2005.08.30 10:39
2005.08.30 10:41

2005.08.30 10:50
2005.08.30 10:51
csak bőgök és bőgök ha rámjön...
2005.08.30 11:01
.Nagyon remélem, hogy lassan a babókád meggondolja magát, és szépen kibújik erre a világra!
2005.08.30 11:07

2005.08.30 11:38
Festeni sajna muszáj, mert ugye én már öreg vagyok és őszülök
Csak azért bizonytalanodtam el, mert ilyen csíkokat magamnak nem tudok beletenni, és Nyúlné meg azt mondta ha jól emlékszem, hogy az ilyen "melírozott" haj is ugyan olyan csúnya, ha lenő, akkor viszont a fodrászhoz kell gyakran járnom, és az sem sokkal jobb, mint itthon festeni. Na szóval bonyolult dolgok ezek, legalább is nálam
De egy próbát megér, aztán majd ha nem válik be, még mindig variálhatok.
(bocsi)
Én kb. éjfélkor megyek aludni, ő meg olyan 2-3 körül jó esetben. Kis éjszakai bagoly.
2005.08.30 12:06
Jól összehasonlitottuk a CTG eredményeinket, és kitárgyaltuk, milyen jó is lenne már szülni. 2005.08.30 12:53

hát én ilyet még nem láttam... szerintem tarolva nyernétek bármelyik baba fotó versenyen
de ez szerintem jó, még forog az agya
most már vissza ne engedd a cicákhoz
gondolj arra, milyen jó, hogy tök jól vagy, majd egyszercsak hirtelen elhatározza magát a baba és hipp-hopp ki akar jönni!
még nem elég határozott

2005.08.30 12:55
. 2005.08.30 13:29
2005.08.30 13:45
Ma én is kidöglöttem, egyre kevesebbet bírok. Elmentünk Balázzsal a védőnőhöz / már vagy két hónapja nem voltam/, csak helyettesítő volt, de szerencsére a súlyomat ő is normálisnak találta, még nyugtatgatott is. / most tartok plussz 16 kgnál, és még van egy hónap. Lehet, hogy meglesz a húsz????/ Egyébként is mindent rendben talált.
Örülök, hogy jelentkeztél, engem spec. érdekel, mi van Veletek! Nem tudsz híreket a Bolgárkerék utcai lányokról? Gondolom, a nagyobb részük már meg is szült. 2005.08.30 14:52
2005.08.30 14:54
2005.08.30 15:00
2005.08.30 15:31
2005.08.30 17:05

Szimpla köldöksérv

)nehogy "kizáródjon", de amúgy minden ok
, talán idén őszt fogom eltolni egy kicsit, hiszen babó+építkezés miatt se nyaralni, se napozni nem igazán voltunk! 

2005.08.30 17:08
2005.08.30 17:29
2005.08.30 18:40
2005.08.30 18:47
De mivel az nem vallana rám, valószínűleg inkább le se hunyom a szemem
2005.08.30 19:05
2005.08.30 19:47
Gratulálok én is a babushoz, várjuk a képeket! Tényleg nem semmi, mi minden történt, mire végre megszületett! Nem úgy volt,hogy Szombathelyen szülsz?
Nekem is megígérte emailen keresztül Nóri / az egyik asszisztens/, hogy akiről megtud valamit, jelzi. Szerintem most nyári szünet lehet, nem is járnak bent. Majd szeptemberben beindul ott is a meló, gondolom még pár nap.
Szerintem a méretekre ne nagyon alapozz! A szülés várható idejét illetve a baba korát leginkább a fejméretéből szokták megállapítani, tehát egy relatíve nagyfejű baba nagyobbnak becsülhető, deegyáltalán nem biztos, hogy nagy lesz. Unokatesóm járt így pl., hogy minden UH-nál mondták, hogy hatalmas babája lesz, aztán született egy 2kg 90 dekás baba a 40. hétre. Nem volt hatalmas feje, nem kell aggódni, de a bátyjáénál nagyobb volt, őt jobban meg tudták anno becsülni. Mindenesetre a lényeg, hogy érett legyen, és az nem a méreteitől függ elsősorban, hanem hogy min. 36 hetet bent töltsön.
Köszi,megkaptam! A táblázatot elvileg Rokica vezeti, neki kell megküldeni az adataidat emilben, de nem reklámozom, hátha már nem bírja cérnával
Ha rábólint, úgyis megírja a címet!
Örülök, hogy megkönnyebbülhetsz végre! Ez legalább nem tartott olyan sokáig, mint a toxomizéria!
Ugyanis kipróbáltam a Kismamában található szilvatorta receptet, és alig várom, hogy kihűljön. Az előbb megkóstoltam, és még forrón is naggggggyon jó! 2005.08.30 20:04

