A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Fogamzás » ..."ma megint megjött"...

Szia Vizkrisz.....
Nem a kor számít .Ismerek olyan 20 mint a te párod lehet. Viszont az öcsém 23 és komolytalan. Ne foglalkozz a korral nem számít. Én 24 a párom 33 és 10 éve vagyunk együtt 3 éve házasságban és imádom mág mindíg.
pu
hukmuk

Szia!
Azt hiszem nekem is abba van de otthon megnézem.
Konkrétabbat nem írnál esetleg privatba?
Nálunk rákszürés volt, a belgyógyászunk csinált többmindent.
Ja tök jó hogy van kép rólad majd én is teszek fel.
pu
hukmuk

Sziasztok,
Képzeljétek ma 37,0 volt a reggeli hőm, kevesebb mint tegnap, de azért még valami, nem?
Tegnap pedig úgy örültem a magas hőmnek Kép

Fruzsi

fruzsina32

Hukmuk

Milyen konkrétumra vagy kíváncsi?
A kép rólam tök béna, de mit csináljak így nézek kiKép

Fruzsi
A 37 is jó, azért a hő ugrálhat ám! Hanyadik cn.-on vagy?

Kép

KépKép
babcsi

Babcsi ÖTYETÁRS!
Köszi, megvagyok. Szurkálom magam mint állat, várom már a jövőhetet. Akkor megyek vissza a dokihoz. Türelmetlen vagyok. Ja, és "várom" Piri érkezését is szombatra.

Hukmuk Kép
Üdv nálunk, ne maradj sokáig. Türelem Kép Kép Kép

Kép
Kép
szilva069

Szilvaaaaaaa!!!!

Hát itt vagy?!!!!!Kép
Csak türelem, türelem, tudóóóód az rózsát terem!Kép Döfjed magad és meglesz az eredményeKép
Pirike a dög nekem még halványan de itt van, azt hittem küldöd a farkast!Kép
Jövő hétre kérek szupi hőket!!!!

Kép

KépKép
babcsi

Kép
Kép

wish

Noémi Kép
Én is belenéztem abba az oldalba, de csak egy kicsit, egy picit depressziós. De tényleg jó segítség. Mások sokkal rosszabbul járnak, mint én, úgy hogy én még szinte "szerencsésnek" mondhatom magam. Nálam is üres petezsákot találtak. Így egy kicsit utólag könnyebb volt elviselni. Arra gondoltam, mégsem egy nagy babát kellett elveszítenem. Az szörnyü lett volna.
Az egyik kolleganőnek down-kórt mutattak ki. 15 hetesen meg kellett szülnie. Nem kívánom senkinek. De néhány hónap múlva ismét terhes lett! Most nincs semmi probléma.

Fruzsi Kép
Szerintem is teljesen jó ez a hő. A tegnapi volt túlságosan kiugró, még terhesen is. Nekem is 37 napok óta. Az a lényeg, hogy 36,9 alá ne menjen. Legalábbis nálam így szokott lenni.

Kép
mofly

SzilvaKép

Úgy tűnik mégis küldted a farkast. Ez azért furi mert 2 napig volt csak itt pirike, ilyen még nem volt! Na mindegy...

Kép

KépKép
babcsi

Sziasztok!

Fruzsi Kép a 37 az nem kevés, ne keseredj el. Mikor tesztelsz?

Szilva Kép holnap viszem a cuccot, leadom a férjed nevére becsomagolva. Átküldhetném a mensimet neked? Nem lenne gond? Nekem nincs most szükségem rá KépKépKépKép.

Wish Kép remélem egyszer odajön hozzád ez a bunkó, amikor majd egyszer szüksége lesz rád, és bocsánatot kér. Remélem hamar elrepül a 2,5 hét, és akkor jöhet is a pocaklakó KépKépKépKép

Hukmuk Kép remélem hamar összejön nektek. Mi 2002 év vége óta próbálkozunk, 2003. januárjában és 2005 áprilisában volt egy vetélésem. Ebben a hónapban volt a 4. inszeminációm, holnap megyek vérvételre. a BMC-be járunk 2003 decembere óta. Röviden Kép ennyi. Már olyan sok idő eltelt, hogy néha fogalmam sincs minek kellene történnie ahhoz, hogy végre kisbabánk legyen. Ma különsen rossz kedvem lett, dobjatok fel. Úgy tűnik, hogy meg fog ma jönni. Nem barnázok, hanem mintha elkezdtem volna vérezni. Pedig ma még csak 26. nap. Ilyen korán még sosem jött meg. Fogalmam sincs mi lesz. Kezdem feladni....
Holnap megbeszélem a továbbiakat K. ügynökkel, hogy mit javasol. Teljesen tanácstalan vagyok. Mi a francot kéne még csinálnunk?!?!?!?!?!
Vendég

