A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Fogamzás » BABAPROJECT ELÖTT ÁLLÓK, IDE!

Babus!
Kristófka tényleg igazi férfi, jól szórakoztam az ismerkedős képen.

Tündi!
Szorítok, hogy a menetrended pontról pontra teljesüljön Kép

Nektek is lassú a babanet?

dido

dido
dido

Sziasztok!

Dido, Monyó!
Nem felejtettem az e-mail-eket, csak kicsit megviselt a fogdoki. Most jegelem, meg félálomban ténfergek a fájdalomcsillaptótól.
Holnaptól megint a régi leszek és majd írok.

Tündi!
Drukkolok, hogy a doki a forgatókönyved szerint járjon el. Nekem legalábbis nagyon tetszik.

Noé!
Neked is mennek a drukkok: +++++++++++++++++++++++++++++++ Igazán megérdemled!

réka
Vendég

Dudu!
Mit csinált a fogdoki, hogy jegelni kell?

dido

dido
dido

Duddu Kép

Hős vagy, mit csinált veled a fogdoki ?
Nagyon fájt ?

Tündi Kép

Ez naggggggyon szuper forgatókönyv, minden lépést szépen betartva pár hét múlva osztogathatod magadnak a zebrát ! Oké ?

Babus Kép

Kristóf egyszerűen gyönyörű és nyagyon ügyes, de legfőképpen egy igazi pasi.... Kép

Noémi Kép

Nagyon szurkolok Neked! Olyan közel van ám a vasárnap, már csak ötöt kell aludni, bár picit hosszabbnak tűnhet a sok éjszakai "program" miatt, de nagyon hamar itt lesz Kép

Eszter Kép

Hát, gratulálok, vagy még csak halkan? Kép
Most mondhatnám, hogy a megérzéseim.... ??? Kép Kép
Nagyon örülök !

Puszi
Borsó
borsó

Szia Borsó!
Végre előbújtál! Tudom, hogy olvastál minket.. Kép

Dido!
Téged is épp hiányolni akartalak!

De jó, hogy itt vagytok Kép!

Köszi az érdeklődést:
Egy gyökérkezelt fogamban valami mellékágban maradt gyökér, amit nem a fog felől, hanem az ínyem felől, az állkapcsomon keresztül szedett ki. Szörnyen hangzik, ezért nem részletezem.
Nem fájt, csak nagyon kellemetlen volt. Csak kicsit fáj, de állítólag nagyon bedurranhat, amit nem akarok, mert akkor antibiotikumot kellene szedni. Azt pedig mostanában nem akarok látni Kép. Ezért most hallgatok is kicsi páromra, aki ágyba parancsolt egy zacskó jéggel. Kép

Még jelentkezem:
réka
Vendég

Duddu Kép

Ez szörnyen hangzik! Ez a rezekálás ? - nem tudom hogyan kell írni.
Nagyon bátor vagy!
Hallgass a párodra, nyomás az ágyba és jegeld. Remélem hamarosan jobban leszel!

Puszi
borsó

Sziasztok!
Duddu!
Most pihengess és a jegelés enyhíteni fogja a fájást biztos.
Kóbor!
Gratulálok Csabihoz, sok örömöt kívánok nektek!
Unique!
Nagyon gyönyörű helyen voltatok, kicsit fájt a szívem nézegetés közben,mert nekem is vágyam volt idén is lemenni Horvátországba, csak nem úgy alakult. Sebaj, majd egyszer biztos még elmegyünk!
Monyó!
Tényleg nagy dolog, hogy lemondasz a cigiről! Sok erőt kívánok hozzá továbbra is!
Noémi!
Drukkolok!!!!
Bogi
dbogica

Tündi Kép
Jó a menetrended Kép
Kiskatona vizsgálat mikor lesz?

RékaKép
SZegénykém, ez szörnyen hangzik. Remélem nem gyullad be, tartsad rajta szorgalmasan a jeget.

wish

Tundi johetnek azok a menzihozokKépjo lesz a 30 napos ciklus is.

Babus,kristofka nagyon aranyos.Jo koran kezdi a dolgokatKép

Te jo eg dudu.en biztos ezt ki se birtam volna.Ari a ferjed hogy igy gondoskodik rolad.

Tundi,ahogy leirtad ugy legyen,szepen sorbanKép

Lanyok hallot valaki olyan gyogyszerrrol hogy Endometril ?Ezt irta ki a doki.

Kép
monyoka

Ja es mindenkinek koszonom a drukkokat a cigihez.Nagyon jol esik.

Kép
monyoka

Sziasztok Lányok,

Kér valaki kovászos ubit??? Van bőven, ki sem látszom, annyira FINI Kép Nagyon rákattantam Kép

Hehhh.... Visszaolvasni.......Na meg emlékezni mindenre a mostani állapotomban, amikor néha még a nevemet is elfelejtem… Kép