2005.08.30 20:11
Láttátok volna a fejét. Édes volt. Hát ez van, ha ő olyan magabiztos, akkor lássuk. Én nem tudom előre, hogy mekkora ruha kell és hideg, vagy meleg lesz. Õ már tudni fogja, tehát egy szava se lehet majd.
2005.08.30 20:14
Mert kolléganők is vagyunk, úgyhogy egyszerre jön a pénz
És nm is jövök már, mert akkor csak elüldözöm mindenkit, úgyhogy jó éjszakát, majd holnap jelentkezem. 2005.08.30 20:19
Hülye chello

2005.08.30 20:35
2005.08.30 20:37
Azért én küldök Neked szilvatortát, remélem, ízlik. Nekem nagyon...
Nem is számíthatok más kajára, mint az ottani, de az a legkevesebb. Inkább az a rossz, hogy miután hazajövünk, akkor sem lesz segítségem a háztartásban. Mindenki nagyon messze lakik, ideköltöztetni nem akarjuk őket, naponta meg nem bírnak feljárni. Sebaj. Azért minden rosszban van valami jó: nem járnak az ősök folyton a nyakunkra!
2005.08.30 20:39

2005.08.30 20:47

2005.08.30 20:49
Azért még benéztem egy pillantra. Azalatt mit értesz, hogy kibírod-e a fájást? Olyan nincs hogy nem bírod ki
De addig még bőven eldöntheted hogy akarsz-e EDA-t. Én félek tőle, úgyhogy nem tervezem, hogy kérek de lehet hogy mikor ott tartok majd, akkor meg könyörgök érte
Mindegy, most már bent van én ki nem szedem. Örülök, hogy sikerült bepaszírozni mindent
Viszont törlőkendőt nem tettem be még. Ti milyet vettetek? Én egy doboz Johnson's-t, de az akkora, hogy gondoltam veszek inkább egy utántöltőt, az kisebb helyet foglal talán. 2005.08.30 20:58

.
Aprópó, az mi, hogy alak

), és épp nagyon meg voltam elégedve magammal, hogy még 25 évesen milyen jól néztem ki Jordániában a nászutunkon, mostani önmagamhoz képest

, mondtam is neki, azt hittem nekünk van egyéb dolgunk is(mondjuk ő is összerakhatna egy rohadt dobozt a költözésre) de hát a foci szent..........Montam neki, felejtse el hogy kimegyek a meccsre, ahol bármikor meglőhetnek a labdával, de azt is hogy szólok neki, ha szülni indulnék.....
Szép termetes babó ő is
, akkor gondolom most te is jól kivagy idegileg... azért nyugodj meg, a legjobb helyen voltatok...ha meg hazaengedtek akkor biztos nincs nagyobb gond, azér írj ha már beszéltél a házidokival! 
(Tudod az ismerősömnek 6. hét után állt be, ő sem adta fel és a 7. hónapban még szoptatott

