Megyek is aludni.
2005.08.29 22:41
2005.08.29 23:03
2005.08.29 23:45
De csak most olvastam.
Vettünk kocsit, találtunk a Lehel téren egy babadiszkontot. Eddig minden, amit láttunk, sokkal olcsóbb itt!
Csak hallgatsz, de ha fölmerül a táblázat téma, már be is teszed! Nem is tudom, mi lenne velünk nélküled! De tényleg!
De lehet, ez már a következő miatt van. ?
)
) Mivel nagybácsik és uncsitesók, ezért szerintem a keresztanyád a te nagynénéd, Ákos keresztanyja pedig a te tesód. Hm?
2005.08.29 23:47
És most meg már hulla fáradt vagyok, úgyhogy nem olvastalak vissza benneteket (majd holnap talán), de Marcikát láttam, és mi is csókoltatjuk, és Gréti reméli hogy egyszer majd Marcika mellkasán fog így nézelődni és nem az apjáén (
):
2005.08.30 07:14

). És végre aludtam egyben majdnem 6 órát.
Rám fért. Aztán fél 8-kor is szopizott és azóta alszik megint. Úgyhogy most már teljesen biztos, hogy éhes volt, azért keltett annyiszor.
Már ált okt-ben be is csomagolom őket
Tavaly nem így volt, mert rengeteg dolgot készítettem saját kezűleg pocakosan, és még éjjel is varrtam, meg festettem sokszor, hogy a gyerekek ne vegyék észre. Imádok ajándékozni!! Most a talira is készülök vmvel!!
, a megyek kakilni meg: megyek csokizni
. Nem mindig, de néha így mondják
2005.08.30 07:23
Épp arra gondoltam, hogy mennyire várjuk, hogy felüljenek, meg álljanak, de attól kezdve nagyon-nagyon kell rájuk figyelni, sztem kevesebbet is fogunk tudni itt írni majd.
Egyébként sem szoktam tudni, hogy pl az unokahúg az kicsoda, emlékszem, amikor pl nyelvet tanítottam, ez gondot is okozott. Mert tudtam, hogyan mondják másik nyelven, csak nem tudtam sokszor beazonosítani a családban ezeket a kapcsolatokat. A National Geographic honlapján van egy kérdezz-felelek rész, ahol lehet kérdezni, és most pont volt egy ilyen kérdés. Szoktam kérdezni ott én is.
2005.08.30 07:30
Grétiről még nem is láttam képeket, azt hiszem. Marcika barátnőjéről
Aranyos pici lány! Benéztem a topikotokba, de bár ne tettem volna, elkeserített nagyon. Fel a fejjel, mi itt összetartóak vagyunk 
Úgy érzem
2005.08.30 07:45
), és hasonlók...
2005.08.30 08:14
És kegyetlenül fájt
Nekem is begyulladt, piros foltok voltak rajta, lázas voltam, de attól szoptattam-szoptattam és szoptattam, mondjuk a fejem körül keringtek a csillagok, nagyon nagyon fájt, de nekem rémálmom a tápszer
Végül csak sikerült túljutni ezen. Itthon már a férjemmel ketten maszíroztuk a mellem, fejtem, szopi, minden volt, aztán pár nap múlva már be is állt a kereslet-kínálat.
Engem nem zavar. És rendezettek a körülményeink, és imádja a Grétit, mint minden más "gyerekét".
Egyébként gyönyörű Martin, és milyen pici még.
Pedig Gréti is nemrég ilyen csöpp volt.
Vagy nemtom.
Még dögösebb kiscsávó lett mint volt.
Szóval nincs az a meló amit ne tenne meg. Pedig elsőgyerekes apuka és minket is riogattak, hogy majd mi lesz...nekem is van 2 olyan barátnőm akiknél a baba születése után nem szerettek hazamenni kb. fél évig az apukák és semmiből se vették ki a részüket.
