette a kezét), aztán a másik lábát tettem előre, ő pedig a másik kezét. 2 napig ezt gyakoroltuk naponta 1x-2x, a 3. napon magától elindult.

Még nem is dicsekedtem: Dávid tud olvasni! Kép Kép Van egy kis könyvünk, az a címe, hogy Te. Dávid fogja, nézegeti, és közben mondogatja, hogy te-te-te... Kép

Liv

Kép

Kép
liv

Kedves Míra!KépKép

Boldog 1. születésnapot kívánunk Neked!!!KépKépKép

Anita és Eszti

KépKép
KépKép
vasani

Noémi, boldog születésnapot! Kép

Kép

Kép
liv

Noémi!KépKép
Neked is sok puszit küldünk BOLDOG SZÜLINAPODRA!!KépKép

Anita és Eszti

KépKép
KépKép
vasani

Sziasztok!

Noéminek is boldog szülinapot, igaz neki már nem az első! Kép

Játszótérre mi csak ritkán nézünk be, néha kicsit kipróbáljuk a hintát, csúszdát, rúgós játékokat, más nem. Homokba még nem engedném, mert egyből a szájába tenné, itthon is előszeretettel startol a fiam a virágföldre.

Andi,
hogy Áron mekkorát nőtt! Nagyon jó a képeken! Márknak sincs még sűrű haja, bár egy picit talán már erősödött.

Liv,
én a joghurttal együtt összeturmixolom a gyümit is úgy adom, a darabos még nálunk nem megy.
Márk is mostanában kezdte el mondani, hogy te te te, de nem tudom még mit jelent nála.

Tontica,
jó lehetett a nyaralás, idehaza elég pocsék nyár volt, bárcsak a tengernél lehetnénk mi is!

A tejet azért kérdeztem a múltkor, mert mi valószínűleg 1 éves kor után szépen lassan elkezdjük kóstolgatni, aztán meglátjuk mi lesz. Szerintem ha 2 éves korig sok mindentől óvjuk őket és akkor egyszerre sok minden rájuk zúdul, az sem a legjobb megoldás. Persze az allergiára hajlamos babáknál más a helyzet.

Trompipi-Andi,
mi van veletek? Most kezded a munkát? Pipikét már szoktatod a bölcsibe?

Na most ennyit, mert mennem kell játszani. Kép

Üdv: Macsek

Kép

Kép
macsek11

Kedves MíraKép
Nagyon boldog első szülinapot kívánunk neked BotivalKépKép

NoémiKép
Neked pedig boldog 18. szülinapot kívánunkKépKépKépKépKép

CsajokKép
Hogy tudjátok Ti ezt nyomon követni, hogy kinek mikor van szülinapja?? Mellettetek tiszta gyagyának érzem magam, mert örökké le vagyok maradva az eseményekről, és persze egyetlen szülinapost sem szeretnék megbántani azzal, hogy nem köszöntöm meg.

Jhajjj, teljesen ki vagyok pukkanva. Voltam nődokinál Botival, de ez a menet fél háromtól ötig (elindulástól hazaérkezésig) nehezebb volt, mint egy maraton. A kis hapsim nem győzött szerelni, mászkálni, másokat molesztálni a váróban, majd a végén hatalmas homlokraesést is produkáltKép Szerencsére a dokinénim meghallotta Boti sírását, kijött körbenézni, és megkérte az előttem levőket, hogy a babával engedjenek előreKép Botesz a vizsgálattól eltekintve végig a dokinéni ölében ült, vele együtt "rendelt". Kapott egy tollat, egy színes papírt, és teljesen a dokinénit utánozta.
Mini baba ugyanolyan kis ebihalacska, mint Boti volt, egyfolytában kiúszott a mikrofon alól, vagy éppen jó nagyot rúgott bele. De azért elkaptuk a kis csibészt, és hallgattunk egy kis szívverést. Boti teljesen lemerevedve hallgatta a kistesót, felemelte a jobb mutatóujját, és mondta: aaa... És látszott, hogy fülel. Olyan édi volt, majd megzabáltuk a dokinénivel együtt.