A sírás kerülget, segítsetek! Kép
Vendég

Noémi Drága!
Szeretnélek jobb kedvre deríteni, de tudom, hogy ahoz mi kellene. Én azt kívánom, hogy sikerüljön, de ez nem mindig elég! Magamnak is kívánom már régóta, de nem hat. Remélem hami jeleket tapasztalsz!

Kép
Kép
szilva069

Noémi!!!
Nagyon sajnálom, hogy így kivagy!Kép Sírd ki magad, az felszabadítja az érzéseidet!!!Nekem mindig segít! Most ha úgy érzed ne fojtsd el, de aztán szedd össze magad, mert előre kell nézni. Noé, össze fog jönni és ez lebegjen a szemed előtt, nem szabad feladni!!!

Milyen a vérzés? gyenge? erős? vagy csak pöttyözgetsz?

Kép

KépKép
babcsi

Babcsi Kép
De nekem nem rózsa kell! Inkább mást teremjen a fogytán levő türelmem.
Jövőhétre tartalékolok neked magas hőket! Jó lesz?

Kép
Kép
szilva069

Lara Kép
Hányszor lett pozítiv a teszted? A hőmérsékletedből gondolod, hogy cisztád lehet? Ezt sajnos nem tudom. Ugorj le orvoshoz, ki tudja tapíntani, és akkor legalább nem izgulsz. Fiatal koromban nekem is állandóan volt. A fogigátló mulasztotta el.

Babcsi Kép
Nem vagy béna! Még így is látszik, milyen kis huncut vagy! Kép
Egyébként nem vagyok egy nagy uszodába járó. Nem vagyok immunis azokkal a bacikkal szemben. Hol tudsz olyan helyet, ahol lehet fürödni?

Most jövő hét péntekig várakozó állásponton vagyok. + vagy - ? Visszanéztem, a múltkor is a 3. héten kezdett el a mellem fájni. Akkor bevált. Meglátjuk most mi lesz..
De ha nem sikerült, akkor se keseredek el. Most h megtudtam, a 11. napon van pé-m, újúlt erővel megyek a jövő hónap felé. Kép
Hétfőre van időpontom a BMC-be. Csak sajnos nem tudom kihez fogok kerülni.
Ha esetleg most összejött a baba, akkor se tudok teljesen fellélegezni, mert nem szeretnék úgy járni, mint a múltkor. Azt már nem bírnám ki. Szeretném ha figyelnék a progeszteron-szintemet. Nem tudom ez lehetséges-e?

Kép
mofly

Noémi,

A családomban többen is sokáig vártak babára volt aki 3 évet de volt aki 10 évet várt és most két szép nagy fia van!!! Õk sem adták fel! és te sem fogod!!!!

Kép

KépKép
babcsi

Kimentem a wcre bőgni. Hát, lejött az egész sminkem. Kép KépKép:
Legszívesebben hazamennék. Még sosem bőgtem mensi miatt. Az elmúlt 27 évben most először. Szar kedvem van, legszívesebben hazamennék.
Ne haragudjatok, inkább nem akarnám lelombozni most a pozitívokat, a mai nap nem az én napom.
A vérzés különben még gyenge. De piros. Kép
A vetélés óta nem barnázgatok, mint régen, hanem rögtön megjön rendesen. Holnapig úgyis kiderül. A hasam is elkezdett fájdogálni. De a 26. napon? Napi 4 utro mellett? Érti ezt valaki?
Vendég

Mofly

Köszi, tényleg huncut vagyokKép

Az uszoda Tatán van egy panzióban...höhöhö..szóval nem gyakran megyekKép
A progi szintet igenis tudják figyelni, folyamatos vérvétellel és ha lemegy kapsz majd gyogyit rá!

Szilva

Küldök sok türelem energiát:+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++ +++++++++++++++++meg sok türelmet: türelem, türelem, türelem, türelem, türelem, türelem, türelem, türelem, türelem, türelem, türelem, türelem, türelem, türelem, türelem, türelem, türelem, türelem, türelem, türelem, türelem, türelem, türelem, ...ennyi elég lesz Kép

Kép

KépKép
babcsi

Noémi
Lehet, hogy tényleg az a fránya baktérium? Holnap minden kederül. Ne keseredj el! Ha kikezeled magad, utána biztos sikerül!