SysyKép
A pocak fájdogálás teljesen normális. Nekem is fájt az elején. Néha még mindig érezgetem. Semmi baj. Ha nagyon erős, akkor hívd a dokit. Addig meg nyugi és élvezd a kismamaságot! Kép Ja, kérdésekkel bombázz bátran, én minden érzést megéltem amit terhes kismama megélhet (most pl. feszülget a pocim sokszor, de van hányinger, émelygés, kívánósság, pisirohamok, na szóval teljes a paletta. Kép)
Én ma vagyok 9+5. Kép Nagyon haladunk Kép
Hétfőn lesz már UH is? Mert akkor feltétlenül számítok a képre! Kép
A fáradékonyság abszolút rendben van. Pihenj is sokat, ilyenkor kell! Kép
Ja, ruha-fronton kupálódom: Brendon drágább és kisebb a választék. Ma voltam a Mega-Toys ban egy komplett kis vagyont költöttem el, de megérte. Nagyon klassz ruhák, és bár kicsit drágább, de jó minőség. Farmert vettem, az nyűhető, meg fehér gatyát az olyan örökzöld dolog meg farmerszoknyát. Na és meglepődtem, hogy S a méretem. Persze a kismama cuccokban. Kép
Még jó hely a 2in1 de oda úgy látszik sosem jutok el....... A Teréz krt nagyon távol van tőlem, a MOM parkhoz meg nincs kedvem a melegben és tömegben elbumlizni. Ez van Kép

CsibeKép
Nem kell irigykedni, el kell menni mielőbb! KépTényleg szép hely, de terheseknek nem ajánlom. Kép

SesziKép
Igen, biztos majd szép emlék lesz az út, de egyelőre még a másik oldala élénkebb az emléknek. Kép Jólesett, hogy hiányoltál! Kép

AnnácskaKép
??????? Hiányzol!!!!

DudduKép
Ne legyen telhetetlen a kisasszony, május nem volt annyira messze nyaralásügyileg! Kép
A könyv pedig tényleg majd babása lesz igazán jó. De akkor tényleg jó. Kép
Jaj nem hangzik túl biztatóan az a fogkezelés Kép Pihend ki magadból a fájdalmat! Kép

WishKép
Jaj de jó, már csak 3 7 !!!!! Kép És drukkolhatunk újra Érted!!!

KóborKép
Gratula Csabihoz, aztán hamar épülj fel nekem és kicsattanva sétálgass a picivel! Kép

NoéKép
Hát igen, Gradac tényleg szép hely, csak nekem most éppen nem ez hiányzott a leginkább Kép
Kérlek, ne figyelj a jelekre! Kép Ha jól tudom, a progi amit kapsz (ugye kapsz?) is okozhat pisilhetnéket. Nyugi. Veled vagyok, mindenem x-ben Érted, de kérlek, ne figyeld magad, jó? Megígéred nekem? A baba ott van, akár nézed magad, akár nem. Ezt én a babámmal a pocimban tanultam meg. Kép
Most már tényleg sikerülni fog, ne aggódj! Majd én aggódom helyetted is, okés? Kép

MajcsiKép
Na igen, szép volt a hely, de azért egy pár hónapos bébivel nem vállalnám be, az tuti. Kép
Nagyon drukkolok annak a hőnek, hogy szépen fenn is maradjon!
Klassz a tábla, amit a hormonokról tettél fel. Én azt hittem, úgy tudtam, hogy LH csúcs után 24-36 órán belül van ovuláció. A tábla szerint pedig pont akkor. Ez furi. Kép

DidoKép
Sajnálom. Kép Tündi vezeti a táblát. Kép
Köszönöm kérdésed, a helyzet változatlan nálunk. Hányinger, fejfájás, émelygés, pocifeszülés, pocinövögetés, néha szurkálás. Éjszakai pisihalmok. Tömören. Kép Szóval kívánom Neked is! Kép

TündiKép
Igen, az egyik kép épp Trogirban lett fotózva… KépTalán onnan oly ismerős Kép
Mit mondott a doki? Kilyukad az oldalam… Kép
Micsoda forgatókönyv! Nagyon tetszik! Kép Kívánom teljes szívemből, hogy így sikerüljön! Kép

IronramKép
Hát, kicsit fel is pörgettem a zebragyártósort, remélem, pár napon belül lesz eredménye Kép Várom a holnapi eredményeidet! Kép

BabusKép
Ezt hívják bébi-sexnek? Kép Hmmm..... Kép

BogicaKép
Lesz még nyaralás, ha nem idén, akkor jövőre! Ne aggódj! És akkorra már tuti, hogy kis potyautassal mentek! Ez tartsa Benned addig is a lelket! Kép

Pusza

Unique

KépKép
unique

Unique!Kép

Küldhetsz nekem kovi ubit,az most nagyon jól esne!Kép

Ma elég rosszul voltam,iszonyatosan fájt a fejem és szédültem,jó volt így dolgozni!Kép
Hétfőn megyek először dokihoz,és gondolom csinál ultrahangot,mert én úgy számolom hogy akkor leszek kb.6+5 napos. Már nagyon várom hogy megvizsgáljon és hogy többet tudjak.Kép
Ha lesz kép mindenképpen felteszem!Kép
Egyébként most hogy vagy?

Sysy
sysy77

Unique!Kép

A Mega - Toys merre van Pesten?
Én is nagyon szeretnék majd venni egy pár ruhát csak még nem tudom hogy merre induljak el.

Sysy
sysy77

Sziasztok!

Bocsi csajok, nincs időm visszaolvasni... Kép

Üdv Unique újra köztünk. Kép Örülök, hogy jól telt a nyaralás.

Ma megkaptam az órarendem, de ez még nem teljes, hisz 10 órát kapok még 12-étől (akkor indul ugyanis be a suliban az akkredidált szakmenedzser képzés...). Eddig tetszik az órarendem, remélem nem rontják el a további óráim.