A talis képek nagyon tetszenek, kár, hogy dagadt-buksival nem tudtunk menni - de majd legközelebb jelen leszünk.

LivKép
Én nem vagyok mérvadó gyümi téren sem, mert a barackot már csak cikkekre vágom, és Boti harapja a falatkákat, a meggyet csak azért felezem meg, hogy a gyomornedvek jobban hozzáférjenekKépKép
Viszont próbáld ki Orsi tegnapi receptjét őszibarackkal és szőlővel (mármint ezeket lekaramellizálni, fahéjat hozzáadni, pici vizet ráönteni, azt elforralni - ÉS KÉSZ!). tegnap desszertnek ezt kapta, ma reggel pedig a tejpépbe kevertem, és volt ám eszem-iszom! Még Apája is megkért, hogy csináljak magunknak is ilyen desszertet, mert annyira fincsiKép
Játszóra mi mostanában kezdünk megyegetni, de majd akkor megyünk igazán gyakran, ha már iskola-iső lesz, mert egyelőre baromi sokan vannak. Amikor az ovisok, isisek minde a "hivatalukban" lesznek, akkor szabadabban lehet majd játszani. Én beengedem Botit a homokba is, mert furcsa módon a homokot nem eszi meg. Ellenben ha talál egy összeállt homokdarabot, arra rögtön rátámadKép Úgyhogy lesben kell állni rendesen. Pár napja is voltunk, és már csak a szájából bírtam egy fadarabot kibányászni, és tegnap vettem észre, hogy az ínye be van gyulladva. Egy pici szálka (rendesen fekete) beleállt az ínyébe, de már kezd kijönni. Este apája lefogja a Főnököt, én meg kipiszkálom, mert egyedül nem megy a szent küldetés.

Megyek szusszanni, amíg a ded is szuny a doki után.

Csirkesz

Csirkesz

Kép

Kép

Kép
csirkesz

Sziasztok Kép

Találós kérdés: ki is vagyok??? Remélem azért vannak itt páran, akik kapásból tudják a választ Kép Sokáig nem voltam - egész nyáron -, mert ahogy az ovi befejeződött júniusban, leköltözködtem Sümegre szülőkhöz a két gyerekkel. Ott viszont nem volt net, úgyhogy a hsz-okba beleolvasni sem volt lehetőségemKép

Remélem a fentiek miatt azért elnézitek nekem, hogy abszolut nem vagyok "képben", annyit azért felfedeztem, hogy többen is várjátok KETTESKÉT !! (Csirkesz, Reditke, Kormi, van még valaki?) Hát ehhez őszintén és szívből gratulálok, hatalmas kitartást kívánok (mostanra is és a jövőre nézve is).

És hát elérkeztünk a sorozatos szülinapozásokhoz, minden babának nagyon-nagyon-nagyon-nagyon sok boldog szülcsinapot kívánok KépKép

Rólunk annyit, hogy Marci kitűnően mászik, egyedül fölül, föláll, kézenfogva sétál, egy-két pillanatra képes megállni a saját lábán is Kép Ja, és pakol reggeltől-estig.
Most kezdődnek a balhésabb időszakok, hogy most már mozgékony, folyamatosan Hanna nyomában van, előszeretettel tépi, firkálja, rombolja a nővére dolgait, ezért aztán megy a visítás Kép Hanna azért, mert félti a cuccait, Marci meg azért, mert nem érti, mi ebben a probléma Kép
Mindezen kívül iszonyatosan résen kell lenni, mert Marci egy varázsló, mindenféléket belevarázsol a szájába, kivarázsolni belőle, na az is egy művészetKép
Már 6 fogunk van, 3 alul, 3 fölül, és már készülődik a 7. is.