2005.08.30 21:00
Én meg itt a duplájával és nem a 7-re gondolok, hanem a 8x2-re
De mindegy, majd lemegy ha akar, meg ha nem akkor is
És nem haragszom, a "kritikán aluli" nem kifejezés. Bár már hazaért, de ez már nem segít rajta. Fél 10-kor hazajönni nem szép dolog szerintem, főleg hogy megint az egyik haverjánál volt, ami még megbocsátható lenne, de délután kértem, hogy menjünk el abba a boltba amit Penna ajánlott, ahol szépséghibás hűtők is vannak, de nem mentünk, mert messze van és ő rettentő fáradt volt. Hát akkor viszont a legnagyobb pofátlanság haverozni utána. Mikor hazaért kérdezte, hogy van a lányunk, mondtam hogy az ÉN lányom jól van, az ÕVÉ-ről nem tudok. És azt is mondtam, hogy most egy hétig szerintem nem fog kiengesztelni, de nem ijedt meg, amin nem csodálkozom, hisz ismer már
Nagyon jól tudja, hogy meddig tart nálam az egy hét ilyen esetben:Ö 2005.08.30 21:08
Aztán lehet hogy ők örülnének a legjobban, ha már csak a kész felöltöztetett babát kéne nekik bejönni megnézni. Én mondjuk szívem szerint, ha nem lennének a cicák, meg a kutya akiket etetni kéne, akkor úgy lelépnék egy kis időre, csináljon amit akar egyedül. De hát nem merem ráhagyni az állatokat
Még ez a szerencséje. 2005.08.30 21:17

2005.08.30 21:20
Hétköznap is, hétvégén is. Kicsit túlzás tényleg. 

2005.08.30 23:52
), ott volt a köldökápoláshoz is cucc, meg popsikenőcs is. Popsitörlőt sajátot használtam (fiúkhoz kell sok, a magzatszurkot letörölni a herezacskóról kész művészet
). Folyáshoz adnak betétet, nekem teljesen jó volt. Egyágyas szobába érdemes lehet még vinni éjjelilámpát, aminek nagyon gyenge a fénye, mert a bent lévő éjszakai fény elég erős, ez többágyasnál ugye nem érvényes. Textilpelenkából én nem vittem keveset (talán 8 db-ot), mégis alig volt elég, mert Csabi többször pisilt pelenkázás közben, meg sokat bukott is. Most más hasznos nem jut az eszembe.
), közben jókat röhögcséltünk a férjemmel
(egyedül voltunk a szülőszobán, doki, szülésznő szabin, az ügyeletesek másokkal foglalkoztak)), szóval burokrepesztés után brutál fájások kezdődtek, amiket nem csak átlélegezni, de túlélni kellett, próbáltam lazítani közben, de borzasztó nehéz volt, a férjem mondogatta (mert megkértem), hogy "tágulsz szépen, jól csinálod, csak így tovább", így az ő hangjára koncentráltam, meg próbáltam elképzelni Csabi fejét kifelé jönni, és így sikerült átvészelni a dolgot. A tolófájások elképesztően hirtelen kezdődtek, na, akkor üvöltöttem egy nagyot ("jajjjj, kakilni kell, nagyon kell kakilniiiiiiii, ááááááááá!!!!!!!!!", és nem bírtam visszatartani a nyomást), erre doki és szülésznő berohant (addig ránk bízták, hogy szóljunk, ha akarjuk, hogy bejöjjenek, de nekem jobb volt egyedül a férjemmel), és végül négy tolófájásra kint is volt Csabi (kb. fél perc szünetekkel a fájások között). Mivel ilyen gyorsan jött, hiába próbált a szülésznő gátvédelmezni, repedtem erre-arra, de még ez is összehasonlíthatatlanul jobban gyógyul a múltkori gátmetszésemnél. Nem tudom, hogy a homeobogyóknak szerepe volt-e a gyors tágulásban, mindenesetre másfél óra volt a burokrepesztés után, hogy Csabi a kezemben volt.
(Akit érdekel, Cimicifuga, és Caulophyllum CH5 felváltva 5-5 golyó negyedóránként.) Beöntés nem volt, és nem kakiltam le a babát.
Na, azt hiszem, dióhéjban ennyi, konkrét kérdésekre megpróbálok válaszolni, ha lesz időm jönni.
Nem muszáj egyébként 6 hétig tartania, de 4 nap azért nagyon kevés (a mensi tart nálam 5 napig).
2005.08.31 02:40
Nagyon félek már a szüléstől illetve attól, hogy valami rossz történik
2005.08.31 05:47

2005.08.31 06:06
2005.08.31 06:20

Vissza: Gyermekek / magzatok kor szerint