Eszter!
Nagyon drukkolok Neked holnap! Bízzunk benne, hogy a csöppség tényleg ott van, és nem a teszt rosszalkodot!!! Hidd el, minden rendben lesz!!! Kép

Monyó!
Jó hírt kaptál! A lényeg tehát, hogy nyugodj meg és próbálj tiszta lappal és fejjel tovább menni! Kép

Hát most csak ennyire futotta. Kép
Puszi mindenkinek
Zsu

Zsu
valér

Ja, valaki kérdezte tőlem, hogy mikor volt az esküvőnk: 2003. augusztus 2-án.

Zsu

Zsu
valér

Lanyok hat utannaneztem a gyogyszernek amit felirt a doki.Nalunk gyartjak de ne tudjatok meg,annyi mellekhatasa van hogy en meg ilyet nem is lattam,a hanyingertol kezdve,a hizason at na meg valami a majat is rongalja.Es ugy van ahogy gondoltam.Ha terhes vagy megoli a magzatodat,tehat tilos annak bevenni akinel a legkisebb gyanu is fennal mert veteleshez vezet.

Ezek igazan jo hirek,most foggalmam sincs hogy megeri e egyaltalan bevenni.
meg szerencse hogy azt mondta a doki hogy varjak 5-6 napot vele.
Rengeteg menzihozot kerek!!!!!!!!!!!!!!!

Kép
monyoka

Monyó!
Várj egy pár napot és akkor csinálj egy tesztet, hogy megbizonyosodj arról, hogy nem vársz babát. Ha a teszt negatív, akkor kezd el szedni a bogyót! Így hátha nem lesz baj...

Zsu

Zsu
valér

Sziasztok!

Eszter!

Halvány csík=csík:-) ezt, mintha már írtam volna valakinek:-))))

Csajszik!

Ma felmondtam, szept. -el új helyen vagyok. Nem volt egyszerű, de kilókkal lettem könnyebb.
Finoman csak ennyit mondott a főnököm, hogy eddig tisztességes embernek ismert, de...
Az az igazság, hogy nem érdekel. Neki tényleg szar, hogy így egyik nap felmondok, aztán lelépek, de erre jó a próbaidő, és tudom, ha lett volna felmondási idő halálra szivatott volna (ezt mással megtette). Erről ennyit.

Majd jelentkezem.

Juca

Ui: Duddu! gyógyulj meg, nekem a fogorvos önmagában is rémes, nem hogyha ilyet csinál. Nem akarok belekotyogni, de nem lenne jobb most egy kis antibiotikum, és a jövő hónapig pihenni? Vagy csak antibiotikum nélkül pihenni? Ez egy olyan beavatkozás, ami nem hangzik túl jól, ha meg ne adja Isten belobosodik, az okozhat galibát. Nyugodtan mondd azt, hogy semmi közöm hozzá és ne pofázzak bele.

tjuca

Monyóka!
A gyógyszer mellékhatásához annyit mondanék, a májkárosító hatást én egyszer úgy próbáltam kivédeni, hogy 'csak növényekből készült' májvédő tablettát szedtem, mikor a Candidára szedtem a gombaölő gyógyszert. Ez a májvédő egy indiai ayurvédikus növényekből készült tabletta volt.
Valér!
Ami az órarendet illeti, nekem elég jó, bár a keddi napom pocsék, de mit lehet tenni, munkahelyről van szó. ha tudnak az órarendkészítők valamin változtatni, akkor megteszik, de ha nem nem lehet mit tenni.
Sysy!
Pihengetsz?
Bogi
dbogica

Sziasztok!

Megint jó későn sikerült ideülnöm!Kép

Noémi!
Nagyon köszönöm a bíztatást! Én is úgy gondolom, hogy minden rendben lesz, az ellenkezőjére még gondolni sem szabad, nem szabad negatív energiákat beszívni!!!
A Csibe nevet apukámtól kaptam, ő hív mindig így és hát hiába mentem férjhez, azért nagyon apás maradtam, mindig is az voltam!Kép (Na nem betegesen!)

Majcsi!
Már nem vagyok elkeserdve, bízom a doktornőben, tudom, hogy jót akar és minden ok lesz!Kép

Monyóka!
Nagy dolog a cigiletétel!És így növelted az esélyeidet a babásodáshoz!Kívánok neked sok erőt és kitartást!

Réka!
Remélem jobban van a fogad!
Hogy foglalkozz e a barnázásoddal? Egy kérdést megér, kérdezz rá!Legfeljebb vért vesznek Tőled és utána megnyugodhatsz ha semmi gond.És miért lenne gond?!

Kóbor!
Gratulálok a csöppséghez!! Kép

Babus!
Tündéri fiacskád van!!!!Kép

Unique!
Sajnos vége a nyárnak, de majd jövőre elmegyünk, kivéve ha babás leszek, hisz terheseknek nem jó!Kép

Jó éjszakát Mindenkinek!
Csibe

Csibe, Gábor és Péter

Kép
Kép
csibe78

Lányok!
Köszi a drukkokat. Az elővigyázatosság bejött. Egész délután pihentem, jegeltem. Most nincs is különösebb fájdalmam. Remélem holnap is így marad. A doki szerint még a holnap lehet kritikus.

Monyó!
Ezek csak mind lehetséges mellékhatások. Ez gondolom, nem jelenti azt, hogy biztosan mind előjön.
Bogi tanácsa is jól hangzik!