Kép
mofly

Mofly Kép a BMC tényleg nagyon jó, fogják figyelni, de azért majd szóljál nekik, mert nem mindig nézik végig a kartont elejétől a végéig, emlékezni meg úgyse fognak, iszonyú sok beteg van. Remélem hamar látsz majd zebracsíkost Kép.

Babcsi Kép tudom, hogy így van, és számtalan ilyen eset létezik. Csak nem tudom elfogadni. Nem akarok 10 évet várni egy gyerekre. Ez az élet velejárója, és mégis egy csoda lesz, ha lesz. Ez olyan igazságtalan.
Vendég

Noémi

Kibőgted magad? Kicsit azért jobb tőle? A sminked most ne érdekeljen!! Én sem igazán értem, de hát azért nem vagyunk ugyi annyira szakértők! Nem tudod a dokidat most felhívni, hogy mit mond?

És ne aggódj, azért vagyunk itt, hogy lelket öntsünk egymásba ha baj van és együtt örüljünk ha valami jó történik!!!

küldök sok mosolygósat: KépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKép, tessék kicsit felengedni!!!!

Kép

KépKép
babcsi

Babcsi Kép köszönöm szépen. Máris jobb egy kicsit.
Nem hívom fel a dokit, mert úgysem tud semmit mondani. Holnapnál előbb a vérvétel se mutat semmit, úgyhogy holnapig kibírom. Ha mensi tényleg - mondjuk mi más lenne - akkor meg megkérdezem tőle, hogy mit javasol. Már nehezem bírom. Azt hiszem nem akarok több inszeminációt.
Vendég

Noémi

Örülök, hogy jobban vagy!!!Kép Helyes, csak így tovább! Nem akarsz több inszemet? Akkor mit akarsz, lombikot? Abban jobban bíznál? Ha beszélsz a dokiddal úgyis megmondja mit tanácsol. Kicsit el kéne lazulni ma este, vacsizzatok valami fonomat, sétáljatok egyet, próbálj egy picit kiengedni, nem szabad ennyit stresszelni, hidd el!!! Fel kell egyit kicsit töltődjél, mert úgy tűnik mostanra elfogyott az energiád. Szóval kapd össze magad, hogy tovább tudd csinálni!!!
pozitív energiák: ++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++ +++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Kép

KépKép
babcsi

Babcsi Kép Nem tudom mit akarok. Illetve tudom, szeretnénk egy kisbabát. Olyan nagy kérés ez? Rossz ez a várakozás. Kicsit össze kell szednem magam. Sok volt az idei év, azt hiszem. El kéne mennünk nyaralni valahová jó messzire. Sajna egy nap szabim sincs már. Eldugulok, holnap jövök az eredménnyel. Ne haragudjatok.
Vendég

Noé

Kitartás, és várjuk a holnapi eredményt! Vigyázz magadra!

Kép

KépKép
babcsi

Noémi
Szedd össze magad, holnapig bírd ki valahogy. Tudom, vánszorogni fog az idő!
A csomagot köszönöm, apa megy érte holnap.

Mofly Kép
A BMC-ben lehet orvost választani, és nem kell az első alkalommal. Általában akkor szokták felajánlani, ha az összes vizsgálati eredmény meg van. Ne aggódj, azt a dokit választhatod, aki szimpi számodra!

Kép
Kép
szilva069

Szilva
Köszi. Olyan jó, hogy itt megtudok ilyen információkat!

Noémi
Szerintem menj le a körzetihez és irasd ki magad egy hétre. Rád fér egy kis pihenés!

Kép
mofly

Noémi,

Fel a fejjel, teljesen eggyüttérzek veled.
Én a 26 cn vagyok és elkezdtem barnázni. Nem értem miért, elvileg a Duphaston-tól akkor sem szabadna megjönnie, ha nincs baba. Akkor meg miért kezdtünk el vérezni te is és én is??? Ki érti ezt? Kép
Ennyit a marha jó hőmről. Kép

Fruzsi

fruzsina32

Sziasztok!

Bocs, hogy tegnap olyan hirtelen "elhalgattam", de csak a munkahelyemen van net és rohannom kellett már a buszra. Sajnos nem volt időm elköszönni. Láttam sokan reagáltatok és bíztattatok, nagyon köszönöm. Mindjárt részletesen végolvasom a leveleket és válaszolok.
Karcsi
karcsi

Fruzsi
Én azért még csendben szurkolok érted!