Gréti bika. nagyon drukkoltam, hogy ne ikrek legyen. Nagyim ikrek és nem jövünk ki valami túl jól.
Viszont a bikákat nagyon bírom, sok bika barátnőm van, meg első szerelmem is bika volt.
(tudjátok, csini kis fürdőruci amit kaptunk tőle
)
' nap esett ki a hülye internetszolgáltató miatt erre tessék. Ráadásul tényleg kéne már tanulnom is.
2005.08.30 08:16
2005.08.30 12:20
2005.08.30 12:58
Reggel volt egy kis láza; de már minden okés!Most éppen a macijával bírkózik:
2005.08.30 13:23
2005.08.30 13:37
És üdv az újaknak, meg a régi újaknak. 2005.08.30 13:59
Gréti is rengeteget nőtt, és még mennyit fog! Tényleg aranyos a férjed, hogy ennyit segít! Láttam a képeken is őt. Én férjem is segít mindenben, imád a gyerkőcökkel lenni, a nagyokkal bicikliznk a Dunakanyarban, teniszeznek, a picivel is mindent megcsinál.
És mi sem hagyjuk nyafizni a picit,ha vki itt van a családból mindig megszólnak, hogy ugrunk. De nem érdekel. Még jó, hogy nem hagyom sírni, ezért is vagyok neki a mamija. Mellgyulladás
Nekem nem volt, de, ahogy fentebb írtam, másoknál láttam azt a fájdalmat, amit átéltek és nem kérek belőle. Szerencsére beállt Nálad a tej rendesen.
Jobban ért hozzá, mint én
, az olyan, mintha vizsgáznék.
Pozitív hozzáállás segít, Delfinkének igaza van! Sztem van is Benned elég erő ehhez, és drukkolunk!! 
, 3-ikat,ma csinálta meg a tesztet. Ugyanaz a felállás, mint nálunk, két kislányuk van, hasonló korúak. Zenészek és irtó jó fejek, az egész család. Úgy örülök, sírtam, amikor elmondta!!
2005.08.30 14:38
2005.08.30 14:40
(amikor mesélted hogy visz ide oda még terhesen, hogy ne legyél egyedül meg ilyenek)
Jut eszembe, Roziról is rég ragtál fel képeket!
Szal nyugtassatok meg. Nálatok mi volt ilyenkor miért nem jött meg? Azóta megjött? Vagy mizu?
Remélem azóta fordult a kocka!
De 4 hósra tuti az új oltóanyagot kapja. 2005.08.30 15:15
Ákosnak 7 óra volt a rekordja, pont mikor a 6 hetes kontrollon voltunk. Délben elaludt, mielőtt indultunk tisztába tettem, felöltöztettem, levittem a kocsiba, irány a nőgyógyász, ott is a rendelőben próbálta a szülésznő felébreszteni, semmi, doki is próbálta, semmi, hazahoztuk, és itthon ébredt csak fel 7 óra körül.
Így hogy öt napig alig látta a játékait, pl. sokkal ügyetlenebbül fog megint, nem szedegeti fel őket a földről, hiába pakolom mellé az összes játékát. A plüssmókokat még csak-csak, de a többit pillanatnyilag nem tudja. Forogni azóta se forog, mióta bemutatta, hogy tudna.
De nem minden baba viselte ilyen rosszul itt a topikban sem tudtommal. Kikamaszkoráig biztosít védelmet, úgy emlékszem, nem tudom pontosan. 2005.08.30 15:19
Pedig hogy örültem h 10 hónap oltásmentes időszak..
2005.08.30 19:16

2005.08.30 19:17
Ha nem lenne Marcika...
Vagy ha én lennék 25 évvel fiatalabb...
Nekünk a keresztszülőkkel együtt 3 alkalommal kell menni oktatásra + egyházadót fizetni (6 ezer Ft) és ennyi a kötelességünk. Ja, meg keresztanyjának igazolás, hogy lehet keresztszülő. 2005.08.30 19:51
Úgy sajnáltam Anyukámat, de már túl van rajta, itt volt az előbb. Adtam neki egy kis konyakot.