Majd ha lesz időm, teszek fel képeket is, most ugrás van, altatásidő,

Puszilok mindenkit,
Kata

Kép

Kép
anyamanya

Csirkesz Kép, nem gondold, hogy itt mindenki fejből tudja a szülinapokat. Kép Nekem le van mentve egy táblázat, abból puskázom, mindig megnézem, ki mikor következik.

Apropó: boldog szülinapot Fanninak! Kép

Boti a vizsgálaton édi és jófej lehetett, mint mindig. Kép

Kata Kép, szerintem mindannyian emlékszünk rád. Üdv. újra.

Még nem is mondtam, hogy Dávidnak is már 7 foga van, és pár mp-ig egyedül áll. Amikor ez először sikerült neki, annyira édes volt, mert ugyanannyira meglepődött, mint én. Tök aranyos, amikor koncentrál és úgy egyensúlyoz.

Kép

Kép
liv

Akkor jöjjön egy frissKépKép:

Kép
Kép
Kép

Valaki írta, hogy szeretne bekerülni, de elfelejtettemKép. Ki volt?

Beszti

KépKép
KépKépKép
beszti

Sziasztok lanyok!

Mindenkinek aki soros BOLDOG SZULINAPOT!!!

Teljesen oda vagyok meg vissza.
Ma Zolcsinak delutan nagyon jo kedve volt.
Szinte kacagott.
Tusszentett egyett es mondtam neki, hogy hapci.
Erre elkezdte kiabalni, hogy hapci hapci hapci.
Majd utana, hogy mama mama mama, majd papa papa papa. Es kepzeljetek, mondtam neki, hogy tapsi tapsi es elkezdett tapsolni.

Na hat ezek kozul meg nem is csinalt ezelott semmit.

Szoval tujak a kis rafinaltak, csak nem mutatjak.

Magi
Vendég

BesztiKép
Vera kérte, hogy tedd be őket a táblázatba. Itt van amit írt: Beszti, ha javítanál, akkor beírnál minket is? Kornél szept.4-én lesz 1 éves.
Köszönjük a táblázatotKép

Áron-AndiKép
Bernátnak kifejezetten kevés a haja, de ez nem nagyon látszik a fényképeken.Kép Mi már rendszeres játszótéri látogatók vagyunk, homok, hinta, kavicsevés stb... Áron nagyon édiKép

TonticaKép
itt alig volt nyár, inkább őszies volt eddig az idő. Most végre újra süt a nap és nem esik az eső. Homokos tengerpart... de jó is lenne.Kép

CsirkeszKép
Bernátnál nekem is a lepény a fundusban tapadt meg, és semmi gond nem volt a szülésnél miatta, szerintem ezen ne is parázz.Kép Hogy sikerült a szálka eltávolítási akció???

KataKép
hogyne emlékeznénk Rátok!Kép Nikk pár hete kérdezett is felőletek, de akkor nem is olvashattad, ha nem voltál netközelben.

LivKép
Dávidnak gratula az álláshoz és az olvasáshoz isKép

Tali után Bernát beteg lett, torokgyulladás, láz stb, alig evett, de azért némi trükkel bele lehetett varázsolni néhány falatot. Ilyen trükk volt pl. egy fél kilós kenyér is, amit megkaparintott egészben és úgy falatozta. KépKép
Íme egy kép erről a mutatványról (nekem annyira tetszik).Kép

Kép

Dino

Dino

Kép

Kép
dino

PocóKép
Fanninak nagyon sok Boldog Születésnapot kívánunk! KépKépKép

Dino, Bernát

Dino

Kép

Kép
dino

Valaki átküldené nekem az altatásos módszerről szóló könyvrészletet? Email cím a profilomban.

Köszi,
Dino

Dino

Kép

Kép
dino

DinoKép
Nem semmi képKép Ezzel én szívesen büszkélkednék. Gondolom a varázskenyérrel sikerült kiűzni a kórságot Bernátból.
Kösz a fundus vigaszt, mostantól para egy szál semKép

Na, akkor táblát lementem, hogy ne legyek örökké lemaradvaKép

MagiKép
Kiskópé Zoli miket tud! Nagyon ügyi. Én is várom már mikor szólal meg Boti, de ő mostanában a mutogatásra szokott rá.