Kép
Kép
szilva069

Fruzsi

Csatlakozom Szilvához!

Nekem is előbb jött meg a 27. napra és csak 2 napig volt meg de nagyon. Most voltam a dokimnál, azt mondta, hogy hétfőn elkezdjük nézni a pé-t. Hát majd meglátjuk ezt a hónapot.Kép

Kép

KépKép
babcsi

Babcsi Kép
Akkor növesszed a kis tüszőcskéket!

Kép
Kép
szilva069

Szilva

Kérek tüszőnövelő energiákatKép: ez itt az energiák helye

Egyébként az a furi, hogy a melleim duzzadtak és néha fájnak ami csak menzi előtt szokott. Nem értem magam...

Kép

KépKép
babcsi

Noémi Kép
Összeszorult a szívem, ahogy olvastalak. Annyira sajnálom, hogy nem akar sikerülni, pedig annyira drukkolok nektek.
Nekem is 3x2 utro és 2x1 dupahston mellett megjött rendesen. Kép
Viszont tudod mit? Tessék kapaszkodni a hajszálakba, egy kis vérzés még nem jelent semmit. Holnap menj el a vérvételre és utánna sírjunk csak. Hátha, hátha, hátha...
Hátha éppen most történik csoda Kép

wish

Fruzsi Kép
Basszus, most olvasom, hogy te is barnázol Kép
Ne már, ez így nem igazságos Kép

wish

Babcsi Kép Kép Kép Kép Kép
++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++ ++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Kép
Kép
szilva069

Szilva

Köszi, elraktároztam őketKép

Kép

KépKép
babcsi

Na, nagyjából végeztem az olvasással. Akkor a válaszok:
Wish, Noémi: Köszi a drukkot. Ma reggel feleségem felhívta a dokit és azt mondták neki, hogy Rutaskorbint (nem tudom hogy írják helyesen) szedjen 3-4 napig. Ez valami véralvadás segítő lehet. Én ezt úgy fordítottam, hogy van még remény.
Noémi: ne keseredj el!
GTünde: a golyó nálam az utrogestánt jelenti. (Bocs, most látom hogy Noémi megelőzött)
TSaci: Jó kérdés. Elég macerás a dolog, de ki lehet bírni. Azt hiszem a vérvételeken kívűl nagyjából mindig elkísértem feleségemet, mert sokkal jobb ha nem egyedül utazik (vonattal, mert autónk nincs)és nem kell egyedül végigűlni a napot a folyosón. Mindenesetre én leginkább őt féltem a "viszontagságoktól", fájdalomtól, stressztől. De nem szerencsés, ha "az egész család" aggódik, tehát inkább azt mutatom, hogy nincs semmi baj, vidám vagyok, és nincs semmi gond.
Babcsi: Köszönöm.
karcsi

Karcsi Kép
Üdv. nálunk! Szorítok nektek, hogy sikerüljön! Én is Sz. ügynökhöz járok. Nekem most lesz az 1. lombikom. Gyere a hírekkel!

Kép
Kép
szilva069

Noémi, Fruzsi addig amíg nem véreztek rendesen addig van remény! Nem szabad feladni. Ha már ti is feladjátok, hogy lesz esélye a babónak! Legalább ti bízzatok a babátokban! Kép

KépKép
jiny

Sziasztok!
Hát jó időbe telt míg el tudtam olvasni az előző két nap történéseit.

KarcsiKép
Üdvözöllek a klubban. Örülök, hogy egy férfi is van közünk és engem is érdekel, hogy Te hogyan éled meg a babanélküliséget. Az én férjem még nem nagyon folyik bele. Azt mondja, hogy türelemetlen vagyok, mint a házasságunkkal. Hét év együttélés után házasodtunk össze. Kellett egy kis presszió, de azóta mindig azt mondja a férjem, hogy már évekkel előtte össze kellett volna házasodnunk. Így sajnos egyik apa sem érhette meg az esküvőnket, ráadásul az én édesapám három hónappal az esküvő előtt halt meg tök váratlanul.

Én most nem várok se pé-t, se menzit, a 17. cn-on vagyok. A hőm még nem valami magas, de már lépeget felfelé. Már nagyon várom, hogy izgulhassak. Egyelőre nem érzek semmit. Egyszer mikor azt gondolom terhes voltam a peteérés utáni 5. naptól fájtak nagyon a melleim és egyszer rózsaszín vércseppeim is voltak. Lehet, hogy akkor próbált meg beágyazódni. Valamelyik amerikai honlapon olvastam, ott implantation bleedingnek hívták.
Hát most csak reménykedek. Minden ideális volt. Mármint pé meg akció terén.

