A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Szülészetek, kórházak » Szent Imre kórház azaz a Tétényi - Ikea szoba &eacut

Zsan, a kesobbi idopont az hetfon van? es 3/4 11? tulkep nekem is jobb lenne ez a picit kesobb, de akkor apa nem tudna jonni (igy se fog mindig tudni), es az meg ugy nem jo. de igy se, ha te atmeszKép

"Tell me why are we so blind to see
That the ones we hurt are you and me?"
Coolio
recca

Fibi, a kukkolot ugy ertettem, h csak olvastalak titeket... szegyen, nem szegyenKép
de amugy a valasz: igenKép

Coolio
recca

Sziasztok!

Johanna!

Reggel voltam 9 körül az Auchannál!Megvettem a zörgős könyveket! Írjatok majd, hogy mikor talizzunk és akkor viszem!
Meg össze-vissza intézgettem amiket kellett! Már nagyon profi vagyott ám a tömegközlekedésben!Kép Igaz a 47-esre nem tudom feltenni a babakocsit, csak a 18-asra! Általában addig szerencsétlenkedem, amíg valaki megszán és segít!Kép Az Auchantól az 58-as busszal mentem! Háttal szálltam fel, mert valaki segített felrakni a babakocsit, épp indult a busz! Amikor megfordultam, akkor láttam, hogy mögöttem már áll 3 kismama babakocsival!Úgyhogy annál az ajtónál se fel se le nem szállt senki, amíg mi le nem szálltunk!Kép

Fibi!

Jó, hogy megint itt vagy!Kép
És mikor harap Bálint? Azért kérdezem, -igaz, Timinek csak 2 foga van alul - mert Õ azt csinálta, amikor már jóllakott, én meg még visszadugtam a szájába a cicit, hátha kér még, hogy szépen belémharapott, aztán rámvigyorgott!Kép Azóta résen vagyok! Ha attól tartok, hogy esetleg harapni fog, akkor a kisujjamat a szája és a cicim közé teszem! És ha látom, hogy kezd cuppogni, akkor elveszem az ujjam, mert akkor látom, hogy még szopizni fog! Ha meg épp harapni van kedve, akkor csak az ujjamat harapja meg!

Zálika!

Én is Balogh dokinál szültem! Nem a Tétényiben rendel, hanem a Fehérvári úti rendelőben! Oda is be kell jelentkezni ujjabban! Tel:279-2100
A magánrendelője itt van: XI. Kende u. 8-10. Tel: 209-68-38

ILdi
ildi76

Szia Ildi76,

köszi szépen! És a Fehérvári úton van a nem-fizetős rendelője, vagy az is magán? (bár lehet, hogy hülyén hangzik a kérdés, de tök tudatlan vagyok..)
zálika

Zálika!

A Fehérvárin Sztk rendelés van, nem fizetős!Kép

Vera!

Én ehhez a fotónézegetőhöz alfabéta vagyok! Mit kell csinálnom, hogy meg tudjam nézni?
ildi76

Csobb! Kép
Jobb idő van, mint nyárom-Éljenek a vénasszonyok. Moose, neked éljenek az indiánok. Kép
neet
neet

Fibi,
én is emlékszem, mindig Ildivel kevertelek, valamelyikőtöknek narancssárga gatyója volt, de ezt mindig elfelejtettem, kié is. Kép De az arcod előttem van, az egyik előadáson taliztunk is, emlékszel?
(Eltén a kiegre járok. Angol szak)
neet
neet

Neet!

Nekem volt és van narancssárga gatyóm!És ezt mindig elfelejted!Kép
Vénasszonyokat én nem éltetem annyira! Itt a 3.-on nem olyan kellemes!Kép
ildi76

Jesszus! Most látom, hogy írtam azt, hogy újabban! Terheljétek lécci a meleg számlájára!Kép

Votiv!

Ma kipróbáltam a hajdinapelyhet, amit írtál! Isteni finom volt! Banánnal ettem, meg mazsolával! Timinek még nem adtam, előbb előkóstoltam!Kép
ildi76

na most állítottam az albumon, elvileg megy... majd szóljatok, sikerült-e!!!!