2005.08.30 20:26
Ilyen anyósról, mint a Tiéd, nem is hallottam, szuper!! Meg a férjed is!! Jó olvasni ilyet.
A forgáshoz pedig gratulálok Andornak, majd megtanulja a visszaforgást is és nem Neked kell majd csinálni. Nekem azért van több időm napközben, mert a nagylányok itthon vannak és Rozival szeretnek foglalkozni. Valamelyik nap is épp azon gondolkodtam, hogy már napok óta nem is tettem én tisztába a kicsi lányt, mert a nagyok mindig kikönyörögték, hogy "Hadd én mami!! : )" Meg ha nyűgösebb, akkor ugrabugrálnak neki, bohóckodnak, amíg nem kezd hangosan kacagni. És persze felveszik, ha sírni kezdene. Meg pl Zsófi (8) kb 3 perc alatt elaltatja, úgy hogy ringatva járkál vele, büszke is rá, és épp ma este is megharagudott, hogy én szerettem volna inkább elaltatni. A legújabb pedig, hogy etetni is akarják a gyümivel és ezt is akkor csinálhatják, ha kiérdemelték, vagyis ez nekik élményszámba megy. Már kezdettől fogva mindent akartak csinálni a kicsivel, nagyon türelmetlenek voltak, hogy első napokban nem lehetett hurcolászni őt még. Szóval Rozinak 3 mamája van
Így könnyű
Bocsi, hogy erről ennyit írtam, de annyira örül a szívem, hogy ilyenek a babával. 2005.08.30 20:50
2005.08.30 21:06
. Anyukám is jó fej, ő sem szól bele semmibe max elmeséli, hogy régebben milyen hülyeségeket mondtak
. Sajnos elég messze lakik.
2005.08.30 21:25
Legfeljebb, majd elkalauzolsz minket egyszer valahova

2005.08.30 21:34
Okés, megbeszéltük, hova megyünk (ahová kalauzoljalak) ? Miért nem szeretnél Te is írni arra a honlapra?
2005.08.30 21:35
De csak vérszegénység volt szerencsére. 
2005.08.30 22:08
Szülés után 6 hétig véreztem, aztán 2 hét múlva megjött, aztán most 2 hete már késik. És félek, hogy nehogy....jajj...annyira, hogy még tesztet se merek csinálni....
Majd....
augusztus 30 és szept 1 közt valamikor talán.
Tök gáz, hogy nem tudjuk mikor és hol és hogy
de olyan jó, hogy most itt van.
Korlátolt letöltési lehetőségű internetünk van. Ill. így 4ezer/hó, ha 1 gigánál többet töltünk akkor több. És már súroljuk a határt, ezért nem nézek képeket.
)
Csak a férjed lenne többet otthon, és máris irígyelnélek.
2005.08.30 22:25
), sokat eszik, viszont megy a hasa. pont ez volt ugyanennyi idővel a múltkori oltás után is! (Csak akkor nem evett.) De a foga is lehet, mert láthatóan nagyon küzd vele, mivel jön a másik alsó is.
Viszont négykézláb teszegeti előre a lábait! (A kezeit nem, ezért elég fura pózokat vesz föl, de általában ő is nevet magán.
)
Jó, mert a parketta hideg, meg kemény is megfordulni. Mikor hasról hátra fordul, mindig beveri a fejét és ezért sír. Meg hiába a pokróc, lepedő, csúszik. így ezt most megoldódik.
Vagy már te nem értetted, hogy én mit hordtam össze?
Így azt hiszem, vehetünk magunknak, mert inkább lomtalanítjátok.
Pedig én nem is szoptatok. 2005.08.30 22:33
Vissza: Gyermekek / magzatok kor szerint

| X EZT MÁR OLVASTAD? |
|
![]() |
|