Kép
Kép
tiza

Fruzsi, Noémi++++++++++++++++++++++++++++!!!
Csak bekukantottam és látom nagyon kell bíztatni.

Sziasztok, megyek a fogdokihoz magamnak is++++!

Babcsi, köszi a "jóreggelt", sajna már hajnalban kezdődő rettenetes napom van.

Többieknek puszi, nincs időm sajnos most veletek maradni!

Kép
Kép
Kép
amica

KArcsi Kép te egy isten vagy !!! koszi a valaszt,,,orulok, hogy igy gondolod. Sok siekrt nektek

bocs,,rohanok,,mast nem olvastam vissza
puszi saci
tsaci

Tiza: Biztos majd a férjed is "belejön" a dolgokba ahogy "izgalmasabb" lesz a dolog.

Szilva: Mi is szorítunk neked. Ha jól emlékszem még nem kezdtétek a stimut, vagy lemaradtam? Remélem Sz ügynök mindegyikőnknek szerencsét hoz. Egyik sorstársunk az ő keze alatt lett a napokban terhes, és 1 petéjű ikrek várhatók (ha minden igaz).

Saci: Köszi. Ennek még nem neveztek. Bár ha így folytatom, isteni alakom lesz (szóval hasonlítani fogok Buddhára).

Sziasztok. Sajnos (szerencsére) mennem kell a buszra.
karcsi

Sziasztok!

Na megjöttem a fogdokitól, egy hét múlva kell visszamennem, mert nem lehetett véglegesíteni a tömést. Kicsit bosszankodtam, mert ideutaztattam az anyukám "hiába" és egy hét múlva ismétlés. Na de mivel volt dajka elmentem a dokimhoz is, ott is rég voltam.
A lényeg, hogy a 19!!!! cn-on van egy 30-as tüszőm. Pedig nekem általában tankönyvi a ciklusom.
Mikor szokott repedni? Mert egyébként semmi "jelét nem mutatom félidőnek".

Közben a doki elveszette a régi kartonom, én meg lányos zavaromban elfelejtettem megkérdezni, hogy engem humánpapillomára és toxoplazmára szűrtek-e.
Tünde, megkérdeznéd nekem anyukádtól, hogy a rendes általános nőgyógyis vizsgálatban a humpap. szűrés benne van-e. Persze csak ha nem gond.
Rohanok vacsoráztatni.

Noémi, Fruzsi még mindig gondolok rátok!

Kép
Kép
Kép
amica

Sziasztok Lányok!

Ne haragudjatok, hogy így ismeretlenül írok és ráadásul kérdezek is Kép Szóval az LH teszten a tesztcsíkom halvány (ez már vmi, ahhoz képest, hogy máig semmilyen nem volt...) szóval ez azt jelenti, hogy az LH szint felmegy vagy azt hogy már le, tehát már mindegy?

Köszi, ha válaszoltok szakértőbbek Kép
reva

Babcsi!

Szerintem ez is ciszta lesz mint a múlt hónapban.
Ha nem jön meg rendesen akkor elmegyek az orvoshoz és kérek peteérést segítő gyogyit.

Kép
lara26

Noi!

Bízz a babóban!
Én is bízok abban, hogy lesznek olyan hónapok is az életemben, amelyek nem ciszta érlelők lesznek.

Kép
lara26

Üdv mindenkinek

Reva

Sajnos ennyire nem értek az LH teszthez. A használati utasítás nem írja? De ha eddig is csináltad és csak most lett csíkos, akkor folytasd a tesztelést. Ha jó erős lesz a csík, akkor jóKép
gtünde

Wish

Ki tudnád javítani a táblát, mert egy nappal előrébb tartok a ciklusban, mint beírtad. KösziKép
A hülye kollégádnak meg azt üzenem, hogy ...... (ide gondolj valami nagyon csúnyát). Nem tudom már, ki írta, de én is remélem, hogy egyszer majd a te segítségedre fog szorulniKép

Olyan rossz kedvem lett délután. Kiderült, hogy az unokatesóm terhes. Ami persze tök jó hír, mert neki is voltak gondjai, de olyan rossz érzés, hogy nekem még mindig nem jött összeKépKép
gtünde

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?