A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Fogamzás » ..."ma megint megjött"...

vanda: megkaptam, megnéztem, nagyon köszi!
tanulságosak voltak a görbék!
mzs

KépKép Kép
mzsperx

Vanda, Caldea!
Koszi az infot, a Daedalont abbahagyom a Bromo szedese mellol Kép

kamilla
kamilla

Beszti, Doris,
köszönöm a maileket.

Melinda és Melinda Férje,
nagyon gratulálok a babához és köszi a vidám perceket!
Úgy irigyellek benneteket, remélem nem sokáig.

Pé. óta stabilan 37 fok a reggeli hõmérsékletem, immáron 8 napja! És mindez szájban mérve. Ugye nem romlott el a hõmérõm?! Kép

Pilinke
pilinke

Sziasztok lanyok!

Vanda vagy Edelweiss!
Azt hiszem most mar kivehettek a tablazatbol.

Sien!
Koszi az erdeklodest! Jol vagyunk. Ma mondtuk el (telefonon) baratom rokonainak. Nagyon orultek a hirnek. Nagyon jol esett mindkettonknek. Egy kicsit azt hiszem mindannyian meglepodtek. Talan a mamajat kiveve.

A tablazatbol azert vegyetek ki, mert penteken voltam UH-n. Azt hiszem most mar tenyleg hivatalos. A pici szivet is lattuk. Anyu jott el velem. O is bejohetett. Nagyon meglepodott, hogy mar van szive. Ja a kis maszat (a fenykepen tenyleg csak annak latszik Kép) 7,8 mm volt. Azt hiszem ott az asztalon kezdtem el felfogni, hogy tenyleg nem vagyok egyedul. El is bogtem magam. Kepzeljetek bennem az UH-os masina, anyu a labamnal en meg bogok ott fekve. Igy utolag eleg muris lehetet. Mindenkinak kivanom, hogy hamar bekoltozzon a pocijaba egy ilyen kis maszat. KépKép
Azert ezutan sem fogok eltunni, igaz eddig sem irtam tul sokat, de amikor tudtam mindig olvastalak titeket. Es igazabol ennek a topicnak koszonhetek majdnem mindent.

Sziasztok
Klari
Zsuzso, meg nem talaltam meg a cd-t!
Klari

Jó reggelt mindenkinekKép
CipomamaKép
Magánban írok és drukkolok...
Klári, MelindaKép
Vigyázzatok MagatokraKép
VandaKép
Remélem már jobban vagyKép

Puszi: Doris
doris

Sziasztok lányok!

Végre elõkerültem. Kezdhetem a tûzoltást. Kép
Sok új kismamánk van???? Remélem igen.

Puszi,
Edelweiss
edelweiss

Lányok, úgy néz ki a március 18-ra tervezett HSG-m is elmarad! A francba!

Pedig annyira vártam, hogy megjöjjön. Vártam szombatra, és vasárnapra és mára. De nem jött meg! Csak a höm lett mára 37,05.

És ma reggel pedig pozitív a tesztem!!! ÉLRTITEK??????? Nem tudom elhinni. Most mindjárt sírok KépKépKép NEm hiszek a szememnek! Mindjárt újra megnézem a tesztet, hátha csak délibáb. Igaz, kicsit, nagyon kicsit halványabb mint a tesztcsík, de hát nem is rögtön reggeli vizeletöl csináltam az irodában.

Ma gyorsan elmegyek a dokimhoz, iratok vele duphastont.

Puszi,
Moni
mj

Sziasztok,Kép
Klári nagyon örülök Neked mégegyszer!
Vanda,
Jobban vagy már?
Pilinke,KépKép
Szerintem ez jó jel!
Breki
Breki

MÓÓÓÓÓÓNI,KépKépKép
HUJÉÉÉ!
Nagyon örülök ezek szerint megvan a hét elsõ kismamája??????
Breki
Breki

Gratulalok Moni!

Nagyon vigyazz Magatokra!

Timea
Névtelen

Moni,

Nagyon örülök neki, hogy ilyen meglepetéssel kezdted a hetet és biztos nem volt véletlen, hogy a múltkor elmaradt a HSG-d. Vigyázzatok nagyon magatokra.

Puszi
Alma
Alma

Jó reggelt!Kép
Móni!KépKép Hát ez fantasztikus hír!!KépKépNagyon örülök Nektek!KépKép
Ennél jobban nem is kezdõdhetne a hét!Kép

Puszi, Sien.
Sien

Sziasztok!