Sziszka!
Hogy vagy?

Csibe!
Igen én is arra gondoltam, hogy mikor legközelebb megyünk a családtervezőbe, ott rákérdezek erre.
Ritka a nő nőgyógyász. Régen jártam egyhez, de bár ne tettem volna, őt húzták le legjobban a hálapénz.hu-n.

Juca!
Méghogy semmi közöd hozzá? Örülök, hogy végre belekotyogsz! Hiányoztál! És különben is én dobtam fel a témát, innentől kezdve mindenki azt szól hozzá, amit akar. Viszont most nem kiabálom el, de úgy néz ki, nagyobb a füstje, mint a lángja és nem fog kelleni az antibiotikum.

Gondolom, hogy sz*r lehetett, de meglépted, amit kellett, ez a lényeg. Remélem az új munkahely beválik, de csak annyira, hogy kibírd, míg kisbabód lesz! Kép

Zsu, Bogica!
Néha kicsit irigyellek ám benneteket, valamikor tanár is akartam lenni. Remélem azért a sok óra mellett lesz időtök ide is benézni.

Seszi!
Merre jársz?

Annácska!
Csak nincs vele valami baj, hogy nem jelentkezel?

Adri!
És te se tűnj el! Várjuk a tünetbeszámolókat!

Jó éjszakát (jujj, remélem, nem hagytam ki senkit)!
réka
Vendég

Sziasztok!

Duddu!

Örülök, hogy kibírta a fogad az éjszakát. VAn most már egy olyan fogdokink, akit a többi orvosommal együtt az ezelőtti főnök(barát)nőm javasolt azóta hozzá járunk családilag. A húgomnak volt gyökérkezelése, olyan fogon, amin kívülről semmi sem látszott, csak a röntgenen, és mielőtt betömte volna leröntgenezte, hogy tuti-e, amit csinált. Egyszer kellett mennie, és azóta minden rendben. Eddig csak olyan gyökérkezeltekről hallottam, akik visszajáró lelkek voltak 5-10 vagy még több alkalommal kellett menniük.

Bocs többiek, de nem tudok mindenkinek írni, egyelőre olvasó üzemmódban vagyok, azzal is csak csínján bánok, de a képeket észreveszemKép úgyhogy külön köszi Babusnak, és aki megkönnyíti a helyzetemet, ebben a gyorsolvasó képnézegegtő üzemmódbanKép

Juca

tjuca

Sziasztok!

Réka!
Téged visszahív a dokid ha látja a mobilján, hogy nemfogadott hívása van?Na a doktornő igen! És ez "csak" egy kis apróság Tőle! Egy nagyon jó szakember - és ezt nem én mondom,hanem jó híre van - és annyit adsz neki amennyit gondolsz!Én minden vizsgálatkor megkérdezem, de hétfőn is az volt a válasz, hogy amennyit gondolok!Kép
Tegeződünk, mindent magyaráz miközben vizsgál és nem érzem hülyének magam, ha még vmit nem értek és visszakérdezek!Mert az előző dokim ilyen szempontból bunkó volt!Kép
Egyszóval nagyon szeretem őt!

Hihetetlen, de megint értekezletre kell mennem! Már olyan unalmas!Kép

Szép napot!
Csibe

Csibe, Gábor és Péter

Kép
Kép
csibe78

-
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára seszi 2010.10.22 15:08-kor.
seszi

Sziasztok!

Dudu!
Hogy van a fogad?

Juca!
Gratulálok az új munkahelyedhez, és legfőképpen a döntéshez, ezek mindig felszabadítják az embert.

Sziszka!
Merre jársz?

dido

dido
dido

Sziasztok!

Köszi a drukkokat a dokihoz, egyenlőre megvan a forgatókönyv Kép Kezdve ott hogy menzi lesz ma vagy holnap, ennek több jele is van, a tegnapi fejfájásom és a ma reggeli hőleesés, úgyhogy hál'Istennek ilyen rövid ciklussal gyorsan mehetek megint UH-ra Kép Megvan a beutalóm hozzá. A dokim azt mondta hogy 13 és 15. napokon menjek, de én galád leszek és kérek időpontot majd 18-19. nap körülre is, hisz most is akkor derült ki hogy mi a helyzet. Már nagyon várom ám, úgyhogy bárki menzijét nagyon szivesen átveszem most! Pl. Kingáét! Kép

Wish
Most még nem lesz kiskatona vizsgálat, nem érzem most fontosnak, eszembe sem jutott tegnap megkérdezni. Most "küzdök" azzal hogy én vagyok a hibás..... Azért nem olyan gáz, csak szeretném biztosan tudni, hogy képes vagyok spontán teherbe esni.

Juca
Sok sikert az új munkához!!!

Tündi
Vendég

Sziasztok Lánykák (és asszonyok Kép)!
Ma reggelre hörcsög képpel keltem. Kép De az ismételt jegelés aranyat ért. Ugyan dolgoznom kell, de nem leszek bennt sokáig. És mivel nincs fájdalmam (gyógyszert vettem be), remélem, nem bánom meg, hogy bejöttem.

Csibe!
Tényleg szuper a dokid. Mondjuk az enyém is visszahív, ha látta, hogy keresem, de pl. fix áras a rendelése. Nagyon örülök, hogy neked jó helyed van a tiednél, s ha gondom lesz az enyémmel, lehet, hogy kérek egy elérhetőséget. Valószínűleg az az előnye, hogy nő és megért minden szempontból, nem?