Neet,
és akkor majd a 49-esen randizunk Kép úgy látszik TO komolyan vette gondolatbeli fenyegetőzéseinket Kép

Ildi,
ha minden igaz, akkor profilomban rákattintasz a saját weboldalam-nál megadott címre, és ott valamelyik képre, és akkor már nagyobban is láthatod Kép

vera
kisün

Sziajjasztok!

Moose!

Köszike meglestem és nagyon jó képek készültekKép

Juc!

Ezermillió sajnálom, és szánom bánom bűnömetKép apának elfelejtettem odaadni kajcit meg dobitKép NE HARI! Igérem a kövcsi talijukra Verával odaadom!

Képzeljétek Domi alvási rekordott döntött!

12Órát aludt egyhuzamban kajcsi és megszakítás nélkül! Eddig 11óra volt a csúcs.
eszti25

Kisün,
úgy látszik!
És végre a képeket is látom! Nagyon jók lettek! Kép
Nektek is ilyen lassú a babanet? Vagy csak velem babrál?
neet
neet

Vera!

Albumban piros pólóban,szemüvegben,rövid hajjal,gyönyörű deddel az ki az?

Jucus
20170114224602

Recca, gondoltam, hogy a kukkolo ezt jelentiKép
Neet, of course emlekszem, meg a sziv alaku post-itre is, amire a nevedet irtad, h megismerjunkKép
Ildi, jolesik h orulsz nekunkKép Ez jo otlet, amit irsz, mert Balint is akkor harap, ha mar csak jatszik a cicivel, es nem ehes. Koszi a tanacsotKép

KépKép
fibi

Neet,
veled babrál, kizárólag veled babrál Kép örülök, hogy jók... mingyá írok mélt is.

Jucus,
az Grina+Máté (5 hós) Kép És még nem írtam, hogy HIÁNYOZTÁL!!!!!! de majd legközelebb...

vera
kisün

Eszti,
ez tényleg alvási csúcs!!!! Kép

v
kisün

Fibi, akkor felreertettem, h felreertettelKépKép

Coolio
recca

Eszti, 12 orat? mit csinalsz te azzal a gyerekkel? nagggyon gyanus...KépKép

Coolio
recca

Kisün!

Hát igen ez az volt!
Főleg azért mert még csak 11hetesKépbár 7 hetes kora óta nem igen kel fel csak 1szer 1szer.

Neet!

Ne aggódj nekem is szórakozik! Vmiért utál minketKép bár velem már napok óta. alig tudok feljutni néha.
eszti25

Recca!

Hát ha én azt elmondanám! Bár jó pízért bármitKép
eszti25

Na jó elárulom. Sokat megyünk napközben, bár ettől független alszik a kocsiban, dután már ő nem igen szeret aludni, és sztem ezt pótolja be éjjel. 1/2 7kor cici 7-fél8 közt füri és utána még egy cici hogy jól elaludjon rajtaKép hogy őszinte legyek ennyi!

Ja nem még van vmi!

Anyája meg apája is IMÁDJA az ágyat! Természetesen alvásról van most szóKép
eszti25

Eszti, mit mondjak: ez eleg kiabranditoKép ennyi? valami zaftosabbra gondoltam...KépKép

Coolio
recca

Na jó jól bepáleszezek esténként és ő igy piás tejet iszikKépKép igy hihetőbbKépKép
eszti25

alakul...Kép

Coolio
recca

na jó megfogtálKép most mit is találjak ki?KépKép
eszti25

egyebkent elhiszem, h gyarilag ilyenKép hiszen o egy kis aranycsillagtunderviragszalKép

Coolio
recca

Kisün,
beígért mél csak nem jön. Ülök, itt várok, lehullanak a levelek, lassan jön a hó is... én most írtam, egyébként. Kép
neet
neet

Recca!

Tegnap én is méltem neked! Megkaptad?
ildi76

ILdi, epp most valaszoltamKép

Coolio
recca

Recca!

Köszi! Már megkaptam! Tejport akkor megnézem Tescoban!Kép

Vera!