Moni, GRATULÁLOK! Kép
Remmélem a folytatás ilyen jo lesz. Ki a következö? Ez a tavasz olyan szép!

Anett!!!!
Mi volt pénteken a lombik megbeszélésen?

Eni
Eni

Cipomama!

nõgyógyász-onkológusra van szükséged, mert akkor tudok egy jót ajánlani! Remélem nem túl nagy a baj!

Klári!

Nem egyedi az eseted én is elbõgtem magamKépKépKép, de szerintem ez már teljesen megszokott dolog. A kérdés csak az, hogy ki miért sír? Azért mert akartaKép vagy azért mert nemKép? Én mindkettõre találtam példát.

Gratulálok a friss babásoknak!KépKépKép

Doris!

Tessék belehúzni!KépKépKép

Puszi, Pucúr
Pucúr

MJ Móni!!

Ezer Puszi és sok-sok gratula!!KépKépKépKépKépKépKépKép:
Már rád fért! Nagyon vigyázz a Picúrkára!!!

Edelweiss!

De jó, hogy végre te is vagy már!

Pucúr
Pucúr

Moni!

Gratulálok!!!! Csodák pedig vannak!!!!!!!!

Nekem ma kéne megjönni, de amig nem jön meg addig nem váltom ki az 56.000 Ft-os receptemet. (hétfõtöl kell kapnom a szurit).

Caldea
Caldea

Kuldjetek legyszi nekem babas gorbeket!
Koszi
Kakukkfu
kakukkfu

MóniKép
Gratulálok!!!KépKép Vigyázz Magatokra nagyonKépKép
BesztiKép
Elküldhetem az eddigi görbém? Kíváncsi vagyok mire következtetnél belõle.

doris

KépKépKépMóniKépKépKép

Gratulálok én is neked,annyira jó ilyen hírre bejönni dolgozniKép
Vigyázz magadra nagyon.

Mzsperx!
És veled mizus??? nem csináltál tesztet?

Renike!

Még mindíg kereslek HIÁNYZOLKépKépKép

Alice
Alice

Lányok,
Köszönöm szépen a gratulációkat. Olyan boldog vagyok és olyan mély kétségeim vannak. Tényleg sikerült? És tényleg pozitív? És tuti jó helyen van?

Be kell vallanom a pé-töl ma még csak a 13. napon vagyok, de nekem rövidek szoktak lenni a második fázisaim, ha pedig hosszabbak mint 10-11 nap, akkor mindig barnás trutyi volt 2-3 napig. Szóval se barnás izéke és a höm se konyul lefelé ahogy szokott, ezért mertem a 13. napon tesztet csinálni.

Ugye nem lehet hamis a 13. napi teszt eredménye????? Félek, mert annyira rosszul kezdödött a görbém 2. fázisa. Ugyanis alig ment fel, söt fel se ment napokig, és ráadásul még barnás-véres trutyi is volt pé után 3 napig, meg igen kellemetlen mellfájások!

Mindenesetre rohanok a dokihoz, ma délután vagy honap reggel.

Páromat felhívtam. Elmondtam neki. Teljesen bepánikolt!Kép Pedig ha jól emlékszem ö is bennevolt a gyerekgyártásbanKépKépKép. Szerintem nem gondolta volna, hogy ilyen "hamar" sikerül. Végül is "csak" július óta próbálkoztunk célzottan.

Edelweiss,
HiányoztálKépKép
Ne végy le a listáról, még szeretnék itt maradni köztetek. Ugye lehet?

Puszika,
Moni
mj

Kedves Moni!

Gratulalok, szerintem most mar ne izgulj, ket csik sosincs veletlenul! Kép

Kuldd el legyszi a gorbedet,
udv Kakukkfu
kakukkfu

Beszti!

Neked biztos van egy gorbegyujtemenyed,
kuldd el legyszi nekem!
Koszi
Kakukkfu
kakukkfu

Sziasztok!

Pénteken átestünk végre az elsõ lombikos megbeszélésen. Nagyon kedvesek voltak. Vettek vért és csináltak ehy UH-ot. Úgy tûnik minden OK. Még egy HSG-n túl kell esnem. Kicsit félek tõle, de már olyan sokan kibírtátok. Aztán a férjemet egy újabb matyi vizsgálatnak vetik alá, ami kicsit alaposabb, és több mindenre kiterjedõ lesz, mint az eddigiek. A vérembõl csinálnak anya-szérumot, és abban is usztatják egy ideig õket, hátha valami ellenanyagot termelek, ami megöli õket. Aztán, ha ez mind megvan, már meg tudják mondani milyen beavatkozás szükséges a babához.

