2005.08.30 21:50
2005.08.30 23:04
orulok, hogy azert megvizsgaltak ! "csak" az egeszsegedrol van szo,,szoval figyelj oda !
orulok, hogy jobban vagy ! akkor mukodik a hokuszpokus !..majd jo penzert masnak is adom...
nem csodalom, hogy sirtal ,amikor megtalaltad a papirt...drukkolok, hogy most majd oromodben tegyed ugyanezt !!
azt Rossmann ban is lehet kapni? akkor en is megnezem..idaig csak gyogynovenyboltaban lattam. Hos vagy, hogy kibirtad a tukrozest ! a szules mar konnyu lesz ehhez kepest..orulok, hogy Miskolcra is tudnal menni. nem mindegy, hogy mennyit kell utazni !
mostanaban nekem is sokkal kevesbe van meg. mondtam a dokinak,,azt mondta, hogy mindegy. ja,,neki,,igen--> de en "felek", hogy ez is egy rossz (elo)jel.
remelem jobbban vagy !
jobb kihagyni a pasikat ebbol a babanetbol. az o szivuknek ez sok volna. Pl inszem utan jobb par napot nem ugralni,, elvileg amikor megtapadna a bebi,,par napot igenis befolyasol az eros mozgas. De modjaval mindent lehet csinalni. MEg hat sokan azt mondjak: hogy ami eletkepes,,az megmarad ugyis...
mi lett a kollegaval? remelem szep.ben egyutt izgulhatunk. te hogy allsz lelkileg? 2005.08.31 08:10
2005.08.31 08:16
2005.08.31 08:31
De aranyos vagy! Jó ötlet, ezentúl csak örömömben sírok.
Jobbulást! Múlt héten nekem is volt szerencsém hozzá. Ki kellett húzatni mind a két felső bölcsesség fogamat. Még szájzárat is kaptam az érzéstelenítőtől.
Ami rossz benne, hogy a szívem miatt mindenféle beavatkozásnál antibiotikumot kell kapnom. És ha netán most tényleg terhes vagyok, akkor kaptam belőle egy adagot.
Hát talán egyetlen darab még nem okozhat károsodást.
A múltkor az én férjem is hazajött és jött ide vigyorogva kiváncsiskodni. Képes volt még rá is keresni a nevemre, hogy elolvassa mit írtam. Utána meg beírta, hogy "mofly". Na mondom, ez ismer engem valahonnan
Szerencsére pont nem talált semmit. Na jó, azt mondja, ezt meghagyom neked. 
2005.08.31 08:35
Egyébként azóta tényleg nem láttam, de jobb is neki
Mindjárt tesztelhetsz
Tombold ki magad, mert kilenc hónap múlva azt sem tudod, hogy áll a fejed, nemhogy bulizi menj
2005.08.31 08:49
drukkhegyek++++++++++
2005.08.31 09:04

2005.08.31 09:32
De nem szabad elkeseredni. A dokinak igaza van ha ott az a baci akkor ki kell írtani mert neked sem és a babának plána nem jó. Az én dokim is állandóan kenetet vesz, hogy minden o.k.-e. Ne aggódj, ki fogja kúrálni és minden rendben lesz!!! Az, hogy a babára milyen hatással lehetnek a gyógyszerek csak ő tudja megmondani, de ezt muszály rendbe rakni és akkor nyugodt szívvel mehet minden tovább!!! Nagyon drukkolok!!!!!!!!!!!és küldök gyógyító energiát (nem elkeseredni, tudod!!!)+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++ ++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++ 2005.08.31 09:55
2005.08.31 09:58
2005.08.31 10:20
2005.08.31 10:23
nagyon köszönöm. Úgy félek, hogy a K. azt mondja, hogy akkor szedjem be az antibiotikumot, mert tényleg ezzel a fertőzéssel eleve kizárt, hogy az inszem sikerült. 2005.08.31 10:51