Már műxik! Jók a képek! Főleg, ha diavetítés formájában nézi az ember, akkor 1-2 kép olyan élethű mintha mozogna!Kép
Azt néztem, hogy nekem az összes talis képen a hátam látszik, meg a nadrágom cimkéje és a bugyim, ahogy hajolgatok! Még jó, hogy csak távolabbi képek!Kép
ildi76

nekem is látszik a snoopys bugyim, asszem Moose egyik képén... Kép

uszi jó volt, de valahogy kicsit komolyabbra számítottam, mi már "szeretjük a vizet" Kép és Esteban majdnem kigyorsúszott a kezemből...
((persze megkaptuk, hogy de szépen úszik a Pistike!" meg "aranyos ez a Pityuka!"...)

na és a titkárnők is tirpákok voltak, ahogy Recca is jelezte, de nyeltem egy nagyot

Zsanc, nekünk végülis mind1, melyik időpont, de Reccának nem

most csípett meg egy rohattt vérszopó

HundM: amit az indexen olvastam/láttam róla, nem hozott lázba - hát hol hordok én utcára kisbugyinadrágot???? (itthonra meg már van Kép) ezt a boltot a trendi tiniknek szánták, ergó irány Hegyeshalom...

Ildi, örülök, hogy ízlett a pehely, biztos Timinek is ízleni fog, és ezek a gabonafélék marha egészségesek, nem csak fincsik

Beetrix, én a Herbaházba járok ilyen cuccokért, mert ott a legnagyobb a választék, és nagyon olcsó, ez a nagykere a bioboltosoknak, akik aztán többszörös áron továbbadják a cuccokat... és kiszolgálnak egyéni vásárlókat is, szerencsére
www.herbahaz.hu

Fibi, ne haragudj, hogy eddig még nem válaszoltam, mea maxima cupla!!!!

hulla vagyok, délután is kidőltem, mikor Isti is - ez az úszás jól kiszívta mind2őnk erejét Kép
aztán du. még sétáltunk egy hatalmasat - szinte éreztem, ahogy fogyokKépKép

na megyek, néznem kell, amint ez a majom kilövi magát a rakétával a viasaton, mert ezt kritizálom a héten

votiv 8)
votiv

Recca!

Köszike! Benke is imádni való! És a haja! Az egyszerűen levett a lábamról! Szóval igen Domcsikám gyárilag ilyen. Igy rendeltem megKép
eszti25

Jányok mi ez a pangás?
eszti25

Eszti!

Jó kis piás vagy Te!Kép
Miről maradtam me le?Most mentek el eddig nemismert Svájci rokonok.Na azt a jó kis beszélgetést.Se közös téma,se közös nyelv.Õk beszél francia ,kicsit angol.Mi beszél angol(Jucus csak ért).Na de svájci angolt még érteni sem könnyű.SZóval kínos szitu,bár Zapa nem zavartatta magát,én meg kölköket neveletem ezerrel.Bár ezek kölkök nekem ajándékok,szóval nevelni sem nagyon kell őket!KépDe Soma azért ma majdnem kapott két taslit amikor délután szórakozott alvás helyettKép

MSN még valakinek?

Jucus
20170114224602

me=ma
20170114224602

én meg ajándékba kaptam két irtó nehéz feladatot...Kép olyan szorgalmi szaga van!!
Igi ma rámkiabált, akkor jutott eszembe megint, hogy ez most feladat, vagy ajándék??? Már ő is ugráltat!!

Kép

ZsanciKép
...hogy az utolsó emlékünk egymásról egy szép mosoly legyen...
zsancikant

Enyém csaj meg jól lepisilt fürdés utánKép

Nekem feladat lesz Somát beszoktatnom a jövő héten óvibaKép

Jucus
20170114224602

Votiv, mindent elolvastam az indexen (tenyleg, miert irnak egy nap alatt harom-negy cikket ugyanarrol? kilora kell melozniuk?) es ez allati nagy disznosag, hogy csak az egyik, tinilanyoknak valo markajukat hoztak, es gyerkoc meg ferfiruha csak egy ev mulva lesz! Most marha pipa vagyok! Es vajon csak a cseheknel csinaltak ilyet, hogy ket ev alatt 11 uzletet nyitottak? Vagy nalunk is belehuznak mostmar? Bar az egy ev akkoris sok.