Anett
Anett

Moni!
JUHÉÉÉÉÉÉ!!!! KépKépKép
De örülök nektek!!! KépKépKép

Beszti
Elküldhetem neked a mostani görbémet? Nekem nagyon zavarosnak tûnik. Valahogy olyan egyenes. Bár most elég zûrös voltam. A tüneteim alapján a háziorvosom mindenáron belém akarta beszélni a kisbabát. Kép

Vanda, Te csináltad a listát amíg nem voltam? Elküldenéd nekem a legfrissebbet, ha szépen megkérlek? Kép

Puszi,
Edelweiss
edelweiss

Moni!

En is gratulalok! Nagyon jo ilyen hirrel kezdeni a hetet.
Ez a sok babasodas nekem is akkora erot ad!

Vanda!

Koszi a mailt. Most nincs tobb idom, de kesobb megnezem.
Csak a mai termest akartam mindenkeppen megnezni. Erdemes volt.

Andi
andi28

Moni (mj)

Ez fantasztikus!!! Kép.......hogyhogy csak junius ota probalkoztok? Nekem mar osoreg topikosnak tunsz Kép (igaz en magamat is a szereny 7 honapi probalkozassal annak veszem)
Nagyon gratulalok Moni es sok sok boldogsagot kivanok.
Egyebkent a hod miatt ne aggodj, lenyeg hogy most fent van es az is jelent valamit hogy a teszt mar a 13-napon pozitiv eredmenyt mutatott.

Udv
Melinda
Melinda

Moni!

KépGratulálok!KépEgy ilyen elmaradó hsg-t asszem mindannyian elfogdnánk. De azért ugye csak babonából mondtad hogy ne vegyünk le a listáról mert szeretnél még kötzünk maradni?

Edelweiss!
Örülök hogy megygyógyultál és visszatértél.

Orsoly!
Mostanában nem jársz. Tudom nincs semmi újdonság. Chatelegetsz mostanában?

Doris!
Látszik már valami a görbédbõl? PÉ?

Anett!
Hova is jársz te?

Cipomama!
Koszi az infot. Párod jobb belátásra tért már?

Marcsi
Marcsi

Alma!

Most tudtam elolvasni az élménybeszámolódat a HSG-rõl. Nem lettem tõle vidám.

Anett
Anett

Lányok!

Jelentem a hétvégi kalandtúrát túléltem. Jó tanácsotokra kihagytam a paintballt pedig szinte mindenki részt vett benne. De amúgy sem vonzott annyira a "lövöldözés".
Viszont drótkötélen elég mély árok - nem mondanám hogy szakadék - fölött áthúztam magam karabínerrel meg visszagurultam. Egy hálóból épített falon is átmásztam, a gerelyhajítás és a célbalövés nem volt megeröltetõ. remélem a többi sem ártott egy sejtemnek sem (21cn-on).

Marcsi
Marcsi

Kakukkfü és akit érdekel Kép
Itt a görbém, de egyátalán nem tankönyvbe illik, söt!!!!

1 36,5 - mensi
2 36,7 - mensi
4 36,5 - mensi
4 36,7 - mensi
5 36,5 - mensi
6 36,7 - mensi
7 36,5 - akció
8 36,6 - semmi
9 36,5 - semmi
10 36,6 - bal oldali pf. bizsereg
11 36,4 - bal oldal égetõ érzés
12 36,6 - LH teszt halvány, tojásfehérje kevés, bal pf. szúrkál
13 36,6 - akció, LH teszt pozitív,tojásfehérje több, bal pf szúrkál
14 36,8 - semmi
15 36,6 - pé. akció, tojásfeh. sok, nagyon erõs szúrkálás balpf.
16 36,75 - kevés barnás maszat
17 36,7 - barnás-véres trutyi
18 36,7 - barnás trutyi
19 36,75 - kevés maszat (enyhén barna valmi)
20 36,9 - maszat
21 36,9 - semmi
22 36,75 - semmi
23 37 - akció
24 36,8 - semmi
25 36,9 - semmi
26 36,9 - akció
27 37 - semmi
28 37,05 - semmi halvány pozitív terhességi teszt

Üdv,
Moni
mj

Moni!
A HCG teszt abszolut szelektiv, az alnegativ/korai eredmeny lehetseges, az alpozitiv gyakorlatilag kizart!
Ollllllyan jo neked!