PocóKép
Fanninak nagyon boldog szülinapot kívánokKépKépKépKép

Betti Kevinjének is boldog szülinapotKép
(puskáztam a táblábólKép)

KataKép
naná, hogy emlékszünk! Jó volt olvasni rólatok. Most már akkor gyere gyakrabban!!

Csirkesz

Csirkesz

Kép

Kép

Kép
csirkesz

Lanyok,
,minden, mar 1 eves nagy babanak boldog szulinapokat kivanunk!!!! Ja es lestem en is,ugyhogy ma kulonosen Fanninak es Kevinnek! Kép

Van valakinek tapasztalata,hogy mikor szoknak le a babok errol a "mindent-bekapok-a-szamba-mert-meg-kell-kostolnom" szokasrol? Csongor az oruletbe kerget.Folyton argus szemekkel kell figyelni. Nekem azert meglepo ez a szokas,mert Csanad soha nem csinalta,meg az ennivalot se volt hajlando maga a szajaba tomni.
Csanad ma kezdte az ovit....

Inimma
inimma

SZiasztok!

En azt sem tudom milyen nap van ma Kép de boldog szulinapot a ma unneploknek es legyszi kuldjetek kepeket es meseljetek el hogyan is zajlott es milyen ajandekokat kaptak a lurkok.

Kepzeljetek miota picurkammal megkostoltattam a gyerektejet a tapszer nem kell neki, kikopi, igy mar 2 napja tejet iszik es semmi jel allergiara vagy valami rosz hatasra. Kép

Csirkesz a multkor kerdeztem a szived legmelyen te milyen nemu gyermeket szeretnel?
En mulkor azt almodtam, hogy ikerfiukat szultem, Kép Kép Kép hat az eletben fraszt is kapnak az biztos. Kép

Megneztem a tablazatot, Liv most a Te Davidod jon Kép Kép Kép, megy mar a keszulodes?

Magika: gratula, de jo, nagyon ugyi a kisfiad, koran kezd beszelni, jo erzes lehetett hallani. Kép

Mennem kell felebredt a kis tokos, aludhatott volna egy kicsit tobbet ma tisztara kiborit.
Ahogy meglatta a colamat az asztalon elkezdett mutogatni adtam neki egy kortyot es most teli szajjal vigyorog. Kép

KépKép
KépKép
tontica

Sziasztok!

Noémi, boldog születésnapot!
Kép

Fanninak és Kevinek Boldog szülinapot kívánunk!
Kép

Nekem is lenne egy kérdésem. Ti milyen kiscipőt vetettek, mennyiért, és hol? Van egy kisszandánk, de szeretnék egy jó kiscipőt is, de most nagy dilemmában vagyok, mert 8-9e Ftot nem szívesen adnák ki egy olyan ksicipőre, amit alig hordunk majd, és nem is igazán jut ennyi a gyedből. (A szandit bőrből csak 2e-ért vettem, tök olcsón. Kép)

Moszi és Viki

KépKép
Kép
moszmota

TonticaKép
Én egyszer azt álmodta, hogy 3 fiam van. Abból egy már megszületett...KépKép nekem mindegy, a Kisfiúhoz már értenék, a kislányt meg cicomáznámKépKép

MosziKép
Nekem gyerekdoki mondta, hogy csak akkor érdemes cipőt venni, amikor már stabilan jár a baba, nem csak lépeget. Gondolom ez azt takarja, hogy többet megy, mint mászik. Akkor viszont a következőkre kell figyelni:
-Magasított, bokát alátámasztó szára legyen
-a cipőben kialakított lépésbetét jó magas legyen
-kint és bent is egyformán hordja
-nyáron (de csak kavicson és terepen számít) mezítlábazzon

Szerintem ezek csak marha drága pénzért kaphatóak. Én egy szandit turkáltam, megfelel a fent leírtaknak, és szánom-bánom hogy nem zsír új, de egy kicsit sajnálok 7-10 ezer forintot egy falatka cipellőre kiadniKép

InimmaKép
Hogy mikor szoknak le?? Gőzöm sincs, én is azt várom.
Gratula az ovis nagylegényhez. Írd majd meg, hogy tetszett neki!

