Szuper helyesek a fiúk.

A nagyfiad meg nagyon ügyes, hogy így segít!
Én is azt olvastam, hogy az anyatejben és a húsban lévő vas szívódik fel a legnagyobb mértékben. Mivel húst még nem esztek, Neked kellene vasraktár, ha van még tejcid. Ditke
Mi is le vagyunk robbanva, illetve már kilábalóban belőle. Vírusfertőzés. Nálunk Samu kezdte, majd másnap már Oli, végül én is elkaptam láz nélkül. Most már leginkább csak köhécselnek, meg nagyon nyüszik, de tegnap Oli mindent kihányt.
Jobbulást a csajoknak!
Altatás: Most van egy cikk a Kismamában az alvás kitolódásáról, illetve lerövidüléséről, hogy kellene átállni napi egy hosszú alvásra. Túl sokat nem segítenek, csak azt, hogy segítsünk a babának átállni napi egy alvásra. Kösz.
Más: Egy másik cikkén kiakadtam a Kismamának, és gondolkodom rajta, hogy nem veszem meg többet. A szoptatásról és a pótlásról van egy 2 oldalas cikk, valami szoptatási tanácsadó írta. Megmagyarázza, ha szopik a baba és utánna üvölt akkor nem azért üvölt mert még éhes, hanem mert az Anyuka ideges, hogy eleget evett-e a gyerek. És ha kap még utánna cumisüvegből pótlást, akkor nem azért alszik utánna nyugodtan, csendben, mert jól lakott, hanem azért mert az Anyuka megnyugodott, hogy Õ mindent megtett azért, hogy a gyereke jól lakjon. Konklúzió: Ne adjunk semmiképpen pótlást.
Cat

Levi is ennyi idős volt, amikortól nem kelt már éjjel. Nincs ezzel semmi gond. 

Niki Apával olvas
Dávid nagyfiúsan