Timea
Timea

Sziasztok Lanyok!

Moni: GRATULAAAAAKépKépKépKépKép

Marcsi: dehogynem jarok es csetelgetek isKép

Ma toltottem a tablazatban olvashato koromatKép

Megyek uh-ra is ma, kivancsi vagyok mit latnak, gorben semmi egyenlore...ma kicsit leesett ugyhogy hathaKép Szep lenne ha a szulinapomon fogannaKép

Pussssz: orsoly
orsoly

Orsoly!Kép
Boldog szülinapot!Kép Remélem, hogy teljesül a kívánságod!Kép
Móni!Kép Azért ez nem semmi!! Orvos legyen a talpán, aki ebbõl a görbébõl megmondja, hogy babás vagy! Dehát tudod, kivétel erõsíti a szabályt!KépKép

Pusz, Sien.
Sien

Marcsi!

Én Szekszárdon járok dokihoz, pénteken pedig Gyõrben voltunk a Kaáliban. Ez volt az elsõ alkalom. De ediig rendinek tûntek.
Anett
Anett

Orsoly,

Boldog, babás szülinapot kívánok!

Anett,

Azért ne ijedj meg, ha ez kell ahhoz, hogy sikerüljön, nem is nagy áldozat egy kis manóért. A doktorbácsi nagyon bíztatott, hogy ebben a hónapban dupla energiát fektessünk a próbálkozásba, mert HSG után jobbak az esélyek. Volt is hancúr s kispárna a hétvégén. Így most gõzerõvel reménykedünk.

Pusz

Alma
Alma

MarcsiKép
A görbém értékelhetetlen. Már azt hittem, hogy volt pé.-em és pénteken fel is ment 37-re a hõm de mára visszaesett 36.8-ra így nem értem a szitut... Örülök, hogy jól sikerült a hétvégédKép
OrsolyKép
Boldog szülinapotKép

doris

Orsoly!

Boldog szülinapot! Holnap?, vagy más programod van, esetleg apávalKép?

Marcsi
Marcsi

Doris!

Ne szomorkodjKép, a Moni högörbéjét látva bármi megtörténhet. Lehet hogy ez most anovulációs ciklus. Tudod szerintem a szervezetednek észhez kell térnie a gyogyók után. Volt már hormonszint mérésed? Nekem gyogyó nélkül progi hiánnyal fordult ilyesmi elõ.

Marcsi
Marcsi

Moni!
Gratulálok! Mikor beléptem, egybõl láttam, hogy örömünnep van ismét!!!! Vigyázza Magatokra!
Köszönöm Mindenkinek, aki gondolt rám pénteken. 3 kicsikét kaptunk vissza, két hét múlva teszt, addig pedig reménykedés.
Pussz
Ányez
Anyez

Ányez!KépPihengess és nagyon drukkolok, hogy jól beágyazzák magukat a kicsik!Kép
Doris!Kép Fel a fejjel, ebbõl még bármi kisülhet!Kép Most az a lényeg, hogy normálisra visszaálljon a ciklusod!Kép

Pusz, Sien.
Sien

Van valakinek ötlete arról, hogy teljesen szabályos ciklusok mellett (26-28 nap). Minden hónapban észlelhetõ tojásfehérje váladék (1-3 napig). A ciklus mûsodik felében mindig megduzzad a mellem, stb. Soha nem volt még olyan barnás pecsételõ vérzésem, amit itt többen leírtatok. Szóval olyan, mintha a hormonális dolgok a legnagyobb rendben lennének és 2 hónapban is néztem és az LH teszt sose lett pozitív. Az egyik hónapban a 13. napon, a másikban a 14-en egész halvány második csík volt, de másnapra újra semmi.
Tud valaki errõl valamit?

Zsuzsó
zsuzsó

Sziasztok!

Moni!

Hurrá!!!KépKép
Nagyon örülök!KépKépKépKépKépKép
A csík, az csík!!!
Menjél dokihoz, kell a progeszteron. Láttam, kérdezted E.-t is, szerintem ö is ezt fogja mondani!