Megyek pakolni, a változatosság kedvéért most is megyünk Vp-beKép

Csirkesz

Csirkesz

Kép

Kép

Kép
csirkesz

Reditke, KormiKép
Lenne kedvetek kismama fitnessre járni? én jövő héttől tervezem, hogy megyek az Aranytízbe. Kedden és csütörtökön van. az aranytíz honlapján már fent van a pontos időpont meg tarifa is.

egyedül is elmegyek, de bandában sokkal jobb lenneKép

Csirkesz

Csirkesz

Kép

Kép

Kép
csirkesz

Halihó

Mi is boldog szülinapot kívánunk az illetékeseknekKép

Macsek
Amíg szopizunk addig nem lesz tehéntej. Utána megpróbáljuk, de csak 1 éves kor után és óvatosan. Tegnap kapott először natur joghurtot és hasmenése lettKép Annak idején Gergő is hasmenést kapott az első alkalommal, és később is csak a friss tejet itta, a tartóstól ment a hasa.

Liv
Tízórai nálunk a reggelivel egybekötöttKép így gyümi, plusz valami tartalmasabb is, biscotti, 7gabonás, de már eszik ő is péksütiket is, pedig továbbra sincs 1 fogunk semKép

Csirkesz
No paraKép jó hosszúak azok a zsínórokKép Nálunk is kifért, pedig volt rajt csomó is, plusz kétszeresen nyakkendőnek is használtuk.
Jó lenne már egy kiscsajt dögönyözniKépKép ha meg fiú, akkor bandáznak 4-enKépKépJó uataKép nem azt mondtad, hogy már nem utazgattokKépKépKép
Ha Rád üt Boti, nem nagyon fog tejet kortyolgatni reggelKépMilyen tejpépet használtok?

Inimma
Milyen volt az első nap az oviban?
mi csak novembertben kezdünk. Kisgé is mindent a szájába vesz, tegnap a száraz kutyakaját, me virágszirmot és kavicsot bányásztam ki az udavronKépKép Õ is újhullámos, Nagygé nem volt ilyenKép vagy csak jobban féltettem és nem raktam ki a kertbenKép

Dino
Kép szenzációsKép

Magi
Ügyes ZolikaKép taps nálunk is megyKép és egyetlen szó, a nemKép korán kezdi a dackorszakotKép

Kata
Üdv újra a fedélzetenKépnálunk is megy a balhé, Nagygé még a kajáját is sajnálja a kicsitől, a játékokról már nem beszélekKép olyan szinten tudnak együtt visítani, hogy a bolondokháza ehhez képest szanatórium.

Moszi
Siesta sazndit/cipőt szoktunk használni.

Mi jól vagyunk, meg lett volna az első átaludt éjszakánk 10,5 hó után, erre most a nagy szólította az anyját 3-szor. Hajnali 4-kor a következő szöveggel: énekelni akarok. no comment.

na pá
Judy

Judy

Kép
Kép
Kép
juti

JudyKép
És énekeltetek????
Ja, most még menni kell, mert a jövő héten csütörtökön lesz a keresztelőm Vp-ben, és holnap "vizsgázom" az atyánálKép Épp most vettem elő a kisokost, hogy tök hülye ne legyek, és szakszerűen tudjak válaszolni. Elszoktam én ettől a tanulósditól már...

ha már nincs több menet talizunk?