Dido!
Köszi kérdésed, fennt írtam, hogy csak a hörcsögpofa zavar, egyenlőre több nincs. No meg hajolgatni sem valami jó.
Te hogy s mint?

Seszi!
Nekünk azt mondták, hogy bármilyen tisztára mosott száraz edényke megteszi. Mi egy ici-pici befőttes üvegben vittük. A lényeg, hogy 3 órán belül a laborban legyen és testhőmérsékleten kell tartani. (az autóban a combjaim melegítették stílusosan Kép)

Juca!
Olyan jó, hogy írtál, remélem jössz még!

Tündi!
Ügyesen csinálod! Drukk-drukk!

Puszi:
réka
Vendég

Réka
Mielőbbi javulást kívánok neked! Remélem a hörcsögpofa hamarosan leapad! Nekem tavaly kamillázást javasolt a dokim egy bölcsességfog kivésése után. Lehúzza a gyulladást és a duzzanatot is, esetleg próbáld ki a jegelés mellé, ha még nem tetted.

Lányok
Azt el is felejtettem írni nektek a dokimról, hogy én még nem fizettem ám nek isemmit ezért a sok papírért meg minden! Júliusban fizettem neki utoljára amikor megcsinálta a citológiát, és azóta is mindig kéredezem hogy mivel tartozom, de mindig azt mondja hogy semmivel. Tegnap délután meg azt mondta, hogy "Semmivel, legyél már terhes" Kép Persze mosolygott, ja és nő ráadásul, szóval azé nem mindegy, nekem legalábbis.

Nem emlékeztek véletlenül hogy Nárcisz nem is olvas minket, nem írt ilyet amikor jelezte hogy nem kezdik a projectet? Mert ha nem is olvas, nem is jön akkor kiveszem a táblából, aztán ha jön majd visszateszem.
És Dorkáék miért szünetelnek?

Tündi
Vendég

Sziasztok Kép
Aranyosak vagytok, hogy hiányoltatok Kép
Nincs semmi baj, csak nem volt otthon ma reggelig netem. De most már végre van és remélem nem lesz újabb gondja a szolgáltatónak Kép
Lánykámmal készülődünk az iskolakezdésre, úgyhogy sok a tenni való Kép Ma lesz az évnyitó és holnap már az iskola padba ültetem KépKép Olyan hihetetlen, hogy már ekkora!
Igyekszem visszaolvasni, de nem igérek semmit Kép

Unique Kép
Örülök, hogy te is itt vagy Kép

Réka Kép
Köszi az érdeklődést Kép

Annácska

[color=#0000ff:203f9deef2][i:203f9deef2]Annácska, Peti és Dondi baba [/i:203f9deef2][/color:203f9deef2]
[img:203f9deef2]https://www.mamanet.hu/rulers/3688_10900.jpg[/img:203f9deef2]
[img:203f9deef2]https://vonalzo.picibaba.hu/8869.jpg[/img:203f9deef2]
annácska

Dudu!
Gyógyulgass!!! A kamilla szerintem is jó, állítólag gyulladás csökkentő hatása van, persze a jegelésnek is.
Köszi én megvagyok. Már nem szedem a fájdalom csillapítókat, úgyhogy már lassan el is felejthetem az egész mandula műtétet.
Szerencsére vasárnap megjött, 49 nap után és remélem mostmár végleg be is áll, mert így nehezen jön össze a 3 rendes ciklus, ami után ismét próbálkozhatnánk Kép

Tündi!
Most Neked is kívánom azt a mensit, mert tudom milyen rossz várni amikor kéne, és megjön amikor meg nem kéne.
Nárcisz kb. 1 hónapja nem ír, de legutoljára még azt írta, hogy olvasni olvas majd, és ha átgondolta Magában a Baba kérdést, akkor újra jön.

dido

dido
dido

Dido, Tündi!
Köszi a kamilla tanácsot. Mindezt milyen formában csináljam? Bocs a hülye kérdésért. De öblögessem, igyam a teát, vagy mi?

Dido!
Örülök a mensidnek. Reméljük beáll hamar.

Tündi!
Nárcisz szerintem nem is olvas bennünket. Mert nagyon sokat írtunk neki, hiányoltuk, de nem reagált. SajnosKép

Annácska!
Örülök, hogy megvagy! Jó sulikezdést! De izgi lehet. És AMÚGY hogy vagy?

réka
Vendég

Sziasztok.Na visszaolvastam.

Dudu nagyon vigyaz a hajulgatassal,meg nem szabad nehezet emelni.Baris nekem ezt mondta a fogdokim amikor megkinzott.Kammilla tenyleg jo otlet.Nekem sajnos muszaly volt gyogyszereket beszednem akkor mert az egesz arcom feldagadt es nem tudott velem mit csinalni.Legvegso esetben nalad is ez lesz,de az a fo hogy meggyogyulj.