Doris, Edelweiss!

Jöhetnek a görbék (máskor akár kérdezés nélkül isKépKép, ugyis ált. elöbb a méljeimet nézem meg...)!Kép

Beszti

KépKép
KépKépKép
beszti

Moni!!!

Mikor a mult heten irtad, hogy ugy varod mar a HSG, akkor bennem megmozdult a kisordog es az jutott az eszembe, hogy biztos ebben a honapban fog sikerulni!! Ugyanis nem azon fogsz gorcsolni, hogy ne jojjon meg, hanem, hogy megjojjon, mert utanna lesz a varva vart HSG. Mikor olvastam , hogy sikerult (nagy-nagy gratula hozza KépKép) itt nevettem magamban es mondtam, hogy tudtam. Jo lenne, ha minden igy jonne be.Kép Nem akartam megirni a mult heten, hogy mit gondoltam, mert ilyen teren babonas vagyok. Es feltem, hogy elszolom magam. Tudom, nem rajtam mulik a dolog egyaltalan, de megis... KépKépKép Ugy orulok neki, mintha velem tortent volna. KépKépKépKép
Remelem nem erted felre. Minden jot kivanok a kov. 8 honaphoz!!!

Klari
Klari

Klári, Ányez, Beszti Kép
Köszi. Arik vagytok. Szerintem is kell a progi.

KláriKép
Nem értelek félre, különben bennem is felmerült ez a dolog. Tényleg csak arra koncentráltam ennyi barnás maszatolás után, hogy jöjjön már meg! KépDe a görbém csak nem akart lefelé konyulni Kép

Zsuzsó,
Örülj neki, hogy nincs pv-d (Pecsételö vérzésed) Kép Ez nagyon jó. Az LH tesztnél lehet, hogy nem elég koncentrált vizeletet használtál, attól 2-3 nap múlva még lehet pé-d.

Ányez! Kép
Sikerülni fogKép
Kitartás meglesz az eredménye.

CaldeaKép
Érted is nagyon szorítunkKép

Orsoly,
Boldog szülinapot!

Edivel most beszéltem, itt van Magyarországon. Holnap találkozunk a Margitban. Ki akar még jönni? Én úgy 7 felé érek oda. Edit is akkorra izzítottam. Mindketten Fábiánhoz megyünk!

MarcsiKép
Örülök, hogy jól telt a hétvége.

Pusszancs,
Moni
mj

Ányez!

Nagyon szorítok Nektek, biztosan jól megtapadnak a kicsikék!
Bár már én is itt tartanék!

Alma!
Köszi a bíztatást, majd mindent bevetünk!

Móni!
Gratula!

Anett
Anett

Melinda,
Lehet, hogy ösöreg topikosnak tünök de tényleg csak július vagy augusztusban jöttem ide Kép, azóta igen intenzíven irogatok. Lehet, hogy azért tünik így.

Üdv,
Moni
mj

Moni,

Köszi. Igen, én is arra gondoltam az elsõ alkalommal, hogy nem elég koncentrált vizeletet használok, mert akkor du. néztem. Most pont ezért reggelente, és ugyanaz.
Zsuzsó
zsuzsó

Sziasztok!

Megjöttem az UH-rol. Nem valaami féynyes, a bal oldalon 10és 8 mm tüszö, a jobbon 17mm, endometrium 6 mm. Multkor jobb volt, de talán a 17-esböl még lehet valaki.
Teljesen kidöglöttem, kb 3 orát vártam a dokira, elöször, hogy beutalot adjon, aztán meg akartam mutatni az eredményt. Szegény portás csaj nem csodálnám, ha felmondana, már nagyon elege lehetett belölem. Ötvenszer körbetelefonálta a klinikát, doki sehol. Egyszer látta a monitorján, hogy bement a szülöszobára. Odarohantam, amikor valaki végre kijött, megkértem, hogy szoljon neki. Sajnos nem tud kijönni, épp szülés van. Hurrá.
Este felhivom a magánrendelöjében, hogy mi legyen.

Eni
Eni

[url=http://www.elender.hu/gynevac/kutatas.html" TARGET="_top]http://www.elender.hu/gynevac/kutatas.html[/url]
Névtelen

AnyezKép
Nagyon drukkolok a Babácskáidnak, hogy ügyikék legyenek és kapaszkodjanak ám nagyonKép
BesztiKép
Mail mentKép

doris

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?