Csirkesz

Csirkesz

Kép

Kép

Kép
csirkesz

Moszi,
Csirkesz jol irta,az olyan cipo,amilyen elvileg tokeletes a gyerekek labanak,az nagyon draga.
Mi a Siestaban szoktunk vasarolni,juniusban is ott vettuk Csongi szandijat.Meg az olcsobbik fajtabol valasztottam-7300 volt.
A nagynak azert vettuk altalaban ott a cipoit,mert azt gondoltuk,megeri,hiszen majd a teso is hordhatja.Erre a gyerekorvos lehiggasztott,hogy cipobol mindig csak ujat!
Hat,azert ez nem igy lesz.Csani elso teli bakancsa alig volt rajta,nem veszek masikat Csonginak.
Szuleim videken laknak,ott vettunk 2-szer cipot a nagynak, Maus markaju,magyar es megfizetheto-kb.4ezer.Itt meg nem lattam ilyent,probalj nmeg rakeresni a neten,ha erdekel.

Csirkesz,
jol telt az elso ovis nap,semmi siras,de nem akarom elkiabalniAnyukam szerint (ovono)par nap elteltevel szoktak kezdodni a gondok.Remelem,nem lesz igy. Sokat ebedelt,amit itthon nem tesz es most alszik. Az en kis nagyfiam. Hihetetlen,hogy szuloi ertekezletre kell mennem. Kép Azt hiszem,felnottem.

inimma
inimma

Sziasztok!

Köszönjük a szülinapi jókívánságokat Kép Annyira furcsa, hogy már ilyen "öreg" Fanni... Kép

Moszi! Mi Siestat vettünk szandiban anno Dórinak, és mivel abszolút semmi baja, ezt használja Fanni is. 4800 Ft volt 2 éve, de még most is annyiért láttam őket. Kiscipő meg Nike volt, de még ez is 6900 Ft-ért jött, nem 8-9-ért. Egyébként több ismerősöm is vásárolt már a következő helyről:
http://www.bebicipo.hu/
Állítólag nagyon jó minőségűek a cipők, olcsók is, és még házhoz is szállítják.

Pocó

Kép
Kép
pocó

Judy,
majdnem egyszerre irtunk. Kép
Nalatok is gond van ejszakakkal?Csongor 2 ejszakat vegigaludt mar,orultunk,mint majom a farkanak,hogy vegre,azert nem rossz majdnem 1 evesen,erre most ejjel 2-szer fent volt. A nagy is,o szerencsere nem enekelni akar,hanem inni. Kép
Szerintem a melegtol lehetett a sok ebredes.Vagy csak ra akarom fogni?
Te hogy valasztottal ovodat?

A reggelis-vacsoras temahoz meg annyit,hoigy nalunk a reggeli szopi-gyumolcs,a vacsora fozelek vagy tejpep es szopi.
Uzsonnara szoktam Csongornak zabpelyhet fozni ,gyumivel adom.A nagy is imadja,csak neki nem daralom le a zabpelyhet.

Inimma
inimma

Tontica Kép, épp ma vettük meg Dávidnak az ajcsikat, holnap megyünk lufit, szerpentint és alapanyagot venni a menühöz (csak még ma ki kéne találni, mi legyen az).

Moszi Kép, mi még nem vettünk cipőt Dávidnak, de nekünk a gyógytornász a Supy Kft. cipőit ajánlotta - állítólag jók, elérhető áron. Budakeszi (asszem), Pátyi út 57. 23/453-070.

Annyian emlegetitek ezt a 7 gabonást, de én se Tescóban, se Brendonban nem találtam. Hol keressem? És mi is ez, Milupa?
Én tök hülye vagyok amúgy zabpehely-ügyben, mert sose ettem ilyesmit, de érdekelne, hogy milyeneket lehet adni a gyerkőcöknek. Úgyhogy ezzel kapcsolatban szívesen fogadnám az infókat.

Judy Kép, miért, Csirkesz mit kortyolgat reggelente? Kép Mondd el nyugodtan, becsszóra nem mondom vissza neki. Kép

Nem kérdés, hogy énekeltél-e Gergővel 4-kor, csak arra lennék kíváncsi, hogy melyik dalokat. Kép

Puszi, Liv

Kép

Kép
liv

Vissza: Gyermekek / magzatok kor szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?