Borso.Te mert irsz ilyen ritkan?

bogica.Koszi a tanacsot,de remelem be se kell szednem a bogyokat.Keddig adtunk magunknak haladekot.Addig remelem megjonKép

Unique-jo hogy ujra irsz.A tunetekrol annyit hogy remeljuk nekunk is mihamarabb leszKép

Sysy varjuk azt a kepetKépAz en dokimnak olyan gepje van ami nagyon regi es nem csinal kepetKépamikor hazajottem a parom kerte az uh kepet.Mondtam neki hogy azt csak akkor adnak ha terhes vagy,meg en ugyse kapok.Hat ez nem nagyon tetszett neki,mert akkor o majd hogy latja a picinket.Mondtam neki hogy majd megdumalom a dokival hogy bejohessen velem.Latni kellet volna azt az oromot az arcanKép

Valer,ugy fogom csinalni ahogy te mondodKépteszt. bogyok.

Csibe koszi a drukot.

Tjuca-sok sikert az uj munkahelyedenKép

Noe-akkor egyutt fogunk tesztelniKépen is vasarnap tesztelek.En tesztelek egy tok negativat te meg egy gyonyoru zebrasat.ok?Kép

jo hoccu lettemKép

Kép
monyoka

Lanyok az en dokim ferfi,es lehet ugy 60-65 eves.
Eloszor nagyon feltem tole,de igazabol nagyon rendes.Fix osszegei vannak ami nem keves.Most 20 eurot fizettem a vizsgalatert meg ultrahangert.csak viszonyitashoz kepest a ferjem 100 eurot keres(25000 forint)eztnem panaszkodaskepp irtam le csak nalatok is ilyenek az arak?Majdnem 1/4 fizeteset elviszem a nogyihez.Es o meg nem is a legdragabb.

Kép
monyoka

Jaj, Monyó! Tegnap voltam a háziorvosnál. A megint megjöttben elolvashatjátok. Lehet, hgoy eleve reménytelen volt ez a hónap. Van egy fertőzésem. Kép

Azért nem adom fel, csak olyan tehetetlen vagyok!

Kérhetek egy kis extra drukkot tőletek?

Köszönöm
Noémi
Vendég

Sziasztok!
Jó sokat írtatok, de csak átfutni volt időm. Kollegina lelépése sok munkát tett a nyakamba, na meg a főnök is folyton itt lebzsel...

Eszter Kép
Az a baba egyre erősebb. Tök jó neked, és az is hogy így megérezted.

UniqueKép
Üdv itthon, a képekből itélve nagyon jó lehetett a nyaralás. Én mindig jó ettem a horvátoknál, de tény hogy a hazai egy idő után mindig nagyon hiányzik. Egyébként szlovák konyhát szeretem a legjobban. Júhtúros sztrapacska...ajjaj.

JucaKép
Nagyon jól döntöttél, hogy felmondtál. Irigylem a bátorságodat. A főnök mondatai hamar halványulni kezdenek ne is törődj vele.

DuduKép
Fél szemmel láttam fogorvosnál voltál. Remélem mi hamarabb túlleszel ezen a tortúrán.

NoémiKép
Hajrá a 4. inszemért, már nagyon régóta szorítok neked is Wish mellett.

TündiKép
Jól állsz a témához, remélem az eltervezetteknek megfelelően fut majd le a program.Kép

CsibeKép
Sztem örülj neki, hogy kiderült min kell egy kicsit javítani a siker érdekében. Teljesen megértem azt, hogy vegyesek az érzéseid, azért mert nem megy "csak úgy magától". Én ís félek ettől, de szerencsére az ösztönök erősebbek, így ha kiderülne, hogy segítséggel lehet csak baba, elfogadnám azt is. De sok mindent gondolok erről, és nem akarlak ezzel terhelni titeket.

Nem tudom még kinek akartam írni,de majd próbálok kicsit bekapcsolódni.

Én nagyon fáradt vagyok, határidős munkák, kutyák, állandó hétvégi programok teljesen kiveszik az erőmet. Férjemmel meg alig-alig töltünk együtt tartalmas időt. Na de majd Villány...

Na sziasztok:
junko
Vendég

Noémi

Extra drukk!!!!
junko
Vendég

Noémi!
Sajnálom Kép De én nagyon-nagyon szorítok Neked, és tényleg ne add fel !!!

Monyóka!
Örülök, hogy rendes a dokid. Az enyém is fix áras, egy sima vizsgálat 4E Ft szokott lenni, Babáról az UH pedig 8E Ft, de a fizetéshez képest nem ilyen durva az arány.

Dudu!
Szerintem öblögess, kifejezetten azon a részen ahol tegnap működött a doki. Remélem nem fog kelleni bogyót bevenned !

Annácska!
De jó hogy itt vagy. Hogy vagytok!
Holnap ugye elmeséled majd, hogy hogyan érezte magát Annamari 1. nap a suliban.

dido

dido
dido

Már majdnem a végére értem, de már kezdem elfelejteni kinek mit akartam írni Kép

Kinga Kép
Annamarinka majd csak a 12 heti uh után akarjuk megmondani, mikor már tudjuk, hogy minden rendben van Kép

Adri Kép
Gratula az uh képhez, nagyon édes a kis Pockod Kép

Seszi Kép
Gratula a barátnődnek a kisfiához Kép

Zsu, Évi, Csibe Kép
Boldog szülinapot a férjeiteknek Kép

Sziszka Kép
Nagyon boldog szülinap Kép

Az összes szülinaposnak
Kép

Zsu Kép
Szépek vagytok, az eljegyzésen olyan kis megilletődött arcotok van, de az esküvői már nagyon határozott Kép