Eszti, tenyleg szuperjo alvokaja van Kép nagyobbaknal, akik mar nem szopiznak, szerinted hogyan lehet ezt megoldani? bar nalunk sajnos csak en vagyok az alomkoros, apa nem Kép

Fibi, a paragrafus ugy kezdodik, hogy "az ALLAMI" Kép

Kisun, ez nem igazsag, hogy a legtobb kep Esztirol van, meg allandoan csak Neetnek irsz levelet! Szoval csak vele akarsz baratkozni, najovan. Egy csomo mindenkirol egy keped sincs... Mi meg (itt a lo tuloldalan) csupa olyan kepet csinaltunk, amin mindenki rajta van, bar igy meg senki nem latszik rendesen...
moosejaw

Votiv, jolvannna, megbocsatok, de csak aze', mert en is jo par honap utan valaszoltam NekedKép
Ildi, hajdina rulez sztem is, meg a bulata.
Jucus, Te hogyan osztogatsz MSN-t?Kép
Ada, ma ejjel ugy jarok mint Te. Elkezdtunk a zurammal borozgatni, ma 3 eves a szerelmunkKép

KépKép
fibi

Moose, hu tenyleg, ma mar nem ihatok tobbetKép

Eszti, mennyi idos a kicsid? Az en porontyom jol bevacsoral, aztan meg szopizik is elalvas elott, oszt megis 3-szor fent van eccakaKép

KépKép
fibi

JUc!

Apa nem mesélete milyeneket hempergek itthon hulla részegen? KépKépKép
Amikor még nagy pocim volt akkor is csak azért kellett kocsikáztatni, mert piás voltamKép

Moose!

Sajna a receptet nem tudomKép
Hidd el ha tudnám akkor elárulnám mindenkinek.

Fibi!

11 hetes a kisfiam! Már csak ezért is szép eredmény amit produkálKépNálunk szerintem az is a titok, hogy ő fárasztja saját magát. Van dután este felé 1óra amikor sír, és tök mindegy mit teszek vele nem hagyja abba. Ilyenkor már alig lát ki a fejéből szegénykeKép
eszti25

Frissitettem Balintrol a kepet, akit erdekelKép

KépKép
fibi

Fibi!

Nagyon cuki Bálint!! Édesen mosolyogKép
eszti25

Juc!

Amugy olyan egészséges életet élek/tem hogy amint megtudtam hogy babát várok azonnal letettem a cigit és csak egészséges dolgokat ettem ittam. A főnököm is igy jött rá h terhes vagyok, pedig akkor még senki nem tudta csak én meg apa. És ez a mai napig igy van csak egészséges dolgokat eszök, meg iszokKép

Na joccakát

hónap ujra itt, de már húz az ágy
eszti25

Fibi!

A kérdésem arra vonatkozott,hogy más is felvesz-e a MSN listájára engem?
És nagyon huncut Bálint!

Eszti!

Hát gondoltam én ezt!

Lányok!

Eladósorba került a Fischer Price rezgös pihenőszékünk.Nem egy mai darab de a célnak megfelel és rezeg is tök jól.Ha valakit érdekel akkor küldök képet.Kb.3000Ft-ra gondoltam érte.

Juc

Juc
20170114224602

Hi Babes!

Mai altatás = katasztrófa
minyima 1,5 óra
fogalmam sincs mi baja a kőcnek....lehet, hogy csak szar napja van? mindegy is, holnap jobb lesz.

Visszaolvasok, aztán azt hiszem, eldőlök,.
Ada
ada007

Moose,
bocs, de korlátozott volt a hatósugaram Kép és ugye nulla db. férj volt nálam, aki Dócival játszott volna, amig én fényképezek Kép Neetnek meg nincs fényképezőgépe, így portfóliógyártás folyt Kép

vera
kisün

Én nem tom megnézni valamiért Moose -féle képeket.Valami hülyeség jön föl nekem.

Juc
20170114224602

juc,
felvettelekKépés mikor én akartam mindenki lehurrogottKépmegyek is búslakodni.....

szomorúúúúúúúúúúúúúúúúúúúgigi
Vendég

Gigi!

Búslakodás helyett mondjad meg nekem címedet!

Juc
20170114224602

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?