2005.08.31 10:59
jajaj, csak most olvasom, hogy mi van ! drukkolok, hogy ne legyen nagy/obb baj...ha majd rendebe jossz, erdemes lenne a Gynevac kurat megcsinalnom (ember is)--> segit mindennemu fertozest kikuralni. Ill. a tampont felejtsd el, a furdest is. helyette csak zuhany. Zsurlot vegyel a gyogyszertarban,,es abbol fozzel nagy fazeknyit - bele egy TISZTA mosdotalba,,es amikor nem forro abba kell ulni. nekem sokat segitett, amikor evekkel ezelott hugyuti fertozesem volt.
ez alkati kerdes is, hogy ki mit kap el. te korabban jartal uszni? kaptal fertozest? ha nem,,most is jarhatsz. de a testmelegnel melegebb vizet, gozt, szaunat felejts el . szerintem.
neha jot tesz az ivas. a fejfajas viszont nem...remelem elmulik hamar +++
ja,,a levegot nem kell latni
de jo ! azt hiszem ez jo jel !!
szepek vagytok !2005.08.31 11:44
2005.08.31 11:49
, köszönöm.
vigyem akkor pénteken a pregnylt?2005.08.31 12:06
úgy sajnálom, nem tudtam, hogy te is elvesztettél egy babát. Nagyon szorítok, hogy mielőbb lesz egy egészséges úgy 3 kg-os baba a karodban. De nem előbb, mint 9 hónap. Péntekig megy a drukk! láttad már a www.angyalokszulei.hu oldalt? A történeteket nem biztos, hogy jó, ha elolvasod, de a vesztéssel kapcsolatban nagyon jó gondolatok vannak. Nekem sokat segített.
Remélem sosem lesz már szükséged visszamenni a kaáliba.
akkor küldök neked tüszőnövelőket! 

ha akarjátok tudni, hogy a párod tudott-e regenerálódni, szerintem bárhol megcsinálnak egy ilyen vizsgálatot. Drukkolok erre a hónapra!
a mozgás szerintem sem árthat. Az Elevitet én személy szerint ellenzem. Az orvosok viszont nem. Mivel szintetikus, hízás tényleg elképzelhető. Minden szintetikus vitaminnál. A természetesek nem. De lehet, hogy az egészséges életmódot mostanság túl komolyan veszem.
az ivás nagyon jó. Én is imádok! Bár mostanában kicsit hanyagoltam. 

én nem mérem a hőmet, sajna nem tudok segíteni. Talán kérdezd meg a babás topikot eggyel lejjebb
. Remélem jó jel.
örülök, hogy tetszik az idézet. Nekem nap mint nap eszembe jut, nagy hatalma van. 

2005.08.31 12:51
a dokik persze, hogy nem ellenzik az elevitet, mert penzt hoz a hazhoz. En is total ellene vagyok, de altalaban minden gyogyszernek + vitaminnak. kuraszeruen persze lehet szedni vmit,,de amig vki nem nagyon beteg, a helyes taplalkozas is megteszi.
no comment. 2005.08.31 12:58
2005.08.31 13:10
Megnyugtattál még plusszba. Az ovi talán (meg a bölcsi) lehet az első, ahol a szülő fokozatosan elengedi a gyereket. Egész felnőttkoráig tart. Biztos nem lesz könnyű, de menni fog. Gondolj arra, milyen sokat fog ott tanulni, amit te nem biztos, hgoy olyan ügyesen meg tudnád tanítani neki, hogy mennyi új barátja lesz, milyen helyes kislányokkal fog találkozni, (az öcsémnek már a bölcsiben is volt szerelme, akinek anyu gyűrűt kellett, hogy vegyen), mennyit fog játszani, aludni, meglepit csinálni neked anyáknapjára (amit otthon nem tud
) és így tovább.
Akarunk neked drukkolni!2005.08.31 14:04
2005.08.31 14:12
2005.08.31 14:15
A bacidról annyit, hogy megkérdezem anyukámat róla, ő labororvos volt, lehet, hogy tud valami okosat mondani. És fel a fejjel!!! Szerintem ott van az a baba és semmi baja
Elkelne nekem is majdan. Neked is ott az a baba, mint Noénál. Majd jól együtt fogtok szülni
De azért a baba miatt próbálom rendesen szedni.
Szóval ilyenkor mi van?

| X EZT MÁR OLVASTAD? |
|
![]() |
|