Csibe Kép
Nagyon édesek a "gyermekeid" Kép
Olyan jó, hogy az egész osztály részt vett az esküvőn.
A nővéred kislánya nagyon bájos és gyönyörű a ruhácskája, gondolom nagyon büszke volt rá, hogy ő lehett a koszorúslányod Kép

Bogi Kép
Sajnálom, hogy megjött Kép

Nyuszmusz Kép
Nagyon sajnálom Kép, de annak nagyon örülök, hogy előre nézel Kép Csak így tovább Kép

Weby Kép
Sajnálom, hogy ilyen szörnyüségeken mentél keresztül, de nagyon kérlek ne legyél ennyire elkeseredve. A babák néha meggondolják magukat és akkor el kell tudni engedni őket, ebben biztos vagyok. Tudom ez nagyon nem könnyű. Fiatal egészséges nő vagy és lesz babád Kép
Csak pozitívan, előre nézni, nem görcsölni, az hozza meg a várva várt babát Kép

Eszter Kép
Látod-látod a férjed megmondta, hogy Olivér is és ő is tudja, hogy babás vagy csak te nem Kép
Hatalmas gratula a zebrácskádhoz Kép

Annácska

[color=#0000ff:203f9deef2][i:203f9deef2]Annácska, Peti és Dondi baba [/i:203f9deef2][/color:203f9deef2]
annácska

Dido Kép
Hát persze, hogy mesélek

annácska

Junko!
Villányba fogtok menni? Mi két éve voltunk ott egy hosszú hétvégén az Ottó panzióban, de nagyon tetszett. Mikor mentek és hol fogtok lakni?

A jövő hétvégén mi is szeretnénk menni valahova 4 napra itt Mo-on, mert már nagyon fáradtak vagyunk. Nem tudtok valami jó helyet, de olyat ahol nem a strandolás a fő program lehetőség?

dido
dido

dido
dido

Sziasztok!

Noémi
Jaj ne. Kép Nem is tudom mit mondjak, de szerintem ne add fel. Kíváncsian várom mit mond K. ügynök. Küldöm a drukkokat: +++++++++++++++++++++++++++++ Kép

Monyóka Kép
Nálunk is ennyibe kerül kb. egy vizsgálat. Különben az árlista ki van rakva a rendelőben, de a fizetéshez képest tényleg nem ilyen durva.
Cinálj tesztet egy pár nap múva, viszont ha még egy hétig nem jön meg, akkor azért szed be a gyógyszert.

Duddu
Hörcsögpofa: Kép .

Sysy
Ugye kapunk képet a bébiről? Kép

Tündi
Már értem. Te lakberendezni akarsz! Az ikeában amúgy lehet reggelizni 9:30-tól, ha már ennyire oda akarsz érni nyitásra. Kép De, ha tőlünk 9:30-kor elindulsz egy gyors reggeli után, akkor 10-re még így is odaérsz. Kép

Tjuca
Sok sikert az új munkahelyhez.Kép

Majcsi

Majcsi
majcsi

Dido
Azt hiszem az Otto panziót is néztem interneten. Még nem foglaltam le a helyet, de ma este remélem erre is sor kerül. Mi is csak egy pénekkel megtoldott hétvégére megyünk. Nincs szabim több sajnos.

4 napos kirándulásra ajánlani tudom az Õrséget. A www.orseg.lap.hu-n van biztos szálláshely is.
Nekem ez a kedvenc vidékem Magyarországon. Gyönyörű dimbes-dombos fás minden kis tavakkal. A másik kedvencem az ország másik szegletében a Zemplén. Gyönyörű így ősszel.
Szóval menjetek erre a vidékre. Mondjuk nem tudom hol is laksz voltaképpen.

junko
Vendég

Junko!
Nem akarok a panziónak reklámot csinálni, de a tulaj nagyon rendes volt. Amikor megérkeztünk nyúl pecsenyével vártak, meg finom villányi borokkal és salival. Reggelinél is nagy volt a választék és a szobák tiszták voltak és szépek, persze akkor még csak 1 éves volt a panzió. Voltunk borkóstoláson is, azt nem érdemes kihagyni, persze lehet, hogy Neked ez most nem a legaktuálisabb.

Mi Pesten lakunk, de Ózdi vagyok eredetileg, a férjem pedig Gyöngyösi és az Õrségben még nem voltunk, úgyhogy mindenképpen rákeresek a neten. Köszi Kép

dido

dido
dido

Noemi elolvastam es ha jol ertelmeztem akkor,akkor van remeny.Penteken megy vervetelre?mikor lesz meg az eredmeny?
Mennek a drukkok++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
SOK sikertKép)

Junko kitartas,gondolj arra hogy milyen jo lesz kettesben a ferjeddel.S meg azis lehet hogy osszehoztok egy bebit.Kivanom hogy igy legyenKép

Kép
monyoka

Sziasztok Lányok,

Most csak gyors bekukk, olvastam. Később még írok. Kép Havazás van... Kép

Csak egyet hadd :

Tudtok jegyet szerezni nekem a Rómeó és Júliára?.... Minegy, mikorra, 2 kellene. Kép
Szept.12-én van anyu névnapja és ezt találtam ki, sajna mindene megvan Kép

Nagyon köszi a segítséget! Ár nem számít! Kép na jó, bizonyos határokon belül azért Kép

Köszi

Unique

KépKép
unique

Sziasztok!

Pénteken kell HCG vérvételre mennem (jó hír a rosszban, hogy 3 nappal előbb megtudom az eredménytKép), és ettől függően mondja meg K, hogy beszedhetem-e az antibiotikumot, vagy kiír nekem másikat, ha kismami vagyok. Már nagyon várom.

Nagyon köszi a drukkokat!

Monyoka Kép tényleg nagyon sok az a pénz a fizetésekhez képest. Ezért biztosan spontán sikerül hamarosan, hogy inkább a babára költsétek, mint az orvosokra. Drukkolok!!!!!!!!!

Weby Kép én áprilisban vesztettem el egy 9 hetest. Kép Nagyon sajnálom, hogy veled is megtörtént. Az idő a legjobb gyógyír erre a fájdalomra, mert a szervezet hamar renerálódik, csak a lélek nem. Nekem nagyon sokat segített a www.angyalokszulei.hu oldal. A történteteket nem biztos, hogy jó ha most elolvasod, de a vesztéssel kapcsolatos gondolatok nagyon segítettek.

Puszi
Noémi
Vendég

Sziasztok,
csak egy gyors bejelentkezés, mert 3 hétig oktatás van nálunk és csak félórákra tudok visszajönni az asztalomhoz. Emiatt nem is nagyon tudlak visszaolvasni Titeket, ezért elnézést, ha kihagyok valakit.

Duddu: nekem is volt egy ilyen különösen növő fogam, nehezen tudták kiszedni és sokára gyógyult csak meg, de nem fájt. Mihamarabbi gyógyulást!

Noémi: izgulok, hogy pozitív legyen a teszted vasárnap. Érzel valamit? Nem is tudtam,hogy Te elvesztettél egy babát. Sajnálom! Meg tudták mondani mi volt a gond és hogy most mire kell jobban odafigyelni?

Tündi: milyen fertőzésed van? De ez nem akadályozza meg a teherbeesést, igaz?

Tjuca: egészen biztos, hogy van valamilyen lelki hatása annak, hogy az ember minden nap belép a babanetre és ezzel már tudatosan is rendszeresen időt tölt a baba tervezésével. Rám is néha nagyon negatív hatással van, de segít az, ha ilyenkor nem írok, csak olvasok. Így egy kicsit kivülállónak érzem magam, átérzem mások örömét/fájdalmát, megnyugtat, hogy más is hasonló édes "gondokkal" küzd. Remélem az új munka eltereli a figyelmed és a picur kihasználja ezt a kis nyugalmat és gyorsan befészkeli magát a pocakodba.

Unique: nehéz lehetett az utazás, de gondolj arra, hogy a jövő évi nyaralás kimarad, így sokáig ebből az élményből kell élni Kép

Lányok, érdemes hőmérőzni vagy az sem visz közelebb a célhoz?
Ti milyen rendszerességgel szeditek az Elevitet?

Monyoka: gratulálok az elhatározáshoz a cigivel kapcsolatban! Mit nem adnék, ha szüleim is letennék!!

Mennem kell vissza a tanfolyamra.

Sziasztok
nyuszmusz

Sziasztok!

Ma lesz az évnyitó. Valamilyen szinten örülök is neki, hisz szeretek emberek között lenni. Kép Most kaptam meg a szakmenedzserek féléves tematikáját. Hát szép lesz... Végiggondolva, hogy az én tavalyi osztályomból is jönnek vissza néhányan, hát nem lesz egyszerü;. Tiszta szaknyelv, amivel ök szinte semmit nem fognak tudni kezdeni!!! Kép

Duddu!
Azt hiszem világéletemben bántam volna, ha nem tanár leszek. A suliban mindenki hülyének nézett, hogy ilyen sok rossz gyerekkel mit akarok kezdeni... Hát én nem hagytam magam lebeszélni, végülis tanár lettem. És nem bántam meg! Kép

Hát ennyit mostanra, megyek készülödni.
Üdv
Zsu

Zsu
valér

-
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára seszi 2010.10.22 15:08-kor.
seszi

Réka
Kamillavirág leforrázva, kiáztatva de ne túl sokáig mert rohadt keserű lesz. Majd langyosra!!! kihűtve, leszűrve, vattapamacs és mehet a sebre, kívülről is törölgetheted a hörcsögdudort. Ne öblögess, bár gondolom már nem vérzik, ha kezd összehúzódni a seb akkor kicsit öblögetheted is de ne erőteljesen.

Monyó
Elképesztően drága a dokid főleg a fizetéshez képest, ha én a fizetésem 1/5-ét vinném a dokihoz, hááát bajban lennénk! Úgyhogy még jobban drukk neked a spontán babához!

Noémi
Nagyon sajnálom ezt a fertőzést! Mielőbbi gyógyulást kívánok! Extra drukk megy mindenképpen!!!!! Főleg a pénteki vérvételhez! Nem feladni ám!

Majcsi
Nem akarok lakberendezni, csak szeretnék majd 1-2 dolgot azért megnézni, nem túl sűrűn megyek Pestre, kicsit kihasználnám, és remélem, lesz majd egy pár hozzám hasolnó érdeklődő aki elkísér Kép Te nem akarsz 10-re jönni? Csak később? Remélem jössz! Kép

Nyuszmusz
Nekem nincs fertőzésem Kép Én naponta szedem az elevitet reggelente. Hőmérőzni akkro érdemes, ha szeretnéd kicsit jobban megtudni mi zajlik benned, de össze is zavarhat.

Na, dobok táblákat mindjárt.

Tündi
Vendég

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?